09 Δεκεμβρίου 2012

Αυτές είναι οι 10 πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Google για το 2012

Τις λέξεις κλειδιά που αναζητήθηκαν περισσότερο τη χρονιά που οδεύει στο τέλος της, το 2012, έψαξε και βρήκε η Google.

Η λίστα με τις 10 πιο δημοφιλής αναζητήσεις για το 2012 έχει ως εξής:

Οι εμπνευστές του φορολογικού «Ηρώδη», που προκάλεσαν την οργή του Μαξίμου

Έχει γεμίσει το υπουργείο με αποτυχημένους ΠΑΣΟΚους ο Στουρνάρας...

Οι ιδέες δύο τεχνοκρατών καθηγητών, των κ.κ. Ν. Καραβίτη (δεξιά) και Π. Τσακλόγλου (αριστερά), τις οποίες μάλιστα είχαν παρουσιάσει δημοσίως οι ίδιοι από τον Μάρτιο του 2011, και οι εισηγήσεις των τεχνικών εμπειρογνωμόνων της τρόικας, που είχαν υποβληθεί στο υπουργείο Οικονομικών από το Σεπτέμβριο του 2011, αποτυπώθηκαν στις νέες επαχθείς ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος των φυσικών προσώπων αλλά και στις αλλαγές στο καθεστώς των οικογενειακών επιδομάτων, ορισμένες από τις οποίες απέτρεψε τελικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, με καίρια παρέμβασή του, κυριολεκτικά στο «παρά πέντε»!

Τα βρήκε ο Σαμαράς με τους Βαυαρούς που τον υποδέχθηκαν θερμά

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι πολιτικοί του CSU, βαυαρικού συμμαχικού κόμματος του CDU της Angela Merkel, απαίτησαν την αποπομπή της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Έκτοτε, παράλληλα με την μεταστροφή της επίσημης γερμανικής πολιτικής «μαλάκωσε» και το CSU τη στάση του, χωρίς πάντως να παύει να αποτελεί την δυνατότερη φωνή ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις της Γερμανίας, οι οποίες ορίζουν «σκληρή γραμμή» απέναντι στην χώρα μας.

Εκτός απ' τους Τσιπραμμένους, ποιοι πόνταραν στην χρεοκοπία της Ελλάδας και έχασαν δισεκατομμύρια

Έπαιξαν κι έχασαν. Μεγάλα ξένα επενδυτικά κεφάλαια και διακεκριμένοι παράγοντες των αγορών εγγράφουν ζημίες πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ καθώς στοιχημάτιζαν ότι η Ευρωζώνη θα διαλυθεί λόγω της «ελληνικής τραγωδίας» και τώρα βλέπουν τις τοποθετήσεις τους να απαξιώνονται.

Αυτοκτόνησε ο διευθυντής παραγωγής της "Δωδώνης"

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας του διευθυντή παραγωγής της Δωδώνης. Τα ίχνη του 52χρονου είχαν χαθεί τις δύο τελευταίες μέρες με συνέπεια να τον αναζητήσουν οι συγγενείς του. Τελικά...

Βίντεο: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2 (γκολ και φάσεις)

Δείτε το:

Γελάει ο κόσμος με τον Παπαδημούλη

Πριν από λίγο ο Παπαδημούλης ρώτησε στο twitter ποιον πιστεύουμε; Τον Σαμαρά που μίλησε για ανάκαμψη το τέλος του 2013 ή τον ΟΟΣΑ που προβλέπει ύφεση το 2013 και το 2014; Φυσικά οι απαντήσεις ήταν...

Έτσι είναι, η εξουσία σε κάνει τροχό του συστήματος: H αδυναμία του Χρύσανθου στην δημοσιογραφική βαρονία...

Μετά τον Παπαχελά βγήκε και στον αστείο Κοττάκη

Δύο (μοναχικές) τηλεοπτικές εμφανίσεις έχει κάνει όλες κι όλες ο βουλευτής Επικρατείας και σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης. Η μία ήταν στον γνωστό για τις διασυνδέσεις του του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...

ΕΛΑΣ: Μούφα η είδηση ότι ο κρατούμενος έχει παιδί

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Αστυνομία συνέλαβε Σουδανό επειδή δεν είχε έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα και αγνόησε ότι έμεινε μόνο στο σπίτι το 5χρονο παιδί του... Σήμερα η ΕΛΑΣ απάντησε ότι ο Σουδανός συνελήφθη επ' αυτοφόρω κατά τη διάπραξη κλοπής, έχοντας στην κατοχή του και ναρκωτικά... όσο δε για το παιδί...

Βρούτσης: "2013, έτος «νοικοκυρέματος» για το Υπουργείο Εργασίας"


"..προεκτυπωμένες – από το επόμενο έτος - θα έρχονται οι φορολογικές δηλώσεις με τα πλήρη στοιχεία του συνόλου των συντάξεων"

Τις πέντε μεγάλες προτεραιότητες του Υπουργείου του, αναλύει ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, σε άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής. Ο νέος (σε ηλικία και.."υπουργιλίκι") Βρούτσης, που έπεσε κατευθείαν στα βαθιά, σε ένα υπουργείο-φωτιά, που γίνεται δυσάρεστο συνήθως σε καιρούς κρίσης και στόχος διαμαρτυριών, γράφει στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ:

Μια απ' τα ίδια: Όλοι οι αποτυχημένοι και οι κολλητοί αναλαμβάνουν διοικητές ΔΕΚΟ

Την επιστροφή στην παλιά πρακτική της επιλογής πολιτευτών και πρώην βουλευτών για τις διοικήσεις των ΔΕΚΟ επέλεξε η τρικομματική κυβέρνηση.

Με μια συμφωνία που προσομοιάζει με τη Συμφωνία της Γιάλτας, οι κυβερνητικοί εταίροι «μοιράζουν» την κρατική μηχανή και τις διοικήσεις των δημοσίων οργανισμών βάσει των ποσοστών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Κάθε κόμμα επιλέγει τους εκλεκτούς του για τους οργανισμούς που θα στελεχώσει προτάσσοντας κυρίως τις κομματικές ισορροπίες από το δημόσιο συμφέρον και την ικανότητα των στελεχών.

Κυριάκος για διορισμούς διοικητών ΔΕΚΟ: "Άλλο... opengov και άλλο... koubarosgov"

Μ' ένα σχόλιο που παραπέμπει στην γνωστή ιστορία των κουμπάρων, έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το στίγμα του αναφορικά με τα δημοσιεύματα για με τις επιλογές του Μαξίμου και της τρικομματικής κυβέρνησης για τις διοικήσεις των ΔΕΚΟ.

Πρώην λογογράφος του Κλίντον: Ο Ομπάμα θα πει στη Μέρκελ να διαγράψει ελληνικό χρέος

Ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, θα προσπαθήσει περισσότερο συστηματικά να πείσει τη Γερμανία ότι η σωστή αντιμετώπιση μιας κρίσης χρέους είναι η διαγραφή χρέους εκτιμά ο Πολ Γκλάστρις, Έλληνας τρίτης γενιάς από το Μισούρι που εργάστηκε στον Λευκό Οίκο ως λογογράφος του Μπιλ Κλίντον.

Η κόρη του Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, εξηγεί γιατί δεν θα μπορούσε να παντρευτεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Για τη σχέση της με τη νονά της, την βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, τα καλοκαίρια που πέρασε με τον Ουίλιαμ και τον Χάρι και τις διακοπές στο Μπάκινγχαμ μίλησε η Θεοδώρα, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Χρυσή Αυγή: «Μπουχέσας ο Βενιζέλος-Βουτυρομπεμπές ο Τσίπρας» (βίντεο)

Σκληρή επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον οποίο χαρακτήρισε «μπουχέσα» αλλά και κατά των μουσουλμάνων της Θράκης που χαρακτήρισε «μούλους» και «μογγόλους» εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.

Panathinaikos – Olympiakos Live Stream (Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω link:

Βίντεο ντοκουμέντο για τη συνεργασία ΧΑ-ΕΛΑΣ... λένε οι ηλίθιοι...

Το παρακάτω βίντεο τα αναρχοκομμούνια το διακινούν σαν ντοκουμέντο συνεργασίας της Αστυνομίας με Χρυσαυγίτες στα χθεσινά μικροεπεισόδια που δημιούργησαν άπλυτοι την Κομοτηνή στα εγκαίνια των γραφείων της ΧΑ.... Βλέπετε καμιά συνεργασία που δεν βλέπω εγώ;

Η σοφία αιώνων του ΠΑΣΟΚ

Στο «Βήμα» δημοσιεύτηκε το εξής:

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει από τις 31 Ιουλίου 2012 πρόταση νόμου για τη δημιουργία του Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών από τα έσοδα που θα προκύψουν από την αξιοποίηση των εθνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Τι τρέχει με τον "Ζούγκλα"; Κρύβει κάτι για την "μάχη" με τους αλβανούς από την οποία σώθηκε χάρη στο νανοβιονικό γιλέκο του;

Έμείς (με τη βοήθεια ειδικού) παρατηρώντας τις φωτογραφίες, αλλά και γνωρίζοντας μία σειρά από ειδικές πληροφορίες σχετικά με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, θα καταθέσουμε μία σειρά από απορίες που προκύπτουν και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα…

Πρώτον: Είναι γνωστό πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος οπλοφορεί. Για την ακρίβεια, μάλιστα, έχει χάσει...

Βίντεο: Τα 5 καλύτερα γκολ του ντέρμπι... μην το χάσετε!

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση σας παρουσιάζουμε τα πέντε καλύτερα γκολ που έχουν μπει την τελευταία 10ετία στο ντέρμπι των αιωνίων. Απολαύστε τα:

Προκάλεσαν οι Τράπεζες την Κρίση στην Ελλάδα; Μυθολογία και στοιχεία



Του Χρίστου Σπ. Κατηφόρη


Μέσα στην αχλύ της ακατάσχετης αλλά ατεκμηρίωτης φλυαρίας περί κρίσης, μεγάλες μερίδες της κοινωνίας εξακολουθούν να κατευθύνουν την αγανάκτηση τους προς λάθος κατεύθυνση.


Με αφορμή την 4η θλιβερή επέτειο του καψίματος της Αθήνας και εις μνημόσυνο των τεσσάρων δολοφονημένων ψυχών στη Marfin που στις 5 Μαίου 2010 πλήρωσαν με τη ζωή τους το τυφλό μίσος προς «τους τραπεζίτες» που ορισμένοι σχολαστικά και υστερόβουλα συνεχίζουν να καλλιεργούν, παραθέτουμε ορισμένα αδιαμφισβήτητα στοιχεία που καταρρίπτουν έναν από τους πιο αγαπημένους μύθους της κρίσης:

Ότι για την Κρίση στην Ελλάδα φταίνε οι τράπεζες που χρεοκόπησαν λόγω υπερβολικών «ανοιγμάτων» τους σε «τοξικά», σε θαλασσοδάνεια και εορτοδάνεια που μοίρασαν σε φουκαράδες κλπ.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ - ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟ 300 ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ
Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ:

Το MEGA βάφτισε «κρούσμα βίας» την έπαρση της σημαίας... σε λίγο θα πούνε τον Εθνικό Ύμνο «ρατσιστικό σύνθημα»! (φώτο)

Το κανάλι της Μεσογείων, σε μια προσπάθεια να πείσει το κοινό του για την ανάγκη της αντιρατσιστικής αστυνομίας, χαρακτήρισε την έπαρση της σημαίας...«κρούσμα βίας».

Συγκεκριμένα, το MEGA σε ρεπορτάζ του ανήγαγε σε κρούσμα βίας την κατάληψη που πραγματοποίησαν οι μαθητές ενός σχολείου, οι οποίοι ζητούσαν...

Πρετεντέρης: Ο Παπ έλεγε «η Ευρώπη θα ανακάμψει, οπότε κάτι θα τσιμπήσουμε κι εμείς»

Ως «τυχαίους» που οδήγησαν με τους χειρισμούς της την Ελλάδα στο στόχαστρο των «τυχάρπαστων», χαρακτηρίζει τα μέλη της κυβέρνησης Παπανδρέου ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης στο νέο του βιβλίο όπου καταγράφει την πορεία από τις εκλογές του 2009 έως τις εκλογές του 2012.

Η βίλα-φρούριο και το εξοχικό-χλιδή των συγγενών του Μητροπολίτη Νικαίας

Οκτώ ακίνητα που φέρονται να έχουν στην κατοχή τους ο Μητροπολίτης Νικαίας Αλέξιος και μέλη της οικογενείας του έχουν μπει στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για να διαπιστωθεί εάν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει στην εφορία.

Νίκος Λυγερός: Κοιτάσματα εντός Ελληνικής ΑΟΖ - Οι υπερβολές δεν είναι ψέματα

Ελληνική ΑΟΖ, Αξία κοιτασμάτων φυσικού αερίου
Τώρα που διαβάζουμε μερικούς αριθμούς που αφορούν την ελληνική ΑΟΖ έχουμε την εντύπωση ότι πρόκειται για υπερβολές. Ξεχνάμε, όμως, όλοι μας, ότι οι υπερβολές δεν είναι ψέματα. Εκφράζουν μια πραγματικότητα η οποία φαίνεται εξωπραγματικότητα, διότι είναι η επόμενη και δεν έχει καμιά σχέση με την τωρινή.

Βίντεο: -Η γυναίκα σου κινδυνεύει... -Δεν πειράζει, αν πεθάνει θα βρω άλλη!

Η ζωή στην Τουρκία δεν είναι όπως την βλέπουμε στην μικρή και μεγάλη οθόνη για πολλές γυναίκες.  Γυναίκα η οποία καθόταν πάνω σε στοίβες από χαρτόνια σε ημιφορτηγό στο Σίσλι, έθετε σε κίνδυνο την ζωή της και την ζωή άλλων. Η γυναίκα που ήταν πάνω στο όχημα αλλά......

Αυτές είναι οι 15 προμήθειες-βόμβες 6,2 δισ. ευρώ που «καίνε» τον Παπαντωνίου

Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών και της Βουλής έχουν μπει οι 15 μεγαλύτερες συμβάσεις που έγιναν επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου, συνολικής αξίας 6,226 δισεκατομμυρίων ευρώ, ορισμένες εκ των οποίων χρυσοπληρώθηκαν χωρίς να παραλάβουμε ποτέ αυτά που πληρώσαμε.

Έρχεται από τη Γαλλία η πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των πραγματικών καταθετών που περιλαμβάνονται στη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ συναντούν σχεδόν ανυπέρβλητα εμπόδια ενώ κρίσιμα στοιχεία για την κίνηση των επίμαχων λογαριασμών έχουν ήδη «σβηστεί» από την ελβετική τράπεζα HSBC, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση αναφορικά με το πραγματικό περιεχόμενο της πολυσυζητημένης λίστας.

«Προσβλέπω σε ένα νέο ξεκίνημα», λέει ο Σαμαράς στους Βαυαρούς

Τη Βαυαρία επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός κ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος θα συναντηθεί με τον Χορστ Ζεεχόφερ, πρωθυπουργό του κρατιδίου και πρόεδρο του CSU, αδελφό κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) της Μέρκελ.

Παναγιώταρος: Πάντα κοιτάμε προς την Αγια Σοφιά και την Κωνσταντινούπολη (Video)

Το παρόν έδωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην Ξάνθη απ' όπου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των Μογγόλων

Στην Ξάνθη βρέθηκε χθες ο Ηλίας Παναγιώταρος για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Στη διάρκεια της ομιλίας του μεταξύ άλλων επιτέθηκε...

Στην κορυφή του κόσμου οι νεάνιδες του ελληνικού πόλο

Στην κορυφή του κόσμου ανέβηκε η Εθνική Νεανίδων στο πόλο, αφού στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Περθ της Αυστραλίας, επικράτησε στον τελικό της Ουγγαρίας με 9-5. Η ελληνική ομάδα απέδειξε ότι είναι η κορυφαία σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία, κατακτώντας μετά τον ευρωπαϊκό και τον παγκόσμιο τίτλο, και στις δύο περιπτώσεις με άνετες νίκες επί της Ουγγαρίας.

Εντάξει! Πως κάνετε έτσι; Πέρασαν να ρίξουν μια ματιά στο Ναό του Απόλλωνα στο Σούνιο

Σε ελληνικά χωρικά ύδατα εισήλθε η τουρκική κορβέτα ΒΕΥΚΟΖ, χθες το μεσημέρι, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, η κορβέτα εξήλθε από το λιμάνι της Σμύρνης και μπήκε στα ύδατα μεταξύ Εύβοιας – Άνδρου.

Α.Σαμαράς: «Σύμβολο του Ελληνισμού» ο Τάσσος Παπαδόπουλος

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς ήταν ο κύριος ομιλητής σήμερα στο τέταρτο ετήσιο μνημόσυνο του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε «σύμβολο του Ελληνισμού, του οποίου το όνομα έγινε εθνικό κεφάλαιο».

«Έργα και ημέραι» του Σταύρου Παπασταύρου

Από το Χρηματιστήριο και τη λίστα Λαγκάρντ …στην υπόθεση της Μαργαρίτας Παπανδρέου και τη Siemens

Μπορεί ο ακαδημαϊκός του βίος να βρίθει περγαμηνών και διακρίσεων, ωστόσο η παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην πολιτική σκηνή, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, στο πολιτικό παρασκήνιο είναι γεμάτη από σκοτεινές σελίδες: Χρηματιστήριο, λίστα Λαγκάρντ, Siemens…

Και ο Πούτιν για το τέλος του κόσμου!!

Μετά τη NASA και ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση προκειμένου να καθησυχάσει τα πλήθη ότι στις 21 Δεκεμβρίου δεν θα καταστραφεί ο κόσμος όπως προβλέπει το ημερολόγιο των Μάγια…

Δείτε το τηλεοπτικό διάγγελμα της Πρωθυπουργού της Αυστραλίας για το ..τέλος του κόσμου!

Δεν είναι μούφα, είναι αλήθεια. Το έκανε – με μεγάλες δόσεις χιούμορ – η Αυστραλή πρωθυπουργός Τζούλια Τζίλαρντ, για τις ανάγκες διαφήμισης μιας πολύ γνωστής κωμικής εκπομπής της χώρας. Δείτε τι είπε, απευθυνόμενη στους συμπατριώτες της:

Ξέρει τι λέει ο Χρύσανθος που τους γνωρίζει εκ των έσω: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους κουκουλοφόρους

Γάτος ο Χρύσνθος που ξέρει εκ πείρας ότι η παρανομία σε κάνει ήρωα από χέρι... γι' αυτό και διαφωνεί με το να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή...

"Στήριξε και στηρίζουν τους κουκουλοφόρους. Το ΚΚΕ τους έχει καταγγείλει μέσα στην βουλή. Είναι άκρο και έχει ακραίες συμπεριφορές", δήλωσε αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ, Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Το αισιόδοξο μήνυμα του Σαμαρά (βίντεο)

Αν όλα πάνε καλά, η Ελλάδα βάζει μπρος τις μηχανές για ανάπτυξη από το β' εξάμηνο του 2013, τονίζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε αποκλειστική συνέντευξη του στην εφημερίδα «Σημερινή», η οποία θα δημοσιεύεται σήμερα.

Στο Χιούστον τα αποτελέσματα από το 34% του προγράμματος ερευνών στο Ιόνιο και την Κρήτη

Στο τμήμα επεξεργασίας της νορβηγικής εταιρείας PGS στο Χιούστον του Τέξας βρίσκονται τα πρώτα δεδομένα από τις σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου, που έχει κάνει το σκάφος Νοrdic Explorer στη βορειοδυτική πλευρά του Ιονίου Πελάγους.

Διάψευση για ελληνικό "ναι" σε διαπραγματεύσεις ΠΓΔΜ - ΕΕ προτού επιλυθεί το όνομα

Δημοσιεύματα των σκοπιανών, τα οποία αναπαρήγαγαν αυτούσια δημοσιοκάφροι του στυλ Σπύρος Καρατζαφέρης και γραφικοί με κάψα να αποδείξουν ότι ο Σαμαράς είναι προδότης και ο Τσίπρας εθνίκι Μακεδονομάχος, που ήθελαν την Ελλάδα να προτίθεται να συναινέσει στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ με την ΕΕ διέψευσε κατηγορηματικά με δήλωσή του ο φλωράκος εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Γρηγόρης Δελαβέκουρας.