20 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή είναι η γυναίκα που έσπασε το μόριο του πρωταθλητή kickboxing [εικόνες+βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το δράμα του Ρέι Ελμπε, του 30χρονου Αμερικάνου πρωταθλητή μεικτών πολεμικών τεχνών που βρέθηκε για αγώνα στην Μαλαισιά και κατάληξε με κάταγμα πέος σε τοπικό νοσοκομείο. Ακόμη πιο θλιβερό είναι ότι επιχειρεί να πουλήσει τις φωτό του «σαραβαλιασμένου» μορίου του προκειμένου να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας.

Χαμός στο Facebook με φώτο

Αν τελικά αύριο δεν καταστραφεί ο κόσμος...

Γελάει ο κόσμος με τον Κεδίκογλου... κι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτα απ' όλους...

[Άντε να γίνει αυτός ο γαμημέν@@ ο ανασχηματισμός μπας και δούμε τίποτα άλλο...]

Ένα μικρό... λάθος έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στην ανακοίνωσή του με την οποία σχολίασε τις δηλώσεις του Κώστα Ήσυχου που συνοδεύει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λατινική Αμερική.

Καλά ρε Άδωνι δεν ντρέπεσαι... να κλέβεις εκκλησία; Βίντεο: Άδωνις vs Χαϊκάλη...

Του καταρρίπτει το επιχείρημα περί τιτλοποίησης εσόδων από μελλοντικών υποθετικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων (συμφωνεί με τον Άδωνι ο καθηγητής), του καταρρίπτει την αστειότητα για αγγλικό δίκαιο (συμφωνεί με τον Άδωνι ο καθηγητής που λέει δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει η πχ. Αυστρία και να ζητήσει νησί), τον πιάνει αδιάβαστο και άσχετο για το ότι ...

Βίντεο:Επεισόδια στην Αγ. Βαρβάρα-Κυνήγησαν τους αστυνομικούς οι γύφτοι

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Αγ. Βαρβάρας, όταν η Οικονομική Αστυνομία επιχείρησε να κάνει ελέγχους στα καταστήματα της περιοχής. Το γεγονός "προκάλεσε" την οργισμένη αντίδραση των ιδιοκτητών, οι οποίοι έβαλαν φωτιές και έστησαν οδοφράγματα.


Δείτε το βίντεο με τις γελοιότητες των γύφτων από τον ALPHA

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα! Κάποιο λάθος θα έγινε! "Υποχωρεί η κυβέρνηση στο θέμα των ΠΑΣΟΚων εφοριακών"

[Όπως γράψαμε από χθες και πριν λίγο, η κυβέρνηση τελικά έφαγε άλλη μια μεγαλοπρεπή μπάτσα από το κράτος ΠΑΣΟΚ... Γελάει ο κόσμος με την νέα ξεφτίλα που ήταν αναμενόμενη από τη στιγμή που στις "διαπραγματεύσεις" ή στην άτακτη υποχώρηση, για να είμαστε πιο δίκαιοι, ενεπλάκη ο ογκόλιθος Σταμάτης! Και φυσικά λόγω της εμπλοκής του ταβερνιάρη όπως τον αποκάλεσε και γνωστός αρθρογράφος, την ήττα της χρεώνεται το Μαξίμου... Εύγε! και πάλι εύγε!

Ο Μαυραγάνης μήπως πρέπει να παραιτηθεί ή δεν αισθάνεται ακόμα αρκετά ρόμπα; Ρητορική ερώτηση... σιγά μην παραιτηθεί...]

Φαίνεται ότι κάνει πίσω η κυβέρνηση αναφορικά με τις αλλαγές των διευθυντικών στελεχών των εφοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες...

Ο Ζουπανιώτης “ήξερε” τον διορισμό Λειβαδά δυο μέρες πριν!

Ένας απ' τους λίγους σοβαρούς Έλληνες δημοσιογράφους, ο ανταποκριτής στη Νέα Υόρκη Αποστόλης Ζουπανιώτης, είχε… προβλέψει (ή προτρέψει) από τις 18 Δεκεμβρίου, δηλαδή πριν από δυο μέρες τον διορισμό του Πάνου Λειβαδά στη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ αντί του Νίκου Καραχάλιου.

Πως χαρακτήρισε η Ντόρα το νέο φορολογικό

Στο αντάρτικο βγήκε πριν λίγο η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία με αφορμή το φορολογικό επιτέθηκε σφοδρά στην κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο! Συγκεκριμένα η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε το νομοσχέδιο...

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας βγήκε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή δηλώσεις του υπεύθυνου εξωτερικών υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ήσυχου από τη Βραζιλία.

Τι τις θέλει τις συσκέψεις το Μαξίμου αφού στο τέλος θα περάσει του ΠΑΣΟΚ...

[Για άλλη μια φορά η ΝΔ θα πέσει πέσει επικοινωνιακά θύμα του ΠΑΣΟΚ. Ο άσχετος Σταμάτης, συγκαλεί συσκέψεις στο Μαξίμου για το θέμα των ΠΑΣΟΚων εφοριακών που προσπάθησε να διώξει ο ταλαίπωρος ο Μαυραγάνης (αυτού τι άλλο πρέπει να του κάνουν για να παραιτηθεί; δεν αισθάνεται αρκετά ξεφτιλισμένος από τον Καρχιμάκη;) και η κατάσταση δραματοποιείται... αποτέλεσμα η ήττα για τη ΝΔ να είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού το θέμα παίρνει διαστάσεις και οι αδεξιότητες Σταμάτη θα γρατσουνίσουν και τον Πρωθυπουργό (θα μου πεις καλά να πάθει αφού τον έχει δίπλα του...)...

Ακόμα ένα “ρατσιστικό’’ έγκλημα: Επίθεση Αλβανών σε Αφρικανό


[Καλά και σεις της ΧΑ δεν είστε παρθένες... υπάρχει παραπληροφόρηση αλλά δίνετε και σεις μια χαρά τροφή με κάφρους που έχετε...]

Μήπως θα το χρεώσουν και αυτό στην Χρυσή Αυγή;

Επεισόδιο με ρατσιστικές προεκτάσεις προκάλεσε μια πολυμελής ομάδα Αλβανών σε βάρος ενός Αφρικανού,  στον οποίο επιτέθηκαν όλοι μαζί με γροθιές, κλωτσιές και καρέκλες επειδή θεώρησαν ότι τους… πήρε τα μεροκάματα! 

Τι λέει το Υπουργείο Υγείας για τα κρούσματα λύσσας στη Μακεδονία

Το τελευταίο τρίμηνο εμφανίστηκαν ολιγάριθμα κρούσματα ζώων με εργαστηριακά επιβεβαιωμένη λύσσα στη Β. Ελλάδα. Ειδικότερα σε 3 αλεπούδες και 2 σκύλους, σε Καστοριά, Κοζάνη και Πέλλα.

Όλα τα άτομα που έτυχε να έρθουν σε επαφή ή να υποστούν δείγματα από ύποπτο ζώο, έχουν...

“Αν δεν τα καταφέρει ο Σαμαράς, η Δημοκρατία θα έχει κακό τέλος”

Το εγκώμιο του Αντώνη Σαμαρά πλέκει ο επίτιμος πρόεδρος των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας (CSU) και πολιτικών συμμάχων των Χριστιανοδημοκρατών του CDU Έντμουντ Στόιμπερ, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Muenchner Merkur».

Το ΠΑΣΟΚ πάντα προσέχει τα παιδιά του: Στους πολιτικούς αρχηγούς το «μπαλάκι» για τις αλλαγές στις εφορίες

[Το θέμα είναι αν αυτά τα παιδιά είναι πλέον ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρχιμάκης με τον Μπένυ αγωνίζονται ματαίως να μην μετακινηθούν... όσο για τη ΝΔ, αυτή θα βλέπει για πάντα τη σκόνη ακόμα και ενός ημιθανούς ΠΑΣΟΚ... τα έχουμε ξαναπεί, δεν τρέφουμε αυταπάτες πλέον]

Οι πολιτικοί αρχηγοί, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθούν να δώσουν λύση στο θέμα που προέκυψε, μετά την απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, για τη μετακίνηση ή απομάκρυνση 165 διευθυντών, υποδιευθυντών και εποπτών από το ΣΔΟΕ και τις ΔΟΥ.

Τι παροχές δίνει ο ΕΟΠΥΥ για γυαλιά όρασης και ακουστικά βαρηκοϊας


Η αλλαγή γυαλιών θα είναι δυνατή κάθε 4 χρόνια πλέον και ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει γυαλιά αξίας μέχρι 100 ευρώ.
Αναλυτικά, σύμφωνα με το νέο κανονισμό:

Στους ασφαλισμένους χορηγείται για την αποκατά σταση της οπτικής τους οξύτητας ένα ζευγάρι γυαλιά ή φακοί επαφής.

Ζούσαν σαν τα ποντίκια στη "Βίλα Αμαλία": Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από όσα βρήκε -από ναρκωτικά μέχρι σφαίρες- μέσα η αστυνομία

- Δεκάδες αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα εισέβαλαν στο κτίριο που βρίσκεται επι χρόνια υπό κατάληψη
- Παραμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή
- Διαβάστε την ιστορια του κτιρίου που κατασκευάστηκε το 1860
- Δένδιας: Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι

Τελικά θα μας ψεκάσουν!

Πολλά έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τους χημικούς αεροψεκασμούς και όπως φαίνεται, δεν πρόκειται απλά για ένα... «ανέκδοτο» αφού την Πέμπτη ανακοινώθηκε επίσημα ότι το Φεβρουάριο και το Μάρτιο, θα πραγματοποιηθούν ρίψεις...

Για να ευθυμήσουμε με το γνωστό "τμήμα μαϊμού ειδήσεων"-Πούτιν σε Gazprom: «Δεν θα αφήσουμε τους Ελληνες να παγώσουν - Δώστε όσο φυσικό αέριο χρειάζονται»...

[Πάντως κάτι δεν κολλάει... Ακούμε ότι δεν έχουμε λεφτά για πετρέλαιο και λειτουργούν ξυλόσομπες λόγω φτώχειας, αλλά αυξήθηκε η ζήτηση για φυσικό αέριο και ανεβήκαμε πάνω από το όριο που μας κάλυπτε πέρσι; Όσο για την εντολή Πούτιν... αφού την μεταφέρει το φερέγγυο τμήμα ειδήσεων του defencenet είμαστε σίγουροι ότι δόθηκε έτσι ακριβώς...]

Με προσωπική εντολή του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν η Gazprom άρχισε από τις 12 Δεκεμβρίου να αυξάνει καθημερινά την παροχή φυσικού αερίου προς την Ελλάδα, για να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού.

Σαν ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με την αντικατάσταση ΠΑΣΟΚων εφοριακών

«Οι αλλαγές στελεχών στις φορολογικές υπηρεσίες, αποδεικνύουν με τον πιο σαφή τρόπο, τη λογική της αναξιοκρατίας, της διαπλοκής και του κομματικού ελέγχου που διαπνέει την πολιτική της κυβέρνησης» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις κρίσεις προϊσταμένων στο υπουργείο Οικονομικών.

Διαβεβαιώσεις Βρούτση για τα εφάπαξ

«Eθνικό στόχο» χαρακτήρισε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, την αποπληρωμή 40.000 ληξιπρόθεσμων εφάπαξ στους δικαιούχους και την απορρόφηση εντός του 2013 του ποσού των 1,2 δισ. ευρώ που έχει διασφαλιστεί με τη δανειακή σύμβαση. Μετά τη σημερινή του συνάντηση με το προεδρείο της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, πρόσθεσε ότι ζήτησε για τον σκοπό αυτόν τη συνδρομή και της ΑΔΕΔΥ.

Η Μητρόπολη αγόρασε τα φάρμακα των καρκινοπαθών... αλλά αυτά δεν τα βλέπουν τα κομμούνια

Δεν είχε χρήματα το νοσοκομείο να αγοράσει φάρμακα για τους καρκινοπαθείς και τα αγόρασε η Μητρόπολη. Αυτό συνέβη στην Σύρο, όπου με εντολή του Μητροπολίτη κ. Δωρόθεου, έγινε δωρεά ύψους ...

Κεδίκογλου:Παραληρεί ο κ.Σκουρλέτης

Για παραλήρημα του Πάνου Σκουρλέτη κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας τη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι το χειμώνα θα υπάρξουν νεκροί από το κρύο λόγω αυξήσεων στην τιμή του ρεύματος.

Κλαίει όλη η Ελλάδα: Μας τελείωσε ο ξενύχτης της Μυκόνου-Ο Λειβαδάς νέος ΓΓ του ΕΟΤ


Δεκτή έκανε σήμερα, μετά και το κράξιμο από του Μαξίμου, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, την παραίτηση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Νίκου Καραχάλιου, γνωστού για τις διακοπές του στη Μύκονο, ο οποίος στο λίγο διάστημα που ήταν ΓΓ κατάφερε να ξεφτιλίσει τη θέση μιας και ασχολήθηκε με οτιδήποτε άλλο (την προβολή της Όλγας -άσχετα αν τα παπαγαλάκια της προκειμένου να τσιμπήσουν διαφημίσεις του ΕΟΤ την εμφανίζουν εκνευρισμένη μαζί του- ή τις σπατέλες για δημόσιες σχέσεις με τελειωμένες γυμνάστριες...) εκτός από την προβολή του τουρισμού.

Σαμαράς: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα αν εφαρμόσουμε τις αλλαγές

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εκφράζει τη βεβαιότητα ότι δεν θα χρειαστεί να ληφθούν νέα μέτρα για τους Ελληνες, ενώ λέει ότι πρέπει να ξεχάσουμε για αρκετό καιρό τις λέξεις εκλογές και ανασχηματισμός.


Οι Χριστιανοί της Τουρκίας αντιδρούν στο Μουσουλμανικό μάθημα

Εκπρόσωποι των μειονοτικών χριστιανικών κοινοτήτων στην Τουρκία, εκφράζουν την αντίθεση τους στο να συμπεριληφθεί το μάθημα των θρησκευτικών στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Βίντεο: Δείτε τον Χαβιέ Μπαρδέμ να μιλάει ελληνικά διαφημίζοντας παστίλιες των Γιατρών χωρίς Σύνορα!

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ παίρνει μέρος στην καμπάνια για τις παστίλιες των "Γιατρών χωρίς σύνορα" και στο διαφημιστικό σποτάκι μιλάει ελληνικά!

Ανέκδοτο: Εγώ απλά ήρθα να ταΐσω τον κροκόδειλο...

Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του. Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη. Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια. Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά. Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται.
Ένα από τα κορίτσια του φώναξε: "Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις".
Και απαντάει κι αυτός:

Δικαιοσύνη a la Carte θέλει η φυλλάδα των Συντακτών...

Βγάζουν αφρούς οι "προοδευτικοί" δημοσιογράφοι όταν δεν γίνονται οι επιθυμίες της Αριστεράς ...

Δείτε πάνω το σημερινό πρωτοσέλιδο της φυλλάδας των (αριστερών) συντακτών.

Θεωρεί ΑΔΙΚΗ την απόφαση του Α. Πάγου που επιτρέπει την είσπραξη του χαρατσιού από την ΔΕΗ (ας πούμε ότι μέχρι εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα αφού και οι κρίνοντες κρίνονται...) αλλά προχωρά και παρακάτω υπονοώντας ότι ο Α. Πάγος αποφάσισε κατ΄ΕΝΤΟΛΗ και σύμφωνα με τις επιθυμίες του Γ. Στουρνάρα ...

Καμπάνια Ομογενών: «Αυτές τις γιορτές αγοράστε ελληνικά»

«Αυτές τις γιορτές αγοράστε ελληνικά» είναι το κεντρικό μήνυμα των 4 διαφημιστικών βίντεο εταιρείας που υποστηρίζει τα ελληνικά προϊόντα στις μεγαλύτερες κοινότητες ομογενών...όπως των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας αλλά και όπου υπάρχουν Έλληνες.

Οδοιπορικό της Handelsblatt στα φτωχά Πομακοχώρια

«Όποιος έχει λίγα, δεν έχει να χάσει τίποτα».


Έτσι τιτλοφορείται ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt με επίκεντρο τη φτωχή Οργάνη, στα Πομακοχώρια του Νομού Ροδόπης.

Reuters: Αυτές είναι οι 4 ελληνικές φωτογραφίες στις καλύτερες της χρονιάς

Στις 95 καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς, όπως επιλέχθηκαν από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, περιλαμβάνονται και 4 από την Ελλάδα. Οι 2 μάλιστα εξ αυτών, προέρχονται από τα επεισόδια και τις διαδηλώσεις που σημειώθηκαν στην Αθήνα μέσα στο 2012.

1. Γιάννης Μπεχράκης, θέση 88 - 18 Απριλίου, 2012

Σαμαράς: Έκτακτες παροχές, όπου υπάρχει κοινωνική ανάγκη-Μέχρι τέλος του έτους 1 δις αποπληρωμή χρεών

Το ποσό του 1 δισ. ευρώ θα διατεθεί για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών έως το τέλος του έτους, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Γενικό Λογιστήριο του
Κράτους (ΓΛΚ).

Κατά τ' άλλα έκαναν κλήρωση στη Νιόν...

Δείτε το αποτέλεσμα της "δοκιμαστικής" κλήρωσης που είχε προηγηθεί μία ώρα της κανονικής:

Κεφαλογιάννης: "Έχω βρει τον αντι-Τατούλη!"

Μια αποκάλυψη έκανε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Μεσσηνία. Ο γραμματέας του κόμματος , μιλώντας σε σύσκεψη στελεχών , ρωτήθηκε για το τι...

Τι θα έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού αν ερχόταν το τέλος του κόσμου; [βίντεο]

Στις 21 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας, έρχεται το τέλος του κόσμου και οι παίκτες του Ολυμπιακού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας απαντούν στο τι θα έκαναν, αν η μακάβρια «προφητεία» έβγαινε αληθινή.

Ενδιαφέρον και επιφυλάξεις για την τουρκική προσφυγή κατά του Βρετανικού Μουσείου

Με ενδιαφέρον αλλά και επιφυλάξεις αντιμετωπίζεται στο Λονδίνο η πρόθεση του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού και των τοπικών αρχών της πόλης Μποντρούμ να προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διεκδικώντας την επιστροφή αρχαιοτήτων του Μαυσωλείου της Αλικαρνασσού από το Βρετανικό Μουσείο.

Αποτελεσματικό το ξεβράκωμα του Τσάκα από τον Αλαφούζο: Τα μασάει ο Τσάκας και καταγγέλλει επίθεση στη δικηγόρο του

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων του Παναθηναϊκού άνοιξε την πόρτα στον Πρίγκιπα αλλά ο Βλάσης Τσάκας τόνισε ότι δεν έγιναν τα πράγματα που ήθελε η πλευρά του Φεϊζάλ ενώ κατήγγειλε φραστική επίθεση κατά της Κασσιανής Μιχοπούλου.

Η σημερινή αποχώρηση από τους ΑΕροψεκασμένους

«Παραιτούμαι από κάθε κομματική θέση αλλά και από μέλος του Κινήματος ευχόμενος σε όλους τους μέχρι σήμερα συνεργάτες και φίλους καλή συνέχεια», σημειώνει στην επιστολή αποχώρησής του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες το μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Υγείας, Μελέτιος Μεμεζάς.

Δείτε αναλυτικά το κείμενο της αποχώρησης:

Η ΣΕΚΑΠ αγοράζεται από Τούρκους

Δεσμευτική προσφορά κατατέθηκε για την εξαγορά της Βιομηχανίας τσιγάρων ΣΕΚΑΠ από τουρκική εταιρεία.

Πρόκειται για την Logistics house of Seba, μια από τις μεγαλύτερες της Τουρκίας καθώς διαθέτει μεγάλο στόλο φορτηγών και πολυάριθμο προσωπικό.

Χρυσή Αυγή : Μας πολεμούν όλα τα κόμματα της βουλής ...

και οι Ευρωπαίοι επίτροποι...

Έβγαλε το "παράπονό" της η Χρυσή Αυγή με Δελτίο Τύπου :

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και Ευρωπαίοι επίτροποι πολεμούν με κάθε μέσο την Χρυσή Αυγή και αρνούνται...

Παρελθόν ο "δίσκος" των Χριστουγέννων στις εκκλησίες, λόγω κρίσης

Παύση της δισκοφορίας στις εκκλησίες τα Χριστούγεννα, αποφάσισε με εγκύκλιό της η Ιερά Σύνοδος.

Με την 5531/2452/14-12-2012 εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος παύει...

Μπάχαλο η ΕΤ3 του Βενιζέλου...Έπαιξε στο δελτίο ειδήσεων το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ!

Όταν λέμε "μπλέξανε τα μπούτια τους" αυτό ακριβώς εννοούμε. Ο λόγος για το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-3 που βρίσκεται σε εξέλιξη και στο οποίο πριν από λίγο...παρεμβλήθηκε το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. Ενώ ο Χ.Καλημέρη της ΕΤ-3 παρουσίαζε μια είδηση ξαφνικά ...

Γιαυτό δεν υπάρχει σωτηρία: Παγκόσμιο ρεκόρ στις απεργίες

Αθήνα έγινε η παγκόσμια πρωτεύουσα των … διαδηλώσεων

Αθήνα. Μία πρωτεύουσα στην οποία οι απεργιακές κινητοποιήσεις, οι αποχές και οι πορείες διαδηλωτών αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της αστεακής καθημερινής εμπειρίας. Τη Δευτέρα είναι οι υπάλληλοι του Δήμου. Την Τρίτη οι δικηγόροι και οι φαρμακοποιοί, την Τετάρτη οι συνταξιούχοι... Κάθε μέρα και μία άλλη μερίδα του πληθυσμού παίρνει τη σκυτάλη της μαζικής κινητοποίησης.

Δεν υποχωρεί η κυβέρνηση: Μισθοί δημοσίου στους υπαλλήλους της Βουλής

[Βέβαια το θέμα είναι να μην τα αρπάζουν μέσω παχυλών υπερωριών... θα καταλάβουμε τι παίζει βλέποντας την αντίδρασή τους, γιατί αν δεν μιλήσουν κάποιο λάκο θα έχει η φάβα με τις υπερωρίες που θα τους δίνει ο Πρόεδρος της Βουλής]

Επανέρχεται δριμύτερη η κυβέρνηση στο θέμα των μισθών των υπαλλήλων της Βουλής, μετά και το μήνυμα που είχε στείλει ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες όπου είχε πει: «Εκβιασμούς δεν δεχόμαστε εγώ και η κυβέρνησή μου. Δεν υπάρχουν υπάλληλοι δύο ταχυτήτων, όλοι την ίδια ακριβώς μεταχείριση. Η απόφαση της κυβέρνησης είναι αμετάκλητη».

Εφοδος ΣΔΟΕ και ΜΑΤ στις «μαϊμούδες» της Αγίας Βαρβάρας

Η αιφνιδιαστική επίσκεψη κλιμακίου του ΣΔΟΕ που το συνόδευαν διμοιρίες των ΜΑΤ στην κεντρική αγορά της Αγίας Βαρβάρας προκάλεσε ένταση.

Ο Φωτόπουλος προφανώς κάνει αυτοκριτική: Το πάρτι στη ΔΕΗ φέρνει …τις αυξήσεις

Πληρώνουμε τα ταξιδάκια και την πλούσια ζωή που έκαναν τα στελέχη ιδιωτικών εταιρειών ενέργειας κατήγγειλε σήμερα ο συνδικαλιστής Νίκος Φωτόπουλος... ο οποίος ξέχασε να μας πει για τα επιδοτούμενες εκδρομές του συνδικάτου για τις μαϊμουδιές του συντρόφου Ρίζου και για τα 600 εκ ευρώ που χώνουμε εμείς οι μαλάκ@@...

Ακόμη και η τροχαία κινητοποιήθηκε για Γκαρσία... αφού είχαν τελειώσει μέχρι και οι χαρτοπετσέτες!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στη μπουτίκ της Τούμπας με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Βρέθηκε πλανήτης που θα μπορούσε να υποστηρίξει μορφή ζωής

Βρίσκεται σε απόσταση 12 ετών φωτός από τη Γη. Φιλοξενεί πέντε πλανήτες, ένας εκ των οποίων, θα μπορούσε, υπό προϋποθέσεις, να φιλοξενήσει μορφές ζωής. Ο λόγος για το αστέρι - ήλιος Τάου Σέτι (Tau Ceti).

Βίντεο: Σκηνές που κόβουν την ανάσα, από ανθρώπους που γλύτωσαν από το θάνατο στο παρά πέντε!

Αν έχεις τύχη διάβαινε… λέει ο λαός που επαληθεύεται πλήρως στο παρακάτω βίντεο!

Οι άνθρωποι που βλέπουμε δε μπορεί παρά να νιώθουν απόλυτα ευνοημένοι από την τύχη τους αφού στην κυριολεξία γλυτώνουν από το θάνατο παρά τρίχα!

Τέλος οι πενταψήφιοι αριθμοί στον ΕΟΠΥΥ - Ανακοινώνεται το νέο τηλεφωνικό κέντρο

Αλλάζουν όλα στον τρόπο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων στον ΕΟΠΥΥ, αφού θα σταματήσει η λειτουργία των πενταψήφιων τηλεφωνικών αριθμών, οι οποίες είχαν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις εξαιτίας του πολύ αυξημένου κόστους.

Ο Καρατζαφέρης για Άδωνι και Βορίδη (βίντεο)

Για τους κουμπάρους του, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη, μιλούσε νωρίτερα στον Antenna ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

"Νιώθετε πικρία που έφυγαν;" τον ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης;

Η Ελλάδα θα πάει τελικά στη Eurovision- αυτή είναι η επικρατέστερη τραγουδίστρια!

Βρέθηκε χορηγός και η χώρα μας θα διαγωνιστεί και φέτος στην Eurovision, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που πρώτη έγραψε η iefimerida πως στην ΕΡΤ υπάρχουν σημαντικά στελέχη που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το στοίχημα του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.