23 Δεκεμβρίου 2012

Η Μegan Foxx και το απίστευτα όμορφο στήθος της (βίντεο)

Άφωνη έμεινε η Leslie Mann όταν στην ταινία όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Megan Foxx έπρεπε κυριολεκτικά να "χουφτώσει" το στήθος της νεαρής ηθοποιού. Πράγματι στη σκηνή η Leslie ρωτά τη Megan αν το στήθος της είναι αληθινό κι εκείνη απαντά "φυσικά είμαι νέα!". Στην πραγματικότητα, η πιο έμπειρη ηθοποιός αισθανόταν άβολα με το σχεδόν γυμνό στήθος που έπρεπε να αγγίξει, αλλά...

Το βίντεο με το οποίο η Χρυσή Αυγή εύχεται στους Έλληνες χρόνια πολλά

Εικόνες της δεκαετίας του 60 (στο 36" νομίζω τους "ξέφυγε" μια φώτο από κατάστημα εβραίου "Αδέλο Πανά" :)) μαζί με εικόνες από το σημερινό χάος της Αθήνας επενδυμένες με το τραγούδι "Ας ερχόσουν για λίγο" στην πρώτη εκτέλεση του από την Δανάη Στρατηγοπούλου. Ένα τραγούδι που ακούστηκε πρόσφατα και στην ταινία "Αν" του Παπακαλιάτη. Δείτε το βίντεο:

Ο αδελφός του μακελάρη θρηνεί για το θάνατό του

Σοκαρισμένος είναι ακόμα από το μακελειό στο Κονέκτικατ και το θάνατο του αδελφού του και της μητέρας του ο αδελφός του μακελάρη, Ράιαν Λάντζα, όπως φαίνεται από όσα ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τις τελευταίες μέρες.

Απαγχονισμένος στο κρατητήριο βρέθηκε τούρκος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονίες

Ένας 38χρονος Τούρκος που κατηγορείτο για δύο ανθρωποκτονίες, έδωσε τέλος στην ζωή του, μέσα στα κρατητήρια του Α.Τ. Κέρκυρας.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της, ο θάνατός του προήλθε από απαγχονισμό με κορδόνι στρώματος.

Σωστός ο Ντινόπουλος

Μία πρόταση η οποία θα προκαλέσει σίγουρα συζητήσεις έκανε σήμερα ο Αργύρης Ντινόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση. Όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια όσοι βουλευτές δεν καταφέρνουν να εκλεγούν βολεύονται, σε περίπτωση που εκλεγεί το κόμμα τους, σε μία σειρά κρατικών έμμισθων θέσεων.

Ψάχνουν την περιουσία του Καντάφι στην Ελλάδα... Γιατί δεν ρωτάνε τον σύντροφο ΓΑΠ

Θα πρέπει να ρωτήσουν και την GAP ίσως γνωρίζει, μια που ήταν και ο τελευταίος πρωθυπουργός που τον επισκέφτηκε πριν αρχίσει ο πόλεμος

Σε κυνήγι του «κρυμμένου θησαυρού» της οικογένειας Καντάφι, που ανέρχεται σε μερικές δεκάδες δισ. ευρώ, έχει επιδοθεί η νέα κυβέρνηση της Λιβύης, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που διαθέτει και ακολουθώντας ίχνη που την οδηγούν και στην Ελλάδα.

Αυτό είναι το "κεκτημένο" της αριστεράς: Επί 22 χρόνια "θαμώνας" σε φοιτητική εστία

Την ώρα που χιλιάδες φοιτητές σχηματίζουν ουρά για μία θέση στις εστίες όλης της χώρας, ένας φοιτητής διέμενε ανενόχλητος για 22 ολόκληρα χρόνια μέσα δωμάτιο της φοιτητικής εστίας του πανεπιστημίου Πατρών.

Άντε ρε Ρετσίνα Κουρτάκη, σε καλή μεριά ρε

Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές... Κυρία η ΕΡΤ γιατί λεφτά υπάρχουν... χρωστάει ο Κουρτάκης 14.000 στην ΕΡΤ (προφανώς από τηλεοπτικά σποτ της φυλλάδας του) και αντί να πληρώσει κανονικά ρεφάρει με 2 ολοσέλιδες διαφημίσεις της ΕΡΤ. Έτσι γίνεται θα πει κάποιος: Τα ΜΜΕ ανταλλάσσουν διαφημίσεις. Το θέμα όμως είναι ότι η ΕΡΤ που την ξέρι το 100% των ελλήνων διαφημίζεται όπως και η φυλλάδα του Κουρτάκη που δεν την ήξερε κανείς και σήμερα την ξέρουν ελάχιστοι... από αυτή την τράμπα ποιος είναι κερδισμένος;

Σόιμπλε: Η ΕΕ δεν δέχεται τον εκβιασμό της Βρετανίας

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε προέτρεψε την Κυριακή την Μεγάλη Βρετανία να μην προβεί σε δημοψήφισμα για την αποχώρησή της από τη Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Όσα ξέφυγαν από τους δαιμόνιους ρεπόρτερ του BBC - BINTEO

Κυνική ομολογία on camera - Τριγμοί στην Ελληνική Κοινωνία
Δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα από τα "ντοκουμέντα" του BBC που συνταράξαν....στα γέλια την ελληνική κοινωνία, μεταδοθήκαν από όλα τα συστημικά ΜΜΕ και είχαν ως αποτέλεσμα την περαιτέρω απαξίωση τους στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, αν είναι δυνατόν να απαξιωθούν παραπάνω οι κλόουν της καθημερινής ενημέρωσης μας.

Αρχίζει η έρευνα για την «νέα» λίστα Λαγκάρντ... δεν είναι βέβαια και θέμα εβδομάδων...

...μέσα σε μερικές ώρες μπορούν σε πρώτη φάση να μας πούνε αν λείπουν ονόματα από τη λίστα που είχε ο Μπένυ στο γραφείο του ;)... ή θα το παιδεύουμε κι αυτό πολύ;

Η λίστα Λαγκάρντ έφτασε εκ νέου στην χώρα μας την προηγούμενη Παρασκευή το μεσημέρι μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομικών. Ο Γιάννης Στουρνάρας χωρίς καμιά χρονοτριβή μόλις παρέλαβε την «λίστα» την παρέλαβε την παράδωσε απευθείας στους κυρίους Πεπόνη και Μουζακίτη.

Ποιός υπουργός πήγε σε κομματική εκδήλωση με το... λεωφορείο;

Χτύπησε το εισιτήριο του και μίλησε με τους επιβαίνοντες

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης και κατέβηκε στο κέντρο της πόλης με την αστική συγκοινωνία, για να βρεθεί στη γιορτή που διοργάνωσε η ΔΗΜ.ΑΡ. Θεσσαλονίκης.

Έχουν σκυλιάσει αλλά θα τους περάσει: Στο ΣτΕ ο ΙΣΑ για την δραστική

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητάει να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική, παράνομη και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία, η από 17.11.2012 απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Μειώνεται στο 13% ο ΦΠΑ στην εστίαση

Μείωση του ΦΠΑ έως και 13%, μέσα στο 2013 στην εστίαση προανήγγειλε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.  Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο συντελεστής του 23% εκτιμάται ότι θα υποχωρήσει στο 13%.

ΤΩΡΑ - Επεισόδια αναρχικών - χρυσαυγιτών στον Βόλο, ένας τραυματίας

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στο Βόλο μεταξύ μελών του αναρχικού χώρου και της Χρυσής Αυγής και...

Αναρχοσυριζαίοι επιτέθηκαν στο... φορτηγό με τα τρόφιμα της Χρυσής Αυγής στον Βόλο!

Όσα δεν έδειξαν τα ΜΜΕ της διαφθοράς

Στις 12 Δεκεμβρίου κάποια ορφανά του Στάλιν ξέσπασαν την “λαϊκή τους οργή” στα ΑΔΕΙΑ γραφεία μας στον Βόλο. Καταγγείλαμε τη βία της άκρας αριστερά, επιλέξαμε όμως να μη δώσουμε περαιτέρω διαστάσεις στο θέμα, με ανοικτές συγκεντρώσεις ενάντια στην τρομοκρατία της άκρας αριστεράς. Η επόμενη ανοικτή εκδήλωση της Τ.Ο. Βόλου δεν είχε χαρακτήρα πολιτικό, αλλά κοινωνικό και επρόκειτο για μία μαζική διανομή τροφίμων το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου.

ΠΑΣΟΚ: Οι βουλευτές πρέπει να βάλουν λεφτά για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των βουλευτών και των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ λόγω της απόφασης του κόμματος να καταβάλουν...

Από την αντεπίθεση του Ελληνισμού στη στρατηγική της ΑΟΖ

Ο Ελληνισμός ξέρει να αντέχει και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Με όλες τις πιέσεις που δεχόμαστε δεν μπορούμε να παραμείνουμε σε μία φάση αναμονής και απλώς να περιμένουμε άλλο ένα χτύπημα ή πρόβλημα.

Πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε την τέχνη της στρατηγικής που επινοήσαμε για να κάνουμε την καλύτερη επίθεση, δηλαδή την αντεπίθεση. Μέσω της πλάγιας σκέψης, η ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη παρουσιάζεται ως ένα στρατηγικό άνοιγμα ικανό ν’ αλλάξει τα δεδομένα που μας ταλανίζουν.

Ούτε τόλμη, ούτε αρετή κύριε Παναγιωτόπουλε!

Η «Τόλμη και Αρετή» είναι κυριακάτικη τηλεοπτική εκπομπή της κρατικής ΝΕΤ, η οποία πραγματεύεται θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Επαγγελματικά κυρίως, των τριών όπλων δραστηριότητες και άλλα σχετικά.

Την περασμένη Κυριακή ωστόσο...

ΑΟΖ: η Τουρκία "μπλοκάρει" την Ελλάδα

Η ΑΟΖ και ο καθορισμός της φαίνεται ότι αποτελούν μια ακόμη προσπάθεια της κυβέρνησης να αναστρέψει το βαρύ κλίμα στην ελληνική κοινωνία και να δώσει μια ελπίδα προοπτικής και διεξόδου σε βάθος χρόνου. Μόνο που το θέμα της ΑΟΖ ενδέχεται να αποκαλύψει τα εγκλήματα που διαδοχικές κυβερνήσεις έχουν διαπράξει κατά της Εθνικής Άμυνας της χώρας,χρόνια τώρα.

«Σε τρία χρόνια γεωτρύπανα στην Κρήτη»

Σε δύο με τρία χρόνια θα δούμε το πρώτο γεωτρύπανο εξόρυξης φυσικού αερίου στην Ελλάδα και σε τέσσερα με πέντε θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα της γεώτρησης».

Αυτό το χρονοδιάγραμμα στη διαδικασία έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων στην ελληνική επικράτεια δίνει, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», ο διευθυντής Ενέργειας της Κύπρου και κεντρικό πρόσωπο της ενεργειακής διπλωματίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Σόλωνας Κασίνης.

Κάθε ώρα επιβεβαιώνουν τη γραφικότητά τους: Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του BBC

Μηνυτήρια αναφορά θα καταθέσει τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα ακούστηκαν στο ηχητικό ντοκουμέντο που έβγαλε στη δημοσιότητα το BBC, αναφορικά με την υπόθεση της επίθεσης στον Στρατούλη.

Αυτή τη φορά η ΧΑ ανέβασε μόνη της βίντεο: Θα κάνουμε σχολή καράτε για να μάθουν οι νέοι να βαράνε καλύτερα... τον Στρατούλη

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν χρειάζεται πλέον να αναφέρονται στο ηχητικό "ντοκουμέντο" του BBC... υπάρχει και οπτικοποιημένος ο χαβαλές που κάνουν οι Χρυσαυγίτες με το σούργελο

Ένα βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο μέλη της Χρυσής Αυγής προκειμένου να γελοιοποιήσουν την αποκάλυψη των παιδόφιλων του BBC για τον αναπόδεικτο "ξυλοδαρμό" του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη, προκαλεί νέα γέλια καθώς πάλι εμφανίζονται να αστειεύονται όπως όλη η Ελλάδα με τον ατσαλάκωτο "Είμαι ο Στρατούλης και με δέρνει η Χρυσή Αυγή" που λίγα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση, έδινε συνέντευξη στο MEGA...

Βερολίνο, Άμπου Ντάμπι, Νταβός, Ουάσινγκτον: Ο Σαμαράς ετοιμάζει ξανά τις βαλίτσες του

Με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται για έναν νέο γύρο ταξιδιών αμέσως μετά τις γιορτές.

Ο νέος γύρος των ταξιδιών του πρωθυπουργού ξεκινά...

Δείτε τον Γιωργάκη σε ρόλο top model: Διαφημίζει βραχιόλια!

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» δημοσίευσε μια φωτογραφία, η οποία δείχνει τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου, μαζί με τη σύζυγό του Άντα, να ποζάρουν φορώντας στους καρπούς τους βραχιολάκια ισορροπίας!

Ισλαμική "Δημοκρατία" και με τη βούλα: Υπερψηφίστηκε το νέο σύνταγμα στην Αίγυπτο

Tην υπερψήφιση του νέου συντάγματος πανηγυρίζει η Μουσουλμανική Αδελφότητα, την ώρα που η αντιπολίτευση της Αιγύπτου αναμένει τις ανακοινώσεις της επιτροπής που είχε την επίβλεψη της ψηφοφορίας του δημοψηφίσματος.

Λαυρεντιάδης: O στενός μου συνεργάτης μου είχε κάνει...μάγια!

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης τα απέδειξε όχι στις δικές του επιλογές αλλά σε...υπερφυσικές δυνάμεις καθώς όπως επισημαίνουν συνεργάτες τού πρώην μετόχου της Proton Bank , ο ίδιος πίστευε, ότι στενός του συνεργάτης του είχε κάνει...μάγια!

Τώρα ο Τσίπρας δεν θέλει να γίνουμε Αργεντινή (βίντεο)

Επρεπε να φτάσει ο ίδιος μέχρι την Αργεντινή για να καταλάβει ότι καμιά φορά πρέπει να προσέχεις τι εύχεσαι, ειδικά όταν έχει να κάνει με το μέλλον μίας ολόκληρης χώρας.

Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα που τον Σεπτέμβριο είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με μία δήλωση –για πολλούς- σοκ.

Επιστολή των αναρχοκομμουνιστών μέσα από τη ΓΑΔΑ για την κατάληψη στη Βίλα Αμαλία

[Για τέτοια κακοπέραση και βασανιστήρια μιλάμε στη ΓΑΔΑ!!! Για να περάσουν την ώρα τους γράφουν επιστολές  για να μας ενημερώσουν ότι στην κατάληψη παίζαν θέατρο, μάθαιναν μουσική, χορό κ.λπ... είχαν και 1247 άδεια μπουκάλια μπύρας να βρίσκονται και είχαν και ένα τυπογραφείο για την "τυπογραφική κολλεκτίβα" όπως την αποκαλούν...]

Η Κατάληψη Villa Amalias εδώ και 23 χρόνια αποτελεί έναν ανοιχτό πολιτικό πολιτιστικό και κοινωνικό χώρο, καθώς και στεγαστική κολεκτίβα. Όλα αυτά τα χρόνια σε αυτή δραστηριοποιούνται πολλές ομάδες όπως: θεατρική ομάδα, συναυλιακή ομάδα, studio, ομάδα βιτρώ, παιδικό στέκι, ομάδα χορού, γυμναστικής, ξένων γλωσσών, Η/Υ, τυπογραφική κολλεκτίβα, ομάδα προβολών,δανειστική βιβλιοθήκη, ανταλακτήριο δισκων και cd και επίσης έχουν φιλοξενηθεί πολιτικές και πολίτιστικές εκδηλώσεις άλλων ομάδων.

Δ.Ε.Ε.E.Μ. ΟΜΟΝΟΙΑ για τον Μιχελάκη

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος από το βήμα της βουλής έκανε επερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς για την υπόθεση της σύνταξης των Βορειοηπειρωτών η οποία καταβάλετε από το ταμείο του ΟΓΑ.

Βίντεο: Ο Santa... Claus σας εύχεται χρόνια πολλά

Μία ακόμη πρωτοτυπία, από τις πολλές που γίνονται το τελευταίο διάστημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι και το VIDEO με το οποίο παίκτες του "Δικεφάλου" εύχονται για τις γιορτές στους φίλους της ομάδας. Σε ρόλο πρωταγωνιστή ο μικρός Παναγιώτης και ο Στέφανος Αθανασιάδης και σε... δεύτερου ανδρικού ρόλου οι Πέλκας, Χακόμπο, Κατσικάς και Λίνο.
Απολαύστε το...

Βίντεο: Ξύλο στην Ινδία

Άγριο ξύλο στην πρωτεύουσα της Ινδίας, μεταξύ αστυνομικών και συμμετεχόντων σε διαδήλωση για τον ομαδικό βιασμό 23χρονης φοιτήτριας σε λεωφορείο. Δείτε το βίντεο:

Τα αλβανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν την Κόνιτσα ως αλβανικό έδαφος!

- Κάνουν έκκληση σε αλβανούς επιχειρηματίες να αγοράσουν "ιστορικά" κτήρια στην Κόνιτσα!
- Ρίχνουν κι άλλο λάδι στην φωτιά εθνικισμού…

Τα αλβανικά ΜΜΕ, συνεχίζουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά του εθνικισμού και ενισχύουν την ανθελληνική τους καμπάνια.

CIA: Υπερβολές στην ταινία για τον Μπιν Λάντεν

Ο εκτελών χρέη διευθυντή της κεντρικής υπηρεσίας πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ Μάικλ Μορέλ σημείωσε ότι μια χολιγουντιανή ταινία για την καταδίωξη του Οσάμα μπιν Λάντεν υπερβάλλει σε ό,τι αφορά το ρόλο που διαδραμάτισαν οι ανακρίσεις με τη χρήση σκληρών τεχνικών και τα στοιχεία που αυτές απέφεραν, σύμφωνα με ένα μήνυμά του που περιήλθε σήμερα στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου.