09 Ιουνίου 2013

Της έπεσε μικρό - Το μαγιό της Μις Υφήλιος που δεν χωρούσε το στήθος της [εικόνες]

Μπορεί να το πήρε χωρίς να το δοκιμάσει ή ακόμη μπορεί να της μπήκε στο πλύσιμο. Αυτές θα μπορούσαν να είναι δύο λογικές απαντήσεις στο ερώτημα «γιατί το πορτοκαλί μαγιό της Μις Υφήλιος έμοιαζε πάνω της τόσο μικρό».

Αυθεντική ξανθιά η Ρένα Δούρου... με αποδείξεις-ΦΩΤΟ

Ιδού λοιπόν γιατί οι υπόλοιποι (κάποιοι όπως θα δείτε στο τέλος καταλαβαίνουν...) δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τον ΣΥΡΙΖΑ... είναι θέμα orientation όπως λέει και η Ρένα:

ΦΩΤΟ: Το ΠΑΣΟΚ έλυσε άλλο ένα λαϊκό αίτημα

Δείτε ποιο:

Κόρη διάσημου ποδοσφαιριστή "τα βγάζει" σε webcam για 3,5€ το λεπτό (ΦΩΤΟ)


Να τη χαίρεται ο μπαμπάς της την κουκλίτσα! Και δεν ποζάρει μόνη της αλλά παίζει και με τη φίλη της!

Κάνει κι ο γκουρού της δημοσιοκαφρίλας την Επανάστασή του... από τη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟ)

Και όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δείχνει τι σημαίνει στρατευμένη δημοσιογραφία... η πλάκα είναι ότι μέχρι πριν μερικούς μήνες ο αστείος Αποστόλης Ζουπανιώτης το έπαιζε και αντικειμενικός...

ΦΩΤΟ-Α ρε Βασούλα! Πως καταντήσαμε έτσι...

Που είναι οι εποχές που ήσουν στα πόδια του Αντρέα...

Υπήρξε υπουργός σε πολλές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και ένα από τα ιστορικά στελέχη του κινήματος.Όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες του enikos.gr, μόνη μεταφέρει τις αποσκευές της στο λιμάνι της Ύδρας για να ταξιδέψει.

Συνελήφθη η (κανονική) Erin Brockovich

Η γυναίκα που ενέπνευσε τη Julia Roberts να παίξει τον… εαυτό της στον κινηματογράφο, κερδίζοντας μάλιστα και Όσκαρ, η Erin Brockovich, συνέληφθη από την Αστυνομία επειδή...

Μεγάλες στιγμές στην Κωνσταντινούπολη: Οι διαδηλωτές ξαναχτίζουν το μνημείο γενοκτονίας των Αρμενίων στο Πάρκο Γκεζί!!!

Η Πρωτοβουλία "Πες Όχι στο Ρατσισμό και τον Εθνικισμό" ανακοίνωσε ότι θα ξαναχτίσει το Μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων που είχε ανεγερθεί το 1919 στην τοποθεσία που είναι σήμερα το Πάρκο Γκεζί, το οποίο γκρέμισαν οι κεμαλιστές μόλις επικράτησαν.

«Μήπως αυτός ο ερωτύλος είναι ο σύζυγός σας;»: Η φωτογραφία με τα 220.000 shares στο Facebook που κάνει θραύση [εικόνα]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία ενός... ερωτύλου, ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του περιέγραφε σε φίλους του τις ερωτικές του περιπέτειες. Για κακή του τύχη μια συνταξιδιώτισσά του άκουσε τα όσα έλεγε, τον φωτογράφισε και ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook, παρακαλώντας για αναδημοσίευση προκειμένου να μάθει η γυναίκα του τα καμώματά του.

Πέντε εντυπωσιακά μακάβρια αξιοθέατα στην Ευρώπη [εικόνες]

Η Ευρώπη έχει μακρά ιστορία και αναρίθμητα αξιοθέατα μεγάλης σημασίας και εκπληκτικής διαφοράς. Από την άλλη πλευρά, η ήπειρος έχει και μια σκοτεινή και αιματοβαμμένη πλευρά η οποία, παρά τις όποιες προσπάθειες, δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί.

ΦΩΤΟ: Πόσα κιλά μαλάκ@ς είναι οι αριστεροφιλελέρες στο Athens Voice;

Δείτε τι μαλακ@α "αναδημοσιεύουν":

Έκλεισε στόματα ο Σαμαράς απ' τη Θεσσαλονίκη... για τη σχέση του με τον Καραμανλή

Οπότε ας το έχουν υπόψη τους όσοι μιλούν δήθεν εξ ονοματός του και λένε κατά καιρούς παπαριές...

Ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη σε ένα αμιγώς κομματικό ακροατήριο παρουσία μάλιστα του Κώστα Καραμανλή και άδραξε μία μοναδική ευκαιρία που παρουσιάστηκε. Σε μία αποστροφή του λόγου του...

Ιβάν Σαββίδης: «Ο Σαμαράς μου υποσχέθηκε ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ»

Ο Ιβάν Σαββίδης, εισέπραξε μια ακόμη υπόσχεση για την ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο, αυτή τη φορά από τον Πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά. Αυτό το γεγονός, ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» φρόντισε να το δημοσιοποιήσει με μια επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, η οποία αναφέρει:

Η 24χρονη ξανθιά στο πλευρό του Πιστόριους

Μία νεαρή ξανθιά εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό στο πλευρό του Όσκαρ Πιστόριους.

Πρόκειται για την 24χρονη Κλόντια Βίλχοεν, η οποία δεν είναι η νέα ερωμένη του, αλλά η προπονήτριά του. Βασικός ρόλος της είναι....

ΒΙΝΤΕΟ-Τούμπα και το Ρολάν Γκαρός

Στον μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός, ανάμεσα σε Ναδάλ και Φερέρ, ένας ημίγυμνος άνδρας με μάσκα στο πρόσωπο κατάφερε να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι.

Ερντογάν μαινόμενος: Δειλοί, βάνδαλοι και αναρχικοί οι διαδηλωτές!

Σε έναν «μαραθώνιο» ομιλιών επιδίδεται την Κυριακή ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα έφτασε στην Άγκυρα, όπου οι οπαδοί του κόμματός του, τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο.

Τα σχέδια του Σόιμπλε για απευθείας δανεισμό ελληνικών επιχειρήσεων

Την Ελλάδα και την Πορτογαλία - και όχι μόνο την Ισπανία - επιθυμεί να συμπεριλάβει στο σχέδιο χορήγησης δανείων από κρατικές τράπεζες ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της «Frankfurter Allgemeine Zeitung».

Ο Τσίπρας θυσίασε 21 χρόνια ιστορίας του Συνασπισμού... όταν ξαναπάνε πάλι στο 4% να δούμε που θα στεγαστούν

Από τη διάσπαση του ΚΚΕ και τη Μαρία Δαμανάκη στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ

Ως τέλος εποχής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού αφού η επίσημη ανακοίνωση της αυτοδιάλυσης του Συνασπισμού και της πλήρους ένταξής του στο Ενιαίο Κοινωνικό Μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το τέλος ενός μεγάλου κεφαλαίου της ιστορίας της Ελληνικής Αριστεράς και της Πολιτικής Ιστορίας της Ελλάδας.

Δημοσκόπηση: Ποιός αντιρατσιστικός νόμος ρε γελοίοι; Η εγκληματικότητα είναι το πρόβλημα!

H δημοσκόπηση της “MRB” για τη “Real News” παρουσιάζει ακόμη ένα ενδιαφέρον εύρημα, στον τομέα των λεγόμενων ποιοτικών χαρακτηριστικών. Οι πολίτες, προσπερνούν μάλλον αδιάφορα το θέμα το οποίο κυριάρχησε στην ενδοκυβερνητική ατζέντα των προηγούμενων εβδομάδων, δηλαδή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, και στέλνουν το μήνυμα ότι εκείνο το οποίο πρωτίστως τους αφορά, έχει να κάνει με την εγκληματικότητα.

Στα ερυθρόλευκα ο Λάζαρος;

Οι φήμες για την επιστροφή του διεθνούς άσου στην Ελλάδα ολοένα και πληθαίνουν, με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται ως ο νούμερο ένα ενδιαφερόμενος για την απόκτηση του...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΦΩΤΟ: Πάντως αυτό πρέπει να το κοιτάξει ο Νικολόπουλος

Το να απαντάει στον εαυτό του και να εύχεται, είναι λίγο σάικο:

ΒΙΝΤΕΟ-Η συνομιλία του Σαμαρά με τους μεταλλωρύχους


Συνομιλία με εργαζόμενους στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής είχε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι η επένδυση στις Σκουριές θα γίνει .

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης ετοιμάζεται να γυρίσει ταινία στην Ελλάδα με συμπρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Άνιστον!

Δύο Κρητικόπουλα που ζουν στα ξένα, επιστρέφουν στις ρίζες τους και μάλιστα για να κάνουν διάσημη την Κρήτη σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Θυμάστε που ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε οτι παραίτησε τον Αλλαχμπαξισίδη για τα «Καρντάκ»; Ε, λάθος θυμάστε ρε άσχετοι....

Όλοι θυμόμαστε το θόρυβο που ξέσπασε τον Φεβρουάριο όταν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος του κόμματος στην Εθνική Επιτροπή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νάσος Θεοδωρίδης αποκάλεσε τα Ίμια, "Καρντάκ" σε ανάρτησή του στοFacebook όπου έγραφε προκαλώντας ακόμα και την έκπληξη των Τούρκων:

Γύφτος φραγκοφινιάς ο Καμμένος!! Θα διαγράψει μόνο το 50% των στεγαστικών δανείων

Η εξαγγελία Καμμένου είναι στα πλαίσια της προσέγγισης του Καμμένου με το ΠΑΣΟΚ, "λεφτά υπάρχουν" κ.λπ; 

Τη δέσμευση πως όταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας «οι υπεύθυνοι για την υπαγωγή στο Μνημόνιο θα πληρώσουν», ανέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος στην ομιλία του σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ομιλία Σαμαρά

Η Ελλάδα βρίσκεται στον αστερισμό λίγο πριν την ανάκαμψη, είπε νωρίτερα από το βήμα του προσυνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας της Ν.Δ. το οποίο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Συνάντηση Σαμαρά- Σαββίδη

Μετά την είσοδό του στο Μακεδονία Παλάς, ο Αντώνης Σαμαράς δεν κατευθύνθηκε προς την αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Ν.Δ. αλλά μπήκε σε μια διαφορετική αίθουσα από τις prive του ξενοδοχείου.

Πάτρα: Συμπλοκές μεταξύ Χρυσαυγιτών- αντιεξουσιαστών στα Ψηλαλώνια

Συμπλοκές ανάμεσα σε Χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα, σκορπώντας τον τρόμο σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της πόλης, τα Ψηλαλώνια.

Mια 13χρονη Ινδή «εξυπνότερη» από Χόκινγκ και Αϊνστάιν! (video)

Η Νέχα Ραμού, μια 13χρονη Ινδή μετανάστρια, η οποία από τα επτά της ζει με την οικογένειά της στη Βρετανία, έχει υψηλότερο IQ από τους Άλμπερτ Αϊνστάιν και Στίβεν Χόκινγκ. Συγκεκριμένα, η Νέχα βαθμολογήθηκε με 162 μονάδες στο τεστ IQ της Μensa, και ξεπέρασε κατά δύο μονάδες τους Αϊνστάιν και Χόκινγκ, αλλά όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο BBC δεν είναι σωστό να συγκρίνεται μαζί τους.

Εξι Τούρκοι αστυνομικοί αυτοκτόνησαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων

Την πίεση από την κατακραυγή, αλλά και τις πολύωρες υπηρεσίες τους δεν άντεξαν έξι Τούρκοι αστυνομικοί. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του σωματείου τους, τόσες αυτοκτονίες έχουν καταγραφεί στο Σώμα από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι αναταραχές στην Τουρκία.

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στην Τουρκία

Βίαιες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην Άγκυρα, ένατη μέρα των διαδηλώσεων στην Τουρκία κατά του Ταγίπ Ερντογάν.

Η "Χουρέμ" αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα! Τι συνέβη στα γυρίσματα του Σουλεϊμάν;

Τι λέει ο παραγωγός της σειράς; Μόνη λύση η ψυχιατρική κλινική;

Η Μεριέμ Ουζερλί (Χουρέμ) έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriet, επιβεβαιώνοντας τα περί νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική.

Ολεγκ Ντεριπάσκα: Ο πρώην φτωχός, νυν μεγιστάνας που ξεφτίλισε ο Πούτιν ψάχνει εξοχικό στο Πόρτο Χέλι

Eκτός από τους Ρώσους πολίτες που συρρέουν κατά χιλιάδες στην Ελλάδα για τις διακοπές τους, ερωτευμένη με τη χώρα μας δηλώνει και η επιχειρηματική ελίτ της Ρωσίας. Μετά τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ που αγόρασε τον Σκορπιό, ενδιαφέρον για να αποκτήσει ένα κομμάτι ελληνικής γης εκδηλώνει και ο νεόπλουτος, «βασιλιάς του αλουμινίου» Ολεγκ Ντεριπάσκα.

Πολύ γέλιο ο παππούς που πήρε αυτόγραφο από Σαμαρά και Καραμανλή

Έψαχνε και τον Μητσοτάκη αλλά δεν τον βρήκε....

Το να τους χειροκροτήσουν κατά την εμφάνισή τους, όπως συνέβη τη στιγμή που έφτασαν στο Μακεδονία Παλλάς ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής, δεν είναι κάτι πρωτάκουστο για κάποιο πολιτικό. Αυτό που τους ζητήθηκε κατά την αποχώρησή τους όμως, σίγουρα δεν το έχουν αντιμετωπίσει πολλές φορές.

ΦΩΤΟ-Συνεχίζεται το γέλιο με το αγγλικό σε στυλ Αλέξη: SYRIZA PADU

Δείτε τις φώτο:

Αθήνα-Κωνσταντινούπολη μια καπότα δρόμος... (ΦΩΤΟ)

Τι Ταξίμ, τι τα ξύν':

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΡΑΦΗΜΑ: Ο David Blaine εξηγεί πως έφτασε να κρατά την αναπνοή του 17 λεπτά

Δείτε τον στο βίντεο και δείτε το γράφημα όπου περιγράφει τι αισθάνθηκε όταν κράτησε την αναπνοή του για 17 λεπτά, κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ:

Μεταλλωρύχοι σε Σαμαρά: Είσαι παλικάρι

Λίγο πριν ο Αντώνης Σαμαράς εισέλθει στην αίθουσα του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη, για να εκφωνήσει την ομιλία του στο πλαίσιο του προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, μεταλλωρύχοι από τις Σκουριές τον πλησίασαν και...

Σαμαράς: Δικαιώθηκε η επιλογή Καραμανλή με τα διεθνή ανοίγματα

Ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη είπε μεταξύ άλλων:

Η λέξη "έθνος" είναι ιερή. Δεν είναι ξεπερασμένη. Έθνος είναι και τα όνειρά μας. Φροντίδα για την ενότητα των Ελλήνων.

H κυβέρνηση...

ΒΙΝΤΕΟ-Υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τον Καραμανλή

Εν μέσω χειροκροτημάτων έφτασε πριν από λίγο στο Μακεδονία Παλλάς ο Κώστας Καραμανλής. Κομματικά στελέχη και απλοί πολίτες βρέθηκαν εκεί για να υποδεχθούν τον πρώην Πρωθυπουργό.

“Τους υπουργούς τους επιλέγει ο Πρωθυπουργός”

[Άντε να δούμε αν θα γλιτώσουμε τουλάχιστον την επόμενη φορά (ανασχηματισμό) από Σκοπούλη, Ρουπακιώτη και Μανιτάκη...]

Λίγο πριν την τελική ευθεία για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θεωρείται πολιτικό και χρονικό ορόσημο για την πραγματοποίθηση του… πολυθρύλητου ανασχηματισμού της κυβέρνησης, που μάλλον έχει καθυστερήσει, με δεδομένο ότι φημολογείται από τις αρχές του έτους, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία των υπουργών να κινείται σε… άνευρους ρυθμούς, ο Αντώνης Σαμαράς στέλνει από το Μέγαρο Μαξίμου ένα ξεκάθαρο, όσο και αυστηρό μήνυμα προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη.

Οι μεγαλύτερες διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ είναι προς ΧΑ (λόγω εγγύτητας) ενώ αυξάνονται αυτές προς ΚΚΕ

Τις πρώτες, μετρήσιμες διαρροές του προς το ΚΚΕ αρχίζει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταγράφει η δημοσκόπηση της “MRB” για τη “Real News”.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της μέτρησης, η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σήμερα στο 67,2%, με διαρροές...

ΦΩΤΟ-Οι διάσημοι στον Κορυδαλλό

Στιγμιότυπα από την 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου «συγκατοικούν» Γαβαλάς, Τσοχατζόπουλος και άλλοι «λαμπεροί» κρατούμενοι.

Ο Σαμαράς απέναντι στην… κυβέρνησή του

Το φαινόμενο να… τραβάει η κυβέρνηση το χαλί στον Πρωθυπουργό της, καταγράφει η δημοσκόπηση της “MRB” για τη “Real News”, που δείχνει ότι οι πολίτες είναι σφόδρα απογοητευμένοι από το έργο, την αποτελεσματικότητα και τις προοπτικές της τρικομματικής κυβέρνησης συνεργασίας, την ώρα που ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς διατηρεί εφεδρείες εμπιστοσύνης και εκτίμησης.

H νέα αγαπημένη του Κασιδιάρη κατάγεται απ το Πουέρτο Ρίκο και δεν προβλέπεται... γι αυτό άλλαξε το facebook της! ( ΦΩΤΟ+ VIDEO)

Kατάγεται από το Πουέρτο Ρίκο και άλλαξε τον τόπο καταγωγής της σε Λεπτοκαρυά ενώ μέχρι χθες έγραφε Σαν Χοσέ! "Προβλέπεται ο ΕΛΛΗΝ Ηλίας να έχει μαυριδερή γυναίκα;" μπορεί να αναρωτηθεί κανας κάφρος... "Ναι για τον Ηλία προβλέπεται όπως προβλέπεται και για τον Μπαρμπαρούση με τη Μεξικάνα"... για τους υπόλοιπους όχι... θα απαντήσει στον εαυτόν του;

Τεράστια δημοσιότητα έχει πάρει σήμερα η νέα σχέση του Ηλία Κασιδιάρη, Έλενα Κωνσταντινίδου. Η sexy μις τουρισμός, με την λατινοαμερικάνικη ομορφιά , είχε εμφανιστεί παλαιότερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και είχε αποκαλύψει πως...

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (9 Ιουνίου 2013)

Δείτε τα:

Τρακάρει με το αμάξι και απ την τσαντίλα του στη συνέχεια το διαλύει μόνος του [βίντεο]

Δεν του έφτανε το γεγονός ότι στουκάρισε το αμάξι στα κάγκελα, ο οδηγός βγήκε εκτός εαυτούς και αποφάσισε να αποτελειώσει μόνος του το όχημά του.

Το δημόσιο παραιτήθηκε από 25 αγωγές εναντίον της Μονής Βατοπεδίου

Σοβαρές δικαστικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στην υπόθεση του Βατοπεδίου καθώς το Δημόσιο παραιτήθηκε και από τις 25 αγωγές του κατά της Μονής.

Αλλάζει ο τρόπος ανάδειξης των δημάρχων – Πώς θα εκλέγονται

Σε ένα ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται τα ονόματα όλων των υποψήφιων δημάρχων, κατά τη διεξαγωγή των επόμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, όπως προκύπτει από τα σχέδια του υπουργείου Εσωτερικών.

Τσουλί ολκής: «Στο μνημόσυνο της Φαίης, η αδελφή της έτρεχε σε... καλλιστεία σκύλων»

Το παράπονό του εξέφρασε ο πατέρας της 23χρονης Φαίης, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από τον ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της, Βαγγέλη Στεφανάκη. Σύμφωνα με τον πατέρα της, την περασμένη Κυριακή, τελέστηκε το μνημόσυνο της Φαίης, ωστόσο ήταν ηχηρή η απουσία της αδελφή της, Μαρίας-Ελένης.

Η Ελένη Λουκά έκλεψε την παράσταση στο τσίρκο του Gay Pride-Οι κλοουν της πίσω διαφορ(ετ)ικότητας προσπάθησαν να τη διώξουν!

[Το ξαναλέμε: Δεν έχουμε προβλημα με τους gay που δεν προκαλούν (ειδικά με τις λεσβίες)... εχουμε πρόβλημα με τις αδερφές  και τα ξεφωνημένα τσίρκουλα]

Ο θυμόσοφος ελληνικός λαός λέει "Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή" και όπως αποδεικνύεται δεν έχει άδικο. Η γνωστή-άγνωστη Ελένη Λουκά μετά την επιδρομή της σε πίστα νυχτερινού κέντρου έκανε και την εμφάνισή της στην παρέλαση του Athens Gay Pride.

Τούμπα έκαναν την Ταξίμ οι Τούρκοι... (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η τουρκική αστυνομία έριξε δακρυγόνα αργά το βράδυ του Σαββάτου και έκανε χρήση αντλιών νερού, για να διαλύσει 5.000 διαδηλωτές στο κέντρο της Άγκυρας.

Ανάληψη ευθύνης για τη βόμβα στο ΙΧ της διευθύντριας Κορυδαλλού

Την ευθύνη για την πρόσφατη βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού στη Δάφνη, ανέλαβε η οργάνωση...

ΦΩΤΟ: Το Gay Pride ανέχεται όλες τις διαφορετικότητες ρε...

Ακόμα και τον ΠΑΣΟΚο: