19 Ιουνίου 2013

ΦΩΤΟ ο ορισμος της αηδιας: Το 20χρονο τσουλι του 72χρονου Roberto Cavalli του πλένει τα οπίσθια και όχι μόνο!

Ο 72χρονος Roberto Cavalli διατηρεί δεσμό με μια 20χρονη όμορφη κοπέλα. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στο υπερπολυτελές σκάφος του σχεδιαστή.

Γελάνε κι οι πέτρες με Κραουνάκη!!! Δείτε με ποια φώτο τον ξεφτίλησε ο Άδωνις!!

Είχαμε γράψει πριν μέρες ότι σε δήθεν συναυλία (περισσότερο τσίρκο εμοιαζε) συμπαράστασης στο προαύλιο της ΕΡΤ στη Μεσογείων, ο κρατικοδίαιτος Σ. Κραουνάκης με την ΜΚΟ που τσέπωσε 250.000 ευρώ, έβριζε χυδαία τον Άδωνι και τη Μανωλίδου. Το πρωί βγήκε και το βίντεο της εν λόγω "συναυλίας" (δείτε το παρακάτω) με τον οχετό Κραουνάκη. Σε όλα αυτά τα υβριστικά σχόλια ο Άδωνις έκανε μια εξαίρεση και δεν απάντησε με λόγια αλλά με την παρακάτω φώτο ντοκουμέντο που ξεφτιλίζει απόλυτα τον αριστερό επαναστάτη Κραουνάκη!!

Δείτε τη:

ΕΡΤ και αθλητισμός – Μια σχέση πάθους κι αμοιβαίας εξάρτησης [σπάνιες εικόνες]

Oι εν πολλές αμαρτίαις περιπεσούσα ΕΡΤ δεν εκπέμπει πια. Τουλάχιστον νόμιμα. Το μαύρο στην οθόνη της στις 11 Ιουνίου του 2013 δεν αφορούσε τεχνικό πρόβλημα. Ουδεμία σχέση είχε με το 25λεπτο μαύρο της 11ης Αυγούστου του 2004 στο εναρκτήριο ματς του ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου, αυτό ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ν. Κορέα.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ βρες την πόλη

Δείτε τις ειδήσεις που οι τίτλοι τα λένε όλα και βρείτε και την πόλη:

Αναρχικός Διαμαντόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Πήγε να το μαζέψει και ξεφτιλίστηκε περισσότερο

Δείτε πως τα γύρισε το νούμερο ο Διαμαντόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ... αφού χθες τον κάναμε ρόμπα βγήκε να πει ότι ειρωνικά είπε πως δεν είχε κόσμο η ομιλία του Τσίπρα, αλλά δεν καταλάβαμε την ειρωνεία του.... μάλιστα πήγε να το παίξει έξυπνος με αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο ρόμπα...

Δείτε γιατί:

Όλα καλά... Πέφτουν οι τόνοι στο Μαξίμου!

Οι πληροφορίες μέσα από την σύσκεψη!

Οι πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν μέσα από την σύσκεψη των πολιτκών αρχηγών , λένε πως μετά από μιάμιση ώρα , οι τόνοι έχουν πέσει.

O Τζήμερος άστραψε και βρόντηξε: Γιατί δεν έγινες παπάς, μπάρμπα-Φώτη Κουβέλη;

Μάλλον αφορμή ψάχνει ο Κουβέλης. Μια ζωή πέρασε λέγοντας ευχές. Τώρα πρέπει να παίρνει κι αποφάσεις, δεν έχει την τεχνογνωσία. Η αριστερά, είτε κατακκόκινη είτε ροζουλί είτε εντελώς ξεβαμμένη σαν τη ΔΗΜΑΡ, έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό: απεχθάνεται τις ευθύνες, γράφει ο Θάνος Τζήμερος, σε ένα εξαιρετικά επιθετικό άρθρο.

Αύριο εκταμιεύεται η δόση των 3,3 δισ. ευρώ

Στο Eurogroup της Πέμπτης θα εκταμιευθεί η δόση των 3.3 δισ. ευρώ για την Ελλάδα, όπως έγινε γνωστό, σήμερα, Τετάρτη.

Αξίζει να γίνει σαφές πως η εκταμίευση της δόσης είναι ειλημμένη και δεν πρόκειται να υπάρξει ανατροπή της απόφασης, ανεξάρτητα από τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Το αγαπημένο εστιατόριο του Ομπάμα ανήκει σε Ελληνες - Τι παραγγέλνει όταν πηγαίνει [εικόνες]

Δύο αδέλφια ελληνικής καταγωγής διατηρούν στο κέντρο της Βοστώνης ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια των ΗΠΑ. Πώς το μαγαζί της απέκτησε ξαφνικά αυτή τη δημοφιλία; Μια επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ήταν αρκετή.

Νέα εξέλιξη: Το ΣτΕ συνεδριάζει αύριο για να κρίνει επί της ουσίας την ΚΥΑ για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Συνέρχεται αύριο, στις 4 μετά το απόγευμα, κεκλεισμένων των θυρών, η επιτροπή αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, προκειμένου να εξετάσει την αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ, με την οποία ζητείται να ανασταλεί η από 11.6.2013 κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ιωάννη Στουρνάρα και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Σίμου Κεδίκογλου για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Απίστευτη καταγγελία Μιχελογιαννάκη για μαύρη μαγεία ΓΑΠ (ΦΩΤΟ ντοκουμέντο)

(Πολύ γέλιο ο τύπος)

Απίστευτη καταγγελία πριν από λίγο στη Βουλή από το Γιάννη Μιχελογιαννάκη ο οποίος κατήγγειλε ότι έξω από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή υπάρχει...

Τα τρία σχέδια για την ΕΡΤ - Ξεκίνησε η συνάντηση των αρχηγών

Φωτιά έχει πάρει το πολιτικό παρασκήνιο καθώς όπως φαίνεται η σημερινή σύσκεψη των αρχηγών είναι το σημείο μηδέν για τη συγκυβέρνηση καθώς μια ασυμφωνία θα οδηγήσει στην απόφαση για πρόωρες εκλογές, μια εξέλιξη που κανείς δε θέλει αλλά κανείς δεν αποκλείει!

«Ο Λαζόπουλος μας είχε ανασφάλιστους και μας απέλυσε γιατί κάναμε στάση εργασίας για την ΕΡΤ»

Το γράψαμε ήδη από χθες και το ξαναγράφουμε για να το εμπεδώσουν οι ηλίθιοι που τους δουλεύουν οι Λαζόπουλοι...

«O κ. Λαζόπουλος στάθηκε αλληλέγγυος στους, απολυμένους πια, εργαζομένους της ΕΡΤ την ίδια ώρα που απέλυε τους δικούς του εργαζόμενους επειδή στάθηκαν αλληλέγγυοι στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ!»

Κάνουν το δικό τους μπάτσελορ... ποζάροντας ημίγυμνες (ΦΩΤΟ)

Τον τελευταίο καιρό η τάση που επικρατεί στις ΗΠΑ είναι οι επαγγελματικές φωτογραφήσεις για τις νύφες και τις «κολλητές» της με ελάχιστα ρούχα

Πρόκειται σύντομα να παντρευτείτε και δε θέλετε να υποκύψετε στην αμερικανική συνήθεια του μπάτσελορ πάρτι, αλλά επιθυμείτε να περάσετε χρόνο με τις φίλες σας και να θυμάστε για πάντα αυτές τις στιγμές;

ΑΠΕ σε Παπαδημούλη-ΣΥΡΙΖΑ: «Για το περιεχόμενο του μηνύματος δεν ευθύνεται ποτέ ο ταχυδρόμος»

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται τις τελευταίες ώρες από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το επίμαχο τηλεγράφημα για τις διευκρινήσεις του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με την απόφαση για την ΕΡΤ, δίνει μέσω ανακοίνωσης το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εννοείται ότι και το ΠΑΣΟΚ έσβηνε καταδίκες ΠΑΣΟΚων για να διορίζονται στο δημόσιο (ΠΑΣΟΚικό ΦΕΚ)

Να γιατί αντιδρούν και δεν θέλουν να απολυθούν ούτε καν όσοι καταδικάστηκαν!!

Μια υπουργική απόφαση αρκούσε για να αρθούν καταδίκες ατόμων από το ποινικό τους μητρώο με στόχο την πρόσληψη τους σε οργανισμούς του δημοσίου.

Πρόκειται για μια συνηθισμένη και καθόλα νόμιμη διαδικασία. Ωστόσο γεννά ερωτηματικά το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις υπήρξαν φωτογραφικές διατάξεις αλλά και απαλείψεις ποινών που έγιναν επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Ο Ρουπακιώτης έσβηνε ποινές καταδικασμένων για να διορίζονται στο δημόσιο... (ΦΕΚ)

Να γιατί μαζί με τον Μανιτάκη δεν απολύουν ουτε τους κλεφτες στο δημόσιο... γιατι ξέρουν ότι είναι δικά τους παιδιά....

Καραμπινάτο σκάνδαλο με τακτική… Μαυρογυαλούρου (για να μην πούμε κάτι χειρότερο) αποκαλύπτει σήμερα το antinews. Αφορά τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη ο οποίος, σεμνά και ταπεινά, έβαζε την υπογραφή του για να απαλλάσσονται από τις καταδίκες τους δημόσιοι υπάλληλοι ώστε να μπορούν να προσληφθούν αργότερα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Τα πάντα όλα: Αλέφαντος εναντίον Τσίπρα...

Οι άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ πάντως έχουν πρόγραμμα; Να μας πει ο Τσίπρας τι θα κάνει! Πες μας ρε Τσίπρα την αλήθεια και άσε τα παραμύθια, Αλέφαντος μιλάει. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι πέσανε στα 900 ευρώ από τα 1.400, ή πέσανε στα 700 ευρώ από τα 1.200, όμως αυτά τα ευρώ θα τα παίρνουν με εσένα ή θα παίρνουν ακόμα λιγότερα με βαθιά υποτιμημένη δραχμή; Τα λεφτά που θα παίρνουν, θα έχουν αξία ή θα είναι ο κοσμάκης ακόμα πιο φτωχός; Οι συνταξιούχοι τι θα παίρνουν;

Ποιους θα φάνε οι συριζοταλιμπάν

Του Θανάση Χειμωνά

Ανάμεσα στα άπειρα αρνητικά που βγήκαν στον αφρό στην Ελλάδα της Κρίσης ξεχωρίζει η εμφάνιση μιας νέας κατηγορίας ανθρώπων: Των «συριζοταλιμπάν». Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσω πως ο χαρακτηρισμός αυτός δεν αφορά σε καμία περίπτωση το σύνολο των οπαδών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει να κάνει με μια ομάδα συγκεκριμένων ατόμων που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια στο κόμμα της Κουμουνδούρου και κάνουν αισθητή την παρουσία τους με κάθε ευκαιρία.

Σταύρος Καλεντερίδης: "Δημοκρατία, το Πολίτευμα που Περιμέναμε"

Βίντεο: Τα έλεγε ο Λεβέντης ένα χρόνο πριν αλλα γελαγατε! "Η ΕΡΤ θα κλείσει!"

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε "προβλέψει" τον Απρίλιο του 2012 το κλείσιμο της ΕΡΤ, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.
Εκφράζοντας το παράπονο ότι δεν τον καλούν στις εκπομπές, ο Βασίλης Λεβέντης είχε πει ότι οι διοικούντες της ΕΡΤ δεν είναι "δημοκρατικοί" αλλά "φασίστες".

ΦΩΤΟ: Ολη η αληθεια για την ΕΡΤ...

Δειτε τη:

Οι σειρές που έκοψε το ΠΑΣΟΚ από την ΕΡΤ το (1981)

Δείτε ποια σήριαλ έκοψε το ΠΑΣΟΚ από την ΕΡΤ την δεκαετία του 80. Βλέποντας το βίντεο θα καταλάβετε τη γραμμή που ήθελε να περάσει το ΠΑΣΟΚ με την καλημέρα στα πράγματα.

Οι Φρουροί της Αχαϊας...

Το έλλειμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Σιδέρης

Ναι, ας πούμε ικανοποιητική, αλλά όχι και μεγαλειώδης η συγκέντρωση του κ. Τσίπρα στο Σύνταγμα, κι ας λέει το γραφείο Τύπου ότι «Η μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ φαίνεται πως τρόμαξε πολλούς και πρώτα από όλους τους μιντιακούς φίλους του κ. Σαμαρά και τους υποστηρικτές του μνημονίου» (σ.σ. σχόλιο για το συγκρότημα Λαμπράκη).

Κι οι 50.000 αυτοκτονιες κυριε; "Οι Ελληνες χαμογελούν ακόμα - Είμαστε ο δεύτερος πιο χαρούμενος λαός στην Ευρώπη"

Kι όμως, οι Ελληνες παραμένουμε χαρούμενος λαός, σύμφωνα τουλάχιστον με έρευνα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Foundation for Future Studies.

Οι Έλληνες κατατάσσονται στη δεύτερη θέση της λίστας με τους πιο χαρούμενους ανθρώπους στην Ευρώπη, παρά την οικονομική κρίση , σύμφωνα με έρευνα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, με έδρα τον Αμβούργο της Γερμανίας.

ΦΩΤΟ: Ο Αλέξης πίσω από τις λέξεις

Ηταν αναμενόμενο. Η λέξη λαός επαναλήφθηκε κατά κόρον από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προχθές στην Πλατεία Συντάγματος. Οι 3.426 λέξεων ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σε αυτή τη γεμάτη παλμό και ανατρεπτικότητα λαοθάλασσα (κάπως έτσι είδε το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος τη συγκέντρωση, διαφωνώντας με την εκτίμηση των «ΝΕΩΝ», και όχι μόνο, ότι ήταν μικρή) περιστρεφόταν γύρω από...

ΒΙΝΤΕΟ: Αξυριστη και απλυτος του ΣΥΡΙΖΑ διακωμωδουν τη ΝΕΡΙΤ

Συντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, η τριτη "γκομενα" η οτιδηποτε ειναι αυτο το πραγμα...) θελει λιγο ξυρισμα ΄η αφηνει φαβοριτες;  

Δειτε το βιντεο να γελασετε με τις φατσες γιατι μ' αυτα που λενε θα κρυωσετε:

Πάγκαλος στο twitter: Δεν ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε - Σιχαθήκαμε Βενιζέλο και Κουβέλη

Νέο χτύπημα μέσω twitter από τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος υποστηρίζει πως τελικά στη Δημοκρατία υπάρχουν αδιέξοδα και αναρωτιέται: «Τώρα, τι ψηφίζουμε αν γίνουν πρόωρες εκλογές; Ο Σαμαράς είναι από τους άλλους. Βενιζέλο ή/και Κουβέλη σιχαθήκαμε. Οι δελφίνοι αυτοκτόνησαν».

Πρόταση Σαμαρά για να τους ξεβρακωσει: Να προσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με 2μηνες συμβάσεις και τον Αυγουστο να γίνει η ΝΕΡΙΤ

Αν ισχυει... θα αποκαλυψει την υποκρισια ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και λαμογιων της ΕΡΤ που λενε "ναι στην αναδιαρθρωση αλλα με ανοικτη ΕΡΤ"... γιατι φυσικα θα την απορριψουν


Δίμηνες συμβάσεις για όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ προσωρινά ώσπου να ανοίξει το νέο κανάλι τον Αύγουστο είναι η συμβιβαστική πρόταση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός τηλεφωνικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο χθες το βράδυ.

To ΠΑΣΟΚ βρήκε την ....Κωνσταντοπούλου του! Μας εχει γκαστρωσει την τελευταια εβδομαδα!

Μίλαγε ασταμάτητα, βάλλοντας κατά πάντων! Ο λόγος για την Φώφη Γεννηματά, που μιλώντας πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του Βήματος, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και προσωπικά τον Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας παράνομο το γεγονός ότι δεν εκπέμπει ακόμα η ΕΡΤ.

Απολογία Καραμπέρη: Τι λέει για την Πάολα- Πόσα έχασε ο γιος του σε ένα βράδυ στο στοίχημα

Με 100-150 χιλιάδες ευρώ για ώρα ανάγκης και με αστυνομικό για προσωπικό οδηγό κυκλοφορούσε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης, Μάρκος Καραμπέρης. Όπως είπε σήμερα στην απολογία του, διατηρούσε σε θυρίδες 100-150 χιλιάδες ευρώ για ώρα ανάγκης! Σε ερώτηση του προέδρου, ποιος άνθρωπος έχει τόσα λεφτά σε θυρίδες για "ώρα ανάγκης", εκείνος απάντησε: "Εγώ, για να παίζω στοίχημα όταν έχω πληροφορίες".

ΒΙΝΤΕΟ-Αποκάλυψη Βορίδη: Σαμαράς Βενιζέλος είχαν χθες βράδυ πολύωρη τηλεφωνική συνομιλία

Αιφνιδιάζοντας ακόμη και την εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης αποκάλυψε σήμερα πως το βράδυ Σαμαράς και Βενιζέλος είχαν εκτενή συνομιλία στο τηλέφωνο.

Δενδια σοβαρεψου!!! Αντι να τρεχεις στον Εισαγγελέα για τη σημαία της Χρυσής Αυγής, πιασε κανα Αλβανο δολοφονο

Παραποίησαν την Ελληνική σημαία οι χρυσαυγίτες, λεει... Ρε εδω ο Κολλατος την εχει ξεσκισει με αγκυλωτους σταυρους και το δικαστηριο τον αθωωσε... σοβαροι ειστε; Σε "δουλεια" να βρισκεστε λες και δεν εχετε δουλεια να κανετε;

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάστηκε από την ΕΛΑΣ το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε για σημαία του ελληνικού κράτους με παραποιημένο το εθνικό σύμβολο, η οποία αναρτήθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της Λεωφ. Μεσογείων.

Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: «Η ΕΡΤ με τη μορφή που τη γνωρίζαμε τελείωσε»


«Η ΕΡΤ με τη μορφή που τη γνωρίζαμε τελείωσε». Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του ενημερωτικού σημειώματος του παρέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, του κ. Αν. Μπάνου, ο οποίος επί της ουσίας συμφωνεί ότι με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, προβλέπεται το κλείσιμο της ΕΡΤ.


Η κλαψα της κοτας-φονιά της 23χρονης Φαίης στη Νέα Μάκρη - Αποκαλύπτεται για πρώτη φορά

Να σαπισει στη φυλακη ο καριολης!!

Τη δική του εκδοχή για το τι έγινε το βράδυ της 25ης Απριλίου αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο 25χρονος που κατηγορείται για το θανάσιμο τραυματισμό της Φαίης Μπλάχα.

Οπως ισχυρίζεται, σύμφωνα με το star, όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά που ακόμα και στην πιο τρελή του φαντασία δεν μπορούσε να προβλέψει την τραγική κατάληξη που θα είχε.

Έλληνας παρουσιαστής είπε στον αέρα σε συνεργάτη του: "Έχεις μια μύξα εδώ ανάμεσα"!

Πρωτάκουστη φράση στον ελληνικό τηλεοπτικό αέρα! Δείτε το βίντεο!
Δεν πιστεύαμε στ' αφτιά μας! Και όμως ειπώθηκε στον αέρα εκπομπής!

"Συγνώμη, επειδή σε βλέπει όλη η Ελλάδα... Έχεις μια μύξα εδώ ανάμεσα!", είπε ο...

Σαμαράς σε Συγγρού: Να είστε σε ετοιμότητα... (θολωνει τα νερα...)


[Ενταξει δεν θα γινει τιποτα καθως ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θα κανουν παλι τις παπιες... αλλα γραφουμε και καμια μαλακ@α να περασει η ωρα μεχρι το βραδακι]

Έστειλε το μήνυμα ο πρωθυπουργός στη Ν.Δ.

Όσο το κλίμα μυρίζει εκλογές και οι πληροφορίες επιμένουν ότι οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι θα προσέλθουν με άγριες διαθέσεις στο σημερινό ραντεβού στο Μαξίμου, τόσο η ένταση κορυφώνεται.


ΒΙΝΤΕΟ «Πολιτισμος» ΕΡΤ: Βοθρος του κρατικοδιαιτου Κραουνάκη για Μανωλίδου - Γεωργιάδη

«με την ξανθια την κουλη να σε λεει Μπουμπουκο... κι αναρωτιεμαι η καριολα τι χρώμα φοράει βρακί... και γαμιέται όλη φάρα του»

Αλλάζοντας τους στίχους του τραγουδιού που έχει συνθέσει και γράψει στίχους "Ο Άδωνις", επέλεξε να καθυβρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου ο γνωστός κρατικοδίαιτος Σταμάτης Κραουνάκης, του οποιου η ΜΚΟ τσέπωσε 250.000 μονο επι Καραμανλη (χωρια τι έχει φάει απ' το ΠΑΣΟΚ), τραγουδώντας σε συναυλία για το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Ποιος θα μείνει τελικά ρε παιδιά;

Αν πάρουμε στα σοβαρά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, το πιθανότερο είναι πως του χρόνου θα είναι στην ομάδα μόνο ο Μίτσελ με τον Βίκτορ... Παίκτες δε πρόκειται να μείνουν!!

Μπακογιάννη:Ο Σαμαράς πρέπει να παραμείνει πρωθυπουργός, δεν υπάρχει εναλλακτική λύση

Με πρόταση βόμβα και αποκαλύψεις επανέρχεται η Ντόρα: Να γίνουν αντιπρόεδροι Βενιζέλος και Κουβέλης

«Δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση, ο Σαμαράς πρέπει να παραμείνει πρωθυπουργός, ο Τσίπρας ούτε θέλει, ούτε μπορεί να κυβερνήσει» σημείωσε σε συνέντευξή της η Ντόρα Μπακογιάννη.

"Οι προτασεις Μπενυ για ανοικτη ΕΡΤ"... Μαλιστ! Μηπως να μας τον ακουμπησει και λιγο;


Επί ώρα συζήτησαν τηλεφωνικά χθες οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος για το ενδεχόμενο αμοιβαίων υποχωρήσεων στο θέμα της ΕΡΤ ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει πρωτοβουλία σε αυτήν την κατεύθυνση.

Ο ΔΟΛ απαντάει στον ΣΥΡΙΖΑ με… φωτογραφίες

Συνέχεια στην κόντρα του με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, μέσω των σημερινών “Νέων”.

Με αφορμή λοιπόν τη συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα στην πλατεία Συντάγματος, και το πόσο μεγάλη σε όγκο και παλμό ήταν, η εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη δημοσιεύει τρεις φωτογραφίες, τη μία κάτω από την άλλη, για να οδηγήσει τον αναγνώστη σε συγκρίσεις.

Ποιοι Ελληνες ζουν σήμερα στην Πόλη και τι θέση παίρνουν απέναντι στον Ερντογάν

Ανήσυχοι και μάλλον σε σύγχυση είναι οι Ελληνες που ζουν στην Κωνσταντινούπολη με τη λαϊκή εξέγερση των τελευταίων εβδομάδων. Ποιοι είναι, όμως, οι Ελληνες που ζουν στην Πόλη. Καταρχήν είναι η μικροσκοπική κοινότητα των περίπου 2.000-3.000 Ρωμιών (Rum) δηλαδή των Ελλήνων Ορθοδόξων με τουρκική υπηκοότητα που ζουν στην Κωνσταντινούπολη, στην Ίμβρο και την Τένεδο -τα δυο νησιά το Αιγαίου που ανήκουν στην Τουρκία.

Το Μαξίμου κατηγορεί τη ΔΗΜΑΡ για τις εξελίξεις


Επιδεινώνονται ραγδαία οι σχέσεις μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες που καταβάλλει ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης να διατηρήσει ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας και να υποβάλει προτάσεις για τη νέα ΕΡΤ, με συνεχή τηλεφωνήματα στον Φώτη Κουβέλη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Κολλάνε στη μοιρασιά των υπουργείων ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ... θα τα βρουνε σε συναντηση πριν τη συσκεψη...

Φημες οτι πριν τη συσκεψη των τριων πολιτικων αρχηγων θα προηγηθει συναντηση Βενιζελου-Κουβελη για να μοιρασουν υπουργεια και θεσεις

Ρόλους, υπουργεία, υφυπουργεία, Γενικές Γραμματείες, χαρτοφυλάκια και κρατικές θέσεις ρίχνουν στο τραπέζι οι κυβερνητικοί εταίροι που «πιάστηκαν» από το θέμα του ανασχηματισμού για να κάνουν το δικό τους πολιτικό και κομματικό παζάρι.

Τελευταία λέξη της μόδας τα τριχωτά καλσόν... για να αποφευχθουν οι "περιεργοι (ΦΩΤΟ)"

Τελευταία λέξη της μόδας στην Κίνα είναι τα τριχωτά καλσόν!! Μπορεί να σας φαίνεται αηδιαστικό, αλλά υπάρχει λόγος που οι γυναίκες τα φοράνε!

Λακόπουλος: Οι “σαπουνόφουσκες” του Τσίπρα

Με κριτική διάθεση προσεγγίζει ο Γιώργος Λακόπουλος την προχθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη συγκέντρωση την οποία πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος, και τη ρητορική που άρθρωσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στη σκιά των εξελίξεων στο θέμα της ΕΡΤ, και με ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιούρι Γκαγκάριν 45 χρόνια μετά

Νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά από 45 χρόνια αποκαλύπτουν την αιτία που προκάλεσε το δυστύχημα του μαχητικού αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε διάσημος Σοβιετικός κοσμοναύτης Γιούρι Γκαγκάριν, ο πρώτος άνθρωπος που πέταξε στο διάστημα.

Τι λεει ο Καραμανλής για τη σημερινη συναντηση των τριων

Κατηγορηματικά αντίθετος εμφανίστηκε σε στενούς του συνεργάτες, αλλά και σε συζητήσεις με γαλάζιους βουλευτές ο Κώστας Καραμανλής απέναντι στο ενδεχόμενο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Βίντεο: Κεραυνός χτυπά και τραυματίζει μάνα και κόρη

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από δρόμου στη Ρωσία που καταγραφεί η στιγμή που ένας κεραυνός χτυπά δύο πεζές, μια 28χρονη γυναίκα με την 6χρονη κόρη της.

Σαμαράς: Δεν καταθέτω νέα πρόταση, αν δεν συμφωνούν τα γατακια ας με ριξουν

Ανυποχώρητος ο πρωθυπουργός και μην ακουτε παπαριες: Θα κατσουν σουζα σαν τις κοτες, ασχετα του τι λεει η Φωφη κι ο Ανδρεας... ολη η Ελλαδα να θελει εκλογες οι Μπενυ-Κουβελης δεν θα ριξουν την κυβερνηση γιατι ξερουν οτι τελειωσαν

Εάν οι Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης απορρίψουν τα σχέδια Σαμαρά για το νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, η αποψινή συνάντηση των αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση θα είναι και η τελευταία καθώς η χώρα οδηγείται σε κάλπες.

Δύο τα σχέδια για να ανοίξει η ΕΡΤ

Οι λεκτικές απειλές δεν έχουν αλλάξει παρά την προχθεσινή συνάντηση και παρά την απόφαση του ΣτΕ. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ διαμηνύουν ότι η κυβέρνηση διαβάζει λάθος την απόφαση και πως τίποτε δεν άλλαξε, ότι εμμένουν στη θέση τους για άμεσο άνοιγμα της ΕΡΤ, πετώντας εκ νέου το μπαλάκι των πρόωρων εκλογών στο Μαξίμου και τη ΝΔ.

Βορίδης: Ποιος λέει για εκλογές;

«Αφού τα τρία κόμματα δεν θέλουν εκλογές, πως θα πάμε σε εκλογές;», διερωτήθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μιλώντας νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Ο κ. Βορίδης αναφερόμενος στην ΕΡΤ, δήλωσε ότι θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τους όρους που θέτει η δικαστική απόφαση.

Στουρνάρας: Επι ενα χρονο ακουγα τον Βενιζελο... ε, δεν άντεξα και του απάντησα

Από χθες συζητείται στα πολιτικοδημοσιογραφικά γραφεία ο άγριος καβγάς του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Διήρκεσε μερικά λεπτά και σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, όπως διαβάζουμε στα Νέα, τα πράγματα έγιναν ως εξής:

Μπράβο Αλέξη! Να μη γράφεις πια και στο εισιτήριο TSIPRAS/AVAFTISTO, ρε αδερφέ!

Άφθονο γέλιο μοιράζει ο Τσίπρας με τη “βάφτιση” (ονοματοδοσία μάλλον) του Ορφέα-Ερνέστο, του μεγαλύτερου γιατί το μικρότερο είναι ήδη "βαφτισμένο", όπως άφθονο γέλιο μοίραζε για το ίδιο θέμα και όλον τον καιρό πριν. Γιατί;

ΦΩΤΟ: Απίστευτα σούργελα εμφανίζονται στην ΕΡΤ

Το τι σούργελα βγήκαν στην ΕΡΤ τις προηγούμενες μέρες δεν περιγράφεται! Δείτε εδώ μια για την οποία πρέπει να κανουμε γκάλοπ:

Σήμερα στα βιβλιοπωλεία: "Δημοκρατία, το Πολίτευμα που Περιμέναμε"! Aπό τον Σταύρο Καλεντερίδη

Οι Εκδόσεις Ινφογνώμων παρουσιάζουν ένα πρωτοποριακό βιβλίο το οποίο χρησιμοποιεί την πολιτική επιστήμη, το ισχύον Σύνταγμα της Ελλάδος και την πολιτική κατάσταση στη χώρα για να μας αποκαλύψει μια καλά κρυμμένη και συγκλονιστική αλήθεια: το πολίτευμα της Ελλάδος δεν είναι Δημοκρατικό. Η μοναδικότητα του βιβλίου δεν περιορίζεται στην αποκάλυψη αυτή, αλλά συνεχίζεται με μία πλήρη συνταγματική και πολιτειακή πρόταση για ένα νέο, Ελληνικό και επιτέλους Δημοκρατικό πολίτευμα.

Το ανέκδοτο της ημέρας: Δείτε τι κατάλαβε το σαϊνι ο Κούλογλου από την απόφαση για την ΕΡΤ

Διαβάστε τα συμπεράσματα του κομμουνιστή Κούλογλου που τιμάει τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έφαγε απ' την ΕΡΤ και ξεσάλωσε μετά τη χθεσινοβραδινή δήλωση του Προέδρου του ΣτΕ ότι δεν έδωσε αυτός τις διευκρινήσεις αλλά κάποιοι άλλοι νομικοί... Γελάσετε με την ψυχή σας:

Γιάννα: "Έχω κόμπλεξ με τον Καραμανλή-Ήρθα για να μείνω-Δεν κάνω κόμμα-Το κράτος φταίει για τις υπερβάσεις στους Ολυμπιακούς" ΒΙΝΤΕΟ

[Φυσικά η κυρία θυμάται να μας πει οτι ο Καραμανλής ήταν άχρηστος (ακόμα του το κρατάει μανιάτικο ότι δεν την παρακαλεσε να μας σώσει μετά το 2004 και ότι έφυγε από το σπίτι της όταν στο περίφημο πάρτυ κόντεψε να κάψει το δάσος στο Ψυχικό) αλλά δεν θυμάται το ότι είχε διορίσει τη σάρα και τη μάρα με τρελούς μισθούς και ότι πληρώναμε μετριότητες όπως τον Κοτρώτσο με τρελά λεφτά; Άσε κυρά μου που μας το παίζεις άσχετη και τα φορτώνεις όλα στο κράτος]

Συνέντευξη στην εκπομπή Νέοι Φάκελοι του ΣΚΑΙ, παραχώρησε η τέως πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του "Αθήνα 2004" Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Πρόσφατα εκδόθηκε το βιβλίο της κ. Δασκαλάκη "My Greek Drama", που αναφέρεται μεταξύ άλλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Πρόεδρος ΣτΕ: Οι διευκρινίσεις για την ΕΡΤ δεν είναι δικές μου, προέρχονται από άλλους νομικούς κύκλους

Διαψεύδει ο προέδος του ΣτΕ Κωνσταντίνος Μενουδάκος ότι οι διευκρινίσεις-εξηγήσεις που κυκλοφόρησαν την Τρίτη επί της προσωρινής διαταγής που εξέδωσε τη Δευτέρα για την ΕΡΤ δόθηκαν από τον ίδιο. Ενδεχομένως, να προέρχονται από άλλους δικαστικούς ή νομικούς κύκλους, συμπληρώνει ο πρόεδρος του ΣτΕ.