02 Αυγούστου 2013

Aυτά είναι τα πιο σέξι μπικίνι της Ελένης Μενεγάκη

Η δημοφιλής παρουσιάστρια κάθε χρόνο έχει να μας παρουσιάσει τουλάχιστον 4 με 5 διαφορετικά μπικίνι… Βεβαίως, έχει συμβεί να την δούμε να τα συνδυάζει (πάνω με κάτω μέρος από διαφορετικά μπικίνι) ή ακόμα και να έχει ένα μαγιό σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις!

Γελαει ο κοσμος με την εκδοχη της Φωφης για τη γιουχα

Ποια εκδοχή δίνει το περιβάλλον της υπουργού για τις αποδοκιμασίες; Αντι για αυτοκριτικη επιλεγεται η ευκολη λυση

Μία... άλλη διάσταση δίνει το περιβάλλον της Αναπληρωτού Υπουργού Εθνικής Αμύνης Φώφης Γεννηματά, αναφορικά με τις αποδοκιμασίες που σημειώθηκαν από πολίτες κατά την προσέλευσή της σήμερα το πρωί στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαιδεύσεως στην Τρίπολη για να παραστεί στην ορκωμοσία των στρατιωτών, ναυτών και σμηνιτών της τελευταίας ΕΣΣΟ.

Αυτο ειναι το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου [εικόνες]

Στο Αιγαίο υπάρχουν περισσότερα από 95 νησιά τα οποία περιμένουν να... φιλοξενήσουν τον οποιονδήποτε θελήσει να τα επισκεφθεί. Διάσπαρτες από άκρη σε άκρη υπάρχουν και υπερδιπλάσιες των νησιών βραχονησίδες. Εχετε, όμως, ποτέ αναρωτηθεί ποιο είναι το μεγαλύτερο νησί, το οποίο παρότι θα μπορούσε, δεν διαθέτει ούτε έναν κάτοικο αλλά ούτε και τουριστικές υποδομές;

ΦΩΤΟγια γελια: Δειτε ποιους επισκεφθηκε πρωτους στη Θεσσαλονικη ο νεος Γραμματεας του ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώτη επίσημη παρουσία του νέου Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη συνδέεται, όχι με κάποια δημιουργική πρόταση για την πόλη, αλλά με την μικροκομματική εμμονή στη συντήρηση εστιών έντασης και αναταραχής.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουίζ "βρες την πόλη"

Δείτε τους τίτλους που λένε όλη την είδηση και βρείτε την πόλη:

Aνατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για το διπλό έγκλημα στην Ηλεία - Ο 4χρονος τραβούσε το πουκάμισο του δολοφόνου θείου του για να σωθεί

Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο θάνατος των δύο αδελφών, ηλικίας τεσσάρων και επτά ετών στο αρδευτικό κανάλι στην Ηλεία δεν προήλθε από ατύχημα αλλά ήταν εγκληματική ενέργεια με θύτη τον 13χρονο θείο τους.


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση, ο 13χρονος θείος -αδερφός της μητέρας των θυμάτων- ομολόγησε ότι σκότωσε τα δύο παιδάκια από τη Βουλγαρία επειδή τα ζήλευε.

Επεισοδιακό κλείσιμο της δίκης Τσοχατζόπουλου: «Δεν αντέχω άλλο. Θα τον σκοτώσω. Εγώ προσπάθησα να τον καλύψω και είμαι φυλακή»

Επεισοδιακά έκλεισε για τις θερινές διακοπές η διαδικασία για την υπόθεση των λεγόμενων παράνομων αμοιβών του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η δίκη, που θα επαναληφθεί στις 26 Αυγούστου, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε κατηγορούμενους.

Ο Χέλμουτ Κολ παραδέχτηκε ότι ήθελε να «διώξει» τους Τούρκους από τη Γερμανία

Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ δικαιολόγησε σήμερα Παρασκευή τη δήλωση που έκανε πριν από 30 χρόνια, όταν είπε ότι θα ήθελε να μειώσει κατά 50% τον αριθμό των Τούρκων που ζούσαν στη χώρα.

Διαβάστε αναλυτικά τα κριτήρια μοριοδότησης Δ.Υ. σχετικά με τη διαθεσιμότητα



Δείτε αναλυτικά τα κριτήρια μοριοδότησης των δημοσίων υπαλλήλων σχετικά με τη διαθεσιμότητα

Παπαμιμίκος: Ο Τσίπρας καλύπτει τον Καραγιάννη

Συνεχίζεται η διαμάχη Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις θέσεις που ανέπτυξε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην σελίδα του στο facebook.

Διευκρινίσεις για την υποβολή του Ε9

Μόνο στην περίπτωση που υπάρχει μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του φορολογουμένου κατά το προηγούμενο έτος, είναι απαραίτητη η εκ νέου υποβολή της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9), ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικά για το έτος 2013, ωστόσο...

Αρετή: Είπα τη μισή αλήθεια για να καλύψω τον πατέρα μου-Επιστρεφω στο δημοσιο τα ακινητα γιατι λενε το παιδι μου "κλεφτη"

Σιγα! Θα μας παρουν τα κλαμματα καλε...

Σε ομολογία ότι «κάλυψε» τον πατέρα της στο στάδιο της ανάκρισης προχώρησε, με δάκρυα στα μάτια, η Αρετή Τσοχατζοπούλου, απολογούμενη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση πολιτικής διαφθοράς του πρώην υπουργού Άμυνας.

Στο "φως" το σκληρό πρόσωπο της Θάτσερ εναντιον του κομμουνισμου

Η πολιτική κρύβει πάντοτε αναπάντεχες πτυχές, οι οποίες, όταν έρχονται στο φως χρόνια μετά, είναι αποκαλυπτικές και συχνά, απολαυστικές. Τα κυβερνητικά έγγραφα του 1983 που αποχαρακτήρισε η Βρετανία όπως ορίζει ο νόμος για την άρση του απορρήτου μετά από 30 χρόνια, φέρνουν στη δημοσιότητα πολλούς τέτοιους «θησαυρούς», οι οποίοι δίνουν το πολιτικό στίγμα της εποχής και φωτίζουν τον χαρακτήρα πολλών από τους πρωταγωνιστές.

«Ψήνεται» μαζικό αντάρτικο το φθινόπωρο ενοψη καταργησης της απαγορευσης πλειστηριασμων πρωτης κατοικιας

[Οπως δεν ειναι σωστες οι οριζοντιες μειωσεις μισθων, ετσι δεν ειναι σωστες και οι οριζοντιες προστασιες... αλλο χαμηλομισθος ΄η ανεργος που δεν μπορει να πληρωσει τη δοση για το σπιτι και πρεπει να προστατευτει και αλλο λαμογιο που τα παιρνει κανονικα και δεν πληρωνει επειδη δεν μπορουν να του το παρουν... και απο λαμογια αλλο τιποτα στην Ελλαδα...]

Ποσοι βουλευτές της συγκυβέρνησης συμμετέχουν στις διεργασίες

Προσπάθεια να αποφευχθούν ορισμένες από τις σχεδιαζόμενες δυσάρεστες διατάξεις, επιχειρούν το τελευταίο διάστημα περίπου...

Κομμουνια τρεξτε! Νέα προκήρυξη για 1.400 θέσεις εργασίας στη Δημόσια Τηλεόραση

Προσλήψεις με δίμηνες συμβάσεις...

Η απόφαση για την προκήρυξη 1.400 θέσεων για τη Δημόσια Τηλεόραση αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια. Οι προσλήψεις, σύμφωνα με εκπροσώπους του υφυπουργού κ. Παντελή Καψή, θα γίνουν σταδιακά όταν γίνει δυνατή η μεταφορά της Δημόσιας Τηλεόρασης στην Αγία Παρασκευή και ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν σε συγκεκριμένες ειδικότητες. Οι προσλήψεις, σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης, αφορούν τον ενδιάμεσο φορέα έως ότου συγκροτηθεί η ΝΕΡΙΤ και, συνολικά, δεν θα ξεπεράσουν τις 2000.

Πιστεύετε στα φαντάσματα; Δείτε αυτό το βιντεο!

Ένα βίντεο που δείχνει ένα νεαρό αγόρι να κάθεται στην καρέκλα του και να του... επιτίθεται φάντασμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το τέλος του Ηλιου μας: Τι θα συμβεί στο μητρικό μας άστρο όταν «πεθάνει» [εικόνα]

Ο Ηλιος μας είναι ένας αστέρας κύριας ακολουθίας με φασματικό τύπο G2 V και μέση διάρκεια ζωής 10.000.000.000 ετών. Δεδομένου ότι η ηλικία του εκτιμάται στα 5.000.000.000 χρόνια, έχει ήδη φτάσει στα μισά της ζωής του, η οποία σύμφωνα με τους επιστήμονες θα τελειώσει εντυπωσιακά.

ΦΩΤΟ: Ο Παναγιωταρος εκτελει κοινωνικο εργο...

Δειτε τον:

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ: «Να μαζέψουμε ρόπαλα, τούβλα και μάρμαρα για τον Σεπτέμβρη»

Ένα σοκαριστικό μήνυμα ανάρτησε στην σελίδα του στο facebook o υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Καραγιαννίδης, καλώντας του πολίτες να συλλέξουν πέτρες, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα και άλλα τέτοια εν όψει Σεπτεμβρίου.

Το ακριβές μήνυμα έχει ως εξής:

Η φωτογραφία που τα "σπάει" στα social media ο Γ.Στουρνάρας έφηβος...

...όλα τα λεφτά η φωτογραφία του έφηβου Γ.Στουρνάρα...δείτε την

ΒΙΝΤΕΟ-Γιούχαραν τη Γεννηματά στην Τρίπολη... το αντιμετώπισε αγέρωχη και αν ειχε ομπρέλα θα την άνοιγε καθώς νόμιζε ότι βρέχει

Κατά την εμφάνισή της στο χώρο της ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, αποδοκιμάστηκε από πολίτες που ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν την τελετή.

Λαφαζάνης σε ηλίθιους: Ψηφίστε μας και θα σας ξαναπροσλάβουμε

Μόλις πριν λίγες μέρες ο Παπαδημούλης είπε ότι δεν μπορούν να ξαναπροσληφθούν όσοι απολυθούν και δεν θέλει να τους κοροϊδεύει...

Πολύτιμο, έμπειρο και ανατικατάστατο είναι το προσωπικό που οδηγείται στην έξοδο από τις δομές του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ρελάνς του MEGA με Αρναούτογλου στο πρωινό

Το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι το πρώτο που ακούστηκε στην πρωινή ζώνη για την κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για τον ΑΝΤ1.

Σε ποια πόλη της Ελλάδος βρίσκεις τα πιο φθηνά διαμερίσματα;;;

​Μειωμένες κατά 11,6%, ήταν οι τιμές των διαμερισμάτων το β΄ τρίμηνο του 2013, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος.

Με σκάφη του λιμενικού οι «ράμπο» του ΣΔΟΕ στα νησιά

Με σκάφη του λιμενικού θα εφορμούν στα νησιά, σε εικοσιτετράωρη βάση, το καλοκαίρι, οι “ράμπο” του ΣΔΟΕ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, με συμφωνία του ΣΔΟΕ και του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος- Ελληνική Ακτοφυλακή, αποφασίστηκε...

Ο ορισμός του θράσους!! Μυτιληναίος: "Ο πατριωτισμός μας κρατά στην Ελλάδα" - Υπάρχουν, όμως, και όρια

Ο πατριωτισμός είναι αυτός που κρατά τον όμιλο στην Ελλάδα, παρά το τρελό φορολογικό φορτίο που καλείται να σηκώσει και έχει ως αποτέλεσμα ορισμένοι μέτοχοι να ζητούν τη μεταφορά της έδρας, δηλώνει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος στο Reuters (καλά και κάτι φέσια στη ΔΕΗ μας κρατάνε αλλά δεν το φωνάζουμε...).

Μπασκετμπολίστριες έκαναν «κερατάκια» στον Μπαράκ Ομπάμα! (vid)

Ανυποψίαστος ο πρόεδρος των ΗΠΑ πόζαρε στους φωτογράφους την ώρα που τα κορίτσια διασκέδαζαν κάνοντας τη γνωστή χειρονομία.

«Θύμα» δύο νεαρών αθλητριών, που... τόλμησαν να παραβούν το πρωτόκολλο και να διασκεδάσουν εις βάρος του, έπεσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

ΒΙΝΤΕΟ: Ξύλο στο κοινοβούλιο της Ταϊβάν... αυτοι πρεπει να εχουν πολυ ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ

Σε ρινγκ μετατράπηκε το κοινοβούλιο της Ταϊβάν εν όψει της ψηφοφορίας για το αν πρέπει ή όχι να κατασκευαστεί τέταρτος πυρηνικός σταθμός στη χώρα. Μπουνιές και κλωτσιές συνθέτουν την εικόνα που επικράτησε για λίγη ώρα στη Βουλή.

Υδροπλάνα στη Ζάκυνθο

Να προχωρήσει στην αδειοδότηση της λειτουργίας υδατοδρομίου στο λιμάνι της Ζακύνθου, αποφάσισε ομόφωνα, χθες, η Λιμενική Επιτροπή του νησιού.

Έτσι θα γίνεται η μοριοδότηση για προσλήψεις στο δημόσιο

Τα πειθαρχικά παραπτώματα αφαιρούν μόρια, μεταπτυχιακά και διδακτορικά δίνουν “bonus”

Ανάλογα με τον τρόπο, που πραγματοποιήθηκε η διαδικασία πρόσληψής του, θα μοριοδοτείται ο δημόσιος υπάλληλος, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον καθορισμό της διαδικασίας επιλογής των υπαλλήλων, που τίθενται σε κινητικότητα, βάση του Νόμου 4172/2013, ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή.

Να πώς οι αχρηστοι του Τσαυταρη σαμποτάρουν τις εξαγωγές

Τα βλέπει ο Σαμαράς?

Την ώρα που ο αρμόδιος υπουργός Α.Τσαυτάρης περιφέρεται στα κανάλια, οι υπάλληλοι του έχουν "πέσει" στη θερινή ραστώνη από το Φεβρουάριο, κι οι εξαγωγείς αγροτικών προϊόντων στην απελπισία.

Βροχή μηνύσεων κατά των δημοτικών αστυνομικών της Αθήνας;

Πάρτι κάνουν οι δικηγόροι μετά την προφορική εντολή Καμίνη να ξαναβγούν στο δρόμο

Τελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες των δημοτικών αστυνομικών που κλήθηκαν προχθές από τον Καμίνη και πείστηκαν ότι πρέπει να ξαναβγούν στους δρόμους έως τις 23 Σεπτεμβρίου για να κόψουν κλήσεις και να βεβαιώσουν παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με δικηγόρους των Αθηνών...

ΒΙΝΤΕΟ-Φάρμακα από την Αυστρία στην Ελλάδα για ανασφάλιστους


Πέντε τόνους φάρμακα για ανασφάλιστους έστειλε η Αυστρία στην Ελλάδα, όπως μετέδωσε πριν από λίγο η πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από ρεπορτάζ γερμανικού καναλιού.

Μόνικα Λεβίνσκι προς Μπιλ Κλίντον: Δεν μπορείς να μου αρνηθείς, για αρχή θα βγάλω όλα μου τα ρούχα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασαν 15 χρόνια από τότε που ο Μπιλ Κλίντον ερωτοτροπούσε με την Μόνικα Λεβίνσκι, μα η πέτρα του σκανδάλου στο μεγαλύτερο ίσως ροζ σάλο που έχει προκληθεί στην πολιτική, εξακολουθεί να προκαλεί.

Το περιοδικό Νational Enquirer φέρνει στο φως ένα μαγνητοφωνημένο μήνυμα της Μόνικα Λεβίνσκι, προς τον τότε πλανητάρχη και κάποιες επιστολές που αποκαλύπτουν τη λατρεία της γι' αυτόν, την επιμονή της να τον κατακτήσει.

Δεν υπαρχει λεμε!! Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγελλει την προκηρυξη και ακομα και οι ιδιοι εκαναν αιτηση διορισμου στη ΝΕΡΙΤ

Θυμιζουμε οτι οι υπαλληλοι στην ΕΡΤ ηταν 2900 και μεχρι τωρα εχουν γινει 4500 αιτησεις για τη ΝΕΡΙΤ!!

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 1 Αυγούστου το έκτακτο 29ο Συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ. Οι σύνεδροι, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου εξέδωσαν ψήφισμα με το οποίο καταγγέλλουν ομόφωνα ...

O 13χρονος θείος έριξε τα παιδιά στο κανάλι!!

Δραματική ανατροπή στην υπόθεση με τα αγγελούδια στην Ηλεία - Συνελήφθη ο αδερφός της μάνας του 7χρονου και του 4χρονου - Έπνιξε τα δύο αδέρφια από ζήλεια

Σοκ προκαλεί η νέα διάσταση στην τραγωδία με τα δύο ανήλικα αδελφάκια από τη Βουλγαρία που βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο αρδευτικό κανάλι του Αλφειού, ενώ επέστρεφαν από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς τους όπου είχαν πάει για να πάρουν κρέας.

Χαμός στο twitter με το πρωτοσέλιδο της «Ελ. Ώρας» για το Βενιζέλο

Φτάνει στο σημείο να τον συνδέσει μέσω... αριθμοσοφίας με τον αριθμό του θηρίου, το 666!

«Και εστάθην επί την άμμον της θαλάσσης. Και είδον εκ της θαλάσσης θηρίον αναβαίνον, έχον κέρατα δέκα και κεφαλάς επτά και επί των κεράτων αυτού, δέκα διαδήματα και επί τας κεφαλάς αυτού, ονόματα βλασφήμιας... Κι ο αριθμός του θηρίου είναι εξακόσια εξήντα έξι». Αυτό αναφέρει η Αποκάλυψη του Ιωάννη στο Κεφάλαιο 13, παράγραφος 1, απ' όπου έχει επικρατήσει ο αριθμός 666 ως ο αριθμός του Αντίχριστου.

Να και ενα θετικο αρθρο απο τους NYT: Η Ελλάδα επιστρέφει στα βασικά

Σε δέκα χρόνια η συγκομιδή της θα είναι πλούσια

«Το ελληνικό πλοίο στρίβει, η Ελλάδα επιστρέφει στα βασικά και το στοίχημά μου είναι ότι σε δέκα χρόνια από τώρα η συγκομιδή θα είναι πλούσια». Ο αρθρογράφος των New York Times Ρότζερ Κοέν γράφει από τα Χανιά, όπου προφανώς περνά τις διακοπές του, για την ελπίδα και την αλλαγή νοοτροπίας που αχνοφαίνεται στην Ελλάδα.

Οργισμένο βίντεο Μπερλουσκόνι για την καταδίκη του: Μπηκα συην πολιτικη για να κοψω την ανοδο του κομμουνισμου στην εξουσια

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι σχολίασε με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που δόθηκε στην δημοσιότητα πριν από λίγο την απόφαση την οποία έλαβε το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας, επικυρώνοντας την καταδίκη του από εφετείο του Μιλάνου σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση, τα τρία εκ των οποίων έχουν παραγραφεί.

Κάτω τα χέρια από τον Καραμανλή ...


Κάτω τα χέρια από το μοναδικό κεφάλαιο που διαθέτει η Ελλάδα αυτήν την στιγμή για να μπορέσει κάποια στιγμή να σταθεί στα πόδια της.

Επειδή γνωρίζω όμως ότι οι Έλληνες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι ανενημέρωτοι ή ακόμα και αδιάφοροι για οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με το προσωπικό τους βόλεμα ή την δική τους τσέπη θα εξηγηθώ ευθύς αμέσως γιατί μιλάω για κεφάλαιο, γιατί μιλάω για εγγύηση μιας βιώσιμης Ελλάδας όχι για τους ξένους και τους δανειστές αλλά για τον ίδιο τον λαό....

Στα μαχαίρια η Ραχήλ με τον Καμμένο!

Για αυτό έλειπε χθες από την Βουλή!

Ερμηνεύεται τελικά η χθεσινή απουσία της Ραχήλ Μακρή από την Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες η βουλευτής των ΑΝΕΛ ήταν έξαλλη μετά την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της...

Χοντρό βρισίδι των Active Member στον ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ

Τα μεγάλα μαχαίρια έχουν αρχίσει να βγαίνουν μεταξύ καλλιτεχνών ή δημοσιογράφων και του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο». Αυτή τη φορά σειρά είχε ο Β.d.Foxmoor των Active Member που επιτέθηκε εναντίον του 105.5 Στο Κόκκινο για μία συναυλία του συγκροτήματος στη Ραφήνα και στην οποία χορηγός ήταν ο ραδιοσταθμός.

ΦΩΤΟ: Οικονομικά μεταξύ Σενεγάλης και Μαλάουι η Ελλάδα

Δείτε την εικόνα που δείχνει την οικονομική ελευθερία:

Επική φωτογραφική προκήρυξη για προσλήψεις καθηγητών… είχε από κάτω και τα ονοματα όσων πρέπει να προσληφθούν!!

Αποτελεί συνήθη πρακτική και σε πολλές χώρες επιβάλλεται από το νόμο να προσλαμβάνουν τα πανεπιστήμια διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό κατόπιν διαγωνισμού, οι προκηρύξεις των οποίων δημοσιεύονται στον Τύπο.

Έτσι και στην ....

Η άγνωστη σχέση του Χαικάλη με τον Καραμανλή από την δεκαετία του 1980!

Καθόλου τυχαία δεν αναφέρθηκε στον πρώην πρωθυπουργό ο ηθοποιός...

Η πρόταση του ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη για ολική επαναφορά του Κώστα Καραμανλή στο προσκήνιο, ξάφνιασε τους περισσότερους στο πολιτικό στερέωμα, όχι όμως τους πιο … υποψιασμένους από τα πέτρινα χρόνια της ΟΝΝΕΔ στα μέσα της δεκαετίας του 1980.

O πρώην καγκελάριος Χ. Κολ ήθελε να «επαναπατρίσει εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκους μετανάστες» το 1982

Σύμφωνα με το Der Spigel ο Χέλμουτ Κόλ μαζί με την Θάτσερ είχαν συζητήσει μυστικό σχέδιο για να μειώσουν κατά 50% των αριθμό των Τούρκων που ζούσαν στη Γερμανία

Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ είχε συζητήσει με την Μάργκαρετ Θάτσερ το 1982 σχετικά με ένα μυστικό σχέδιο το οποίο είχε στόχο να μειωθεί ο αριθμός των Τούρκων που ζούσαν στην τότε Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας (ΟΔΓ) κατά 50%, σύμφωνα με ένα απόρρητο έγγραφο της βρετανικής κυβέρνησης το οποίο αποχαρακτηρίστηκε πρόσφατα και επικαλέστηκε στην ηλεκτρονική του έκδοση το περιοδικό Der Spiegel.

Η επανάσταση πήγε περίπατο: Στις 4.500 οι αιτήσεις για την Δημόσια Τηλεόραση

Στις 4.500, περίπου, ανέρχονται μέχρι αργά το απόγευμα οι αιτήσεις για τις πρώτες 589 θέσεις για το μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης, ενώ την Παρασκευή το μεσημέρι εκπνέει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Η διαδικασία της αξιολόγησης των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά και θα επεξεργαστεί από την Ομάδα του Ειδικού Διαχειριστή.

Κεφάλι κερδίζουν. Γράμματα χάνουμε!

Ας πούμε ότι εμφανίζεται αύριο ένας άνθρωπος από το πουθενά και προσφέρεται να επενδύσει στην χώρα 30 δισεκατομμύρια ευρώ με έναν όρο: Να σταματήσει το πολιτικό σύστημα να ευνοεί συστηματικά την διαπλοκή και να ισχύουν για όλους οι ίδιοι κανόνες. Όχι να ευνοηθεί ο ίδιος, αλλά να μην είναι στημένο το παιγνίδι. Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί; Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι δεν δυσκολευτήκατε να βρείτε την απάντηση!