06 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε την σεξοβόμβα που πήγε χωρίς σουτιέν στο αεροδρόμιο και παρελυσε η κινηση (ΦΩΤΟ)

Όλο το αεροδρόμιο σταμάτησε και την κοιτούσε...! Χάζεψαν πιλότοι και επιβάτες από το θέαμα!

Τα πλούσια προσόντα της που ποτέ δεν κρύβει – και καλά κάνει το κορίτσι – έβγαλε φόρα παρτίδα η...

Αλβανοφασιστας Νικο Αγκο: Μια χαρα ειναι ο UCK και οι Ελληνες εθνικιστες να αφησουν τον Κατσε να παιξει μπαλα!!!

Το μερος του Ε. Κατσε παιρνει ο γνωστος αλβανος λαθροφασιστας Νικο Αγκο. Και οχι μονο αυτο αλλα προσπαθει να μας πεισει οτι ο UCK δεν μας αφορα αφου εχει μετεξελιχθει στο στρατο του Κοσοβου και ο αρχηγος του Θατσι ειναι πλεον συνομιλιτης των Σερβων, σαν Πρωθυπουργος του Κοσοβου. Φυσικα για τον φασιστα φταινε οι ελληνες που σαν εθνικιστες που ειναι μαλωνουν σε ξενο αχυρωνα οπως λεει χαρακτηριστικα!!! Δηλ. ο Κατσε και ο ιδιος που υποστηριζουν τον UCK του Κοσοβου δεν ειναι εθνικιστες αλλα φιλελευθεροι... και εμεις ειμαστε οι καφροι. Τι αλλο να περιμενεις απο τον γνωστο καραγκιοζη.

Διαβαστε τι γραφει στο protagon.gr:

Ο Ergys Kaçe (Εργκίς Κάτσε), είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Το ταλέντο του διέκρινε ο Γιώργος Δώνης και από πέρσι, εντελώς απροσδόκητα, τον καθιέρωσε στον Δικέφαλο του Βορρά.

Που χαθηκε αυτος ο ΣΥΡΙΖΑιος; Μαλλον θα μαγειρευει καμια "εγκυρη" δημοσκοπηση ΄η θα μασαει λεφτα ΕΕ (ΦΩΤΟ)

Μιλαμε για τον πρωην ΠΑΣΟΚο και νυν ΣΥΡΙΖΑιο δημοσκοπο Χ. Βερναρδακη, που ο Τσιπρας τοποθετησε και σε κομματικη επιτροπη σοφων του κ@λου, για την αναθεωρηση του Συνταγματος. Εκτος τις γνωστες για την ακριβεια τους δημοκοπησεις

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τερατα και σημεια στην ΕΡΤ

Βαριά λόγια για την κατάσταση που επικρατούσε στην ΕΡΤ τα τελευταία λόγια, λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, παρότι διαφωνεί με τον τρόπο που έκλεισε, χαρακτηρίζοντάς τον «άστοχο» και «άκομψο».

Μεγαλη καινοτομια Αδωνι!! Σεμιναρια σε νεους διοικητες νοσοκομειων

Πρωτοφανες στην Ελλαδα οπου ολοι νομιζουν οτι ξερουν τα παντα...

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στρώνει στη δουλειά - και όχι μόνο - τους νεοδιορισθέντες διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων!

Από Δευτέρα, με τον χαρτοφύλακά τους ανά χείρας, τα νέα «κεφάλια» των νοσοκομείων της χώρας, ξεκινούν ταχύρυθμα μαθήματα με στόχο να μάθουν να διοικούν σωστά τα νοσηλευτικά ιδρύματα.

ΦΩΤΟ: Δεν ξερω για τους βλαχοδημαρχους, αλλα οι βλαχοβουλευτες ειναι ολοι του ΣΥΡΙΖΑ

Δειτε πως εσκασε μυτη ο κομμουνιστης Γ. Βαρεμενος, του ΣΥΡΙΖΑ, στην άτυπη σύνοδο κορυφής των υπουργών Εθνικής Άμυνας, στη Λιθουανία:

Σοβαροι ειστε; Συνελαβαν 81χρονη αχυρανθρωπο που χρωστούσε 57 εκατ. ευρώ... κι αυτος που τα εφαγε ειναι εξω!

Αλλο ενα παραδειγμα αχυρανθρωπου με τεραστια χρεη που δεν μπορει να τα πληρωσει, ενω γιοι, ανηψια και οποιοι την ειχαν βαλει στη βιτρινα γλεντανε το ΦΠΑ που εκλεψαν...

Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μια 81χρονη

ECONOMIST: Εκλογές τον Μάιο μολις γυρισει σε θετικο προσημο η αναπτυξη

Βουλευτικές εκλογές τον Μάιο, μαζί με τις ευρωεκλογές προβλέπει για την χώρα μας ο Economist, εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πρώτο κόμμα, δεν θα μπορέσει όμως να φτιάξει συμμαχίες, με αποτέλεσμα η ΝΔ να είναι το πιθανότερο κόμμα που θα αποτελέσει τον πυρήνα της νέας κυβέρνησης.

Καμμένος: "Ετοιμάζουμε συνεργασία με άλλο κόμμα!" Βεργη 'η Κυνηγους, αλλα δεν εχει αποφασισει ακομα

Θελω να δω παναρα ηλιοκαμμνο μετα απο διμηνες διακοπες!

Την προσχώρηση νέων στελεχών καθώς και την συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με άλλο κόμμα, προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, ανακατεύοντας για τα καλά την τράπουλα του πολιτκού χάρτη...

Αρχηγός ΓΕΑ: «Η ΠΑ πολεμά καθημερινά σε τέσσερις πολέμους»

«Η Πολεμική Αεροπορία σε καθημερινή βάση Πολεμά σε πραγματικές συνθήκες, σε τέσσερις «πολέμους»: Στη μάχη των αεροδιακομιδών. Στη μάχη της αεροπυρόσβεσης. Στη μάχη της έρευνας και διάσωσης. Και βεβαίως στην καθημερινή μάχη του Αιγαίου. Σε αυτές τις μάχες, που κάποιες φορές έχουμε και νεκρούς, η ΠΑ χρειάζεται τη βοήθεια του Τύπου, για να μεταφερθεί αυτός ο καθημερινός αγώνας προς τον Ελληνικό λαό, τμήμα του οποίου είμαστε και εμείς».

BINTEO: Τι κρεας ειναι αυτος ο μικρος Γκαζολ!!!

Άτυχος στάθηκε ο Γκάσπερ Βίντμαρ της Σλοβενίας στον αγώνα με την Ισπανία για το Ευρωμπάσκετ. Στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ ο 26χρονος Σλοβένος σέντερ δέχθηκε ένα χτύπημα από τον Μαρκ Γκασόλ, με συνέπεια να χάσει δύο από τα μπροστινά δόντια του.

Επιμενει το νουμερο να μας ζαλιζει τ' αρχιδι@ με τα κομπλεξ της

"Περιέχει μια δέσμη μέτρων και ρυθμίσεων για το νέο Λύκειο και γενικά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Δεν είναι προσωπική μου πρόταση, αλλά της ΔΗΜΑΡ και αφορά το νέο Λύκειο. Την κάναμε τώρα, γιατί τώρα η Βουλή συζητά το περιεχόμενο σπουδών στο Λύκειο. Η πρότασή μας περιλαμβάνει μια σειρά από μέτρα και δεν είναι ξεκομμένη η πρότασή μας για τα θρησκευτικά.

Πέθανε ο σωματοφύλακας του Χίτλερ, ο τελευταίος εν ζωή μάρτυρας του θανάτου του – Τι έλεγε για εκείνον

Ηταν ο τελευταίος εν ζωή αυτόπτης μάρτυρας των έσχατων ωρών του Αδόλφου Χίτλερ. Ο Ρόχους Μις, ο σωματοφύλακας του Γερμανού δικτάτορα, άφησε την τελευταία του πνοή στα 96 του χρόνια. Ως το τέλος όμως ήταν περήφανος για το γεγονός ότι εκείνος φρόντιζε την ασφάλεια του Χίτλερ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια Β' Παγκόσμιου πολέμου.

ΦΩΤΟ: Αυτό είναι το ζωο που αποπλανούσε ανήλικα παιδιά

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 67χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατ' εξακολούθηση, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου.

ΦΩΤΟ: Ρεντικολο του πλανητη ο Καμερον!! Νεα ξεφτιλα απο την Μερκελ...

«Συγγνώμη, σηκώνεσαι από τη θέση μου;», μοιάζει να λέει ο Βρετανός πρωθυπουργός στην καγκελάριο της Γερμανίας η οποία κατέλαβε την θέση του για να μιλήσει με τον πρίγκιπα της Σαουδικής ΑραβίαςΑπανωτά χτυπήματα δέχεται ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον. Μέσα σε 15 μέρες...

Η Δαμανακη εχασε κατα κρατος τον πολεμο της "φετας" με τον Καναδα

Μπορεί η Ελλάδα να κέρδισε σε ευρωπαϊκό επίπεδο τη δικαστική "μάχη" για την κατοχύρωση της ονομασίας της φέτας, ωστόσο κινδυνεύει να τη χάσει σε διεθνές επίπεδο.

Υπάρχει δηλαδή κίνδυνος να χάσει το ευρωπαϊκό δικαίωμα για αποκλειστική χρήση του ονόματος της φέτας, και αυτό λόγω του ανηλεή πολέμου των εμπορικών συναλλαγών του Καναδά στην Ελλάδα.

Και άλλοι αγάπησαν , αλλά σαν τα Νέα κανείς...

Κάτι που τις εποχές που ζούμε σπανίζει...
Τώρα δηλαδή που δεν είναι "ΙΝ" το να στηρίζεις ΠΑ-ΣΟΚ τα Νέα συνεχίζουν (πιο σεμνά είναι αλήθεια) να στηρόζουν...

Δηλαδή πώς να μήν εκτιμηθεί αυτό το (μικρό μεν , θετικότατο δε) άρθρο ;;;

ΦΩΤΟ: Κατι σαν τη γενια του Πολυτεχνειου, ενα πραμα

Αλλα αμερικανικα:

Η αγαμη θυγατέρα Ελενα Ακριτα! Ο «Πιο Αδύναμος Κρίκος» που ανεβασε τη Χρυσή Αυγή

Από Μεγαλοαστική οικογένεια και με τακτοποιημένη ζωή!

Από πολιτικό τζάκι με πρόσβαση στους ισχυρούς πολιτικούς, ακόμη και στους πρωθυπουργούς.

Από δημοσιογραφική οικογένεια και με ανοιχτή πρόσβαση σε όλους τους μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς της χώρας!

«Να είσαι ο Πάγκαλος»

Της Ξένιας Κουναλάκη

Ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος δεν πήγε στο διήμερο του ΙΣΤΑΜΕ για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ. Ελειπε, λέει, στην Κίνα για δουλειές. Χθες όμως, λίγες ώρες πριν από τις ομιλίες των δύο πρωθυπουργών στις κυβερνήσεις των οποίων υπηρέτησε επί μακρόν, τον είδαμε στη Δ.Τ. – σε απευθείας σύνδεση από τα στούντιο της Τιενανμέν προφανώς. Είπε, μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος, ότι θεωρεί την επάνοδο των κυρίων Σημίτη και Παπανδρέου «γελοία», γιατί αμφότεροι υπήρξαν βασικά «αποτυχημένοι πρωθυπουργοί».

Υπάρχει κίνδυνος παγκόσμιου πολέμου (!) λόγω Συρίας;

του Σάββα Καλεντερίδη

Παραμονές της απόφασης του αμερικανικού Κογκρέσου για τη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, θεωρούμε ότι θα ήταν σωστό να κάνουμε μια συνολική περιγραφή της κατάστασης, για να αντιληφθούν οι αναγνώστες μας τι ακριβώς συμβαίνει και τι διακυβεύεται στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, με αφορμή την κρίση που είναι σε εξέλιξη επί 30 μήνες στη χώρα αυτή, που είναι βασικός πυλώνας για την ισορροπία, την ειρήνη και την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή.

Ειπαμε ρε ΑΕροψεκασμενοι αλλα οχι κι ετσι!! Βουλευτής των ΑνΕλ ζητά... εικονοστάσι στη Βουλή!

Διαβάστε την επιστολή του Κ. Γιοβανόπουλου προς τον Β. Μεϊμαράκη

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, έστειλε ο βουλευτης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Γιοβανόπουλος, ζητώντας του να φτιαχτεί στο μέγαρο της Βουλής εικονοστάσι με «μια κανδήλα και έναν κηροστάτη» και να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια οι εικόνες του τριαδικού Θεού.

Υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών συνελήφθη για «σύγχρονο δουλεμπόριο» στις ΗΠΑ!

Στο στόχαστρο του υπουργείου και υπάλληλος που επιχείρησε να... ευνοήσει εταιρεία στην οποία εργάζεται η σύζυγός του, για να πάρει αναπτυξιακό έργο... οταν τον επιασαν αρχιζε και να τους βριζει!

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο στέλνει ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, δύο υπαλλήλους υπηρεσιών του υπουργείου, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Σεκού Ολισε: «Είμαι πόντιος!»

Ο Σεκού Ολίσε δηλώνει πόντιος μπροστά στην κάμερα! Ποιός άλλος θα μπορούσε να τον βάλει να πεί κάτι τέτοιο; Ο γνωστός πλέον σε όλους για τις πλάκες του...

Σιγα θα σκισετε τα καλσον: "Eίμαστε μικρή χώρα αλλά σας σώσαμε από το φασισμό", απαντά ο Κάμερον στον Πούτιν

Οργισμένη αντίδραση του Βρετανου πρωθυπουργού στους Ρώσους που είπαν ότι για τη χώρα του νοιάζονται μόνο οι ολιγάρχες που αγοράζουν την Τσέλσι

Σε πολύ υψηλούς τόνους ήρθε την Παρασκευή η απάντηση του βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, στις αναφορές του εκπροσώπου του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι «η Βρετανία είναι ένα μικρό νησί, για το οποίο δεν νοιάζεται κανείς, παρά μόνο οι ολιγάρχες που αγοράζουν την Τσέλσι!».

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ

Διπλό μήνυμα στην κοινωνία και στην τρόικα αναμένεται να στείλει ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς αύριο, από το βήμα της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Real Fm, ο Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει ένα σχέδιο σταδιακής απεμπλοκής από το μνημόνιο.

Η πρόταση της Ντόρας για τη Συρία

Η βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης μίλησε σήμερα στην Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων για το ζήτημα της Συρίας.

Η φωτογραφία της Μαντόνα για τη Συρία


Η Μαντόνα έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω instagram για την Συρία.
"Αμερική, μείνε έξω από τη Συρία" σχολίασε η βασίλισσα της ποπ μουσικής μέσω της ακόλουθης φωτογραφίας.

BINTEO-O Βενιζέλος για την οριοθέτηση των ΑΟΖ

Ελλάδα και Αίγυπτος συμφώνησαν κατά την επίσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Κάιρο να συγκροτήσουν επιτροπή για να καθορίσει τις θαλάσσιες ζώνες τους.

Και άγαμες και ευνουχισμένες.

Γράφει ο Θάνος Τζήμερος

Οι σχολιάστριες έχουν ωραία ονόματα: Λίλα, Πωλίνα, Λίνα, Ελβίρα. Υγρά, μοσχομυριστά και μοσχοαναθρεμένα. Τόσο που να δυσκολεύεσαι να τις φανταστείς έξαλλες. Όμως, είναι.

- “Aφου ξεπερασα το εγκεφαλικο που δεν βρηκα TIΠOTA στο ATM! μπορει καμμια να με διαφωτισει γιατι μου εγινε αναστολη της συνταξης μου ενω δεν εχω KANENA αλλο εισοδημα 3 χρονια τωρα?” απορεί η Λίλα. 

O αξέχαστος «θεός» Τζακ Νίκολσον -Η ζωή ενός μύθου 76 ετών που αποσύρεται λόγω απώλειας μνήμης [εικόνες]

Μια εξαιρετική καριέρα φτάνει στο τέλος της. Ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή ηθοποιούς, ο Τζακ Νίκολσον αποσύρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Χόλιγουντ λόγω προβλημάτων μνήμης που αντιμετωπίζει.

Επειδή δεν πλήρωσε «τα μισά» στο πρώτο ραντεβού της εκλεψε το κινητο... και συνεληφθη

Στραβά πήγε το πρώτο ραντεβού για ένα ζευγάρι στη Βρετανία, το οποίο γνωρίστηκε on line.

Ο νεαρός πλήρωσε 64 ευρώ στα ποτά και όταν ζήτησε από την κοπέλα να πληρώσει τα μισά, εκείνη του είπε ότι δεν πληρώνει ποτέ στο πρώτο ραντεβού.

Γι αυτο μας εχουν γραψει στα παπαρια τους: «Φίλοι της Μόσχας έμειναν μόνο στην Ελλάδα και τη Ν. Κορέα»

[Μονο στην Ελλαδα εμειναν στοκοι πατριωτες του κωλου και τα παπαγαλακια της ρωσικης πρεσβειας (παπαγαλακια δεν εχει μονο η αμερικανικη πρεσβεια...) που δεν θελουν να δουν την αληθεια: Οι Ρωσοι ειναι μονο για την παρτη τους και τους Γερμανους πελατες τους... στα παπαρια τους η Ορθοδοξια και οι "παραδοσιακες φιλιες"]

Η διεθνής εικόνα της Ρωσίας χειροτέρευσε σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα δεδομένα έρευνας του αμερικανικού κέντρου Pew Research, με μεγαλύτερη επιδείνωση στην Αίγυπτο και την Ιορδανία. Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Ιντερφάξ «φίλοι της Μόσχας έμειναν μόνο στην Ελλάδα και τη Ν. Κορέα».

Αντώναρος: Το παίζουν «αναμάρτητοι» στο ΠΑΣΟΚ

[Βεβαια για να εχουν αξια αυτα που λεει ο Αντωναρος πρεπει καποια στιγμη να κανει κι αυτος την αυτοκριτικη του... πρεπει πχ. να μας πει απο που κι ως που εδινε σε ΠΑΣΟΚους οπως τον Προκοπη Καθαροσπορη-Δουκα ΄η τον Αλαφογιαννης και τον Παπαθανασιου στην ΕΡΤ, μισθους 75.000 ευρω το χρονο...]

Ο πρώην υπουργός επιμένει να τα «χώνει» σε Παπανδρέου και Σημίτη

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, για δεύτερη συνεχή ημέρα επιμένει να επικρίνει τις τοποθετήσεις των κ.κ. Παπανδρέου και Σημίτη στο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ, επιχειρώντας προφανώς να καλύψει το κενό που εκτιμά ότι υπάρχει ως επίσημη αντίδραση από τη Ν.Δ.

Αλλάζουν τα δεδομένα για τον «τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου» στην Αμφίπολη Σερρών

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Αμφίπολη Σερρών προκειμένου να βγει στο «φως» το μεγάλης σημασίας αρχαιολογικό εύρημα, το οποίο εικάζεται ότι ενδεχομένως να είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΦΩΤΟ: Οι εξωγηινοι ειναι εδω... στη Θεσσαλονίκη


Θα μπορούσε να δημιουργήσει αστικούς μύθους -ιδιαίτερα από όσους είδαν την ταινία "Οιωνός" με τον Μελ Γκίμπσον- για εξωγήινους που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη και...

"Η κ. Ροζίτα Σώκου είναι μια άσχημη, ανέραστη και μανιοκαταθλιπτική γυναίκα»!

"Χρόνια ολόκληρα μας πρήζει..." ειπε ενας απο τους μεγαλυτερους παρακμιακους της χωρας

Η αφοριστική δήλωση της Ροζίτας Σώκου για την Μελίνα Μερκούρη, όπου μεταξύ άλλων την χαρακτήρισε "ελεεινή ηθοποιό", προκάλεσε την οργή του...

Αλέξανδρος Ισιγόνης: Όλη η ιστορία του Έλληνα που δημιούργησε το θρυλικό Mini Cooper κι έγραψε ιστορία [εικόνες]

Τον Έλληνα δημιουργό του πρώτου Mini cooper σκοπεύει να τιμήσει η BMW στην Οξφόρδη, παρουσιάζοντας το νέο της μοντέλο στις 18 Σεπτεμβρίου στη συμπλήρωση των 107 χρόνων από τη γέννηση του. Με τον τρόπο αυτό θέλει να αποκαταστήσει και την αδικία να θεωρείται πατέρας του Mini ο Cooper και όχι ο Αλέξανδρος Ισιγόνης από τη Σμύρνη.

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση αποφάσισε τη διάλυση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Η απόφαση αφορά την μη κυβερνητική οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας όπως ενεγράφη τον Μάρτιο του 2013 η Αδελφότητα κατόπιν ενστάσεως σύμφωνα με την οποία η οργάνωση δεν διέθετε συγκεκριμένο νομικό καθεστώς.

Η Καθημερινή υπερασπίζεται τη Σοφία Παπαϊωάννου που έφαγε αυγά και γιαούρτια στα Εξάρχεια: Παιδιά, μια χαρά δουλεύετε για τους Χρυσαυγίτες...

Προχθές η δημοσιογράφος Σοφία Παπαϊωάννου διέπραξε το «σφάλμα» να πάει σινεμά στα Εξάρχεια. Αποτέλεσμα; Δέχθηκε το υβρεολόγιο και την επίθεση αγνώστων με γιαούρτια, αβγά αλλά και προπηλακισμούς εις βάρος του προσώπου που τη συνόδευε, γράφει σε άρθρο του στην Καθημερινή ο Ηλίας Μαγκλίνης.

Στο 3,8% η ύφεση στο δεύτερο τρίμηνο, αντι για 4,6% που ειχε υπολογισθει αρχικα

Βελτιώνει την εκτίμησή της για την ύφεση στην ελληνική οικονομία για το δεύτερο τρίμηνο του 2013 η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία εκτιμά πως η συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας κατά την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου ανήλθε στο 3,8%, έναντι 4,6% όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί στις 12 Αυγούστου.

Σίβυλλα alert! Ποιος έκανε φάρσα για βόμβα στο αθηναϊκό ξενοδοχείο που έμενε η Ζιζέλ;


Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη, η βραζιλιάνα Ζιζέλ (τα κέρδη της σύμφωνα με το “Forbes” ξεπερνούν τα 42 εκατομμύρια δολάρια για το 2013) είχε επισκεφθεί πριν μερικά χρόνια την χώρα μας. Η καλλονή έφθασε στην Ελλάδα για την επίδειξη μόδας δημοφιλέστατης σχεδιάστριας. Τι έγινε όμως εκείνο το απόγευμα λίγο πριν η Ζιζέλ ανέβει στην πασαρέλα;

Έλληνας έβαλε τα... γυαλιά στον Steve Jobs

Ένας Έλληνας της Μελβούρνης, που σήμερα ζει στο Σαν Φραντζίσκο, κατόρθωσε να κάνει κάτι που δεν το πέτυχε ούτε η ίδια η Apple. Κατόρθωσε να μετατρέψει το κινητό iPhone 5 σε μια πλήρη φωτογραφική μηχανή που μπορεί να τραβά...

Καυγας για τα πρωτεια στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξυ Παναγόπουλου vs Φωτόπουλου: Δημόσια ρήξη με βαριές κουβέντες

Παραλίγο θερμό επεισόδιο μεταξύ των δύο συνδικαλιστών στην παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης της ΓΣΕΕ

Η συνέντευξη Τύπου της Συνομοσπονδίας μετατράπηκε σε πεδίο ανοιχτής σύγκρουσης μπροστά στις κάμερες, μεταξύ του προέδρου της Συνομοσπονδίας Γ. Παναγόπουλου και του τέως προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλου.

Ενοχλημένη (και) η τρόικα με τη διαρροή του e-mail

Χαμηλό βαρομετρικό στις σχέσεις Αθήνας – τρόικας προκάλεσε η διαρροή απο τη Φωφη Γεννηματα, των όσων περιλαμβάνονται στην απάντηση των πιστωτών σχετικά με τα σχέδια για τις αμυντικές βιομηχανίες και, εν τέλει, η διαρροή του ίδιου του e-mail προς τα μέσα ενημέρωσης.

Πολεμος αναμεσα στις ορντινατσες-Ρωσία: Και τι είναι η Βρετανία; Ένα μικρό νησί που κανείς δεν του δίνει σημασία εκτός από τον Αμπράμοβιτς

«Και τι είναι η Βρετανία; Ένα μικρό νησί που κανείς δεν του δίνει σημασία εκτός από τους ολιγάρχες που έχουν αγοράσει την Τσέλσι», φέρεται να είπε ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν στο περιθώριο της G20 στην Αγία Πετρούπολη, όταν τα λαμπερά φώτα από τα μίντια έσβησαν και βγήκαν τα μαχαίρια.

Τσουζει η ΔΤ: Ο Σωμερίτης εστω και ειρωνικα παραδεχεται τον πουλο που πηραν

Την μετάδοση του πρώτου δελτίου ειδήσεων της Δημόσιας τηλεόρασης σχολιάζει ειρωνικά ο Ριχάρδος Σωμερίτης κάνοντας λόγο για νέα «νομιμότητα».

Η ανάρτηση του Ριχάρδου Σωμερίτη στο facebook με τίτλο «Το δελτίο της ΔΤ (ή μήπως της ΔΝΤ;)», έχει ως εξής:

ΒΙΝΤΕΟ-Γελια με τις αντισυνταγματικες θεσεις ΔΗΜΑΡ και Ρεπουση για την καταργηση των θρησκευτικων

Γελοιοι μεχρι τελους που θελουν να καταστρατηγησουν και το Συνταγμα που επιτασσει οτι πρεπει το κρατος να προαγει την θρησκευτικη συνειδηση (Αρθρο 16, παρ. 2) που στην Ελλαδα ειναι η Ορθοδοξια (Αρθρο 3)... αμα ειστε μαγκες και πολλοι αλλαξτε πρωτα το Συνταγμα και τα ξαναλεμε

Άναψαν τα αίματα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA μεταξύ του Αργύρη Ντινόπουλου, βουλευτή της ΝΔ και του εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλου, με αφορμή την πρόσφατη δήλωση της κ. Ρεπούση περί αντικατάστασης των θρησκευτικών από μάθημα θρησκειολογίας.

Aυτή είναι η τηλεθέαση που έκανε το πρώτο δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης

Αν και με καθυστέρηση μιας μέρας, το πρώτο δελτίο ειδήσεων της νεοσύστατης Δημόσιας Τηλεόρασης μεταδόθηκε χθες στην – εκτός ειδησεογραφικού ανταγωνισμού- ζώνη του απογεύματος. Σήμερα η Nielsen έδωσε τα ποσοστά τηλεθέασης.

Στοκος Ρουμπατης στη ΔΤ: "Τη ΔΤ δεν τη βλεπει κανεις" και αμεσως μετα "θα πω μερικα πραγματα να ακουστουν"!! (ΒΙΝΤΕΟ)

[Πως να ακουστουν ρε νουμερο αυτα που λες στη ΔΤ, αφου ο ιδιος λες οτι δεν τη βλεπει κανεις ΄η μηπως πηγες εκει γιατι δεν βλεπει κανεις την ΕΡΤ;;; Και πως να βγαλουν αξιολογες εκπομπες οταν εσυ και οι αλλοι ρεμπελοι του ΣΥΡΙΖΑ εχετε καταλαβει τη δημοσια πριουσια και οι κοτες της Κυβερνησης δεν σας πετανε με τις κλωτσιες εξω;;; Ξεφτυλισμενε αντρα που εξεθεσες τις γυναικες που σε καλεσαν προκειμενου να βγαλεις το κομπλεξ σου... Τον πουλο γελοιε και αντε γεια ΕΡΤ...]

"Αυτό που γίνεται εδώ, σε αυτό το στούντιο, είναι ντροπή και αθλιότητα. Το σκέφτηκα πολύ αν θα έπρεπε να έρθω. Αλλά ήρθα γιατί έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα".

Τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο αποκεφάλισε τον 19χρονο χειριστή του-Φρικιαστικό δυστύχημα σε πάρκο του Μπρούκλιν [εικόνες]

Το πάθος του τον σκότωσε. Ένας 19χρονος βρήκε φρικτό θάνατο στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ, όταν το τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο που χειριζόταν τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Χαλαρώνουν τα εισοδηματικά κριτήρια για τις μετεγγραφές

Στην αύξηση του εισοδηματικού ορίου που ισχύει για τις μετεγγραφές φοιτητών και σπουδαστών προκειμένου να μπορούν να επωφεληθούν περισσότερες οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική κρίση προχωρά το υπουργείο Παιδείας.

Χαμαλης της Μερκελ το γατακι ο Πουτιν: Σκαρφαλωσε πανω στον Καμερον για να τη σκεπασει με κουβερτα για να μην κρυωσει!!

Πραγματικός τζέντλεμαν ο πρόεδρος της Ρωσίας έτρεξε να ρίξει μια κουβέρτα στους ώμους της Γερμανίδας καγκελαρίου κατά τη διάρκεια του... σόου που έγινε στους κήπους του παλατιού του Κωνσταντίνου στην Αγία Πετρούπολη, όπου φιλοξενείται η Σύνοδος Κορυφής των G20.

Ανδριανόπουλος: Δεν χρειάζεται παρέμβαση της Δύσης, ας λύσουν μόνοι τα προβλήματά τους στη Συρία

Ναι μεν ο Ασαντ είναι στυγνός δικτάτορας όμως για ποιό λόγο η Δυση να εμπλακεί στην εμφύλια τραγωδία της Συριας, αναρωτιέται ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Ανδριανόπουλος σε σχόλιο που ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα.

"Διώξτε το τσουτσεκι από το σύλλογο"

Σκληρή ανακοίνωση από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης "Μπέλλος" για τον... ακατανόμαστο Κάτσε και μήνυμα προς την ΠΑΕ

Ανακοίνωση σε πολύ σκληρό ύφος εξέδωσε χθες βραδυ ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ "Νεάπολης" Μπέλλος για το θέμα Κάτσε. Σ' αυτή αναφέρει τα εξής:

Μετά το επικοινωνιακό «μπάχαλο» που προκαλεσε με το e-mail η Φώφαρα δηλώνει ... αθώα

Απολογήθηκε τηλεφωνικά ... για την τρικυμία που προκάλεσε και πετάει τώρα το μπαλάκι στον Στουρνάρα

Το τηλεφώνημα που δέχθηκε από την ταραγμένη -όπως λέει- Φώφη Γεννηματά περιγράφει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα, μετά τη διαρροή του e-mail της τρόικα για το λουκέτο στην αμυντική βιομηχανία που προκάλεσε σάλο.

Tι και αν είναι o νο1 καταζητούμενος... o Βασίλης Παλαιοκώστας έχει Facebook! (ΦΩΤΟ)

Μόνο "login" δεν έχει κάνει ακόμη ο νούμερο ένα Έλληνας δραπέτης!

Έγινε πρωταγωνιστής της πιο θεαματικής απόδρασης που έγινε ποτέ δραπετεύοντας από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο. Είναι ίσως ο Νο1 καταζητούμενος για την ελληνική αστυνομία. Πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι εγκατέλειψε την Ελλάδα και διέφυγε στο εξωτερικό όπου έχει γίνει οικογενειάρχης. Η αστυνομία τον αναζητά από το 2009 κι όμως ο Βασίλης Παλαιοκώστας...

Ο Κασιδιάρης θα κάνει ως Δήμαρχος... αρχαιοελληνικές τελετές στην Ακρόπολη;

Καλεσμένος σε εκπομπή του νέου καναλιού Action 24, ήταν απόψε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Στο φινάλε της πολιτικής συζήτησης, η κουβέντα πήγε - που αλλού- στα δημοτικά της Αθήνας. Ο πρώην Δήμαρχος επανέλαβε την βούληση του να είναι υποψήφιος στην πόλη του, ενώ τόνισε πως ο νέος νόμος Μιχελάκης, είναι σαν να φτιάχτηκε για αυτόν , που θέλει να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος.

Αίγυπτος: Βίντεο επίθεσης με ρουκέτες σε πλοίο στη Διώρυγα του Σουέζ

Βίντεο στο οποίο καταγράφεται η επίθεση με ρουκέτες εναντίον ενός φορτηγού πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων το Σάββατο στην Διώρυγα του Σουέζ αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.

Το βίντεο, που αναρτήθηκε στο YouTube την Τετάρτη, αλλά έγινε ευρέως γνωστό την Πέμπτη, εμφανίζει δύο άνδρες να εκτοξεύουν αντιαρματικές ρουκέτες (RPGs) εναντίον ενός πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στην Διώρυγα του Σουέζ, περιστατικό που είχε σημειωθεί το περασμένο Σάββατο.

Κάποιος να τους... "φωτίσει"!

H ελληνική πολιτεία ανακάλυψε 17.000 πολίτες που έκαναν το έγκλημα και δεν πλήρωσαν τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2010. Ο κ. Χάρης Θεοχάρης έχει δώσει αυστηρή εντολή, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, να εισπραχτούν άμεσα αυτά τα λεφτά. Δηλαδή, ο κ. Θεοχάρης μας λέει με άλλα λόγια ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν να πληρώσουν και δεν πλήρωσαν. Κάπως αλλιώς λέγεται αυτό. Α! Μήπως λέγεται "μαύρο στις επόμενες εκλογές";

Και οι Ολυμπιονίκες κινδυνεύουν από τη διαθεσιμότητα στο Δημόσιο!

Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές που διακρίθηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις είναι πιθανόν κι αυτοί να πέσουν θύμα της διαθεσιμότητας στο Δημόσιο.

Έφοδος της αστυνομίας στα Εξάρχεια

Σε δύο εγκαταλελειμμένα σπίτια στο Λόφο του Στρέφη

Ελέγχους σε δύο εγκαταλελειμμένα σπίτια στο Λόφο του Στρέφη στα Εξάρχεια πραγματοποίησε η αστυνομία.

Στο πρώτο κτίριο εντοπιστήκαν...