08 Οκτωβρίου 2013

Βρες τι ΔΕΝΤΡΟ είσαι με βάση τη μέρα που γεννήθηκες!

Σύμφωνα με κάποιες παλιές κέλτικες παραδόσεις, ο κάθε άνθρωπος ανάλογα με τη μέρα που γεννιέται κατεβαίνει από ένα συγκεκριμένο δέντρο και αυτό δίνει στον χαρακτήρα του ορισμένες ιδιότητες. Μάθε λοιπόν κι εσύ ποια είναι η προσωπικότητά σου, βρίσκοντας το δέντρο που σου αντιστοιχεί με βάση τα γενέθλιά σου, και δες ποια άλλα «δέντρα» σου ταιριάζουν.

Βρες το δέντρο σου, με βάση την ημερομηνία γέννησής σου:

Εντάξει φτάνει τώρα με τις παπαριές! Πιάσαν πάτο και θα αρχίσετε να τους ξανανεβάζετε

Το παρακάτω ηλίθιο άρθρο είναι του ΑΠΕ, τιτλοφορείται "Bιομηχανία επερωτήσεων υπέρ των εφοπλιστών είχε στήσει η Χρυσή Αυγή" και υιοθετεί ηλίθιες θέσεις της αριστεράς που έχει ένα πρόβλημα με τους εφοπλιστές. Ο συντάκτης κομπάζει ότι αποδεικνύεται τη διαπλοκή των ΧΑυγιτών με εφοπλιστές... Απόδειξη είναι ο αριθμός των ερωτήσεων της ΧΑ προς το Υπ. Ναυτιλίας... Η ΧΑ είχε κάνει 140 ερωτήσεις προς το Υπ. ... ενώ οι ΑΝΕΛ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίζει την πρόταση της κυβέρνησης για διακοη χρηματοδότησης κομμάτων

Θα καταθέσει δικιά του πρόταση που να περιγράφει ποια κακουργήματα είναι κακά και διακόπτεται η χρηματοδότηση και ποια είναι καλά και δεν διακόπτεται... φοβούνται άραγε κάτι;;

Χρειάστηκαν δύο διαδοχικές συσκέψεις του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, μία χθες παρουσία συνταγματολόγων και μία σήμερα χωρίς εκείνους, για να ληφθεί η απόφαση, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατεβάσει δική του πρόταση, την οποία...

8.5 δισ. ευρώ επενδύσεις μέσω υδρογονανθράκων συμφώνησαν Ελλάδα-Ισραήλ

Συγκεκριμένα επενδυτικά σχέδια για τη μεταφορά φυσικού αερίου από την Ανατολική Μεσόγειο μέσω Ελλάδας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και για την ηλεκτρική διασύνδεση Ισραήλ - Κύπρου - Ελλάδας τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων που διεξήχθησαν σήμερα στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

Σ. Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την εθνική προσπάθεια για ανάκαμψη

Για υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή το σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ("ουρά του Ισραήλ η Ελλάδα") για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Ισραήλ.

Τσιγκούνα ή φαν της λιτότητας; - Η Μέρκελ μετράει τα ευρώ της ακόμη και στις διακοπές

Ο τίτλος είναι του iefimerida και δείχνει γιατί εμείς οι ανοιχτοχέρηδες φτάσαμε εδώ που φτάσαμε... να ζητιανεύουμε

Οι απόψεις της Ανγκελα Μέρκελ για την οικονομική πολιτική είναι γνωστές. Η λιτότητα είναι η αγαπημένη της λέξη. Φαίνεται όμως πως την εφαρμόζει ακόμη και στον εαυτό της, με αυστηρότητα μάλιστα. Είτε γιατί θέλει να δώσει πρώτη το καλό παράδειγμα, είτε πολύ απλά επειδή είναι τσιγκούνα.

Αρχοντας των δαχτυλιδιών: Το δαχτυλίδι των Χόμπιτ είναι μύθος του Πλάτωνα

Δεν αποτελεί έμπνευση του Βρετανού συγγραφέα Τόλκιν η ιστορία με το δαχτυλίδι στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών. Πρόκειται για τον μύθο του Γύγη: O Πλάτωνας, στο Β΄ βιβλίο της «Πολιτείας» του και με το στόμα του Γλαύκωνα, επινοεί ένα μύθο.

ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμαξαν οι φαντάροι

Μία...αθώα απονομή επαίνων, μπορεί να μετατραπεί σε τραγωδία από ένα φυσικό...φαινόμενο! Η συγκεκριμένη τελετή που θα δείτε στο βίντεο διακόπηκε εκτάκτως!

Δείτε το βίντεο!

Τα γενέθλια της CIA και οι Έλληνες πράκτορες


H ιστορία της Αμερικάνικης Υπηρεσίας Πληροφοριών έχει έντονο άρωμα Ελλάδας

Του Διονύση Θανάσουλα

Πριν από λίγες εβδομάδες, η CIA γιόρτασε σε μια από αυτές τις «κλειστές» τελετές εντός Λάνγκλεϊ, τα 69ατα γενέθλιά της, χωρίς ιδιαίτερες ανακοινώσεις στον τύπο και χωρίς ιδιαίτερες αναφορές σε στελέχη που έγραψαν ιστορία με την «σκοτεινή» δράση τους.

Αφίσα ΝΔ: Αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την αδήλωτη εργασία

Με αφίσα που έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας προβάλλει τις δράσεις της κυβέρνησης για την αδήλωτη εργασία.

Ανακριτές: "Σκοπός του ΚΚΕ η κατάλυση του πολιτεύματος"... εντάξει πλάκα κάνουμε... για τη ΧΑ τα λένε... ακόμα (ΒΙΝΤΕΟ)


Την κατάλυση του πολιτεύματος είχε ως σκοπό της η Χρυσή Αυγή, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό των ανακριτών που έφτασε στη Βουλή, με αίτημα την άρση της βουλευτικής ασυλίας των Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα.

BINTEO: 9χρονο ιαπωνέζο Μέσι (που φοράει φανέλα Μπαρτσα) απέκτησε η Ρεάλ

Στην απόκτηση ενός 9χρονου παιδί θαύματος από την Ιαπωνία προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκειται για τον Τακουχίρο Νακάι, ο οποίος αν και σε τόσο νεαρή ηλικία θεωρείται ήδη μεγάλο ταλέντο, με τη «βασίλισσα» να σπεύδει να αποσπάσει την υπογραφή του.

«Ροχάλα» Τζούριτς στον Κατσαβάκη! (video)

Εκτός εαυτού ήταν ο Νίκολα Τζούριτς μετά το πέναλτι που έκανε στον Ζαχόρα και έγινε η αιτία να δεχτεί γκολ ο Εθνικός Γαζώρου.

Αναξιοποίητη και καταπατημένη γη το 80% της περιουσίας του ΤΑΙΠΕΔ!

Αναξιοποίητη και καταπατημένη γη είναι το 80% της περιουσίας του ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Συνελήφθη ο συνοδηγός του Ρουπακιά (BINTEO)

Συνελήφθη πριν από λίγο από άνδρες της αντιτρομοκρατικής ένας 32χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον συνοδηγό του Γιώργου Ρουπακιά, το βράδυ του φονικού στο Κερατσίνι.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι λέει ο δικηγόρος του συνδικαλιστή

Ο δικηγόρος του πρόεδρου του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία», ο οποίος συνελήφθη καθώς ζήτησε 50.000 ευρώ από τη διοικήτρια, Μαρία Καρρά, προκειμένου να μην γίνουν απεργιακές κινητοποιήσεις, σχολίασε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι "τα λεφτά τα πήρε για το ταμείο των εργαζομένων".

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την εκτόξευση S-300

Τέλος Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου, υπολογίζεται από το ΓΕΕΘΑ ότι θα πραγματοποιηθεί η πρώτη βολή πυραύλου S-300 από τις συστοιχίες που διαθέτουμε και έχουμε εγκατεστημένες στην Κρήτη.

ΦΩΤΟ: Τα νεύρα του κρόσια!

Δείτε την παρακάτω σειρά φωτογραφιών... τσαντίστηκε ο Τσίπρας με τον εξορκισμό ή μου φαίνεται:

ΣΥΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 1994: Τι απάντησε η Κανέλλη για το αν θα γίνει βουλευτής;

Δείτε τι απάντησε σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλάς, η Λιάνα Κανέλλη, ότα ερωτήθηκε αν θα τη δούμε σύντομα βουλευτίνα:

Ρε Αντώνη μόνο γι' αυτό σου αξίζει πάντως να πας άκλαυτος: Αριστερή ΝΕΡΙΤ «χτίζει» ο Π. Καψής

100 χρόνια επικοινωνιακά: Είστε για τον πο@τσο καβάλα!!! Τι "σώζουμε την Ελλάδα" και μαλακί@ς τούμπανα... άμα δεν μπορείς να πουλήσεις επικοινωνιακά την είδηση και κρέμεσαι από τα παπάρια του Μπόμπολα και του Ψυχάρη να στην πουλήσουν, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα πας άκλαυτος. Αυτό...

Αυτή είναι η νέα ΝΕΡΙΤ του Παντελή Καψή. Η «ανεξάρτητη» δημόσια τηλεόραση φαίνεται ότι ήταν απλώς ένα όνειρο θερινής νυκτός, αφού στήνεται με χρώματα «πράσινα», «κόκκινα» και «πορτοκαλί». ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ. και Δράση τείνουν να μετατρέψουν τον υποτιθέμενο δημόσιο μεταβατικό φορέα σε προπύργιό τους, εξοστρακίζοντας κάθε άλλη πολιτική φωνή, ακόμη και αυτή της Ν.Δ. απ' όπου προέρχεται, αν μη τι άλλο, ο πρωθυπουργός της χώρας.

«Το σχολείο που θέλουν» βρήκαν φέτος πάνω από 2.000 μαθητές στη Θεσσαλονίκη! (φωτο)

"Αγνώριστα" βρήκαν τα σχολεία τους με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς περισσότεροι από 2.000 μαθητές του νομού Θεσσαλονίκης ύστερα από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο πλαίσιο....

Πρώτος στο μέσο όρο εισιτηρίων

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αϋξηση κατά 63% από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο

Το θέμα αναλύουν τα "ΣΠΟΡ". Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα: "... Με μ.ο. 17.936 οι ΠΑΟΚτσήδες υπερτερούν των Πειραιωτών, που "μετρούν"...

Ο μόνος τρόπος για μια γυναίκα να «επισκεφθεί» το Άγιον Όρος (ΦΩΤΟ) - See more at: http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=3943&catid=15#sthash.cijOQL3C.dpuf

Λένε πως «αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ». Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις πολλές γυναίκες που αν και θέλουν να μπουν στο Άγιον Όρος, η παρουσία τους, όπως είναι γνωστό αιώνες τώρα, απαγορεύεται.

Καθαιρούν τον μιζαδόρο συνδικαλιστή οι υπόλοιποι... ήταν το μόνο λαμόγιο κι άλλοι είναι Παναγίες

Καθαίρεση και οριστική διαγραφή του επίορκου αντιμνημονιακού και ανεπίσημου ΣΥΡΙΖΑίου προέδρου του, ο οποίος πιάστηκε με τη «μίζα» στο χέρι, ζητεί το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

Χαιρετίσματα στους Δένδιες που νόμιζαν ότι τελείωσαν: Γιατί η Χρυσή Αυγή αντέχει στις δημοσκοπήσεις

[Helloooo!! Φυσικά αντέχει και δεν επιστρέφει στο 0,5% γιατί τα προβλήματα παραμένουν: Λαθρομετανάστες στήνουν παντού τους πάγκους τους και οικονομική κρίση παραμένει... Περαστικά στους ηλίθιους ΝΔίτες που νόμιζαν ότι με επικοινωνιακά κόλπα και χειροπέδες θα επέστρεφαν τα "πρόβατα"... ]

Αμηχανία και ερωτηματικά προκαλούν στο Μέγαρο Μαξίμου και τη Χαριλάου Τρικούπη τα στοιχεία των των δύο τελευταίων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας (GPO και MRB), καθώς η εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή παρά τις αποκαλύψεις και τις προφυλακίσεις, αντέχει και παραμένει σταθερά τρίτο κόμμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Αρβανίτης: «Κοιμάμαι με το όπλο μου»

Αίσθηση προκαλεί η συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, στο γαλλικό περιοδικό Nouvel Observateur, ο οποίος επιμένει στο σενάριο της προβοκάτσιας και μιλάει με «λατρεία» για το συλλεκτικό όπλο που έχει στην κατοχή του.

Νόμπελ Φυσικής στον Χίγκς και στον Έγκλερ για το Μποζόνιό τους!

Ο 80χρονος Βέλγος Φρανσουά Έγκλερ και ο 84χρονος Βρετανός Πίτερ Χιγκς κέρδισαν σήμερα το βραβείο Νόμπελ Φυσικής 2013 για το έργο τους σε ένα μικροσκοπικό σωματίδιο, το γνωστό Μποζόνιο το οποίο πιστεύεται ότι έχει κεντρική σημασία για την εξήγηση της προέλευσης του σύμπαντος.

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ο Λιβιεράτος

Στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσηλεύεται ο Λάμπης Λιβιεράτος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε πριν περίπου ένα μήνα.

Κάτω από 1€ το πετρέλαιο θέρμανσης για έγγαμους με εισοδήματα 40.000 και περιουσία 300.000

Τόσα μπορεί τόσα δίνει αυτή η κυβέρνηση... υπομονή μέχρι να κυβερνήσουν Αλέξης και Πάνος να σας το δίνουν τζάμπα... από τη Βενεζουέλα...

Διεύρυνση των κριτηρίων καθώς και αύξηση στο 0,34 ευρώ/λίτρο αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση έως το τέλος της εβδομάδας για τη χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.

Έλα τώρα κι εσύ!! Μη ρωτάς δύσκολα... Κακλαμάνης ρωτά Στουρνάρα: Τι γίνεται με τον έλεγχο των πλουσίων και τη λίστα Λαγκάρντ;

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής επισημαίνει ότι τα μέτρα υπερφορολόγησης «απειλούν, ως συνήθως, τους συνεπείς, πλην αδύναμους, ήδη, φορολογούμενους»

Κριτική στο υπουργείο Οικονομικών ασκεί ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, αναφέροντας σε ερώτησή του προς τον Γιάννη Στουρνάρα ότι...

Δεν είμαι εγώ ο πυρηνάρχης του Περάματος, δηλώνει ο προφυλακιστέος Αν. Πανταζής

Αρνείται κάθε ανάμειξη τόσο στη δολοφονία Φύσσα όσο και στην επίθεση στους αφισοκολλητές του ΚΚΕ στο Πέραμα

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, τη Δευτέρα, ο φερόμενος ως πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, Αναστάσιος Πανταζής.

O OΠΑΠ καλύπτει τα έξοδα της κηδείας του Αμερικάνου

Ο Γιώργος Αμερικάνος υπήρξε κεφάλαιο και κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού αθλητισμού. Σε μία ένδειξη αναγνώρισης και τιμής για την προσφορά του, ο ΟΠΑΠ ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του.

Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ): Ερώτηση στον Ν. Δένδια για τη διαρροή πληροφοριών από την ΕΥΠ και στοιχείων κατά το στάδιο της προανάκρισης για την Χρυσή Αυγή

Ερώτηση στον υπουργό Δημοσίας Τάξης, Νίκο Δένδια κατέθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, κάνοντας λόγο για διαρροή πληροφοριών από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) και διαρροή στοιχείων κατά το στάδιο της προανάκρισης για την παράνομη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής.

ΒΙΝΤΕΟ-"Βροχή" αιτημάτων από μάρτυρες

Οι εισαγγελείς δέχονται "βροχή" αιτημάτων, προκειμένου να καταθέσουν για τη Χρυσή Αυγή πρόσωπα, υπό το καθεστώς του προστατευόμενου μάρτυρα.

Κασιδιάρης: "Υπήρχε εντολή να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ τον Φύσσα"!!!

Νέα βόμβα πετά ο Ηλίας Κασιδιάρης, στη συνέχεια της συνέντευξης την οποία παραχώρησε, και στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει, πως «λυπάμαι τη μάνα του Φύσσα, αλλά έχουμε και εμείς μάνες».

Στην ίδια συνέντευξη λοιπόν, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και βουλευτής του κόμματος, αναφέρεται στη δολοφονία του 34χρονου ράπερ, λέγοντας πως...

Συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική πρώην χρυσαυγίτης Παναγιώτης Μανάβης που ενοχοποιεί τον Μπούκουρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπούκουρας τον έχει κατονομάσει ως τον "ανώνυμο μάρτυρα" που τον κατηγορεί ότι έχει όπλα, ότι έχουν αποθηκευμένο οπλισμό σε μοναστήρια κ.α. περίεργες ιστορίες

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ο πρώην χρυσαυγίτης Παναγιώτης Μανάβης ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε την ίδια ημέρα αποκάλυψε πολλές από τις δράσεις του ακροδεξιού κόμματος.

Πάλι θα κλαίνε οι καταστροφολόγοι-ΥΠΟΙΚ: Αύξηση στην είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών

Σημαντική αύξηση της εισπραξιμότητας ληξιπρόθεσμων οφειλών κατά 31,8% στο οκτάμηνο συγκριτικά με την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2012

Σύμφωνα με τα οριστικοποιημένα στοιχεία, τα συνολικά έσοδα που εισπράχθηκαν από τις ΔΟΥ για το μήνα Αύγουστο ανήλθαν στα...

ΣΟΚ!! Το ΣΔΟΕ θα ελέγξει τα οικονομικά του ΚΚΕ... εντάξει ηρεμίστε κομμούνια, πλάκα κάνουμε... τη Χ.Α. θα ελέγξει... προς το παρόν

Εντολή στο ΣΔΟΕ να ελεγχθούν τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής αλλά και των βουλευτών του κόμματος έδωσαν οι ανακριτές Σπύρος Γεωργουλέας και Χρήστος Παπακώστας, οι οποίοι διενεργούν την έρευνα για την εγκληματική οργάνωση.

Έλα γκρινιάρηδες:Τι προβλέπει το προσχέδιο του προϋπολογισμού για Ένοπλες Δυνάμεις στρατιωτικούς

Η πρώτη ανάγνωση του προσχεδίου του προϋπολογισμού για το 2014 μοιάζει να μην έχει δυσάρεστες εκπλήξεις για τους στρατιωτικούς. Την ανάγνωση τη κάνει ένας ειδικός ο Λοχαγός Οικονομικού Ηλίας Νατσιουλας.

Τι προβλέπεται για Ένοπλες Δυνάμεις και στρατιωτικούς.


Του Λοχαγού (Ο) Ηλία Νατσιούλα
Πρόεδρος της ΕΣΠΕΘ

Ρε Αντώνη γιατί αρνήθηκες να βάλεις το κιπά; Είσαι εβραιόδουλος αφού... και έπρεπε να το βάλεις (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωθυπουργός ευγενικά αρνήθηκε να φορέσει το κιπά το εβραικό καπέλο που είναι σύμβολο πίστης... χάλασε έτσι τη σούπα των ηλίθιων πατριωτών του κ@λου που βλέπουν παντού συνωμοσίες

Με ένα σημείωμα - μήνυμα στο εσωτερικό της χώρας κατά του ναζισμού, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο μουσείο των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Στροφή ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της ΧΑ στη Βουλή: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»... είστε σίγουροι σύντροφοι ότι δεν έχετε κακάκια κάτω απ' το χαλί;

Έτοιμη να στηρίξει τη νομοθετική πρόταση για την περικοπή της χρηματοδότησης των υπόδικων βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι η αξιωματική αντιπολίτευση, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Την αλλαγή γραμμής από την αρχική «σκληρή θέση» που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της ΧΑ στη Βουλή, προσδιόρισε ο Αλέξης Τσίπρας...

Ο Σπύρος τα λέει για να γελάσουμε;

[Όλες αυτές οι παπαριές που λέει ο κάθε "αντιστασιακός" καραγκιόζης αποποινΙκοποιούν και γελοιοποιούν τη δράση της ΧΑ. Κάθε πικραμένος βγαίνει και μας λέει ότι κάποιο πιτσιρίκι του πούλησε μαγκιά και περιμένει να τον αντιμετωπίσουμε σοβαρά...]
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του περιγράφει το περιστατικό βίας που δέχτηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής στο οποίο έγινε μάρτυρας και μάλιστα... δέχτηκε και απειλές. «Επειδή το θέατρο ήταν στην Κυψέλη και όπως αντιλαμβάνεστε εκεί είναι το κέντρο των γεγονότων λόγω πολλών ξένων, ένα βράδυ βγαίνοντας από το θέατρο, βρήκα έναν νεαρό να μοιράζει φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.

Του λέω: «Ρε (sic!) τι κάνεις εσύ εδώ;» Μου απάντησε ότι...

«Θησαυροί» θαμμένοι κάτω από την Ακρόπολη!

Ούτε ένας ούτε δύο.
Τρεις αρχαίοι ναοί, προγενέστεροι του Παρθενώνα, είναι θαμμένοι στον Ιερό βράχο ή ενσωματωμένοι στα τείχη της Ακρόπολης.

Στην ιδεατή περίπτωση που θα ήταν εφικτή η ανασκαφή....

Πόσα χρόνια θα μείνουν πραγματικά στη στενή ο ΠΑΣΟΚος Ακης και οι υπόλοιποι

Εντονα συζητείται στο παρασκήνιο το ενδεχόμενο να μείνει ο ΠΑΣΟΚος (για να μην ξεχνιόμαστε) Ακης Τσοχατζόπουλος στη φυλακή μόνο 2,5 χρόνια. Πράγματι η κάθειρξη 20 ετών που του επιβλήθηκε δεν σημαίνει ότι θα μείνει 20 χρόνια στην φυλακή.
Η απόφαση αυτή σύμφωνα με νομικούς αν μεταφραστεί δείχνει ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος θα μείνει στην φυλακή τουλάχιστον...

Αθωώθηκε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Κομοτηνής

Αθώος μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή, Νίκος Τσουμαρέλης. Ο κ. Τσουμαρέλης, βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, καθώς σε βάρος του...

Σαν την άδικη κατάρα περιφέρεται σε αεροδρόμια με λυμένα κορδόνια, μυωπικά γυαλιά και διάθεση για κουβέντα

Εφυγε ξανά στο εξωτερικό ο Γιώργος Παπανδρέου, για δουλειές, αν και η αναχώρησή του χθες ήταν επεισοδιακή λόγω των καθυστερήσεων που προκάλεσε στην πτήση για Λονδίνο η ομίχλη. Την ίδια ώρα που γινόταν ο Αγιασμός στη βουλή ο πρώην πρωθυπουργός περίμενε υπομονετικά συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και πολλά σχόλια.

Το νέο κούρεμα Αλέξη θα του στοιχίσει πολιτικά στα Βόρεια Προάστεια

Σίβυλλα alert! Πώς ένα… macaron Hermé συνδέει Τσίπρα-Λαγκάρντ;

Dommage! Je me sens très déçue! Πιστεύω ότι και αυτός ακόμα ο Τεν-Τεν θα άφηνε ένα δάκρυ να κυλήσει από τα μάτια του. Το «κοκοράκι» το οποίο έκανε τον Αλέξη Τσίπρα να μοιάζει με τον συμπαθέστατο, σκανδαλιάρη ήρωα των παιδικών μας χρόνων… εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ ακολουθεί πλέον μια πιο “cool” επιλογή…

Κρήτη: Έκλεισε το πρώτο μεγάλο deal των Κινέζων - Τι θέλουν να φτιάξουν στην Κνωσσό!

Τελικά οι Κινέζοι δεν έρχονται με πολυπληθείς αντιπροσωπείες μόνο για τουρισμό, ελαιόλαδο και…προσκύνημα στην Κνωσσό! Έρχονται και για να επενδύσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, σύντομα θα επισφραγιστεί και τυπικά η πρώτη μεγάλη συμφωνία με Κινέζους επιχειρηματίες στον τουριστικό τομέα. Η εξαγορά αφορά...

Το τερμάτισε!! Αρβανίτης (ΧΑ): Οταν το αγόρασα το όπλο των καουμπόηδων έδιωξα τη γυναίκα μου από το κρεβάτι για να κοιμηθώ μαζί του

Επιμένει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης πως ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι δεν ήταν μέλος της οργάνωσης, αλλά ένας κομμουνιστής που είχε διεισδύσει στις τάξεις του κόμματός μας με σκοπό να διαπράξει τον φόνο και να συλληφθεί. Μιλώντας στο «Νουβέλ Ομπζερβατέρ», το οποίο επικαλούνται τα ΝΕΑ, επιμένει στο σενάριο της «προβοκάτσιας με σκοπό να εξολοθρευτεί η Χρυσή Αυγή, η οποία απογειώνεται στις δημοσκοπήσεις».

Ο δικηγόρος του Κασιδιάρη καταγγέλλει διαρροή δικογραφικού υλικού

"Η ανάκριση είναι μυστική κι όμως κάποιοι δημοσιογράφοι έχουν τη δικογραφία"

Καταγγελία για διαρροή δικογραφικού υλικού, ενώ η ανάκριση είναι μυστική, σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους και συγκεκριμένη εφημερίδα, έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης του Ηλία Κασιδιάρη και του Ηλία Παναγιώταρου, Π. Σαράκης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

ΒΙΝΤΕΟ-Διοικητής του Σωτηρία: Έτσι μας εκβίασε το "αντιμνημονιακό" λαμόγιο


Για τον 45χρονο συλληφθέντα που κατηγορείται πως απαιτούσε εκβιαστικά το ποσό των 50.000 ευρώ από τη διοίκηση του νοσοκομείου για να ακυρώσει τις αντιδράσεις του Σωματείου στην ολοκλήρωση συμφωνίας με το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega, η διοικητής του νοσοκομείου Μαρία Καρρά.

Oι πέντε ελληνικές επενδύσεις που ενδιαφέρουν το Ισραήλ

Διακυβερνητικό συμβούλιο μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Ιερουσαλήμ, με τα ενεργειακά θέματα και τον τουρισμό να βρίσκονται στο επίκεντρο. Την ίδια στιγμή Ισραηλινοί επενδυτές φαίνεται πως ενδιαφέρονται θερμά για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της Ελλάδας.

Στουρνάρας: «Ξέρω πολύ καλά πώς είναι να ζεις με 500 ευρώ το μήνα»

«Εχουμε βγει από την ζώνη της χρεοκοπίας και της εξόδου από τη ζώνη του ευρώ» τόνισε τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στο Star. O ίδιος επεσήμανε επίσης ότι «σιγά - σιγά περνάμε σε ρυθμούς ανάπτυξης».

Αναβλήθηκε η δίκη Μπαρμπαρούση

Για τις 12 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κ.Μπαρμπαρούση, ο οποίος κατηγορούνταν για τα επεισόδια στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Η αναβολή δόθηκε λόγω...

Μητέρα Φύσσα: Ο Παύλος δεν είχε κόμμα

Συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή “Πρωταγωνιστές” στην τηλεόραση του MEGA παραχώρησε η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, μιλώντας για τις τραγικές στιγμές στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, αλλά και ενθυμούμενη περιστατικά από τη ζωή του γιού της.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Έτσι πιάσαμε τον αριστερό, αντιμνημονιακό, μιζαδόρο συνδικαλιστή


Στο πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» κατά το οποίο συνδικαλιστής ζήτησε 50.000 ευρώ από τη διοικήτρια, προκειμένου να μην προβεί σε απεργία, αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχει ο τύπος!! Με το που άνοιξε η Βουλή, φεύγει ταξίδι!

Ναι! Είναι αλήθεια! Ο ΓΑΠ περίμενε τη Δευτέρα, να γίνει ο αγιασμός στη Βουλή και μετά, μην τον είδατε! Για την ακρίβεια, μια μέρα μετά το επίσημο άνοιγμα του Κοινοβουλίου, την Τρίτη, ο πρώην πρωθυπουργός αναχωρεί από την Ελλάδα για τις ΗΠΑ, προκειμένου να δώσει σειρά διαλέξεων.

Σταύρωσαν 19χρονη για να την εξορκίσουν – Ο σύντροφός της και άλλοι τρεις την βασάνιζαν επί μία εβδομάδα

Φρίκη που δεν χωρά ανθρώπινος νους έζησε μία 19χρονη στη Γαλλία. Ο σύντροφός της και άλλοι τρεις φίλοι της την σταύρωσαν και τη βασάνιζαν σε εξορκισμό που κράτησε μία εβδομάδα με την κοπέλα να επιζεί από θαύμα.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πεπ (για πρώτη φορά) και η Μπάγερν στο Oktoberfest

O Πεπ Γκουαρντιόλα και σύσσωμη η Μπάγερν, με τους παίκτες συν γυναιξί και τέκνοις, έδωσαν το παρών στο Oktoberfest, πίνοντας, τι άλλο φυσικά, μπύρες!

Οι «Βαυαροί» σιγά μη γλίτωναν από το... έθιμο, όλοι μαζί λοιπόν φόρεσαν τα παραδοσιακά καρό πουκάμισα και τα σχετικά καπέλα και έδειξαν να το απολαμβάνουν.

Στη φυλακή ο Άκης και η οικογένεια-Τι ποινές έφαγαν ολοι οι κατηγορούμενοι

Στη φυλακή θα παραμείνουν ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος και πέντε συγκατηγορούμενοί του, μεταξύ των οποίων η σύζυγος και η κόρη του, σύμφωνα με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δεν έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την ανάλγητη κυβέρνηση που δίνει μεγαλύτερο επίδομα θέρμανσης σε περισσότερους δικαιούχους

Στα 0,95 το πετρέλαιο όταν

Έως το τέλος της εβδομάδας θα οριστικοποιηθεί η νέα μορφή του επιδόματος θέρμανσης.

Η θετική έκπληξη για τα νοικοκυριά είναι πως εκτός ότι θα το πάρουν περισσότεροι δικαιούχοι (καθώς «χαλαρώνουν» τα κριτήρια), θα είναι και μεγαλύτερο το επίδομα.

Απειλούσαν με θάνατο τον "Απόστρατο"

Σοκ προκαλούν τα όσα καταγγέλλει στην απολογία του ο Γιώργος Δήμου, ο οποίος είναι γνωστός με το παρατσούκλι "Απόστρατος" και εμπλέκεται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τηλεφωνήματα που βρέθηκαν να έχει κάνει στον Ρουπακιά και σε άλλα πρόσωπα-κλειδιά αμέσως μετά το φονικό.

Όλα καλά! Πήρε τα χάπια του ο μπάρμπα Γιάννης και ζήτησε συγγνώμη μόλις του τα 'χωσε ο Γκιουλέκας

Συγγνώμη από τον Κώστα Γκιουλέκα για το γεγονός ότι τον αποκάλεσε «βλάκα» ζήτησε χθες βράδυ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Σχολιάζοντας όσα είπε...

Πάλι δεν πέτυχε η βαφή των ΑΕροψεκασμένων (ΦΩΤΟ)

Τζόβενο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ!

Στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, "ΑΝΑΤΡΟΠΗ", ήταν χθες βράδυ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαικάλης. Ο δυναμικός Παύλος τα είπε όπως πάντα χύμα και τσουβαλάτα, αφού ο λόγος του ήταν πραγματικός χείμαρρος.