07 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Ομιλίες Βενιζέλου, Τσίπρα και Προέδρα... και το μαιμού πέναλτι του θρύλου

Πρώτα πρώτα για γέλιο το πέναλτι του γαύρου και μετά οι υπόλοιποι

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ... ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κασιδιάρης εκτελεί λάθρο... δεν φαίνεται στο πλάνο αλλά σίγουρα εκτελεί κάποιον!!

ΜΑΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Με πορδές προσπαθεί να βάψει αυγά ο αναρχοκομμουνιστής Ψαρράς και το ΕΘΝΟΣ... Τον Κασιδιάρη θα τον "παλέψεις" για την ανυπαρξία θέσεων για τα πάντα εκτός του μεταναστευτικού ίσως και προπάντων με τη βελτίωση της οικονομίας... και όχι με "έσφαζαν αρνιά για να πετυχαίνουν την καρωτίδα" ή "έχουν κρύψει 4000 καλάσνικοφ" και σίγουρα όχι με παπαριές "νατος πυροβολάει με καλάσνικοφ" ... αυτές οι μαλακ@ες βλέπουμε στα τελευταία γκάλοπ που οδηγούν 10-12-13% κ.λπ Αυτό!

Δείτε τι λέει η ΧΑ και το newsit για τη φώτο Κασιδιάρη:

xryshaygh.com: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ... ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κασιδιάρης λίγο πριν φύγει για Αφγανιστάν!

Συνταρακτικές αποκαλύψεις" έκανε σήμερα πάλι το "'Εθνος" για το υπερόπλο του Ηλία Κασιδιάρη (οπλοπολυβόλο RPK σύμφωνα με τους έγκυρους αναλυτές Ψαρά και Μπιντέλα).

Στα δικαστήρια στέλνουν το ΠΑΣΟΚ οι απλήρωτοι υπάλληλοι του- Διεκδικούν 1,5 εκατ. ευρώ

Στα δικαστήρια στέλνουν το ΠΑΣΟΚ οι περίπου 120 απλήρωτοι υπάλληλοι του Κινήματος οι οποίοι έχουν ενταχθεί σε καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας και διεκδικούν τις απλήρωτες οφειλές τους.

Βενιζέλος εναντίον Τσίπρα: Δεν έχει λόγο ύπαρξης χωρίς το Μνημόνιο

Αιχμηρός εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στην Βουλή για την ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2014, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

ΦΩΤΟ: Άντε ρε μαλάκ@ς τελειώνετε εκεί στη Βουλή! Έχει και δουλειές ο Αλέξης!

Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε την... "ανυπομονησία" του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Συνήθως η συζήτηση για τον προϋπολογισμό είναι βούτυρο στο ψωμί της αντιπολίτευσης αφού ο εκάστοτε επικεφαλής έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τις περικοπές της επόμενης χρονιάς πόσο μάλλον σε έναν προϋπολογισμό ύφεσης όπως είναι αυτός που ψηφίζεται σήμερα.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (8 Δεκεμβρίου 2013)

Δείτε τα:

Τουρκική πρόκληση χωρίς τέλος - Κόβει βόλτες ανενόχλητο το Barbaros - Σε καταγγελία στα Η.Ε. και στην Ε.Ε. προχωρεί η κυβέρνηση της Κύπρου

- Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros συνεχίζει να... κόβει βόλτες στα χωρικά ύδατα της Κυπριακής Δημοκρατίας
- Σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι Αρχές του κράτους
- Πληροφορίες φέρουν τα Υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας να προβαίνουν σε καταγγελία των τουρκικών προκλήσεων στα Ηνωμένα Έθνη και την Ε.Ε.

Σε πλήρη επαγρύπνιση βρίσκονται οι Αρχές του κράτους, καθώς το ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός, εισήλθε νωρίς το πρωί εντός του οικοπέδου 3 της Κυπριακής ΑΟΖ.

Σφάχτηκαν οι γύφτοι στο «Παίδων»- Τρεις τραυματίες από μαχαίρια

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων- Αγία Σοφία», όταν μετά από συμπλοκή δύο οικογενειών Ρομά στα επείγοντα περιστατικά, βγήκαν μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

ΒΙΝΤΕΟ: Βούλιαξε το Σύνταγμα από τους επαναστάτες της ΓΣΕΕ

Κοσμοσυρροή όπως μπορείτε να δείτε:

ΒΙΝΤΕΟ: Sky is the limit για τη Μπάγιερν... 7-0 μέσα στη Βέρντερ

Ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση από την Μπάγερν Μονάχου η οποία διέλυσε 7-0 τη Βέρντερ Βρέμης στο «Βέζερσταντιον».

Χωρίς αντίπαλο παίζει η Μπάγερν Μονάχου στο γερμανικό πρωτάθλημα και σε μία θεωρητικά δύσκολη δοκιμασία στο «Βέζερσταντιον» απέδειξε την ανωτερότητά της σκορπίζοντας τη Βέρντερ Βρέμης με το εμφατικό 7-0!

Αυτός πήρε τον Αρβανιτόπουλο στο λαιμό του και γελάνε όλοι μαζί του!

Τώρα τι λέτε κύριε "Καθηγητά";

Λάσκαρης Άγγελος... Είτε ως "Σύμβουλος Στρατηγικής" του Αρβανιτόπουλου, είτε ως "πραγματικός Υπουργός Παιδείας" , είναι ένας τακτικιστής.

Το Μαϊο, με εμμονή τόσο για την αύξηση του ωραρίου των καθηγητών όσο και για την επιστράτευσή τους.
Το Σεπτέμβριο...

Το απόλυτο ανέκδοτο: Δείτε πόσα παίρνει δήθεν ο Πούτιν-Πόσο αμείβονται πρόεδροι και πρωθυπουργοί σε όλο τον κόσμο [εικόνες]

Μπορεί να βρίσκονται στο υψηλότερο αξίωμα της χώρας τους, ωστόσο αυτό δεν τους κάνει το ίδιο αμειβόμενους.

Πρόεδροι Δημοκρατίας και πρωθυπουργοί παίρνουν λιγότερα χρήματα από ότι ένας μέτριος τηλεοπτικός αστέρας στην προ κρίσης Ελλάδα, ενώ ακόμα και ο...

Ε, καλά τώρα... «Η κόρη του Σημίτη είναι ΣΥΡΙΖΑ»

Ούτε την κόρη του δεν είναι σε θέση να πείσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Η Μαριλένα Σημίτη υιοθετεί την επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Στον κόσμο του ο Μπένυ: Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση- Θα ανεβούμε μαζί με την χώρα

Δεν έχει καταλάβει ότι όσο καλά και να πάει η χώρα, το ΠΑΣΟΚ με τον ίδιο στο τιμόνι δεν θα περάσει το 5%... γιατί το πρόβλημα είναι ο ίδιος που κυβερνάει 25 χρόνια και ο κόσμος τον έχει βαρεθεί

«Το Κίνημα κατέβηκε με τη χώρα και χάριν της χώρας και θα ανέβει μαζί με την άνοδο της χώρας» δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος υπογραμμίζει πως χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση.

ΖΩΗ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙ: Τέλος ομηρείας με ...ματσούκι! Βίντεο από Βιετνάμ

Εκεί δεν έχουν ΣΥΡΙΖΑ να διαμαρτυρηθεί για το μπαγλάρωμα και το ξύλο που έφαγε το "παιδί";;;

Κρατά όμηρο ένα μικρό κορίτσι. Ο νεαρός Βιετναμέζος δείχνει εκτός εαυτού ,φορά μόνο το εσώρουχό του κρατά ένα μαχαίρι στο χέρι και απειλεί να σκοτώσει το κοριτσάκι. Οι αστυνομικοί δείχνουν ...πολύ χαλαροί . Ο νεαρός έκανε το λάθος να μην προσέξει τα νώτα του με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τον αφοπλίσει . Το πως έχει ενδιαφέρον. Ξεχάστε ότι έχετε δει στις αμερικανικές ταινιες.

Πρωτοφανές -Ξέμεινε από ομιλητές η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό

Από ομιλητές... ξέμεινε η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό την τελευταία ημέρα της συζήτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής. Στις 17:30 είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία των τοποθετήσεων των βουλευτών με τελευταίους να ανεβαίνουν στο βήμα τους Νίκο Βούτση και Γιάννη Δραγασάκη.

ΦΩΤΟ-Ρε Κουικάρα αλλιώς μας τα λες στο twitter: "Πηγαδάκι" Λαφαζάνη-Κουίκ

Oι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα "είπαν" στο περιστύλιο αμέσως μετά την ομιλία του Τέρενς Κουίκ. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες η συζήτηση Κουίκ-Λαφαζάνη ήταν φιλική παρότι...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΑΤΟ!! «Φαντάσματα»: 514.081... νεκροί διατηρούν ΑΜΚΑ!

H Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων κάνει αγώνα για να ενημερώσει τη βάση δεδομένων του Τaxisnet

Οι έλεγχοι του υπουργείου Εργασίας αποκάλυψαν 514.081 καταγραφές Αριθμών Μητρώων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) που ανήκαν σε άτομα που έχουν αποβιώσει, συνέχιζαν όμως να διατηρούν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.

Μανιάτης: Άμεση επανασύνδεση του ρεύματος και αναστολή των διακοπών ηλεκτροδότησης για τις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών

'Αμεση επανασύνδεση του ρεύματος και αναστολή των διακοπών ηλεκτροδότησης λόγω χρεών για τις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών, που ήταν εγγεγραμμένοι στις λίστες των κοινωνικών-προνοιακών δομών, δήμων, Περιφερειών και της εκκλησίας την 1η Νοεμβρίου αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής υπό τον υπουργό Γιάννη Μανιάτη με συμμετοχή των προέδρων των Ενώσεων Περιφερειών και Δήμων, Γ. Σγουρού και Κ. Ασκούνη καθώς και του προέδρου της ΔΕΗ Α. Ζερβού.

BINTEO-Από τον Λεωνίδα στον Θεμιστοκλή-«300: Η άνοδος της Αυτοκρατορίας»

Επτά χρόνια μετά την μεγάλη επιτυχία των “300″ ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ και ο κομίστας Φρανκ Μίλερ παρουσιάζουν την ταινία «300: Η άνοδος της Αυτοκρατορίας» με πρωταγωνιστές αυτήν την φορά τον Θεμιστοκλή και τον Ξέρξη και πεδίο δράσης την θάλασσα. Ήδη κυκλοφόρησαν 2 τρέιλερ της ταινίας:

ΒΙΝΤΕΟ: Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία επέλεξε Ελληνίδα για την παγκόσμια διαφημιστική της καμπάνια!

Η ελληνική ομορφιά «ταξιδεύει» μέσω παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας καθώς κορυφαία ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία επέλεξε πολύ γνωστή Ελληνίδα ως πρωταγωνίστρια.Δεν είναι άλλη από τη...

Πάλι ένα κάρο παπαριές είπε ο Παναγούλης... του απάντησε ο Κεφαλογιάννης: Θα καείτε από την πολύ προθέρμανση για να γίνεται κυβέρνηση

[Για τις παπαριές που αναπαρήγαγε ο Παναγούλης, ο Άδωνις έχει δηλώσει πως τη Δευτέρα θα καταθέσει μήνυση στους παπάρες που διαρρέουν αστειότητες... ενώ για το χαράτσι που δεν πληρώνει η ΝΔ όπως καταγγέλλει ο "έγκριτος": Από πότε οι ενοικιαστές (γιατί η ΝΔ νοικιάζει το κτήριο του Βωβού) πληρώνουν το χαράτσι;]

Επίθεση στην κυβερνητική πλειοψηφία εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης καταγγέλλοντας, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, ότι η κυβέρνηση με την πολιτική της επιστρέφει την Ελλάδα στο ’30 και την εποχή της κατοχής, όταν τα νοικοκυριά ζεσταίνονταν με το μαγκάλι.

ΒΙΝΤΕΟ-Έξαλλος ο Άδωνις με τον καραγκιόζη του ΕΟΠΥΥ

«Ποιος γιατρός δέχεται να γίνει απεργία στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας;» έλεγε έξαλλος στον Δημήτρη Λιανό του ΕΟΠΥΥ ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απάντησε όταν του είπε ο γενικός γραμματέας προσωπικού του ΕΟΠΥΥ ότι αμοίβεται με 10.000 ευρώ:

Η ΕΛΑΣ ζητάει τη βοήθειά μας: Αναζητούν τα στοιχεία οδηγού που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε πολίτη που γνωρίζει τα στοιχεία οδηγού που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο να επικοινωνήσει με το με το Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου στα τηλέφωνα 210 – 5788600 - 5788616 – 5788619.

Με μεγάλες ελαφρύνσεις ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας - Αναλυτικοί πίνακες

Χαμηλότερες φορολογικές επιβαρύνσεις για τη συντριπτική πλειοψηφία των φορολογουμένων, που κατέχουν ακίνητη περιουσία αποτελούμενη από ηλεκτροδοτούμενα διαμερίσματα, μονοκατοικίες που έχουν καλύψει πλήρως τους συντελεστές δόμησης των οικοπέδων τους και μη καλλιεργούμενα αγροτεμάχια, αναμένεται να προκύψουν από το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης για τη φορολογία των ακινήτων, με το οποίο καθιερώνεται ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων και καταργούνται οριστικά ο ισχύων σήμερα ΦΑΠ και το «χαράτσι» στα ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!! Παραμένει στο δικαστικό σώμα ο φυλακισμένος παιδόφιλος πρωτοδίκης!

Ο 48χρονος πρωτοδίκης Ε.Π., ο οποίος εκτίει σήμερα ποινή κάθειρξης 6 ετών στις φυλακές της Χαλκίδας επειδή υποχρέωνε τον 5χρονο γιο του να δέχεται τις σεξουαλικές του επιθυμίες, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», θα ζητήσει από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας να αναβληθεί η εκδίκαση της παραπομπής του σε οριστική απόλυση από το δικαστικό σώμα, μέχρι να αποφανθεί το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, στο οποίο έχει προσφύγει λόγω μη δίκαιης δίκης του.

Αγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα

Βόμβα μολότοφ και μπογιές στους τοίχους πέταξαν άγνωστοι, στις 5 τα ξημερώματα, στο μπαλκόνι των γραφείων της ΝΔ στα Ιωάννινα.

Οι ΗΠΑ διατηρούν την ισχύ τους στον Κόλπο αλλά δεν δίνουν το στελθ F-35 λόγω Ισραήλ

Να διασκεδάσει τις ανησυχίες των χωρών του Κόλπου για την προσωρινή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα προσπαθήσει ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τσακ Χέιγκελ, από το βήμα της διάσκεψης για την ασφάλεια που διεξάγεται στη Μανάμα, πρωτεύουσα του Μπαχρέιν, διαβεβαιώνοντας ότι οι ΗΠΑ θα διατηρήσουν τη στρατιωτική τους παρουσία στον Περσικό Κόλπο.

BINTEO: Τι θα μπορούσε να κάνει ο Σκαρμούτσος για τις Ένοπλες Δυνάμεις; Ότι έκανε ο Μαμαλάκης!

Πολλοί ρωτάνε ¨τι θα μπορούσε να κάνει ο σεφ Σκαρμούτσος υπηρετώντας τυπικά την ολιγόμηνη θητεία του”;

Όσοι ρωτούν είτε υποστηρίζουν ότι δεν χάθηκε ο κόσμος που δεν παρέμεινε εν υπηρεσία, είτε δεν μπορούν να φανταστούν πως θα μπορούσε ο σεφ να προσφέρει στο στρατό όπως γράψαμε , δίνοντας λίγες από τις γνώσεις του αλλά και τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στο στράτευμα.

Προς την έξοδο ο Στουρνάρας... λένε οι σεναριογράφοι και έχουν βρει και τον αντικαταστάτη του!!

Φούντωσαν τα σενάρια περί αποχώρησης του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, από την κυβέρνηση.

Ηρωική έξοδος ή αναγκαστική επιλογή από πλευράς Σαμαρά. Μία αποστροφή του Πρωθυπουργού στην πρόσφατη εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, από την οποία απουσίαζε ως…

Γιατί τα Κινεζάκια είναι πρώτα στα μαθήματα παγκοσμίως και τα δικά μας πάτος;

[Μήπως γιατί δεν έχουν κινητά, καταλήψεις, wii, dsi και υπάρχει αλληλοσεβασμός μεταξύ δασκάλων, γονέων και μαθητών ]

Εχουν εξαιρετικές επιδόσεις, παίζουν στα δάχτυλα τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες και πρωταγωνιστούν στους διαγωνισμούς. Έχουν εξαιρετικές επιδόσεις σε ότι και αν αποφασίσουν να κάνουν είτε αυτό είναι η μουσική, είτε ο αθλητισμός. Όπως φαίνεται το εκπαιδευτικό σύστημα της Σαγκάης προετοιμάζει τους μαθητές μόνο για πρωτιές.

Μίζα εκατομμυρίων ζητούσαν (Μέρκελ και Σόιμπλε;) οι υπάλληλοι του ΥΠΟΙΚ

Σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής και υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών στην απόπειρα εκβιασμού 38χρονης ιδιοκτήτριας εταιρείας εμπορίας πολύτιμων μετάλλων με έδρα το Σύνταγμα προέκυψαν από την πρόσφατη έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με την Καθημερινή.

10 Έλληνες δημοσιογράφοι στην Γερμανία με χορηγό τη Μέρκελ - Ποιοι είναι;

Η είδηση είναι από το Antinews.gr:

«Πρόκειται για μια εντυπωσιακή είδηση. Από την Κυριακή το πρωί, περί τους 10 Έλληνες δημοσιογράφους από όλες σχεδόν τις εφημερίδες, βρίσκονται στη Γερμανία και θα παραμείνουν μέχρι και αύριο. Δηλαδή τέσσερις ημέρες στη χώρα της Αγκελας Μέρκελ με τα έξοδα όλα πληρωμένα. Από ποιον;

Το σχόλιο του Σαμαρά για την... κλήρωση της Εθνικής!

Η συζήτηση στη Βουλή δεν είχε μόνο πολιτική

Δεν είχε μόνο πολιτική, πλειστηριασμούς και φόρους η κουβέντα του Αντώνη Σαμαρά με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ολίγη από μπάλα. Το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός έφτασε στη Βουλή μόλις λίγα λεπτά μετά από την κλήρωση της Εθνικής για το μουντιάλ ανάγκασε τους ποδοσφαιρόφιλους βουλευτές να ρωτήσουν τον Σαμαρά πως είδε την κλήρωση.

Ετοιμος για τη Βουλή ο νέος φόρος ακινήτων - Πώς θα υπολογίζεται

Έτοιμοι να δώσουν τα... χέρια, ενδεχομένως και πριν από το EUROGROUP, εμφανίζονται Αθήνα και Τρόικα, αλλά μόνο όσον αφορά στο βασικό προαπαιτούμενο της δόσης για το 1 δισ ευρώ, δηλαδή για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, καθώς φαίνεται ότι βρέθηκε πεδίο συνεννόησης για τη διατήρηση του εξαγωγικού τους χαρακτήρα έστω για μια μεταβατική περίοδο.

ΒΙΝΤΕΟ: Οι μοναχές της Μααλούλα διαψεύδουν ότι απήχθησαν!!

Πολλές μοναχές από την χριστιανική πόλη Μααλούλα, βόρεια της Δαμασκού στην Συρία, δηλώνουν ότι διέφυγαν από τις μάχες στην πόλη αυτή και διαψεύδουν ότι απήχθησαν, σε ένα σύντομο βίντεο που μεταδόθηκε σήμερα από το δίκτυο του Κατάρ, Αλ Τζαζίρα.

BINTEO-Να σας σπάσω λίγο τ' αρχίδ@α πρωινιάτικα;

Όχι αν αντέχετε δείτε το όλο:

ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ: Αναβάθμιση πέντε ελληνικών τραπεζών από Moody's

Στην αναβάθμιση πέντε ελληνικών τραπεζών προχώρησε ο οίκος Μoody's, σε συνέχεια την πρόσφατης αναβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της ελληνικής οικονομίας κατά 2 βαθμίδες (σε Caa3 από C).

Ύμνοι Άδωνι για Σαμαρά και Στουρνάρα

Την πλήρη στήριξη του στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας απολύτως σωστή την επιλογή του από τον πρωθυπουργό και τονίζοντας ότι ανέλαβε την Ελλάδα με το ένα πόδι έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατάφερε να την φέρει να έχει θετικό αποτέλεσμα.

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ!! Δένδιας σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο,τι και να λέτε οι κουκούλες θα πέσουν [εικόνες]

[Όλη μέρα γυρνάγανε την Αθήνα οι άπλυτοι και δεν άνοιξε ρουθούνι... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ]

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Δημόσιας Τάξης προκάλεσαν όσα ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και Δημήτρης Στρατούλης αναφορικά με την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής συγκέντρωσης στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Προπύλαια.

Επτά συλλήψεις μετά τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια μετά την πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του.