11 Δεκεμβρίου 2013

Εικόνες σοκ από το πάρτι οργίων πασίγνωστης ηθοποιού [εικόνες]

Πάρτι... ναρκωτικών έκανε όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου η Λίντσεϊ Λόχαν την περασμένη εβδομάδα.

Ο ένας δεν πάει τον άλλο στον ΣΥΡΙΖΑ: «Παρούσα» ψήφισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την άρση ασυλίας του Γ. Σταθάκη

ΑΠΟΛΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ κάποιου που προαλείφεται για υπ. Οικονομικών και κατηγορείται ήδη για οικονομικές ατασθαλίες δηλ. «εξακολουθητική απιστία με ζημία άνω των 150.000 ευρώ» την περίοδο που ήταν αντιπρύτανης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!

«Παρούσα» ψήφισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του «συνοδοιπόρου» της στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γ. Σταθάκη. Αν και το κόμμα της επέλεξε να ψηφίσει κατά της άρσης της ασυλίας του στελέχους του...

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο στην Ουκρανική βουλή

Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία πυροδότησε μεγάλη ένταση στη Βουλή της Γεωργίας, με βουλευτές να έρχονται στα χέρια.

Επεισόδια στη Θάσο για τα γραφεία της Χρυσής Αυγής από μεταφερόμενους αναρχοάπλυτους

Περίπου 600 άτομα πραγματοποίησαν πριν από λίγο συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Θάσου με αφορμή τα εγκαίνια γραφείου της Χρυσής Αυγής στο νησί.

Φούχτελ: Καλεί τους άνεργους Έλληνες για δουλειά στη Γερμανία

Τους στόχους της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης» παρουσίασε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Τους στόχους και τη σημασία της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης», μιας συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, που, όπως τόνισε, «σε αυτή τη μορφή δεν έχει επιτευχθεί πουθενά στην Ευρώπη», παρουσίασε ο εντεταλμένος της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ για αυτή, Γερμανός υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, σε σημερινή ομιλία του στη Βιέννη, σε μεγάλη εκδήλωση της Αυστριακής Εταιρείας Εξωτερικής Πολιτικής και Ηνωμένων Εθνών.

Ποιοι είπαν "ΟΧΙ" στην άρση ασυλίας Καμμένου: Οι ΣΥΡΙΖΑίοι και μερικά φρούτα...

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για την υπόθεση όπου είχε παροτρύνει κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα, ψήφισε το απόγευμα της Τετάρτης η Βουλή με 148 «ναι», 100 «όχι» και τέσσερα «παρών».

Συγκεκρικριμένα, κατά...

ΒΙΝΤΕΟ-Κασιδιάρης: Δεν υπάρχει παράνομη πράξη

Για νέα «μεγαλύτερη και αθλιότερη» σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος στο υλικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τους υπολογιστές βουλευτών και του αρχηγού, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ελεύθερος για τα όπλα (άλλη μούφα ιστορία κι αυτή) ο Πάλλης - Προφυλακιστέος για την FB Bank

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του, για την υπόθεση των όπλων που βρέθηκαν στο σπίτι του, ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης, ωστόσο χθες το βράδυ κρίθηκε προφυλακιστέος για την εμπλοκή του στην υπόθεση της FB Bank.

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Κασιδιάρης σκοτώνει πινακίδα... εν ψυχρώ!! ΕΔΕ εναντίον του αδερφού του

Mε αφορμή μια φωτογραφία από αυτές που βγήκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, το Γενικό Επιτελείο Στρατού διέταξε να γίνει Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Η ΕΔΕ αφορά, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΔΤ, τον αδελφό του Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος είναι...

Στο 3% η υπέρβαση του στόχου των εισπράξεων στις ΔΟΥ τον Οκτώβριο

Επίτευξη του στόχου για το δεκάμηνο, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών

Οι εισπρακτικές επιδόσεις του φοροεισπρακτικού μηχανισμού κινήθηκαν και κατά τον μήνα Οκτώβριο εντός των στόχων του προϋπολογισμού αναστρέφοντας πλήρως την τάση απόκλισης που είχε διαμορφωθεί κατά τους πρώτους μήνες του έτους, ανακοίνωσε πριν λίγο το υπουργείο Οικονομικών.

Πολύ ακατάλληλο βίντεο με "ΜΠΙΠ" για όσα είπε ο Ρόκκος για Σφακιανάκη!

Εκεί που πήγαμε να το ξεχάσουμε...
Η συνέντευξη του Στέλιου Ρόκκου είναι το θέμα της ημέρας, κυρίως γιατί είχε ατάκες "χοντρές", αλλά που βγάζουν γέλιο και ίσως και ένα δίκαιο. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον Νότη Σφακιανάκη.

Οι Άγγλοι "κράζουν" τον Πελεγκρίνι που δεν ήξερε πόσα γκολ χρειαζόταν... λες κι αν ήξερε θα έβαζε χαλαρά 4ο γκολ.. (VIDEO)

[Σιγά ρε με τους κωλόφαρδους! Μπήκαν στο παιχνίδι με γκόλ που έβαλαν από το πουθενά στο πρώτο σούτ που έκαναν, ισοφάρισαν με μαιμού πέναλτι (ούτε ο θρύλος έτσι) και ήθελαν και να βάλουν και τέταρτο! Αφού δεν μπορούσαν να περάσουν τη σέντρα, πως να βάλουν γκόλ...]

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε ίσως τη μεγαλύτερη νίκη της στο Τσάμπιονς Λιγκ αφού ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 κόντρα στην Μπάγερν, αλλά ο Πελεγκρίνι τα... ακούει από τον βρετανικό Τύπο και όχι άδικα.

Σαρκοζί… reloaded. H Γαλλία αφήνει… τα πείσματα

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Όταν καλούμαστε να “διαβάσουμε” τα βαθύτερα αίτια για συγκεκριμένες συμπεριφορές, τάσεις και επιλογές της γαλλικής κοινωνίας, προφανώς και δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής της απόπειρας ανάλυσης ότι απέναντι μας έχουμε πιθανότατα την πιο συναρπαστική κοινωνία της ηπείρου που από μόνη της… γέμισε τα βιβλία της Ιστορίας του ανθρώπου με την ετερότητα και τη σύνθετη διαφορετικότητά της.

Πως ψήφισαν οι βουλευτές στην αστεία άρση ασυλίας του Ηλιόπουλου

Με 233 ψήφους υπέρ ήρθη η βουλευτική ασυλία του Παναγιώτη Ηλιόπουλου της Χρυσής Αυγής προκειμένου να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για παράνομη οπλοκατοχή... τη στιγμή που όπως λέει έχει νόμιμη άδεια οπλοκατοχής!!

Κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης για την άρση της ασυλίας του κ. Ηλιόπουλου βρέθηκαν και 14 «παρών» αλλά και δύο λευκά, ενώ όπως φαίνεται από και την παρακάτω λίστα «όχι» ψήφισε...

Λέει ο δήμαρχος Νάουσας... Ο Σόρος κάνει δωρεά πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία της Νάουσας, αλλά οι γονείς δεν τη δέχονται

Πρόκειται για τον γνωστό καραγκιόζη που έκλεισε τα σχολεία για εντυπωσιασμό όπως κατήγγειλε ο Μιχελάκης.... οπότε η είδηση ελέγχεται πόσο μάλλον αφού ο αστείος δεν προσκόμισε και καμία απόδειξη της "προσφοράς"

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, τα σχολεία στη Νάουσα έκλεισαν εξαιτίας της έλλειψης θέρμανσης. Ο κίνδυνος να επαναληφθεί κάτι τέτοιο είναι ορατός. Παρόλα αυτά, οι σύλλογοι γονέων απορρίπτουν την προσφορά του Τζορτζ Σόρος, το ίδρυμα του οποίου κάνει δωρεά το πετρέλαιο προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα τα μαθήματα.

Υποψήφιος για βραβείο Γκράμι ο Λεωνίδας Καβάκος

Με τις «Σονάτες για βιολί του Μπετόβεν», το άλμπουμ που αποτέλεσε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με την εταιρεία Decca, ο Λεωνίδας Καβάκος είναι υποψήφιος για Γκράμι στην κατηγορία της καλύτερης ερμηνείας μουσικής δωματίου - μικρού συνόλου.

Αυτά είναι τα 10 επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχάκηδες

Λίγη δόση τρέλας βρίσκεται σε όλους. Μια αυταρχική παρατήρηση ενός προϊσταμένου ή ένα υποτιμητικό σχόλιο από ένα συνάδελφο είναι ικανά να κάνουν το μυαλό να τρέχει σε δολοπλόκα και αιμοσταγή σενάρια εκδίκησης. Πότε όμως κάποιος ξεπερνά τα όρια και χαρακτηρίζεται ψυχοπαθής;

Ο Πάπας Φραγκίσκος, πρόσωπο της χρονιάς του Time

Τον Πάπα Φραγκίσκο επέλεξε το περιοδικό Time ως πρόσωπο της χρονιάς για το 2013. Γεννημένος ως Jorge Mario Bergoglio στο Buenos Aires, ο Πάπας Φραγκίσκος εξελέγη στις 13 Μαρτίου του 2013 ως προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Είναι ο πρώτος Πάπας από την Λατινική Αμερική, αλλά και από την Αμερική γενικότερα.

Το μέγα θέμα με το Χρέος


Toυ Άγη Βερούτη

Τα κρατικά χρέη δεν αποπληρώνονται ποτέ. Απλά ανακυκλώνονται.

Φοβούμαι ότι πέραν των αρχικών κεφαλαίων που μπαίνουν για να καλύψουν κάποιες τρύπες του προϋπολογισμού, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά ηλεκτρονικές λογιστικές εγγραφές.

Φοβούμαι ότι γενικά τα government-bond markets παγκοσμίως, δημιουργούν έναν εικονικό πλούτο που ποτέ δεν αποπληρώνεται, και πάντα διογκώνεται, ως να τύπωναν νόμισμα οι οικονομίες, αλλά τελικά καταλήγουν να χρωστούν αυτές τις πιστώσεις σε κάποιο δανειστή, μαζί με τους τόκους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο .logiastarata.gr

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Ομπάμα από το Air Force One

Μπορεί να έγινε… θέμα της ημέρας, με τις φωτογραφίες που τον εμφανίζουν να χαριεντίζεται με την πρωθυπουργό της Δανίας Χέλε Θόρινγκ-Σμιτ, να βγάζει μαζί της και με τον Ντέιβιντ Κάμερον αναμνηστικά στιγμιότυπα, και την ίδια ώρα η Μισέλ Ομπάμα να έχει σκοτεινιάσει, φαίνεται ωστόσο ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν… πτοήθηκε ιδιαίτερα.

Γελοίοι νόμοι που ισχύουν ακόμη στις ΗΠΑ

Σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ υπάρχουν νόμοι σε ακόμη σε ισχύ που, παρότι κανείς δεν τους εφαρμόζει ποτέ γιατί απλώς είναι άχρηστοι…

Στο Μισούρι είναι παράνομο να οδηγείς, έχοντας στο όχημα μια αρκούδα σε κλουβί

Στο Μέιν...

ΒΙΝΤΕΟ: 'Αφρισε ο Πανάρας με την άρση ασυλίας του... γιατί; Θα πάει δικαστήριο και θα αποδείξει ότι είναι αθώος αφού

Ενώ ο Καμμένος σκύλιασε και έλεγε ένα κάρο ασυναρτησίες για να μην αρθεί η ασυλία του ο Κακλαμάνης που δεν έχει τίποτα να φοβηθεί ζήτησε να αρθεί η δικιά του ασυλία

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Νότη Μηταράκη με αφορμή το αίτημα για άρση της ασυλίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΤΡΑΤΖΙΚ!! 33 χρονών, ανεπάγγελτος, πρωταθλητής μπιλιάρδου, γιος πρώην υπουργού και από σήμερα βουλευτής: Αυτός είναι ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος [εικόνες]

Πόσο μαλάκες είναι οι ψηφοφόροι ρε πούστ@ μου!!

Θαμώνας του Κολωνακίου, αγαπά τα ακριβά αυτοκίνητα, λάτρης του μπιλιάρδου, χωρίς κανείς να ξέρει τι δουλειά κάνει: Ενας νέος της εποχής του ο Γιώργος (γιος του Θόδωρου) Αναγνωστόπουλος είναι από σήμερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά την παραίτηση Σιούφα.... βουλευτής Καρδίτσας παρότι ζει στο Κολωνάκι

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του πρώην υπουργού Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου μπαίνει στη Βουλή:

ΒΙΝΤΕΟ-Αντιπαράθεση Βρούτση-Στρατούλη στη Βουλή: "που θα βρείτε τα λεφτά;"

Αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη εκτυλίχθηκε στη Βουλή όταν ο υπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:

Ώριμες λευκές επισκέπτονται τα θέρετρα της Κένυας για σε@ με τους ιθαγενείς επιβήτορες [βίντεο]

Εδώ και δεκαετίες, τα παραθεριστικά κέντρα στην Κένυα δεν φημίζονται μονάχα για τις παραλίες τους και το έντονο φολκλόρ στοιχείο, αλλά και για έναν άλλο τουριστικά ελκυστικό παράγοντα που μπορεί να συνοψιστεί σε μία και μόνο λέξη: σε@!

Αμερικανική εταιρεία με επικεφαλής Ελληνα (Τσάκας;;), θέλει να επενδύσει στην ΕΑΒ

Επενδυτικό ενδιαφέρον μέσω σύμπραξης Δημόσιου- Ιδιωτικού τομέα, στον κλάδο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, εκδήλωσε αμερικανικό επενδυτικό σχήμα με επικεφαλής τον Πάνο Ξενοκώστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας ΟΝΕΧ.

Παράνομη έκρινε το ΕΣΡ την προβολή ανακριτικού υλικού από τα Δελτία Ειδήσεων

Μετά από καταγγελία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής το EΣΡ έκρινε παράνομη την προβολή του ανακριτικού υλικού από τα κανάλια

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Ρόδος: Βούλιαξε μέσα στο λιμάνι το πλοίο "Nour M" που μετέφερε τα παράνομα πυρομαχικά

Βούλιαξε πριν το φορτηγό πλοίο "NOUR M"! Παρά τις προσπάθειες που γίνονταν από το πρωί προκειμένου να σωθεί το φορτηγό πλοίο που βρίσκεται από αρχές Νοεμβρίου στο λιμάνι της Ρόδου, τελικά βούλιαξε.

Ο Παναγούλης ρωτάει ορθώς γιατί δεν καλύπτεται δημοσιογραφικά η δίκη του Χρηματιστηρίου

Επιστολή προς τον πρόεδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης σχετικά με την Δίκη του Χρηματιστηρίου απέστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης.

Αφρικανικό τσίρκο: Ο μεταφραστής στη νοηματική γλώσσα στην τελετή για τον Μαντέλα ήταν «μαιμού» [video]

Και ξαφνικά η Ενωση Κωφών στη Νότιο Αφρική, καταγγέλει οργισμένη πως o μαύρος μεταφραστής (που στεκόταν δίπλα στους ομιλητές και όχι η γυναίκα που εμφανίζεται στο παρακάτω βίντεο όπως γράφουν οι δημοσιοκάφροι) της νοηματικής γλώσσας που χρησιμοποίηθηκε χθες για την παγκόσμια μετάδοση της επιμνημόσυνης τελετής για τον Νέλσον Μαντέλα παρουσία της παγκόσμιας ηγεσίας, ήταν fake, όπως γράφει η ανακοίνωση. Κοινώς απάτη!

ΣΟΚ! Λιποθυμάνε μαθητές στα σχολεία... απ' το τσιγάρο βέβαια και όχι απ την ασιτία: «Φουγάρα» οι Ελληνες μαθητές-Ενας στους πέντε καπνίζει

Σύμφωνα με δημοσίευση του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), ένας στους πέντε μαθητές, έχει αρχίσει ήδη να καπνίζει. Η έρευνα διεξήχθη το 2012 σε 683 σχολεία, με τη συμμετοχή 37.040 μαθητών, ηλικίας από 13 έως 19 χρόνων.

Βρούτσης: Σενάριο επιστημονικής φαντασίας το e-mail της τρόικας για τις συντάξεις

"Η καταβολή των συντάξεων του Ιανουαρίου του 2014 για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια γίνεται χωρίς να ληφθεί η προκαταβολή από το επόμενο έτος"

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η καταβολή των συντάξεων, έδωσε πριν από λίγο στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας.

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 27,4% τον Σεπτέμβριο η ανεργία

Σε νέο ιστορικό ρεκόρ σκαρφάλωσε το εποχικά διορθωμένο ποσοστό της ανεργίας τον Σεπτέμβριο του 2013 και ανήλθε στο 27,4%, από 26,0% που ήταν τον Σεπτέμβριο του 2012 και 27,3% τον Αύγουστο του 2013.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι άνεργοι ανήλθαν σε...

Να δείτε για πότε θα πληρώσουν τα λαμόγια: Σε πλειστηριασμό 15.000 σπίτια ιδιοκτητών που ενώ μπορούν δεν πληρώνουν

Ανοίγει ο δρόμος για να βγουν στο σφυρί ακίνητα 15.000 δανειοληπτών, οι οποίοι αν κι έχουν τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουν οικονομικά στις δανειακές τους υποχρεώσεις, αλλά δεν το πράττουν λόγω των προστατευτικών διατάξεων.

Ποιος να το φανταζόταν! Τσόντες και πουτάν@ς έψαχνε στο ιντερνετ ο Λαγός

Τακτικός επισκέπτης ιστοσελίδων με βαρύ πορνογραφικό υλικό φαίνεται πως ήταν ο βουλευτής Β’ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός.

Αλλαγή κανόνων εμπλοκής στην ΕΛΑΣ τώρα: Όποιος φέρει πολεμικό τυφέκιο, να πέφτει νεκρός

Η Πολιτεία ρίχνει τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στον πόλεμο
κατά του εγκλήματος χωρίς εκπαίδευση,
χωρίς επαρκή μέσα και με αυτοκτονικούς κανόνες εμπλοκής.
Στις 20 Νοεμβρίου, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτης κατέθεσε τροπολογία στη Βουλή προκειμένου η επίλεκτη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος (ΜΥΑ/ΛΣ) να καλύπτεται νομικά σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις, δηλαδή να μπορεί να αναλάβει ανεμπόδιστα αποστολές για τις οποίες …συγκροτήθηκε το 1991 και εκτελούσε μέχρι σήμερα με απαρχαιωμένο οργανισμό λειτουργίας του 1995.


Διαβάστε τη συνέχεια στο logiastarata.gr

Ποιος Ναβάρο και μαλακί@ς! Αυτός ο Έλληνας ευστόχησε σε 35 συνεχόμενα τρίποντα! (vid)

Τα 21 συνεχόμενα τρίποντα που είχε βάλει ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πριν από το παιχνίδι με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στην προθέρμανση, φαίνεται πως έχει... εμπνεύσει πολλούς παίκτες που θέλουν να ξεπεράσουν την επίδοση.

Σκηνικό χάους στην Αργεντινή του Αλέξη – Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τις λεηλασίες

Συνεχίζονται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα τα εκτεταμένα επεισόδια στην Αργεντινή, μετά και την απόφαση των αστυνομικών να προβούν σε απεργία λόγω της μη-αύξησης των αποδοχών τους από τις τοπικές αρχές.

Λιμενικό: Ψεύδονται οι Τούρκοι

Την απάντηση και την έντονη αντίδραση του Λιμενικού Σώματος προκάλεσε τουρκικό δημοσίευμα που ανέφερε «τραγωδία με λαθρομετανάστες» στις ακτές του Τσεσμέ, καταλογίζοντας ευθύνη στην ελληνική πλευρά.

Μόνο χέρι δεν έβαλε η Δανέζα σε Κάμερον και Ομπάμα (απίστευτες φώτο!)

Οργισμένη αντίδραση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ που έβλεπε τον άνδρα της να “χαριεντίζεται” με την ξανθιά Δανή – Στο τέλος κάθισε ανάμεσά τους! - “Φωτιά” πήραν τα social media που “θυμήθηκαν” ακόμα και την... Μόνικα του ΚλίντονΒούηξε το Twitter αλλά και τα διεθνή ΜΜΕ για το "ανάρμοστο" φλερτ του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα με την Δανή πρωθυπουργό, τη πανύψηλη και κατάξανθη Ελε Τόρνιγκ Σμιτ, κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης για τον Νέλσον Μαντέλα.

Το καταραμένο Τζαμί της Πλατείας Μοναστηρακίου – Η ιστορία ενός εκ των σημαντικότερων μνημείων της Αθήνας [εικόνες]

Στην Πλατεία Μοναστηρακίου βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα νεότερα μνημεία της Αθήνας, το Μουσουλμανικό τέμενος Τζισταράκη, το οποίο σήμερα αποτελεί παράρτημα του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης.

Αναβάθμιση!! Φεύγει ο ξάδερφος, έρχεται ο γιός... Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Παύλος Σιούφας

Επιστολή παραίτησης από το βουλευτικό του αξίωμα έστειλε ο βουλευτής Καρδίτσας με την ΝΔ Παύλος Σιούφας προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ!! Άσχετα αν οι δημοσιοκάφροι το κάνουν θέμα: Μανιάτης: 0,5€ επιβάρυνση για να βοηθήσουμε-Μιχελάκης: Έτσι θα γίνεται η επανασύνδεση του ρεύματος

Πάλι φουλ στο λαϊκισμό ο περιπτεράς Παπαδάκης "με τους υπόλοιπους τι θα γίνει;"!! Πάλι καλά που δεν είπε "πρέπει να εξυπηρετήσουμε και τα λαμόγια που τώρα θα κάνουν τους μπατίρηδες για να τους πληρώνουν οι άλλοι το ρεύμα"...

Την απόφαση της κυβέρνησης για την άμεση επανασύνδεση όλων των κομμένων οικιακών τιμολογίων ηλεκτροδότησης ανακοίνωσε ο Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Εμφύλιος στην Χρυσή Αυγή -«Βαθύ λαρύγγι» δίνει στοιχεία στις Αρχές

Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής μετά την αποκάλυψη της παραστρατιωτικής δράσης της οργάνωσης και της εμπλοκής των στελεχών της με την Δικαιοσύνη .

ΒΙΝΤΕΟ των επιβατών του τραίνου που εκτροχιάστηκε στο Λιανοκλάδι

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι στιγμές αγωνίας που βίωσαν οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας με δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, η οποία εκτροχιάστηκε στο ύψος του Λιανοκλαδίου.

Πρετεντέρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει κόμμα του 4%

Μέσω της προσωπικής στήλης του στα “Νέα” και του άρθρου το οποίο υπογράφει σήμερα στην εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη, ο Γιάννης Πρετεντέρης εξαπολύει νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον… μικρό κόμμα.

H επιχειρηματίας που κατήγγειλε τα λαμόγια του ΣΔΟΕ και κέρδισε φορολογική ασυλία για πέντε χρόνια

Φορολογική ασυλία για πέντε χρόνια κέρδισε 36χρονη ιδιοκτήτρια εταιρείας χρυσού που προ μίας εβδομάδας κατήγγειλε «κύκλωμα του ΣΔΟΕ το οποίο επιχείρησε να την εκβιάσει. Υπενθυμίζεται πως στις 12 Νοεμβρίου το ΣΔΟΕ έπειτα από έφοδο στην επιχείρηση της 36χρονης στο Σύνταγμα κατάσχεσε 16 κιλά χρυσού, καθώς δεν είχε τα προβλεπόμενα παραστατικά.

ΦΩΤΟ-Στα «λευκά» η Αγία Σοφία

Συγκλονιστική φωτογραφία της Αγίας Σοφίας η οποία είναι καλυμμένη με χιόνι, από την ισχυρή χιονόπτωση που ξεκίνησε από χθες στην Τουρκία.

H στιγμή που ο Στουρνάρας μπήκε στο Ecofin και είδε τον Σόιμπλε να του τραγουδά «Happy birthday dear Yannis»

Αφωνος, σαστισμένος, μουδιασμένος ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αντίκρυσε χθες και τους 26 υπουργούς Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης να του τραγουδούν μέσα στην αίθουσα συνεδρίασης το Happy birthday to you για τα γενέθλια του χθες.

Η Ραχήλ Μακρή πήγε στη Βουλή ντυμένη... Μπάτμαν [εικόνα]

Νέο ενδυματολογικό «χτύπημα» έκανε το απόγευμα της Τρίτης η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή η οποία πήγε στη Βουλή ντυμένη... Μπάτμαν. Ή μάλλον καλυμμένη με την κάπα του Μπάτμαν.

ΒΙΝΤΕΟ: ο κώδικας τιμής μάχης σ΄ όλο του το μεγαλείο! Ιστορία από το Β΄Παγκόσμιο

Μια ιστορία συγκλονιστική από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με πρωταγωνιστές δυο πιλότους. Ο ένας Γερμανός “άσος” ο Franz Stigler που πετούσε μ΄ ένα JG 27 Bf-109 και ο δεύτερος ο Charlie Brown πιλότος σ΄ ένα B 17. Στο βίντεο και οι δύο περιγράφουν την πρώτη τους συνάντηση …στους αιθέρες. Στην οποία ο Γερμανός πιλότος αν και είχε την ευκαιρία να καταρρίψει το B 17 δεν το έκανε!

Σε ρόλο... "κυανόκρανου" ο Βορίδης!

Πού βρέθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ;

Στο "φλεγόµενο" Κίεβο, το οποίο ζει ξανά στιγµές "Πορτοκαλί Επανάστασης", βρέθηκε ο βουλευτής της Ν.∆. Μάκης Βορίδης, ως επικεφαλής της Πολιτικής Επιτροπής του Οργανισµού Ασφάλειας της Ευρώπης.

Μία επέτειος με μεγάλη σημασία για Ελλάδα-Κύπρο: Σήμερα τα “γενέθλια” του Δικαίου της Θάλασσας

Του Θεόδωρου Καρυώτη

Στις 10 Δεκεμβρίου 1982 η Ελλάδα και η Κύπρος υπέγραψαν στο Μοντέγκο Μπέι της Τζαμάικας την Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας που δεν είναι τίποτε άλλο από το Σύνταγμα των Ωκεανών και Θαλασσών που αποτελούν το 71% του πλανήτη Γη.

Πέθανε ο τελευταίος συνεργάτης του Τίτο - Είχε εμπλοκή και στον ελληνικό συμμοριτοπόλεμο

Σε συνέντευξή του πριν 6 μήνες παραδέχθηκε το παιδομάζωμα εκ μέρους των κομμουνιστοσυμμοριτών!

Απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών ο στρατηγός Γιόβο Κάπιτσιτς, ο τελευταίος συνεργάτης και συναγωνιστής του στρατάρχη Τίτο. Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ο Γιόβο Κάπιτσιτς οργάνωσε την ένοπλη αντίσταση στο Μαυροβούνιο ενώ, μετά τη λήξη του πολέμου, στις αρχές του 1946 ηγήθηκε της ομάδας που συνέλαβε τον αρχηγό του φιλομοναρχικού στρατού, στρατηγό Ντράζα Μιχαήλοβιτς.

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Πολ Γουόκερ -Χαμογελαστός στην Porche λίγα λεπτά πριν τη συντριβή [εικόνες]

Δέκα ημέρες, περίπου, μετά τον τραγικό θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού Πολ Γουόκερ δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες που θεωρούντα οι τελευταίες του άτυχου ηθοποιού, αφού ελήφθησαν αφότου είχε επιβιβαστεί στην κόκκινη Porche και λίγα λεπτά πριν το μοιραία δυστύχημα.

ΦΩΤΟ: Ευτυχώς που έκλαψαν τον Μαντέλα: Ομπάμα, Κάμερον και Τόρνινγκ-Σμιτ ποζάρουν χαμογελαστοί στην κηδεία του Μαντέλα!

Τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης έχει σαρώσει το «selfie» του Αμερικανού προέδρου στο πλευρό των πρωθυπουργών της Δανίας και της Βρετανίας, με τον Μπαράκ Ομπάμα, την Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ, και τον Ντέιβιντ Κάμερον να ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα σε μια συνοφρυωμένη Μισέλ Ομπάμα την ώρα της επίσημης επιμνημόσυνης τελετής για τον Νέλσον Μαντέλα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΓΚΥΡΟ" ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ALPHA

'Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ "ΑΕΡΑ" ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΊΘΟΝΤΑΙ Ή ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!!

Δείτε πως ξεφτιλίστηκε ο ALPHA, στο greekalert.com/2013/12/alpha.html