25 Δεκεμβρίου 2013

Οι απαγορευμένες διαφημίσεις του 2013 που βρήκαν το δρόμο του Youtube και σάρωσαν [βίντεο]

Μπορεί οι διαφημιστές των εν λόγω λογοκριθέντων διαφημίσεων να είχαν κάθε καλή διάθεση να κάνουν τα προϊόντα τους να εκτιναχθούν, ωστόσο το Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο είχε αντίθετη άποψη για το αποτέλεσμα.

Τατσόπουλος:Βαλτός είναι ο Τομπούλογλου...

Τις δηλώσεις του Χάρη Τομπούλογλου κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος .

"Πιστεύω στη Δικαιοσύνη και στο Θεό, η αλήθεια θα λάμψει", δήλωσε ο κύριος...

Αγωνιούν οι "οπλάδες" ούτε μέχρι …το Άσπεν δεν πήγαν. Άτιμε Κάντα

Χριστούγεννα στα γραφεία κάνουν κάποιοι μεγαλοδικηγόροι που έχουν πελάτες επιχειρηματίες από το χώρο των εξοπλισμών. Η κατάθεση – χείμαρρος Κάντα έχει προκαλέσει σεισμό στην εξοπλιστική πιάτσα! Κι επειδή ο Κάντας έξι χρόνια στη καρέκλα του αναπληρωτή γενικού διευθυντή είχε “νταραβέρι” με όλους ανεξαιρέτως τους “οπλάδες” ο πανικός είναι γενικευμένος!

Τα ακριβά γούστα του χλιδάτου υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη

Σε μια περίοδο που δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή στα δημόσια Ταμεία, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης αποφάσισε να δώσει μια διάλεξη για την ανακύκλωση των σκουπιδιών.

Τα κατάφεραν οι Τούρκοι: τράκαραν φορτηγό με ...υποβρύχιο

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αυτά σίγουρα μόνο από τους Τούρκους μπορούσαμε να τα ακούσουμε και να τα δούμε. Έτσι μετά το θανατηφόρο δυστύχημα με το ρυμουλκό του τουρκικού στόλου στην Σμύρνη, στις 23/12 με ..10 νεκρούς, ένα καινούργιο κυριολεκτικά… τροχαίο ατύχημα με πρωταγωνιστή ένα τουρκικό πολεμικό υποβρύχιο, έρχεται να τριτώσει το κακό μετά και το δυστύχημα της πτώσης του τουρκικού ελικοπτέρου στις 17 Δεκεμβρίου που στοίχησε την ζωή σε 4 Τούρκους πιλότους .

BINTEO-Ο διάλογος του Τομπούλογλου με τον μεσάζοντα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι διάλογοι που είχε ο Χάρης Τομπούλογλου με τον μεσάζοντα, τους οποίους μετέδωσε ο ALPHA επικαλούμενος πηγές της ελληνικής αστυνομίας.

Μπαρμπουτατζήδες και τζογαδόμουτρα από τα ομηρικά κιόλας χρόνια οι Έλληνες

Μπαρμπούτι: το κλασικό τυχερό παιχνίδι με ζάρια που παίζεται επί αιώνες στον ελληνικό χώρο και το οποίο, από το όνομά του, φαίνεται να έχει οθωμανικές ρίζες.

Βέβαια, τα παιχνίδια με ζάρια δεν ανακαλύφθηκαν τότε, καθώς παίζονταν ήδη στην αρχαία Ελλάδα, με τον ομηρικό Παλαμήδης να θεωρείται εφευρέτης τους.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Εντάξει, το ξεφτίλισαν! Κολωνία: Ανέβηκε τόπλες στην Αγία Τράπεζα!

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Κολωνία.

Όταν ο καθολικός επίσκοπος ετοιμαζόταν να εκφωνήσει το κήρυγμά του, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των Χριστουγέννων στον Καθεδρικό της πόλης, μία νεαρή ανέβηκε στην Αγία Τράπεζα και έβγαλε τα ρούχα της, μένοντας μόνο με το κάτω εσώρουχο.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Μισέλ Ομπάμα ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο

Αμερικανικά ΜΜΕ γράφουν πως η προεδρική οικογένεια ζει χωριστά από καιρό και το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Μπαράκ Ομπάμα άρχισε να αφιερώνει χρόνο σε άλλες γυναίκες.

Πηγή, προσκείμενη στην οικογένεια του αμερικανού ηγέτη, δήλωσε...

ΚΡΙ ΚΡΙ: Θα τα καταφέρουμε με την υποστήριξη των ανθρώπων μας

Την αποφασιστικότητα της γαλακτοβιομηχανίας ΚΡΙ ΚΡΙ να «προχωρήσει μπροστά», παρά την μεγάλη πυρκαγιά που έκαψε μέρος των εγκαταστάσεών της στις Σέρρες, διεμήνυσε την Τετάρτη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Παναγιώτης Τσινάβος.

Απίστευτο βίντεο με αστροναύτη να...αερίζεται!

Οι αμερκανοί έχουν τα άγχη τους για τα σχέδια των κινέζων και στο διάστημα. Το βίντεο έχει τίτλο "Ειναι αυτό το σχέδιο της Κίνας για το φεγγάρι"; Στην πραγματικότητα είναι μια διαφήμιση για ...φιστίκια. Ένας δράκος -κινεζικος προφανώς- εμφανίζεται ξαφνικά και κυνηγά τέσσερις αμερικανούς αστροναύτες. Σκοτώνει τους τρεις . Ο τέταρτος κρύβεται αλλά μια...

Αυτή είναι η φωτογραφία που σαρώνει στο διαδίκτυο και κάνει την Πάολα να ντρέπεται!

Και πάνω που είχε ηρεμήσει τον τελευταίο καιρό…από τα καυστικά ανέκδοτα για dogs και friskies μια νέα φωτό που κάνει το γύρο του Facebook έβαλε και πάλι στο στόχο την Πάολα.

Βίντεο: Οι ευχές του ΠΑΟΚ και το… backstage

Με αρκετή δόση χιούμορ έστειλαν ευχές σε όλον τον κόσμο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ

Στη μητρική τους γλώσσαν έστειλαν τις δικές τους ευχές σε όλον τον κόσμο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι...

ΒΙΝΤΟ: ΠΑΡΤΕ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ !!

O καλύτερος γάμος που έγινε ποτέ! Έπρεπε να ήμουνα εκεί! Έξω από την τέντα όμως...:

Καθηγητής υπό... αστυνομική επιτήρηση ο Παπανδρέου!

Ο πρώην πρωθυπουργός δίδαξε σε πανεπιστήµιο στο Παρίσι κάτω από αυστηρά µέτρα ασφαλείας

Αυστηρά µέτρα ασφαλείας, προκειµένου να προφυλαχθεί από τυχόν απρόσµενες επιθέσεις, αλλά και να προστατέψει το ακαδηµαϊκό του προφίλ, το οποίο επλήγη από το τελευταίο επεισόδιο που σηµειώθηκε στο Πανεπιστήµιο του Μάντσεστερ, όταν φοιτητές τον αποδοκίµασαν φραστικά, υιοθετεί ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την «περιοδεία» του στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύµατα ανά την υφήλιο.

Πλεύρης στο Twitter για Τσίπρα: Τελικά… υπάρχει Αϊ Βασίλης

Τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter χρησιμοποίησε ο Θάνος Πλεύρης, για να σχολιάσει τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, και να δώσει… ειρωνικό τόνο στην κριτική του για όσα λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωραία καφετέρια ρε! Κέρκυρα: Η καφετέρια των οργίων - Ουκρανή εξέδιδε Νιγηριανή στους εκλεκτούς πελάτες!

Το καφέ - μπαρ γέμιζε από κόσμο καθημερινά αλλά όπως αποδείχθηκε κάποιοι δεν πήγαιναν μόνο για να πιουν το ποτό τους...

Το... κοπλιμέντο του Σκουρλέτη για την Ραχήλ!

Φουντώνουν οι φήμες για το πολιτικό μέλλον της βουλευτίνας των ΑΝΕΛ... και στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πολλές πατσαβούρες γι' αυτό προσπαθούν να ανεβάσουν το ΜΟ...

Αναφερόμενος ο Πάνος Σκουρλέτης στις εξελίξεις που αφορούν την Ραχήλ Μακρή και την ανεξαρτητοποίησή της από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε:

Ο Κασιμάτης γελάει με τον θεωρητικό της οπισθοδρόμησης

Εις τον (νεοδημοκρατικόν) θάνατον του λόρδου Μπάυρον

Του Στέφανου Κασιμάτη

Τους χαμογελούσε πλατιά και συγχρόνως έσειε τη γροθιά του προς το μέρος εκείνων που είχαν χειροκροτήσει την ομιλία του, εν είδει αγωνιστικού χαιρετισμού. Ηταν ο Βύρων Πολύδωρας που ανηφόριζε προς τα επάνω έδρανα της Βουλής και ουσιαστικά εγκατέλειπε τη Ν.Δ., αφού η καταψήφιση ισοδυναμούσε με τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Ο χαιρετισμός του απευθυνόταν στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξέλεγκτων Ψεκασμένων. Η ειρωνεία είναι ότι οι χειροκροτητές του ήσαν οι ίδιοι που τον είχαν καθυβρίσει τότε που, ως πρόεδρος της μονοήμερης Βουλής, είχε διορίσει τη θυγατέρα του στο Δημόσιο. Εκείνη τη στιγμή, όμως, όλα αυτά ο Βύρων τα είχε αφήσει πίσω. Οχι μόνο γιατί ως χαρακτήρας είναι ανεξίκακος, αλλά κυρίως επειδή οι παλιοί υβριστές του τώρα του προσέφεραν ό,τι επιθυμεί περισσότερο στη ζωή του: το χειροκρότημα της αναγνώρισης.

Μενεγάκη:«Δεν σου δίνω τίποτα διότι δεν δικαιούσαι τίποτα»-Πόσα ζητάει ο Λάτσιος;

Η δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο δεν έχει τελειωμό.

Είναι πλέον talk of the town η συγκλονιστική δικαστική διαμάχη της Ελένης και του πρώην συζύγου της Γιάννη Λάτσιου. Μετά την εκδίκαση της αγωγής του Γιάννη Λάτσιου εναντίον της Ελένης Μενεγάκη, τώρα υπάρχει και συνέχεια που έχει να κάνει με το ύψος της αποζημίωσης που ζητά ο Γιάννης Λάτσιος με αγωγή από την πρώην σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του!

Συνεχίζεται το «σαφάρι» των τσαμπατζήδων στα Μέσα Μεταφοράς

Η ενίσχυση του σώματος ελεγκτών τις αστικές συγκοινωνίες με τις δύο εταιρείες (ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ) οδήγησε όπως δείχνουν τα αποτελέσματα στην αυξητική τάση του καταλογισμού προστίμων, γεγονός που αποτυπώνεται και στα έσοδα. Οπως γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ η αναδιοργάνωση του σώματος ελεγκτών στην ΟΣΥ φαίνεται ότι έχει ενισχύσει σημαντικά τον ελεγκτικό μηχανισμό, καθώς έχουν χωριστεί οι ελεγκτές σε τέσσερις κατηγορίες.

Πώς σχολίασε ο υπουργός τη φημολογία που εμπλέκει το όνομά του και αυτό του Χρ. Λαζαρίδη

Τα σενάρια που θέλουν διάσπαση του υπουργείου Οικονομικών, με την τοποθέτηση στη θέση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας του Χρύσανθου Λαζαρίδη και τη διατήρηση του κ. Στουρνάρα στη θέση του...

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Είχα ενημερώσει τον πρωθυπουργό για περίεργες κινήσεις Τομπούλογλου

Την παραδειγματική τιμωρία του συλληφθέντα πρόεδρου του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου ζήτησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι διορίστηκε πρόεδρος από το ίδρυμα Αγλαΐα Κυριακού και όχι από την κυβέρνηση.

ΒΙΝΤΕΟ-Το κάθαρμα Τομπούλογλου στα δικαστήρια-Τι δήλωσε και ποιος τον αποδοκίμασε-Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει

Ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" Χάρης Τομπούλογλου δήλωσε φτάνοντας στα δικαστήρια: "Πιστεύω στον Θεό και στην δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα φανεί". Ενώ λίγο αργότερα...

ΦΩΤΟ: Η απίστευτη ευχετήρια κάρτα της ευρωβουλευτή Ν. Τζαβέλλα

Ξάφνιασε με την επιλογή της για χριστουγεννιάτικες ευχές η ευρωβουλευτής κ. Νίκη Τζαβέλλα.
Στην κάρτα της απεικονίζονται οι Μπαρόζο, Ρεν, Ρομπάι και Σούλτς σαν πρωταγωνιστές του...

ΦΩΤΟ: Καλά Χριστούγεννα σας είπα; Αν όχι...

...θα βάλω αυτόν να σας πει:

Οι διάλογοι που «καίνε» τον Τομπούλογλου

Στις καταγεγραμμένες συνομιλίες που «καίνε» ο Χάρης Τομπούλογλου φέρεται να λέει:

Η πικάντικη αποκάλυψη της Eλένης Μενεγάκη! Έκανε σ@ξ και ποιος ήταν μπροστά;

Μια πικάντικη αποκάλυψη έκανε στην σημερινή της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη!

Με αφορμή μια έρευνα του Γρηγόρη Γκουντάρα για τα συναισθήματα των σκύλων όταν τα αφεντικά τους κάνουν σ@ξ, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως

ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΌ ΚΆΝΑΤΕ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΣΎΣΚΕΨΗ ΡΕ ΣΑΐΝΙ; ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Αξιοποιήστε το επίδομα θέρμανσης και τα καθαρά καύσιμα

Έκκληση στο ευρύ κοινό να επωφεληθεί της δυνατότητας εξασφάλισης επιδόματος θέρμανσης, έκανε πριν λίγο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατά διάρκεια συνέντευξης τύπου, μετά από έκτακτη σύσκεψη με τους υπουργούς Υγείας Α. Γεωργιάδη και Ενέργειας Γ. Μανιάτη, για το πρόβλημα της αιθαλομίχλης.

Το τερμάτισε το λαμόγιο : Δεν ήταν μίζα αλλά δωρεά!

Ενώπιον του Εισαγγελέα παρουσιάζεται σήμερα ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαϊα Κυριακού” Χάρης Τομπούλογλου, προκειμένου να απολογηθεί μετά τη χθεσινή σύλληψή του για παραλαβή μίζας 25.000 από επιχειρηματία, τον οποίο φέρεται να εκβίαζε.

Πάτρα: Το 500άρικο που της έταξε για να κάνουν σεξ, δεν ήταν αυτό που φανταζόταν η γυναίκα...

H γνωριμία τους έγινε στο κέντρο της πόλης και τα όσα ακολούθησαν έγιναν θέμα συζήτησης...
Της ζήτησε ερωτικό ραντεβού τάζοντάς της… 500αρικο, μόνο που όταν όλα τελείωσαν...

Τομπούλογλου: Είναι μια στημένη υπόθεση

«Είναι μια στημένη υπόθεση. Πρόκειται περί σκευωρίας» ανέφερε ο πρόεδρος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, Χάρης Τομπούλογλου, σε κατ’ ιδίαν συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους.

Μείωση ελλείμματος εμπορικού ισοζυγίου ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ

Πτωτικά κινήθηκαν τον Οκτώβριο εφέτος, τόσο οι εξαγωγές της χώρας (λόγω και του ισχυρού ευρώ), όσο και οι εισαγωγές. Παρά ταύτα, το εμπορικό έλλειμμα της χώρας περιορίστηκε περαιτέρω κατά 5,7%, ενώ στο δεκάμηνο καταγράφεται μείωση του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου κατά 13,1%.

BINTEO: Μεγάλη ζημιά από τη φωτιά στις εγκαταστάσεις της Κρι Κρι

Yπό πλήρη έλεγχο τέθηκε αργά το βράδυ η μεγάλης έκτασης φωτιά που ξέσπασε στη γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, στις Σέρρες, λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα της Τρίτης.

Καταρρέει η κυβέρνηση Ερντογάν - Παραοτήθηκαν άλλοι 2 υπουργοί

Δύο από τους τέσσερις υπουργούς της κυβέρνησης του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση διαφθοράς ανακοίνωσαν το πρωί ότι παραιτούνται από το αξίωμά τους.

Στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων, Χ. Τομπούλογλου

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, μαζί με τον συνεργό του, ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος συνελήφθη χθες με την κατηγορία του εκβιασμού και της δωροδοκίας.

Η μαλακ@α πάει σύννεφο στην Ιταλία: Αποσύρθηκε ως ρατσιστική αφίσα της ταινίας «12 χρόνια σκλάβος»

Την απόσυρση της αφίσας για την ταινία «12 χρόνια σκλάβος» από τους ιταλικούς κινηματογράφους ζήτησε το αμερικανικό κινηματογραφικό στούντιο Lionsgate καθώς από πολλούς θεωρήθηκε ρατσιστική.

Ο λόγος:

Ευρώπη... γιοκ αν συνεχίσει έτσι η Τουρκία

Μήνυμα στην Τουρκία ότι δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συζήτηση για την ευρωπαϊκή προοπτική της αν δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας έστειλε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κούτρας, μετά την άρνηση της Άγκυρας να εφαρμόσει τη συμφωνία επανεισδοχής παράνομων μεταναστών στην περίπτωση της Κύπρου.

Καλά μαντάτα για τον ελληνικό τουρισμό

Θετικά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό εκπέμπει η γερμανική αγορά. Οι μεγάλοι tour operator καταγράφουν αξιοσημείωτη αύξηση των κρατήσεων (early booking) για το 2014 σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή σαιζόν.

ΦΩΤΟ: Μνημείο της Χρυσής Αυγής για Φουντούλη-Καπελώνη

Μνημείο για τα δυο μέλη της οργάνωσης, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μάνο Καπελώνη, που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες των τρομοκρατών,  έφτιαξε η Χρυσή Αυγή στη γωνία της Λεωφόρου Ηρακλείου.

"Οι Έλληνες "λόκαραν" αεροσκάφη μας με Patriot" λένε οι Τούρκοι

Για ''παρενόχληση'' και ''κλείδωμα'' (λοκάρισμα) από τα αντιαεροπορικά συστήματα  Patriot της Ελλάδας 4 μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-4E 2020  κάνει λόγο το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας,υποστηρίζοντας ότι τα αεροσκάφη της δήθεν εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση σε διεθνή χώρο του Αιγαίου. Η αλήθεια όμως είναι άλλη!

Καθηγητής Χημείας για το υδροχλωρικό οξύ σε αναψυκτικά: Πως αντιμετωπίζεται η κατάποση του

Μετά από την αναστάτωση που προκάλεσε η προκήρυξη οργάνωσης όπου ανέφερε πως είχε δηλητηριάσει αναψυκτικά με υδροχλωρικό οξύ ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθηγητής Χημείας Τριαντάφυλλος Αλμπάνης αναφέρει τι μπορεέι να προκαλέσει αυτό στον ανθρώπινο οργανισμό.

Βίντεο: To 2013 σε τρία λεπτά από το Reuters

Ήρωες και αντί -ήρωες που πέρασαν στην αιωνιότητα μέσα από τον φωτογραφικό φακό των φωτορεπόρτερ του Reuters. Μέσα σε ένα τρίλεπτο βίντεο, το ειδησιογραφικό πρακτορείο διατρέχει όλο το 2013 και μας θυμίζει όλα όσα μας αφήνει πίσω του.

Το ανέκδοτο της Ραχήλ... ντυθείτε καλά πριν το διαβάσετε

Ένα επίκαιρο ανέκδοτο ανήρτησε η Ραχήλ Μακρή στο Facebook... της το είπε η μαμά της, η οποία προφανώς είναι της ίδιας συνομοταξίας.

Έγραψε λοιπόν η Ραχήλ:

«Και για να ευθυμήσουμε για λίγο ένα ανέκδοτο που μου πε η μάνα μου το πρωί. Εμφανίζονται δύο τύποι στην φάτνη και...

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κάμερα έπιασε υπουργό του Ερντογάν μπλεγμένο με μίζες, να μοιράζει λίρες!!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία το ερασιτεχνικό βίντεο που τραβήχτηκε στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Τραπεζούντα, όπου φαίνεται ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ερντογάν Μπαϊρακτάρ, να μοιράζει λίρες σε πολίτες που του ζητούν βοήθεια...

Τα ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

Τα γιορτινά τους φορούν όλες οι πόλεις της Ελλάδας και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα με έθιμα και παραδόσεις που έχουν τις ρίζες τους βαθιά πίσω στο χρόνο.

Τα Κάλαντα

ΒΙΝΤΕΟ-Κάμερα κατέγραψε τον Τομπούλογλου την ώρα που έπαιρνε τα λεφτά

Δεμένο με στοιχεία από τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες αλλά και με βίντεο έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας τον Χάρη Τομπούλογλου. Συγκεκριμένα ο ενδιάμεσος της εταιρείας που εκβίαζε ο Πρόεδρος του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού την ώρα που του έδινε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα ήταν...