11 Δεκεμβρίου 2014

Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ προλογίζει τον Δήμα πριν 30 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Ο Σταύρος Δήμας είναι σίγουρα το πρόσωπο των ημερών, αφού η εκλογή του ή μη αναμένεται να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας. Η ανακοίνωσή του για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και μάλιστα… ξαφνικά από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έπιασε στον… ύπνο τα «γαλάζια» στελέχη.

Τις τελευταίες ώρες τα μέλη του κόμματος έχουν κάνει φύλλο και φτερό τα αρχεία τους σε μια προσπάθεια να βρουν μια φωτογραφία τους μαζί με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να τη διακινήσουν στα… social media!

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση των ΟΝΝΕΔιτών Θεσσαλονίκης οι οποίοι στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα σαράντα χρόνια λειτουργίας της οργάνωσης «έστησαν» εδώ και μέρες μια έκθεση με φωτογραφίες έξω από το συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» της ΔΕΘ.

Σε μια από τις φωτογραφίες αυτές εντοπίσαμε το Δημήτρη Πανοζάχο, πολιτευτή της Συγγρού και όπως όλα δείχνουν υποψήφιο βουλευτή για την Α’ Θεσσαλονίκης.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1983 όταν ο Σταύρος Δήμας επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ. Τον προλόγισε ο Πανοζάχος ως υπεύθυνος της πολιτικής γραμματείας της πόλης.

Β. Στολ.
http://www.karfitsa.gr/2014/12/11/o-thessalonikios-o-stayros-dimas-kai-to/