11 Δεκεμβρίου 2014

ΣΙΓΑ ΡΕ! ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ! Το «μήνυμα» των άπλυτων στον Πλεύρη (ΦΩΤΟ)

Κάποιοι φαίνεται πως ήθελαν να στείλουν ένα «μήνυμα» στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θανάση Πλεύρη επειδή δεν ψήφισε την υπερκομματική τροπολογία για το «βραχιολάκι» για τον Ρωμανό. Την ερμηνεία αυτή μάλιστα έδωσε ο ίδιος. ο κ Πλεύρης μόλις αντίκρισε το αυτοκίνητο του, παρκαρισμένο στο Ζάππειο, στο οποίο άγνωστοι είχαν προκαλέσει υλικές ζημιές.
Ο βουλευτής βρισκόταν στην Αίγλη Ζαππείου καλεσμένος στην εκδήλωση για την ονομαστική εορτή του Εκδότη του Παρασκηνίου, κ Νικολάου Καραμανλή.
Εντύπωση προκαλεί ότι οι δράστες δεν πήραν τίποτα από το αυτοκίνητο, στο οποίο είχαν σπάσει παράθυρα, και ο βουλευτής είχε αφήσει τον χαρτοφύλακα και το παλτό του. Το paraskhnio.gr επικοινώνησε με τον Βουλευτή οποίος μας δήλωσε : «Δεν ξέρω ποια είναι τα κίνητρα των δραστών. Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και οι βουλευτές δεν λογοκρίνονται. Δεν ξέρω ποια ήταν τα κίνητρα τους αλλά να ξέρουν ότι εγώ πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες είναι ισότιμοι έναντι του νόμου. Δεν μπορούμε να νομοθετούμε κατά παραγγελία».


http://www.paraskhnio.gr/apokleistiko-to-minyma-pros-pleyri/