20 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: Παρενόχλησε σεξουαλικά παντρεμένη και τον δέρναν όλη μέρα

Σε στίβο μάχης μετατράπηκε το Δημοτικό Διαμέρισμα των Δεμενίκων της Πάτρας από το μεσημέρι έως και το βράδυ της Τετάρτης.

Αφορμή για να εκτυλιχθούν άγριες σκηνές, η σεξουαλική παρενόχληση παντρεμένης η οποία περνούσε με το ανήλικο παιδί της από επιχειρηματία ο οποίος διαθέτει στην περιοχή μονάδα αλουμινοκατασκευών.

Φυσικά και παραδέχεται το ΚΚΕ ότι το λαμόγιο συνδικαλΗστής είναι δικός του!

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑυγίτη ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ;)

Παραδέχονται βέβαια ότι στις τελευταίες συνδικαλιστικές εκλογές ήταν υποψήφιός τους, ενώ πριν τις εκλογές του 2012 έκανε και δήλωση στήριξης του ΚΚΕ... Διαβάστε τι γράφουν οι ίδιοι στο 902.gr:

Δημοσιεύματα σε εφημερίδες που αναφέρουν ότι ο συνδικαλιστής του υπουργείου Περιβάλλοντος, που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων, ήταν συνδικαλιστής του ΚΚΕ είναι ανυπόστατα και ψευδή.

Ο εν λόγω συνδικαλιστής...

ΦΩΤΟ! Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε!! Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ούγκο Τσάβες» στην Καισαριανή!

Στο Στάδιο Near East της Καισαριανής θα φιλοξενήθει το τουρνουά ποδοσφαίρου «Ούγκο Τσάβες», που διοργανώνει η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, με...

ΒΙΝΤΕΟ-Ελληνικά ΜΑΤ «χούντας» vs. «ειρηνικά» ΜΑΤ Μπολιβαριανής Επανάστασης ΣΥΡΙΖΑ = 0-5: Ούτε μια φάπα στις Σκουριές... 5 νεκροί στη Βενεζουέλα...

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο από την επέμβαση των ΜΑΤ κατά διαδηλωτών που πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Χονδρό Δένδρο, την Τετάρτη, ενάντια στις εξορύξεις χρυσού στις Σκουριές και τις παρεμβάσεις της Ελληνικός Χρυσός στην περιοχή (διάνοιξη δρόμων, αποψίλωση κλπ).

Ο φίλαθλος τρολ της χρονιάς είναι ΠΑΟΚτσής... δείτε από που τουίταρε "O PAOK panw apo ola"

Τυπάς ξυπνάει χθες το πρωί στο Λονδίνο.
Ανοίγει το laptop που είναι στο τραπέζι, διαβάζει 2-3 ειδήσεις και πάει να γράψει στο twitter.
Συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά.

Καθοδικά οι τιμές όλο το 2013

Έντονα καθοδική πορεία ακολούθησαν οι τιμές προϊόντων και υπηρεσιών όλο το 2013, με την πτώση αυτή να επιταχύνεται κυρίως από το καλοκαίρι του περασμένου έτους ως αποτέλεσμα αφενός της μείωσης της ζήτησης και αφετέρου της εφαρμογής σειράς μεταρρυθμίσεων στη λειτουργία της αγοράς.
Ωστόσο, η αίσθηση της ακρίβειας παραμένει ισχυρή, καθώς...

ΟΝΝΕΔ: «Ημέρες Απασχόλησης» | παροχή συμβουλευτικής σε νέους για θέματα εργασίας

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Δούλεψέ το!» με θέμα την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων και την είσοδό τους στην αγορά εργασίας, η ΟΝΝΕΔ οργανώνει τις «Ημέρες Απασχόλησης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί...

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας συκοφαντεί αισχρά την πατρίδα του

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα για τις θέσεις του για την οικονομία εξαπέλυσε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι την ώρα που οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο και η Ελλάδα για πρώτη φορά από το 1948 παρουσιάζει...

Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ με ΜΚΟ που καταγγέλλει η Κανέλλη-Στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ αναρτήθηκε η απάντησή του!

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο και είναι ενδεικτικό ότι ο εμπλεκόμενος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Λιάπης, εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη κεντρική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ και «απειλεί» με μηνύσεις.

Μάσα: "Μου έδωσε ελπίδα ο Σουμάχερ"

Ο Φελίπε Μάσα έγινε ο πρώτος άνθρωπος που βρέθηκε κοντά στον Μίκαελ Σουμάχερ και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Δείτε ένα σπάνιο video.

Οι δηλώσεις του Φελίπε Μάσα ενδεχομένως να μην ευχαριστήσουν την οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Βραζιλιάνος οδηγός της Williams μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού, τον οποίο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μετά τις δοκιμές στη Χερέθ.

Με στήριξη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό

Με την ευρεία συναίνεση των κομμάτων και μέσα σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η πρώτη συζήτηση επί της αρχής του νομοσχεδίου για τον μεταναστευτικό κώδικα.

Ο Αρειος Πάγος επικύρωσε την ποινή τριετούς φυλάκισης στον Τάσο Μαντέλη

Επικύρωσε ο Άρειος Πάγος την ποινή της τριετούς φυλάκισης με αναστολή , με την οποία είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθηνών ο πρώην υπουργού Μεταφορών Τάσος Μαντέλης για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες , σχετικά με το ποσό των 450.000 μάρκων .

Στον εισαγγελέα διαφθοράς η δικογραφία για τα δάνεια του Mega... για να μπει στο αρχείο...

Ή απόλυτη ξεφτίλα της "δικαιοσύνης"...  πάει για το αρχείο η υπόθεση... τρελά δάνεια που δεν θα πληρωθούν ποτέ και δεν φταίει κανείς...

To γραφείο του εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς θα αποφασίσει τελικά το κατά πόσο θα αρχειοθετηθεί ή όχι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τα δάνεια του Mega. Αυτό προκύπτει από έγγραφο του  υπουργού Δικαιοσύνης ...

Δώρο στον πρωθυπουργό έκανε τη φανέλα του All Star Game ο Αντετοκούνμπο

Ένα απρόσμενο δώρο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού παρέλαβε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Αποστολέας ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο...

Καραμανλής: «Καλή τύχη» Γιάννη

«Καλή τύχη» στην υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ευχήθηκε ο Κώστας Καραμανλής στον Γιάννη Ιωαννίδη, σε συνάντηση που είχαν, σήμερα, στην Αθήνα.

«Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά θα πάει»: Δέκα άδικοι αλλά πραγματικοί νόμοι της ζωής

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη αντιφάσεις και αμήχανες καταστάσεις που μπορεί να μας εκνευρίζουν και να μας δημιουργούν μικρά ή μεγάλα προβλήματα.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι πως αυτές οι καταστάσεις δεν είναι απλά συγκυριακές αλλά «νόμοι» που βγαίνουν σχεδόν πάντα αληθινοί.

Οι λευκές μούμιες της Κίνας και οι ενδείξεις ότι οι Έλληνες του Μ.Αλεξάνδρου, έφθασαν μέχρι την αρχαία Κίνα

Στη «λεκάνη» του Ταρίμ, στην επαρχία Xinjang της Κίνας, βρίσκεται η έρημος Τάκλα Μακάν, στην οποία ανακαλύφθηκαν μούμιες με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά.

Οι μούμιες είναι σχεδόν 4000 ετών, αφού χρονολογούνται από το 2000 π.χ. Λόγω του χρώματός τους, έχουν ονομαστεί »λευκές μούμιες».

Η κρίση "διαλύει" την Ελλάδα, αλλά οι Ελληνες ξοδεύουν αβέρτα σε αλκοόλ, καφέ, τσιγάρο και φαγητό

Μπορεί η οικονομική κρίση και η παρατεταμένη ύφεση να έχει γονατίσει τη χώρα και τα περισσότερα νοικοκυριά, ωστόσο, μια νέα ενδιαφέρουσα έρευνα καταγράφει πως η Ελλάδα παραμένει στις υψηλές θέσεις των χωρών που ξοδεύουν πολλά χρήματα για φαγητό, αλκοόλ, τσιγάρα και καφέ.

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΜΕΝΤΟ!! Όταν ο ΣΥΡΙΖΑίος Βουδούρης ήταν μέλος του Ιδρύματος του συλληφθέντος Α. Πάλλη με το ναζιστικό μουσείο...

Σε δημοσίευμα της εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, πριν μερικούς μήνες, αναφερόταν ότι υπάρχει Μη κερδοσκοπικό Ιδρυμα Πάλλη, με την ιστοσελίδα www.pallisfoundation.gr και ότι στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος είναι μέλος και ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης.

Απίστευτο γέλιο! Βίντεο με λυκάνθρωπο στη Βραζιλία κάνει τον γύρο του κόσμου... λέει ο Χαρδαβέλας...

Από newsbomb.gr:
Ένα μυστήριο βίντεο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην πόλη São Gonçalo de Campos, στην Bahia της Βραζιλίας.

Τσικνοπέμπτη στη Βουλή... με κελεμπίες (ΦΩΤΟ)

Εμφανίστηκαν με μπούρκες στους διαδρόμους του κοινοβουλίου

Κελεμπίες και μπούρκες εμφανίστηκαν ξαφνικά στους διαδρόμους της Βουλής και όλοι οι βουλευτές νόμιζαν πως καθώς περνούσαν οι καλεσμένοι από την...

Απίστευτο ε; Καθαιρέθηκε επίσκοπος στη Βουλγαρία, μετά από βίντεο στο διαδίκτυο που τον δείχνει να μετέχει σε όργιο

Ένας ορθόδοξος επίσκοπος της Βουλγαρίας καθαιρέθηκε, μετά τη δημοσιοποίηση στο Ίντερνετ ενός βίντεο στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει την τρυφερή συντροφιά τεσσάρων γυναικών, ανακοινώθηκε σήμερα από την ιεραρχία της βουλγαρικής εκκλησίας.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κλέων Παπαδόπουλος

Ελεύθερος, με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), ο Κλέων Παπαδόπουλος, πρώην πρόεδρος του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

Υβριστική επίθεση βουλευτών της Χ.Α σε Μιχελάκη και Σηφουνάκη

Υβριστική επίθεση δέχθηκαν στο διάδρομο, έξω από την Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης, από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν αφήνει 35 εκατ. δολάρια στη σύντροφό του -Τι ζητάει για τον γιο του [εικόνες]

Την επί χρόνια σύντροφο της ζωής του, Μίμι Ο Ντόνελ, ορίζει ως κεντρική κληρονόμο της περιουσίας του ο διάσημος ηθοποιός Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, σύμφωνα με τη διαθήκη του, η οποία άνοιξε χθες.

Ο Βρούτσης τους έχει συνεχώς στην πρίζα: 10,8 εκατ. τα πρόστιμα για τη μαύρη εργασία το τελευταίο τρίμηνο

Στα 10.839.987 ευρώ ανέρχονται τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν για αδήλωτη εργασία από τις 15 Σεπτεμβρίου 2013 έως 31 Ιανουαρίου 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία του ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ».

Νεράντζης: «Δεν υπάρχει βουλευτής στην έκθεση Νικολούδη»

"Δεν αναγράφονται ονόματα στη λίστα Νικολούδη" σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Αναστάσιο Νεράντζη που διαβεβαιώνει ότι δεν περιλαμβάνεται κανένας βουλευτής.

Σε μια από τις προσεχείς συνεδριάσεις της, η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα συζητήσει την ετήσια έκθεση πεπραγμένων της Αρχής Καταπολέμησης, Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, της οποίας...

Το mail του Άδωνι στη διάθεση των πολιτών... για να καταγγέλουν λαμόγια γιατρούς που λένε σε ασθενείς ότι συμπλήρωσαν τις 400 δωρεάν επισκέψεις!

Στο προσωπικό του mail ζήτησε ο υπουργός Υγείας να καταγγέλλουν οι πολίτες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το σύστημα Υγείας αλλά και τους γιατρούς.

ΦΩΤΟ: Η εισαγγελική παραγγελία για τα υπό κατάληψη σχολεία... που προκαλεί έκπληξη σε "γονείς" των οποίων οι κανακάρηδες τα έσπαγαν....

Είχαν μάθει στην ασυδοσία και την ατιμωρησία και τώρα που καλούνται στο ταμείο να πληρώσουν ότι έσπασαν τα κωλοπαιδά τους δηλώνουν "έκπληκτοι".... 

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες γονέων ότι διοικητές αστυνομικών τμημάτων καλούν σε λύκεια και ζητούν ενημέρωση για τις φθορές που προκλήθηκαν στα υπό κατάληψη σχολεία.

ΒΙΝΤΕΟ-"Ο Σαχινίδης της ΜΚΟ των εθελοντών απαίτησε να του καταβάλλω 30.000 ευρώ"

Βαρύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο δήμαρχος Ζαγοράς - Μουρεσίου, Γεώργιος Κασαβέτης, στον πρόεδρο του Εθελοντικού Σώματος Πυροσβεστών Αναδασωτών, Νίκο Σαχινίδη, σχετικά με την υπόθεση κακουργηματικής απάτης, νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και ενεργητικής δωροδοκίας από Σωματείο-εθελοντική οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πως ο κοριός της ΕΥΠ έπιασε το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων

Τα μέλη του κυκλώματος προσπαθούσαν να καλύψουν τα ίχνη τους με κωδικές ονομασίες

Ο κοριός της ΕΥΠ ήταν αυτός που έδωσε τη χαριστική βολή στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων και οδήγησε στη σύλληψη των μελών του. Πριν από περίπου έξι μήνες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής είχαν φτάσει καταγγελίες για κυκλώματα λαθρεμπορίας καυσίμων που λυμαίνονταν την αγορά και εξαπατούσαν ναυτιλιακές εταιρείες και καταναλωτές καυσίμων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ελεύθεροι σκοπευτές χτυπούν διαδηλωτές στο Κίεβο-Φήμες για άλλους 17 νεκρούς

Διαστάσεις εμφυλίου πολέμου λαμβάνει η εξέγερση στην Ουκρανία. Η κυβέρνηση επιστράτευσε μέχρι και ελεύθερους σκοπευτές του ουκρανικού στρατού προκειμένου να καταστείλει τις διαδηλώσεις. Οι νεκροί από τα σημερινά βίαια επεισόδια αγγίζουν τους 17 ενώ η καταμέτρηση συνεχίζεται ανά λεπτό…

ΒΙΝΤΕΟ: Η ειρηνική Μπολιβαριανή Επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ... σκοτώνει, πυροβολάει, σπάει αυτοκίνητα και γελάει...

Να θυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση όπου μιλάει για ειρηνική μπολιβαριανή επανάσταση που δέχεται επιθέσεις από ακραίους....

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες απεικονίζεται να αργοπεθαίνει, χτυπημένος από σφαίρες της Εθνικής Φρουρά της Βενεζουέλας ένας νεαρός διαδηλωτής. Στην περιοχή επικρατεί πανικός, ενώ ακούγονται τα ουρλιαχτά άλλων διαδηλωτών, που έχουν -προφανώς- σοκαριστεί από τη δολοφονία.

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ! Μαζεύουν πτώματα σπό την πλ. Ανεξαρτησίας στην Ουκρανία!!

Δείτε τις σκληρές εικόνες του "εμφυλίου " στην Ουκρανία:

ΠΑΡΑΝΟΙΑ Ή ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; Με αποφοίτους του Χάρβαρντ θα τσικνίσει ο ΓΑΠ... Θα τους εξηγήσει τι θα κάνουμε μετά το μνημόνιο

Σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου απαντά στο… "Μετά το μνημόνιο, τι;" Σε κλειστή εκδήλωση του Συλλόγου αποφοίτων Χάρβαρντ!! Όταν δήθεν σοβαροί άνθρωποι καλούν τον ΓΑΠ να τους εξηγήσει τι θα κάνουμε μετά το μνημόνιο... δεν υπάρχει ελπίδα! Εκτός αν το έκαναν επίτηδες Τσικνοπέμπτη για να τον τρολάρουν

Αναμένεται να απαντήσει σε πολλά από εκείνα για το οποία έχει επικριθεί

Στην πιο δύσκολη θέση από τότε που αποσύρθηκε από την πρωθυπουργία της χώρας έχει περιέλθει ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, αφού τον τελευταίο καιρό έχει κληθεί να απαντήσει σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τους μήνες πριν την υπογραφή του πρώτου μνημονίου (2010), αλλά και την δραστηριότητα στενών συνεργατών του όσο ήταν επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών.

Άρση ασυλίας για εννέα βουλευτές της XA ζητούν οι ανακρίτριες

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας εννέα βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ζητούν οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες, με σκοπό και αυτοί να ανακριθούν για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Πάλι σφάζονται στην Ουκρανία. Εκεχειρία τέλος...

Μερικές μόλις ώρες φαίνεται ότι κράτησε η εκεχειρία στην Ουκρανία. Μετά τη χθεσινή συμφωνία του Βίκτορ Γιανούκοβιτς με τους ηγέτες της αντιπολίτευσης για ανακωχή, την οποία ωστόσο δεν αποδέχτηκαν τα πιο ακραία στοιχεία των διαδηλωτών, από το πρωί της Πέμπτης σημειώνονται και πάλι επεισόδια.

Κίεβο πριν και μετά: Μια εικόνα που συγκλονίζει, κάνει το γύρο του διαδικτύου

Μια ανάρτηση στο twitter από τον χρήστη Experience, κάνει σήμερα τον γύρο του κόσμου και δείχνει την κεντρική πλατεία του Κιέβου, χωρισμένη στα δύο, όπως είναι και η Ουκρανία, πριν και μετά το σκηνικό εμφυλίου που συνταράσσει τη χώρα.

Τι ηλικία έχουν οι ευρωπαίοι ηγέτες [γράφημα]

Ο νεότερος ηγέτης της Ευρώπης είναι αυτή τη στιγμή ο εντολοδόχος ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντζι ο οποίος μπήκε δυναμικά στην πολιτική σκηνή.

Στο γράφημα για τις ηλικίες των ευρωπαίων ηγετών που συνέταξε το πρακτορείο Reuters, δεύτερος στη σειρά ηλικίας είναι ο 40χρονος...

Η ιστορία και τα έθιμα της Τσικνοπέμπτης!

Δείτε πως γιορτάζουν τη συγκεκριμένη μέρα ανά την Ελλάδα

Η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου (Κρεατινής) ονομάζεται Τσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη, επειδή την ημέρα αυτή όλα τα σπίτια ψήνουν κρέας ή λειώνουν το λίπος από τα χοιρινά και ο μυρωδάτος καπνός (τσίκνα) είναι διάχυτος παντού. Από αυτή την τσίκνα, λοιπόν, έχει πάρει και το όνομά της η Πέμπτη και λέγεται Τσικνοπέμπτη.

Ποιος είναι ο κομμουνιστής συλληφθείς Προεδρ. Συλ. Εργαζ. του ΥΠΕΚΑ; Διαβάστε τι έγραφε το 2012 στον ΡΙΖΟ: «Επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ είναι ο Μανώλης Χατζόπουλος, πρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΥΠΕΚΑ -και συγκεκριμένα, του συλλόγου των υπαλλήλων εκείνων που προέρχονται από την πρώην γενική γραμματεία Βιομηχανίας και Ενέργειας.

Τι απαντά ο Βαρβιτσιώτης για την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη στο Φαρμακονήσι (VIDEO)

Μεγάλη συζήτηση συνεχίζει να προκαλεί η απόφαση των δικαστικών αρχών να απαγορευτεί η χθεσινή προβολή εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη στο Φαρμακονήσι.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης...

κ. Παπαδημούλη, αφήστε μας να θάψουμε τους φίλους μας (ΦΩΤΟ)

Δεν μπορώ να προσπεράσω τόσο απλά τη χυδαιότητα με την οποία ένα μέρος των... επαναστατών του πληκτρολογίου αντιμετώπισε χτες το θάνατο του Στέλιου Σταυρίδη. Και φρόντισαν να κάνουν τη ρυπαρή παρουσία τους έντονα αισθητή στα λεγόμενα social media. Γεγονός που ανάγκασε κάποιους επώνυμους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Παπαδημούλης, να πάρουν αποστάσεις. Είναι όμως αργά για κάτι τέτοιο. Ο φασισμός δεν έχει μόνο το πρόσωπο του Κασιδιάρη!

Τρόμος στον αέρα -Αεροπλάνο δίνει μάχη με τους ισχυρούς άνεμους κατά τη διάρκεια της προσγείωσης [βίντεο]

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός αεροσκάφους Boeing 767, το οποίο κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, βρέθηκε αντιμέτωπο με τους ισχυρούς ανέμους.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα είδε όλα με τις χορεύτριες η Μέρκελ

Την επίσημη επίδειξη για το καρναβάλι του Βερολίνο παρακολούθησε η Άγγελα Μέρκελ και η κάμερα «έπιασε» την καγκελάριο να παίρνει περίεργες γκριμάτσες καθώς βρέθηκε σε αμηχανία, λόγω των τολμηρών φιγούρων που πραγματοποιούσαν οι χορεύτριες.

Βενεζουέλα: Νεκρή από σφαίρα δυνάμεων ασφαλείας η Μις Τουρισμός!Καλά της κάναν λέει ο ΣΥΡΙΖΑ αφού ήταν «νοσταλγός της οπισθοδρόμησης και της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης»

[Θυμίζουμε την κατάπτυστη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρει "προσπάθεια κλιμάκωσης της βίας από ακραίες ομάδες της αντιπολίτευσης στην Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας" και ότι οι "νοσταλγοί της οπισθοδρόμησης και της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης δεν έχουν καταθέσει τα «όπλα»"... δικαιολογεί δηλ. απόλυτα τους μέχρι τώρα φόνους από τις δυνάμεις ασφαλείας του Μαδούρο...]

Η φοιτήτρια και πρώην εστεμμένη, Χένεσις Γκαρμόνα, η οποία τραυματίστηκε βαριά από σφαίρα κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης την Τρίτη στην πόλη Βαλένσια στα κεντρικά της Βενεζουέλας, υπέκυψε τελικά σήμερα στα τραύματά της. Αυτό ανακοίνωσε ένας εκ των ιατρών που είχε αναλάβει την περίθαλψή της.

Είκοσι αλήθειες που αγνοείτε για τους αριστερόχειρες -Βλέπουν καλύτερα και μεθούν γρηγορότερα

Ξέρατε ότι οι αριστερόχειρες βλέπουν καλύτερα κάτω από το νερό απ' ό,τι οι δεξιόχειρες; Ότι μεθούν πιο γρήγορα από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, που σκέφτεται με το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου και γράφει με το δεξί χέρι;

Νέοι Αρχηγοί Στρατού και Λιμενικού Σώματος-Ποιοι είναι;

Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του Στρατού αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) κατά τη σημερινή συνεδρίαση του στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά.

Αμερικανικό think tank έχει έτοιμο εναλλακτικό νόμισμα για την Ελλάδα -Και το όνομα αυτού «Geuro»

Τέσσερα εναλλακτικά σενάρια για την επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της απασχόλησης προτείνει το Levy Economics Institute του Bard College, σε έκθεσή του, υπό τον τίτλο «Strategic Analysis - Prospects and Policies for the Greek economy».

Ο Γιανουκόβιτς ανακοίνωσε “εκεχειρία” μετά τα γκάζια Μέρκελ σε Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρόπους για να βγει από το… χάος η Ουκρανία αναζητά η κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο Γιανουκόβιτς να ανακοινώνει το βράδυ της Τετάρτης πως ήρθε σε συμφωνία για “εκεχειρία” με τους ηγέτες της αντιπολίτευσης. Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον για την ώρα “παγώνει” το σχέδιο έκτακτης ανάγκης που σχεδίαζε η κυβέρνηση, στο οποίο θα είχε ρόλο και ο στρατός.