22 Φεβρουαρίου 2014

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (23 Φεβρουαρίου 2014)

Δείτε τα:

Πρεσβεία Ισραήλ προς Εβραίους: Κλειδωθείτε στα σπίτια σας!

Η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ουκρανία καλεί τους Εβραίους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους λόγω επιθέσεων.

Οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στο Κίεβο και ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έχουν σε αυτές οι ακροδεξιές δυνάμεις της χώρας έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερη ανησυχία στην εβραϊκή κοινότητα.

ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕΕΕΕ!! Μετά την Πιπιλή και η Ντόρα με τον Μπουτάρη...

Για περίπου μισή ώρα «τα είπαν» η βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ντόρα Μπακογιάννη και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στο γραφείο του δημάρχου!

Η συνάντηση έγινε…

Σαμαράς προς εταίρους: Η Ελλάδα τήρησε τη συμφωνία, σειρά σας

Μήνυμα προς τους εταίρους της Ελλάδας πως η Αθήνα περιμένει να τηρήσουν το δικό τους μέρος της συμφωνίας για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, όπως η χώρα μας τήρησε το δικό της, έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ομολογία στελέχους του ΥΠΕΞ: “O Παπανδρέου έδωσε την εντολή για τις ΜΗΚΥΟ”

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews, που κυκλοφορεί αύριο, “υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών και στέλεχος της ΥΔΑΣ “φωτογραφίζει” τον πρώην πρωθυπουργό και τότε υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου ως πρωταγωνιστή του σκανδάλου με τη ΜΗΚΥΟ για τις νάρκες, που…

Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου: Από υποψήφιος της Ν.Δ., υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, στον Δήμο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, υποψήφιος δήμαρχος της Ν.Δ. σε μεγάλο Δήμο της χώρας.

Πάλι της πουτ@νας στην Τουρκία: Δακρυγόνα και «αύρες» κατά διαδηλωτών στην Κωνσταντινούπολη

Χρήση δακρυγόνων προκειμένου να σκορπίσει χιλιάδες αντικυβερνητικούς διαδηλωτές οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης για να καταγγείλουν το νέο νόμο ο οποίος κάνει αυστηρότερο τον έλεγχο του διαδικτύου έκανε το βράδυ του Σαββάτου η τουρκική Αστυνομία.

Γιωργάκης με τη θηλειά των ΜΚΟ στο λαιμό: Ο Καραμανλής φταίει...

Είναι να γελάει ο κόσμος με τον ΓΑΠ που προσπαθεί να πείσει ότι με ενέργειες της δικιάς του κυβέρνησης 2009-2011 αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με την ΜΚΟ! Προσπαθεί μέσω του γραφείου του να μας πει ότι φταίει ο Καραμανλής μάλιστα χρησιμοποιεί και συγκεκριμένο παράδειγμα για γέλια: 

ΦΩΤΟ-Alerta compañeros de SYRIZA!!! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας "πραξικοπηματιών" της Βενεζουέλας στη Θεσσαλονίκη!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στον Λευκό Πύργο πραγματοποίησαν υπήκοοι της Βενεζουέλας που ζουν στη Θεσσαλονίκη εκφράζοντας την αντίδραση τους στον πρόεδρο της χώρας Μαδούρο για την πολιτική που εφαρμόζει, η οποία αποτέλεσε και την σπίθα για να ξεσπάσουν βίαιες ταραχές με τουλάχιστον 8 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Πασίγνωστη ηθοποιός έφαγε ξύλο από τρεις αραπάδες... αλλά μυαλό δεν έβαλε... και είναι υπερ των λαθρο...

Το λάθος της ήταν ότι έκανε μια χειρονομία. Τότε οι τρεις έγχρωμοι βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και άρχισαν να ξυλοκοπούν την Ναταλία Δραγούμη.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό αποκάλυψε και διηγήθηκε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».

Focus και Spiegel μας διαφημίζουν: Η Ελλάδα θα βουλιάξει από τουρίστες! Κάντε από τώρα κράτηση!

Η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά ως τουριστικός προορισμός και η ζήτηση φθάνει στα προ κρίσης επίπεδα, αναφέρεται σε δημοσίευμα τόσο του Focus όσο και του Spiegel, τα οποία δημοσιεύουν πρακτορειακό τηλεγράφημα σχετικό με τους δημοφιλείς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2014.

ΒΙΝΤΕΟ-Τιμοσένκο: "Η δικτατορία έπεσε"

«Η δικτατορία έπεσε» στην Ουκρανία, είπε η Γιούλια Τιμοσένκο στην πρώτη δήλωσή της μετά την απελευθέρωσή της, σύμφωνα με τον ιστότοπο του κόμματός της.

Πουλήθηκαν τα "όργανα" του Παπανδρέου

Το γυμναστήριο-σφραγίδα του πρώην Πρωθυπουργού πουλήθηκε 60.000€. Τα υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής που εξόπλιζαν το γυμναστήριο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους, όταν πρόεδρος του κόμματος ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου. Διάδρομοι, κωπηλατικές, βάρη, μπάρες όργανα για τους γλουτούς, τους δικεφάλους, τους απαγωγούς κλπ πουλήθηκαν σχεδόν μισοτιμής!

Μόνο ο Μιχελάκης καταλαβαίνει το αδιέξοδο και τη ζημιά που μπορεί να γίνει: «Η Χ.Α. πρέπει να είναι εντός νόμου»

Την πεποίθηση ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου εξέφρασε ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

"Σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή πρέπει...

Κεδίκογλου: Η πολιτική ανοησία του Τσίπρα έχει τα όριά της

Ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Βήμα της Κυριακής δήλωσε:

Στουρνάρας: «Είναι πολύ ζόρικοι στον κάμπο, τι να τους στείλω να ηρεμήσουν;» Βουλευτής: «Στείλτους Ουκρανές»

Στο λεωφορείο που μετέφερε από τη Λάρισα στην Αθήνα τους αγρότες για το συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθης βρισκόταν και ο γαλάζιος αγροτoσυνδικαλιστής κ. Γ. Ζιάμας. Προνοητικός άνθρωπος ο κ. Ζιάμας και έμπειρος στα συνδικαλιστικά, σκέφτηκε να τηλεφωνήσει καθ’ οδόν σε έναν γαλάζιο βουλευτή της περιφέρειάς του για να μάθει την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα. Εβγαλε από την τσέπη του το κινητό του...

Καβάλα: Συνελήφθη ο δράστης του φονικού στη Θάσο που είχε συγκλονίσει το 2001!

Στα χνάρια του δράστη της τριπλής δολοφονίας στη Θάσο τον Ιούνιο του 2001 που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα, όταν σε εξοχικό στην Καλλιρράχη είχαν βρεθεί  νεκροί οι υπάλληλοι της Τοπογραφικής Υπηρεσίας Καβάλας Iωάννης Κουλούσης και Γιώργος Χαλκίδης και ο υπάλληλος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Kυριάκος Αθανασάς, έφθασαν οι αρχές.

Δίκη Λουκμάν: Ζήτησαν συγγνώμη αλλά "μας έβρισε και μας επιτέθηκε πρώτος" υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι. Αρνήθηκαν σχέση με τη Χ.Α.

Την εκδοχή ότι της δολοφονίας τού εργάτη από το Πακιστάν Σεχζάντ Λουκμάν, πριν ένα χρόνο στα Πετράλωνα, προηγήθηκε διαπληκτισμός προέβαλαν οι δύο κατηγορούμενοι για το έγκλημα, που απολογήθηκαν το Σάββατο (22/02) ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Παραλήρημα Γιανουκόβιτς που απειλεί να διχοτομήσει την Ουκρανία-Κηρύχθηκε έκπτωτος από τη Βουλή που ελευθέρωσε την Τιμοσένκο και αποφάσισε εκλογές 25 Μαϊου (ΒΙΝΤΕΟ)

- Βανδαλισμό κι έγκλημα χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ουκρανία ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς- Κατηγόρησε την αντιπολίτευση για πραξικόπημα σε τηλεοπτικό του διάγγελμα- Την αποπομπή του αποφάσισε ομόφωνα η Βουλή της Ουκρανίας- Κήρυξε εκλογές στις 25 Μαΐου- Έφυγε από το νοσοκομείο του Χάρκοβο η Γιούλια Τιμοσένκο- Άλλαξαν... στρατόπεδο οι παραστρατιωτικοί της μονάδας καταστολής Μπερκούτ- Εθνικός διχασμός στην Ουκρανία, φόβοι για διαμελισμό της χώρας

Οι ελπίδες για ηρεμία και ειρήνη στην Ουκρανία πάνε περίπατο. Ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς οδηγεί την κατάσταση στα άκρα και τη χώρα του στα πρόθυρα του διχασμού.

Σε κλοιό του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Μητσοτάκης στην Καρδίτσα

Θυμάστε πριν από τρία χρόνια που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ και όπου πήγαιναν να μιλήσουν οι υπουργοί και βουλευτές του, μαζεύονταν ΣΥΡΙΖΑ, Ανταρσίες και λοιποί μπαχαλάκηδες και πετούσαν πέτρες, γιαούρτια, έβριζαν και πολιορκούσαν τις εκδηλώσεις; Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι ετοιμάζουν και τώρα, αν καταλάβαμε καλά αυτά που έγιναν την Παρασκευή στην Καρδίτσα.

Ενεπλάκη σε τροχαίο ο Σουμάχερ

Κατηγορίες για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο Μίκαελ Σουμάχερ. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ που επικαλούνται πηγή από την αστυνομία της Σεβίλλης ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ευθύνεται για τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Τζίνες.

Ο σεισμός μετακίνησε το Ληξούρι κατά 20 εκατοστά!

- Δορυφόρος έδειξε ότι με τον δεύτερο σεισμό το Ληξούρι απομακρύνθηκε από τη Χερσόνησο της Παλικής- Η παραμόρφωση του εδάφους είναι τουλάχιστον 3 φορές μεγαλύτερη από εκείνη που έγινε στο σεισμό της Αθήνας το '99- Μικρότερη η εδαφική παραμόρφωση στο Αργοστόλι

Κατά περίπου 20 εκατοστά απομακρύνθηκε το Ληξούρι από τη Χερσόνησο της Παλικής, εξαιτίας του δεύτερου σεισμού αλλά και των εκατοντάδων μετασεισμών που ακολούθησαν.

Μυστική κατάθεση Ρόντος: "Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης"-Κατέθεσε και για το "σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή" που φέρεται να ήταν εις γνώση του!

Στη διάθεση των δικαστικών αρχών δήλωσε ότι είναι ο, άλλοτε στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Αλεξ Ρόντος ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετέβη την Πέμπτη το πρωί στο γραφείο της 4ης Ειδικής Ανακρίτριας Μαρίνας Ευαγγέλου που χειρίζεται την υπόθεση της ΜΚΟ αποναρκοθετήσεων.

Γερμανός πρόεδρος: Πονάω για όσα κάναμε στους Έλληνες

"Με πονούν αυτά που έκαναν στο παρελθόν οι Γερμανοί" θα πει ο πρόεδρος της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ όταν τον Μάρτιο έρθει στην Ελλάδα, δήλωσε ο ίδιος στη Deutsche Welle.

Ο Γερμανός πρόεδρος πρόκειται να επισκεφτεί την Ελλάδα το διάστημα 5-7 Μαρτίου και μιλώντας στη Deutsche Welle αποκάλυψε τι πρόκειται να πει στους Έλληνες.

Γεωργιάδης: Δωρεάν οικογενειακός γιατρός για όλους τους ασφαλισμένους

Όλοι οι ασφαλισμένοι θα έχουν δωρεάν οικογενειακό γιατρό τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός σημείωσε ότι σέβεται και καταλαβαίνει την ταλαιπωρία των πολιτών για όσο διάστημα διαρκέσει η μετάβαση στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας τονίζοντας ότι προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν της επιπτώσεις των αλλαγών στους ασφαλισμένους.

Ουκρανία: Εγκατέλειψε το Κίεβο και βρίσκεται στο Χάρκοβο ο Γιανουκόβιτς; Αναμένεται διάγγελμα εντός της ημέρας

- Πηγή ασφαλείας είπε στο Reuters πως δεν έχει φύγει από την Ουκρανία - Άδεια και αφύλακτη η προεδρική κατοικία, 15 χλμ έξω από το Κίεβο - Διαδηλωτές έχουν φτάσει στην προεδρική κατοικία - "Δε θα μπούμε μέσα, θέλουμε απλά να την προστατεύσουμε" λένε - Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου - Στην πλατεία Ανεξαρτησίας παραμένουν οι διαδηλωτές παρά τη συμφωνία

Ο Γιανουκόβιτς εγκατέλειψε το Κίεβο, οι πρόωρες εκλογές είναι η μόνη επιλογή, δήλωσε ο Βιτάλι Κλίτσκο, εκ των ηγετών της ουκρανικής αντιπολίτευσης.

Γιατί η Jennifer Aniston αρνείται πεισματικά να πάει στην Ιαπωνία;

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και συμπαθείς ηθοποιούς στο Hollywood. Οι fans της την ακολουθούν πιστά σε ό,τι κι αν κάνει. Ο λόγος φυσικά για την Jennifer Aniston, η οποία εκτός από καλή ηθοποιός αποδεικνύει ότι είναι και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα ζώα.

Τζαμτζής: Το μόνο που είπε ο Καραμανλής ήταν να στηρίξουμε την παράταξη για να βγει η ΝΔ πρώτη στις Ευρωεκλογές

Μπα δεν είπε να στηρίξουμε τους ΑΕροψεκασμένους του Καμμένου ή για τον Τσίπρα όπως προσπαθούν να μας πείσουν κατά καιρούς ο Πάκης και τα παπαγαλάκια του;

Για το δείπνο του πρώην πρωθυπουργού με βουλευτές της Ν.Δ., στην ταβέρνα της Ραφήνας "Παλιές Αναμνήσεις", μίλησε ο Δάνης Τζαμτζής στην πρωινή εκπομπή του Mega. "Ο ίδιος είμαι κυνηγός, υπήρχε λίγο αγριογούρουνο, λίγος λαγός, είχαμε συζητήσει...

Ο Καλαφάτης φέρνει... άγχος στον Μπουτάρη!

Διακομματική στήριξη στον υποψήφιο δήμαρχο

Μπορεί να μην το παραδέχεται ο Γιάννης Μπουτάρης, αλλά ανησυχεί -και πολύ μάλιστα- με την υποψηφιότητα του Σταύρου Καλαφάτη. Ο Σαμαράς αναδεικνύει συνεχώς τη στενή συνεργασία του με τον Καλαφάτη, με κάθε ευκαιρία, όπως την Παρασκευή στη συνάντηση με τον Πλατινί. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο κυρ Γιάννης μαθαίνει....

Προετοιμάζεται Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. στην Ελλάδα πριν τις ευρωεκλογές

Να ενισχύσει τον Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά θα επιχειρήσει η ευρωπαϊκή κεντροδεξιά στον δρόμο προς την κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών της 25ηςΜαϊου, τονίζοντας με έμφαση την μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλλει στο πεδίο της οικονομίας.

Σε αναβρασμό παραμένει η Ουκρανία (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Παρά τη συμφωνία, οι ακροδεξιοί διαδηλωτές απειλούν
Μπορεί χθες η κυβέρνηση Γιανούκοβιτς να έδωσε τα χέρια με την αντιπολίτευση κάνοντας υποχωρήσεις στην πολιτική της, ωστόσο, αυτή η συμφωνία δεν φαίνεται πως είναι αρκετή για τους διαδηλωτές.

Άιντε μαλάκες ΠΑΣΟΚοι!! Ήταν ανάγκη να ξεσηκώσετε τον κόσμο; "Κούρεμα 75%-80% στα πρόστιμα της εφορίας"

[Να σκεφτούμε και το ενδεχόμενο οι ΠΑΣΟΚαρία του ΥΠΟΙΚ να φούσκωσε επίτηδες τα πρόστιμα ώστε νε έρθει τώρα το ΠΑΣΟΚ και να πει "να μετά από δικές μας παρεμβάσεις μειώθηκαν" μπας και κερδίσει την ψήφο κανενός ηλιθίου...]

Στην τελική ευθεία κινείται πλέον η διαδικασία κατάρτισης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου με το οποίο θα διορθώνονται τα λάθη και οι παραλείψεις που εντοπίστηκαν στις ρυθμίσεις του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος και του νέου Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών.

Όχι στην επιλεκτική αντιμετώπιση των «πράσινων» σκανδάλων

Ένας περίεργος πόλεμος έχει ξεσπάσει για το αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για τη δράση των ΜΚΟ. Το είπε ο Ευ. Βενιζέλος δείχνοντας τον Γ. Παπανδρέου αλλά το πήρε πίσω καταλαβαίνοντας τη γκάφα που έκανε. Οι εντυπώσεις ωστόσο έμειναν. Αν και...

Η μπαταρία του Boeing πήρε… φωτιά

H μπαταρία ενός Boeing 787 Dreamliner που είχε παρουσιάσει πρόβλημα τον Ιανουάριο φέρεται να ανέπτυξε θερμοκρασία 660 βαθμών Κελσίου, ανακοίνωσαν σήμερα οι ιαπωνικές αρχές.

Ποιος να το φανταζόταν!! Διαφωνούν και για το Κυπριακό... στον ΣΥΡΙΖΑ

Επειδή είναι πιο εύκολο: Υπάρχει έστω και ένα θέμα εκτός του ρεσάλτο στην εξουσία και της κουτάλας, στο οποίο να συμφωνεί το κόμμα του Τσίπρα με το κόμμα του Λαφαζάνη, μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ;

Σε κλίμα έντασης διεξάγεται σύμφωνα με πληροφορίες, από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, με αντικείμενο την στάση του κόμματος για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Οι… οκτώ γυναίκες του Ρέντσι (photos)

O Mατέο Ρέντσι σχημάτισε κυβέρνηση στην Ιταλία, επιλέγοντας να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γυναικείο φύλο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, το μισό υπουργικό συμβούλιο είναι γένους θηλυκού…

Τον μαχαίρωσε η φίλη του!

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του δεκανέα του ελληνικού στρατού που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κάρπαθο. Ένα σπασμένο ποτήρι και μια τσάντα οδήγησαν τους αστυνομικούς στη φίλη του 30χρονου, η οποία...

Η "ειρηνική Μπολιβαριανή Επανάσταση" του ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 8 οι νεκροί στη Βενεζουέλα και 134 οι τραυματίες- Εδιωξε ο Μαδούρο το CNN

Τουλάχιστον 8 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι 134 τραυματίστηκαν στις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών εναντίον της κυβέρνησης του πρόεδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, δήλωσε η γενική εισαγγελέας της χώρας αυτής Λουίζα Ορτέγκα.

Μετά από γκάζια Σαμαρά παίρνουν πίσω την ηλίθια διάταξη για το Ε9 των ανηλίκων

Την έντονη ενόχληση του πρωθυπουργού προκάλεσαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία θα απαιτείται διαφορετικός (από τους γονείς) κλειδάριθμος στο Ε9 για τα ανήλικα τέκνα που έχουν εμπράγματα δικαιώματα σε ακίνητη περιουσία.