07 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟ: Γατάκια καληνύχτα....


Με φρενήρεις ρυθμούς κινείται η αγορά ελληνικών ομολόγων με fund και επενδυτές να ποντάρουν στην Ελλάδα.

Χθες, Πέμπτη, το spread του 10ετους ελληνικού ομολόγου έσπασε και το φράγμα των 500 μονάδων.

Εντυπωσιακή επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας στη Ρόδο, για την επέτειο απελευθέρωσης της Δωδεκανήσου [βίντεο]

Εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη που έκανε η πολεμική μας αεροπορία σήμερα, αμέσως μετά την παρέλαση για τον εορτασμό της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου, που έγινε στην πόλη της Ρόδου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Η Τρέμη έκανε τους U2... YouTube

Ένα σαρδάμ έκανε η Όλγα Τρέμη όταν προλόγιζε την είδηση για την ομιλία του τραγουδιστή των U2, Μπόνο, στην Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Επίσκεψη στήριξης στην Ελλάδα πριν από τις ευρωεκλογές σχεδιάζει η Μέρκελ

Επίσκεψη στήριξης στην Ελλάδα σχεδιάζει σύμφωνα με πληροφορίες από το Δουβλίνο η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

Η κα. Μέρκελ είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά...

Ρε σάλτα και γαμ@σου κι εσύ κι ο γρύλος σου! ΓΑΠ: Η εξουσία έχει παραχωρηθεί στην τρόικα-Έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα

Για άλλη  μια φορά ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ) υπεραμύνθηκε της απόφασής του τον Οκτώβριο του 2011 για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Μίλησε  για το ρόλο της τρόικας όπως αυτός διαμορφώθηκε και τόνισε την ανάγκη προγραμμάτων τόνωσης.

Προσπαθεί να το μαζέψει ο Πούτιν: Δεν θέλουμε νέο Ψυχρό Πόλεμο – Τιμοσένκο: Το Κίεβο μόνη εγγύηση για τους ομογενείς σας

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε σήμερα ότι παρά τη "βαθιά διαφωνία" της Μόσχας με τη Δύση για το θέμα της Ουκρανίας, το Κρεμλίνο ελπίζει ότι μπορεί να εξευρεθεί κοινό έδαφος και να μην ξεκινήσει ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος.

ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ@ΣΕΙ! Γαλλία: «Κοριοί» στο τηλέφωνο Σαρκοζί με δικαστική εντολή

Η γαλλική Δικαιοσύνη είχε ζητήσει το 2013 να παρακολουθούνται οι τηλεφωνικές συνομιλίες του τέως προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, στο πλαίσιο της έρευνας για τη φερόμενη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας το 2007 από τον πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Monde.

Αποσυντίθεται το ΠΑΣΟΚ: Πουτάν@ όλα τα έκανε η Αντωνίου κι ο Μπένυ διέκοψε τη συνεδρίαση μετά από 10 λεπτά

Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι δεν κράτησε παρά μόνο μερικά λεπτά, καθώς, υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση με την Τόνια Αντωνίου να επιτίθεται σφόδρα στον Κώστα Σκανδαλίδη, αλλά και τον Νίκο Αδρουλάκη. Το αποτέλεσμα ήταν ο πρόεδρος του κόμματος να διακόψει εμφανώς εκνευρισμένος τη συνεδρίαση.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίφτης ναυαγοσώστης σώζει πενταμελή οικογένεια

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα απίστευτο βίντεο, το οποίο δείχνει καρέ-καρέ τη στιγμή της διάσωσης μίας πενταμελούς οικογένειας από έναν ναυαγοσώστη.

Εδιναν συντάξεις ύψους 48,5 εκατ. ευρώ σε νεκρούς και «φαντάσματα»: Πήραν πίσω τα 33-1 εκ όφελος για το δημόσιο κάθε μήνα

Μακαρίτες και... ανύπαρκτοι συνεχίζουν να «ρουφάνε» συντάξεις από τα κρατικά ταμεία, επιβεβαιώνοντας το ότι η Ελλάδα συνεχίζει να είναι η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας παρά τη δημοσιονομική κρίση.

Πανικός με τα ταξί για Παπούλια-Γκάουκ! Νοίκιασαν 9 ταξί απ' την Κέρκυρα και οι Γιαννιώτες τα πήραν στην κράνα

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί του νομού Ιωαννίνων όταν έμαθαν το πρωϊ ότι για την μεταφορά του Γερμανού Προέδρου, Γιόακιμ Γκάουκ, του Έλληνα ομολόγου του Κάρολου Παπούλια και της συνοδείας τους έφτασαν στην πόλη τους ταξί από την Κέρκυρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μιχελάκης για τα «έξοδα επισήμων» στην Κεφαλονιά-"Εγώ τα δικά μου 200 ευρώ θα τα πληρώσω αν και ο ξενοδόχος δεν ήθελε να τα πληρώσω όταν έφυγα"

«Τα χρήματα αυτά δεν αφορούν τα κυβερνητικά στελέχη αλλά όλους τους εθελοντές, τους μηχανικούς και τους ειδικούς που πήγαν στο νησί για να βοηθήσουν», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, για τα τιμολόγια των 11.200 ευρώ, που είδαν το φως της δημοσιότητας ως έξοδα επισήμων μετά τον μεγάλο σεισμό στην Κεφαλονιά.

ΒΙΝΤΕΟ-Το unfair της Κέρκυρας

Καλά ο Κουτσόπουλος παίζει ακόμα μπάλα!! Πόσο χρονών είναι;;

Επεισόδια ξέσπασαν στο γήπεδο της Ζακύνθου όταν η Κέρκυρα πέτυχε γκολ που προηγήθηκε από φάση που δεν τηρήθηκε το fair play. Όλα ξεκίνησαν στο 83ο λεπτό όταν οι παίκτες της Ζακύνθου έβγαλαν την μπάλα άουτ για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον συμπαίκτη τους που είχε τραυματιστεί και βρισκόταν στο χορτάρι.

ΒΙΝΤΕΟ-Αιώνιοι φοιτητές, ΣΥΡΙΖΑίοι και Κνίτες δηλ., διέκοψαν τη Σύνοδο των Πρυτάνεων -Αρνούνται να φύγουν από τα ΑΕΙ

Η απόφαση του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου να «διώξει» από τα πανεπιστήμια της χώρας τους αποκαλούμενους αιώνιους φοιτητές προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Μάλιστα τα πνεύματα οξύνθηκαν στη Σύνοδο Πρυτάνεων των ΑΕΙ όταν ομάδες φοιτητών εισέβαλαν στο Χαροκόπειο πανεπιστήμιο στις 2 το μεσημέρι και διέκοψαν τη Σύνοδο.

Του ζάλισαν τα παπάρια του Δένδια και αποσύρε το άρθρο που προκάλεσε τις υστερίες τους στη Βουλή

Άντε Μαριά, σου φεξε πάλι! Θα πουλήσεις εκδούλευση σε ψεκασμένους Ηρακλειώτες ότι τους κράτησες την το τμήμα Ασφαλείας στην πόλη

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε σχετικά με την καταμέτρηση της ψήφου των βουλευτών για το άρθρο 30 του νομοσχεδίου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ο Νίκος Δένδιας αποφάσισε να αποσύρει το επίμαχο άρθρο.

ΦΩΤΟ-Φιλάκια κι αγκαλίτσες Μπουτάρη-Τζιτζικώστα... καταλάβατε γιατί ο Τόλης δεν ήθελε να είναι υποψήφιος στο Δήμο;

Τον Περιφερειάρχη Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και εκ νέου υποψήφιο έσπευσε να χαιρετήσει ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο κ. Τζιτζικώστας συναντήθηκαν στην 6η Διάσκεψη Περιφερειών και Δήμων της Ευρώπης που πραγματοποιείται...

Στο παρά πέντε εξασφάλισε η ΔΤ τα δικαιώματα

Στο παρά πέντε της έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου κι αφού πέρασε πρώτα από σαράντα κύματα, εξασφάλισε η Δημόσια Τηλεόραση τα τηλεοπτικά δικαιώματα του κορυφαίου τουρνουά που ξεκινά σήμερα το απόγευμα στο Σόποτ της Πολωνίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ωραίες καταστάσεις στην ΤιΒι: Η Μπεκατώρου σε ταυτόχρονη σύνδεση για Λαμπίρη και Μελέτη

Το «μήλον της Έριδος» ήταν το μεσημέρι η Μαρία Μπεκατώρου καθώς ήταν συνδεδεμένη ταυτόχρονα με την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και της Ελεονώρας Μελέτη.

Πήρε το χρίσμα ο Γιούνκερ

Υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για τη θέση του Προέδρου της Κομισιόν είναι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

BINTEO-Δραματική προσγείωση ATR 72

Δείτε την προσγείωση-θρίλερ ενός ATR 72 της Air Nostrum (πρώην Iberia). Λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν την στιγμή της προσγείωσης, το έργο του πιλότου ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Κατάφερε, ωστόσο, να προσγειώσει το αεροσκάφος με ασφάλεια.

Ευτυχώς που ο Πούτιν επιτρέπει την αντικειμενική ενημέρωση! ΒΙΝΤΕΟ από επίθεση κουκουλοφόρων σε δημοσιογράφους στην Κριμαία -Τους βάζουν πιστόλι στον κρόταφο

Επίθεση από άνδρες με κουκούλες καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν δημοσιογράφοι στην Συμφερούπολη της Κριμαίας. Σε βίντεο που αναρτήθηκε από το ουκρανικό κανάλι «Γκρομάτσκιε» διακρίνονται κουκουλοφόροι να απειλούν ακόμη και με όπλο τους δημοσιογράφους.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μπόνο μίλησε στο συνέδριο του ΕΛΚ: «Η Τρόικα μας πήδηξε», είπε!

O Βοno, αποδεχόμενος πρόταση του Ιρλανδού πρωθυπουργού Εντα Κέρι, ο οποίος εισήλθε στην αίθουσα του συνεδρίου, υπό τους ήχους της μουσικής του, απευθυνόμενος προς τους ηγέτες και τους συνέδρους του ΕΛΚ (οι οποίοι μάλιστα τον χειροκροτούσαν παρατεταμένα) μίλησε για την κρίση στην Ιρλανδία και για τον ρόλο της Τρόικα δίνοντας... σόου:

Αυτός ο φιλοευρωπαίος ολιγάρχης είναι φαβορί για πρόεδρος της Ουκρανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ανεξάρτητος Πέτρο Ποροσένκο βγαίνει πρώτος στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στο Κίεβο από το International Institute of Sociology και δημοσιεύεται σήμερα στο kyivpost.com.

Θεωρείται φαβορί για τις προσεχείς προεδρικές εκλογές και κάνει ήδη τον γύρο της Ευρώπης για να συσφίξει σχέσεις με τους δυτικούς.

Μελέτη αποκατάστασης του πρώην βασιλικού κτήματος: Με εισιτήριο στο Τατόι Τ

της ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΛΕΦΤΟΓΙΑΝΝΗ

Στη βραχεία λίστα με τα 11 ευρωπαϊκά μνημεία που βρίσκονται σε κίνδυνο και παρουσιάστηκαν χθες στην Αθήνα από εκπροσώπους της Europa Nostra και της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού -εξ αυτών 7 θα χρηματοδοτηθούν και θα αποκατασταθούν εντός του 2014-, υπάρχει και μία ελληνική υποψηφιότητα.

Δείτε φωτογραφίες από κοινές ασκήσεις αμερικανικού αεροπλανοφόρου με ελληνική φρεγάτα

Πρόκειται για τις φρεγάτες «Αιγαίον» και «Έλλη» και τα αμερικανικά USS George H.W. Bush, αεροπλανοφό, και USS PHILIPPINE SEA, καταδρομικό

Στο Μυρτώο Πέλαγος έλαβε χώρα η εν πλω συνεκπαίδευση των ελληνικών φρεγατών «Αιγαίον» και «Έλλη», με τα αμερικανικά USS George H.W. Bush, αεροπλανοφό, και USS PHILIPPINE SEA, καταδρομικό, του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Λαμόγιο Καλφαγιάννης-ΠΟΣΠΕΡΤ: Αντισυνταγματικό το τέλος υπέρ ΝΕΡΙΤ...δεν τσουλάει στην τσέπη μας όπως της ΕΡΤ

Αντισυνταγματικό και παράνομο είναι το ανταποδοτικό τέλος που προβλέπεται να εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, υπέρ της «Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόρασης» (ΝΕΡΙΤ), υποστηρίζει με προσφυγή της που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης» (ΠΟΣΠΕΡΤ) και πρόεδρος της Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Γκάουκ προς απογόνους θυμάτων των ναζί στους Λιγκιάδες: ζητώ συγγνώμη, αισθάνομαι ντροπή!

Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν σήμερα όσοι παραβρέθηκαν στην επίσκεψη του  Προέδρου  της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ, στους Λιγκιάδες, όπου και  απευθύνθηκε στις οικογένειες των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στις 3 Οκτωβρίου  1943,  αφού προηγουμένως κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 16 μηνών στο γιατρό με την αντισημιτική επιγραφή

Και χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ - Ο 57χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για επιγραφή που είχε αναρτήσει στο ιατρείο του και στην οποία αναγραφόταν στα γερμανικά η φράση: «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι»

66 χρόνια από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα

Διαβάστε τη συγκινητική μαρτυρία του Μιχαήλ Στασινόπουλου

ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ προτού αναπαυθεί στα 99 του, ο 1ος μετά τη χούντα Πρόεδρος της Ελλάδος Μιχαήλ Στασινόπουλος, σε συνέντευξη στην ΕΡΤ το 1993, θυμήθηκε όταν είχε σταλεί, 44χρονος τότε καθηγητής Διοικητικού Δικαίου της Παντείου, ως πολιτικός σύμβουλος τής υπό τον ναύαρχο Περικλή Ιωαννίδη Στρατιωτικής Διοικήσεως Δωδεκανήσου, στο μεταβατικό στάδιο απ’ την ένωση 31.3.1947 έως την επίσημη ενσωμάτωση 7.3.1948 εκείνων των νησιών μας στη μητέρα Ελλάδα.

Ελεύθερος ο καραγκιόζης ο Λάλας παρά το φέσι-Δείτε πόσα χρωστάει σε ιδιώτη και δεν πληρώνει...

Ελεύθερος αφέθηκε ο Θανάσης Λάλας, ο οποίος κρατούταν σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Το πρωί δικαστικός κλητήρας μετέβη στο σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου, προκειμένου να του επιδόσει δικαστική απόφαση για την καταβολή...

Ο Σαμαράς στην κάλπη στο Δουβλίνο: «Όταν τα επιτόκια πέσουν κάτω από 6,9% τότε θα βγούμε στις αγορές»

Για το πότε θα βγει η Ελλάδα στις αγορές, για την αναγνώριση της οποίας έτυχε η Ελλάδα στο εξωτερικό, για τις επαφές με την τρόικα αλλά και για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας μίλησε ανώτατη κυβερνητική πηγή στους δημοσιογράφους.

Δεν τον έσωσε ούτε ο μάρτυράς του Βαξεβάνης!! Καρχιμάκης: «Δεν έχω να πληρώσω εγγύηση 1 εκ.»... στη μπουζού λοιπόν!

- Αρνείται ο Μιχάλης Καρχιμάκης να καταβάλλει την εγγύηση και λέει ότι θα λάμψει η αθωότητά του... παρότι στο σπίτι του βρέθηκαν απόρρητα έγγραφα....
- Εντονότατη δυσφορία στο ΠΑΣΟΚ για την απόφαση... υπερασπιστείτε τον λίγο ακόμα να δούμε για πότε θα φτάσετε στο 1%...
-Μάρτυρας υπεράσπισης του Καρχιμάκη ο "έγκριτος" Κώστας Βαξεβάνης... προφανώς υπάρχει αλληλοεκτίμηση από τη συνεργασία στο στήσιμο του σκανδάλου Βατοπεδίου....
Σε δήλωση με την οποία αρνείται την κατηγορία, που του αποδίδεται, εκτιμά ότι η Δικαιοσύνη θα αναγνωρίσει την αθωότητά του και σημειώνει ότι τα ισχνά οικονομικά του δεν του επέτρεψαν να καταβάλει την εγγύηση του ενός εκατομμυρίου, που του έχει επιβληθεί, προέβη ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Μια απάτη όλη η Ελλάδα!! 72 παραπομπές για τη λίστα Λαγκάρντ + Μαύρη τρύπα 1,5 εκατ. ευρώ στο ΕΜΠ + Πρώην παράγοντας της ΑΕΚ με 1,8 εκατ. ευρώ + Οδοντίατρος με παράνομη περιουσία 2,3 εκ και αδήλωτα 1,8 +.. +... +

Τρέχουν και δεν φτάνουν υπάλληλοι του ΣΔΟΕ. Ζήτησαν άρση απορρήτου σε λογαριασμούς Ελλήνων στην Ελβετία. Ξεσκονίζουν ονόματα και καταθέσεις. Ποια τα ευρήματα. Θα ζητηθεί άμεση καταβολή εκατομμυρίων

Στις οικονομικές υπηρεσίες για άμεση καταβολή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στέλνονται σε λίγες ώρες από τον ΣΔΟΕ τα ονόματα 72 επιχειρηματιών, ιδιωτών και άλλων που αναφέρονται στη "λίστα Λαγκάρντ".

Η Energean/Trajan Oil προτείνεται ως ανάδοχος για το κοίτασμα στο Κατάκολο

Η κοινοπραξία Energean Oil & Gas / TrajanOil & GasLimited/ Schlumberger προτείνεται στον υπουργό ΠΕΚΑ από την Επιτροπή Αξιολόγησης ως ανάδοχος για την εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Δυτικό Κατάκολο.

“Αντίποινα” από τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο για την ακύρωση του ταξιδιού του Αρχειπισκόπου Ιερωνύμου στην Ρωσία

Παπαριές Ιερώνυμου! Τι δουλειά έχει η εκκλησία να μπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια;

Αντίκτυπο και στις σχέσεις των Ορθόδοξων Εκκλησιών προκαλεί όπως φαίνεται, η σοβαρή πολιτική κρίση στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με άρθρο του εκκλησιαστικού σάιτ romfea.gr, ο Πατριάρχης Μόσχας αποφάσισε να μην παραστεί στο καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει η Ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας.

Πότε εξερράγη το ηφαίστειο της Σαντορίνης: Ερευνητές έλυσαν το μυστήριο

Τον ακριβή αιώνα που εξερράγη το ηφαίστειο της Σαντορίνης, κατάφερε να προσδιορίσει διεθνής επιστημονική ομάδα, χαρακτηρίζοντας ως αναξιόπιστη τη δενδροχρονολόγηση.

Σκάνδαλο με «αγέραστο» Έλληνα σταρ της αμερικάνικης tv που έπαθε μόλυνση στο μάτι από bottox [εικόνες]

Κατάγεται από τη Χίο, έχει πάρει συνέντευξη από τον Ομπάμα και τον Μπους, έχει παίξει σε μιούζικαλ τον Θεό, ενώ στο παρελθόν κατηγορήθηκε πως "δηλητηρίασε τους Ολυμπιακούς Αγώνες" και ότι συμπαθεί την πρώην ΕΣΣΔ.

Σέρβος προς Φαήλο: Ρώτα κι εμάς! Κάθε φορά περιμένουμε τους Ρώσους για βοήθεια κι ακόμα στο δρόμο είναι...

[Φυσικά και έχει δίκιο ο Φαήλος ότι εμείς πρέπει να κάνουμε τους μαλάκ@ς και να τα έχουμε με όλους καλά... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπίνουμε αμάσητη την αστεία προπαγάνδα που κάνουν οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι από τη Μόσχα που μας λένε ότι ο ουκρανός πρωθυπουργός χαιρετάει ναζιστικά ή ότι στο Κίεβο κυνηγάνε τους εβραίους... προπαγάνδα πολύ αποτελεσματική αφού είναι η μόνη που ακούς στα ελληνικά ΜΜΕ χωρίς ίχνος προβληματισμού (ρε φίλε πως γίνεται να χαιρετάει ναζιστικά ο άλλος και να μην το αναφέρει κανείς άλλος πέρα από τους Έλληνες ψεκασμένους; μήπως τελικά δεν χαιρετάει ναζιστικά;) και χωρίς αντίλογο... Και για να τελειώνουμε επειδή μερικοί μου λένε μα γιατί τόσο μένος εναντίον των Ρώσων:

ΒΙΝΤΕΟ: Για να μην ξεχνιόμαστε: Ορθόδοξοι είναι και οι Ουκρανοί, έτσι; Παπάς λειτουργεί πλήρωμα αποκλεισμένου ουκρανικού πλοίου

Επειδή πολλές παπαριές ακούμε από τους ψεκασμένους, δείτε τον ορθόδοξο παπά που ανεβαίνει σε ουκρανικό πολεμικό πλοίο (αποκλεισμένο στο λιμάνι της Σεβαστούπολης) για να λειτουργήσει. Δείτε το βίντεο στο 8:50 και στο 9:25:

TΩΡΑ-Ελεύθερος ο Καρχιμάκης με τρελή χρηματική εγγύηση!

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Καρχιμάκης για την υπόθεση παραβίασης μυστικών της πολιτείας.

Κεδίκογλου: Θα καλυφθούν τα έξοδα στην Κεφαλονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τους προϋπολογισμούς των υπηρεσιών τους θα καλυφθούν τα έξοδα της διαμονής των κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων στην Κεφαλονιά ,όπως διευκρίνισε ο Σίμος Κεδίκογλου σε απάντηση του στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν αναφορικά με το θέμα.
Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου,

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Χατζηνικολάου αμφισβητεί τη δημοσκοπήση της ALCO, που δίνει 5,7% στο Ποτάμι του Σταύρακα

Μεταξύ μας δεν έχει και άδικο για το ότι μοιάζει πολύ αρπακολατζίδικη η δημοσκόπηση... όχι βέβαια ότι ο Νικολάκης δεν θα πάθει εγκεφαλικό αν μπει ο Σταύρακας στη Βουλή με κανα αξιόλογο ποσοστό που θα τον καθιστά ρυθμιστή, όσο ο ίδιος θα τρέχει να μη βάλει στην σελίδα του, τις ειδήσεις για τις συλλήψεις των Κουρήδων

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Alco, που έδινε στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη ποσοστό 5,7%, ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε «επειδή έγινε πολύ βιαστικά και πολύ γρήγορα δεν της δίνω μεγάλη σημασία».

Γιατί είναι πιθανό να δούμε τις επόμενες ημέρες στη Βουλή τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Την επόμενη Πέμπτη έχουν κληθεί να παρουσιαστούν στην επιτροπή δεοντολογίας όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τους οποίους έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας από τον εισαγγελέα, προικισμένου να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις για όσα κατηγορούνται, όπως προβλέπει η διαδικασία.

Σε αυτό το αλλόκοτο δωμάτιο γεννήθηκε το Ιντερνετ -Από που έφυγε το πρώτο e-mail και πώς η τεράστια αυτή επιτυχία, συνδέθηκε με μια αποτυχία [εικόνες]

Εξωτερικά, το δωμάτιο 3420 στην πανεπιστημιούπολη του UCLA, μοιάζει με ένα αλλόκοτο δωμάτιο. Στο χώρο δεσπόζουν μια τεράστια παλαιακή γραφομηχανή, ένα ντουλάπι με παράξενα ηλεκτρονικά αντικείμενα και τεράστια μηχανήματα σαν ψυγεία Σε αυτό, όμως, το δωμάτιο ουσιαστικά γεννήθηκε το Διαδίκτυο και εστάλη το πρώτο, στον κόσμο, ηλεκτρονικό μήνυμα.

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου είναι πραγματικά γιγαντιαίο -Η φωτογραφία του καπετάνιου του στα ύφαλά του [εικόνες]

«Καλωσήρθατε στη... βαρκούλα μου». Κάπως έτσι φαίνεται να λέει, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, ο καπετάνιος του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμου του Queen Mary II, ο οποίος δέχθηκε να κάνει μια άκρως επικίνδυνη φωτογράφιση, για τα δέκατα γενέθλια του πλοίου.

Γαλαξίας «διαλύεται» μπροστά στην κάμερα του Hubble της NASA [εικόνα]

Εναν εντυπωσιακό σπειροειδή γαλαξία που μοιάζει να διαλύεται από τους διαστημικούς ανέμους, απαθανάτισε το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble της NASA.

EBEA: Οι έξι στους 10 φορολογούμενους δεν μπορούν να πληρώσουν την Εφορία

Σχεδόν 6 στους 10 φορολογούμενοι εκτιμούν ότι δεν θα είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις για το 2014, σύμφωνα με έρευνα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών . Η έρευνα διενεργήθηκε από την ALCO, διεξήχθη μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας 18 και άνω από όλη την Ελλάδα, το χρονικό διάστημα μεταξύ 28 Φεβρουαρίου - 02 Μαρτίου 2014.

Εντάξει! Το παράχ@σες ρε Ταμήλο: «Πως να κυνηγήσει ο Τζαμτζής; Ούτε να περπατήσει μπορεί...»

Πως σχολίασε τον κυνηγό Ιορδάνη Τζαμτζή ο Μιχάλης Ταμήλος, σύμφωνα με τον Βηματοδότη;

Διαβάζουμε:

«Ο Μιχάλης Ταμήλος μόλις είδε τη φωτογραφία σε ένα κυνηγετικό περιοδικό του συναδέλφου του κ. Δάνη Τζαμτζή που κρατούσε έναν...

ΝΔ: Κι άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εκθειάζει το βιβλίο Κουφοντίνα

Με αφορμή, το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, σχολίασε σχετική τοποθέτηση του μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Δημοσθένη Παπαδάτου Αναγνωστόπουλου και ο ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε να δικαιολογήσει, χωρίς μέχρι τώρα να έχει βρει μια λέξη καταδίκης για το συγκεκριμένο βιβλίο.

Ηλεκτρονικά όλα τα πόθεν έσχες

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δικαστικοί και όλοι όσοι υποχρεούνται, βάσει νόμου να υποβάλλουν δήλωση «πόθεν έσχες», θα πρέπει στο εξής να ανταποκρίνονται στην υποχρέωσή τους ηλεκτρονικά.

Συνελήφθη για χρέη ο καραγκιόζης Θανάσης Λάλας

Στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος κρατείται ο δημοσιογράφος και εκδότης, Θανάσης Λάλας, ο οποίος κατηγορείται για....

ΞΥΠΝΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚ@!! Αχτίδα φωτός για τον Σουμάχερ-Αναπνέει μόνος του

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς ο Γερμανός πρωταθλητής δεν χρειάζεται πλέον τεχνητή αναπνοή και αναπνέει μόνος του ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν ακούει και τις φιλικές φωνές γύρω του.

Μπαλάφας: "Δεν θα διαβάσω το βιβλίο του Κουφοντίνα"... αφού τα ξέρει όλα, τι να διαβάσει; Τα ζούσε και τα πανηγύριζε όταν συνέβαιναν....

Το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, μίλησε στον realfm 98,7 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, "το Ποτάμι" αλλά και το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μακάρι για να συνεχίσουν τα μνημόνια για 50 χρόνια μπας και σωθούμε: Η 15χρονη Ιταλίδα που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει... Μέρκελ (ΦΩΤΟ)

[Αυτό όμως με την εμφάνιση τι το 'θελες ρε κορίτσι μου;; Χάθηκε καμιά Σακίρα....]

Σε λάθος χώρα μοιάζει να έχει γεννηθεί μία 15χρονη Ιταλίδα, η οποία, πέρα από τις φαρφάλες, το τιραμισού και τον Έρος Ραματσότι, δεν μοιάζει να συγκινείται από κανένα άλλο...ιταλικό προϊόν.

Η νεαρή Μαρία Τζανκέτα θαύμαζει ό,τι φέρει γερμανική υπογραφή, με πρώτη και καλύτερη την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

ΒΙΝΤΕΟ-Το παροπλισμένο καταδρομικό που βύθισαν οι Ρώσοι

Με στόχο να αποκλείσει την είσοδο του κόλπου στη Μαύρη Θάλασσα όπου ελλιμενίζονται πλοία του ουκρανικού Ναυτικού, βύθισε το ρωσικό ναυτικό το καταδρομικό «Ochakov», κλάσης «Kara».

Μαυραγάνης: Αυτές οι αποδείξεις θα υπολογίζονται στο σύνολό τους

Οι αποδείξεις που απαιτείται να προσκομίσει ο φορολογούμενος από αγορές ειδών διατροφής και καυσίμων θα υπολογίζονται στο σύνολό τους και κατά την τρέχουσα χρήση, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη.