10 Μαρτίου 2014

Ενοπλοι, Ρώσοι φυσικά αλλά δεν το φωνάζουμε, απήγαγαν δύο Ουκρανούς δημοσιογράφους -Ανησυχία για τις ζωές τους

Τυχερός τελικά ο Ονισένκο που μόνο τον έδειραν γιατί θα μπορούσαν και να τον είχαν εξαφανίσει... έτσι γατάκια που δεν γράψατε τίποτα;

Ενοπλοι, η ταυτότητα των οποίων παραμένει αδιευκρίνιστη (εδώ γελάμε!! προφανώς οι δημοσιοκάφροι εννοούν "αδιευκρίνιστοι Ρώσοι"), απήγαγαν δύο Ουκρανούς δημοσιογράφους στην Κριμαία, ανακοίνωσε σήμερα η οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα, προειδοποιώντας ότι αυτοί που ευθύνονται για τις επιθέσεις εναντίον εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης προσπαθούν να μετατρέψουν την περιοχή σε μια «μαύρη τρύπα για τις ειδήσεις».

Πυροσβέστης αντί να σβήσει πυρκαγιά έβαλε «φωτιά» στο γάμο μίας 39χρονης -Πώς την εκβίαζε για την εξωσυζυγική της σχέση

Το φως της δημοσιότητας είδε μία περίεργη και πρωτοφανής υπόθεση στη Χαλκίδα με πρωταγωνιστή έναν 40χρονο πυροσβέστη, ο οποίος κατηγορείται για εκβιασμό και δωροδοκία σε βάρος μίας 39χρονης γυναίκας.

ΑΥΤΟΣ θα αγοράσει ό,τι νησί μας άφησε ο Σεΐχης του Κατάρ!

Ο Σεΐχης  του Κατάρ Χαμάντ Αλ Θανί έγινε γνωστός στο πανελλήνιο με την αγορά της Οξυάς.

Τώρα, τα φώτα της δημοσιότητας, ετοιμάζεται να τραβήξει ο ένας από τους γιούς του, ο Ταμίμ, που από το περασμένο καλοκαίρι και μετά την παράδοση της εξουσίας από τον πατέρα του, είναι ο νέος ηγέτης του Κατάρ.

“Εμείς εξαφανίσαμε το αεροπλάνο σας”! - Το e-mail που έσπειρε τον πανικό στη Μαλαισία - Άγριο κράξιμο από Κίνα: Ανεπαρκείς οι έρευνες σας!

- Το μήνυμα της Ταξιαρχίας Κινέζων Μαρτύρων στάλθηκε σε δημοσιογράφους στην Κίνα
- Η οργάνωση  κάνει λόγο για αντίποινα
- Αξιωματούχοι στη Μαλαισία πιστεύουν ότι πρόκειται για φάρσα
- Ο αποστολέας είναι αδύνατο να εντοπιστεί, όπως επισημαίνουν οι αρχές

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μαλαισία, μετά το e-mail που έστειλε η Ταξιαρχία Κινέζων Μαρτύρων αναλαμβάνοντας την εξαφάνιση του Boeing 777 της Malaysian Airlines με τους 239 επιβαίνοντες.

BINTEO-Δείτε την όμορφη κοπέλα να "μιλάει" ένα κάρο γλώσσες χωρίς να βγάζουν νόημα αυτά που λέει

Κυριολεκτικά θραύση κάνει το βίντεο μιας νεαρής κοπέλας, η οποία χρησιμοποιώντας έναν πρωτότυπο τρόπο θέλησε να δείξει πώς ακούγεται η μια γλώσσα σε έναν άνθρωπο που δεν την μιλά.

ΦΩΤΟ: Όλο το σχέδιο επανάστασης των ΣΥΡΙΖΑίων... χωρίς κανείς τους να ξεκουνήσει από τον καναπέ!!

Θα κλάψετε με τον στόκο που λέει στους υπόλοιπους ότι έχει σχέδιο να ρίξει την κυβέρνηση χωρίς να σηκωθεί κανείς τους από τον καναπέ και το πληκτρολόγιο.... περιττό να πούμε ότι όλοι τον γράψαν στ' αρχ@δια τους... Δείτε το:

Η σειρά που έριξε το site του HBO!

Πολλοί θεωρούσαν την επιτυχία της δεδομένη, πριν καν προβληθεί το πρώτο της επεισόδιο...

Δύο ντετέκτιβ συναντιούνται ξανά μετά από χρόνια με αφορμή έναν νέο κύκλο συνεντεύξεων σε μία υπόθεση που πίστευαν πως είχαν εξιχνιάσει.

Μερικά δις έχασε ρε ο Μάκαρος και τον λέτε απατεώνα; Ψωμιάδης: Ο Λούβαρης μου έδινε 200 εκ αλλά δεν τα πήρα

Απολογία «εφ’ όλης της ύλης» για τα γεγονότα που είχαν προηγηθεί πριν αναλάβει την ΑΕΚ αλλά και για τα «πεπραγμένα» του στην ΠΑΕ ξεκίνησε να δίνει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο Μάκης Ψωμιάδης στη δίκη για την υπόθεση υπεξαίρεσης ποσού περίπου 22 εκατομμυρίων ευρώ, κατά τη δικογραφία, από τα ταμεία της ομάδας.

Ο ΓΑΠ απαντά και γελάει και το παρδαλό κατσίκι: Επέλεξα να μην οδηγήσω τη χώρα σε χρεοκοπία

Δια του στενού του συνεργάτη σε θέματα Τύπου, Γιώργου Ελενόπουλου, απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου στις κατηγορίες ότι με τη στάση του απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και την προσπάθεια ανασυγκρότησης της κεντροαριστέρας, θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα τη ίδιας της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για «δήθεν διλήμματα», ενώ σημειώνεται με νόημα ότι σε όλες του τις αποφάσεις ο Γιώργος Παπανδρέου προέταξε το εθνικό συμφέρον έναντι του παραταξιακού ή του προσωπικού συμφέροντος.

Ποιος δικτάτορας σκότωσε τους περισσότερους ανθρώπους; Ενα γράφημα που δεν αφήνει καμία απορία [εικόνα]

Αδόλφος Χίτλερ, Ιωσίφ Στάλιν ή Μάο. Ποιος σκότωσε τους περισσότερους; Ενα επεξηγηματικό διάγραμμα απεικονίζει δέκα δικτάτορες που έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα.

Με αυτό τον μάλλον παιδικό, απλοϊκό τρόπο απεικονίζεται το πόσα εκατομμύρια ψυχές έχουν αφαιρέσει: μια σταγόνα αίμα ισοδυναμεί με ένα εκατομμύριο νεκρούς.

Φυσικά, ο νικητής είναι ο...

Δασκάλα έδειξε προσωπικό σ@ξ βίντεο στους μαθητές

Αντί για την εκπαιδευτική ταινία που περίμεναν οι 12χρονοι μαθητές του «Forest Heights Middle School» στο Little Rock του Arkansas,  είδαν στην οθόνη της τηλεόρασης του σχολείου τη δασκάλα τους σε ιδιαίτερα προσωπικές σκηνές με έναν άντρα.

ΔΑΚΡΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟ: Τα 10 αγαπημένα τραγούδια του Γαβριήλ... ακόμα και τα ερωτικά θυμίζουν Επανάσταση

Φοίβος Δεληβοριάς, Μάνος Χατζιδάκις, Νίκος Παπάζογλου, Παύλος Παυλίδης, αλλά και Duft Punk συνυπάρχουν στα 10 αγαπημένα τραγούδια που έσπευσε να μας ανακοινώσει ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα Γαβριήλ Σακελλαρίδης και που παρουσιάζει το left.gr

Διαγραφή προστίμων για παράνομη στάθμευση με παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη

Με το πρόβλημα των προστίμων παράνομης στάθμευσης, που έχουν επιβληθεί σε κατόχους ΙΧ αυτοκινήτων από τους δήμους, πριν από πολλά χρόνια, ασχολήθηκε ο Συνήγορος του Πολίτη, μετά από καταγγελίες που δέχθηκε, ενώ στη συνέχεια οι δήμοι αποδέχθηκαν τις προτάσεις της ανεξάρτητης Αρχής και ακύρωσαν πρόστιμα που είχαν επιβάλει.

Ετσι θα επιλέγονται οι προϊστάμενοι στο Δημόσιο: Εξετάσεις, συνέντευξη, έλεγχος από ΑΣΕΠ και στελέχη ιδιωτικού τομέα

Αλλάζει άρδην ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέγονται οι προϊστάμενοι υπηρεσιών στο Δημόσιο, καθώς, το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης «τελειώνει» την μοριοδότηση, αλλά επιβάλλει γραπτές εξετάσεις, συνέντευξη και άλλες πιο αυστηρές διαδικασίες.

Πρωτοφανής δήλωση υπουργού στη Βουλή: Το πολιτικό σύστημα κορόιδευε την κοινωνία και τον εαυτό του και δεν εφάρμοζε το νόμο

Αίσθηση προκάλεσε στην Βουλή η τοποθέτηση της υφυπουργού Υγείας, Ζέτας Μακρή, αναφορικά με τον νόμο περί απαγόρευσης του καπνίσματος.

Η κυρία Μακρή, απαντώντας σε ερώτηση του Ανδρέα Ψυχάρη, τόνισε ότι εδώ και πολύ καιρό το πολιτικό σύστημα κορόιδευε την κοινωνία και τον εαυτό του καθώς δεν ήθελε να εφαρμόσει το νόμο για την απαγόρευση του καπνίσματος.

Κουκουλόπουλος: Έλειπαν όσοι εμπνεύστηκαν το «λεφτά υπάρχουν» δηλ ο ΓΑΠ και ο Χρησοχοϊδης που διάβαζε το μνημόνιο

Ο ένας μετά τον άλλο τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τοποθετούνται σήμερα εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου που επέλεξε τη ρήξη με την ηγεσία του κόμματος και απουσίασε από τη συνδιάσκεψη για την «Ελιά».
Αίσθηση προκάλεσε η ολομέτωπη επίθεση του Πάρι Κουκουλόπουλου αναφερόμενος στις ηχηρές απουσίες του Γιώργου Παπανδρέου και «παπανδρεϊκών» στελεχών του ΠΑΣΟΚ από τη συνδιάσκεψη της «Ελιάς»:

BINTEO-Ο "μπαμπάκας" Ερντογάν καταρρέει! Νέα συνομιλία σοκ με τον γιό του προκαλεί σάλο

Νέες συγκλονιστικές τηλεφωνικές συνομιλίες για το επίπεδο “δημοκρατίας” που “έφερε” στην Τουρκία ο Ταγίπ Ερντογάν, αποκαλύπτονται μεταξύ του ίδιου και του γιού του Μπιλάλ (διαβάστε εδω λέξη πρός λέξη την πρώτη συνομιλία με τον γιο του Μπιλάλ).

Νέο γερμανικό «όχι» για τις αποζημιώσεις

Τις αξιώσεις της Αθήνας για πολεμικές επανορθώσεις απέρριψε εκ νέου η γερμανική κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι η θέση του Βερολίνου επί του θέματος δεν έχει αλλάξει.

ΦΩΤΟ-Μετά την ένταση...τα χαμόγελα Στουρνάρα-Τόμσεν

Ο Πολ Τόμσεν ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών, λόγω των απαιτήσεων του από την ελληνική κυβέρνηση, πολλές από τις οποίες χαρακτηρίστηκαν παράλογες. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι εντάσεις κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων...

Νέα γελοιότητα Αβραμό!! Στέλνει τον Πάγκαλο «να φυσήξει ο αέρας να πάρει τη σημαία» να μας εκπροσωπήσει και να μιλήσει για στρατηγική!!

Να εκπροσωπήσει την ελληνική Προεδρία στη Στρατιωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ενωσης ζήτησε από τον Θεόδωρο Πάγκαλο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον κ. Πάγκαλο, ο οποίος έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης (επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου) και υπουργός σε διάφορα υπουργεία.

Ειδική ομάδα «Ράμπο» για 100.000 πλούσιους φοροφυγάδες – Tι θα ψάχνουν

Το υπουργείο Οικονομικών δημιουργεί έπειτα από πίεση του ΔΝΤ ειδική υπηρεσία 20 ατόμων που θα ξεσκονίζει τραπεζικούς λογαριασμούς, έξοδα για αναψυχή και ιδιωτικά σχολεία, καθώς και αναλήψεις από πιστωτικές κάρτες

ΒΙΝΤΕΟ-Οι "ύποπτοι" επιβάτες έμοιαζαν με τον...Μπαλοτέλι

Με τον ποδοσφαιριστή της Μίλαν Mάριο Μπαλοτέλλι παρομοίασε ο γενικός διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας τη Μαλαισίας Αζαρουντίν Αμπντούλ Ραχμάν, τους κατόχους των δύο πλαστών διαβατηρίων της πτήσης ΜΗ 370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Η δύναμη της τρόικα στην Ελλάδα αρχίζει να χάνεται

Η επιρροή της τρόικας στον Αντ. Σαμαρά, έχει ήδη αρχίσει να μειώνεται, καθώς με την Οικονομία να εξέρχεται από την εξαετή ύφεση και την επίτευξη λογιστικού και δημοσιονομικού πλεονάσματος, ο Έλληνας πρωθυπουργός διαθέτει αρκετά χρήματα για την κάλυψη των μισθών και των συντάξεων, αναφέρεται σε δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Μπλούμπεργκ και προστίθεται: Το μόνο που χρειάζεται είναι ο δανεισμός χρημάτων για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους, που ανέρχεται στα 321 δισ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι «κροίσοι» της στρογγυλής θεάς

Την ώρα που η γηραιά ήπειρος διέρχεται μια από τις πιο σοβαρές κοινωνικές και οικονομικές κρίσεις της ιστορίας της τα νούμερα των ετήσιων απολαβών των star του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου προκαλούν ίλιγγο.

Φαήλος: "Ξέρει μόνο τη Ρόζα Εσκενάζυ"

«Κλέβω εκκλησία» αλλά θα πω ότι, ακόμη κι εγώ, ξέρω ότι ο Γιαννόπουλος είναι της «Ρόζας», που είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/J.P. Morgan και η οποία ουδεμία σχέση έχει με την αείμνηστη αοιδό Ρόζα Εσκενάζυ.

Ουιγούροι: Ποιοί είναι οι Τούρκοι της Κίνας που σκορπούν τον θάνατο

Ακούσαμε για πρώτη φορά τους Ουιγούρους, στο φονικό του σιδηροδρομικού σταθμού της νότιας Κίνας όπου με τα χατζάρια σκότωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Τώρα όλοι φωτογραφίζουν τους Ουιγούρους φανατικούς ισλαμιστές πίσω από την εξαφάνιση του αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών.

Ας δούμε λοιπόν ποιοί είναι οι φανατικοί ισλαμιστές Ουιγούροι:

Κανένα ίχνος του «Πλανήτη Χ» στην τελευταία έρευνα

Οι θεωρίες που θέλουν έναν άγνωστο ως σήμερα πλανήτη να κρύβεται στις παρυφές του Ηλιακού Συστήματος δείχνουν να διαψεύδονται οριστικά από έρευνα της NASA που εξέτασε ολόκληρο τον ουρανό.

ΦΩΤΟ: Αποκάλυψη μεγατόνων από τον «έγκριτο» Κώστα Βαξεβάνη!!

Μετά την αποκάλυψη -"ανακάλυψη" καλύτερα- του σκανδάλου Βατοπεδίου, ο γνωστός για τις εμμονές του δημοσιογράφος (κάποτε ήταν κρατικοδίαιτος αλλά εδώ και 2-3 χρόνια που το κράτος δεν πληρώνει, έχει μείνει χωρίς δουλειά....) ανακάλυψε ότι στη Κυβέρνηση υπάρχει ένας φασίστας νεοναζί!! Δείτε...

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Η τρολιά της ημέρας...

Εκλογές χθες στη Β. Κορέα και ο Κιμ Γιονγκ Ουν ψήφισε... τον εαυτόν του, ενώ οι άλλοι χόρευαν στους δρόμους! Δείτε το βίντεο:

Η άγνωστη ζωή του Τσακ Νόρις. Πολέμησε στην Κορέα, αλλά δεν έριξε ούτε μια σφαίρα!

Tον έδερναν οι συμμαθητές του, κατάγεται από τους Τσερόκι, είναι φανατικός χριστιανός. Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Τσακ Νόρις
Στο σχολείο όλοι τον πείραζαν. Ο μικρός Ray Norris ήταν πάντα ντροπαλός και δεν τα κατάφερνε ούτε στα μαθήματα, ούτε στα αθλήματα. Δεν έδινε όμως σημασία.

Η παρακάμερα του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (VIDEO)

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κανάλι της στο Youtube από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως συνηθίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε την άλλη πλευρά του ντέρμπι στο κανάλι της στο Youtube...

Πλάκα μας κάνετε ρε; Για να αθωωθούν πάλι; "Στο εδώλιο ξανά οι 42 του Χρηματιστηρίου για τις μετοχές φούσκες του 1999"

Εδώλιο ξανά δείχνει ο αντεισαγγελέας του Αρείου πάγου Χαραλαμπος Βουρλιωτης, για τους 42 κατηγορουμένους-εμπλεκόμενους στην υπόθεση με τις μετοχές φούσκες του Χρηματιστηρίου Αθηνών, οι οποίοι πρόσφατα αθωώθηκαν, με ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

Ευάγγελος Μητσοτάκης: Ο ανιψιός του επίτιμου, μετρ του Ομπάμα και των Οσκαρ, αποκαλύπτει τις παραξενιές των σταρ και των Αμερικανών πολιτικών [εικόνες]

O Eυάγγελος Μητστοτάκης, ανιψιός του επίτιμου, καθώς ο παππούς του και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι ξαδέλφια, μπαινοβγαίνει με άνεση στον Λευκό Οίκο, πήγε στην πρόσφατη απονομή των Οσκαρ, ενώ συχνά πυκνά ταΐζει τους χολιγουντιανούς σταρ. Ολα αυτά χάρη στη δουλειά του που τον βάζει στα μεγάλα σαλόνια και δεν είναι άλλη από το εστιατόριό του στην Ουάσινγκτον.

Τέλος εποχής για Neoset -Πτώχευση και λουκέτο σε όλα τα καταστήματα

Σε πτώχευση κηρύχθηκε η Neoset με την με αριθμό 212/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας μετά από αίτηση εργαζομένων του εργοστασίου της Χαλκίδας που εκδικάστηκε στις 20 Νοεμβρίου του 2013 και δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα κατοικίδια βελτιώνουν τη σωματική και ψυχική υγεία: 10 οφέλη που απολαμβάνουν όσοι ζουν με σκύλο

Τα σκυλιά προσφέρουν κάτι περισσότερο από συντροφικότητα. Εάν έχετε ήδη έναν τετράποδο φίλο, έχετε αρκετούς λόγους να τον ευχαριστήσετε. Αν σκέφτεστε να πάρετε έναν, δείτε τα εκπληκτικά οφέλη που απολαμβάνουν όσοι ζουν με σκύλο.

Σταϊκούρας: 3 εκατ. ευρώ φέτος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι εγγυήσεις του ελληνικού Δημοσίου για το τρέχον οικονομικό έτος

Στοιχεία για τις χρηματοδοτήσεις προς τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (ΟΜΜΑ), διαβίβασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου. Από το συγκεκριμένο έγγραφο προκύπτει ότι για το τρέχον οικονομικό έτος έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού τακτική επιχορήγηση για τον Οργανισμό ύψους 3.000.000 ευρώ.

Πιστόριους: «Λύγισε», κάνοντας εμετό - Έδιωξαν τα media από τη δίκη

Η δεύτερα εβδομάδα... της κρίσης για τον «blade runner» 

Ενώπιον των δικαστικών Αρχών στην Πρετόρια της Νότιου Αφρικής βρίσκεται αυτή την ώρα ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους, για το θάνατο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ, στις 14 Φεβρουαρίου 2013.

Moody's: Θετικά τα αποτελέσματα των stress tests για τις ελληνικές τράπεζες

Σε θετικό συμπέρασμα κατέληξε ο οίκος αξιολόγησης Moody΄s σχετικά με τα αποτελέσματα των stress test των ελληνικών τραπεζών. Παράλληλα, επισήμανε πως απομακρύνεται ο κίνδυνος απωλειών για τους πιστωτές των ιδρυμάτων, ανάμεσά τους και οι καταθέτες.

Μείωση 4,3% κατέγραψαν οι ελληνικές εξαγωγές τον Ιανουάριο

Μείωση 4,3% κατέγραψαν οι ελληνικές εξαγωγές τον Ιανουάριο, ενώ οι εισαγωγές σημείωσαν μείωση 9,4%.

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, η συνολική αξία των εξαγωγών - αποστολών τον Ιανουάριο 2014 ανήλθε στο ποσό των...

Εντόπισαν τον έναν ύποπτο επιβάτη

Οι αρχές της Μαλαισίας αναγνώρισαν τον έναν από τους δύο επιβάτες του αγνοούμενου αεροπλάνου της εταιρείας Malaysian Airlines που είχαν χρησιμοποιήσει κλεμμένα διαβατήρια, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Γεωργιάδης: Θα συμφωνήσουμε με την τρόικα-Ομαλοποιείται η κατάσταση με τα τηλέφωνα του ΕΟΠΥΥ

Την εκτίμηση ότι ομαλοποιείται η κατάσταση με τις τηλεφωνικές γραμμές του ΕΟΠΥΥ, έκανε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Πυρά Κ. Μητσοτάκη κατά Κ. Καραμανλή... επειδή τον έκανε άνθρωπο φέρνοντάς τον στη ΝΔ...

Τελικά κρατάει χρόνια η κολόνια της σύγκρουσης του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Μια διαμάχη που έχει πάρει και πολιτικά χαρακτηριστικά συν τω χρόνω, στο κόμμα της ΝΔ, με τους επονομαζόμενους καραμανλικούς και μητσοτακικούς.

Γιορτάζουν επέτειο οι Μαζιώτης - Ρούπα... άντε βρε και στα δικά σας!

Με ένα κείμενο τους, που ανήρτησαν στο indymedia, κάνουν την επανεμφάνιση τους οι καταζητούμενοι για τρομοκρατία Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης.

Το κείμενο αφορά τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την ένοπλη συμπλοκή στην Δάφνη όπου έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Λάμπρος Φούντας .

Ανατροπή ΣΟΚ στο πολιτικό σκηνικό Ελλάδας κ Ευρώπης!! Την Περιφέρεια καπάρωσε ο Μαντούβαλος, και στην επόμενη Ευρωβουλή ο Νικολόπουλος

Την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ο Π.Μαντούβαλος
Την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» του Βύρωνα Πολύδωρα ανακοίνωσε ο Π.Μαντούβαλος

Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Πολύδωρα, στο γραφείο του στη Βουλή, με τον πρόεδρο της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστο Ζώη και τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκο Νικολόπουλο, που συναποτελούν την Ένωση, καθώς και τον κ. Μαντούβαλο, ο οποίος παρουσίασε τα σχέδιά του (μη γελάτε ρε!!) για τον τρόπο με τον οποίο θα πολιτευθεί.

ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΣΥΓΧΙΖΕΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ: Η πλήρης λίστα των 431 ΜΚΟ που μοιράστηκαν 115 εκατ. ευρώ

Για να υλοποιήσουν 732 προγράμματα, χρηματοδοτήθηκαν με περισσότερα από 115 εκατ. ευρώ

Με περισσότερα από 115 εκατ. ευρώ είχαν χρηματοδοτηθεί την περίοδο 2000-2010, 431 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το... αμφιλεγόμενο, συχνά, έργο τους.

Ο Πρετεντέρης συγκρίνει τον Τσίπρα με τον… Μωυσή ή τα τρία κακά της μοίρας μας

Σε νέο… κριτικό σχολιασμό κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προχωρεί ο Γιάννης Πρετεντέρης με άρθρο του στα “Νέα”.

Ο γνωστός αρθρογράφος του Συγκροτήματος Λαμπράκης διατηρεί...

Γκάνγκστερ "Πρόεδρος" της Κριμαίας: Δυνατότητα στους κατοίκους για ρωσικό ή ουκρανικό διαβατήριο

[Επειδή οι Ελληναράδες λένε ότι μόνο ο Πρωθυπουργός της Ουκρανίας είναι φυτευτός... να τους ενημερώσουμε ότι και ο "Πρωθυπουργός της Κριμαίας" είναι φυτευτός από τον Πούτιν και επιπλέον:
-Στις τελευταίες τοπικές εκλογές το φιλορωσικό κόμμα του πήρε 4%
-Ο ίδιος, ο Σεργκέι Ακσιόνοφ είχε κατηγορηθεί (όταν πρωτοεμφανίστηκε στην πολιτική το 2009) από την φιλορώσικη εφημερίδα "Η αλήθεια της Κριμαίας" για συμμετοχή (σαν μεσαίο στέλεχος) σε εγκληματική οργάνωση που ασχολούνταν με απαγωγές, εκβιασμούς και προστασία. Το παρατσούκλι του ήταν Γκόμπλιν...]

Ο φιλορώσος πρωθυπουργός της Κριμαίας θα παραχωρήσει το δικαίωμα στους κατοίκους της περιοχής να κατέχουν ρωσικό ή ουκρανικό διαβατήριο σε περίπτωση προσάρτησης της ουκρανικής περιοχής στη Ρωσία μετά το δημοψήφισμα της 16ης Μαρτίου, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Τούρκος ακολούθησε το gps και βρέθηκε... στο φράχτη του Έβρου

Παράξενο αλλά όχι πρωτόγνωρο, λένε οι ντόπιοι που ξέρουν καλύτερα.
Ακόμα ένας οδηγός χάθηκε στον Έβρο, όμως η υπηκοότητά του και το σημείο όπου βρέθηκε προκάλεσαν πολλές υποψίες.
Πρόκειται για έναν 34χρονο Τούρκο, ο οποίο...

Σταύρακα σοβαρευτείτε γρήγορα: Επικοινωνιακή επίθεση από "Το Ποτάμι" με στελέχη... για το πέ@ς καβάλα...

[Δυστυχώς το Ποτάμι του Σταύρακα είναι καταδικασμένο να αποτύχει αν συνεχίσει να εμφανίζει εικόνα παιδικής χαράς μιας παρέας δημοσιογράφων που έχουν μάθει να κάνουν μόνο κριτική αλλά όχι προτάσεις. Τραγική ήταν η σημερινή εμφάνιση εκπροσώπου του στον ΣΚΑΪ τον οποίο ο "ιερόσυλος" Πορτοσάλτε βεβήλωσε! Αφού επί 5 λεπτά είπε το ποίημα για τον κόσμο που έχει βαρεθεί να ακούει προτάσεις από άτομα που δημιούργησαν τα προβλήματα, ότι αυτοί είναι μέρος του λαού που θέλουν λύσεις, ότι αυτοί δεν θα προσφέρουν Ζάππεια κ.λπ μόλις ο Πορτοσάλτε τον ρώτησε πχ. ποια η θέση του για την απελευθέρωση του επαγγέλματος του φαρμακοποιού... η μηχανή άρχισε να ρετάρει:

Ο Σημίτης έβγαλε «άχρηστους» όλους τους Έλληνες... εκτός αυτούς που έπαιρναν τις μίζες δίπλα του

Ο κύριος «Ισχυρή Ελλάδα» ξαναχτυπάει με άρθρο του. Ο Κώστας Σημίτης στρέφεται κατά της ελληνικής παραγωγικής βάσης και κατά των δημοσίων υπαλλήλων. Δεν βρήκε ούτε λέξη να γράψει για τη διαπλοκή και τις μίζες των «συντρόφων» του που «κατακρεούργησαν» το δημόσιο χρήμα.

Επένδυση 20 εκατ. ευρώ για νέο εργοστάσιο στις Σέρρες από την Κρι-Κρι

Στην υλοποίηση επένδυσης ύψους 20 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία νέας υπερσύγχρονης μονάδας γιαουρτιού στις Σέρρες, προχωρά η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι-Κρι, μετά από το ατυχές συμβάν της πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις της, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Tα χρυσά μυστικά της Μονής Ιβήρων

Μια έκταση 937 στρεμμάτων, που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του μοναστηριού, την οποία έχει "καταλάβει" η εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός"
Μπορεί το «Πάτερ ημών» και το «Πιστεύω» που ανέγνωσε πριν από μερικές ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στο Αγιον Ορος να τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας, οι πιο πονηρεμένοι, όμως, διερωτήθηκαν τι να εννοούσε ο πρωθυπουργός όταν, προσερχόμενος στη Μονή Ιβήρων, δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός στους μοναχούς. Εχουν ανάγκη βοήθειας οι μοναχοί;

New York Times για Αλέξανδρο Ιόλα: "Ο γκαλερίστας που άλλαξε την τέχνη για πάντα"

Η Νέα Υόρκη τιμά τον Ελληνα γκαλερίστα και συλλέκτη

"Αυτές τις ημέρες" τονίζει το ρεπορτάζ των New York Times "οι γκαλερίστες είναι σχεδόν το ίδιο σημαντικοί με τους καλλιτέχνες τους οποίους προωθούν. Αλλά μόνο ένας μπορεί να έχει τα credits ότι έχει δώσει στον τεράστιο καλλιτέχνη Andy Warhol και την πρώτη αλλά και την τελευταία έκθεση του, ότι έφερε τον Σουρεαλισμό στις Η.Π.Α., και ότι γνώρισε στην αγορά της Δυτικής Ακτής τον καλλιτέχνη Ed Ruscha".

Άφαντος ο Γρέγος από τη δίκη Παπαγεωργόπουλου- Έξαλλος ο πρόεδρος του δικαστηρίου

Τις έντονες αντιδράσεις του δικαστηρίου προκάλεσε η απουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Γρέγου. Ο ίδιος, παρόλο που διαβεβαίωνε ότι θα παραστεί και θα καταθέσει σαν μάρτυρας στη δίκη της υπεξαίρεσης...

ΒΙΝΤΕΟ-Ντράμερ χωρίς χέρια… τα σπάει

Το γεγονός ότι ο Cornel γεννήθηκε χωρίς βραχίονες και παραμορφωμένο πόδι δεν τον αποθάρρυνε από το να ασχοληθεί με το αγαπημένο του μουσικό όργανο, τα ντραμς.

«Να κατασχεθούν οι εισπράξεις από το βιβλίο του Κουφοντίνα»

Οργισμένες αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων της «17 Νοέμβρη», καθώς επίσης δικαστικούς και αξιωματικούς που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξάρθρωση της οργάνωσης και τις δίκες των μελών της, έχει προκαλέσει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα.