09 Απριλίου 2014

Σωσίας της Τζολί ανάγκασε ταξιτζή να της κάνει 2 φορές σεξ -Τον μαχαίρωσε όταν δεν κατάφερε και τρίτη [εικόνες]

Θα μπορούσε να θεωρηθεί κολακευτική η πολιορκία από μία γυναίκα που μοιάζει στην Αντζελίνα Τζολί. Αυτό όμως που έζησε στα χέρια της ένας ταξιτζής μόνο με θρίλερ έμοιαζε.

Μία αφηνιασμένη Ρουμάνα, σωσίας της ηθοποιού, ανάγκασε τον άνδρα να κάνει δύο φορές σεξ μαζί της, ενώ τον μαχαίρωσε όταν ο άμοιρος άνδρας δεν άντεχε για τρίτο...

Ευτυχώς ξεμαγαρίζουμε! Γιαννάκου τρέμει το σταυρό: «Θα πάνε στην Ευρωβουλή οι ανίδεοι».. ενώ εσύ ήσουν σχετική όταν πήγες

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΨΩΝΙΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ! 

Δεν θα συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο η νυν επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία, συνομιλώντας με δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, εκτόξευσε «καρφιά» κατά του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Σούργελο κατάντησε ο Πολύδωρας: Η μια κόρη στη Βουλή η άλλη στο... Ευρωκοινοβούλιο;

Στους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του κόμματός του μίλησε ο Βύρων Πολύδωρας, κηρύσσοντας την έναρξη του προεκλογικού αγώνα ενόψει των Ευρωεκλογών, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα σε εκείνους που θα διεκδικήσουν έδρα είναι και η κόρη του πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Κατατέθηκε τροπολογία για τα υποβρύχια

Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή η τροπολογία με την οποία επιλύεται το χρονίζον πρόβλημα με τα υποβρύχια. Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας - που περιλαμβάνει 7 άρθρα και την έκθεση του γενικού λογιστηρίου του κράτους:

Γελάει όλη η Ελλάδα με τον πανικό του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει να συνεχίσουν να μας δανείζουν αυτοί που μέχρι σήμερα αποκαλούσαν "τοκογλύφους"

- Παπαδημούλης: Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές θα αυξήσει το δημόσιο χρέος- Σκουρλέτης: Στημένη και ακριβή η έξοδος στις αγορές- Βούτσης: Τα επιτόκια θα είναι ίδια με αυτά του 2009- Σταθάκης: Οι αγορές εξακολουθούν να θεωρούν μη βιώσιμο το ελληνικό χρέος

«Νευρικότητα» προδίδει η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στο γεγονός -πια- της εξόδου της Ελλάδας στις αγορές.

Χαρακτηριστικά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι το απόγευμα της Τετάρτης, υποστήριξε ότι η έξοδος στις αγορές «θα αυξήσει το δημόσιο χρέος»!

Δεν κρύβεται η πίκρα των αμερικάνων! "WSJ: Η επιτυχία της ελληνικής έκδοσης αποδεικνύει τη στρέβλωση στις αγορές"

[Στρέβλωση είναι να δανείζεται η Ελλάδα ενώ δεν είναι να δανείζεται με χαριστικά επιτόκια η Αμερική... αι στα διάολα]

“Με τους επενδυτές  πεινασμένους για αποδόσεις, η Ελλάδα δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στην πώληση του νέου ομολόγου της. Όμως, για εκείνους που ανησυχούν ότι η νομισματική πολιτική προκαλεί στρεβλώσεις στις αγορές ομολόγων, η πιθανή επιτυχία της Αθήνας είναι άλλος ένας λόγος ανησυχίας”, καταλήγει το δημοσίευμα

Τι σημαίνει η έκδοση πενταετούς ομολόγου -Ποια τα οφέλη για την ελληνική οικονομία

Ικανοποίηση επικρατεί στο υπουργείο Οικονομικών, τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, αλλά και το Μαξίμου, έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση για επιστροφή της χώρας στις αγορές μετά από τέσσερα χρόνια αποκλεισμού.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ελλάδα στις ξένες αγορές-Στουρνάρας: Η προσπάθεια επιβραβεύεται

Για «πολύ θετική εξέλιξη» έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας αναφερόμενος στην έξοδο της χώρας στις αγορές.

«Η προσπάθεια και ο καλός προγραμματισμός επιβραβεύονται», είπε ο υπουργός εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Συνελήφθη το αλβανό ζώο, δραπέτης των φυλακών Μαλανδρίνου

Αλβανός δραπέτης των φυλακών Μαλανδρίνου συνελήφθη από την αστυνομία στο συνοριακό πέρασμα της Κρυσταλλοπηγής.

ΦΩΤΟ: Στον σοσιαλισμό είμαστε όλοι ίσοι ρε!

Εντάξει μωρέ, λένε και καμιά μαλακία για να περνά η ώρα στον σοσιαλισμό... Δεν είναι ανάγκη εμείς να τα πιστεύουμε κι όλα... αφού και στον σοσιαλισμό, κάποιοι πρέπει να...

ΦΩΤΟ: Στόκος με περικεφαλαία ο δημοσιογράφος της ψόφιας ΕΤ3

Κοιτάξτε τι πληρώναμε. Στέλιος Νικητόπουλος... αθλητικός δημοσιογράφος στην ψόφια ΕΤ3... Εγκυρότητα. Λέει τις ανοησίες του οι οποίες  αναμεταδίδονται ασύστολα από χρήσιμους ηλίθιους:

Δίκη Παπαγεωργόπουλου: Ο Σαξώνης έκλεβε και πριν το 1999-H πολιτική ηγεσία του δήμου, «δεν έχει ανάμειξη στη λειτουργία των υπηρεσιών»

Με κατάθεση ενός ακόμη μάρτυρα συνεχίστηκε, για 26η ημέρα η δίκη, για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας και ο πρώην διαχειριστής της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου Παναγιώτης Σαξώνης.

ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ: Ενημέρωσαν με sms τον Ηλιόπουλο όταν χτύπησαν Πακιστανό με αυτοκίνητο-Ψιλοδιαψεύδει ο ίδιος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση των χρυσαυγιτών και την νοοτροπία τους. Ενα μήνυμα που ανακτήθηκε από το κινητό τηλέφωνο του προφυλακισμένου βουλευτή Ηλιόπουλου και προέρχεται από άγνωστο στις αρχές πρόσωπο, με παραλήπτη τον βουλευτή είναι ενδεικτικό του τρόπου σκέψης και δράσης τους.

Καλαφάτης για τη λαμογιά που έγινε για να'ναι υποψήφιος ο Μπουτάρης: Το βάρος… είναι δικό του

Το γεγονός ότι χρειάστηκε να ψηφιστεί τροπολογία στη Βουλή για να μην έχει κώλυμα ο Γιάννης Μπουτάρης να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επειδή δεν είχε παραιτηθεί εγκαίρως από τη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Καλαφάτης, αφήνοντας αιχμές σε βάρος του κ. Μπουτάρη για «ένα βάρος που θα το σέρνει».

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τον Αλβανό φονιά πριν και μετά τα βασανιστήρια από τους σωφρονιστικούς

Αρχικά ο Ίλι Καρέλι εμφανίζεται περιτρυγυρισμένος από τους δεσμοφύλακες - Στη συνέχεια τον σέρνουν μέχρι το κελί του όπου τον πετάνε στο κρεβάτι του - Έξι προφυλακίστηκαν, δύο αφέθηκαν ελεύθεροι - Προθεσμία πήραν οι επτά τελευταίοι κατηγορούμενοι

Συγκλονιστικές φωτογραφίες που αποκαλύπτουν εν μέρει την άθλια κατάσταση του Αλβανού Ίλι Καρέλι μετά τα βασανιστήρια που υπέστη από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Νιγρίτας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Κουμουτσάκος κατά Σγουρού για «δημιουργική λογιστική» στο ΕΣΠΑ

«Η υπερδέσμευση του προγράμματος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή (σ.σ. Φεβρουάριος 2014) καθίσταται προβληματική και απαιτεί την άμεση εξυγίανσή του»

Σφοδρή επίθεση για τον τρόπο αξιοποίησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, άσκησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Κουμουτσάκος, επικεφαλής του συνδυασμού «180 μοίρες και η Αττική αλλάζει πρόσωπο», στο νυν περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό.

Οι αγορές "ξεσαλώνουν" για την Ελλάδα - Ζητήσαμε 2,5 και προσφέρουν 11 δισ. ευρώ με 4,9% έως 5,2%

Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές φαίνεται πως αντιμετωπίζεται από τις διεθνείς αγορές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται ανώνυμη πηγή υπάρχουν ενδείξεις ότι οι προσφορές των ξένων επενδυτών ξεπερνούν τα 11 δισεκατομμύρια ευρώ.

Άρης: Επιμένω στο δημοψήφισμα για το Τζαμί-Απουσίαζε ο Μητσοτάκης όταν εγώ είχα συγκρουστεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς», κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος παραχώρησε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» με την κυρία Κατερίνα Ακριβοπούλου. Μεταξύ άλλων τόνισε:

Στο τραπέζι του διαλόγου θέτει την άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο ο Μητσοτάκης

«Πιστεύω ότι πλέον είμαστε ώριμοι να ανοίξει συζήτηση περί άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο. Είναι ένα ζήτημα που θα συζητήσουμε (αν θα αφορά τους νέους ή τους παλιούς) γιατί υπάρχουν διαφορετικές προτάσεις, αλλά η κοινωνία είναι ώριμη να ανοίξει ζήτημα άρσης μονιμότητας για τους δημοσίους υπαλλήλους» δήλωσε στον Βήμα FM  ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΦΩΤΟ: Η ξανθιά ΠΑΣΟΚα του Ανδρουλάκη!

Ποια προβάλλει επ αμοιβή την καλή της σχέση με τον ΠΑΣΟΚο γραφικό γραμματέα;
 
Η Βασιλική Σουλαδάκη είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά και όπως φαίνεται έχει αδυναμία στον Νίκο Ανδρουλάκη. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι έχει κάνει χορηγούμενη...

ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει την Δημόσια Τηλεόραση!

Τέλος το "εμπάργκο"

Από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εστάλη το εξής ενημερωτικό δελτίο τύπου:

"Σας ενημερώνουμε ότι, το βίντεο με τα αποσπάσματα της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στη Λάρισα (8/04/2014), που αναφέρεται στην έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, μπορείτε να το ζητήσετε από τη Δημόσια Τηλεόραση"

Οι απίστευτες απαιτήσεις της Lady Gaga για να έρθει στην Ελλάδα

To σκηνικό το έχουμε ξαναδεί. Και η Madonna και η Jennifer Lopez, όταν είχαν έρθει στην Ελλάδα είχαν ζητήσει τα... απίστευτα. H Lady Gaga, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Αν και μας χωρίζουν αρκετοί μήνες από τη συναυλία της, ήδη, έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστές οι απίστευτες απαιτήσεις της. Πολυτελή αυτοκίνητα, συγκεκριμένη διακόσμηση της σουίτας που θα την φιλοξενήσει και άλλα παρόμοια.

Γυμνόστηθη τα κάνει γυαλιά καρφιά σε κατάστημα των McDonald's -Η έξαλλη πελάτισσα που έγινε viral [βίντεο]

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ είχε μια μάλλον κακή στιγμή κατά την επίσκεψη της στο αγαπημένο της ταχυφαγείο, στην περιοχή St. Petersburg.

ΦΩΤΟ-Ισραηλινά F-16 πάνω από τα Μετέωρα

Πάνω από τα Μετέωρα πέταξαν τα Ισραηλινά αεροσκάφη τύπου F-16I Sufa. Επρόκειτο για μια εκπαιδευτική άσκηση μεταξύ Ισραήλ-Ελλάδας.

Κεδίκογλου: Συμπαράσταση στον… πόνο του ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τον διεθνή αντίκτυπο των επιτυχιών της Ελλάδας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ιστορική στιγμή: Ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης του πρώτου 5ετούς ομολόγου μετά τον Φεβρουάριο του 2010

του Γιάννη Αγγέλη

Την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές ανακοίνωσε και επίσημα το υπουργείο Οικονομικών. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του "Η Ελληνική Δημοκρατία ανακοινώνει σήμερα ότι έδωσε εντολή σε διεθνείς τράπεζες για επικείμενη 5-ετη ομολογιακή έκδοση «αναφοράς-benchmarking» σε ευρώ και υπό το αγγλικό δίκαιο.  Η συναλλαγή αναμένεται να τιμολογηθεί και να λάβει χώρα στο άμεσο μέλλον".

Κάτω από το 6% «βούτηξε» το 10ετές μετά από 4 χρόνια!!

Κάτω από τα επίπεδα του 6% για πρώτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια κινείται η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου, με τον τίτλο να σημειώνει ισχυρά κέρδη εν μέσω εκκίνησης της διαδικασίας premarketing για την έκδοση του 5ετούς τίτλου.

To Μουσείο Γκετί επιστρέφει στην Ελλάδα Καινή Διαθήκη του 12ου αιώνα

Την επιστροφή Καινής Διαθήκης του 12ου αιώνα στη Μονή Διονυσίου του Αγίου Όρους ανακοίνωσε το Μουσείο Γκετί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του αμερικανικού ιδρύματος, το χειρόγραφο αποκτήθηκε από το Μουσείο το 1983 ως μέρος μιας μεγάλης και καλά τεκμηριωμένης συλλογής.

ΦΩΤΟ: Μοίρασε πόνο ο Λάκης με τον επικό αγώνα του κατά της διαπλοκής

Ο Λάκης Λαζόπουλος, όλα τα κάνει για τα πρόβατα που δεν έχουν να φάνε και τον χειροκροτάνε:

ΦΩΤΟ: Τον Καμμένο τον έχετε δει τελευταία; Γιατί στον Άρη είδαν ένα μυστήριο φως και λέω μήπως πήγε καμιά βόλτα...

Το γύρο του κόσμου κάνει η νέα φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝASA

Μια νέα φωτογραφία που έστειλε το Curiosity από τον πλανήτη Άρη και δόθηκε στην δημοσιότητα από τη NASA έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους επιστήμονες.

ΦΩΤΟ-Οι ΣΥΡΙΖΑλήτες ανάγκασαν τη μάνα της άτυχης 40χρονης να δείχνει το κουτί με τα φάρμακα που έπαιρνε

Ο θάνατος της 40χρονης γυναίκας έκανε το γύρο της χώρας και συγκλόνισε - Για πρώτη φορά ανοίγει το στόμα της, η χαροκαμένη μάνα...

Οργισμένη είναι η μητέρα της 40χρονης Ευστρατίας Μαστέλου με το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας και όλων των δημοσιοκάφρων της Αθήνας αλλά και του Παρισιού, στο οποίο εμφάνιζαν...

Τα δώρα της Μέρκελ

Τι περιμένει ο Σαμαράς από την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελάριου
 
Όχι μόνο θετικά μηνύματα αλλά συγκεκριμένες δεσμεύσεις περιμένει το Μέγαρο Μαξίμου από την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία θα επισκεφθεί την Αθήνα την Παρασκευή.

Ο Θεοχάρης έστησε το δικό του «ΣΔΟΕ» με 350 ελεγκτές

Μια νέα ελεγκτική υπηρεσία στα πρότυπα του ΣΔΟΕ παίρνει το «όπλο» της και ετοιμάζεται να «πυροβολήσει» από τη 1η Ιουνίου. Το όνομα της είναι «Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ)» και υπάγεται απευθείας στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, ο οποίος πλέον αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία έναντι του ΣΔΟΕ, που είναι οφθαλμοφανές ότι φθίνει, τουλάχιστον σε επίπεδο δυναμικής ελέγχων.

Ινδός λέει ότι είναι 179 ετών, με πιστοποιητικό γέννησης το 1835 – Εχουν πεθάνει ακόμη και τα εγγόνια του

Ενας Ινδός, ο Μαχάστα Μουράσι όχι μόνον υποστηρίζει αλλά και έχει επίσημα χαρτιά που αναγράφουν ως ημερομηνία γέννησής του την 6η Ιανουαρίου του 1835. Αυτό εφόσον είναι αληθές δεν τον καθιστά μόνον το γηραιότερο άνθρωπο στη Γη αλλά και αυτό που έζησε περισσότερα χρόνια, μετά τον Μαθουσάλα που έφτασε σύμφωνα με τον θρύλο τα 969 χρόνια και τον Νώε στα 950.

Ρεπούση: Ξαδελφάκι της ΧΑ οι ΑΕροψεκασμένοι του Καμμένου

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς μετά την διαμάχη Παπαδόπουλου- Καμμένου, απάντηση στην επίθεση που δέχτηκε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ έδωσε και η Μαρία Ρεπούση.

ΦΩΤΟ: Γελάνε από το πρωί Άδωνις, Μουρούτης και ΝΔίτες, με τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει δανεικά μέσω μνημονίου

Η απίστευτα γελοία δήλωση του Παπαδημούλη ότι η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει να δανείζεται με το ισχύον 1,5% αντί του 5% από τις αγορές προκάλεσε το γέλιο όλων όσων μέχρι τώρα ο Παπαδημούλης και οι δικοί του αποκαλούσαν...

Κωνσταντινόπουλος: Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι… κρυφο-μνημονιακός!

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε επίθεση… ειρωνείας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις ενστάσεις που από το πρωί διατυπώνουν στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για αρνητικές επιπτώσεις από την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

Μούγγα τα γατάκια: Σχεδόν τριπλάσιο, στα €3,5 δισ., το πρωτογενές πλεόνασμα το πρώτο δίμηνο του 2014

[Το ξανάπαμε: Πρώτα θα βελτιωθούν τα νούμερα του κράτους και μετά των πολιτών... Αυτά που ξέρατε, γεμάτες τσέπες οι πολίτες και χωρίς σάλιο το κράτος, ξεχάστε τα, οπότε μην αρχίσετε ότι κόσμος πεινάει κ.λπ αρλούμπες... θα πάρει χρόνο μέχρι να αλλάξει η ζωή του κόσμου]

Υπερδιπλασιάστηκε το πρωτογενές πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης για το πρώτο δίμηνο του 2014 όπως προκύπτει από τους πίνακες, τους οποίους έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας: Διαμορφώθηκε στα 3,5 δισ. ευρώ κατά το πρώτο δίμηνο του 2014, από 1,4 δισ. ευρώ το αντίστοιχο δίμηνο του 2013.

Πορτοσάλτε: Τρικυμία ΣΥΡΙΖΑ! Καταγγέλουν και την έξοδο στις αγορές

Τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter χρησιμοποίησε ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε, για να… βγάλει στη σέντρα εκείνους που μέχρι και σήμερα είχαν αντίθετη άποψη αναφορικά με την αναγκαιότητα επιστροφής της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές για απευθείας δανεισμό.

Μειώνονται κατά 8% τα οικιακά τιμολόγια φυσικού αερίου

Κατά 8 % μειώνονται, από τον Απρίλιο, τα οικιακά τιμολόγια φυσικού αερίου της ΕΠΑ Αττικής, λόγω της μειωμένης τιμής προμήθειας φυσικού αερίου κατά 15% που συμφωνήθηκε τον Φεβρουάριο μεταξύ ΔΕΠΑ και Gazprom, με αναδρομική ισχύ από τον Ιούλιο του 2013.

ΜΕΓΑ σκάνδαλο στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο

​Σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων αποκάλυψε το ΣΔΟΕ στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, αφού στελέχη του ιδρύματος δεν δήλωσαν εισπράξεις 82 εκατ. ευρώ από ερευνητικά προγράμματα, τα οποία εξαφανίστηκαν από τους ειδικούς λογαριασμούς.

Κάθε βδομάδα ψηφίζει κι άλλον εκτός από Βενιζέλο: Ποιον γουστάρει ο Πάγκαλος και θα ψηφίσει "Ποτάμι"

Ούτε ο πρώην συνεργάτης του Βενιζέλου δεν στηρίζει την Ελιά
 
Στην δήλωση πως στις επερχόμενες Ευρωεκλογές θα ψηφίσει το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη και ότι την Ελιά του Ευάγγελου Βενιζέλου, προχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ποιοι ένστολοι θα πάρουν το έκτακτο βοήθημα των 500 ευρώ

Εκδόθηκε χθες η απόφαση από το υπουργείο Οικονομικών για το έκτακτο βοήθημα των 500 ευρώ που θα πάρουν οι ένστολοι (Στρατιωτικοί,Λιμενικοί ,Πυροσβέστες και Αστυνομικοί) στις 9 Μαΐου 2014. Στην απόφαση καθορίζονται όλα τα κριτήρια για την χορήγηση του βοηθήματος των 500 ευρώ αλλά παραθέτονται και παραδείγματα δικαιούχων.

ΦΩΤΟ-Σε άλλα νέα: Το ΠΑΜΕ πρωτοτύπησε... έκλεισε το PUBLIC

Μιλάμε για κοσμοπλημμύρα βέβαια... χιλιάδες εργατών έχουν αποκλείσει...

Γελάει ο Μουρούτης με τον ΣΥΡΙΖΑ: Προτείνουν μνημόνιο για πάντα... για να συνεχίσουν να υπάρχουν

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, σχολίασε την αρνητική στάση την οποία κρατάει ο ΣΥΡΙΖΑ, έναντι της αναμενόμενης σήμερα εξόδου της Ελλάδας στις αγορές για δανεισμό.

Τον κοψοχόλιασε τον ΣΥΡΙΖΑίο: Ο Κασιδιάρης προσποιείται ότι έχει όπλο και κάνει το ληστή

Tον τρόμο από τον... Ηλία Κασιδιάρη έζησε ο ακτιβιστής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδελλάς. Ο χρυσαυγίτης τον συνάντησε τυχαία σε ένα περίπτερο στην οδό Καβάλας και θέλησε να του κάνει πλάκα και να του πιάσει κουβέντα, χωρίς, μάλλον επιτυχία.

Ρε τι ζούμε!! Δεν ξαναΔΙΟΡΙΣΑΝ ευρωβουλευτή τον Τσουκαλά και βρίζει τη ΝΔ!

[Ώρα είναι να μας πει και η Γιαννάκου ότι δεν καλύπτουμε την αισθητική της και δεν θα ξαναείναι υποψήφια, όπως μας λέει ο Τσουκαλάς...]

Μερικοί είχαν συνηθίσει να είναι ευκόλως και αιωνίως διορισμένοι. Αυτό φαίνεται να ισχύει και για τον καθηγητή και νυν ευρωβουλευτή Ιωάννη Τσουκαλά, ο οποίος με μια επιστολή γεμάτη αιχμές και υπονοούμενα για τη Ν.Δ ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς ευρωεκλογές.

«Εντός ολίγων ημερών θα βρούμε συντρίμμια του μοιραίου Βoeing στο βυθό» -Γιατί αισιοδοξούν οι Αυστραλοί

Αυστραλοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν  ότι εντοπίστηκαν δύο νέα ηχητικά σήματα που μπορεί να προέρχονται από το μαύρο κουτί του αγνοούμενου αεροσκάφους της Malaysia Airlines, στο οποίο επέβαιναν 239 άτομα.

O Μπαλτάκος για το γιο του: Δεν είναι της φραπεδιάς και των τούρκικων αλλά κομάντο... τι να κάνουμε τώρα;

Στην κατάθεσή του ο πρώην στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Τάκης Μπαλτάκος υπερασπίστηκε το γιο του, Δημήτρη και μάλιστα του παρείχε πλήρη κάλυψη για τα επεισόδια και τις συμπλοκές με στελέχη της Χρυσής Αυγής, μέσα στη Βουλή.

Ελεύθεροι με εγγύηση 100.000 και 50.000 ευρώ ο ΠΑΣΟΚος Γιάννος και η σύζυγος του

Ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ αφέθηκε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου μετά την απολογία στην ανακρίτρια κυρία Πουλάκη για ανειλικρινή δήλωση πόθεν έσχες των ετών 2009-10. Ελεύθερη με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ αφέθηκε και η σύζυγος του Ρούλα Κουράκου, η οποία κατηγορείται για άμεση συνεργία στο αδίκημα που το 2010 μετατράπηκε σε κακούργημα.

Δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας... Τελικά η δίκη αναβλήθηκε για το 2015

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αναβλήθηκε, για να προσδιοριστεί εκ νέου μέσα στον Μάρτιο του 2015, η δίκη σε δεύτερο βαθμό του Επαμεινώνδα Κορκονέα και του Βασίλη Σαραλιώτη.
Ο λόγος ήταν η αποχή των δικαστικών υπαλλήλων εξαιτίας της απεργιακής κινητοποίησης, αλλά και η απεργίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Δομοκού, που δεν επέτρεψαν τη μεταγωγή του Κορκονέα από τις Φυλακές στο κτίριο του Εφετείου Λαμίας όπου θα συνεδρίαζε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων. Έτσι οι τρεις τακτικοί δικαστές του ΜΟΕ της Λαμίας προχώρησαν σε αναβολή της δίκης που θα προσδιοριστεί μετά από έναν χρόνο.]

Προγραμματισμένη να αρχίσει σήμερα, Τετάρτη, το πρωί είναι η δίκη σε δεύτερο βαθμό του Επαμεινώνδα Κορκονέα για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ο χώρος γύρω από το Εφετείο Λαμίας έχει μετατραπεί σε «φρούριο».

ΒΙΝΤΕΟ-Κυριαζίδης: Βαρύ το ατόπημα Μπαλτάκου αλλά δεν παραβλέπω την συνολική προσφορά του

Τη στήριξή του στον Παναγιώτη Μπαλτάκο εξέφρασε με δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, τονίζοντας ότι είναι άδικο να αμαυρώνεται συνολικά η πρόσφορά του.