14 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟ-ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ! Η κόρη της Ορνέλα Μούτι ποζάρει γυμνή για την εκστρατεία «Φέρτε Πίσω τα Κορίτσια Μας»!

Η Νάικε Ριβέλι, για μία ακόμα φορά, προκαλεί με φωτογραφίες της τους χρήστες του Twitter

Δεν της έφτανε που φωτογραφήθηκε γυμνή ως ένδειξη διαμαρτυρίας που δε μπορούσε να βρει σύντροφο, δεν ήταν αρκετό που ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter πλάνα από μουσικό βίντεό της όπου επιδίδεται σε καυτές περιπτύξεις με μία ξανθιά γυναίκα, τώρα η κόρη της Ορνέλα Μούτι, Νάικε Ριβέλι, παίρνει το…

Δημοσκόπηση ΣΥΡΙΖΑ... ντάξ' VPRC... το ίδιο είναι: Μόνο 4% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ... οπότε πάμε μια χαρά

[Δημοσκόπηση από το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τον Χ. Βερναρδάκη, που πριν λίγες μέρες δήλωνε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 15%, τον οποίο ο Τσίπρας έχει βάλει σε "επιτροπή σοφών" (οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους πλέον) για την αναθεώρηση του Συντάγματος και ο οποίος λίγο πριν τις εκλογές του 2012 έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα 6%!!]

Διαφορά 4 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η δημοσκόπηση της VPRC στην εκτίμηση ψήφου για τις επικείμενες ευρωεκλογές...

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το...

ΤΣΑΚ-ΜΠΑΜ ΑΠΟΦΑΣΗ! Μετά 1 χρόνο το ΣτΕ έκρινε νόμιμη την επίταξη καθηγητών και εργαζομένων στο μετρό

Συνταγματική και νόμιμη έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) την επίταξη προσωπικών υπηρεσιών των εκπαιδευτικών που έγινε τον περασμένο Μάιο, αλλά και των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς (Ιανουάριο του 2013).

Νέες καταγγελίες για Μώραλη: Στο Καραϊσκάκη έβαζαν τα παιδιά να φωνάζουν υπέρ του

Σε νέες καταγγελίες προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Πειραιά, Θεόδωρος Δρίτσας κατά του υπουργείου Παιδείας και του αντιπάλου του στις περιφερειακές εκλογές, Γιάννη Μώραλη.
 Μετά τις καταγγελίες για αποστολή προεκλογικού υλικού και προσκλήσεων με έξοδα του δημοσίου από το υπουργείο Παιδείας υπέρ του κ. Μώραλη, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του αναφέρει πως από το πρωί γίνεται δέκτης νέων καταγγελιών.

Δημοσκόπηση e-Voice: Προβάδισμα με 1.2% για την Νέα Δημοκρατία – Τρίτο κόμμα η Ελιά

Σταθερό προβάδισμα, κατά 1,2 ποσοστιαίες μονάδες, διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την κυλιόμενη πανελλαδική δημοσκόπηση που διενεργεί η εταιρεία e-Voice για λογαριασμό του paraskhnio.gr.

Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό...

2 λεπτά στην άκρη του γκρεμού! Το βίντεο που θα σου κόψει την ανάσα!

Τι μπορεί να συμβεί αν δώσεις ένα ποδήλατο τύπου Mountain Bike σε έναν παράτολμο αθλητή και μία κάμερα;
Υπάρχουν δεκάδες αθλήματα που για τους... κοινούς ανθρώπους φαντάζουν ιδιαίτερα επικίνδυνα.

ΦΩΤΟ: Βρωμύλοι ΣΥΡΙΖΑίοι διαλύουν τα πάντα-Δείτε αισχρή αφίσα που κόλλησαν στο Παίδων

Έχουν τη γυφτιά στο αίμα τους και δεν μπορούν να δούνε τίποτα καθαρό... Έτσι βρώμισαν και το Νοσοκομείο Παίδων... δεν συζητάμε για το αισχρό της αφίσας που βλέπουν παιδιά: 

Μειώθηκε κατά 40% η τηλεφωνική ατέλεια για τους βουλευτές

Παραμένει ακόμα σε δυσθεώρητα ύψη... και να κόψουν τις κλήσεις από ασταθερά σε κινητά για να τη βγάζουν και με λιγότερα

Μειώθηκε περίπου κατά 40% η τηλεφωνική ατέλεια στους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές με απόφαση του Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Από την 1η Μαρτίου 2014 η τηλεφωνική ατέλεια θα είναι μέχρι...

Τα φαβορί και αουτσάιντερ στις περιφέρειες

Στον δεύτερο γύρο θα κριθούν όλες οι Περιφέρειες της χώρας καθώς δεν φαίνεται κανέναν υποψήφιος να είναι το απόλυτο φαβορί το οποίο θα μπορέσει να πάρει πάνω από 50% από την πρώτη Κυριακή. Άλλωστε...

ΣΚΙΤΣΟ: Γελάει ο Χατζόπουλος με το φιάσκο Τσίπρα στη Ρωσία

Δείτε το σημερινό του σκίτσο:

ΒΙΝΤΕΟ--Δείτε λεπτό προς λεπτό πως βυθίστηκε ο Τιτανικός

Ένα καταπληκτικό βίντεο που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία του «National Geographic» με  το διάσημο σκηνοθέτη  Τζέιμς Κάμερον, αναπαριστά με μεγάλη ακρίβεια πως βυθίστηκε ο Τιτανικός, από τη στιγμή που προσέκρουσε σε παγόβουνο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΔΙΑ!! ΣΥΡΙΖΑίος Κορτζίδης: Οι γείτονες φταίνε που δεν κατήγγειλαν τις μαιμουδιές μου

Ακόμη και τους περίοικους του λούνα παρκ που δεν κατήγγειλαν τις παρανομίες που έβλεπαν, κατηγόρησε ο δήμαρχος Ελληνικού, Χρήστος Κορτζίδης, στην τρισέλιδη έγγραφη απολογία του.

Στο υπόμνημα που απέστειλε, επίρριπτε ευθύνες σε όλους εκτός από τον εαυτό του, καθώς κατηγορεί ...

Ασημακοπούλου: Νέα ξεφτίλα Τσίπρα-Οι Γερμανοί σύντροφοί του πήγαν στο συνταγματικό δικαστήριο για να ακυρώσουν τη βοήθεια στην Ελλάδα

Για «εχθρική στάση των συντρόφων του κ. Τσίπρα στη Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα» κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου.

«Είναι απίστευτη η σημερινή αποκάλυψη, ότι οι σύντροφοι του κ. Τσίπρα, στη Γερμανία (Die Linke) προσέφυγαν στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας, ώστε να ακυρωθεί η βοήθεια της ΕΚΤ προς την Ελλάδα!», αναφέρει σε δήλωσή της η κυρία Ασημακοπούλου και προσθέτει:

Άδωνις: Όποιος πάρει λεφτά από ασφαλισμένο μας...

Συμφώνησαν και έληξε η επίσχεση των διαγνωστικών κέντρων

Η συμφωνία για να λήξει η επίσχεση των ιδιωτικών εργαστηρίων και των διαγνωστικών κέντρων που συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ σημαίνει πρακτικά ότι από αύριο οι ασφαλισμένοι δεν θα πληρώνουν από την τσέπη τους τις εξετάσεις τους. Γι αυτό και αμέσως μετά τη συμφωνία ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των διαγνωστικών κέντρων που, «μετά από τριήμερο έντονο διάλογο, καταλήξαμε στο να μπορούμε να πορευθούμε από κοινού χωρίς να ταλαιπωρούμε τους ασφαλισμένους».

BINTEO-Επιτέθηκαν στον Ερντογάν μετά την απίστευτη δήλωση που έκανε!

Το αυτοκίνητο του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, περικύκλωσαν διαδηλωτές αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σχετικά με το δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο. Οι διαδηλωτές έριξαν ευθύνες στον Τούρκο πρωθυπουργό κα του ζητούσαν να παραιτηθεί μετά την επική δήλωση που έκανε....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ ΡΕ!! Στα ελληνικά θα μιλήσει ο Τσίπρας στο ευρωπαϊκό ντιμπέιτ

Επειτα από τα επικριτικά σχόλια που είχε δεχθεί εξαιτίας της απουσίας του από προηγούμενα ευρωπαϊκά ντιμπέιτ, ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε για τις Βρυξέλλες την Τετάρτη, προκειμένου να δώσει το παρών σε αντίστοιχη εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης (22:00 ώρα Ελλάδας).

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ!

Από την Πέμπτη 12 Ιουνίου ως και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής 13 Ιουλίου, η ΝΕΡΙΤ θα είναι παρούσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Η ΝΕΡΙΤ θα βγάλει την εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ» η οποία θα προβάλλεται και τις ημέρες που δεν έχει αγώνες, με όλα τα νέα που θα μεταφέρουν οι απεσταλμένοι της. Ως επί το πλείστον οι αγώνες διεξάγονται στις (ώρα Ελλάδος) ...

Η μοναδική κοινότητα στον κόσμο που επιτρέπει ελεύθερα την ανταλλαγή συντρόφων και συζύγων -Εχουν ακόμη και ειδική καλύβα για τις απιστίες [εικόνες]

To ελεύθερο σεξ δεν πέρασε στην ιστορία μαζί με την κοινότητα των χίπις. Σε ένα νησί που βρίσκεται καταμεσής του ωκεανού, στα βορειοδυτικά της Αυστραλίας και το οποίο μοιάζει με τον παράδεισο ζει μια φυλή όπου το σεξ είναι εντελώς ελεύθερο. Τι εννοούμε; Οτι επιτρέπεται στη μέλη της κοινότητας να κάνουν σεξ με όποιον θέλουν, άνδρες και γυναίκες μπορούν να έχουν όσους εραστές θέλουν και μάλιστα σε κάθε χωριό υπάρχει και μια καλύβα των... οργίων όπου μπορεί κανείς να απιστεί με την άνεσή του.

Μυστήριο με πολυβόλο και πάνω από 200 σφαίρες που βρέθηκαν κοντά στο κτίριο του ΔΟΛ

Ενα περίεργο εύρημα, σε εγκαταλελειμμένη κατοικία, κοντά στο κτίριο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη στην Αθήνα, προβληματίζει την αστυνομία. Πρόκειται για ένα πυροβόλο και επτά γεμιστήρες, που εντοπίστηκε και δημιουργεί ερωτηματικά.

Με το... μεγάλο πέ@ς του Ωνάση άνοιξαν οι Κάννες! Έξαλλη η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό

Ο... γαργαλιστικός διάλογος του Ωνάση με την Κάλλας από την ταινία «Grace de Monaco»: «Αγαπητή μου, μην ξεχνάς ότι κάθεσαι πάνω σ' ένα από τα μεγαλύτερα πέη του κόσμου» - «Μελούρα» η ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη Ολιβιέ Νταάν με την κλαίουσα Νικόλ Κίντμαν ως Γκρέις Κέλι

Κι ο Θεοδωράκης αρχίζει να... πουλάει μπλουζάκια!

Τι γίνεται με τον επικεφαλής του Ποταμιού...
 
Μία πρωτότυπη πρωτοβουλία πήρε ο Σταύρος Θεοδωράκης για την οικονομική ενίσχυση του κόμματος του και έτσι από σήμερα θα μοιράζει μπλουζάκια. Συγκεκριμένα τα μπλουζάκια θα τα δίνουν...

MONO ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ "ΚΑΣΕΤΕΣ"-Κόντρα Κακλαμάνη-Κασιδιάρη για τις "κασέτες"

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νικήτα Κακλαμάνη. Αφορμή στάθηκαν όσα ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για το γεγονός ότι μέχρι πρότινος ο κ. Κασιδιάρης μιλούσε για κασέτες και «ξαφνικά άκρα του τάφου σιωπή».

Υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα", σε ανακοίνωσή του ανέφερε:

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΑΚ@! Σάλος στη Ρόδο με τον ξυλοδαρμό καμαριέρας από ξενοδόχο -Την έστειλε στο νοσοκομείο γιατί ζήτησε δεδουλευμένα

Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρόδο η καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία μία καμαριέρα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που δούλευε γιατί του ζήτησε τα δεδουλευμένα.

Ζουράρις: "Ο Σαββίδης ζητάει 1 εκ. ευρώ από τον Μαρινάκη"

Ο  Κώστας Ζουράρις, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm 103,6 αποκαλύπτοντας ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταθέσει αγωγή κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, με την οποία του ζητάει 1 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Oι 30 παίκτες που επέλεξε ο Σάντος στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντιάλ

Την προεπιλογή της εθνικής ομάδας, η οποία αποτελείται από 30 παίκτες, για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γνωστοποίησε σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο Μύθος Της Θανάτωσης Βρεφών Από Τους Σπαρτιάτες

Ένας απ’ τους πιο ατιμωτικούς θανάτους κατά την αρ­χαιότητα, ήταν ο κατακρημνισμός σε βάρα­θρο. Εφαρμοζόταν στην Αθήνα, στην Κόρινθο, στους Δελφούς, στη Θεσσαλία κι αλλού και αφορούσε τους αιχμαλώτους, εγκληματίες, ιερόσυλους και προδότες. Εκτός από το αυτονόη­το μαρτύριο, η ποινή εμπεριείχε και με­ταφυσικές προεκτάσεις, καθώς το σώμα παρέμενε άταφο και η ψυχή αδυνατούσε να λυτρωθεί. «Κόρακες» ονομαζόταν ο τόπος τιμωρίας στη Θεσσαλία, «βάραθρο» ή «όρυγμα» στην Αθήνα, όπου πάντως μετά το 406 π.Χ. φαίνεται πως η τιμωρία παύει να εφαρμόζεται, «Καιάδας» στη Σπάρτη.

Πως προέκυψε η χειρονομία της μούντζας;

Γιατί όμως θεωρείται προσβλητική χειρονομία;

Η απάντηση βρίσκεται στις σελίδες της βυζαντινής Ιστορίας, απ' όπου έχει και τις ρίζες της. Στο Βυζάντιο, μια από τις πιο συνηθισμένες μορφές τιμωρίας ήταν η διαπόμπευση.

BINTEO ΡΟΜΠΑ-Σγουρός το 2010: Θα πάω σπίτι μου αν μέχρι το 2013 δεν έχω φτιάξει ΧΥΤΑ-Αποχέτευση στην Αν. Αττική

Προφανώς τους ΧΥΤΑ σε Γραμματικό και Κερατέα, που υποσχόταν προεκλογικά τον Οκτώβριο του 2010, τους έκανε αόρατους, γιαυτό κι εμείς δεν τους βλέπουμε... φτάνει όμως που τα βλέπουν τα γίδια που θα τον ψηφίσουν... Δείτε το βίντεο και γελάστε:

Δείτε την Μαριάννα Λάτση με μαγιό

Έκανε τις πρώτες της βουτιές μαζί με την κόρη της, Εριέττα Κούρκουλου και τον Κώστα Μαρτάκη

Έχοντας σύμμαχο τον σχεδόν καλοκαιρινό καιρό, η Μαριάννα Λάτση με την κόρη της Εριέττα Κούρκουλου, αλλά και με τον καλό φίλο της Εριέττας, Κώστα Μαρτάκη πέρασαν μερικές ημέρες μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα στην Σκιάθο.

Ε, λένε και καμιά μαλακ@α: Τέσσερις περιφερειάρχες γράφουν γράμμα στη Singular : Δεν θέλουμε κομματικά χρώματα το βράδυ των εκλογών

Tέσσερις επώνυμοι υποψήφιοι περιφερειάρχες ζητούν με κοινή επιστολή στην εταιρεία SingularLogic που θα συγκεντρώσει και θα μεταδώσει τα εκλογικά αποτελέσματα, το βράδυ της Κυριακής, να μη βάλει πράσινο και μπλε χρώμα δίπλα στο όνομά τους.

Πρόκειται για τους

Η εκλογική μάχη της Αττικής -Τα φαβορί στους δέκα μεγαλύτερους δήμους

Κύριο χαρακτηριστικό της φετινής αναμέτρησης στους δήμους είναι η απουσία των κομματικών χρισμάτων. Αυτό αφορά, κυρίως, τους υποψηφίους που προέρχονται από τους χώρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μιας και όσοι προέρχονται από κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς της Αριστεράς, δεν παραλείπουν να δίνουν πολιτικά χαρακτηριστικά στην εκλογική μάχη για τους δήμους. Το φαινόμενο αυτό έχει οδηγήσει σε πληθώρα υποψηφίων, με αποτέλεσμα την Κυριακή να αναμένονται σκληρές μάχες μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων, ειδικά στην Αττική.

Σε 200.000 συνταξιούχους θα καταβληθεί το ΕΚΑΣ-Ποιοι το παίρνουν

Σε 195.897 ανέρχονται συνολικά οι δικαιούχοι συνταξιούχοι του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ) με βάση το αρχείο της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).

Υπογράφηκαν οι πρώτες 3 συμβάσεις για τους υδρογονάνθρακες-Τι κοιτάσματα αφορούν

Στην υπογραφή συμβάσεων για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στα Ιωάννινα, τον Πατραϊκό Κόλπο και το Κατάκολο προχώρησαν σήμερα στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ανάσα για επαγγελματίες και επιχειρηματίες: Αναστέλλονται οι δόσεις δανείων που εγγυάται το δημπόσιο

Υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, υπουργική απόφαση για την αναστολή καταβολής δόσεων δανείων με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου που έχουν χορηγηθεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες, κατόπιν θετικής εισήγησης της Υποεπιτροπής του Άρθρου 6 του Ν. 2322/1995 και ομόφωνης απόφασης της Διϋπουργικής Επιτροπής του Άρθρου 5 του Ν. 2322/1995, αλλά και κατόπιν διαβούλευσης με τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να λαμβάνονται υπόψιν οι διατάξεις του Ενωσιακού Δικαίου περί κρατικών ενισχύσεων και ανταγωνισμού.

ΦΩΤΟ-ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ: Ο ΠΑΣΟΚος Μώραλης σε φαγοπότι και γελάκια με Γεννηματά, Μανιάτης και όλο το ΠΑΣΟΚ

Μετά το τυχαίο -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους- δείπνο Δούρου-Μαρινάκη στο Χατζηκυριάκειο, τώρα πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ τους οι υπουργοί Φώφη Γεννηματά και Γιάννης Μανιάτης, απόλαυσαν δείπνο με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μώραλη στον Προφήτη Ηλία.

Oι μπούρδες για τις Κάννες: Τον Παπανδρέου τον έριξε ο GAP και όχι οι ραδιουργίες των ξένων με τους ντόπιους "προδότες"

Το πολύκροτο δημοσίευμα των Financial Times για όσα έγιναν στην περίφημη σύνοδο των Καννών στις 2 Νοεμβρίου 2011, που άνοιξε τον δρόμο για την ανατροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου, προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια.

Μπερλουσκόνι: Είπα «όχι» στην Τρόικα για να μη γίνουμε αποικία όπως η Ελλάδα

Τι λέει ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας για τα όσα αναφέρει στο νέο του βιβλίο ο Τίμοθι Γκάιτνερ

Στα όσα ισχυρίζεται ο Αμερικανός πρώην υπουργός Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ στο νέο του βιβλίο «Stress Test», απαντά ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Κοριέρε Ντέλα Σέρα».

ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙ@ΣΤΕ λέω 'γω! Ο συνταγματολόγος του κ@λου του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ανάκληση κυβέρνησης και Βουλής από το λαό!

Δηλ. οι γνωστές "συλλογικότητες" των 30 ατόμων του ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποφασίζουν σε μια γειτονιά και να καταργούν το Δήμαρχο και τον Πρωθυπουργό ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων; Κόψτε τα ναρκωτικά ρε καραγκιόζηδες... Αυτό

Εισαγωγή του θεσμού ανάκλησης από το λαό εκλεγμένου δημόσιου λειτουργού (όχι μόνο βουλευτή), αλλά και συλλογικών οργάνων, όπως η Βουλή και η κυβέρνηση, κατάθεση ή απόρριψη νομοσχεδίων από το εκλογικό σώμα και διεξαγωγή εκλογών με το σύστημα της απλής αναλογικής είναι ορισμένες από τις προτάσεις για τη μελλοντική συνταγματική αναθεώρηση που κατέθεσε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Νικολόπουλος... να αυτός που παραιτήθηκε από το ψηφοδέλτιο και μετά από 2 ώρες το μετάνιωσε....

ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΥΝΗΓΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ! Το σνακ μπαρ είχε δωρεάν ρεύμα επί τρία χρόνια!

Έξοδα… μηδέν κατέγραφε επί τουλάχιστον τρία χρόνια ο 30χρονος ιδιοκτήτης ενός σνακ μπαρ στα Φάρσαλα, αφού είχε φροντίσει να μην πληρώνει δεκάρα στη Δ.Ε.Η. ηλεκτροδοτώντας παράνομα το κατάστημα παρεμβαίνοντας στο μετρητή!

Deutsche Bank: Στα 78 δισ. ευρώ η «ανάσα» για την Ελλάδα από μείωση επιτοκίων και επιμήκυνση δανείων

Σύμφωνα με τη γερμανική τράπεζα το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε «κούρεμα» της τάξης του 40% - Στα 22 δισ. ευρώ το μερίδιο των Γερμανών

Στα 78,2 δισ. ευρώ υπολογίζει σε μελέτη της η γερμανική τράπεζα DZ Bank την ελάφρυνση για την Ελλάδα σε περίπτωση που επιλεγεί η λύση της μείωσης του επιτοκίου και της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής κατά 50 χρόνια των δανείων που έχει λάβει στο πλαίσιο των Μνημονίων.

ΕΛΑΣ: Η εγκληματικότητα μειώνεται... άλλη μια απόδειξη ότι ο "Ξένιοσ Ζεύς" αποδίδει

Και φυσικά η εγκληματικότητα μειώνεται επειδή μειώνονται οι λαθρομετανάστες (όπως τους αποκάλεσε κι ο Σαμαράς στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1 πριν μέρες :Ρ ) τους οποίους έχει περιορίσει ο Δένδιας (και πριν οι αριστεράντζες με πουνε ρατσιστή ας ρίξουν μια ματιά εδώ)- Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία για ανθρωποκτονίες, ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές αυτοκινήτων για το πρώτο τετράμηνο 

Για νέα μείωση της εγκληματικότητας σε όλους τους τομείς και σε όλη την επικράτεια κάνει λόγο η Ελληνική Αστυνομία επικαλούμενη τα στοιχεία για το πρώτο τετράμηνο του 2014.

Τουρκία: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το ορυχείο-νεκροταφείο-200 νεκροί και 400 εγκλωβισμένοι

Εκλεισε την ιστοσελίδα της η διαχειρίστρια εταιρεία του ορυχείου
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι εικόνες που μετέδωσε η τουρκική Χουριέτ μέσα από το ορυχείο-νεκροταφείο, όπου μέχρι στιγμής έχουν βρει τραγικό θάνατο 205 άνθρωποι.

ΦΩΤΟ-Dj Καλαφάτης....

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να γιορτάσει τα 49α γενέθλια του ο Σταύρος Καλαφάτης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία διοργανώνει αύριο πάρτι γενεθλίων σε νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας στο οποίο χρέη dj θα εκτελέσει ο ίδιος.

ΒΙΝΤΕΟ της ΕΛΑΣ από το Ζεφύρι: Κλεμένη Porsche, καραμπίνες και θησαυροφυλάκια είχαν οι γύφτοι

Συνελήφθη στο Ζεφύρι ένας 16χρονος ρομά που συμμετείχε σε ομάδα αγνώστων που πυροβόλησε κατά αστυνομικών χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Ο ανήλικος συλληφθείς χθες το βράδυ αρχικά εκσφενδόνισε πέτρες και μεταλλικά αντικείμενα σε πληρώματα περιπολικών προκαλώντας φθορές στα οχήματα ενώ τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Πάχτας: Δεν μπορώ να πάω στα χωριά που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για την ένταση που επικρατεί σε περιοχές της Χαλκιδικής εξαπέλυσε χθες ο δήμαρχος Αριστοτέλη και εκ νέου υποψήφιος, Χρήστος Πάχτας.

Πάγκαλος: Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο η «Αυγή» και να λέει η Δούρου ότι διασκέδασε όταν με γιαούρτωσαν;

[Όσο αντιπαθής κι αν είναι ο Πάγκαλος, όσα κι αν έχει φάει, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι λέει αλήθειες... τουλάχιστον όταν επιτίθεται στους ΣΥΡΙΖΑίους]

Απάντηση στην κριτική που δέχθηκε για τα όσα είπε για τη Ρένα Δούρου έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. «Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο συνεχώς η 'Αυγή', η εφημερίδα του κόμματος της κ. Δούρου, και να λέει η Ρένα Δούρου ότι διασκέδασε με το θέαμα του γιαουρτώματος του κ. Πάγκαλου στα Καλύβια;» διερωτήθηκε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Πάγκαλος επέμεινε στο θέμα της αφισοκόλλησης λέγοντας:

Επιμένει ο Βενιζέλος: θα πάω στον Παπούλια και θα πω φεύγω

[Μεταξύ μας τώρα ο Μπένυ είπε μια αλήθεια που ισχύει και για τη ΝΔ: “Δεν μπορεί να είμαστε τα θύματα εμείς και οι αντιμνημονιακοί χαλαροί”, είπε ο Ε. Βενιζέλος, αναφερόμενος στις κορώνες που πετάνε οι ψεκασμένοι, οι ΧΑυγίτες και οι ΣΥΡΙΖΑίοι ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ!]

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος σε συνέντευξη του. Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο αποχώρησης του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση σε περίπτωση δραματικής μείωσης της δύναμης του κόμματος στις ευρωεκλογές αν και δεν μίλησε με ποσοστά περιέγραψε τη διαδικασία που θα οδηγήσει στην αποχώρηση.

Ο Πρετεντέρης απαξιώνει (ξανά) τον Γιώργο Παπανδρέου

Τη ρητορική της απαξίωσης επιλέγει ξανά ο Γιάννης Πρετεντέρης, αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου και τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για τις Κάννες, και όσα συνέβησαν εκεί το 2011.

Γκρίνια δικηγόρων για την αποζημίωση για τις εκλογές... θά πάρουν μόνο 810 ευρώ...

Την αντίθεσή τους στη μείωση της εκλογικής αποζημίωσης εκφράζουν με επιστολή τους οι δικηγόροι, ζητώντας από την πολιτεία να τους δώσει όσα χρήματα τους είχε δώσει και στις εκλογές του 2012 και τονίζοντας ότι «αν διατηρηθούν οι ρυθμίσεις αυτές, θα τεθεί μοιραία σε δοκιμασία η απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας».

Ο αθλητικογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος, υποψήφιος στη Νέα Σμύρνη με τον πρώην ΠΑΣΟΚο, νυν ΣΥΡΙΖΑίο (;) Κουτελάκη

Στην εκλογική μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης κατεβαίνει ο αθλητικογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος. Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο της Νέας Σμύρνης, με τον συνδυασμό του Γιώργου Κουτελάκη. Ο Αλέξης Σπυρόπουλος μίλησε στο iefimerida.gr για την απόφαση του να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης-Νέα Σμύρνη- Ποιότητα Ζωής- Γιώργος Κουτελάκης».

ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ; ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Νέα Μεγάλη δημοσκόπηση ξεκινά από σήμερα το logia starata . Kαθώς μπήκαμε στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές και το πολιτικό ενδιαφέρον ανεβαίνει θέτουμε το ερώτημα ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις επόμενες ευρωεκλογές.
Μπείτε και ψηφίστε στο www.logiastarata.gr

Μπαίνουν τα γεωτρύπανα σε Ιωάννινα, Πατραϊκό κόλπο και Κατάκολο -Αναζητούν πετρέλαιο αξίας πάνω από 15 δισ

Πανηγυρικό χαρακτήρα δίνει η κυβέρνηση στην υπογραφή των τριών συμβάσεων για έρευνες πετρελαίου σε Ιωάννινα, Πατραϊκό κόλπο και Κατάκολο.

Πολιτικό πρόβλημα για την κυβέρνηση ο Θεοχάρης

Διαστάσεις πολιτικού προβλήματος έχει προσλάβει για την κυβέρνηση ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, στην τελική ευθεία για τις διπλές κάλπες των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, και της αναμέτρησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.