26 Ιουλίου 2014

Γιατί τα κορίτσια στην Ελλάδα βιάζονται να κάνουν σεξ;

Κάθε αρχή και δύσκολη... Η συγκεκριμένη ρήση αποτυπώνει με ακρίβεια την «άγουρη» ερwτική εμπειρία που γεύονται οι έφηβοι στη χώρα μας πολύ πριν... την ώρα τους.

Τις περισσότερες φορές δεν αναμένουν τον...

ΠΙΟ ΣΤΟΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!! Γελάει ο κόσμος με Θόδωρο Κατσανέβα που έγραψε τραγούδι για τη Μέρκελ

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ; ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠ'ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ;

Χαμός έγινε στα social media με το βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, στο οποίο ο Θεόδωρος Κατσανέβας παίζει μουσική και τραγουδά ο ίδιος κομμάτι σύνθεσης και στίχων δικό του, το οποίο περιγράφει τα όσα συμβαίνουν στη χώρα, τα «χώνει» στη Μέρκελ κι επικρίνει όσους κάθονται στους καναπέδες τους…

ΒΙΝΤΕΟ-Γκολ στο 4ο δευτερόλεπτο

Ο Γκουστάβο Ραμίρες έγραψε ιστορία στον αγώνα κόντρα στη Νεκάξα. Ο Παραγουανός άσος της Μινέρος σκόραρε μόλις 4 δευτερόλεπτα από την έναρξη της αναμέτρησης και σημείωσε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του μεξικανικού ποδοσφαίρου.

Νέα βάση στην Κρήτη για μη επανδρωμένα σκάφη θέλουν οι ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ έχουν ζητήσει από την Αθήνα τη στάθμευση στόλου Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (τα γνωστά drones) στην Κρήτη, αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής.

Η κίνηση αυτή, για την οποία ασκούνται πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση, εντάσσεται...

Βίντεο: Πραγματικό "Assassin's Creed" σε παρκούρ στο Παρίσι

Το νέο sequel του Assassin's Creed, το Assassin's Creed Unity, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του ερχόμενου Οκτώβρη.

Ο δημιουργός του, Devin Supertramp, συνεργάστηκε με την ομάδα του της Ubisoft και με τους καλύτερους αθλητές παρκούρ της Γαλλίας για να φτιάξουν ένα εντυπωσιακό βίντεο που εξελίσσεται μέσα στο Παρίσι.

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΟΖ: Οργή στην Αίγυπτο για σχόλια του Ερντογάν

Το Κάιρο θα καλέσει τον Τούρκο επιτετραμμένο για να διαμαρτυρηθεί για τα σχόλια του πρωθυπουργού Ερντογάν σχετικά με τη στάση της Αιγύπτου στο παλαιστινιακό  

ΒΙΝΤΕΟ-Formula 1: Πήρε… φωτιά ο Χάμιλτον!

Άτυχος στάθηκε ο Λιούις Χάμιλτον κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών στο Grand Prix της Ουγγαρίας καθώς η Mercedes του πήρε φωτιά και αποκλείστηκε.

Στις φυλακές Διαβατών μεταφέρθηκε αιφνιδιαστικά ο Μαζιώτης-Τι θέλουν να προλάβουν οι αρχές

ΜΠΑ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ Ή ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ;

Στις φυλακές των Διαβατών μεταφέρθηκε το πρωί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης.

Η απόφαση ελήφθη από...

Ρόδος: Μπήκαν στο λεωφορείο και σακάτεψαν στο ξύλο τον οδηγό - Οι δράστες περίμεναν στη στάση μαζί με άλλους επιβάτες!

Η επίθεση ξεκίνησε όταν ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου - Τουρίστες βιντεοσκόπησαν τις μαρτυρικές στιγμές του άτυχου άντρα...

Τον τρόμο με τα μάτια τους έζησαν προχθές το απόγευμα (24-07-2014) περισσότεροι από 70 επιβάτες του διπλού λεωφορείου της ΡΟΔΑ, αλλά ειδικά ο οδηγός του, όταν δύο νεαροί που περίμεναν σε στάση στην περιοχή της Ιξιάς, μπούκαραν μέσα στο λεωφορείο και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν!

Αγρίνιο: Απόπειρα ομαδικού βιασμού 15χρονης - Παντρεμένος με δύο παιδιά ένας εκ των δραστών!

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας - Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε την ανήλικη μετά την καταγγελία που έκανε...

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί την αστυνομία τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Ήπειρος: Ακρωτηριάστηκε το χέρι παιδιού σε πλυντήριο ρούχων - Κατέρρευσε από τους φρικτούς πόνους μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Ασθενοφόρο απο την Ηγουμενίτσα μετέφερε το μεσημέρι λίγο μετά τη 13.30, ένα παιδάκι απο τα Σύβοτα με ακρωτηριασμένο το χέρι του, στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.

ΑΓΓΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ! Μηνύει εταιρεία γιατί τραυματίστηκε την ώρα που έκανε σεξ με κοτοπιτάκι!

Ένας 32χρονος άνδρας από το Cheshire της Βρετανίας, αποφάσισε να μηνύσει το τοπικό κατάστημα της αλυσίδα Greggs γιατί τραυματίστηκε, όπως λέει, την ώρα που έκανε σεξ με... ένα κοτοπιτάκι!

Βίντεο, τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και φωτογραφίες στο πλευρό της ΕΛΑΣ στη μάχη της κατά της τρομοκρατίας

Η Αστυνομία έχει επικεντρωθεί τώρα στο να εντοπίσει τη γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη, από τη στιγμή που η οικία που διέμενε στο Μαρούσι αποδείχθηκε πως δεν ήταν το κρησφύγετο με τα όπλα του τρομοκράτη.

ΦΩΤΟ-ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: Του έβγαλαν το μάτι για να μην ξανακλέψει! (pic)

Έτσι δεν θα μπορέσει να ξαναδεί αυτό που θέλει να κλέψει, όπως είπε το αγριεμένο πλήθος!

Ένας άντρας τιμωρήθηκε σκληρά όταν προσπάθησε να κλέψει μία βαλίτσα γεμάτη με ρούχα διάσημων σχεδιαστών στη Νότια Αφρική.

Στη δημοσιότητα βίντεο με Αμερικανό βομβιστή αυτοκτονίας

Το συριακό παρακλάδι της αλ Κάιντα ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας Αμερικανός βομβιστής αυτοκτονίας που επιτέθηκε στα τέλη Μαΐου εναντίον θέσης του στρατού στη βορειοδυτική Συρία.

Πάτρα: Άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου και έπεσε πάνω στον κουμπάρο - Η απόλυση από την τράπεζα και οι σκηνές απείρου κάλλους...

Σκηνές πέρα από κάθε φαντασία διαδραματιστήκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου της Πάτρας το οποίο εδρεύει στα νοτιοδυτικά της πόλης και σε περιοχή που κατά το παρελθόν αποτελούσε διαμέρισμα άλλου καποδιαστριακού Δήμου.

Απελάθηκε από την Ουκρανία δημοσιογράφος του Russia Today

Ένας Bρετανός δημοσιογράφος που εργάζεται στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today στην Ουκρανία δήλωσε σήμερα ότι απελάθηκε από τη χώρα και του απαγορεύθηκε η είσοδος στο ουκρανικό έδαφος για τρία χρόνια.

Ξυλοκοπήθηκε ξεναγός για τα “μπαράκια τουρ” νεαρών Ολλανδών- οι ξεναγοί διακόπτουν το πρόγραμμα Πηγή:www.dimokratiki.gr

Τα ολλαδικά πρακτορεία διακόπτουν τις επισκέψεις γκρουπ νεαρών τουριστών στα μπαράκια της Κω μετά τον άγριο ξυλοδαρμό ξεναγού έξω από το δωμάτιο, στο οποίο διέμενε, ενώ απειλητικές επιστολές εστάλησαν και στις υπολοιπες ξεναγούς.

ΒΙΝΤΕΟ-Επιχείρηση των καναδικών ΕΚΑΜ για να συλλάβουν επιβάτη

Η πτήση των Sunwing Airlines απογειώθηκε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Pearson του Τορόντο γύρω στις 19.00 χθες το απόγευμα τοπική ώρα με προορισμό τον Παναμά, όταν ένας επιβάτης άρχισε να εκτοξεύει απειλές πως έχει βόμβα και θα τινάξει το αεροπλάνο στον αέρα!

ΒΙΝΤΕΟ-Μυστήριο με το αεροπορικό δυστύχημα στην Σπάρτη-Οι χειριστές δεν κατέθεσαν σχέδιο πτήσης ως όφειλαν

Πολλά ερωτηματικά για τους επιβαίνοντες
 
Πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται από το δυστύχημα του μικρού αεροσκάφους στην Σπάρτη. Το αεροδρόμιο στο Πυρί της Λακωνίας που είναι το σημείο που κατέπεσε είναι ανενεργό.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ για τον Ψωμιάδης που τον "ξέχασαν οι ευεργετηθέντες επιχειρηματίες" και δεν τσοντάρουν κάτι με αποτέλεσμα να σκοτώνει διαμέρισμα 1,5 εκ για 500.000

Σκοτώνω διαμέρισμα στην πλατεία Αριστοτέλους που το 2009 είχε αξία 1,5 εκατ. ευρώ για 500.000, εξομολογείται ο πρώην νομάρχης και σημειώνει: Με ξέχασαν όλοι οι ευεργετηθέντες, είτε βιομήχανοι, είτε πολιτικοί, είτε επιχειρηματίες [Δηλ. ρε Πανίκα τι θα πει ευεργετηθέντες; Δεν έκανες πάντα τα νόμιμα; Αν έκανες τα νόμιμα γιατί είναι "ευεργετηθέντες"; Και τι θα πει "με ξέχασαν οι επιχειρηματίες"; Δηλ. όταν ήσουν νομάρχης και σε "θυμούνταν" τι έκαναν;]

Δέκα χώρες με μηδενική φορολογία εισοδήματος

Aπό το Κατάρ μέχρι τις Μπαχάμες, υπάρχουν δέκα φορολογικοί παράδεισοι. Πρόκειται για δέκα χώρες, όπου δεν φορολογείται το εισόδημα.

Παρατηρώντας κανείς τη λίστα με τις χώρες που δεν φορολογούν καθόλου τους πολίτες τους και τους εργαζόμενους, βλέπει ότι ανήκουν σε μόνο δύο κατηγορίες: οι 7 είναι ισλαμικές μοναρχίες με πετρέλαιο. Οι άλλες τρεις είναι πρώην ή νυν βρετανικές αποικίες και φορολογικοί παράδεισοι.

Στην πρώτη κατηγορία ο λαός...

Δέκα θρυλικές γυναίκες πολεμιστές που έγιναν σύμβολα τον Μεσαίωνα (ΦΩΤΟ)

Από την "άγρια Ιωάννα" στην Ιωάννα της Λωραίνης.

Αναμφισβήτητα η Ιωάννα της Λωραίνης, πιο γνωστή ως Ζαν ντ ´ Αρκ, είναι η πιο διάσημη γυναίκα που πήρε τα όπλα και ηγήθηκε στρατού στον Μεσαίωνα. Όμως υπάρχουν και άλλες γυναίκες οπλαρχηγοί εξίσου ικανές και πετυχημένες. Ακολουθεί μια λίστα δέκα γυναικών που ανέλαβαν την αρχηγία στρατευμάτων και πολέμησαν γενναία.

Τα όπλα του Α' Παγκόσμιου Πολέμου. Τι αντιμετώπισαν οι στρατιώτες

Το τανκς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον Α παγκόσμιο πόλεμο και μάλιστα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ίσως αυτό να είναι σχετικά γνωστό, ξέρουμε όμως ότι το κράνος ουσιαστικά επανήλθε στο στρατό την ίδια περίοδο; Ή μήπως πως τα αέρια σκότωσαν πολύ λιγότερους από όσους πιστεύεται σήμερα;

ΒΙΝΤΕΟ-Red Bull X-Fighters στο Μόναχο

Στην εντυπωσιακή, πλωτή πίστα που έστησαν στη λίμνη του Ολυμπιακού Πάρκου του Μονάχου οι διοργανωτές, έγινε ο 4ος αγώνας Red Bull X-Fighters για το 2014.

Επιστημονική μελέτη απέδειξε ότι αυτή είναι η πιο χαλαρωτική μουσική που έχει γραφτεί ποτέ [βίντεο]

To κομμάτι weightless διάρκειας οκτώ λεπτών είναι σύμφωνα με επιστήμονες η πιο χαλαρωτική μουσική που έχει γραφτεί ποτέ.Πρόκειται για μια μελέτη που διεξήχθη σε 40 γυναίκες, οι οποίες συνδέθηκαν με αισθητήρες και ενώ άκουγαν κάποια τραγούδια καταγραφόταν ο καρδιακός ρυθμό τους, η αρτηριακή τους πίεση, η αναπνοή και η δραστηριότητα του εγκεφάλου τους.

CNBC: Αυτά είναι τα δέκα πιο εντυπωσιακά στάδια στον κόσμο

Από το βρετανικό Ολυμπιακό Στάδιο μέχρι στην έδρα των Dallas Cowboys στο Τέξας

Ως σύγχρονα έργα τέχνης παρομοιάζει τα στάδια που παρουσιάζει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC στην ιστοσελίδα του. Ξεχώρισε τα δέκα πιο εντυπωσιακά, με κριτήριο την αρχιτεκτονική πρωτοπορία, το μέγεθος, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον και την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούν.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ; ΩΡΑΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΘΑ'ΤΑΝ: 19χρονη χώρισε 60χρονο βρεφονηπιοκόμο & εκείνος μοίρασε γυμνές της φωτογραφίες -Όταν συνελήφθη βρέθηκε παιδικό πορνογραφικό υλικό

Μία υπόθεση με σοβαρές ενδείξεις παιδικής πορνογραφίας και πρωταγωνιστή έναν βρεφονηπιοκόμο ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με το τοπικό site epiruspost.gr, ο άνδρας, ηλικίας 60 ετών, εργάζεται σε δημοτικό παιδικό σταθμό της Φιλιππιάδας και συνελήφθη.

Αεροπορικό δυστύχημα στη Σπάρτη -Nεκροί οι δύο επιβαίνοντες


Τη ζωή τους έχασαν δύο άτομα, όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη έξω από το αεροδρόμιο της Σπάρτης.

Εννιά ημέρες μετά την τραγωδία, ακόμη υπάρχουν σοροί στο σημείο συντριβής του Boeing

Εχουν περάσει εννιά ημέρες από τη στιγμή που το Boeing 777 της Malaysia Airlines συνετρίβη, στοιχίζοντας τη ζωή και των 298 επιβαινόντων στο αεροσκάφος. Ακόμη όμως στο σημείο που έπεσε, στην ανατολική Ουκρανία, παραμένουν κάποιες σοροί.

ΚΛΑΙΩ! Με Ζώη και Καπερνάρο θα μας σώσεις ρε Μπαλτάκο;

Της Μαρίνας Μάνη

Κεντρικό εστιατόριο της Γλυφάδας επέλεξαν για να τα πουν... τρώγοντας και πίνοντας τρία πρόσωπα με σημασία στον χώρο της Δεξιάς: ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος (που αποπέμφθηκε μετά το περίφημο video με τον Η. Κασιδιάρη), ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος (αποχωρήσας από τους ΑΝΕΛ) και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Ζώης ο οποίος συνέπραξε ευρω-εκλογικά με τον Βύρωνα Πολύδωρα στην...ατυχήσασα «Ενωση για την Πατρίδα και τον Λαό» (1,04%).

«Συγχώρεσέ μας, Ολλανδία» -Πρωτοσέλιδη απολογία ρωσικής εφημερίδας για την τραγωδία με το Boeing

Αίσθηση προκάλεσε το πρωτοσέλιδο ρωσικής εφημερίδας, η οποία απολογήθηκε στην Ολλανδία για την τραγωδία με το Boeing.

Οι περισσότερες χώρες βλέπουν ευθύνες της Ρωσίας πίσω από την κατάρριψη του αεροσκάφους της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία και η εφημερίδα Novaya Gazeta συντάσσεται με αυτή την άποψη, όπως απέδειξε.

ΕΠΙΚΟ! Μετά από 10 χρόνια «έρευνα» η Επ. Ανταγωνισμού άσκησε δίωξη σε GOLGATE+σουπερμάρκετ για καρτέλ... εννοείται ότι κρύβει τα ονόματα...

Σαν να γίνεται επίτηδες, η Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοίνωσε στις 24/7/2014, το απόγευμα (τυχαίο; δεν νομίζω), την άσκηση δίωξης κατά «εταιρειών του Ομίλου “COLGATE-PALMOLIVE” και επιχειρήσεων λιανικής και χονδρικής πώλησης ειδών σούπερ μάρκετ»!!!

Κατά ΣΥΜΠΤΩΣΗ, τακτικά όταν η Επιτροπή Ανταγωνισμού «διώκει» μεγάλες επιχειρήσεις ανακοινώνει το δελτίο τύπου κατακαλόκαιρο όταν ο κόσμος δεν διαβάζει εφημερίδες και όταν επικρατούν άλλες ειδήσεις ψυχαγωγικού περιεχομένου.

«Ψαλίδι» στα αναδρομικά και στις αυξήσεις για τους ένστολους

Μόνο ένα μέρος των περικοπών που υπέστησαν οι μισθοί των ενστόλων από τον Αύγουστο του 2012 σχεδιάζει να αποκαταστήσει η κυβέρνηση, ενώ με περικοπές θα εισπράξουν και τα αναδρομικά τους, σύμφωνα με πηγές από το οικονομικό επιτελείο.

Βίντεο-σοκ: Λεωφορείο παρέσυρε πρώην αθλήτρια της εθνικής ομάδας βόλεϊ

Θύμα ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος έπεσε η πρώην διεθνής αθλήτρια του βόλεϊ σάλας και του μπιτς βόλεϊ, Κατερίνα Νικολαΐδου, την ώρα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο με το μόλις 11 μηνών μωρό της, το οποίο ευτυχώς κρατούσε ο σύζυγός της. 

H στρατηγική Σαμαρά με στόχο τους 180 βουλευτές

Που ποντάρει ο πρωθυπουργός για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. Πώς επιχειρείται να δημιουργηθεί «κλίμα» και ποια είναι η «αριθμητική» της Βουλής. Ο ρόλος «κλειδί» της ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητων βουλευτών. Οι κινήσεις πριν τη διαπραγμάτευση με την τρόικα.

Να αλλάξει την ατζέντα και να περάσει στην αντεπίθεση μετά τις ενδοκυβερνητικές αναταράξεις του προηγούμενου διαστήματος, επιχειρεί ο Αντώνης Σαμαράς.

ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! Η ΝΔ προωθεί τον Πατούλη για πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο “εκλεκτός” της Νέας Δημοκρατίας για το αξίωμα του προέδρου της ΚΕΔΕ, που σήμερα βρίσκεται στα χέρια της Κεντροαριστεράς, με τον Κώστα Ασκούνη.

Αβραμόπουλος για Επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ;

[Τι Κούρκουλας ρε πούσ@η μου!! Ελπίζω να μην είναι κάργα μαλ@κες να στείλουν ΠΑΣΟΚο!]

Σε πολύ χοντρό παρασκήνιο, με υπόγειες διαβουλεύσεις, εσκεμμένες διαρροές και πισώπλατα μαχαιρώματα εξελίσσεται η υπόθεση της επιλογής του νέου Επιτρόπου της Ελλάδας στην ΕΕ. Όπως όλοι γνωρίζουμε οι επικρατέστεροι για τον σπουδαίο αυτό ρόλο είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημ. Κούρκουλας ενώ κανείς δεν απέκλειε να υπάρχουν και άλλοι «κρυφοί» μνηστήρες.

ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ! Ο Πούτιν προσέλαβε άνθρωπο να δοκιμάζει τα φαγητά του... όπως Χιτλερ, Τσαουσέσκου και Χουσεϊν!

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να προσέλαβε προσωπικό με αποκλειστική και μόνο δικαιοδοσία να δοκιμάζει τα πιάτα που προορίζονται για εκείνον.

Οι πολίτες αρνούνται να καταγγείλουν ιατρούς για φακελάκι

Το «ξέρουν όλοι», συζητιέται στις παρέες και στις τηλεοράσεις, ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι που αποφασίζουν να προβούν σε καταγγελία, πολύ λιγότεροι αυτοί που το κάνουν με έναν τρόπο που θα μπορούσε να οδηγήσει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη και εντέλει ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις γιατρών που καταδικάζονται επειδή δωροδοκήθηκαν για να κάνουν τη δουλειά τους.

Δίχτυ ασφαλείας για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια -Ενοίκιο αντί δόσης στην τράπεζα

Με την εποχή των πλειστηριασμών να πλησιάζει απειλητικά και «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, η κυβέρνηση αναζητά μία λύση ως δίχτυ ασφαλείας για όσους κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους.

Ο χάρτης των υποτροφιών σε Ελλάδα και εξωτερικό

Σε αγώνα δρόμου αποδύονται όλο και περισσότερο νέοι, προκειμένου να αποκτήσουν μία υποτροφία. Σήμερα, λόγω της οικονομικής κρίσης, χιλιάδες νέοι και, κυρίως, οι "άριστοι" σε επίπεδο σπουδών, ψάχνουν απεγνωσμένα, προκειμένου να εντοπίσουν μία υποτροφία της αρεσκείας τους.

ΗΠΑ: Πούτιν και Ρωσία "υπαίτιοι" για το δυστύχημα στην Ουκρανία

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θεωρείται «υπαίτιος» για την κατάρριψη του αεροσκάφους της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία και επανέλαβε ότι συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την G7 για την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων στη Μόσχα, μεταδίδει το πρακτορείο Ειδήσεων Ρόιτερς.

Η δεύτερη απάτη του ΙΕΚ Δομή

Γαϊτανάκι οι υποθέσεις απάτης και φοροδιαφυγής από έναν εκπαιδευτικό όμιλο. Πρόσφατες είναι οι ανακοινώσεις της Οικονομικής Αστυνομίας για τη νέα απάτη που έστησε το ΙΕΚ DOMI επιβαρύνοντας τα δημόσια ταμεία. Είχε προηγηθεί η επιβάρυνση του ΙΚΑ από τον προηγούμενο οργανισμό, ΙΕΚ Δομή, ο οποίος επίσης χρησιμοποιώντας ιστό εταιρειών-«μαϊμού» επιβάρυνε το ΙΚΑ με 6 εκατ. ευρώ.

ΦΩΤΟ-Το... πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας με την αφίσα του Καραμανλή

Το πάλευαν για ώρες... αντίθετα με την ΟΝΝΕΔ που καθάρισε στο πι και φι

Ώρες επί ωρών προσπαθούσαν στη ΝΔ να ρετουσάρουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα της εξόδου του Κωνσταντίνου Καραμανλή από το αεροπλάνο τη νύχτα της 24ης Ιουλίου 1974. Ο λόγος είναι ότι στις καλές του πόζες έχει φόντο τον...

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΙΤΑΛΙΑ: Στην Ιταλία θα δικαστούν οι αμερικανοί στρατιώτες που βίασαν και χτύπησαν έγκυο ιερόδουλη

[Αντίθετα να θυμίσω ότι εμείς τους παραδώσαμε κανονικά τους μαλ@κες στα Χανιά που είχαν κάψει τη συναγωγή πριν 2-3 χρόνια και για το οποίο κάψιμο οι Αμερικάνοι μας κατηγορούσαν πριν αποδειχθεί ότι την είχαν κάψει δικοί τους...]

Δύο Αμερικανοί στρατιώτες που κατηγορούνται ότι βίασαν και χτύπησαν μία ιερόδουλη από τη Ρουμανία η οποία διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, στη Βιντσέντσα της βόρειας Ιταλίας θα παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας.

Αμερικανός τηλεοπτικός παραγωγός γράφει βιβλίο και γυρίζει ντοκιμαντέρ την Ελλάδα: «Ψυχικό μασάζ και γιορτή χαράς» [βίντεο]

Ο γνωστός δημοσιογράφος και τηλεοπτικός παραγωγός Τζον Χάγκινς, παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ και ένα ταξιδιωτικό βιβλίο στο οποίο περιγράφει την Ελλάδα ως ένα τόπο μοναδικό για κάθε επισκέπτη.Ο Χάγκινς επισκέφτηκε τη χώρα μας πριν από δυο χρόνια ειδικά για το συγκεκριμένο εγχείρημα. Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ αλλά και στο βιβλίο του έχει συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας ταξιδιώτης πριν επισκεφτεί την Ελλάδα.

Απίστευτο βίντεο: Γυναίκα δέχθηκε βίαιη επίθεση μέσα σε αστικό λεωφορείο στο Δουβλίνο

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, στο οποίο φαίνεται πως μία γυναίκα δέχεται βίαιη επίθεση από έναν κακοποιό μέσα σε αστικό λεωφορείο στο Δουβλίνο.

Στηβ Βρανάκης: Ο Ελληνας της Google εξηγεί πως η Κρήτη μπορεί να γίνει μια Silicon Valley του κόσμου

«Η Κρήτη έχει μια τεράστια δυναμική μέσα από τα ερευνητικά και επιστημονικά της ιδρύματα. Το νησί μπορεί να γίνει μια Silicon Valley του κόσμου» ανέφερε ο Στηβ Βρανάκης, υπεύθυνος της Google Creative Lab, ο οποίος παραβρέθηκε σε σύσκεψη των Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων της Κρήτης που οργάνωσε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών και η Περιφέρεια Κρήτης στο Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας (ΙΤΕ).

ΒΙΝΤΕΟ-Φαντάσματα (;) λένε ότι είδαν οι παίκτες της εθνικής Κρίκετ της Αγγλίας... έπρεπε να δικαιολογήσουν και μερικές ήττες τις προηγούμενες μέρες

Μια περίεργη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες στη Μεγάλη Βρετανία, όταν η εθνική ομάδα Κρίκετ της Αγγλίας «κατήγγειλε» πως βίωσε παραφυσικά φαινόμενα, στη διάρκεια της παραμονής της αποστολής στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Langham» του Λονδίνου και ενώ η ομάδα προετοιμαζόταν για φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.

Στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου ο Βασίλης Κικίλιας(ΦΩΤΟ)

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπουργού Δημοσίας Τάξης

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στα Αστυνομικά τμήματα της Αττικής, χωρίς να κάνει καμία προειδοποίηση, ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Βασίλης Κικίλιας. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Παγκράτι, όπου...

«Το Ισραήλ ξεκινά 12ωρη παύση των εχθροπραξιών στη Λωρίδα της Γάζας» - Συμφώνησε η Χαμάς

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι ότι το Ισραήλ θα ξεκινήσει 12ωρη παύση των εχθροπραξιών στη Λωρίδα της Γάζας στις 07.00, τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας), το Σάββατο, ανέφερε αργά την Παρασκευή το βράδυ αμερικανός αξιωματούχος.

Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τους Γάλλους

Έπαινοι για τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης
 
Για μεγάλη πρόοδο, που έχει συντελεσθεί στην αναβάθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, έκανε λόγο ο γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.