18 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ! Αntigold περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ Σκουριές με χορηγό τη Μέρκελ

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ιδρύματος “ROZA LUXEMBURG”, που εδρεύει στο Βερολίνο της Γερμανίας από τις 4 μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου περιόδευσαν σε 5 πόλεις της Γερμανίας 2 ακτιβιστές από τη Χαλκιδική και μέλη του «κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού».

Κι ο Φαήλος αποθεώνει τη Lady Gaga

Φρενίτιδα επικρατεί στην  Αθήνα λόγω της παρουσίας της εκκεντρικής ποπ σταρ,  Lady Gaga.

Ο  Φαήλος Κρανιδιώτης σχολίασε με μια εύστοχη  ατάκα τις προκλητικές εμφανίσεις της Lady Gaga σημειώνοντας πως

ΕΥΓΕ ΒΑΓΓΕΛΑ! Επιχορήγηση "σκάνδαλο" 30.000 ευρώ στους τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές

Εγκρίθηκε σήμερα από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη μετά από αίτημα που του κατέθεσαν

Την οικονομική επιχορήγηση της Ένωσης τέως Βουλευτών- Ευρωβουλευτών με κονδύλι ύψους 30.000 ευρώ ενέκρινε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Η απόφαση για την επιχορήγηση αναρτήθηκε σήμερα στην «Κοινοβουλευτική Διαφάνεια» και όπως αναφέρεται ελήφθη έπειτα από αίτημα της ίδιας της Ένωσης, η οποία ζήτησε από τον κ. Μεϊμαράκη το συγκεκριμένο για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών.

ΒΙΝΤΕΟ-Προσπάθησαν να κάψουν λεωφορείο και έκαναν πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ... στη μνήμη του Φύσσα

Μια ομάδα περίπου 100 κουκουλοφόρων με αντιασφυξιογόνες μάσκες, απομονώθηκαν από το συλλαλητήριο και άρχισαν τους βανδαλισμούς.

ΒΙΝΤΕΟ-Δίχτυ παραλλαγής στις πισίνες

Δεν έχει όρια η φαντασία ορισμένων όταν πρόκειται να κλέψουν την εφορία. Ακόμη και στρατιωτικό εξοπλισμό επιστράτευσαν προκειμένου να κρύψουν τις πισίνες τους από τα... αδιάκριτα μάτια της εφορίας και να γλιτώσουν φόρους.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσαντίστηκε ο Νικολάκης! Του έθιξαν το ΠΑΣΟΚ και τον Τσίπρα και τα έχωσε στον Τατσόπουλο

Οι σημερινές δηλώσεις του ανεξάρτητου βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε “κωλοκόμμα” το ΠΑΣΟΚ και “μοντέλο με book” τον Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκαν στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ! Απαλλακτικός ο εισαγγελέας για την πλειονότητα των κατηγορουμένων στη δίκη των «Πυρήνων της Φωτιάς»

Πρόκειται για τρεις υποθέσεις που εκδικάζονται στο δικαστήριο και τρία διαφορετικά βουλεύματα

«Η παραδοχή του βουλεύματος πως όλοι τα έκαναν όλα, είναι απορριπτέα» ανέφερε σήμερα ο εισαγγελέας Εφετών Σωτήρης Μπάγιας στην πρότασή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων εκεί όπου συνεκδικάζονται οι δικογραφίες για τα τρομοδέματα σε πρεσβείες αλλά και οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν μετά τις εφόδους των διωκτικών αρχών σε σπίτια στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της επαρχίας.

Ακόμα γελάει ο Άδωνις με το ξεβράκωμα του ΣΥΡΙΖΑ για την παροχή δωρεάν ρεύματος-Ο Τσίπρας μιλούσε για 300.000 δικαιούχους και η τροπολογία για 500.000!

Απέσυραν άρον-άρον τροπολογία - Σφοδρή επίθεση από τον Άδωνι Γεωργιάδη
 
Ευτράπελες καταστάσεις, ενδεικτικές της προχειρότητας με την οποία πολιτεύεται η αξιωματική αντιπολίτευση προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η άκρατη παροχολογία με αποτέλεσμα πριν από λίγο στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει τροπολογία του επειδή αντελήφθη ότι έδινε πάρα πολλά!

Όλα ξεκίνησαν δύο ημέρες πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία –την συνυπέγραφε και ο κ. Τσίπρας- με την οποία πρότεινε...

Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: Θα δώσουν στον σουβλατζή ομόλογα του EFSF κι αυτός θα πληρώνει μ'αυτά τον ψήστη που θα προσλάβει!

Οι "κοστολογημένες" παροχές του ΣΥΡΙΖΑ

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε ένα πρόγραμμα παροχών το οποίο χαρακτήρισε "κοστολογημένο και απόλυτα εφαρμόσιμο". Είναι έτσι;

Καταρχάς, κατά πάγια συνήθεια των στελεχών του Συριζα ούτε οι ίδιοι δεν συμφωνούν μεταξύ τους.

Ενώ ο Γιάννης Μηλιός, γνωστός για τις στυλιστικές αστοχίες ενδυμασίας αλά Σάκης Ρουβάς, μας ενημερώνει ότι δεν υπάρχει πιο κοστολογημένο πρόγραμμα απο αυτό του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Δραγασάκης κάνει ρελάνς και μας λέει ότι οι αριθμοί που δόθηκαν είναι ενδεικτικοί !

Η συνέχεια στον εξαιρετικό imperatorlex.blogspot.gr

Το ηρωικό δημόσιο αντιστέκεται στις πειταγές Μέρκελ! Ζητούν ακόμα πρωτότυπα έγγραφα - Πήρε θέση το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Έπειτα από καταγγελίες για τη μη εφαρμογή της ρύθμισης, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπενθυμίζει την υποχρέωση εφαρμογής για την κατάργηση της υποχρέωσης υποβολής πρωτότυπων ή επικυρωμένων αντιγράφων εγγράφων.

Ο λιγούρης πρέσβη του Μπαγκλαντές παρενόχλησε σεξουαλικά μία Ελληνίδα υπάλληλο

Πρωταγωνιστής σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης είναι ο πρέσβης του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ στη χώρα του, ο Γκόλαμ Μοχάμαντ παρενόχλησε μία Ελληνίδα υπάλληλο, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό.

Η Χαλκιδική της ΝΔ: “40 χρόνια για την Ελλάδα”

Διπλά θα εορταστεί η επέτειος για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Στην τωρινή συγκυρία που τη βρίσκουν στην εξουσία (και τον 5ο, από τους 7 συνολικά αρχηγούς της, στο αξίωμα του πρωθυπουργού) θα γίνουν, τα δύο επόμενα Σάββατα, δύο διαφορετικές εκδηλώσεις και σε διαφορετικά μέρα.

Θρίλερ με την καλλονή από τα Σκόπια που χάθηκε σε πλοίο στη θάλασσα της Κρήτης [εικόνες]

Άφαντη παραμένει η 23χρονη Σκοπιανή, μέλος πληρώματος κρουαζιερόπλοιου, η οποία εξαφανίστηκε πριν από στις 12 Σεπτεμβρίου ενώ το πλοίο βρίσκονταν εν πλω με προορισμό το λιμάνι του Αγίου Νικολάου Κρήτης.

ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ο Πλεύρης: Ο Τσίπρας πέρασε στην απέναντι «όχθη»

Τη συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ.  Αλέξη Τσίπρα με τον  Πάπα Φραγκίσκο σχολίασε σκωπτικά ο Θάνος Πλεύρης.

ΒΙΝΤΕΟ-Περιστέρη: «Μη λέτε μπούρδες! Ο τάφος είναι μακεδονικός!» Άλλη είσοδο στον τρίτο ταφικό θάλαμο αναζητά η ομάδα ανασκαφής

[Αλγεινή εντύπωση κάνει στο τέλος της δήλωσης Περιστέρη και αφού η αρχαιολόγος έχει πει ότι πρέπει να ενημερώνεται ο κόσμος και να "εκλαϊκευθούν" τα ευρήματα, ότι πετάγεται ο νταβατζής Παναγιωταρέα και σχεδόν σπρώχνοντας τους δημοσιογράφους ουρλιάζει "Όχι, όχι άλλες ερωτήσεις παρακαλώ"... εν τω μεταξύ οι δημοσιογράφοι δεν είχαν προλάβει να κάνουν ούτε μία ερώτηση]

Την πεποίθηση ότι το ανασκαφικό έργο στον τύμβο Καστά, στην Αρχαία Αμφίπολη, αφορά μνημείο του τελευταίου τετάρτου του 4ου αιώνα π.Χ., εξέφρασε η προϊσταμένη της ΚΗ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Κατερίνα Περιστέρη, μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους.

Τατσόπουλος is back: «Κωλ@κόμμα το ΠΑΣΟΚ, μοντέλο με book ο Τσίπρας»-Απάντηση Καρύδη και ανταπάντηση Τατσό

«Δεν δαιμονοποιώ το ΠαΣοΚ, αλλά επί ΠαΣοΚ ξεκίνησε η διαφθορά.»

​Σε μια ακόμη δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ! Μανιάτης: Το τζάμπα ρεύμα του Τσίπρα κοστίζει 264 εκ και όχι 69 όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την εκτίμηση των υπηρεσιών του υπουργείου Περιβάλλοντος ότι η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για δωρεάν ρεύμα σε ευπαθείς ομάδες θα κοστίσει 263 εκατ. ευρώ, μετέφερε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Μανιάτης, προκαλώντας την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που εξήγησε γιατί κοστολογεί την πρότασή του στα 69 εκατ. ευρώ.

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ! Ο επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας έχει αμφιβολίες για την... ύπαρξη του Θεού

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντερμπέρι παραδέχθηκε, σε συνέντευξή του, ότι έχει αμφιβολίες για την ύπαρξη του Θεού.

Πρόκειται για τον επίσκοπο - επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας (της οποίας τυπικά ηγείται η βασίλισσα της Αγγλίας) και των απανταχού Αγγλικανών ανά τον πλανήτη.

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τους τζιχαντιστές

Νέο βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, στο οποίο μιλάει χωρίς δήμιο ένας Βρετανός που φέρεται να κρατείται από τους τζιχαντιστές.

Habemus Tsipram

[ΚΛΑΙΩ! Ο αντισυστημικός Αλέξης πήρε την ευχή του Πατριάρχη να συναντηθεί με τον Πάπα αφού είχε πάει σε συνάντηση της Ιταλικής Μπίλντερμπεργκ και ταυτόχρονα έστειλε Δραγασάκη-Σταθάκη να εκθέσουν τις απόψεις του στη Μέρκελ... Δεν υπάρχει λέμε ρε!]

Αν κάποιος κατέβαινε από τον πλανήτη Άρη στην Ελλάδα και έβλεπε τηλεόραση ή διάβαζε τα ειδησιογραφικά sites θα νόμιζε ότι η χώρα μας έχει την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς στην ιστορία της.
Ότι ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός και οι κ. Σταθάκης και Δραγασάκης είναι αυτοί που διαπραγματεύονται με τους Ευρωπαίους για το ελληνικό χρέος.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΗΦΟ: Διπλό μισθό λάμβανε από το 2001 υπάλληλος νοσοκομείου

Η οργανική θέση της υπαλλήλου ήταν στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και είχε αποσπασθεί σε Κέντρο Υγείας Νοσοκομείου της 4ης ΥΠΕ (Μακεδονίας–Θράκης), λαμβάνοντας τις αποδοχές της και από τα δύο Νοσοκομεία από την 1/1/2001.

Αντ. Σαμαράς: Η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης

«Η Ελλάδα αρχίζει να γίνεται μήνα με τον μήνα μια χώρα φυσιολογική» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, που αφορούσε την απεμπλοκή του υδροηλεκτρικού έργου Μεσαχώρας.

Αυτές είναι οι πιο πλούσιες χώρες του κόσμου

Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε τη λίστα με τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο με βάση το κατά κεφαλήν ΑΕΠ.
Δείτε ποιες είναι:

Ο Φαήλος γελάει με την οργή Αλέξη στη ΔΕΘ για τις δήθεν απειλές στη Λαγκάρντ

Ο  Φαήλος Κρανιδιώτης σχολίασε μέσω Twitter την αναδίπλωση της  Κριστίν Λαγκάρντ σε σχέση με τη δήλωση της ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή της όταν μίλησε για του Έλληνες φοροφυγάδες.

Η «σιδηρά κυρία» του ΔΝΤ διευκρίνισε πως μιλούσε για επικριτικά σχόλια στο  Facebook και η αντίδραση του κ. Κρανιδιώτη ήταν άμεση, αφού ο Αλέξης Τσίπρας...

Την πρώτη μέρα του νέου σχολικού έτους στο ελληνικό σχολείο των Αγ. Σαράντα

Στις 15 Σεπτεμβρίου άνοιξαν οι πύλες των σχολείων  όλων των βαθμίδων στην αλβανική επικράτεια. Μαζί τους και οι πύλες των σχολείων που φοιτούν τα Βορειοηπειροτόπουλα.

Με νύχια και με δόντια προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή τα υπάρχοντα σχολεία. Υπάρχει ακόμα ένας αριθμός μαθητών που αποδεικνύει πως η Ελληνική μας Κοινότητα είναι δύσκολο να σβήσει, πως οι Βορειοηπειρώτες...

Έτοιμο το πόρισμα για τις παρακολουθήσεις και το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή

Οι παρακολουθήσεις με στόχο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή θα μπορούσαν να είναι ένα καλά μαστορεμένο αστυνομικό ανάγνωσμα του Ζεράρ Ντε Βιγιέ. Δεν είναι, όμως. Μάλιστα, το πόρισμα του εισαγγελέα Φούκα που ερευνά την υπόθεση «Πυθία», που σύμφωνα με πληροφορίες...

ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ;; Ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε τις τροπολογίες για το πετρέλαιο θέρμανσης και το δωρεάν ρεύμα

Αποσύρθηκαν οι τροπολογίες που είχαν κατατεθεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τους βουλευτές του κόμματος και πρότειναν την επαναφορά του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης στα επίπεδα Μαρτίου του 2011 και την παροχή δωρεάν ρεύματος σε φτωχές και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Ο βαψομαλλιάς εκκολαπτόμενος υπουργός

Από τους πιο κραυγαλέους… βαψομαλλιάδες του ελληνικού κοινοβουλίου είναι εκκολαπτόμενος υπουργός, ο οποίος τελευταία παίρνει μέρος και σε μυστικές αποστολές!

Αυστριακές έφηβες... βρέθηκαν παντρεμένες και έγκυες (συγκρατιέμαι και δεν τις λέω πουτ@ναριά :))

Τις είχαν για νεκρές, καθώς οι δύο έφηβες μαθήτριες, 15 και 16 ετών, αντίστοιχα, εξαφανίστηκαν από προσώπου γης, αλλά οι ίδιες δηλώνουν υγιείς και έγκυες

Ανατριχιαστική είναι η είδηση ότι δύο Δυτικές, 15 και 16 ετών αντίστοιχα, έφυγαν από την Αυστρία για να αφιερώσουν τη ζωή τους στο Ισλαμικό Κράτος.

Κιμ Γιονγκ-Ουν: Εχει παχύνει επικίνδυνα, περπατά με μπαστούνι και τρώει ελβετικό έμενταλ -Γιατί πασχίζει να γίνει τετράπαχος

Σε σοβαρό κίνδυνο φαίνεται πως θέτει την υγεία του ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ-Ουν, καθώς τους τελευταίους μήνες έχει πάρει αρκετά κιλά, εξ αιτίας της εμμονής του με το ελβετικό τυρί έμενταλ.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίθανες σκηνές με τον Μπρους Λι

Ήταν θρύλος. Ο Μπρους Λι έκανε όσα κανείς στην ιστορία των πολεμικών τεχνών.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι είπαν Πάπας Φραγκίσκος-Τσίπρας

Είκοσι λεπτά διήρκεσε η ιδιωτική συνάντηση του Πάπα Φραγκίσκου Α', με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

FAZ: Η Ελλάδα δεν καταβάλλει πλέον συντάξεις σε νεκρούς

Το αποτέλεσμα της απογραφής των συνταξιούχων στην Ελλάδα και η αποκάλυψη περιπτώσεων άνομης καταβολής συντάξεων έγιναν θέμα σε πολλά γερμανικά ΜΜΕ.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ! ΕΛΣΤΑΤ: Υποχωρεί η ανεργία -1,2% το β τρίμηνο

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή η ανεργία διαμορφώθηκε στο τρίμηνο Απριλίου – Ιουνίου 2014 στο 26,6% , έναντι 27,8% στο τρίμηνο Ιανουαρίου – Μαρτίου.

Τετ α τετ Κικίλια με Ψινάκη -Το απίστευτο σχόλιο του δημάρχου για τον υπουργό και η τρελή φωτογραφία

«Ο Μαραθώνας και εγώ θα κοιμόμαστε ήσυχοι». Αυτό είπε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, μετά το τέλος της συνάντησης που είχαν στο γραφείο του υπουργού, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

«Βάση» τηλεφωνικών παρακολουθήσεων στη Γλυφάδα-Σχετίζεται με το σκάνδαλο των υποκλοπών και οι πληροφορίες υπήρχαν από το 2009 χωρίς να ερευνηθούν από κυβέρνηση ΓΑΠ...

Ενα γραφείο-«βάση» παράνομων επικοινωνιών και παρακολουθήσεων αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας στην Αθήνα φαίνεται να εντοπίστηκε το τελευταίο πενθήμερο στη Γλυφάδα ύστερα από έρευνες των δικαστικών αρχών.

Απέτρεψαν δημόσιο αποκεφαλισμό οι μυστικές υπηρεσίες της Αυστραλίας

Σε 15 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Αυστραλία στη διάρκεια εφόδων και επιχειρήσεων στο Σίδνεϊ και το Μπρισμπέιν, έπειτα από αξιόπιστες πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας ότι εγχώριοι τζιχαντιστές σχεδίαζαν δημόσιο αποκεφαλισμό επί αυστραλιανού εδάφους.

Αγρια κόντρα στη Βουλή: Πινγκ πονγκ κατηγοριών μεταξύ Βρούτση - Στρατούλη για τις συντάξεις

Το ασφαλιστικό σύστημα και οι συντάξεις αναδεικνύονται σε πεδίο μετωπικής σύγκρουσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση.

Tο υπουργείο Εργασίας να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αν εφαρμοστούν οι σκέψεις του θα τιναχθεί το κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα στον αέρα και θα μπουν σε κίνδυνο όλες οι συντάξεις.

Το ΥΠΟΙΚ μοιράζει 34,3 εκατ. από τα «κλεμμένα»

Το συγκεκριμένο ποσό έχει συγκεντρωθεί από καταθέσεις σε ειδικό λογαριασμό ατόμων που ενέχονται σε διάφορες υποθέσεις, τις οποίες διερευνά η Δικαιοσύνη. Σε τρία υπουργεία η κατανομή.

Πόσο μέσα πέφτουν τα γκάλοπ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας;

Είναι 24 Απριλίου 2014 και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας δημοσιεύει μια δημοσκόπηση η οποία αναφέρει τα εξής για τις εκλογές που γίνονται ένα μήνα μετά: Η ΝΔ ισόπαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 20,5% ενώ το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη...

Το θρυλικό Pony επιστρέφει: Πράσινο φως για την κυκλοφορία του-Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του

«Πράσινο φως» για τη χορήγηση αδειών πιστοποίησης στην ελληνική αυτοβιομηχανία PONY- NAMCO προκειμένου να ξαναβγεί στους δρόμους το θρυλικό ελληνικό «Pony», το οποίο θα κατασκευάζεται στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, έδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης. Με νέα σύγχρονη σχεδίαση, χαμηλή τιμή, αλλά με την ίδια πάντα αξιοπιστία.

Οι τελευταίες φωτογραφίες του περίφημου δίδυμου Χοντρός και Λιγνός λίγο πριν πεθάνει ο πρώτος -Είχε χάσει 45 κιλά [εικόνες]

Χοντρός και Λιγνός. Ενα κινηματογραφικό δίδυμο που έγινε διάσημο κυριολεκτικά σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, προσφέροντας γέλιο ακόμα από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους: ο Ολιβερ Χάρντι χοντρός με αγαθό πρόσωπο, ο Σταν Λόρεν αδύνατος, κοντούλης, νευρώδης.

Ξεκινάνε οι έλεγχοι made in USA -Πώς θα εντοπιστούν τα αδήλωτα εισοδήματα

Με το... εγχειρίδιο του IRS, δηλαδή της αμερικανικής Οικονομικής Αστυνομίας, υπό μάλης, ξεκινάνε οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών τους αποκαλούμενους ελέγχους made in USA, με στόχο τον εντοπισμό αδήλωτων εισοδημάτων.

«Χαστούκι» στους παραχαράκτες με το νέο 10ευρω -Πως θα καταλάβετε αν είναι πλαστό [εικόνα]

Φρένο στους παραχαράκτες των ευρώ -όσο αυτό είναι εφικτό- θα βάλουν τα νέα χαρτονομίσματα. Ηδη στην αγορά κυκλοφορεί το νέο 5ευρώ και σειρά έχει το χαρτονόμισμα των 10 ευρώ.

ΚΛΑΙΩ! Ο Τσίπρας συζητά υπογείως με τη Μέρκελ για το ελληνικό χρέος!

Την αποκάλυψη ότι αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε στο Βερολίνο με τον υφυπουργό Εργασίας της κυβέρνησης Μέρκελ, Γεργκ Άσμουσεν, καταθέτοντας τις θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το ελληνικό χρέος, κάνουν σήμερα τα “Νέα”.

ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟ! Σύνταξη με λιγότερα από 25 έτη για 90.000 ασφαλισμένους

Τη δυνατότητα να αποχωρήσουν με λιγότερα από 25 έτη ασφάλισης έχουν 90.000 άτομα που θα αξιοποιήσουν την επόμενη διετία μία σειρά συνταξιοδοτικών διατάξεων. Η έξοδος γίνεται ταχύτερα για όσους έχουν προλάβει να θεμελιώσουν δικαίωμα μέχρι το τέλος του 2012, ενώ ενιαίες προϋποθέσεις συνταξιοδότησης ισχύουν μετά το 2013.

Σαμαράς εναντίον εσωκομματικής γκρίνιας και μιζέριας

Πολιτικά αποφασιστικός και δυναμικός εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός σε πείσμα όσων προεξοφλούν την καθοδική πορεία και δείχνει ότι διαθέτει ψυχικά αποθέματα και πολιτικές αντοχές να φθάσει έως το τέλος, παρά τα σενάρια που απεργάζονται σε διάφορα οικονομικά και εκδοτικά κέντρα.

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Παππάς

Στο Κρατικό Νίκαιας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Όσο ο Σαμαράς ενημέρωνε βουλευτές στη Βουλή άλλοι έκαναν τους προπονητές με τον Αλέφαντο

Μια ιδιότυπη «συνεδρίαση» είχαν αρκετοί βουλευτές-φίλοι του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης στις εξέδρες του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης ενώ στην παρέα τους συμμετείχε και ο Νίκος Αλέφαντος, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΙΓΑ ΡΕ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! «Αν θέλω, φτάνω μέχρι Βαρσοβία και Βουκουρέστι» φέρεται να είπε ο Πούτιν

Λάδι στη φωτιά αναμένεται να ρίξει νέα διαρροή σε ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης πως ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν φέρεται να είπε επί λέξει ότι «τα ρωσικά τανκς θα μπορούσαν, αν ήθελα, να φτάσουν σε δύο μέρες όχι μόνο στο Κίεβο, αλλά και στη Ρίγα, το Βίλνιους, το Ταλίν, τη Βαρσοβία ή το Βουκουρέστι».

Αμφίπολη, αφαιρούν χώμα, προσθέτουν στήριξη

Ενα ειδικό μηχάνημα αφαίρεσης χώματος ενισχύει πλέον τις συντονισμένες προσπάθειες των αρχαιολόγων, μηχανικών, αρχιτεκτόνων και στατικών στον αγώνα τους να στηρίξουν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα τον τρίτο θάλαμο της ανασκαφής στην Αμφίπολη.

Ανακαλύφθηκε γαλαξίας - νάνος με μαύρη τρύπα - μαμούθ

Αμερικανοί αστρονόμοι ανακάλυψαν ένα ασυνήθιστο ζευγάρι των πιο ακραίων αντιθέσεων: Ένας νάνος γαλαξίας που στο κέντρο του έχει μία τερατώδη σε μέγεθος μαύρη τρύπα.