06 Φεβρουαρίου 2015

Bloomberg: Η Ελλάδα ψάχνει τώρα ένα Σχέδιο Γ' μετά το «όχι» του Eurogroup

Για μεγάλο χάσμα μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης κάνει λόγο το πρακτορείο Bloomberg το οποίο επισημαίνει ότι η χώρα θα αναζητήσει καινούργιο σχέδιο μετά το «όχι» του Γερούν Ντάισελμπλουμ στη συμφωνία-γέφυρα θέλει η κυβέρνηση.

Πάπας: Λίγο ξύλο στα παιδιά δεν βλάπτει-Ναι στην τιμωρία αλλά υπό όρους

Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο, αλλά υπό όρους, δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος, οποίος δηλώνει ότι λίγο ξύλο στα παιδιά δεν βλάπτει, προκαλώντας έντονες οι αντιδράσεις στην Γερμανία και τη Βρετανία.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΝ!S&Ρ's: Υποβάθμισε την Ελλάδα μια βαθμίδα - Ποιο προβλέπει ως χειρότερο σενάρι

Σε υποβάθμιση της Ελλάδας κατά μια βαθμίδα (από Β σε Β-) προχώρησε αιφνιδιαστικά η Standard & Poor's, το απόγευμα της Παρασκευής.

Προβλέπει μάλιστα ως χειρότερο σενάριο την επιβολή περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων από την κυβέρνηση, στην απώλεια της πρόσβασης στον δανεισμό της τελευταίας καταφυγής και ενδεχομένως στην αποβολή της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Ο Παναγιώτης Δάνης αναλαμβάνει το ΣΔΟΕ

Ο Παναγιώτης Δάνης είναι ο νέος Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, μετά την παραίτηση του Στέλιου Στασινόπουλου.

Το έντονο σκίσιμο στη φούστα της Θεοδώρα Τζάκρη που προκάλεσε αίσθηση [εικόνες]

Τα φλας των φωτογράφων κατάφερε να τραβήξει σήμερα κατά την εκλογή προέδρου της Βουλής η Θεοδώρα Τζάκρη.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ 500 ΝΟΜΟΥΣ!Σε αδιέξοδο το πρόγραμμα στήριξης της Κύπρου για 1 νόμο

Στον «πάγο» παραμένει το πρόγραμμα στήριξης της Κύπρου, μετά τις αδιέξοδες συνομιλίες μεταξύ της τρόικα και των κυπριακών Αρχών.

Εξαφανίστηκαν λόγω ΣΥΡΙΖΑ όλες οι ξένες εταιρείες από τον διαγωνισμό για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

[Η δικαιολογία ότι έφυγαν λόγω χαμηλής τιμής του πετρελαίου είναι για τους ηλίθιους, αφού οι εταιρίες επενδύουν μακροπρόθεσμα και σε κάθε περίπτωση θα έβγαζαν πετρέλαιο μετά από 4-5 χρόνια που η τιμή του αναμένεται να έχει ανακάμψει αφού η Σ. Αραβία που με υπερπροσφορά έριξε τις τιμές δεν μπορεί να το κάνει για χρόνια... 
Το άλλο θέμα που προκύπτει είναι πως για 2 από τις τρεις περιοχές υπάρχει μόνο μία προσφορά... θυμίζω ότι όταν για το Ελληνικό υπήρξε μόνο μία προσφορά οι σημερινοί κυβερνώντες φώναζαν για σκάνδαλο και χάρισμα... φαντάζομαι ότι τώρα δεν θα υπογράψουν παραχώρηση όπου υπάρχει μόνο ένας ενδιαφερόμενος.... ή λέτε να προτιμήσουν να μαζέψουν κανα φράγκο και θα ξεχάσουν τι έλεγαν;]

Με καταθέσεις προσφοράς μόνο από ΕΛΠΕ και Energean Oil για τις τρεις χερσαίες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας έληξε το μεσημέρι της Παρασκευής η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες ότι θα αποχωρήσει η ιταλική ENEL από την κατάθεση προσφοράς για το διαγωνισμό των τριών χερσαίων μπλόκ της Δυτικής Ελλάδας, με το ενδιαφέρον να εκφράζεται μόνο από τις ελληνικές ΕΛΠΕ και Energea  Oil, σύμφωνα με πληροφορίες

Ε ΔΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ! Όλοι αθώοι για την επίθεση στον Γερμανό πρόξενο στη ΔΕΘ του 2012

Την αθώωση των τριών ατόμων, που κατηγορούνταν ότι επιτέθηκαν στον Γερμανό πρόξενο, στη ΔΕΘ του 2012, αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για δύο δημοτικούς υπαλλήλους και έναν δάσκαλο, οι οποίοι κατηγορούνταν για παράνομη βία και διατάραξη της κοινής ειρήνης.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ! 10 ΜΕΡΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΕΙ κι ο Ντάισελμπλουμ: "Δεν κάνουμε δάνεια - γέφυρες"

Αυτό είναι εθνικά υπερήφανη πολιτική; ε;

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup για το ενδεχόμενο συμφωνίας βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης, κατά την επαναδιαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος

Πανικός ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα! Διαψεύδουν με διαρροές, τις διαρροές Βαρουφάκη «δεν υπογράφουμε ας μας ρίξουν-και οι 18 χώρες είναι εναντίον μας!»

Αναστάτωση ανάμεσα σε Μέγαρο Μαξίμου και υπουργείο Οικονομικών προκάλεσαν οι πληροφορίες πως η κυβέρνηση δεν θα υπογράψει το πρόγραμμα γιατί θα πέσει.

Αρχικά οι πληροφορίες αποδόθηκαν σε κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, κάτι που διαψεύστηκε από κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου.

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! Και ο "σύμμαχος" αρχικά, Ομπάμα αδειάζει τον Τσίπρα: Συνεχίστε με την Τρόικα κάντε μεταρρυθμίσεις


Αφιερωμένο στους ηλίθιους που την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύριζαν για στήριξη Ομπάμα που κάλεσε τη Μέρκελ στην Ουάσινγκτον για την κάνει νταντά... έρχεται και η σειρά του ρώσικου αδειάσματος!

Στροφή προς την πλευρά των δανειστών κάνουν και οι ΗΠΑ, όπως προκύπτει από τις συναντήσεις που είχε ο Αμερικανός πρέσβης την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό, αλλά και υπουργούς της κυβέρνησης.

Μπόλαρη εναντίον Βαρουφάκη: Για όσους έμαθαν στα «φιλέτα» η στροφή προς τη «φασολάδα» είναι εύκολη

Όταν θα καταρρεύσουν οι προτάσεις του αρμόδιου υπουργού στην υπόθεση του χρέους «ο κ. Βαρουφάκης, ως γνήσιος κοσμοπολίτης, θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει αλλού το λιτό βίο του» γράφει σε άρθρο της η πρώην βουλευτής Α΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών, κ. Γιάννη Βαρουφάκη, εξαπολύει η πρώην βουλευτής Α΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, κυρία Μαρία Μπόλαρη. «Οσοι έζησαν μέσα στην τρυφηλότητα και είναι μαθημένοι στα "φιλέτα" η στροφή προς τη "φασολάδα" είναι εύκολη υπόθεση», αναφέρει η κυρία Μπόλαρη σχολιάζοντας τη διακήρυξη του κ. Βαρουφάκη «υπέρ του λιτού βίου», προσθέτοντας ότι όταν θα καταρρεύσουν οι προτάσεις του αρμόδιου υπουργού στην υπόθεση του χρέους «ο κ. Βαρουφάκης, ως γνήσιος κοσμοπολίτης, θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει αλλού το λιτό βίο του».

Mr. Panos: Ο «Ελληνάρας» με μουστάκι και κομπολόι που δίνει τη δική του πρόστυχη, αλλά ξεκαρδιστική εξήγηση για την κρίση [βίντεο]

O Mr. Panos, κατά κόσμον, Γιάννης Παππάς, είναι ένας κωμικός που αποφάσισε από το 2009, όταν και ξέσπασε η ελληνική κρίση, να... εξηγήσει με τον δικό του βίαιο, πρόστυχο και ξεκαρδιστικό τρόπο το τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα.

Ενταση και επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου [εικόνες και βίντεο]

Πρωτοφανείς εκφράσεις, πρωτοφανείς απαιτήσεις και… αστυνομικά όργανα τα οποία εκλήθησαν για να παρέμβουν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου.

Χρυσάφι τάζουν στον κάτοχο του σχοινιού που κρεμάστηκε ο Σαντάμ Χουσεΐν

Το σχοινί που χρησιμοποιήθηκε για τον απαγχονισμό του Σαντάμ Χουσεΐν θέλουν να αποκτήσουν πολλοί «συλλέκτες», όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις του ανθρώπου που τώρα το έχει στην κατοχή του. Πρόκειται για Μαουάφακ αλ Ρουμπάι, ο οποίος υπήρξε σύμβολος επί θεμάτων ασφαλείας του Ιράκ.

Όταν ο Βαρουφάκης σα χουλιγκάνος διαφήμιζε... τον Θεοδωράκη (βίντεο)

Δείτε τον νέο υπουργό Οικονομικώ να υποδύεται έναν οπαδό ποδοσφαίρου και να φωνάζει κάποιο σύνθημα, σαν να βρίσκεται στο γήπεδο

Η εικόνα του κ. Γιάννη Βαρουφάκη με το μπλε ηλεκτρίκ πουκάμισο έξω από το παντελόνι, το χέρι στην τσέπη και το δερμάτινο παλτό, μπορεί να προκάλεσε σοκ στους Ευρωπαίους ομολόγους του με τους οποίους συναντήθηκε και να προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων μέσων ενημέρωσης του κόσμου, όμως το βίντεο που παρουσιάζουμε σήμερα είναι σίγουρο ότι θα γίνει viral.

Τέλλογλου: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει πλήρη άγνοια κινδύνου - Την Πέμπτη λήγει η ELA του 15ημέρου - Η Ευρώπη έχει όπλα, τη ρευστότητα!

Δεν διαπραγματεύεσαι δημόσια μπροστά στις κάμερες ό,τι και να θέλεις να πετύχεις. Εκτός αν απευθύνεσαι αποκλειστικά στο εθνικό σου ακροατήριο. Για να διαπραγματευτείς σοβαρά χρειάζεσαι συμμάχους, όπλα και σχέδιο.

Το βίντεο παρωδία της Audi για τη σκηνή του ασανσέρ στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

Στο Φεστιβάλ του Βερολίνου στις 11 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί επίσημα η ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, ενώ λίγες μέρες αργότερα θα αρχίσει η προβολή της στις αίθουσες.

Πέταξαν τον Γιάνη Βαρουφάκη έξω από πριβέ κλαμπ του Λονδίνου γιατί δεν φορούσε γραβάτα [εικόνες]

«Συγκλονιστικές ειδήσεις: Στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη δεν επετράπη η είσοδος στο Reform Club του Λονδίνου αυτή την εβδομάδα», γράφουν στην κουτσομπολίστικη στήλη τους οι Financial Times.

ΝΑ ΜΩΡΕ ΕΔΩ, Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ!Η Ελλάδα πρέπει να συμμορφωθεί λέει ο Πορτογάλος υπ. Οικονομίας

Την εκτίμηση ότι η σκληρή λιτότητα που πέρασε η Πορτογαλία αποδίδει καρπούς και η Ελλάδα πρέπει επίσης να συμμορφωθεί προς τις υποχρεώσεις της σε εταίρους, πιστωτές και ενιαίο νόμισμα εξέφρασε ο Πορτογάλος υπουργός Οικονομίας.

Ο Κρούγκμαν «δικαιώνει» τον Άδωνι

Ο νομπελίστας οικονομολόγος, Πολ Κρούγκμαν, με νέο του άρθρο στους New York Times «δικαιώνει» τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Πολ Κρούγκμαν παρουσιάζει την παρούσα διαπραγμάτευση ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους της με δύο...

Βαρουφάκης προσπαθεί να κάνει κ@λοτούμπα: Δεν είπα ότι συμφωνώ με το 70% του Μνημονίου

Να ανασκευάσει τις δηλώσεις του -όπως τουλάχιστον του αποδόθηκαν στη μετάφραση κατά τη συνάντηση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο- ότι συμφωνεί με τα 2/3 του Μνημονίου, θέλησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης.

Κυριάκος: Ο Σαμαράς δεν αμφισβητείται

Τη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά προσέφερε ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκτακτη σύσκεψη Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο... αδειάζουν τα ταμεία που άφησε η ΝΔ

Εκτάκτως συσκέπτεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, και δύο ώρες πριν από τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρέσβη ο κ. Τσίπρας, συγκάλεσε εκτάκτως σε σύσκεψη τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον υπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη.

Τι θέση θα λάβει η κυβέρνηση για τις Σκουριές;

Ενώπιον της πρώτης μεγάλης δοκιμασίας στο καυτό θέμα των ξένων επενδύσεων αναμένεται να βρεθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», καθώς θα κληθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα να υλοποιήσει τις προ εκλογών δεσμεύσεις της στις Σκουριές της Χαλκιδικής για κλείσιμο των μεταλλείων εξόρυξης χρυσού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», εξέλιξη που θεωρείτο βέβαιο ότι θα πυροδοτήσει αντιδράσεις, αλλά και θα εκπέμψει άκρως αρνητικά μηνύματα στον κόσμο των επενδυτών διεθνώς.

Ξεκάθαρος ο Σόιμπλε και μην ακούτε τον κλακαδόρο Χατζηνικολάου: Λεφτά στην Ελλάδα μόνο με Μνημόνιο και Τρόικα

Βγήκε χθες ο κλακαδόρος του ΣΥΡΙΖα Χατζηνικολάου να πει ότι η διαπραγμάτευση ήταν επιτυχής και δεν άκουσε το Σόιμπλε να μιλάει για τρόικα... ότι ο Βαρουφάκης μιλούσε συνεχώς ότι θ συνεργαστούν με τους 3 οργανισμούς  ΕΚΤ, ΔΝΤ και ΕΕ για να φτιάξει νέο πρόγραμμα δεν το άκουσε; Τι άλλο να έλεγε ο Σόιμπλε;

Για τον κίνδυνο να καταστραφούν όλα όσα έχουν επιτευχθεί, αν ακυρωθούν οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα επανέλαβε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας χθες το βράδυ στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, σημειώνοντας ότι κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη «δεν μπορέσαμε να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας».

Τα αδέλφια του Τσίπρα, με την οικογένεια του Αχιλλέα Καραμανλή χθες στη Βουλή [εικόνες]

Και καθώς όλα τα βλέμματα και οι φωτογραφικοί φακοί στράφηκαν προς το θεωρείο της Βουλής, όπου βρισκόταν η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα, εντόπισαν αφενός δίπλα της την αδελφή και τον αδελφό του πρωθυπουργού και αφετέρου, ακριβώς από πίσω της, μια άλλη πολιτική οικογένεια, αυτή του Αχιλλέα Καραμανλή.

ΒΙΝΤΕ-Παραμένει επικοινωνιακά για τα μπάζα η ΝΔ! Καταγγέλλει τη Ζωή που ψήφισε πριν μισή ώρα!!

Δηλ. ρε παλικάρια τι περιμένατε ψηφίζοντάς την; Ότι η συγκεκριμένη θα συμπεριφερθεί σαν Πρόεδρος όλων; Που ζείτε ρε σεις; Ψηφίστε την αλλά τουλάχιστον μη βγάλετε ανακοίνωση για όσα σας κατηγόρησε (κάποια ήταν ορθά μεταξυ μας) και περιμένετέ την στη γωνία... μην δίντε αφορμές να γελάνε μαζί σας καταγγέλλοντας ότι ψηφίσατε πριν μισή ώρα! Έλεος πια!

ΝΔ: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέλεξε να μετατραπεί σε κομματάρχη

Κριτική στη νέα πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για την ομιλία της μετά την εκλογή της άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.

Άγριο άδειασμα Βαρουφάκη από Σακελλαρίδη : “Δεν συμφωνούμε με το 67% του Μνημονίου”

Άγριο άδειασμα Βαρουφάκη από Σακελλαρίδη, ο οποίος κινείτε σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με τα όσα ανέφερε χθες ο υπουργός Οικονομικών στην κοινή συνέντευξη του με τον Σόιμπλε.

ΦΩΤΟ-Οι Καραμανλήδες και ο Ζουράρις

Τον Κώστα Καραμανλή junior ξενάγησε στη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός και έπειτα κάθισαν δίπλα ο ένας στον άλλο, συνομιλώντας για αρκετή ώρα πριν την διαδικασία εκλογής της νέας Προέδρου της Βουλής.

Αυτοκτόνησε ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Siemens!

Ο 62χρονος, πρώην οικονομικός διευθυντής της γερμανικής εταιρίας Siemens, Heinz-Joachim Neubürger, βρέθηκε νεκρός στο Μόναχο.

ΝΑΙ ΑΜΕ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!Γερμανικό υπΟικ: Στο Eurogroup η Ελλάδα πρέπει να παρουσιάσει τα σχέδιά της

Εννοείται πως οι ΣΥΡΙΖΑίοι έχουν σκοπό να καθυστερούν και δεν θα εμφανίσουν τίποτα συγκεκριμένο προκειμένου να φτάσει η κατάσταση στα άκρα και να πουλήσουν ξαφνικά στο λαό την κ@λοτούμπα αφού έχουν κλείσει οι τράπεζες για κανα δυο μέρες...

Το τι θα γίνει μετά το τέλος του ελληνικού προγράμματος είναι «τελείως ανοιχτό», δηλώνει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

Η Αθήνα 5ος δημοφιλέστερος προορισμός παγκοσμίως [εικόνες]

Τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο ανακοίνωσε πρόσφατα τουριστική ιστοσελίδα, μαζί με ταξιδιωτικές οδηγίες για καθεμία από αυτές τις χώρες.

Η ιστοσελίδα Kayak ανέλυσε δισεκατομμύρια αναζητήσεις εισιτηρίων, για να βρει πού ταξίδεψε ο περισσότερος κόσμος και πού θα ταξιδέψει μέσα στο 2015, δημιουργώντας ένα top 10 των πιο δημοφιλών χωρών του κόσμου.

10. Μόντρεαλ – Καναδάς

ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΨΩΝΙΟ! Μπαλτάκος: Εγώ ο δεξιός, βαράω προσοχή μπροστά σε όσα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η ήττα της ΝΔ οφείλεται στο πολύ... Μνημόνιο»

«Εγώ ο δεξιός, βαράω προσοχή, όπως λένε στον στρατό, μπροστά σε αυτά που κάνει η αριστερή -δυστυχώς για μας- κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και θα ήλπιζα και ευχόμουν και παρακαλούσα αυτά που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι να τα κάνουμε εμείς».

Η Bild χώνει στον Τσίπρα που χαχανίζει: Η χώρα του είναι χρεοκοπημένη και αυτός γελάει [εικόνες]

«Ο Αλέξης Τσίπρας περιφέρεται χαμογελαίωντας στη μισή Ευρώπη-Με χαμόγελα θα διαγράψει τα ελληνικά χρέη;», σχολιάζει με ειρωνία και αρκετά επικριτικά στην ιστοσελίδα της η γερμανική «Bild», την ώρα που η πατρίδα του είναι χρεοκοπημένη.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ! Βίτσας: Αφορολόγητο όριο οικογενειακής περιουσίας στις 400.000 ευρώ

10 μέρες κυβέρνηση, σε 2 μέρες θα κάνουν προγραμματικές δηλώσεις όπου πρέπει να πουν συγκεκριμένα πράγματα και ακόμα ο καθένας λέει ότι θέλει... ευτυχώς που είχαν πρόγραμμα όπως λέγαν προεκλογικά

Στις 400.000 ευρώ, δηλαδή 100.000 περισσότερο από ότι ήθελαν οι πληροφορίες που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες, προσδιόρισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας το οικογενειακό αφορολόγητο όριο περιουσίας.

H NASA φωτογραφίζει για πρώτη φορά τον Πλούτωνα [εικόνες]

Τα τελευταία εννέα χρόνια, το σκάφος New Horizons της NASA διασχίζει το ηλιακό μας σύστημα προς τον Πλούτωνα, το μακρινό πλανήτη νάνο που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1930 από τον αστρονόμο Κλάιντ Τόμπω. Τώρα, για να τιμήσει τα γενέθλια του εκλιπόντα επιστήμονα, η NASA απαθανάτισε και παρουσιάζει μία νέα όψη του παγωμένου κόσμου.

Άδωνις: Οι κρυόκωλοι αντιμνημονιακοί δεν έχουν χιούμορ

«Γιατί δεν έχετε φύγει ακόμα από την Ελλάδα όπως λέγατε ότι θα κάνατε αν κάνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ;», ερωτήθη ο Άδωνις Γεωργιάδης και απάντησε με επίκληση του χιούμορ που κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται.

Χωρίς γραβάτα και ο Κώστας Καραμανλής

Για πρώτη φορά συνοδεύτηκε από την μικρή του κόρη
 
Από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην ορκωμοσία της Βουλής ήταν κι αυτή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

WSJ: Η περιοδεία Βαρουφάκη τελείωσε με ένα «κρύο ντους»-Δεν δέχεται ούτε το σχέδιο – γέφυρα ο Σόιμπλε

Έριξε κάθε γέφυρα συνεννόησης, όπως εκτιμούν τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης η Γερμανία έναντι της Ελλάδας. Μάλιστα κατά την Wall Street Journal o Β. Σόιμπλε είπε όχι και στο σχέδιο – γέφυρα που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση.

Πώς ο Βαρουφάκης έκανε το «νάιν» του Σόιμπλε «ναι»! [σκίτσο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ήδη από νωρίς το πρωί το σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη σήμερα στην «Καθημερινή», με ήρωες τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τη διάσημη πλέον τάση του υπουργού Οικονομικών να αφαιρεί ένα «ν»!

Λαπαβίτσας vs. Βαρουφάκης: «Τα πράγματα (με ΣΥΡΙΖΑ) έγιναν ακόμα πιο δύσκολα (απ'ότι με ΝΔ)»

Επιφυλακτικός στην αρχή, διστακτικός και στη συνέχεια σχεδόν απορριπτικός για τους χειρισμούς και κάποιες δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ο Κακλαμάνης: Πήραν μόνο μια γραβάτα δευτεράντζα για να πούν ότι συμφωνούν με το 70% του μνημονίου και να συναντιούνται με τον Τόμσεν

Αιχμηρά σχόλια κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης στον "αέρα" της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1. «Μέχρι στιγμής, εγώ έχω δει ότι το μόνο που πήραμε, είναι μία γραβάτα και αυτή δευτεράντζα ούτε καν από το Μιλάνο, που έδωσε ο Ρέντσι στον κ. Τσίπρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ!Ποιοι απολυμένοι και πώς θα επιστρέψουν στο Δημόσιο -Στις θέσεις τους ξανά 3.500 υπάλληλοι

Επί δύο χρόνια βαράγαν σα χταπόδι την κυβέρνηση για απολύσεις στο δημόσιο με τον Κυριάκο να παραμυθιάζει την τρόικα και τον Έλληνα ιδιώτη ότι απέλυσε χιλιάδες και μείωσε το κράτος και τους ΣΥΡΙΖΑίους να το εκμεταλλεύονται και να βαράνε αλύπητα... για να αποδειχθεί τώρα ότι οι απολυθέντες ήταν μόνο 3.500... τι ναπω; Και μετά του φταίνε οι Βορίδης-Άδωνις που οι κεντρώοι έφτυσαν τη ΝΔ...

Στο Δημόσιο, αναμένεται να επιστρέψουν το επόμενο διάστημα 3.600 Δημόσιοι υπάλληλοι, που είτε το προηγούμενο διάστημα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, είτε απολύθηκαν από τις κεντρικές υπηρεσίες του κρατικού μηχανισμού για τις οποίες έχει την ευθύνη το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Τι είπε ο Στουρνάρας στον Δραγασάκη για ρευστότητα-καταθέσεις και συμφωνία-Γιατί δεν είχε δικαίωμα ψήφου;

Ενημέρωσε για το παρασκήνιο της ψηφοφορίας στην ΕΚΤ και γιατί δεν ψήφισε ο ίδιος - Ο διοικητής της ΤτΕ καθησύχασε ότι δεν υπάρχουν ακόμη κίνδυνοι ρευστότητας

Το Δημόσιο διεκδικεί 18.500 σπίτια στην Αττική

Το Δημόσιο διεκδικεί εκτάσεις σε δήμους της Αττικής που πριν από 100 χρόνια ήταν χαρακτηρισμένες δασικές. Να σημειωθεί πως έχουν σταλεί 18.500 ειδοποιητήρια σε ιδιοκτήτες οικοπέδων, μονοκατοικιών και διαμερισμάτων, βάσει των οποίων οι παραλήπτες τους ενημερώνονται ότι η ακίνητη περιουσία τους διεκδικείται από το κράτος.

Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ; Αναδρομικές μειώσεις 5% ως 20% στις επικουρικές ΕΤΕΑ

20.000 συνταξιούχοι του ΕΤΕΑ θα δουν από τη σύνταξη του Φεβρουαρίου και ύστερα μεγάλο ψαλίδισμα στις συντάξεις τους από 5% ως και 20% με τη μέση απώλεια για κάθε συνταξιούχο να υπολογίζεται στα 150 ευρώ!

Η νέα Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου… θα σπάει τα κοντέρ

Με ρεκόρ ψήφων αναμένεται η εκλογή της
 
Σήμερα το πρωί στις 11 ξεκινάει η διαδικασία εκλογής της νέου Προέδρου της Βουλής, της νεότερης στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Επιχειρηματίες»... και με το νόμο οι αγρότες για την Εφορία

Να συγκεντρώσουν παραστατικά για τις πωλήσεις των προϊόντων τους και αποδείξεις για να εκπέσουν έξοδα και να πληρώσουν μικρότερο φόρο, ακόμη και αν δεν ήταν υπόχρεοι τήρησης βιβλίων και έκδοσης αποδείξεων και τιμολογίων, ζητά η εφορία από τους περίπου 650.000 Έλληνες αγρότες.

ΦΩΤΟ ΞΕΦΤΙΛΑ! Βρε μαλ@κα Ράπτη δεν την παλεύεις καθόλου;

Απίστευτη προπαγάνδα για άλλη μια φορά από την ΣΥΡΙΖΟιστοσελίδα iefimerida.gr του ηλίθιου δημοσιοκάφρου Χρ. Ράπτη ο οποίος παριστάνει και τον αντικειμενικό... ενώ όλοι σχολίασαν τη χειραψία Σαμαρά-Τσίπρα και έμειναν εκεί αυτη η λουλού το πήγε παραπέρα και είδε αγένεια εκ μέρους του Σαμαρά επειδή όπως έγραψε, "ήταν ο μόνος που δεν σηκώθηκε για να τον χαιρετίσει" και κόλλησε από πίσω και το ποίημα ότι δεν του παρέδωσε το Μαξίμου παρότι ο Σαμαράς έχει απαντήσει!!

Καταρχάς βλάκα, σιγά το Λουδοβίκο, Βασιλιά Ήλιο, που θέλετε και να σηκωνόμαστε μόλις εμφανίζεται... και κατά δεύτερον βόδι...

ΣΥΡΙΖΑ και τρόικα έγιναν... ηλεκτρονικό παιχνίδι (VIDEO)

Καλπάζουσα φαντασία...
 
Μέχρι και video game έγινε η διαπραγμάτευση της Ελλάδας και των Ευρωπαίων. Στο ευφάνταστο σενάριο ο ήρωας "Syriza Man" τα βάζει με τον κακό της υπόθεσης "Δρ. Τρόικα".

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προτίμησε τo left.gr γιατί του αρέσει να το βλέπει...

[Σαν το ανέκδοτο που ο άλλος πήγαινε καθημερινά στη γραμματεία της σχολής του και ρωτούσε για έναν καθηγητή που τον είχε κόψει πολλές φορές καθιστερώντας τον να πάρει πτυχίο: "Τι κάνει ο κύριος τάδε"... "Πέθανε" του απαντούσε ο υπάλληλος. Την άλλη μέρα ξανά "τι κάνει ο κύριος τάδε", πάλι "πέθανε" ο υπάλληλος... μετά από μερικές μέρες τους λέει ο υπάλληλος "μα κύριέ μου γιατί έρχεσαι εδώ καθε μέρα και ρωτάς, αφού σου είπα ότι πέθανε ο καθηγητής" και του απαντάει: "Μ' αρέσει να το ακούω"... έτσι κι ο Άδωνις γουστάρει να διαβάζει ειδήσεις όπου ΑΥΓΗ και left.gr χρησιμοποιούν όσους έβριζαν μέχρι πριν λίγο για να στηρίξουν την κυβερνητική πολιτική]

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και χιούμορ έχει και ενημέρωση. Γνωστή είναι και η μεγάλη του αδυναμία τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία τα χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί με φίλους αλλά και «εχθρούς».