13 Φεβρουαρίου 2015

Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ

    Το γράφω τώρα που είναι νωρίς. Η κατάσταση στη πατρίδα μας δεν είναι ούτε 1981,ούτε 1993,ούτε 1996  και φυσικά δεν είναι 2009.
    Τότε οι εποχές ήταν διαφορετικές ,υπήρχε μάσα,τα ταμεία ελέω Ε.Ε. ήταν γεμάτα και η απερχόμενη Ν.Δ. σε κάθε φάση φρόντιζε να αφήνει σωστό νοικοκυριό.
    Οπότε για να περνάει η ώρα ΑΛΛΑΖΑΜΕ τον αρχηγό της παράταξης.
    Απ' όσο θυμάμαι,το 1981 έφταιγε ο Ράλλης,τον αλλάξαμε.
    Το 1984 έφταιγε ο Αβέρωφ,τον αλλάξαμε.
    Το 1993 έφταιγε ο Μητσοτάκης ,τον αλλάξαμε.
    Το 1996 έφταιγε ο Εβερτ ,τον αλλάξαμε.
    Το 2009 έφταιγε ο Καραμανλής ,τον αλλάξαμε.
    ( όπου αλλάξαμε, εννοώ είτε παραιτήσεις,η, αμφισβήτηση ) Δεν έχει καμιά σημασία,γιατί ο εκάστοτε αρχηγός μας είχε το αλάθητο κριτήριο της μουρμούρας ,που ακουγότανε από τη βάση.
    Θα μου πείτε ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ? δεν ακούει τη μουρμούρα από τη βάση?
    Θα συμφωνούσα μαζί σας αλλά υπάρχουν ΔΥΟ  (2)  αλλά
        -  το ένα είναι ότι ο Σαμαράς είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ που εκλέχτηκε από τη διευρυμένη βάση του κόμματος ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.
        -  το δεύτερο είναι η εισαγωγή που σας έκανα.
     Οι καιροί είναι δύσκολοι και η κατάσταση στη ΠΑΤΡΙΔΑ μας κρέμεται από ένα σχοινί και μάλιστα κομμένο.
      Για πότε οι αλάλαγμοί ,η υστερία υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ,η Βαρουφακειάδα κ.λ.π. μπορούν να μετατραπούν σε οργή και αναρχία ,δεν μπορείτε να φανταστείτε.
      Όταν θα κληθεί ο κόσμος να συνεχίσει την αβάσταχτη φοροπληρωμή (άσε τώρα που μπορεί να σκάσει και κανένα έκτακτο χαράτσι ,λόγο κενών ταμείων),όταν δεν θα διορισθούν οι χιλιάδες πρασινο-συριζαίοι ,όταν θα αυξηθούν τα διάφορα τέλη και γενικά όταν δεν τηρηθούν οι προεκλογικές υποσχέσεις ,τότε.....
     Τότε θα ξεχυθούν έξω οι ΟΡΔΕΣ του ΚΚΕ και όποιον πάρει ο χάρος.
     Θα δούμε πράγματα ,που δεν έχουμε δει από το 1965.
     Αν δε έχουμε κιόλας  κάποιο ατύχημα εξόδου από το ευρώ !
    Τότε ο κόσμος θα στραφεί στη ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ.
   Για όλα αυτά ,που επαναλαμβάνω δεν είναι όπως τις προηγούμενες εποχές, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ και όχι παιχνιδάκια αλλαγής αρχηγών στη Ν.Δ.
   Έχουμε καιρό για εκλογές και αμφισβητήσεις.
   ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ.
            Υ.Γ απλά να προσέχουν κάποια ιδιαίτερα ευνοημένα στελέχη της παράταξης .Η βάση τους παρακολουθεί στενά.
   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.
   

ΚΛΑΙΩ! Όταν η Βαλαβάνη που ζητάει να πληρώσουμε φόρους, έγραφε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!

Διαβάστε τι έγραφε η Βαλαβάνη για το χρέος και το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ... τώρα μας λέει να πληρώσουμε τους φόρους μας... τα σχόλια περιττεύουν

ΧΡΕΟΣ : ΕΛΕΓΧΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Με το διαρκώς επιδεινούμενο Μνημόνιο να πλησιάζει τα πρώτα του γενέθλια σ΄ ένα τοπίο προϊούσας κοινωνικής ερήμωσης, με την επίσημη ανεργία να ξεπερνάει για πρώτη φορά την κόκκινη γραμμή του 15%, με τη οικονομική και άλλη βία στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων αφόρητη, με το μέλλον κλειστό στην ελπίδα ταυτόχρονα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και πριν απ’ όλα για τους νέους ανθρώπους, η κυβέρνηση επεκτείνει μια μερική εσωτερική στάση πληρωμών υπέρ των δανειστών και σε βάρος του λαού. Ταυτόχρονα ό,τι έχει απομείνει από κοινωνικό κράτος και δημόσια περιουσία παίρνουν σειρά εκπλειστηριασμού.

Όλοι οι άνθρωποι του ΓAΠ σε θέσεις κλειδιά στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ


Οι άνθρωποι του Γιώργου Παπανδρέου που υπηρετούν τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις, οι άνθρωποι του Γιώργου Παπανδρέου που στελεχώνουν τον κρατικό μηχανισμό με τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΑΚΑΡΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ! Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει Plan B - Λένε ότι θα έρθει ο Αρμαγεδδώνας, ας έρθει

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στην ανταποκρίτρια του Guardian Eλενα Σμιθ έδειξε ότι δεν υπάρχει «πλάνο κωλοτούμπας» και ότι αν είναι να έρθει ο... Αρμαγεδδώνας σε περίπτωση μη συμφωνίας, τότε «ας έρθει».

Στο εδώλιο δάσκαλος χορού για βιασμό 15χρονης στη Ρόδο

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω θα καθίσει μέσα στις επόμενες μέρες ένας 62χρονος δάσκαλος παραδοσιακών χορών, ο οποίος θα λογοδοτήσει για βιασμό κατ΄εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 αλλά όχι τα 15 έτη, κατ' εξακολούθηση.

Μετά από σκληρή διαπραγμάτευση... το ελληνικό πρόγραμμα (έτσι το λένε πλέον τα κανάλια) παρατείνεται de facto!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου αλλά και τη Δευτέρα μέχρι να αρχίσει το Eurogroup θα διαβουλεύονται τα τεχνικά κλιμάκια, που έχουν έρθει στην Αθήνα, με το οικονομικό επιτελείο.

Δημοσκόπηση Κοντομηνά (έφαγε 100 εκ από ΤΤ): ΣΥΡΙΖΑ μόνο 45%... δηλ. όσο είχε ο ΓΑΠ μετά την υπογραφή του μνημονίου

Εντυπωσιακό το ποσοστό αποδοχής του Βαρουφάκη - Παραμονή στο ευρώ θέλει το 64,5% - Το 79,9% ικανοποιήθηκε από τις προγραμματικές δηλώσεις - Το 65,2% έχει το αίσθημα «της ελπίδας για κάτι καλύτερο» -O κ. Πάνος Καμμένος αυξάνει τη δημοφιλία του

Ο Ισπανός ΥΠΟΙΚ: Να αποπληρώσει η Ελλάδα το δάνειο των 26 εκατ. ευρώ

Η Ισπανία είχε δανείσει 26 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα ενώ η χώρα της Ιβηρικής διερχόταν επίσης σοβαρή κρίση και δεν τίθεται ζήτημα διαγραφής της οφειλής αυτής, υπογράμμισε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της Ισπανίας Λουίς δε Γκίνδος.

Bloomberg: Αυτή είναι η πραγματική «τρόικα» που πρέπει να φοβάται ο Τσίπρας

Ποιοι είναι οι τρεις βασικοί κίνδυνοι της ελληνικής οικονομίας αυτή τη στιγμή και πώς ο πρωθυπουργός πρέπει να διαχειριστεί το χρόνο του - «Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εξασφαλίσει πρώτιστα την εγχώρια οικονομία και μετέπειτα να ασχοληθεί με τις διαπραγματεύσεις διάσωσης»

Βίντεο: Έβγαλαν σηκωτούς βουλευτές από τη βουλή της Νότιας Αφρικής

Άνδρες της ασφάλειας τους έβγαλαν κλοτσηδόν από τα έδρανα όταν διαμαρτυρήθηκαν για σκάνδαλα του προέδρου Ζούμα

Κυριολεκτικά σηκωτούς έβγαλαν άνδρες ασφαλείας της νοτιαφρικανικής βουλής βουλευτές της αντιπολίτευσης οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν προς τον πρόεδρο της χώρας Τζέικομπ Ζούμα «να πληρώσει τα χρήματα» που δόθηκαν για την ανακαίνιση του σπιτιού του.

Ξεφτιλίζουν τον Νικολούδη τα κομματόσκυλα εφοριακοί του ΣΥΡΙΖΑ: Θεωρείς ότι το ΥΠΟΙΚ ξεκίνησε να λειτουργεί το 2013 όταν ήρθες παρέα με μνημονιακούς τεχνοκράτες

Όταν δεν σε σέβονται και σε βρίζουν οι υπάλληλοί σου είναι δυνατόν να πετύχεις; Ρωτάω εγώ τώρα χωρίς να περιμένω απάντηση για το αν πρέπει να γελάμε με τον ξεπεσμό Νικολούδη ή να κλαίμε με τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ που αυτοαναιρούνται λέγοντας «οι εφοριακοί εφαρμόζουν πολιτικές αποφάσεις της εκάστοτε Κυβέρνησης» και λίγο μετά λένε «είμαστε σκληρά εργαζόμενοι υπαλλήλοι, οι οποίοι δεν δίστασαν να συγκρουστούν και καταφέραμε να σταματήσουμε βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές στο Υπουργείο»

Δικαίωμα σας να θεωρείτε ότι τα πάντα στο υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησαν  να λειτουργούν από όταν ήρθετε εσείς, αλλά δεν πρέπει να απαξιώνετε τους «σκληρά εργαζόμενους υπαλλήλους», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία των εφοριακών

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Η Αθήνα στην τρίτη θέση με τους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς

​Την τρίτη θέση κατέλαβε η Αθήνα ανάμεσα στους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς για ταξίδι πόλης το 2015. Ο ταξιδιωτικός οργανισμός European Best Destinations πραγματοποίησε διαδικτυακή ψηφοφορία που διήρκησε τρεις εβδομάδες, στην οποία υποψήφιες ήταν 20 συνολικά πόλεις.

To γράμμα του Johnny Cash στην June Carter είναι(;) το καλύτερο ερωτικό γράμμα όλων των εποχών

Το έγραψε το 1994 στη γυναίκα του, όταν ήταν ήδη παντρεμένοι επί 25 χρόνια - Ένας από τους καλύτερους συνθέτες και μουσικούς όλων των εποχών, ο Johnny Cash, φαίνεται οτι είναι πια και ο καλύτερος συγγραφέας ερωτικών επιστολών

Ο «Άνδρας στα Μαύρα» όπως ήταν γνωστός ο Johnny Cash, ήταν γνωστός για τον έντονο του χαρακτήρα, αλλά και για την έντονη του σχέση με την σύζυγο του June Carter.

Βαρουφάκης: Ο Πιγκάς λέει μαλ@κίες! Δεν προσέλαβα δύο κόρες φίλων μου

Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών τα όσα φέρεται να είπε ο επικεφαλής της Lazard, Matthieu Pigasse, στο Paris Match σχετικά με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

ΥπΟικ: Η Lazard είναι εδώ για …τη φανέλα

Αμισθί και ατελώς συνεργάζεται με το υπουργείο Οικονομικών η Lazard! Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου μετά τα όσα φημολογούνται για υπέρογκες αμοιβές.

Βερολίνο: «Αηδιαστική» η παρομοίωση του Σόιμπλε με τους ναζί

«Αηδιαστική». Ετσι χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου οικονομικών Μάρτιν Γιέγκερ μια γελοιογραφία της «Αυγής» εις βάρος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Στο σκίτσο με την επιγραφή: «Η διαπραγμάτευση ξεκίνησε», ο γερμανός υπουργός οικονομικών, ντυμένος με στολή της Βέρμαχτ, του ναζιστικού στρατού, λέει καταρχάς (απευθυνόμενους στους Έλληνες):

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ!Με 30 εκατ. ευρώ θα χρηματοδοτηθεί η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Με 30 εκατομμύρια ευρώ θα χρηματοδοτηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, προκειμένου να αποπληρωθούν οι υποχρεώσεις της, κυρίως προς τους παραγωγούς, όπως προέκυψε από τη σύσκεψη που είχε ο υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης με 30 εργαζόμενους της εταιρείας και παραγωγούς.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Ο Στουρνάρας εκβίαζε τον Γκουρία του ΟΟΣΑ!

Ο κ.Τσίπρας κατά τα εγκαίνια της σχέσης της δικής του κυβέρνησης με τον ΟΟΣΑ, δήλωσε στην συνάντησή του με τον κ.Γκουρία ότι η περίφημη «εργαλειοθήκη» του ΟΟΣΑ, που η κυβέρνηση Σαμαρά μετέτρεψε σε πολυνομοσχέδιο για να κατεδαφίσει ό,τι είχε απομείνει όρθιο από τα Μνημόνια, δεν ήταν έμπνευσης του ΟΟΣΑ, αλλά της κυβέρνησης Σαμαρά… Ενδιαφέρουσα προσέγγιση.

H αστυνομία του Ντουμπάι γύρισε βίντεο σε στυλ Fast and Furious

Η αστυνομία του Ντουμπάι είναι παγκοσμίως γνωστή όχι για τις επιτυχίες της ενάντια στο έγκλημα αλλά για τα super cars που έχει στο στόλο της ως περιπολικά και τα οποία ταιριάζουν με το όλο life style που θέλουν να έχει το εμιράτο.

Το ευφυές σχέδιο της Μέρκελ για κατάρρευση της Ελλάδας εκ των έσω

Μην ξεγελιέστε από τη χαλαρή Μέρκελ, ούτε να παραξενευτείτε αν τη Δευτέρα ο Σόιμπλε τους πει "πάρτε και 6 μήνες, πάρτε και 8 δις έξτρα έντοκα, πάρτε και 1,9 δις της ΕΚΤ και ξαναελάτε τον Αύγουστο".... ξέρει ότι δεν θα φτάσουν μέχρι τον Αύγουστο αφού πολύ πιο πριν θα τελειώσει το ρευστό λόγω εσωτερικής στάσης πληρωμών των ΣΥΡΙΖΑίων. Όσο πιο δυνατά βαράνε παλαμάκια οι δημοσιοκάφροι και ο Τσίπρας τόσο...

Ξύλο και... ιπτάμενες καρέκλες στην Κίνα! (video)

Ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού και ο Τζέρεμι Τάιλερ δεν συγκράτησαν τα νεύρα τους, όπως μπορείτε να δείτε στο video, ενώ ούτε ο... γίγαντας Χαντάντι ήταν ικανός να ηρεμήσει την κατάσταση!

ΒΙΝΤΕΟ-Συμβαίνουν αυτά στη Ryanair:Νεαρός έκανε στριπτίζ, έμεινε γυμνός και άρχισε τα γαλλικά και τις μπουνιές

Η παράξενη συμπεριφορά ενός επιβάτη ανάγκασε τον κυβερνήτη μιας πτήσης της Ryanair να αλλάξει την πορεία του και να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Δανία.

Κασιμάτης: Εμείς, οι θυσίες μας και οι Πολωνοί

Αυτάρεσκοι, εγωκεντρικοί και επηρμένοι –με μια λέξη: Βαρουφάκηδες– οι Ελληνες έχουμε την πεποίθηση ότι τα δεινά που υπέστη η χώρα στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου από τον ναζισμό, μας καθιστούν κατά κάποιο τρόπο ξεχωριστούς μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών. Θεωρούμε, επίσης, ότι όλη αυτή η «μεγάλη» (στην πραγματικότητα από μικρή έως ασήμαντη) προσφορά μας για την ήττα των δυνάμεων του Αξονα δεν έχει ανταμειφθεί όπως θα της άξιζε και αυτό το παράπονο είναι που δημιουργεί στην κοινή γνώμη την ηθική βάση της διεκδίκησης αποζημιώσεων από τη Γερμανία της Μέρκελ για λογαριασμό της Γερμανίας του Χίτλερ. Μάλιστα!

ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΚΑΗΣ: Το παρασκήνιο της εξάωρης μάχης στο Εurogroup

Στις 11.20 το βράδυ, έξι ώρες μετά την έναρξη των συνομιλιών στο κτίριο Lex του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ανακοινώνεται ότι το Εurogroup τελείωσε και αναμένεται άμεσα η ενημέρωση των δημοσιογράφων, όπως συνηθίζεται. Την επόμενη μιάμιση ώρα, κι ενώ αρκετοί υπουργοί Οικονομικών έχουν θεωρήσει ότι έχει βρεθεί μία πρώτη συμφωνία με την Ελλάδα –σε σημείο που σειρά υπουργών, ανάμεσά τους ο Γερμανός κ. Σόιμπλε και ο Ισπανός κ. Ντε Γκουίντος, να έχουν αναχωρήσει από το κτίριο–, εξελίσσεται ένα θρίλερ με βασικούς πρωταγωνιστές ένα τηλεφώνημα 30 λεπτών, το «όχι» του κ. Τσίπρα και τους επικεφαλής του Eurogroup να δηλώνουν -το λιγότερο- «απογοητευμένοι».

Goldman Sachs - Στα 18 δισ. ευρώ οι εκροές καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες

Στα 18 δισ. ευρώ θα φτάσουν, σύμφωνα με τη Goldman Sachs, οι  εκροές καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες το τρίμηνο Δεκεμβρίου-Φεβρουαρίου.

ΟΧΙ ΡΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΜΟΝΟ! Κομπίνα 110 εκατομμυρίων από συνεργεία αυτοκινήτων: Εξέδιδαν ξανά και ξανά αποδείξεις για το ίδιο τροχαίο

Κομπίνα μέσω της οποίας συνεργεία αυτοκινήτων κατάφερναν να αποκομίζουν τεράστια ποσά, φοροδιαφεύγοντας και ξεπλένοντας χρήμα, ξεσκεπάστηκε από ασφαλιστική εταιρεία η οποία είχε καταβάλει συνολικά 110 εκατ. ευρώ σε συγκεκριμένα συνεργεία για τροχαία ατυχήματα.

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! «Οι Έλληνες δεν θέλουν να την αποκαλούμε τρόικα κι εμείς θα την λέμε "οι θεσμοί"»

Ο ΟΟΣΑ δεν μπορεί να αναλάβει το ρόλο της τρόικα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη της κυβέρνησης να τονίζουν πως η τρόικα και το μνημόνια δεν υπάρχουν πια, ωστόσο, οι Ευρωπαίοι εταίροι τους έχουν διαφορετική άποψη και δεν διστάζουν να την εκφράσουν με καυστικό -σε ορισμένες περιπτώσεις- τρόπο.

ΦΩΤΟ-Του χάλασε την προπαγάνδα ο Άδωνις κι ο παπα-Σούρας εκνευρίστηκε

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στο Twitter ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τονΒαγγέλη Διαμαντόπουλο με αφορμή τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Γερμανία: «Η ερειστική άνεση της ελληνικής κυβέρνησης θα κοπεί», λέει το CSU

«Χωρίς τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις, δεν μπορούν να δοθούν χρήματα για την Ελλάδα» δήλωσε ο γενικός γραμματέας των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών

Bild: Τόσο πολύ δεν πηδάνε οι Έλληνες που οι Ελληνίδες έκαναν σύμβολο του σ@ξ τον Βαρουφάκη

«Γιάνης Βαρουφάκης: Σαν μηχανή του σεξ...» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Bild που εστιάζει στο σεξ απίλ του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

Τα 5 μέτρα της τρόικας που απορρίπτει η κυβέρνηση... επειδή θέλει να πάρουν μόνο όσοι προλάβουν σύνταξη

Πέντε μέτρα που ζητούσε η τρόικα και περιλαμβάνονταν στο περίφημο mail Χαρδούβελη, αποτελούν τις κόκκινες γραμμές για την ελληνική κυβέρνηση, στη νέα συμφωνία που θα εφαρμοστεί.

ΑΥΤΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ! Ελληνες δικαστές προς Γιούνκερ: Στηρίζουμε τον Τσίπρα, στηρίξτε τον και εσείς

Επιστολή στον πρόεδρο της Ευρωπαικής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, απέστειλαν οι δικαστές της χώρας μεσω του θεσμικού τους οργάνου, της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Με αυτήν, οι δικαστές στέλνουν μηνυμα στήριξης στην ελληνική κυβέρνηση και ενώνουν όπως λένε, τη φωνή τους με αυτή του Ελληνικού Λαού, ζητώντας να μπει φρένο στη λιτότητα και να επιτραπεί στον ελληνικό λαό να ζει με αξιοπρέπεια.

H Ντόροθι Κινγκ τον δουλεύει και οι έλληνες δημοσιοκάφροι πανηγυρίζουν

Και φυσικά όποιος ξέρει καλά αγγλικά ξέρει ότι ο όρος macho χρησιμοποιείται απαξιωτικά για να περιγράψει κάποιον επιδειξία νάρκισσο... οι Έλληνες δημοσιοκάφροι βέβαια τον θεωρούν μαγκιά οπότε πανηγυρίζουν

Δείτε πχ. τι γράφει το enikos.gr του  Χατζηνικολάου:

Μια ακόμη διάσημη θαυμάστρια έχει αποκτήσει ο Γιάνης Βαρουφάκης που συνεχίζει να απασχολεί τους χρήστες των social media. Αυτή την φορά ο υπουργός Οικονομικών «αναμετρήθηκε» στο Twitter με τον αρθρογράφο της Wall Street Journal, Σίμον Νίξον, προκαλώντας τον θαυμασμό της γνωστής αρχαιολόγου,Ντόροθι Κινγκ.

Νέο "όχι" στην Ελλάδα από την Ρεμπέκα Χαρμς των Ευρωπαίων Πρασίνων

«Όχι» σε βοήθεια για την Ελλάδα χωρίς κανόνες, λέει η επικεφαλής των Ευρωπαίων Πρασίνων, Ρεμπέκα Χαρμς, σε συνέντευξή της στο γερμανικό ραδιόφωνο SWR.

BINTEO-Καραγκούνης: Ο Τσίπρας είναι κατά 70% Σαμαράς και το υπόλοιπο 30% θα δούμε τι θα είναι...

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και τα εσωκομματικά της ΝΔ.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ (ε λέγαμε και καμιά μαλ@κία): Ούτε το χέρι του δεν έδωσε στον Τσίπρα ο Ραχόι!

Στην ιδιαίτερα τεταμένη σχέση που διαπιστώθηκε μεταξύ του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και του Ισπανού ομολόγου του Μαριάνο Ραχόι κατά τη χθεσινή σύνοδο κορυφής της ΕΕ, αναφέρονται τα σημερινά δημοσιεύματα στον Ισπανικό Τύπο, υπογραμμίζοντας επίσης την πιθανή προοπτική για την επίτευξη μίας τελικής συμφωνίας μεταξύ των Αθηνών και των Βρυξελλών.

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ! Θρίλερ! Το έσκασε ο τραυματίας που προκάλεσε το τροχαίο στην παραλιακή - Νεκρός ένας αστυνομικός

Δεν ακούω δημοσιοκάφρους να ζητάνε παραίτηση του Πανούση ξερωγω... Α τώρα κυβερνάει ΣΥΡΙΖα οπότε όλα καλά...

Σε θρίλερ εξελίσσεται το τροχαίο που έγινε το πρωί στην παραλιακή στο ύψος του Αγίου Κοσμά με νεκρό έναν 49χρονο αστυνομικό, πατέρα δύο παιδιών. Ο 35χρονος που προκάλεσε το δυστύχημα αν και τραυματίστηκε, το έσκασε μέσα από το νοσοκομείο οταν του είπαν οτι θα κάνει αλκοτέστ. 

ΕΛΑ Ν'ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ.... στο ΕΣΥ: Απολύθηκαν ειδικευόμενοι γιατροί από το «Αγλαϊα Κυριακού» και το «Ελπίς»

Παρά τη διαβεβαίωση της νυν ηγεσίας του υπ.Υγείας ότι θα ακυρωθεί σχετική προηγούμενη απόφαση, οι διοικήσεις των νοσοκομείων αποστέλλουν έγγραφα απόλυσης στους ειδικευόμενους γιατρούς

ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ!Απαισιόδοξος για τη συνέχιση των συζητήσεων με την Ελλάδα ο Ντάισελμπλουμ

Απαισιόδοξος για τη συνέχιση των συζητήσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη για το ελληνικό χρέος είναι ο επικεφαλής του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ, σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο ANP.

ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΠΟ@ΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ! Δεν αλλάζουν το 4,5% πρ.πλεόνασμα-Όπου λείπουν λεφτά θέλουν νέα μέτρα-Για ότι αλλάξει θέλουν ισοδύναμα μέτρα

Τη Δευτέρα πρέπει να έχουμε συμφωνία – Οι τελευταίες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες

Την ανάγκη να επιτευχθεί συμφωνία τη Δευτέρα προκειμένου να πάει αυτή στα κοινοβούλια των χωρών, επισήμανε ο Θάνος Αθανασίου.

ΚΛΑΙΩ! «H συζήτησε ξεκίνησε με τα θεσμικά όργανα αυτά τα οποία παλαιά λέγαμε ότι το όνομα τους αρχίζει από ‘Τ’ κεφαλαίο»

Βρυξέλλες: Συζητάμε για πρωτογενές πλεόνασμα 3% το 2015

Στη βάση του στόχου επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος 3% για το τρέχον έτος ξεκίνησαν οι συζητήσεις στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της τεχνικής Επιτροπής ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας διευκρίνισε κορυφαία πηγή της Ευρωζώνης.

ΓΙΑΥΤΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΗ! ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ!Ισπανός ΥΠΕΞ: Αν δεν είχαμε δανείσει την Ελλάδα θα είχαμε αυξήσει τις συντάξεις κατά 38%

«Εάν η Ισπανία δεν είχε καταβάλει 32,74 δισ. ευρώ στην Ελλάδα θα μπορούσε να αυξήσει τα επιδόματα ανεργίας κατά 50% και τις συντάξεις κατά 38%» δηλώνει ο ισπανός υπουργός Εξωτερικών Χοσέ Μανουέλ Γκαρσία Μαργκάλο, σε συνέντευξή του στο Europa Press. Όπως τόνισε, για το λόγο αυτό η χώρα του δεν έπρεπε να δανείσει την Ελλάδα.

Ο κόσμος έχει κουραστεί...

Η νοοτροπία του φετινού Ολυμπιακού πονάει τον κόσμο και άπαντες πλέον αναρωτιούνται που χάθηκε το πάθος και το τσαγανό των Πειραιωτών στην Ελλάδα...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΑΛΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΕΛΣΤΑΤ: Ανάπτυξη υψηλότερου του στόχου το 2014

Δείτε καλά αυτά τα νούμερα γίδια γιατί μπορεί να αργήσετε να τα ξαναδείτε!

Με αναπτυξιακούς ρυθμούς, έπειτα από έξι χρόνια ύφεσης, έκλεισε το 2014, καθώς το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΤΟΛΗ! Γκλέτσος: Τσίπρα είσαι ψεύτης…

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Απόστολος Γκλέτσος κατηγορώντας τον πως είναι ένας ακόμα πρωθυπουργός που λέγοντας ψέματα στους Έλληνες πήρε την εξουσία, αφού το μνημόνιο απλά άλλαξε όνομα και οι αγορές δεν χόρεψαν στο χορό του.

ΜΑΚΡΑΝ Ο ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ! Ιγνατίου: Η παλιά Τρόικα …πέθανε, ζήτω η νέα Τρόικα (ίδιοι άνθρωποι, ίδιοι θεσμοί, ίδιο πρόγραμμα;)…

Ο Μ. Ιγνατίου αποκαλύπτει τι λέει το ΔΝΤ για τη χθεσινή απόφαση έναρξης συνομιλιών με την τρόικα

Ο Ντ. Κοστέλλο από την Κομισιόν, ο Κ. Μαζούχ από την ΕΚΤ και ο Ρίσι Γκογιάλ από το ΔΝΤ (δηλαδή οι επικεφαλής της Τρόικα), θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί που θα συγκροτήσουν την ομάδα διαπραγμάτευσης των δανειστών και θα συζητήσουν με την ελληνική πλευρά η οποία θα εκπροσωπείται κυρίως από τον πρόεδρο του ΣΟΕ Γιώργο Χουλιαράκη, υποστηρίζει η εφημερίδα Ημερησία.

Και το SPIEGEL τα αλλάζει τώρα: Ελλάδα και Eurogroup στο δρόμο της σύγκρουσης

Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για τη Σύνοδο Κορυφής

Το γερμανικό Spiegel που του αρέσει να κινδυνολογεί, σχολίασε πως αν δεν υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup της προσεχούς Δευτέρας, δεν αποκλείεται ακόμη και έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ. Με τον τίτλο «Ελλάδα και Eurogroup:

Ο Τέλλογλου προκαλεί πανικό στον Βαρουφάκη που λέει την τρολιά της χρονιάς: «Εκμεταλλεύονται το ότι δεν μιλάμε όσο διαπραγματευόμαστε σκληρά»

Μεγάλε ευτυχώς που δεν μιλάς και διαπραγματεύεσαι σκληρά αντί να χαζολογείς στο twitter και να απαντάς μέχρι και στο που βρήκες το κασκόλ... γελάει ο κόσμος με το νούμερο!

Νευρικότητα προκάλεσε στον αστέρα της ελληνικής πολιτικής Γιάνη (με ένα νι) Βαρουφάκη το άρθρο του Τάσου Τέλλογλου που αποκαλύπτει πως τα έχουν βρει εδώ και μια βδομάδα για παράταση του μνημονίου. Παράλληλα ο showman του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Simon Nixon να κάνει έναν έλεγχο στην πραγματικότητα για το ποιος κάνει καταρρίχηση... δίνοντας άλλη μια ένδειξη του πανικού στον οποίο βρίσκεται που του επιβάλλει να πλακώνεται με δημοσιογράφους στο twitter...

Άδωνις για τα ψέμματα Κουρυπλή: «Δεν υπέγραψα χρυσό συμβόλαιο με τους Γερμανούς για την Υγεία»!

Στην αντεπίθεση περνά ο πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις τοποθετήσεις του νυν υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή, πως δε βρήκε σχεδόν καμία μελέτη από την περιβόητη Task Force και τους Γερμανούς που ανέλαβαν έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ να παραδώσουν σχέδιο για το σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Βούτσης: "Πες τα Καμμένε"

Η δημόσια αβάντα του υπουργού Εσωτερικών στον αρχηγό των ΑΝΕΛ

Τον μήνα του μέλιτος διανύουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ με τα στελέχη των δύο κομμάτων να ανταλλάσσουν δημόσια φιλοφρονήσεις.

ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΡΕ! Το 51% των Γερμανών θέλει την Ελλάδα στο ευρώ

Η υποστήριξη των πολιτών της Γερμανίας για την παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ έχει αυξηθεί αισθητά τα τελευταία τρία χρόνια, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης για το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD.