03 Μαΐου 2015

ΦΩΤΟ-Η πιο σ@ξι Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια παίζει μπάλα στην Αμερική

Γνωρίζετε την Στεφανία Σιδέρη; Αν όχι, κακώς. Η νεαρή Ελληνίδα (Βορειοηπειρώτισσα-γεννήθηκε το 1994 στην Αλβανία) μας εκπροσωπεί επάξια στο γυναικείο μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα το NCAA. Η μεσογειακή ομορφιά της εκτός από τις μπασκετικές της ικανότητες είναι αυτά που τραβούν τα βλέμματα.

ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΩΝ.- ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΕΝΕΩΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ

Σε λίγο θα ζητήσουν όλους τους κουμπαράδες των πιτσιρίκων, με προεδρικό διάταγμα. Δεν θα αφήσουν τίποτα.
Διαβάστε το ιστορικό. " Με τροπολογία, η οποία συζητείται αύριο στη Βουλή και μάλιστα στο άσχετο Νομοσχέδιο για τη Δημόσια Διοίκηση, η Κυβέρνηση «βάζει χέρι» στα αποθεματικά του λογαριασμού ΑΚΑΓΕ ( ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών) με την αιτιολογία ότι θα καλύψει ελλείμματα των Ασφαλιστικών Ταμείων.

ΒΙΝΤΕΟ από την ελικοπτεριά του ΣΥΡΙΖΑίου Τόσκα: Ομολογεί ότι πήρε το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ και προκαλεί για την σπατάλη!

Σαν νέος... Άκης, ο Τόσκας κάνει αυτά που πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε - Ουδεμία συναίσθηση για το κόστος, την ώρα που οι συνταξιούχοι στέκονται στις ουρές - Ποζάρει μπροστά στο ελικόπτερο και μιλάει για... μονταζιέρα - Λέει ότι του 'ρθαν ξαφνικά Ρώσοι επενδυτές... προφανώς οι Ρώσοι έκαναν έφοδο- Ανακοινώσεις ΝΔ αλλά και ΠΑΣΟΚ που τον κάνει ρόμπα: "Όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ ήταν σεμνός, τώρα τι άλλαξε;"

Ενώ θα μπορούσε να πάει με το υπουργικό αυτοκίνητό του στο Αίγιο σε μιάμιση ώρα, ανακάλυψε επείγουσα συνάντηση με Ρώσους για να δικαιολογήσει VIP πτήση με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ και την προφανή σπατάλη κρατικού χρήματος!

ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΖΩΑ!Αιματηρά επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού -Δύο νεκροί, πάνω από 20 τραυματίες

Γενική σύρραξη ξέσπασε στις φυλακές Κορυδαλλού, λίγο μετά από τις 8 το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην τρίτη πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος, Αλβανοί και Αραβες κρατούμενοι επιτέθηκαν σε...

Ο Άδωνις απαντά στην κομπλεξική Ακρίτα: Δεν είναι δουλειά μου να «χαϊδεύω»

Συζητήσεις προκάλεσε η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτικό σταθμό καθώς για μία ακόμη φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σχολίασε αιχμηρά πολλά θέματα.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις για τον Δημητράκη: Είναι τιμή μου να με βρίζει…

Το ζήτημα που έχει προκύψει από από το χθεσινό ντέρμπι των αιωνίων στο μπάσκετ, σχετικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν ξέφυγε από το σχολιασμό και του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε για τον ισχυρό άνδρα των πρασίνων στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ανεβάζοντας και το βίντεο με το υβρεολόγιό του εναντίον του Σπανούλη.

ΓΡΑΦΙΚΟ-«Στάση πληρωμών» σε προμηθευτές... για να πληρώνονται στο ακέραιο οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων

«Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν αφορά τα νοσοκομεία». Η φράση αυτή του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, αν και νομικά δεν ισχύει καθώς η ΠΝΠ για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος δεν εξαιρεί τα νοσοκομεία, είναι απολύτως αληθής, καθώς οι μονάδες Υγείας του ΕΣΥ πλησιάζουν -αν δεν έχουν φτάσει ήδη- στα όριά τους, «ξύνοντας τον πάτο του βαρελιού».

ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΚΣΕ: Η μισή Κεντρική Επιτροπή διορίστηκε σε κρατικές θέσεις

Αρκετούς μήνες πριν από τις εκλογές, σε πολλές συσκέψεις κομματικών οργάνων, κι ενώ είχε εδραιωθεί δημοσκοπικά η πρωτοκαθεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός για το προσωπικό που θα κληθεί να στελεχώσει τον κρατικό μηχανισμό και να ανταποκριθεί στο εξαιρετικά δύσκολο έργο της διακυβέρνησης.

Η άνοδος και η πτώση Βαρουφάκη σε 90 ημέρες

Από την πρώτη εβδομάδα που ανέλαβε υπουργός Oικονομικών ο Γ. Βαρουφάκης ήταν ξεκάθαρο ότι οι Ευρωπαίοι συνομιλητές αντιμετώπιζαν κάποιον τελείως διαφορετικό σε σχέση με τους Ελληνες υπουργούς που είχαν συνηθίσει μέχρι τότε. Ωστόσο, το «διαφορετικό», στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν φαίνεται τελικά να απέδωσε καρπούς.

Οι δύσκολες μεσογειακές ΑΟΖ

Η τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου την περασμένη Τετάρτη στη Λευκωσία και η κοινή δήλωση για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών επανέφερε στην επικαιρότητα το δυσεπίλυτο πρόβλημα της Ανατολικής Μεσογείου αλλά και του Αιγαίου, δεδομένης της τουρκικής στάσης και στις δύο περιπτώσεις.

Απαντήσεις στα πέντε βασικά ερωτήματα για ένα δημοψήφισμα χωρίς νόημα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Μπορεί όντως να γίνει δημοψήφισμα και να επιβάλουν οι πολίτες την αλλαγή των σχέσεων της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ενωση; Κι αν ναι, ποιο θα είναι το ερώτημα και ποια η πιθανή αντίδραση των Ευρωπαίων, όταν το δημοψήφισμα προφανώς θα λάβει τον διλημματικό χαρακτήρα «ευρώ ή δραχμή»; Θα επιτρέψουν οι Ευρωπαίοι εταίροι στην ελληνική κυβέρνηση να κρατήσει σε ομηρία όλη την Ενωση επί ένα και πλέον μήνα;

Και ΕΝΦΙΑ, και αύξηση ΦΠΑ για να γεμίσουν τα ταμεία

Η τακτική του «ράβε ξήλωνε» στο φορολογικό, με ζητούμενο την κατάρτιση μιας πρότασης προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή αποδοχή της τόσο εντός της κυβέρνησης όσο και από τους πιστωτές της χώρας και την αγορά, συνεχίζεται απρόσκοπτα. Η κυβέρνηση, προς το παρόν, μέσω του οικονομικού της επιτελείου, ακολουθεί την τακτική των διαρροών για να σφυγμομετρήσει, σε πρώτη φάση, τις αντιδράσεις της αριστερής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και της αγοράς.

Ιταλία: Πήραν DΝΑ από 14 Έλληνες που ήταν κοντά στα επεισόδια στο Μιλάνο

Με απόφαση εισαγγελέα - «Τα δείγματα DΝΑ μπορεί να χρησιμεύσουν για να συγκριθούν με εκείνα που ανιχνεύθηκαν πάνω σε ρόπαλα, κράνη και βόμβες μολότοφ» γράφει ο ιταλικός Τύπος

Ο Πούτιν δημιουργεί το δικό του «ΔΝΤ»... με ρούβλια

Εδώ δεν είχαν να δανείσουν την Κύπρο 2-3 δις και θα φτιάξουν Ταμείο με 100 δις... πο@τσες μπλέ! Μόνο οι Κινέζοι μπορούν να χώσουν τόσο χρήμα, αλλιώς οι Ρώσοι μόνο ψίχουλα

Συμφωνία για τη δημιουργία ενός αποθεματικού ταμείου της τάξης των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων επικύρωσε το Σάββατο ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Ο Τσίπρας στη χώρα των ονείρων

​Συνήθως λέμε, κατ’ ευφημισμόν, ότι «δανειζόμαστε» μια πετυχημένη διατύπωση που βρίσκουμε στο κείμενο κάποιου άλλου, όταν στην πραγματικότητα απλώς την οικειοποιούμαστε χωρίς να ρωτήσουμε. Δεν θα πω, λοιπόν, ότι «δανείζομαι» τον σημερινό τίτλο της στήλης από πρόσφατο άρθρο του Γιόσκα Φίσερ για την Ελλάδα ― διότι το δάνειο προϋποθέτει τη συναίνεση εκείνου που το χορηγεί, καθώς και την υπόσχεση του δανειολήπτη ότι θα το επιστρέψει, ενώ τίποτε από τα δύο δεν ισχύει εδώ.

Εύα Καϊλή: Πως να έχεις ελπίδα για το μέλλον με νοοτροπίες του παρελθόντος, κάνοντας τα ίδια λάθη;


Ιδιαίτερα επικριτική με την αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης η ευρωβουλευτής της Ελιάς κ.Εύα Καϊλή., δηλώνει απογοητευμένη για τη φοροκαταιγίδα που έρχεται για τους Έλληνες ,ενώ οι ισχυρότεροι οικονομικά, μεταφέρουν την οικονομική τους δραστηριότητα εκτός συνόρων.
Διαβάστε αναλυτικά στο www.logiastarata.gr

Παρέμβαση Ιερώνυμου: Δήθεν προοδευτική η άποψη να κατέβουν οι εικόνες από τα σχολεία

Να μην αποκαθηλωθούν οι ιερές εικόνες από τις σχολικές αίθουσες ζήτησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

ΤΡΟΛΙΑ; Πρώην κορυφαίος υπουργός αναζητεί δουλειά μέσω αγγελίας [εικόνα]

Μπορεί να είναι και τρολιά...

Πρώην υπουργός, με 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική και υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης, αναζητεί εργασία.

ΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΠΕΡΕΜΒΑΣΗ! Γιώργος Βαρουφάκης: Όλες οι γυναίκες αγαπούν τον Γιάνη

Ο Γιάνης, που τον αγαπούν όλες οι γυναίκες, ήταν δύσκολο παιδί, στην Τετάρτη δημοτικού έβγαλε το δεύτερο "ν" από το όνομά του. Ο Γιώργος Βαρουφάκης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του υπουργού Οικονομικών. Του γιού του...

Κοντονής στην ΕΡΤ: Η κυβέρνηση δεν μου έχει δώσει ακόμη άδεια να μιλάω στην... ΕΡΤ

Αίσθηση προκάλεσε το πρωί της Κυριακής μια αποστροφή του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, σε δημοσιογράφους στο πλαίσιο του 4ου ημιμαραθωνίου Αθήνας.

Γιαπωνέζος πιτσιρικάς είναι η μετεμψύχωση του Μπρους Λι [βίντεο]

Είναι μόλις 5 χρονών κι όμως βάζει τα γυαλιά σε επίδοξους κασκαντέρ και μάστερ του Κουνγκ φου.

Ο εκκολαπτόμενος Μπρους Λι είναι από την Ιαπωνία και το βίντεο ανάρτησε στο YouTube ο περήφανος πατέρας, επισημαίνοντας ότι ο 5χρονος γιος του Ρουσέι, είναι τεράστιος φαν του Μπρους Λι

Ενα εκατ. ευρώ σε πληροφοριοδότη για τον Χρ. Ξηρό

Πληροφοριοδότης της ΕΛ.ΑΣ. εισέπραξε το ποσό της επικήρυξης του καταδικασμένου τρομοκράτη της 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού. Αυτό φέρεται να προκύπτει από στοιχεία που συγκέντρωσε η «Κ» και ενισχύουν τη σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε το διάστημα μετά τη σύλληψή του, στις αρχές Ιανουαρίου.

Διαρκής στήριξη στον Σάββα Ξηρό από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Υπογράφει όλες τις αιτήσεις αποφυλάκισής του

Συμπαραστάτης του Σάββα Ξηρού απ’ την πρώτη μέρα της σύλληψής του είναι ο σημερινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.

Με αντιστασιακές περγαμηνές στη διάρκεια της χούντας ο κ. Μανιός που ήταν ηγετικός στέλεχος της οργάνωσης “Κίνημα 20 Οκτώβρη” βοηθάει με κάθε τρόπο τον Σάββα Ξηρό.

Σκηνές «μποξ» σε δρόμο του Μεξικού-Αστυνομικός αντάλλαξε μπουνιές με μοτοσικλετιστή (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον…«πυγμάχο» προσποιήθηκε ένας αστυνομικός στο Μεξικό, που επιχείρησε με κινήσεις μποξ να εξουδετερώσει έναν πολίτη, που δεν σταμάτησε στις υποδείξεις του.

Οι 5 υπερήρωες του Μεσαίωνα, οι απίστευτες υπερδυνάμεις τους και τα κατορθώματά τους

Υπερήρωες δεν υπάρχουν μόνο στον κόσμο της Marvel και σίγουρα κάποια από τα χαρακτηριστικά τους δεν είναι καθόλου πρωτότυπα εάν σκεφτεί κανείς πως τόσο στην αρχαιότητα όσο και στον Μεσαίωνα υπήρχαν θρυλικοί χαρακτήρες και ιστορίες για τα κατορθώματά τους, που σίγουρα θα ζήλευαν αρκετοί από τους σημερινούς...superheroes.

Κάιν: Ούτε στα Εξάρχεια, ούτε στον Βαρουφάκη, ούτε σε κανέναν και πουθενά

Διαβάστε το κείμενο του γνωστού αναρχικού Κάιν που καταδικάζει τους άπλυτους αριστεροφασίστες και τη βία τους:

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ........

(ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ γιά να ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ,προτού είναι οριστικά αργά για εσάς και εμάς μαζί.....)

Η εκδίωξη τού Γιάννη Βαρουφάκη και της συντροφιάς του από τον λούμπεν πολιτικό χουλιγκανισμό που με εξουσιοφασιστικές πρακτικές στα Εξάρχεια και στις συγκεντρώσεις εφαρμόζουν...

Αίγυπτος: Το «ροζ» βίντεο στις Πυραμίδες γυρίστηκε ενώ ήταν κλειστές για το κοινό

Όχι μόνο δείχνει μια γυναίκα να κάνει στοματικό σ@ξ σε έναν άντρα, αλλά φαίνεται πως εισήλθαν στο χώρο παράνομα ή έμειναν μετά τη λήξη του ωραρίου - Συνεχίζουν τις έρευνες οι αρχές

Το «ροζ» βίντεο που γυρίστηκε τον περασμένο μήνα στης Πυραμίδες της Αιγύπτου απασχολεί ακόμα τις αρχές της χώρας, καθώς λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, η αστυνομία ανακοίνωσε πως το υλικό γυρίστηκε μετά το πέρας του ωραρίου και πως η έρευνα συνεχίζεται.

Φύλαξη κυβερνητικών στελεχών: Όπως πρέπει και όχι όπως προτιμούν...

Το δυσάρεστο και δυνητικά επικίνδυνο συμβάν με την άνανδρη επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, φέρνει στο προσκήνιο μια από τις παθογένειες της χώρας μας.

Την έλλειψη σεβασμού στις διαδικασίες αλλά και στην κοινή λογική…

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ! Με το μόνο ελικόπτερο του ΕΚΑΒ πέταξε για το Αίγιο ο ΥΦΕΘΑ Ν. Τόσκας

Ελικόπτερο του ΕΚΑΒ – για την ακρίβεια το μόνο που είναι σε λειτουργία – χρησιμοποίησε ο ΥΦΕΘΑ κ. Νίκος Τόσκας προκειμένου να ταξιδέψει στο Αίγιο ώστε να συναντήσει Ρώσους υποψήφιους επενδυτές για την ΕΒΟ.

Όχι ΔΝΤ σε εκταμίευση - Αύριο νέος γύρος διαπραγματεύσεων

Άγονος ο «πρώτος γύρος» που ξεκίνησε την Πέμπτη και έκλεισε χθες, χωρίς τα προσδοκώμενα για την Αθήνα αποτελέσματα - Δεν ευοδώθηκε η προσπάθεια της κυβέρνησης για έκτακτο Eurogroup - Για «αργή πρόοδο» μιλούν οι δανειστές

Handelsblatt: Η Αθήνα δεν θα πάρει χρήματα στις 12 Μαΐου

«Συμβουλές» προς την ελληνική κυβέρνηση στέλνει η γερμανική Handelsblatt η οποία τονίζει ότι η Αθήνα δεν θα πρέπει να περιμένει ένεση ρευστότητας άμεσα.

Η ΣΥΡΙΖΑία Ελενα Ακρίτα βγάζει το φασισμό της κατά Άδωνι: «Ντροπή και αίσχος για κάτι τέτοιους τύπους»... που δεν χαϊδεύουν τα αυτιά του πόπολου εννοεί

Ποια αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ ενόχλησε την Έλενα Ακρίτα που θα θελε να μπορεί να φιμώνει κόσμο

Εξαλλη λόγω φασιστικής νοοτροπίας με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιαδη ήταν το πρωί της Κυριακής η Ελενα Ακρίτα.

Τι κατέθεσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την κλοπή αρχείων από το γραφείο του

Πως εμπλέκει μυστικές υπηρεσίες στην υπόθεση;

Για την κλοπή μέρους του προσωπικού του αρχείου από το γραφείο του κατέθεσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Άκης Τσοχατζόπουλος.

Χτύπησαν αστυνομικό που ρύθμιζε την κυκλοφορία στα Εξάρχεια

Επίθεση σε αστυνομικό που συμμετείχε στα μέτρα για τον ημιμαραθώνιοπραγματοποίησαν πριν από λίγο τρία άγνωστα άτομα.

Εως 4,5 δισ. το κόστος της απόφασης του ΣτΕ για τις περικοπές στις συντάξεις

Η πλειοψηφία των μελών του ΣτΕ υποστηρίζει ότι είναι αντισυνταγματικές οι περικοπές που έγιναν το 2012 στους ασφαλισμένους κύριας και επικουρικής σύνταξης. Εν αναμονή της οριστικής απόφασης. Οι αντιδράσεις των Ταμείων.

BINTEO-EYΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΑ ΜΜΕ!Ο Βαρουφάκης στην Αίγινα διακοπές το πιο κρίσιμο διήμερο της διαπραγμάτευσης

Η Bild τον τσάκωσε στο πλοίο για Αίγινα και οι Έλληνες δημοσιοκάφροι την κατηγορούν για λαϊκισμό αφού τέτοια θέματα τα κουκουλώνουν

Παρά τη δήλωση του ίδιου το Πρωθυπουργού ότι θα πρέπει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μία συμφωνία, το απόγευμα το Σαββάτου, ο Γιάνης Βαρουφάκης, «επικεφαλής της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης», εθεάθη να ταξιδεύει προς την Αίγινα, περνόντας ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός με την ΠΑΣΟΚα Βαγενά που αποκάλεσε τον ΠΑΣΟΚο Γρηγοράκο λαμόγιο

Μια λέξη της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην του ΠΑΣΟΚ, Άννας Βαγενά, ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει δικαιολογημένα το κλίμα, στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Mega, αφούσε λίγο οι ΠΑΣΟΚοι του ΣΥΡΙΖΑ θα μας πουν ότι ούτε αυτοί δεν κυβέρνησαν ποτέ.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός

«Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι, σε 15 ημέρες θα έχουμε πιστωτικό γεγονός» δήλωσε το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, σχολιάζοντας την τελευταία εμπλοκή που παρουσιάζεται στις διαπραγματεύσεις.

Απόλυτος μύθος! Ο Μέιγουεδερ νίκησε τον Πακιάο και έφτασε το 48-0 (VIDEO)

Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ “καθάρισε” τον Μάνι Πακιάο και απέδειξε γιατί είναι ο κορυφαίος πυγμάχος της εποχής του

Το κομπλεξικό σχόλιο του ξεφωνημένου Κραουνάκη για το «Αξιον Εστί» του Ρουβά

Παραφράζοντας στίχους του Ρίτσου απάντησε ο γνωστός καραγκιόζης Σταμάτης Κραουνάκης στην πολυσυζητημένη ερμηνεία του Αξιον Εστί από τον Σάκη Ρουβά.

Ο Λαφαζάνης αποκαλύπτει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να πηδήξει από το καράβι

Πληθαίνουν οι σκέψεις  στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, πως θα ήταν καλύτερα και για τους ίδιους να εγκαταλείψουν άμεσα το καράβι, που πάει φουλ για πρόσκρουση στο παγόβουνο της χρεοκοπίας με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης Τσίπρα.

Χαμός στο Internet με το site που δείχνει πόσο χρονών φαίνεσαι! Δες την ηλικία των Ελληνίδων celebrities!

To τελευταίο 24ωρο έχει γίνει χαμός με ένα site, στο οποίο ανεβάζεις τη φωτογραφία σου και αυτό σε δευτερόλεπτα προσδιορίζει την ηλικία σου. Το περιβόητο site που τα τελευταια 24ωρα έχει δεχθεί εκατομμύρια επισκέψεις από όλο τον κόσμο, έγινε άρθρο ακόμα και στο CNN.

Ο «κολλητός» της Περιστέρας, κρατικοδίαιτος – βόθρος του Βορρά

Εκφυλιστικά συμπτώματα και φασίζουσες πρακτικές υποβαθμίζουν τη λειτουργία του Κοινοβουλίου το οποίο κάποιοι βουλευτές φιλοδοξούν να μετατρέψουν σε καταγώγιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις γελάει με τις αποκαλύψεις του πατέρα Βαρουφάκη: «Ο Γιάνης δίνει γραμμή στον Τσίπρα» γι’ αυτό πάμε τόσο καλά…

Δείτε τι αποκαλύπτει ο πατέρας Βαρουφάκης για τον Γιάνη

Με αιχμές κατά του του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις δηλώσεις του πατέρα του υπουργού για τον γιο του.

ΑΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ! Ξαφά: Δεν θεωρώ ότι είναι πατριωτικό καθήκον να ρισκάρω τις καταθέσεις μου

Την απόφασή της να αποσύρει τις καταθέσεις της από τις ελληνικές τράπεζες αιτιολόγησε με δηλώσεις της σήμερα η κ. Μιράντα Ξαφά, επικεφαλής της E.F. Consulting και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ.

Γελάει ο ντουνιάς με τις ποινές – “χάδι” στα καρτέλ που συνεχίζουν να λυμαίνονται την αγορά

Η Ελλάδα είναι η Παραμυθοχώρα στην οποία κάποιοι θέλουν να πιστέψουμε ότι τα καρτέλ τιμωρούνται με «βαριά» πρόστιμα, οπότε να κοιμόμαστε ήσυχοι…. Είναι αλήθεια; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. Ας δούμε την αλήθεια που λένε τα ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν μου πάει ο ρόλος του πρωθυπουργού γιατί...»

Όσα αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν περίμενα να βγω από το υπουργείο»

Συνέντευξη στην εκπομπή JOY και στην Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος, κάθισε στο πάτωμα όπως συνηθίζεται στην εκπομπή και αφηγήθηκε στην παρουσιάστρια πως γνωρίστηκε με την Ευγενία Μανωλίδου, ποια είναι...

Σε τρελή μαστούρα ο Δημητράκης μοίρασε ψόφους σε Σπανούλη και παιδιά του-Σπανούλης: Δε μετανοιώνω για τη χειρονομία-Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι-Μήνυση ΟΣΦΠ σε Γιαννακόπουλο

Απίστευτη καταγγελία για Γιαννακόπουλο: Είπε στον Σπανούλη ''Να πεθάνεις εσύ και τα παιδιά σου!''

Χαμός έγινε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά την διακοπή του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός από την εισβολή οπαδών!

Η στρατηγική Μαξίμου μετά από γκάλοπ: Απαξίωση Βαρουφάκη πριν την αποκαθήλωση

Μια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Μαξίμου τα αποτελέσματα της οποίας δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει το μέγεθος του διεμβολισμού του Γιάνη Βαρουφάκη στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στους νέους σε ηλικία.

TI; ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΕ ΟΛΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ; Ανεπάγγελτη με καταθέσεις 97 εκατ. ευρώ και νοικοκυρά με 23 εκατ. ευρώ – Τα παράξενα και τα παράλογα της φοροδιαφυγής – "Βροχή" οι κατασχέσεις

- Τα απίστευτα της λίστας με τους εκατομμυριούχους υπόπτους για φοροδιαφυγή 
- Περιλαμβάνονται άνεργοι, ανεπάγγελτοι και συνταξιούχοι 
- Δήλωναν στις φορολογικές τους δηλώσεις εκατομμύρια αλλά κανείς δεν τους είχε κάνει έλεγχο
- Αποδείχθηκε πως οι καταθέσεις τους ήταν πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που δήλωναν 
- Κατασχέσεις λογαριασμών, ακινήτων και θυρίδων από τους οικονομικούς εισαγγελείς 

Γιατί και αν αλλάξουν οι αντικειμενικές ο ΕΝΦΙΑ του 2015 θα υπολογιστεί με τις παλιές

Σε πονοκέφαλο πρώτου μεγέθους εξελίσσεται για την κυβέρνηση η φορολογία των ακινήτων, αφού μόνο και μόνο η προοπτική της διατήρησης του ΕΝΦΙΑ για έναν ακόμα χρόνο, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και γκρίνια.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΟΙΡΑΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ Ο ΣΑΚΗΣ! Χιλιάδες κόσμου και αναρχοάπλυτοι τον άκουσαν να τραγουδά το «Άξιον Εστί»

Με παρατεταμένο χειροκρότημα τον υποδέχθηκε το συγκεντρωμένο πλήθος, που έχει κατακλύσει στην πλατεία της Νέας Σμύρνης - Ενα σεμνό «ευχαριστώ» ήταν η απάντηση του τραγουδιστή στην αποθέωση από τον κόσμο - Πολλοί επώνυμοι έσπευσαν να απολαύσουν τη μουσική παράσταση - Άπλυτοι μοίρασαν προκηρύξεις