08 Μαΐου 2015

Η αχόρταγη 23άρα μητέρα: Έκανε σεξ με ανήλικο - Έχει φαντασιώσεις αιμομιξίας

Δεν μπορεί να ελέγξει τις ορμές της η 23χρονη μητέρα ενός 3χρονου αγοριού από τη Φλόριντα.

Η Brittany Sonnier, από το Holly Hill, συνελήφθη μετά την αποκάλυψη ενός 15χρονου στους γονείς του πως έκανε σεξ μαζί της δύο φορές.

ΚΛΑΙΩ! Βρούτσης: Αυτές θα είναι οι πιο αγαπημένες λέξεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιάννης Βρούτσης έκανε ένα σχόλιο στο Twitter για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποιες θα είναι οι πιο αγαπημένες λέξεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα.....

Ο Θεοχάρης απαντά στον Τσίπρα: Εγώ δεν έκανα ρουσφέτια και έφυγα – Η Σαββαΐδου που κρατάτε κάνει

Απάντηση στα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, αναφορικά με   «ρουσφέτια» και διευκολύνσεις.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έλυσε τον γρίφο της δολοφονίας της Άννυ

Tους τελευταίους μήνες έμενε μαζί με τον Σάββα, στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα. Εκεί ένα βράδυ, μετά από χρήση ναρκωτικών, ο πατροκτόνος εκμυστηρεύτηκε στο φίλο του τι είχε κάνει στην Άννυ

Πιπιλή: Φεύγω από τη ΝΔ και πάω στον ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

"Το αποφάσισα φεύγω από τη Νέα Δημοκρατία" είπε η Φωτεινή Πιπιλή ενώ απαντώντας στην ερώτηση του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ γιατί δήλωσε ότι πάει στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι "το πιο σίγουρο επάγγελμα στον κόσμο είναι: σύντροφος Συριζαίου - Συριζαίας".

Πρωτογενές έλλειμμα "βλέπουν" οι Θεσμοί – ΒΙΝΤΕΟ

Χθες το βράδυ, και πριν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες, ώστε σήμερα να πραγματοποιηθεί το Euroworking Group, στελέχη της Κομισιόν είπαν στους Έλληνες διαπραγματευτές πως διαπιστώνουν ότι φέτος η Ελλάδα θα έχει πρωτογενές έλλειμμα της τάξης του 0,5 ή 0,8 %, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο δελτίο ειδήσεων του STAR.

Γελάει το Twitter με την επιλογή Τσακνή στην προεδρία της ΕΡΤ

Δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά από το άκουσμα της είδησης πως ο Διονύσης Τσακνής θα είναι – εκτός απροόπτου - ο “εκλεκτός” της κυβέρνησης για την προεδρία της ΕΡΤ και το twitter πήρε φωτιά. Όπως θα συμπεράνετε και από τα σχόλια που ακολουθούν, οι χρήστες έμειναν... παγωτό και έβγαλαν "κόκκινη κάρτα" στην κυβέρνηση!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΛΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ! Γελάει ο Μητσοτάκης: Θα διαβάσω ένα ποίημά σας κ Υπουργέ... από τα κατάλληλα, όχι από τα ακατάλληλα

Ένα απόσπασμα από ποίημα του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη διάβασε από το βήμα της βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας.

Στο εργοστάσιο που παράγει κέρματα ο Ήσυχος

Επίσκεψη στο εργοστάσιο που παράγει κέρματα έκανε ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος. Τέτοιες μέρες τέτοιες επισκέψεις προκαλούν σχόλια που κινούνται μεταξύ σοβαρού κι αστείου για το τι …κέρματα θα παράγει το εργαστάσιο, αν και τα σενάρια περί δραχμής έχουν απομακρυνθεί.

ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΝΑ ΦΙΛΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ! Την παραίτηση του Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού ζητά ο Σταθάκης

Την παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρη Κυριτσάκη, ζητεί,  ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Σταθάκης. Tο «αίτημα παραίτησης» έφθασε στον πρόεδρο της ανεξάρτητης αρχής την Παρασκευή 24 Απριλίου, όμως  ο κ. Σταθάκης δεν έχει λάβει την παραίτηση.

Η πρωθυπουργός της Δανίας συνεχάρη τον σύζυγό της που εξελέγη βουλευτής... στη Βρετανία

Η πρωθυπουργός της Δανίας Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ συνεχάρη την Παρασκευή τον... σύζυγό της, τον Βρετανό Στίβεν Κίνοκ ο οποίος εξελέγη στο βρετανικό Κοινοβούλιο, παρά την ήττα του Εργατικού Κόμματος -του οποίου είναι μέλος- στις βουλευτικές εκλογές.

ΣΚΛΗΡΟ VIDEO-Χτυπούσε με μανία στο κεφάλι μικρό παιδί και κανείς δεν τον σταματούσε!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ! Το γύρο του κόσμου κάνει ένα video από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει τη στιγμή που ένας άνδρας επιτίθεται αναίτια σε ένα μικρό αγοράκι και το κλωτσά επανειλημμένα στο κεφάλι μπροστά στα μάτια περαστικών που δεν κάνουν τίποτα για να τον σταματήσουν.

Σαμαράς: Φοβάμαι ότι έρχεται φοροεπιδρομή

Πρέπει να υπάρχει συμφωνία στη διαπραγμάτευση, γιατί άλλο δεν πάει έτσι, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, αλλά εξέφρασε τον φόβο ότι έρχεται μεγάλη φοροεπιδρομή, λόγω του ότι, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανέτοιμος να κυβερνήσει.

Τινάζει στον “αέρα” τη συμφωνία ο Βαρουφάκης; - Η 36σελιδη έκθεση που μπερδεύει τους Ευρωπαίους αξιωματούχους - “Δεν ακολουθεί τη γραμμή Τσίπρα"

- Δημοσίευμα της WSJ αναφέρεται στην έκθεση που παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών με μεταρρυθμίσεις
- Το έγγραφο του Γιάννη Βαρουφάκη προβλέπει ότι η ελληνική οικονομία θα αναπτυχθεί με μόλις 0,1% τη φετινή χρονιά, κάτω από την πρόβλεψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για 0,5%
- “Με δυσκολία υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα στο σχέδιό του και τις συνεχείς “διαπραγματεύσεις”” ανέφερε αξιωματούχος της Ε.Ε.
- Ορισμένοι θεωρούν ότι η έκθεση του υπουργού Οικονομικών δεν έχει μεγάλη σημασία, από τη στιγμή που μειώθηκε η επιρροή του στη διαπραγματευτική ομάδα
- Τι απαντάει ο Γιάννης Βαρουφάκης

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ, ΚΕΜΑΣΜΑ ΚΛΠ; Τι θέλουν οι Γερμανοί τουρίστες από την Ελλάδα: «Οχι στα κλισέ»

Αυθεντικότητα, ιστορία πίσω από τα παραδοσιακά προϊόντα και βιωματική εμπειρία ζητούν από την επίσκεψή τους στην Ελλάδα οι Γερμανοί τουρίστες.

Ασημακοπούλου για τη στάση πληρωμών που ομολογούν Σταθάκης-Μάρδας

Σε ανακοίνωσή της η κυρία Άννα Ασημακοπούλου αναφέρει:

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει προχωρήσει μόνο σε άτυπη εσωτερική στάση πληρωμών αλλά σε τυπική στάση πληρωμών προς τον ιδιωτικό τομέα και τα συγχρηματοδοτούμενα έργα του ΕΣΠΑ.

ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΛΑΨΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ-Πανούσης: Αυτά έκανα τις πρώτες 100 ημέρες μου

Τον απολογισμό του έργου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, για τις 100 ημέρες της νέας κυβέρνησης, απέστειλε χτες στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Πανούσης, ενώ σήμερα δημοσιοποιηθηκε και συνοπτικός κατάλογος με τις δράσεις του υπουργείου.

«Έχει… εκπλήξει ο Τζιτζικώστας!»

Συνάντηση με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη είχε σήμερα στο γραφείο του στην Π.Κ.Μ., ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Καθημερινές οι τουρκικές παραβιάσεις κι ο Πανάρας σκίζει το καλσόν του: Θα απαντάμε σε κάθε πρόκληση της Τουρκίας

«Στον τόπο αυτό δεν πιάνει κατακτητής» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος από τη Σύμη ταϊζοντας σανό τα γίδια του.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρέστη στις εκδηλώσεις στο νησί για την επέτειο της απελευθέρωσης της 8ης Μαΐου 1945, πρόσθεσε πως αυτό πρέπει να το καταλάβουν και όσοι προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να πλήξουν την εθνική κυριαρχία ή την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει 7 εκατ. ευρώ οικονομική βοήθεια στο Νεπάλ

Εχει ακούσει κατά καιρούς (και όχι άδικα) πολλά για τον χαρακτήρα του και την αλαζονεία του.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύεται ότι ξέρει πότε πρέπει να στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους του. Οταν αυτοί το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σε ακόμη μια ένδειξη της φιλανθρωπίας του, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 7 εκατ.ευρώ ως οικονομική βοήθεια στους πληγέντες του Νεπάλ από τον φονικό σεισμό.

ΗΠΑ στα γατάκια: «Ξεχάστε» τα σχέδια για αγωγό με Ρωσία και Τουρκία

Ο Turkish Stream δεν υφίσταται, είπε χαρακτηριστικά ο Amos Hochstein, ειδικός απεσταλμένος του State Department, σε Λαφαζάνη, Κοτζιά και Παππά - Τι απάντησε ο Αμερικανός συντονιστής για ενεργειακά θέματα στο ερώτημα αν η πτώση της τιμής του πετρελαίου επηρεάζει το ελληνικό σχέδιο εξόρυξης υδρογονανθράκων

Πανούσης: Ας κάνουμς την κ@λοτούμπα να τελειώνουμε πριν ψοφήσουμε το λαό

«Θα θυσιαστούν οι εξαγγελίες της Αριστεράς και όχι ο λαός…»

«Εάν το δίλημμα είναι οι εξαγγελίες ή οι δεσμεύσεις της Αριστεράς και από την άλλη μεριά ο λαός, θα θυσιαστούν οι εξαγγελίες της Αριστεράς, δεν θα θυσιαστεί ο λαός, είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και....

Ερώτηση 11 «γαλάζιων» βουλευτών για το πλιάτσικο στα ασφ. Ταμεία

Πήρατε 70 εκατ. θα ζητήσετε και άλλα;

Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας κατέθεσαν 11 «γαλάζιοι» βουλευτές ζητώντας να μάθουν αν η κυβέρνηση θα ασκήσει εκ νέου πιέσεις σε ασφαλιστικά ταμεία προκειμένου να καταθέσουν μέρος από τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΣΥΡΙΖΑίος τραγουδιστής ο νέος Πρόεδρος της ΕΡΤ-Ποιος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος

Και δεν είναι ο Στάθης Δρογώσης που είχε ξελαρυγγιαστεί να τους στηρίζει αλλά ο Τσακνής που τους στήριξε επίσης και μάλιστα έσπευσε να γράψει και επιστολή στον Τσίπρα τις πρώτες μέρες ανόδου στην εξουσία. Δεν πήγαν τζάμπα οι απειλές του όταν πριν 2 χρόνια, η ΔΤ έπαιξε ένα αφιέρωμα στον ίδιο που είχε γυριστεί επί ΕΡΤ.

Ο Διονύσης Τσακνής αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στην ΕΡΤ και ο...

Οι Βαρβιτσιώτηδες του ΣΥΡΙΖΑ και το καθεστώς Χότζα

Δημήτρης Μαρκόπουλος

Σαν τον πεινασμένο, που μετά από νηστεία ετών αντίκρυσε φαγητό. Σαν τον διψασμένο που μετά από πορεία στην έρημο βρήκε νερό όμως δεν μπορεί να κοντρολάρει το πως πίνει και στο τέλος θα πάθει διάτρηση στομάχου

Στο βίντεο με Κανέλλη-Λαγό ο επικός ΣΥΡΙΖΑίος είναι όλα τα λεφτά: «Πλακώνονται στις μπουνιές»

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής σωφρονιστικού συστήματος, όταν η Λιάνα Κανέλλη κατήγγειλε ότι δέχθηκε φραστική επίθεση από τον Γιάννη Λαγό και ένα βίντεο μέσα από την αίθουσα συνεδρίασης έχει καταγράψει έμμεσα το περιστατικό. Στο βίντεο όμως εντυπωσιάζει η κυνικότητα και η απάθεια με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑίος Λάππας απαντά σε κάποια που ρώτησε τι γίνεται έξω:

Ο… τελευταίος των (σαμαρικών) Μοϊκανών!

Έτσι είναι ο Έλληνας... "εκτιμάει" όσους τον βοήθησαν... 

Ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος είναι και επισήμως ο τελευταίος των σαμαρικών μοϊκανών, καθώς μόνος αυτός, υποδέχθηκε το πρωί τον Πρόεδρο της ΝΔ στο αεροδρόμιο!

Economist: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποτύχει παταγωδώς -Αλλα υποσχέθηκε και άλλα έκανε

Τους τελευταίους μήνες στο κτίριο του Ιδρύματος Β&Μ Θεοχαράκη εκτίθενται διάφορα έργα υπό τον τίτλο «Φιλελληνισμός». Είναι μια έκθεση που αφηγείται την υλική και ηθική υποστήριξη διάφορων εμπνευσμένων ρομαντικών Ευρωπαίων, όπως ο Λόρδος Βύρων, προς τη χειμαζόμενη Ελλάδα.

Τα παίρνουν ένα-ένα πίσω: Μόνο 2% η έκπτωση φόρου για τους συνεπείς φορολογούμενους

Η επιστροφή στη πραγματικότητα θα είναι σκληρή για τους Έλληνες φορολογουμένους αφού όπως αποδεικνύεται μέρα με την ημέρα η Κυβέρνηση, ενώ είχε καλλιεργήσει προσδοκίες ότι πιθανά κάτι να άλλαζε στη φορολογία, φτιάχνοντας σενάρια ακόμα και για έκπτωση φόρου 20% σε όσους πληρώσουν εφάπαξ το φετινό Φόρο εισοδήματος, το φοβερό και τρομερό μπόνους θα είναι τελικά μόλις 2%.

ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! Τι ζωγράφιζε ο Αλέξης Τσίπρας στις σημειώσεις του; – ΦΩΤΟ

Σημειώσεις κρατούσε στη Βουλή κατά την διάρκεια της "Ώρας του πρωθυπουργού", ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα σχημάτισε σε ένα από τα χαρτιά του, γύρω από το σήμα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

ΕΣΕΕ: Κοντά 6 δις θα πληρώσουμε την αύξηση του ΦΠΑ στο 18%

Σημαντική επιβάρυνση των νοικοκυριών θα επιφέρει η αναπροσαρμογή του ΦΠΑ σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλη Κορκίδη, ενώ υπογραμμίζει ότι το πρόβλημα της Ελλάδας με το ΦΠΑ έγκειται στην αποδοτικότητα του συγκεκριμένου φόρου καθώς η Ελλάδα διαθέτει έναν από τους τέσσερις υψηλότερους συντελεστές ΦΠΑ στην Ευρώπη.

Πρωινή σφαλιάρα Άδωνι στον Παπαδημούλη

Πρωινή κόντρα είχαν ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter με αφορμή τη συμφωνία που ενδέχεται να φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου άφησε αιχμές για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου απέναντι στη συμφωνία με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να σχολιάζει:

Σαμαράς: Κάθε μεταρρύθμιση ανατρέπεται - ΦΩΤΟ

«Η Παιδεία μας και πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια και ανώτατη κατεδαφίζεται, με την Κυβέρνηση να παίρνει πίσω όλες τις μεταρρυθμίσεις των τελευταίων ετών…», ανέφερε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντηση που είχε με τους Πρυτάνεις και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Αυτή ήταν η «μούσα» του ''Common people'' και όχι η μουσίτσα η Δανάη που άφηνε να εννοηθεί ότι ήταν

Είναι ευρέως γνωστό πως η μουσική εμπνέεται από τα συναισθήματα όπως η αγάπη, η λησμονιά, ο αποχωρισμός και η λύπη. Πολλές φορές όμως πηγή έμπνευσης αποτελεί και η διάθεση που έχουμε αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αποκωδικοποιούμε την ζωή και τις πλούσιες εκφάνσεις της.

Καραγκούνης: Ο Τσακαλώτος έχει δίκιο

«Ο κ. Τσακαλώτος παραδέχτηκε ότι η λεγόμενη ‘περήφανη διαπραγμάτευση’ ήταν φιάσκο, γιατί, όταν την ξεκίνησαν, δεν είχαν ούτε προτάσεις ούτε σχέδιο» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, σε δήλωσή του και συνεχίζει:

Βίντεο ντοκουμέντο- Ο παιδοκτόνος αγοράζει τα υλικά για να εξαφανίσει τα ίχνη της Άννυ

O παιδοκτόνος αγόρασε καθαριστικά το πρωί της Μ. Παρασκευής με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη της 4χρονης Άννυ.

ΠΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! Δεν εκλέχθηκε βουλευτής ο Φάρατζ και παραιτήθηκε από αρχηγός

Τον πούλο ο σύμμαχος του Καμμένου που μαε συμβούλευε να βγούμε απ'το ευρώ....

Οι εκλογές στη Βρετανία είχαν νικητές και χαμένους. Θριαμβευτής ήταν ο Ντέιβιντ Κάμερον, ενώ ένας από τους μεγάλους χαμένους ήταν ο Νάιτζελ Φάρατζ.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ!Goldman Sachs: Οι εκροές καταθέσεων στην Ελλάδα επιδεινώνονται

Μια ασφαλή εξήγηση γιατί η Ελλάδα έλαβε δύο δισεκατομμύρια ευρώ από την ΕΚΤ, μέσω του ELA, ποσό μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά, δίνει η τελευταία έκθεση της Goldman Sachs.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συμφωνία θα είναι πολύ χειρότερη

«Η συμφωνία με τους δανειστές θα είναι πλέον πολύ χειρότερη», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην πιθανότητα συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Τρόμος στον αέρα: Γέμισαν καπνό καμπίνα και πιλοτήριο - Χτυπούσε ο συναγερμός (BINTEO)

Τρομοκρατημένοι επιβάτες και πλήρωμα σε πτήση της Delta όταν καπνός "έπνιξε" την καμπίνα των επιβατών και το πιλοτήριο.

ΗΛΙΘΙΟΣ!! Ο Τσιρώνης ξαναχτυπά για τα πετρελαιοκίνητα: Δώρο στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία

[Λες και οι άλλες εταιρίες δεν βγάζουν πετρελαιοκίνητα!!]

Με νέες δηλώσεις επανήλθε στο θέμα που άναψε φωτιές χθες, για σενάρια περί επιβολής πράσινου φόρου στους κατόχους αυτοκινήτων που κινούνται με ντίζελ, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης.

ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! "Ο Θεοχάρης έπαιρνε εντολές με email για να διορίζει εφοριακούς»

Φυσικά και είναι ψέμματα η παπαριά που είπε στη Βουλή. Απλά οι ΣΥΡΙΖΑίοι όταν μπούκαραν στο κράτος βρήκαν διάφορα αιτήματα για ρουσφέτια που ζητούσαν ηλίθιοι της ΝΔ (κάνε τον τάδει διευθυντή, μετέθεσε τον δείνα στην τάδε εφορία κ.λπ) και τα φορτώνουν στον Θεοχάρη χωρίς να φταίει. Είναι σα να στείλω εγώ στο Μαξίμου μια επιστολή να ζητάω να με κάνουν ΓΓ υπουργείου και άμα τη βρούνε οι επόμενοι να λένε "ο Τσίπρας διόριζε άσχετους" ξερωγω... Αυτά για την αλήθεια, γιατί μπορεί τον Θεοχάρη να τον κράζαμε όταν ήταν ΓΓ αλλά όχι και να του φορτώνουμε ευθύνες που δεν είχε.

Από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε τον βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη πως όταν ήταν γ.γ. Δημοσίων Εσόδων έπαιρνε email της προηγούμενης κυβέρνησης για να διορίζει εφοριακούς.

Διαγωνισμός στριπτίζ κατέληξε σε ομαδικό βιασμό

Ο διαγωνισμός American Party, που διοργανώθηκε στη Ρεϋνιόν της Γαλλίας, θα αντέμειβε την πιο... τολμηρή κοπέλα με ένα ταξίδι στις ΗΠΑ. Το πάρτι ωστόσο πήρε δραματική τροπή...

Μήνυμα Μέρκελ στην Αθήνα: Βοήθεια δεν δίνεται χωρίς όρους

Η Ευρώπη πρέπει να μείνει ενωμένη και να δείχνει αλληλεγγύη για τη σταθεροποίηση του ευρώ, δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας, ‘Ανγκελα Μέρκελ, προσθέτοντας ότι η βοήθεια δεν μπορεί να δίνεται χωρίς όρους, όπως μεταδίδει πρακτορείο Bloomberg.

ΒΙΝΤΕΟ – Ντοκουμέντο από την πυρκαγιά στα διυλιστήρια

Λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά από τη στιγμή της έκρηξης στα διυλιστήρια Ασπροπύργου, ένας μαύρος πυκνός καπνός έχει καλύψει την ατμόσφαιρα, πράγμα που έκανε την πυρκαγιά αντιληπτή από χιλιόμετρα μακριά.

Μεγάλη εμφάνιση Νικολόπουλου στη Βουλή - ΦΩΤΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος έκανε "μεγάλη" εμφάνιση στην Βουλή σήμερα.

Ο κ. Νικολόπουλος επέλεξε...

Συνελήφθη (ξανά) ο «τηλεοπτικός» ενεχυροδανειστής

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λιγότερο των δέκα μηνών συνελήφθη ο γνωστός τηλεπωλητής και ιδιοκτήτης επιχείρησης ενεχυροδανειστηρίου και αγοράς χρυσού, Δημήτρης-Ριχάρδος...

ΒΙΝΤΕΟ-Το επεισόδιο με τα 2 κομμούνια που επιτέθηκαν λεκτικά στον Σαμαρά

Φυσικά την κομμουνίστρια την πήραν σηκωτή οι υπόλοιποι αγρότες... και εντυπωσιάζει ο φασισμός της να θεωρεί πρόκληση την επίσκεψη Σαμαρά!! Την άλλη φορά να τη ρωτήσει που επιτρέπεται να πάει... Όσο για τον "αγρότη" που είχε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου αφού λέει "ο Βενιζέλος μου έκλεψε τα λεφτά" (αναφερόμενος προφανώς στο PSI) τα σχόλια περιττεύουν

Γραφικός ο γλόμπος! Χασκογελάει με τον Φίλη για ενδεχόμενο συνέδριο ΝΔ

Και φυσικά διαδίδει παντού ότι θα βάλει υποψηφιότητα για αρχηγός της ΝΔ ενώ ξέρει ότι δεν θα τον ψηφίσει κανείς... απλά ελπίζει να γίνει κάτι σαν Αβραμόπουλος, δηλ. να καταγράψει σε κανα γκάλοπ κανα 4-5% και να διαπραγματευτεί στήριξη όποιου φαίνεται επικρατέστερος εκείνη την ώρα, έναντι μελλοντικών ανταλλαγμάτων (αντιπροεδρίες κ.λπ). Φυσικά αυτό που δεν έχουν καταλάβει όλοι οι δελφίνοι είναι ότι ο κόσμος τους έχει βαρεθεί και όταν έρθει εκείνη η ώρα θα τους έχει εκπλήξεις με καναν "άσχετο" νεαρό υποψήφιο

Έμμεση απάντηση με νόημα έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας στον έταιρο βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη, σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή σχετικά με το συνέδριο που είναι να συγκληθεί.

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΤΗΝ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Ρωμανιάς: Οι δανειστές έχουν "κολλήσει" στο mail Χαρδούβελη – ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε με τι ασχολούνται να καραφλιάσετε!! Αν θα κοπούν 8-12 ευρώ από 1000 συνταξιούχους που θα βγουν φέτος στη σύνταξη...

Στα μέτρα που περιλάμβανε το mail Χαρδούβελη επιμένουν οι δανειστές, όπως τόνισε ο Γιώργος Ρωμανιάς στον τηλεοπτικό σταθμό Mega επισημαίνοντας ότι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης έχει πέσει και η μείωση των κύριων συντάξεων.

Στο Αίγιο θα τιμηθεί ο Αλεξάντερ Πέιν

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αίγιο, επιστρέφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος, όπου θα τιμηθεί από την δημοτική αρχή