07 Ιουνίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! ΜΑΤ: Η Ζωή δεν μας άφησε να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα της Βουλής

Πώς με «εντολή» της Προέδρου της Βουλής απαγορεύθηκε το Σάββατο η είσοδος στο κτήριο του Κοινοβουλίου σε άνδρες των ΜΑΤ που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα του Κοινοβουλίου

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕ@Σ ΛΕΜΕ! Η Αθήνα ετοιμάζει βελτιωμένη αντιπρόταση-Ακόμα περισσότεροι φόροι

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-δανειστών και με το χρόνο πια να κυλάει αντίστροφα, το πρωθυπουργικό επιτελείο βάζει μπροστά ένα πακέτο βελτιωτικών προτάσεων στην κατεύθυνση για συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Σαμαράς: “Δεν θα βρει τους συνενόχους που ψάχνει ο Τσίπρας”

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματός του στην Πρέβεζα υποστηρίζοντας ότι “αναζητά συνενόχους στην καταστροφική του πολιτική αλλά δεν θα τους βρει”.

BINTEO-Αγριες φάπες Σόιμπλε σε Λιου:«Στηρίξτε την Ελλάδα»-«Ε, δώστε κι εσείς 50 δισ. για να σωθεί»!

Ήρθε και η στήριξη που περίμεναν οι ΣΥΡΙΖΑίοι από Ομπάμα: Η Ελλάδα να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις... δηλ. να πάρει μέτρα

Τι μετέδωσε το Mega για τον απίστευτο διάλογο του Γερμανού ΥΠΟΙΚ με τον Αμερικανό ομόλογό του

Πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου με τον Γερμανό ομόλογό του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στην οποία καταδεικνύεται η διαφορά των δύο χωρών στην προσέγγιση του ελληνικού ζητήματος, αποκάλυψε το Mega στο δελτίο ειδήσεων των 20:00, την Κυριακή, επικαλούμενο Γερμανό κυβερνητικό αξιωματούχο.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΑΔΕΔΥ-Έχασε την μάχη με το ΣτΕ κατά της διαθεσιμότητας και κινητικότητας

Ειδικότερα, η ΑΔΕΔΥ με τις προσφυγές της  ζητούσε  να ακυρωθούν δύο αποφάσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τις οποίες εισάγεται η διαδικασία και τα κριτήρια διαθεσιμότητας και κινητικότητας

Πολύτεκνος με 16 παιδιά ζητάει από το ΣτΕ αφορολόγητο 30.000 ευρώ

Ο πολύτεκνος υποστηρίζει ότι η Πολιτεία πρέπει να καθορίσει ένα αφορολόγητο όριο για τις πολύτεκνες οικογένειες, καθώς μάλιστα το ίδιο το Σύνταγμα προστατεύει το θεσμό της οικογένειας

Tα σκουπίδια, τα μπάζα του παλιού ΠΑΣΟΚ και η χωματερή του ΣΥΡΙΖΑ

Με τις επιλογές που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ειδικά αυτές που αφορούν τους κατ΄ επάγγελμα κρατιστές του παλιού ΠΑΣΟΚ είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να πλήξουμε…

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ->Πρόεδρος εργαζομένων ΙΚΑ: «Λείπουν 270 εκατ. για το ΕΚΑΣ»

Σε μία καταγγελία βόμβα προχώρησε ο πρόεδρος εργαζομένων στο ΙΚΑ Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο MEGA ισχυρίστηκε ότι δεν έχουν προϋπολογιστεί τα 270 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την καταβολή του ΕΚΑΣ τον Ιούλιο.

ΣΥΡΙΖΑίος δήμαρχος Αγ. Παρασκευής: Λέμε και καμιά μαλ@κία για τους λάθρο αλλά όχι και να τους μαζέψουμε στο Δήμο μας

Ο συριζαίος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Γιάννης Σταθόπουλος, δεν θέλει πρόσφυγες στην πόλη του! Έτσι, μαζί με τους μισούς δημοτικούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ και με τους πασόκους και τους δεξιούς, απέρριψε...

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου για τον ευτελισμό της Βουλής

Φαντάζομαι ότι σχολιάζει τη φαιδρή είκόνα με τον Καμμένο να λέει σε όσους δεν γουστάρει "εσείς στα τέσσερα". Δείτε το:

«Ρε Έλληνες ως πότε θα τρώτε τσάμπα;»

«Πότε η Αθήνα θα καταλάβει πως δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα;» διερωτάται σε άρθρο της η New York Post.

«Το ιδανικό θα ήταν να πατήσει η Ελλάδα μόνη της το κουμπί της εξόδου, αλλά....

Όταν ο Σταύρος θύμισε στη Ζωή τις έξι αναβολές και την υπεράσπιση του «βιαστή με τις τυρόπιτες»... κι αυτή μουγγάθηκε

«Με αυτούς που κάλυπταν βιαστές θα τα πούμε μια άλλη φορά» είπε στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού - Ιδού τι εννοούσε

«Με αυτούς που κάλυπταν βιαστές θα τα πούμε μια άλλη φορά» είπε κατά τη δευτερολογία του ο Σταύρος Θεοδωράκης την Παρασκευή στη Βουλή, στη διάρκεια της σύγκρουσής του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Λοβέρδος κατά Βούτση: Αγνοείτε ακόμη και το Σύνταγμα

Ο κ. Λοβέρδος επισήμανε ότι «για να γίνουν εκλογές, ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να του ομολογήσει, έστω και αν δεν το πει ρητά, την απόλυτη αποτυχία του

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Μακρή: Ο Άδωνις είπε στους παπαράτσι ότι πάει για γιόγκα

Ραχηλ ότι πεις το πιστευουχαχαχαχαχα

Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η Ραχήλ Μακρή μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha με αφορμή το περιστατικό με τη γιόγκα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας και της συζύγου του.

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας παίζει την τύχη της χώρας στα ζάρια

«Ο Τσίπρας παίζει την τύχη της χώρας στα ζάρια. Δεν ξέρω τι θα γίνει διότι προφήτης δεν είμαι, αλλά ξέρω ότι...

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Ζητούνται διαιτολόγοι από το ΓΕΕΘΑ! Ποια θα είναι η αποστολή

“Ζητούνται διαιτολόγοι” από το ΓΕΕΘΑ για να αντιμετωπίσουν το μέγα πρόβλημα που απασχολεί και το στράτευμα -όπως και την υπόλοιπη κοινωνία- με τους “υπερβαρους” ή και παχύσαρκους.

Το ατύχημα του γιου του Σουμάχερ - ΒΙΝΤΕΟ

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον 16χρονο Μικ Σουμάχερ, κατά τη διάρκεια αγώνα με το μονοθέσιο του, στην Αυστρία. Συγκεκριμένα, ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ, στην πίστα Red Bull Ring, στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας, βγήκε εκτός πίστας, με αποτέλεσμα το μονοθέσιο  του να καταλήξει στον προστατευτικό τοίχο με τα ελαστικά.

ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΜΕ "ΝΙΑΟΥΥΥ"-Απάντηση Μαξίμου σε Γιούνκερ: Καταθέσαμε πρόταση, περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας

«Κανένα κόμμα δεν κάνει αποδεκτή την πρόταση των θεσμών στο σύνολό της» υποστηρίζει η Αθήνα - Επιμένει ότι μόνη βιώσιμη και ρεαλιστική πρόταση είναι αυτή των 47 σελίδων

Α, η ΔΗΜΑΡ απέκτησε νέο πρόεδρο... κρίμα! Θα μας λείψει ο μπάρμπα Φώτης

Νέος πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μετά την εκλογή του από το 4ο συνέδριο του κόμματος που διεξάγεται στο Σινέ Κεραμεικός.

Απίστευτη παπαριά απ'τον κηφήνα Σκουρλέτη για ''γιουρούσια'' στις καταθέσεις (VIDEO)

Διευθυντές σε τράπεζες προτρέπουν πολίτες να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό, δήλωσε ο Π. Σκουρλέτης λες και οι πολίτες είναι μαλ@κες και τα βλέπουν όλα μια χαρά.

Σε μία καταγγελία που δείχνει πόσο γίδια θεωρούν τους πολίτες,...

ΚΛΑΙΩ! Η Φωτίου του Βελουχιώτη: Αυτό το κράτος μόνο η κυβέρνηση της Αριστεράς μπορεί να το εξυγιάνει

«Αυτό το κράτος μόνο η κυβέρνηση της Αριστεράς μπορεί να το εξυγιάνει», δήλωσε η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, στον Real Fm 97,8  και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου, αναφερόμενη στην λειτουργία και στην χρηματοδότηση σε μέρος των Ιδρυμάτων που υπάρχουν στην χώρα μας.

Τα κομμουνιστικά όρια του κ. Γιάννη Μηλιού

Είναι δομικό στοιχείο στη σκέψη των κομμουνιστών η ανελευθερία και συνεπώς δεν πρέπει να προξενεί εντύπωση η απόφανση του κ. Γιάννη Μηλιού ότι «έπρεπε να είχε τεθεί όριο αναλήψεων από τα ΑΤΜ στα 300 ευρώ». Εκρινε δε -Κύριος οίδε πώς- ότι αυτό επαρκεί για το 95% των πολιτών.

Το ψέμα Τσίπρα με το ΕΚΑΣ που ζητούν δήθεν να καταργηθεί οι δανειστές

Τάσος Τέλλογλου

Ασφαλώς θα μάθατε ότι οι δανειστές μας ζητούν να καταργήσουμε το ΕΚΑΣ, το επίδομα για τους πιο φτωχούς συνταξιούχους και αυτός είναι ένας από τους λόγους που απορρίπτουμε τις προτάσεις τους. Ποιος το λέει αυτό; Ο πρωθυπουργός. Μόνο που, ως συνήθως, δεν λέει την αλήθεια ολόκληρη.

Η πρώην του Σισέ έχει ξεφύγει τελείως! (photo)

Κάθε μέρα κι από μια προκλητική φωτογραφία στα social media ανεβάζει η Τζουντ Σισέ κι έχει τρελάνει κόσμο!

Η πρώην κυρία Σισέ έχει πάρει… φόρα και δεν σταματάει πουθενά! Διαρκώς αναρτά φωτογραφίες που βάζουν σε πειρασμό και… καλόγερο!

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΡΩΤΗΣΤΕ! Γιατί δε μπορούμε να βρούμε εξωγήινους στο σύμπαν;

Για πολλούς η ύπαρξη εξωγήινης ζωής είναι δεδομένη, απλά δεν έχει έρθει η στιγμή να την ανακαλύψουμε ή να έρθουμε σε επαφή μαζί της.

Τους ξεβρακώνει ο Γιούνκερ: Δεν του μίλησα γιατί είχε υποσχεθεί αντιπρόταση και δεν έστειλε τίποτα

Και χθες διέρρεαν στα παπαγαλάκια τους ότι ο Γιούνκερ δεν απέρριψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσίπρα

«Ήταν και παραμένει φίλος μου, αλλά για να διατηρηθεί αυτή η φιλία, πρέπει να τηρηθούν ορισμένοι κανόνες» είπε για τον Έλληνα πρωθυπουργό - «Απογοητεύτηκα από την ομιλία του στη Βουλή, γιατί παρουσίασε την πρότασή μας ως τελεσίγραφο» - «Υπάρχει προθεσμία για τις διαπραγματεύσεις»

ΒΙΝΤΕΟ-Ασπρόπυργος: «Πλιάτσικο» γύφτων στο καμμένο εργοστάσιο!

Γύφτοι ήταν και όχι Ρομά αφού ως γνωστόν οι Ρομά δεν κάνουν τέτοια πράγματα

Ανάσταση η περιοχή, καθώς ομάδες αθίγγανων εμποδίζουν τους κατοίκους να μπουν στους χώρους του εργοστασίου και να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται άνθρωποι και αδέσποτα σκυλιά, που έχουν βρει «καταφύγιο» εκεί

Τι λέει σε ανακοίνωση ο Θ. Αγγελόπουλος: Τολμηρή απεμπλοκή από τα γεωτρύπανα

Ανακοίνωση για το τι συνέβη σχετικά με τα δύο drill ships εξέδωσε το γραφείο του Θεόδωρου Αγγελόπουλου.

Απαντώντας σε δημοσιεύματα σχετικά με την απώλεια δύο πλοίων- τρυπανιών, το γραφείο του εφοπλιστή διευκρίνισε ότι επρόκειτο για απεμπλοκή από την επένδυση, με συναινετικό τρόπο.

Μπύρες και λουκάνικα κέρασε η Μέρκελ τον Ομπάμα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Τον Μπάρακ Ομπάμα υποδέχτηκε σήμερα με μπύρες και λουκάνικα η Άνγκελα Μέρκελ.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβηκε στον λογαριασμό της καγκελαρίου στο Instagram, η Μέρκελ κέρασε τον Ομπάμα βαυαρικό πρωινό, λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου των G7.

Εμπορεύσιμο κηρύχθηκε το κοίτασμα «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ

Θα ακολουθήσει η υποβολή Σχεδίου Ανάπτυξης και Παραγωγής του κοιτάσματος στην κυπριακή Κυβέρνηση

«Σημαντικό ορόσημο» στη μετάβαση της Κύπρου από τη φάση έρευνας υδρογονανθράκων σε αυτή της εκμετάλλευσης χαρακτηρίζει το κυπριακό υπουργείο Ενέργειας την κήρυξη από τις εταιρείες Noble Energy, Delek και Avner ως εμπορεύσιμου του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στο οικόπεδο 12 της ΑΟΖ.

Σουλτς: Η αποτυχία συμφωνίας θα έχει «δραματικές» συνέπειες

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάλεσε την Αθήνα να αποδεχθεί την πρόταση των πιστωτών - «Ο χρόνος λιγοστεύει» προειδοποίησε

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς κάλεσε την Αθήνα να αποδεχθεί την πρόταση των πιστωτών, προειδοποιώντας ότι η αποτυχία κατάληξης σε συμφωνία θα έχει «δραματικές» συνέπειες.

ΑΗΔΙΑ! Επτά διάσημοι που άλλαξαν φύλο -Αθλητές, σκηνοθέτες, παιδιά επωνύμων [εικόνες]

Από τον πατριό της Κιμ Καρντάσιαν, στην κόρη της Cher. Μοντέλα, ηθοποιοί, αθλητές, σκηνοθέτες, παιδιά επωνύμων, προχωρούν στην αλλαγή φύλου για να απαλλαγούν από το «φορτίο» που τους βαραίνει.

Στήνουν σκηνικό ρήξης, με στόχο να καταπιούν τα γίδια μια επώδυνη συμφωνία

Του Χρήστου Ν. Κώνστα

Αλλαγή κατεύθυνσης της πολιτικής «προς τον ρεαλισμό», ζήτησε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ από τον Αλέξη Τσίπρα, υποδεικνύοντας ταυτόχρονα ως «θετικό καταλύτη» για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Πάνου Καμένου από το κυβερνητικό σχήμα.

Άδωνις: Εκφράσεις χαμαιτυπείου από Καμμένο και η καλύτερη πρόεδρος ever καάνει την κουφή

Με ειρωνική διάθεση σχολίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην επίμαχη φράση «στα τέσσερα εσείς» που ξεστόμισε ο Πάνος Καμμένος στη βουλή.

Άνθιμος κατά… Σόιμπλε-Τι ζήτησε απ' τον Τσακνή

Στην αρχιερατική θεία λειτουργία, στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά στη Θεσσαλονίκη, ο Μητροπολίτης Άνθιμος μίλησε για τη γιορτή των Αγίων Πάντων και τις αρετές την ομολογία της πίστεως, τα καλά μας έργα και η μετάνοια μας για τις αμαρτίες μας… Όμως δεν έμεινε μόνο σ αυτά…

Βρούτσης: Αντίο στις συντάξεις λέει η κυβέρνηση

Σε έκρηξη οδηγείται το Ασφαλιστικό σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εκτιμά πως αιτία είναι η διακοπή των μεταρρυθμίσεων από την κυβέρνηση.

ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ! Κ@λοτούμπα Καμμένου: Οι άλλοι θα μας κάνουν Κούγκι και όχι εμείς

Παραβλέποντας το γεγονός ότι σε κάθε περίπτωση εμείς θα είμαστε μέσα στο Κούγκι κι οι άλλοι απ'έξω... η Προεδράρα μας έλεγε ότι αυτός με τον Τσίπρα θα το κάνουν Κούγκι... τώρα τι φοβάται και μας λέει ότι οι άλλοι θα "μας κάνουν" Κούγκι

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι δεν απέχουμε πολύ από την επίτευξη συμφωνίας

«Πανικός» του Μαξίμου-Μόνη ελπίδα πλέον, η κλιμακωτή εφαρμογή των προτάσεων των δανειστών

Γράφει ο καταδικασμένος ΣΥΡΙΖΑίος Γιάννης Μακρυγιάννης

Βαρύ το κλίμα μετά τη μη πληρωμή του ΔΝΤ - Να αμβλύνει το κλίμα προσπάθησε ο πρωθυπουργός στη Βουλή - Σπασμωδική αντίδραση της κυβέρνησης στην αποκάλυψη ότι ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αρνήθηκε να μιλήσει τηλεφωνικά στον Αλέξη Τσίπρα - Η κυβέρνηση ελπίζει τώρα σε συμφωνία με «κλιμακωτή εφαρμογή»

Στα … «όπλα» ο Γιάννης Ζερδελής για τον ΦΠΑ στα νησιά- Δεν ψηφίζω τη συμφωνία

Ξεκίνησε το πρώτο αντάρτικο στον ΣΥΡΙΖΑ

Αντάρτικο ύψωσε ο βουλευτής Λέσβου, Γιάννης Ζερδελής, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα ψηφίσει καμία συμφωνία «αν περιλαμβάνει κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά».

Απίστευτο το κόστος της συνόδου των G7

Στο επίκεντρο της σκληρής κριτικής τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό βρίσκεται η Γερμανίδα καγκελάριος  Άγκελα Μέρκελ  με αφορμή το κόστος της διεξαγωγής της Συνόδου Κορυφής του G7.

ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Η πρόταση Τσίπρα προβλέπει 300 ευρώ σύνταξη πριν τα 62!


- Όλο το σχέδιο των αλλαγών για την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης
- Το "πέναλτι" 10 μονάδων το οποίο θα προστίθεται επάνω στις ποινές που ισχύουν σήμερα
- Ποια είναι η... "δημιουργική ασάφεια" του συγκεκριμένου πλάνου για τις συντάξεις
- Γιατί προτείνει αυτό το μέτρο η κυβέρνηση, τι ζητούν οι δανειστές
- Διαβάστε συγκεκριμένα παραδείγματα

Λήξη… συναγερμού ζητά ο Άδωνις-Γελάει με τον καφετζή Φλαμπουράρη

Με σκωπτική διάθεση  ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσω Twitter τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη αναφορικά με … δάνειο άνευ όρων…

Ενταση τα ξημερώματα στα Εξάρχεια -Μολότοφ και φωτιές σε κάδους

Eνταση, φωτιές σε κάδους και βόμβες μολότοφ ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή των Εξαρχείων και στους δρόμους περιμετρικά του Πολυτεχνείου από ομάδα αγνώστων.

Αποκάλυψη: Μυστική πρόταση προς τον ΓΑΠ το 2009 για μίνι μνημόνιο χωρίς ΔΝΤ

[Στο βίντεο όπως θα δείτε η ορντινάντσα του ΓΑΠ το διαψεύδει και λέει μας έδωσαν απλά ένα κείμενο με μέτρα αφού κανείς δεν έδινε λεφτά τότε"... βέβαια ξεχνάει ότι τον Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο του 2009 και ακόμα και τον Ιανουάριο του 2010 δανειζόμασταν κανονικά και δεν υπήρχε θέμα να μας "δώσει λεφτά κάποιος"... έπρεπε μόνο να πάρουμε μέτρα μόνοι μας και να αρχίσουμε να συμμαζευόμαστε... αντ' αυτού ο ΓΑΠ μοίραζε λεφτά στο Ζάππειο και έδινε την πρώτη δόση του βοηθήματος αλληλεγγύης που κόστισε 500 εκ ευρώ... επειδή και τότε οι Έλληνες "πεινούσαν"]

Στοιχεία για μια μυστική συνάντηση που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2009 στο Λουξεμβούργο, με τρεις Ευρωπαίους αξιωματούχους -μεταξύ αυτών, τον Γιούνκερ- αλλά και τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, και τον τότε διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο φέρνει στο φως ο Μιχάλης Ιγνατίου.

Γ. Βρούτσης εξηγεί τι στοιχειώνει τον ΣΥΡΙΖΑ

Τις τελευταίες εξελίξεις με τα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτά που αντιπροτείνει η τρόικα σχολίασε ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει να αναφέρεται στο email Χαρδούβελη.

Ποιος έπεισε τον Καραμανλή να γίνει «πράσινος»!

Εξομολογήσεις περιελάμβανε δείπνο του Κώστα Καραμανλή στη Ραφήνα με βουλευτές και στελέχη της ΝΔ από τη Βόρεια Ελλάδα.

Απίστευτο γέλιο στο twitter! Οι τρίχες του Μέσι και του Πογκμπά κάνουν... θραύση

Χθες οι μισοί βλέπουν μπάλα, τον τελικό του Champions League και οι άλλοι μισοί ασχολούνταν με... τρίχες και "σκοράρουν" στο twitter, στο hashtag #ChampionsLeagueFinal. "Πογκμπά έλα αύριο να ξεσκονίσουμε τις γωνιές στο ταβάνι ρε φίλε", σχολιάζει ένας από τους εκατοντάδες χρήστες, ενώ δεν λείπουν και ορισμένες γυναικείες παρουσίες που αναρωτιούνται..."τώρα εμείς, με ποιον είμαστε;"

Τι λέει η Ιrina Shayk για την «σχέση» της με τον 80χρονο Βlatter;

Από προχθες, το γύρο του κόσμου κάνει μια είδηση που έπεσε σαν βόμβα και αναστάτωσε τη διεθνή σόουμπιζ. Οι φήμες ήθελαν την Ιrina Shayk πρωταγωνίστρια σε ερωτικό σκάνδαλο, με τον 80χρονο πρόεδρο της FIFA, Sepp Blatter.

Ζώο βίαζε επί 6 χρόνια τη 12χρονη θετή του κόρη και τα δύο βιολογικά παιδιά του

Μια οδυνηρή ιστορία που λίγοι Ζακυνθινοί την ήξεραν έλαβε τίτλους τέλους, χθες, στο Κακουργιοδικείο του Πύργου.

Συγκεκριμένα, δικάστηκε η μήνυση που είχε υποβληθεί το 2010 από το τότε 18χρονο θύμα και τη μητέρα του κατά...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ->Στα 650 εκ από 1,6 πέρσι το πλεόνασμα-Βαρίδι στο χρέος από υποτίμηση του ευρώ

Στα 402 εκατ. ανήλθε το κόστος της συναλλαγματικής επιβάρυνσης - Δάνεια του ΔΝΤ αφορούν τα 364 εκατ. ευρώ

Πάνω από 400 εκατ. ευρώ επιβαρύνθηκε το δημόσιο χρέος από την πτώση της συναλλαγματικής ισοτιμίας του ευρώ, με το μεγαλύτερο τμήμα να αφορά τα δάνεια που έλαβε η χώρα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.