11 Ιουλίου 2015

Πρωτοσέλιδα Κυριακάτικων εφημερίδων 12-07-2015

Δείτε τα (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Φαήλος: Ούτε μπουλντόζα της ΜΟΜΑ δεν μπορεί να ξεκολλήσει τον πρόεδρα του Χαϊκάλη και της Ξουλίδου από την καρέκλα του

[Μπα τι βλέπω στη φώτο; Ο Πανάρας γελάει με τον Τσίπρα μετά την χθεσινή έγκριση της πρότασης παρότι πριν στο λόγο του έλεγε ότι ντρέπεται που ψηφίζει; Μάλλον φωτομοντάζ θα είναι...]

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη 

Πως τα φέρνει η ζωή η μπαμπέσα...

Πως τα φέρνει η ζωή η μπαμπέσα. Ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε α λα μπρατσέτα με τον Άδωνι και τον Κυριάκο. Απλά, για λόγους ιδεολογικής συνέπειας, παρήγγειλε μαυροκόκκινο ντουλαμά, για να ξεχωρίζει από τους δεξιούς «γερμανοτσολιάδες» και στο φάριον του θα προσθέσει δίπλα από το σήμα της ΕΚΤ κι ένα μικρούλι κόκκινο αστεράκι. Τον βλέπω και guest στις εκπομπές του Αδώνιδος. Έκλαψε κι η πως την λένε, την ξέχασα, για το «ηθικό βάρος», που δεν το σκεφτόταν όταν κι αυτή έταζε παπάτζες στους απελπισμένους κι ύστερα τράβηξε ένα ΝΑΙ πολύ σπέσιαλ.

ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ... ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΜΕ! Καταθέτουν συμπληρωματικά μέτρα υπό τον φόβο του Grexit [λίστα]

Λίγα θεωρούνται τα περίπου 13,5 δισ ευρώ που περιλαμβάνει το ελληνικό "πακέτο" κι έτσι υπό τη γερμανική απειλή του Grexit, η Αθήνα θα φέρει συμπληρωματικό "πακέτο" για πάρει τη συμφωνία.

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΛΕΜΕ! Έτοιμος ο Τσίπρας για επιπλέον μέτρα και κυβέρνηση ειδικού σκοπού

[Τώρα που βρήκαν Τσίπρα-Καμμένο στα τέσσερα θα τους πάνε π@πα-κ@λο: Οι τοκογλύφοι ζητάνε κάθε δυο βδομάδες αξιολόγηση των μέτρων... τελικά υπάρχει θεός]

Γράφει ο καταδικασμένος ΣΥΡΙΖαίος Γιάννης Μακρυγιάννης

«Μέχρι το Σεπτέμβριο, οπότε και θα πρέπει να γίνουν εκλογές» - «Δεν συζητά συμμετοχή σε κυβέρνηση με μεσοπρόθεσμο ορίζοντα» - Οι δανειστές φαίνεται να προκρίνουν μία λύση κυβερνητικού σχήματος που θα συμπεριλαμβάνει και τη ΝΔ - Κυβέρνηση: Είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης

Άδωνις: Η Κωνσταντοπούλου έκανε ό,τι μπορούσε να αποτύχει το σχέδιο του Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στη θέση της η κ. Κωνσταντοπούλου μετά από όλα αυτά», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star και πρόσθεσε: «Το θεωρώ αδιανόητο. Η κ. Κωνσταντοπούλου χθες προσπάθησε να εμποδίσει τη ψηφοφορία που ζήτησε ο Πρωθυπουργός.

Ο Μάρδας «αδειάζει» άγρια Ζωή και Λαφαζάνη: Επιθυμούν με πάθος την τραγωδία!

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, σχολιάζει τη στάση των βουλευτών δεν υπερψήφισαν την πρόταση της κυβέρνησης στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή.

Ο δημοσιογράφος Φ. Δρακοντίδης μήνυσε τον Βαρουφάκη και την Στράτου - ΒΙΝΤΕΟ

Μηνύσεις κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, της συζύγου του Δανάης Στράτου και των τριών αστυνομικών της συνοδείας του κατέθεσε στο λιμεναρχείο της Αίγινας ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης καθώς καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από τους άνδρες της ασφάλειας του Γιάνη Βαρουφάκη.

ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ! Πήγε για ΣΚ με την κόρη του αλλά πρόλαβε να κατηγορήσει δημοσιογράφους, Σόιμπλε κ.λπ

«5 μήνες τώρα η κακεντρέχεια έχει χτυπήσει κόκκινο»

«Όλα εξηγήθηκαν στην επιστολή που έστειλα στην Πρόεδρο της Βουλής», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντώντας στις αντιδράσεις που προκάλεσε η απουσία του από τη ψηφοφορία που έγινε τα ξημερώματα στη Βουλή και πρόσθεσε:

Οι διάλογοι των αρχηγών: «Πάμε να κάνουμε τους μάγκες στους δανειστές ή να πετύχουμε συμφωνία;»

Εντάσεις, αλλά και χαλαρές στιγμές, χαρακτήρισαν τους διαλόγους των πολιτικών αρχηγών στη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα, αμέσως μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Άδωνις - Βορίδης γελάνε με Λεουτσάκο - Πετράκο! "Καλώς τους μνημονιακούς!"

Άρχισαν... οι πλάκες των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη να κάνουν πλάκα στους Στάθη Λεουτσάκο και Θανάση Πετράκο!

Ξύλο στο Eurogroup: Ζητούν από τον Τσακαλώτο πιο βαθιές μεταρρυθμίσεις και 3 ειδών προαπαιτούμενα

Πιέσεις στον Ελληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο ασκούν οι ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης, ζητώντας του περισσότερες μεταρρυθμίσεις.

ΑΠΑΠΑ! ΔΗΛ. ΜΟΥΦΑ Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ; Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι έρχεται μία μίνι «εποχή των παγετώνων»

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο ήλιος θα «πέσει για ύπνο» κοντά στο 2030, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία στη Γη να σημειώσει πτώση και να σημειωθούν ακραία καιρικά φαινόμενα

ΒΙΝΤΕΟ-Ομοβροντία από ΓΑΜ@ΤΑ επιχείρηματα υπερ της δραχμής από ΣΥΡΙΖΑία: "Γιατί όχι δραχμή; Με ευρώ γεννηθήκατε; Δεν υπήρχε ζωή επί δραχμής; Δεν υπήρχε εμπόριο;"

To θέμα της δραχμής και των υποστηρικτών της έπεσε στο τραπέζι της «Πρωινής Ενημέρωσης» του Alpha και άναψαν τα αίματα μεταξύ του Σπύρου Χαριτάτου και της Σοφίας Παπαδόγιαννη που υπέγραψε υπέρ της επιστροφής στη δραχμή.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ; ΚΛΑΣ@ΜΕ ΜΕΝΤΕΣ! O Σόιμπλε προτείνει πενταετές Grexit και ανθρωπιστική βοήθεια

Οι Γερμανοί επιμένουν στο σχέδιο Σόιμπλε για έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη - Δύσκολες ώρες για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην συνεδρίαση ζωής ή θανάτου της Ελλάδας στο πιο κρίσιμο Eurogroup όλων των εποχών.

ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ! Ντοκιμαντέρ για τη δραχμή πρόβαλε σήμερα το κανάλι της Βουλής!

Την μέρα που η Ελλάδα δίνει μάχη για να κρατηθεί στο ευρώ, η Βουλή "φλερτάρει" με τη δραχμή!

Την πλέον κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον της Ελλάδας μέρα, τη στιγμή που η ελληνική αντιπροσωπεία δίνει μάχη στις Βρυξέλλες για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, το κανάλι της Βουλής θέλησε να προβάλει στους τηλεθεατές ντοκιμαντέρ για το παλιό εθνικό μας νόμισμα!

Η Ραχήλ Μακρή λέει πως δεν πήγε να ψηφίσει στη Βουλή γιατί είχε εντολή από τον λαό

Η Ραχήλ Μακρή αν και είχε ξεκαθαρίσει πως θα καταψήφιζε την εξουσιοδότηση που ζητούσε η κυβέρνηση για να πάει να διαπραγματευτεί τη συμφωνία με τους εταίρους.

Ο Pique και η Shakira βρίσκονται στην Ελλάδα! (φωτο)

Διακοπές με άρωμα ελληνικό κάνουν αυτές τις ημέρες ο άσος του ποδοσφαίρου Gerard Piqué και η σύντροφος της ζωής του Shakira.
Το ζευγάρι διαμένει, σύμφωνα με τα parapolitikaargolida σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στο...

Η επίθεση με πέτρες στον πρωθυπουργό της Σερβίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την επίθεση με πέτρες και αντικείμενα που δέχτηκε ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς στο μνημειακό κέντρο Πότοτσαρι, στη Σρεμπρένιτσα, όπου βρέθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στους μουσουλμάνους που εκτελέστηκαν από τις σερβικές δυνάμεις το 1995.

Economist: Το χρέος της Ελλάδας δεν μπορεί να αποπληρωθεί λόγω ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το ΔΝΤ

Η ανάλυση της βιωσιμότητας του χρέους μιας χώρας είναι μια δουλειά «στεγνή» και εκνευριστική. Ωστόσο, η ανάλυση που ετοίμασε το ΔΝΤ για την Ελλάδα στο τέλος Ιουνίου εξηγεί τις πραγματικά τραγικές συνέπειες της απόφασης του ελληνικού εκλογικού σώματος τον Ιανουάριο, όταν εξέλεξε μία κυβέρνηση λαϊκιστών υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα, πρωθυπουργού και επικεφαλής του αριστερού ριζοσπαστικού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ.

Βουλγαράκης για Βαρουφάκη: Καλά πας στην Αίγινα...

Ο Γιώργος Βουλγαράκης σχολίασε στο Twitter την… απόδραση του Βαρουφάκη στην Αίγινα, στο περιθώριο της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή.

Αδωνις: ''Αν παραιτηθεί η Κω/λου θα πανηγυρίζουν οι σερβιτόροι''

"Άν ο κ. Τσίπρας ζητήσει από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να παραιτηθεί, θα πανηγυρίζουν μέχρι και οι σερβιτόροι, κανείς δεν τη θέλει"

Επιμήκυνση αποπληρωμής στα ελληνικά δάνεια στα 60 έτη προτείνει το ΔΝΤ - Οι τράπεζες χρειάζονται 25 δισ νέα κεφάλαια

Περί τα 25 δισ. ευρώ οι ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών

Επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής των ελληνικών δανείων στα 60 έτη προτείνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ήτοι να διπλασιαστεί ο χρόνος αποπληρωμής τους, ο οποίος σήμερα είναι στα 30 έτη.

Το twitter... σχολιάζει καυστικά και βγάζει γέλιο: Αίγινα καπνός -Τελικά είχαν ραν ταν πλαν Β

Ρέστα, όπως πάντα, δίνουν οι χρήστες του Τwitter. Παρά τη θυελλώδη συνεδρίαση χθες στη Βουλή, αγαπημένο τους θέμα αξακολουθεί να παραμένει η... Αίγινα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η Πηγή Δεβετζή χτυπάει... μύγες στο προποτζίδικό της [εικόνα]

Δύσκολες μέρες… δύσκολη εποχή… δύσκολοι καιροί ακόμη και για Ολυμπιονίκες. Ακόμη και για προποτζίδικα. Η Πηγή Δεβετζή θέλοντας να αυτοσαρκαστεί πήρε δυο μυγοσκοτώστρες και άρχισε να χτυπάει μύγες.

Στη θέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο Δημήτρης Βίτσας;

Ο πρωθυπουργός προτίθεται να ζητήσει την παραίτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την θέση Προέδρου της Βουλής…, πριν προλάβει η αντιπολίτευση και καταθέσει πρόταση μομφής κατά της Προέδρου….

ΝΔ: «Εκτός θέματος» τα σενάρια για την επόμενη μέρα της συμφωνίας

Δεν απασχολούν τους πολίτες και είναι εκτός θέματος τα σενάρια για τις εξελίξεις που μπορεί να δρομολογηθούν μετά την υπογραφή συμφωνίας της κυβέρνησης με τους εταίρους και δανειστές, υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης.

Ο Βαρουφάκης είναι τριήμερο στην Αίγινα αλλά κάνει δηλώσεις! -Τι είπε πάλι

Από την Αίγινα όπου ξεκουράζεται από χθες με την οικογένειά του, αφήνοντας τη βουλή και τον ΣΥΡΙΖΑ να «ψήνονται» για τη συμφωνία, ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε ότι δεν μπορεί να ζει με το φόβο πως ό,τι κάνει θα σχολιαστεί.

Ανασχηματισμός από Δευτέρα και κάλπες το φθινόπωρο

Ανασχηματισμό μετά τη Δευτέρα και κάλπες αρχές φθινοπώρου, μετά την υπογραφή συμφωνίας με τους δανειστές και την ψήφιση των μέτρων προβλέπει ο σχεδιασμός του πρωθυπουργού μετά τη μίνι-ανταρσία στη Βουλή.

Οι σημειώσεις του Τσακαλώτου για Grexit και τα λουλούδια του Τσίπρα! (ΦΩΤΟ)

Τα... συνηθισμένα λουλούδια ζωγράφιζε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της... ολονύχτιας συνεδρίασης της Βουλής, ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε μπροστά του σημειώσεις από τις οποίες δεν έλειπε και η λέξη... Grexit!

Εκτός από ψυχοπαθής είναι και αμόρφωτη αλλά κάνει την έξυπνη

Κατά τη χθεσινή της ομιλία στη Βουλή έκλεισε όπως είπε με τη φράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: «Ὅταν ἀποφασίσαμε νὰ κάμωμε τὴν Ἐπανάσταση, δὲν ἐσυλλογισθήκαμε οὔτε πόσοι εἴμεθα οὔτε πὼς δὲν ἔχομε ἄρματα… ἀλλὰ ὡς μία βροχὴ ἔπεσε εἰς ὅλους μας ἡ ἐπιθυμία τῆς ἐλευθερίας μας» είπε για να προσθέσει «θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, ο λαός την απέδειξε δεν ξέρω όμως να την διαθέτετε και εσείς».

Πασίγνωστη δημοσιογράφος για Βαρουφάκη: Εμείς γαμι@μαστε για χάρη σας και εσείς…

«Δεν το πιστεύω αυτό που ζούμε!!!! Και είναι απανωτά…. Όχι κύριε Βαρουφάκη, δε σας επιτρέπουμε να περάσετε το σ/κ σας με την κόρη σας από την Αυστραλία, γιατί οικογενειακοί λόγοι σε μια τέτοια στιγμή είναι το λιγότερο θάνατος» απαντά στα όσα επικαλέστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών η γνωστή δημοσιογράφος...

Για οικογενειακούς λόγους!

Απ’ όσο καλά γνωρίζω, ο Τσίπρας είχε πρόβλημα με τον Βαρουφάκη εδώ και καιρό, πολύ καιρό, αρκετά πριν τον αποσύρει και βάλει τον Τσακαλώτο να διαπραγματεύεται με την τρόικα. Αρκετοί συνεργάτες του πρωθυπουργού έβλεπαν πως ο Βαρουφάκης έκανε ό,τι μπορούσε για να μη γίνει η συμφωνία πολύ νωρίτερα και πριν ανέβει ο λογαριασμός τόσο ψηλά. Τους λόγους αυτής της εμμονής του ίσως τους μάθουμε κάποια στιγμή, προς το παρόν, υποθέσεις μόνο μπορεί να κάνει όποιος θέλει. Και να βάλει στις υποθέσεις αυτές, ό,τι νομίζει.

Για να καταλάβετε τι συμβαίνει με αυτές τις φωτογραφίες πρέπει να ρίξετε μια δεύτερη ματιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε 10 φωτογραφίες που δίνουν την εντύπωση ότι έχουν υποστεί photoshop. Ωστόσο, αν ρίξετε μια δεύτερη ματιά, θα αντιληφθείτε ότι πρόκειται για κανονικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟ@ΣΤΗΣ! Ο Μιχελογιαννάκης βρήκε 23 λόγους για να ψηφίσει ΝΑΙ

Τους... 23 λόγους για τους οποίους ψήφισε «Ναι» στην χθεσινοβραδινή ψηφοφορία, αναλύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ένας εκ των οποίων είναι ότι «θα χρειαστεί χρόνος να τυπώσουμε δραχμή».

Ένας ναύαρχος απαντά στον Γιάνη Βαρουφάκη που προτίμησε να πάει Αίγινα κι όχι Βουλή

Η επιλογή του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη να μην είναι στη Βουλή αλλά να πάει στην Αίγινα έχει προκαλέσει θύελλα σχολίων και συζητήσεων. Η δικαιολογία του κ.Βαρουφάκη ότι ήθελε να περάσει το Σαββατοκύριακο με την μικρή του κόρη η οποία ζει στην Αυστραλία και αναχωρεί για εκεί τη Δευτέρα έχει την απάντησή της.

Ιστορική στιγμή στη Ν. Καρολίνα: Υποστολή της σημαίας των Νότιων στον αμερικανικό εμφύλιο

150 χρόνια μετά τη λήξη του εμφυλίου πολέμου στις ΗΠΑ η σημαία του Νότου, που δίχαζε μέχρι και σήμερα πολλούς Αμερικανούς, αποτελεί οριστικά παρελθόν.

ΥΠΟΘΕΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ! Οι απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι εδώ... με υπογραφή "ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ"!

Το θέμα των απολύσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις πάλι στο προσκήνιο. Παρά τις διαβεβαιώσεις που ήρθαν ακόμη και από πρωθυπουργικά χείλη οι τελικές προτάσεις της κυβέρνησης προς τους “θεσμούς” περιλαμβάνουν μειώσεις στα αμυντικά κονδύλια ,ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες θα προέλθουν και από “μείωση προσωπικού και συμβάσεων” (ο απίθανος Τσακαλώτος χθες για να χρυσώσει το υπόθετο Καμμένου είπε "δεν αναφέρεται ποσοστό -πόσες περικοπές θα γίνουν σε συμβάσεις και πόσες σε προσωπικό- άρα μπορεί να μην απολυθεί και κανείς!!")!

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ! "Κανείς δεν αισθάνεται ότι εξαπατήθηκε;"

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΕΣ

Δεν πέρασε ένα 24ωρο και η μεγαλειώδης νίκη του «Όχι» άρχισε ήδη να παρουσιάζει αποτελέσματα. Παραιτήθηκε ο αρχιστράτηγος του αγώνα Γιάνης. Ο θριαμβευτής του δημοψηφίσματος κάλεσε τους γερμανοτσολιάδες του «Ναι», την Πέμπτη φάλαγγα του εχθρού, να πάνε ενωμένοι στους τοκογλύφους ιμπεριαλιστές για να τους παρουσιάσουν την ελληνική πρόταση που είναι το σχέδιο Γιούνκερ της Παρασκευής, και όχι αυτό της Πέμπτης, το οποίο απορρίψαμε με το δημοψήφισμα. Πήρα το μήνυμα, δήλωσε ο θριαμβευτής πρωθυπουργός, το «όχι» δεν είναι «ναι» στη ρήξη αλλά ενίσχυση στο «ναι» σε μια βιώσιμη συμφωνία. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Χαμός στα social media για Βαρουφάκη: Ο Γιάνης Αίγινε Λούης!

Πήραν φωτιά Facebook και Twitter για την απόδρασή του στην Αίγινα- Δείτε τα καλύτερα σχόλια

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει ζήσει στιγμές μεγάλης δόξας και αποθέωσης στα social media. Η χθεσινή δεν ήταν μία από αυτές. Αυτό που ξεκίνησε σαν αστείο μόλις έγινε γνωστό ότι θα απέχει από την ψηφοφορία στη Βουλή για οικογενειακούς λόγους «Βρε λες να πάει Αίγινα» επιβεβαιώθηκε μόλις βγήκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του ανέμελου ταξιδιώτη στο καράβι για το νησί. 

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΑΥΝΑΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΙ-Ζουράρις βρίζει Χασαπόπουλο και τρώει μερικές φάπες από Άδωνι

Χαρακτηρισμοί και εντάσεις στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ανάμεσα στον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Ζουράρι, με τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Νίξον (WSJ): Η ανειλικρίνεια του Βαρουφάκη κόβει την ανάσα

Σκληρή κριτική στο σημερινό άρθρο του πρώην Υπουργού Οικονομίας Γιάνη Βαρουφάκη στην εφημερίδα Guardian με τίτλο «Η Γερμανία δεν θα λυγίσει εμπρός στον πόνο του ελληνικού λαού, έχει συμφέρον να μας σπάσει» άσκησε με ανάρτησή του στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος Σάιμον Νίξον.

Ο Μηλιός γελάει με τον Βαρουφάκη (ΦΩΤΟ)

Με 17 λέξεις και μέσω Twitter ο Γιάννης  Μηλιός «πυροβολεί» τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη  υποστηρίζοντας ότι το  χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί, να είσαι αναγκασμένος να κρύβεσαι για τις επιλογές σου.

Γιατί η λειτουργία των Τραπεζών, ακόμα και με συμφωνία, δεν θα είναι όπως την ξέραμε…

Τις προϋποθέσεις για την επιστροφή των τραπεζών σε μια πιο ομαλή κατάσταση δημιουργεί η επίτευξη, αν όλα πάνε καλά, συμφωνίας Ελλάδας – εταίρων, η οποία θα επιβεβαιώνει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και θα εξασφαλίζει χρηματοδότηση για την επόμενη τριετία.

Βολές Γεωργιάδη για Ζωή: Σαμποτέρ της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού

Ως σαμποτέρ, του πρωθυπουργού και της προσπάθειας της κυβέρνησης για συμφωνία, χαρακτήρισε ο Αδωνις Γεωργιάδης την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Bild: Ο Τσίπρας γελάει και εμείς πληρώνουμε, πληρώνουμε, πληρώνουμε

Νέο «χτύπημα» κατά του ελληνικού αιτήματος για δάνειο και της στάσης του Αλέξη Τσίπρα ήρθε από την Bild.

Με τίτλο «Η ελληνική παρωδία» και υπέρτιτλο «Ο Τσίπρας γελάει και εμείς πληρώνουμε, πληρώνουμε, πληρώνουμε», η γερμανική εφημερίδα στη διαδικτυακή έκδοσή της ασκεί σκληρή κριτική στην ελληνική πρόταση.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η ΝΔ δεν θέτει θέμα δεδηλωμένης

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα θέσει θέμα δεδηλωμένης, τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «Mega», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης...

Παραιτηθείτε ρε κοπρίτες - Το απαιτούν η πατρίδα και η αριστερή σας συνείδηση

Αν είτε ιδεολόγοι, αν διατείνεστε πως για λόγους ιδεολογικούς καταψηφίσατε, δηλώσατε παρόν ή απείχατε από την μία τόσο κρίσιμη και ιστορική ψηφοφορία για το μέλλον της χώρας, έχετε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας, την ιδεολογική σας συνέπεια να παραιτηθείτε.

Τσίπρας: Προέχει η θετική έκβαση... όλα τα άλλα στην ώρα τους- ΒΙΝΤΕΟ

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε πριν από λίγη ώρα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή  τις τελευταίες εξελίξεις στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ελληνική πρόταση προς τους δανειστές.

Τι λέει γνωστός συνταγματολόγος για τη δεδηλωμένη της κυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ

«Η δεδηλωμένη χάνεται μόνο με δύο τρόπους», υποστήριξε ο συνταγματολόγος, Γιώργος Σωτηρέλης, ο οποίος επισήμανε ότι αναμένει την παραίτηση των δύο υπουργών που διαφοροποιήθηκαν.

Κυβερνητικές πηγές: Όταν διαφοροποιούνται υπουργοί δημιουργείται πρόβλημα

Εκείνο που προέχει για την κυβέρνηση είναι η επιτυχής κατάληξη της διαπραγμάτευσης, υπογράμμιζαν νωρίτερα κυβερνητικές πηγές, όπως επισημαίνει σε τηλεγράφημά του το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τσαμπουκάς Κω/λου σε Άννα Καραμανλή που δε μάσησε και την έγραψε στα παπάρια της

Φαίνεται οτι η πρόεδρος της Βουλής , Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν μπορεί να κρατήσει τα νεύρα της σήμερα. Πριν λίγο είχε επεισόδιο στο ασανσέρ της Βουλής με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή.