24 Σεπτεμβρίου 2015

Δασκάλα... του έρωτα: 30χρονη έκανε σ@ξ με μαθητή της [εικόνες]

Είχε σχέση με μαθητή της, το παραδέχθηκε και τώρα χωρίς πολλές πολλές φασαρίες, δέχεται την τιμωρία που της επέβαλλε το δικαστήριο του Μάντσεστερ.

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για τον Φίλη: Έβγαλαν κείμενό του που αρνείται την Ποντιακή Γενοκτονία

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΠΑΜΕ; Ε, ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΦΙΛΗ!

Τα ανθελληνικά σχόλια του νέου υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, περί της ανύπαρκτης Ποντιακής Γενοκτονίας, εκμεταλλεύονται (και καλά κάνουν αφού υπερασπίζονται την πατρίδα τους σε αντίθεση με δικά μας τρωκτικά) οι Τούρκοι, με αιχμή του δόρατος αμφιλεγόμενη μειονοτική εφημερίδα.

Ο κ. Φίλης, σε άρθρο του στην εφημερίδα Αυγή, στις 20 Αυγούστου 2014, είχε γράψει ότι...

Δείτε πώς ο Βούτσης θα ανακοινώσει στη Ζωή ότι είναι ο νέος Πρόεδρος της Βουλής

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια μονταρισμένη φωτογραφία που σχολιάζει την ανάληψη της προεδρίας της Βουλής από το Νίκο Βούτση, στη θέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Νέα τροπή στη σύλληψη του Πετρακάκου - Η γυναίκα μυστήριο - Ερευνούν τυχόν ρόλο της στην επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ.

- Τα δύο αδέλφια από την Αγία Παρασκευή δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές αρχές
- Ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, ο Γιώργος Πετρακάκος συνελήφθη σε διαμέρισμα στον Βόλο
- Το συγκεκριμένο διαμέρισμα το είχε νοικιάσει με τα πραγματικά της στοιχεία η 36χρονη σύντροφος του Πετρακάκου
- Ο εντοπισμός έγινε μετά από ένα τηλεφώνημα του νεκρού Δραβίλα σε ένα από τα δύο αδέλφια της Αγίας Παρασκευής

ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ; Και η Ντόρα στηρίζει Μεϊμαράκη-Κυριάκος: "Δεν ξέρω αν με στηρίζει η Ντόρα, ρωτήστε τη..."

Οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας είναι καταιγιστικές και παρά το γεγονός πως μόνο μία υποψηφιότητα, εκείνη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει κατατεθεί επίσημα, οι διεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ! Ποιόν επιχειρηματία τίμησε ο Πάνος Καμμένος;

Μια διαφορετική τελετή από τις συνηθισμένες έλαβε χώρα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου βραβεύτηκε ο Δημήτριος Πολιτόπουλος.

Ο Δημήτριος Πολιτόπουλος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της...

Αυστριακή εφημερίδα γράφει για τον Φλαμπουράρη, τη «Διάτμηση» και τη σχέση με τον Τσίπρα

Στο άρθρο τονίζεται ότι ο 73χρονος πολιτικός μηχανικός θεωρείται η «πατρική φιγούρα» πίσω από τον πρωθυπουργό, με την οικογένεια του οποίου τον συνδέει παλιά φιλία

Περισσότερα από 20.000 tweets έστειλαν σπίτι του τον Δημήτρη Καμμένο

Παράδειγμα εφαρμογής της άμεσης δημοκρατίας, σε ένα νέο περιβάλλον όπου τα social media παίζουν κεντρικό ρόλο

Τσουνάμι από tweets μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, από την ώρα ανακοίνωσης της νέας κυβέρνησης και την ορκωμοσία, μέχρι το tweet του Πάνου Καμμένου, με το οποίο ζητούσε την παραίτησή του, έστειλαν στο σπίτι του τον υφυπουργό Δημήτρη Καμμένο.

Iκανοποιημένο το Κεντρικό Ισραηλιτικό για την απομάκρυνση Καμμένου

Επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα απέστειλε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδος για την απομάκρυνση του Δημήτρη Καμμένου από τη νέα κυβέρνηση έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τα ρατσιστικές και αντισημιτικές αρνήσεις που έκανε κατά καιρούς ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στο διαδίκτυο.

Συνάντηση ξεπέτα στα όρθια και σε κανα διάδρομο για Τσίπρα και Ομπάμα... "εκτός πρωτοκόλλου" τη λένε

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας θα συναντηθεί και με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Τζον Κέρι - Οι επαφές του στις ΗΠΑ έχουν υψηλό συμβολισμό, καθώς ήταν συχνές οι παρεμβάσεις του Λευκού Οίκου υπερ των ελληνικών θέσεων κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους

Τελικά μετά την φάρσα ο Πούτιν τηλεφώνησε στ' αλήθεια στον Έλτον Τζον!

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε έτοιμος να συναντήσει τον Βρετανό σταρ της ποπ

Λίγες ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε πως το τηλεφώνημα του Βλάντιμιρ Πούτιν στον Έλτον Τζον ήταν απλά μια κακόγουστη φάρσα που ένας Ρώσος κωμικός αποφάσισε να κάνει στον τραγουδιστή, ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται ότι ένιωσε άσχημα για αυτό που συνέβη γι' αυτό και θέλησε να επικοινωνήσει στ' αλήθεια με τον Βρετανό σταρ της ποπ!

Οι επίδοξοι πρόεδροι της ΝΔ καταθέτουν υποψηφιότητες μέχρι τις 2 Οκτωβρίου

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα, με αντικείμενο τη διεξαγωγή των εκλογών ανάδειξης νέου Προέδρου του κόμματος, όπως ορίζεται ρητά στο άρθρο 10 του Καταστατικού.

ΚΛΑΙΩ! Κούγιας: Έχω γίνει στόχος bullying - Ο Λαζόπουλος με έλεγε κοντό [βίντεο]

Για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί από σατυρική εκπομπή μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξης Κούγιας.

ΕΛΕΟΣ! Μόνο το οικονομικό μένει για να υπογράψει ο Σούστερ στην Εθνική

Τα τελευταία 4 χρόνια δούλεψε ένα χρόνο στην Μάλαγκα το νούμερο!! Εντάξει μεγάλος παίκτης (20 χρονών βγήκε 2 στο διαγωνισμό για τη Χρυσή Μπάλα) αλλά απίστευτος καραγκιόζης που από παντού έφυγε λόγω χαρακτήρα (βρίζει, ειρωνεύεται, φεύγει από συνεντεύξεις τύπου)... 

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει η καθοριστική συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με την πλευρά του Μπερντ Σούστερ - Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις και πλέον τα πάντα θα εξαρτηθούν από την οικονομική πρόταση της ΕΠΟ

ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ! ΥΠΟΙΚ: Δεν θα προστεθεί κανένας νέος φόρος... μόνο διαγραφές χρεών θα κάνουμε

Ρε απατεώνες οι κατάργηση φοροαπαλλαγών δεν σημαίνει αύξηση φόρου; Η ξεχωριστή φορολόγηση εισοδημάτων από διαφορετικές πηγές δεν σημαίνει αύξηση φόρου; Ρε άι πάτε από δω... καραγκιόζηδες

Με διάλογο οι μεταρρυθμίσεις στο φορολογικό μέτωπο, που θα αλλάξουν ριζικά το τοπίο, τονίζει το Υπουργείο Οικονομικών, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει κανένας νέος φόρος-επιβάρυνση.

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ1 Η ΑΥΓΗ προσπαθεί να δικαιολογηθεί για τη σύλληψη Καλφαγιάννη και μιλάει για προβοκάτσια!!!

Δηλ. κάποιος ήθελε να κάνει προβοκάτσια για να βλάψει τον ΣΥΡΙΖΑ και την έκανε 2 μέρες μετά τις εκλογές και όχι 2 μέρες πριν; Εντάξει γελάει και το παρδαλό κατσίκι... με το ότι η ΕΕΤΤ 2 μέρες μετά την ισχυρή νίκη ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να κάνει προβοκάτσια στην κυβέρνηση

Με τίτλο «Προβοκάτσια η επέμβαση στην ertOpen» η Αυγή επιχειρεί να εξηγήσει ότι στήθηκε μια υπόθεση για να κατηγορηθεί η κυβέρνηση.

Γράφει η Αυγή:

Παπά-Χρήστος για Σαββίδη: «Θέλει να ανεβάσει σε πολλά πράγματα τον ΠΑΟΚ»

Μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη, για το γεγονός πως είδε για πρώτη φορά αγώνα εκτός της Θύρας 4 και για τη συμμετοχή του προέδρου του ΠΑΟΚ στα κοινωνικά συσσίτια

Συνταγματική η απόλυση λαμόγιου δημοσίου υπαλλήλου, εάν η υπόθεσή του δεν εκδικαστεί μέσα σε 6 μήνες

Το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή υπαλλήλου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ - Η υπάλληλος προσέφυγε στο ΣτΕ και ζήτησε να ακυρωθεί η σε βάρος της πειθαρχική απόφαση

Συνταγματική είναι η διάταξη του Υπαλληλικού Κώδικα η οποία προβλέπει ότι απολύεται δημόσιος υπάλληλος που του έχει επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης σε περίπτωση κατά την οποία η προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας δεν εκδικαστεί μέσα σε έξι μήνες.

ΡΟΜΠΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ! Μούφα οι συναντήσεις Καραμανλή-Μεϊμαράκη και Σαμαρά-Βορίδη

Ρόμπα τα παπαγαλάκια που θέλουν να δείξουν ότι ο Μεϊμαράκης και καλά είναι ο υποψήφιος του Καραμανλή και ο Βορίδης και καλά του Σαμαρά. Είναι πασιφανές ότι και τις δύο διαρροές τις έκαναν τα ίδια πρόσωπα που όλοι καταλαβαίνουν ποια είναι και που αποσκοπούν... Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι Καραμανλής-Σαμαράς δεν θα ανακατευθούν (όπως δεν ανακατεύθηκε ο Καραμανλής το 2009) και θα κάνουν πολύ καλά αν θέλουν να διατηρήσουν τον ενωτικό χαρακτήρα που τους αποδίδουν

Δεν υπήρξε καμία συνάντηση με τον κ. Βορίδη, δήλωσε κατηγορηματικά ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε διαδυκτιακό τόπο, διαψεύδοντας έτσι ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega, σύμφωνα με το οποίο οι δύο άνδρες συνέφαγαν χθες το απόγευμα στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού στην Κηφισιά.

Ο ρατσιστής υπουργός του Καμμένου επέστρεψε το κλειδί του γραφείου στο υπουργείο

Τελικά δεν χρειάστηκε να καλέσουν κλειδαρά στο υπουργείο Υποδομών, αφού ο παραιτηθείς υφυπουργός επέστρεψε τελικά το κλειδί του γραφείου.

Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ! Μόνο τον Αύγουστο μπήκαν περισσότεροι από 107.000 παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα μετά το κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ

Περισσότεροι από 100.000 πρόσφυγες και (στη συντριπτική τους πλειοψηφία) ΛΑΘΡΟμετανάστες εισήλθαν τον μήνα Αύγουστο, παράνομα στην χώρα μας.

Η τεράστια ροή προσφύγων και ΛΑΘΡΟμεταναστών στη χώρα μας, αποτυπώνεται στα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα για τον μήνα Αύγουστο.

Δεν βρήκαν το κρανίο της Μόνα Λίζα -Ποιά είναι η αρχόντισα της Φλωρεντίας

Οι Ιταλοί ερευνητές που αναζητούσαν το κρανίο της Λίζας Γκεραρντίνι, της γυναίκας που πιστεύεται ότι υπήρξε το μοντέλο για την Τζοκόντα του Λεονάρντο ντα Βίντσι, δεν βρήκαν παρά μόνο ένα... μηριαίο οστό στο παλιό μοναστήρι της Φλωρεντίας όπου είχε ενταφιαστεί η σύζυγος του Φραντσέσκο ντελ Τζοκόντο.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ! 4 δισ. € έπεσαν έξω τα έσοδα στο οκτάμηνο κι ο στόκος Αλεξιάδης χθες έλεγε ότι πάνε καλά!

Μεγάλη υστέρηση - Δεν έχουν εισπραχθεί πάνω από μισό δισ. φόροι στην κατανάλωση και ακόμη μισό δισ. από ρυθμίσεις χρεών που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα έσοδα

Τον επόμενο χειμώνα η πρώτη γεώτρηση για πετρέλαιο στο Κατάκολο

Τον χειμώνα του 2016-2017 σχεδιάζει η Energean την πραγματοποίηση της πρώτης γεώτρησης στο Κατάκολο, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν σεισμικές έρευνες στα Ιωάννινα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μαθιός Ρήγας, μιλώντας σε διεθνές ενεργειακό συνέδριο στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ! Απέφυγε να απαντήσει ο Τζιτζικώστας αν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ-Τι δήλωσε ο Άνθιμος

Καλή φάση ο Τζιτζικώστας ή ο Μπακογιάννης αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 2019 (λόγω κωλύματος).... Οπότε τι συζητάμε; Να βγάλει αρχηγό η ΝΔ που δεν θα είναι στη Βουλή; Είπαμε, αλλά δεν είμαστε και τόσο προχώ...

Απέφυγε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων για το θέμα της εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

Ψωμιάδης: Για τις τέσσερις ήττες της ΝΔ δεν παραιτήθηκε κανείς

«Εάν δεν είναι μόνοι, ο κ. Μεϊμαράκης και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τότε δεν αποκλείεται να είμαι κι εγώ ένας από τους συνυποψηφίους» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

Βίντεο σοκ από το ποδοπάτημα στη Μέκκα - Στους 717 οι νεκροί

Ξεπερνούν τους 800 οι τραυματίες - Τα θύματα βρίσκονταν καθ' οδόν για το ετήσιο προσκύνημα Χατζ στην ιερή πόλη του Ισλάμ

Τουλάχιστον 717 άνθρωποι βρήκαν σήμερα τραγικό θάνατο στη Μίνα, στα περίχωρα της Μέκκας, της ιερής πόλης του ισλάμ, αφού ποδοπατήθηκαν λόγω συνωστισμού κατά τη διάρκεια προσκυνήματος.

Ο Μπουτάρης «τρέλανε» την υπουργό Μακεδονίας-Θράκης: Αυτό το υπουργείο δεν θα έπρεπε να υπάρχει!

Τη δική του πινελιά έβαλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στη τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, αφού αμφισβήτησε τη σημασία του υπουργείου.

Απίστευτο βίντεο: Δείτε την πτήση του ανθρώπου-νυχτερίδα που κόβει την ανάσα

Ο Graham Dickinson πραγματικά... δεν υπάρχει, καθώς αυτό που κάνει στο βίντεο και ο τρόπος που αψηφά τον κίνδυνο δεν το χωρά ο νους του ανθρώπου

Αντί να λήξουν την κατάληψη, δίνουν άδεια στο τσογλανάκι τον Ρωμανό!!

Για να μην χαθεί το 6μηνο στο ΤΕΙ Αθηνών η κυβέρνηση δίνει φοιτητική άδεια στον Ρωμανό

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να λήξει η κατάληψη στο ΤΕΙ Αθηνών για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα χαθεί το εξάμηνο, δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του ιδρύματος Μιχάλης Μπρατάκος, ο οποίος νωρίτερα σήμερα είχε συνάντηση με την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.

Κόλλια-Τσαρουχά προς Περιστέρη: Μην φοβάσαι Κατερίνα, είμαστε μαζί σου και θα σε βοηθήσουμε

Την αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη τίμησε η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. Στη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής που έγινε στο ΥΜΑΘ.

ΒΙΝΤΕΟ-Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής «έσκασε»…και ούρησε στη σέντρα του Μαρακανά

Εκεί που έπαιξε μπάλα ο Πελέ και τόσοι άλλοι άσοι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ένας ποδοσφαιριστής της Γκρέμιο αποφάσισε να κάνει την διαφορά. Μόνο που είναι αηδιαστική γιατί δίχως δισταγμό έκανε την ανάγκη του στο κέντρο του Μαρακανά.

Porsche 911, 7UP, Levi's 501: Τι σημαίνουν οι αριθμοί στις ονομασίες των διάσημων προϊόντων

Αρκετά προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας στις ετικέτες με την ονομασία τους έχουν και αριθμούς.

Πολλοί τους βλέπουν καθημερινά, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν για ποιο λόγο οι εταιρείες έβαλαν τους αριθμούς στην ετικέτα. Για παράδειγμα πόσοι ξέρουν τι σημαίνει ο αριθμός επτά στην 7UP, ο αριθμός 5 στο άρωμα Chanel No. 5 ή το 911 στις Porsche 911.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Μουρούτης με Πανάρα: Ρε Τσίπρα τώρα που γυρίζει και διώχνεις κόσμο, δε διώχνεις κι αυτόν

Φυσικά ρατσιστικά σχόλια δεν έκανε μόνο ο Δημήτρης Καμμένος αλλά και ο αρχηγός του Πάνος Καμμένος... Άρα μήπως θα πρεπε...

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ! Η Περιστέρα γίνεται καθηγήτρια-«Έχει τα προσόντα» λέει ο Πρύτανης

Ορομίσθια εννοείται μην τρελαθούμε κιόλας! Θα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα θα διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ψάχνουν τον Δημητράκη: Πήρε μαζί του το κλειδί του γραφείου στο υπουργείο αφού νόμιζε ότι θα ξαναπάει σήμερα

Το παράδειγμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου φαίνεται ότι ακολούθησε ο παραιτηθείς υφυπουργός των 12 ωρών Δημήτρης Καμμένος.

Σύμφωνα με το Star, στο υπουργείο Υποδομών ψάχνουν τον βουλευτή των ΑΝΕΛ γιατί φεύγοντας χθες πήρε μαζί του και το κλειδί του γραφείου που του είχαν δώσει.

Ήσυχος καταγγέλλει Καμμένο: Δεν χρειαζόταν η διάθεση 500 εκ $ για τα ιπτάμενα ραντάρ-Η ΕΑΒ δεν κερδίζει ούτε ένα ευρώ

Έκανε λόγο για λογική «αγοράζουμε πρώτα και σχεδιάζουμε μετά» αποδομώντας τα επιχειρήματα του Πάνου Καμμένου - «Δεν χρειαζόταν αυτό το πρόγραμμα», «αποτελεί πρόκληση σε περίοδο κρίσης», «είχα πει στα υπουργικά συμβούλια να μην προχωρήσουμε στην υπογραφή του» - Βαριές καταγγελίες από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Άμυνας

Συνάντηση Σαμαρά-Βορίδη στην Κηφισιά

Στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην Κηφισιά, βρέθηκε χθες το απόγευμα ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης. Η κούρσα της διαδοχής στη ΝΔ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

ΠΑΣΟΚοι ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το θέμα: Δεν υπάρχει ζήτημα Μπόλαρη

Δεν τίθεται κανένα θέμα για τον Μάρκο Μπόλαρη ξεκαθαρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ βάζοντας τέλος στο ζήτημα που έθεσε το Τμήμα Δικαιωμάτων του κόμματος.

Κι άλλη γιάφκα με όπλα σε δεύτερη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στον Βόλο

Και δεύτερη επιχειρήση της Αντιτρομοκρατικής είναι σε εξέλιξη σε περιοχή του Βόλου, στη Ν. Ιωνία.

ΣΙΓΑ ΡΕ! ΚΑΤ@ΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! Πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής δηλώνει: «Δεν κυκλοφορώ γυμνός, αλλά εντάξει, μπορεί να τον κοιτάνε λόγω...»

«Όχι, δεν θα αφήσω τρίχες στα πόδια επειδή θέλει η κοπέλα μου»!

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια  στις ...hot ερωτήσεις του Γιώργου Μπέζα στο περιοδικό YOU, σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Παραίτηση απο χρυσάφι – Από 32 ως 64 εκ. δολάρια θα πάρει ο διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen

Στα 32 εκατ. δολάρια ανέρχεται το συνταξιοδοτικό πακέτο που είχε συγκεντρώσει ο Μάρτιν Βίντερκορν έως και τη χθεσινή του παραίτηση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Volkswagen και ίσως λάβει πολλά περισσότερα σε αποζημίωση, ανάλογα με το πώς θα αξιολογήσει την αποχώρησή του το εποπτικό συμβούλιο της εταιρίας, αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg.

«Καρφώνει» τον Πανάρα η Ξουλίδου: Ήταν γνωστές οι αναρτήσεις του «Πόρτα-Πόρτα»

«Καρφώνει» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που δήλωσε άγνοια για τα tweet του Δημήτρη Καμμένου η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου.

Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε:

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΓΕΛΙΟ – Ποιος πιστεύει ότι παίρνει ήδη 50% αν κατέβει για αρχηγός της ΝΔ;

Όπως ισχυρίζεται ο Κωστής Αϊβαλιώτης αν θέσει υποψηφιότητα θα… σαρώσει. Επικαλείται μάλιστα  κι αυτός...

Παρολίγο ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας για τα ταξίδια αναψυχής- ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο της Ναυπάκτου, με αφορμή τη καταγγελία στην οποία προχώρησε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Γ.Ράπτης για την προηγούμενη δημοτική αρχή.

ΚΑΝΑ ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΣΑΚΑΤΗ; Αγρίεψε ο Εσιέν για τη σ@ξι μπαργούμαν: «Γαμ...νοι ηλίθιοι»! [εικόνα]

Έξαλλος έγινε ο Μίκαελ Εσιέν βλέποντας σε ιστοσελίδα της Γκάνας να δημοσιεύεται φωτογραφία από νυχτερινή του έξοδο και να του… αποδίδεται σχέση με μία μπαργούμαν.

Κολλημένοι με το internet οι Έλληνες – Πανευρωπαϊκή πρωτιά στην υπερβολική χρήση του διαδικτύου

Η Ελλάδα, με ποσοστό 31% έναντι 5% του ευρωπαϊκού μέσου όρου, εμφανίζεται να κατέχει την πρώτη θέση στην υπερβολική χρήση του διαδικτύου, σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τη Ρωσία. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τα πιο πρόσφατα στοιχεία των 31 Γραμμών Βοηθείας του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Insafe κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2014, σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου.

Νέα «καραβιά» μεταναστών από τη Μυτιλήνη στον Πειραιά

Κατέφθασαν το πρωί 1.742 πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη - Το απόγευμα αναμένεται να καταπλεύσει στη Μυτιλήνη και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος", προκειμένου να παραλάβει μετανάστες

Άλωση του ΣΥΡΙΖΑ απ'το ΠΑΣΟΚ: 9 πλέον οι ΠΑΣΟΚοι υπουργοί

Σχεδόν όλοι οι πασοκογενείς έλκουν πολιτική καταγωγή από την «παπανδρεϊκή» πτέρυγα...Τον… άγραφο νόμο της ύστερης μεταπολιτευτικής περιόδου, που λέει, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι… «τελικά, όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε» ή «το ΠΑΣΟΚ είναι παντού», τείνει να επιβεβαιώσει και η δεύτερη κυβέρνηση της Αριστεράς, που συγκροτήθηκε μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Κυριακή. Ούτε λίγο, ούτε πολύ στο νέο σχήμα υπάρχουν επτά πρώην σημαντικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ άλλοι δύο υπουργοί… πέρασαν «ξώφαλτσα» από το Κίνημα, χωρίς όμως ποτέ να ενταχθούν κανονικά.

ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ! Μέκκα: Ποδοπατήθηκαν μουσουλμάνοι, εκατοντάδες νεκροί και τραυματίες

- Ακόμη ένα αιματηρό προσκυνήμα στη Μέκκα 
- Πλήθος πιστών ποδοπατήθηκε και υπάρχουν τουλάχιστον 220 νεκροί και 400 τραυματίες 
- Είναι η δεύτερη πολύνεκρη τραγωδία που συγκλονίζει τη Σαουδική Αραβία σε διάστημα ενός μήνα
- 107 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν κατέρρευσε γερανός στο Μεγάλο Τέμενος
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ