10 Οκτωβρίου 2015

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 11-10-2015

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

Βίντεο σοκ λίγα λεπτά μετά το αιματοκύλισμα στην Αγκυρα [Προσοχή: Πολύ σκληρές εικόνες]

Καθώς ο κατάλογος των νεκρών από τη διπλή έκρηξη στην Τουρκία αυξάνεται και έχει φτάσει τους 96, έρχονται στο φως νέα βίντεο που αποτυπώνουν ακριβώς τη τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα στην Αγκυρα.

Το μήνυμα και η φωτογραφία που πόσταρε ο Τζιμ Κάρεϊ μετά την κηδεία της πρώην του [εικόνα]

«Η αγάπη δεν μπορεί να χαθεί» έγραψε στο Twitter του ο Τζιμ Κάρεϊ μετά την κηδεία της πρώην αγαπημένης του.

Τζιτζικώστας: «Ανοιχτή και συμμετοχική ΝΔ» – Ομιλία στη Βέροια (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιγές» στην συγκέντρωση του Απόστολου Τζιτζικώστα, στα πλαίσια της καμπάνιας για την εκλογή του στην αρχηγία του κόμματος της Ν.Δ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Σχέδιο σοκ για μόνιμα, σκληρά, capital controls σε συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους

- Αλλάζουν όλα στην καταβολή μισθών και συντάξεων στο Δημόσιο
- Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σχεδιάζει μόνιμο "capital control" σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους!
- Ο υπάλληλος ή ο συνταξιούχος θα παίρνει στο χέρι 150 ευρώ την εβδομάδα αντί 420 ευρώ που ισχύει σήμερα
- Το σχέδιο θα συνοδεύεται από κίνητρα για τους χρήστες των καρτών

Αναδρομικό καπέλο φόρου 66 ευρώ σε χιλιάδες φορολογούμενους

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη βίωσαν τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες φορολογούμενοι οι οποίοι απλώς δήλωσαν μερικά ευρώ τόκους ως εισόδημα στη φορολογική τους δήλωση.

ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΛΑΘΡΟ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΔΙ! Νέο χαράτσι που σκέφτηκε ο Σόιμπλε μας ετοιμάζει η Κομισιόν

Το ενδεχόμενο εισαγωγής νέου φόρου, της ευρωπαϊκής εισφοράς αλληλεγγύης, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η προσπάθεια αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, εξετάζει η Κομισιόν μετά από πρόταση του Σόιμπλε, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sueddeutsche Zeitung".

Φήμες για κατάρριψη ρωσικού τζετ από την Άγκυρα στα τουρκικά social media

Μετά από την πρόσφατη παραβίαση του τουρκικού αεροπορικού χώρου από ένα ρωσικό βομβαρδιστικό πριν από λίγες μέρες

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που κυκλοφορούν στα social media και μεταδίδονται από την Daily Mail, ένα ρωσικό τζετ καταρρίφθηκε σήμερα από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αφού παραβίασε τον εναέριο χώρο της γειτονικής χώρας.

Είναι η πιο σέξι Ελληνίδα αθλήτρια και… δέρνει! (ΦΩΤΟ)

Είναι αθλήτρια του μποξ, έχει σέξι φιγούρα και δυνατά μπράτσα! Το όνομά της Αθηνά Ευμορφιάδη.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! Λούφα και παραλλαγή

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τις πολύ όμορφες φωτογραφίες από τη σεμνή τελετή στη Σαλαμίνα. Αυτή την εβδομάδα, είχαμε τον Παρμενίωνα. Το πρώτο ήταν μια γραφικότητα προσωπικής εμπνεύσεως· το δεύτερο είναι μια καθιερωμένη στρατιωτική άσκηση – που όμως, σε ό,τι αφορά το πολιτικό της σκέλος, κατάντησε και αυτή γραφική.

ΚΑΙ ΔΕ ΓΑΜΙΟ@ΝΤΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ! Δείτε τον Κουτσούμπα να χορεύει ζεϊμπέκικο! - Βίντεο

Την έριξε τη... γυροβολιά του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο 41ο φεστιβάλ της ΚΝΕ που συνεχίζεται σήμερα στο πάρκο Τρίτση.

Σαφάρι της ΕΛ.ΑΣ. σε μαγαζιά που πωλούν ταμειακές -Ψάχνουν το λογισμικό της... φοροδιαφυγής

Μεγάλη ερευνά της οικονομικής αστυνομίας βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη σε επιχειρήσεις που πωλούν ταμειακές μηχανές σε καταστήματα.

Θέλει να κυβερνήσει ή να αυτοκτονήσει η Ν.Δ.;

Κύριε Μεϊμαράκη, καθώς προεκλογικά το αποφύγατε, μπορείτε έστω τώρα να μας πείτε ποιο ισοδύναμο μέτρο θα προτείνατε για να μην εφαρμοστεί ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση; Εσείς, κύριε Τζιτζικώστα, που έχετε ταχθεί υπέρ του κλεισίματος των Σκουριών και της ιδιωτικοποίησης του Λιμένος Θεσσαλονίκης, θέλετε να μας εξηγήσετε πώς ακριβώς εννοείτε τις αποκρατικοποιήσεις; Ενα παρεμφερές ερώτημα υπάρχει και για σας, κύριε Μητσοτάκη, που διαρκώς μιλάτε για την ανάγκη ενός μικρότερου κράτους. Θα μας προσδιορίσετε, επιτέλους, ποιους δημοσίους υπαλλήλους θα διώχνατε και από ποιες υπηρεσίες; Εννοείται ότι και για σας υπάρχουν πολλές ερωτήσεις, κύριε Γεωργιάδη. Τι γνώμη έχετε για το ενδεχόμενο...

Ο Τσίπρας της Ν.Δ.

​Ηταν πολλοί εκείνοι που παραβρέθηκαν στα άτυπα εγκαίνια του γραφείου του κ. Απόστολου Τζιτζικώστα στην Αθήνα, γράφουν οι εφημερίδες. Σύμφωνα δε με τους συνεργάτες του υποψηφίου αρχηγού της Ν.Δ., η παρουσία πολλών νέων οφειλόταν στο νεαρό της ηλικίας του κ. Τζιτζικώστα και «στη φρεσκάδα και τις νέες ιδέες που συνοδεύει» («Τα Νέα», 9.10.2015).

ΒΡΕΘΗΚΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΕΝΦΙΑ! 2.000 προσλήψεις, 40.000 μονιμοποιήσεις

Γιατί τελικά τα ισοδύναμα επί ΣΥΡΙΖΑ δεν αποσκοπούν στο να μειωθούν φόροι αλλά στο να βρεθούν πόροι για νέες προσλήψεις

Προσλήψεις 2.000 επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, κάλυψη κενών θέσεων μέσω της εσωτερικής κινητικότητας, με άμεση προτεραιότητα στους τομείς της υγείας και της παιδείας, αλλά και τη μονιμοποίηση περίπου 40.000 δημοσίων υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) σχεδιάζει, μεταξύ άλλων, η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Βίντεο: Τούρκοι αστυνομικοί εμποδίζουν ασθενοφόρα στην Άγκυρα-86 οι νεκροί-Στόχος της επίθεσης ήμασταν εμείς, λέει το Φιλοκουρδικό Κόμμα

Ο αρχηγός του φιλοκουρδικού Κόμματος καταγγέλλει πως οι αρχές ήθελαν να αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων

Ενώ ο αριθμός των νεκρών από τη διπλή βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα ανεβαίνει δραματικά ώρα με την ώρα, ένα νέο βίντεο το οποίο τραβήχτηκε λίγα λεπτά έπειτα από το φονικά «χτυπήματα», είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Συνελήφθη ο Shia LaBeouf του Nymphomaniac

Δεύτερη σύλληψη για τον ηθοποιό ο οποίος φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο - Δείτε εικόνες
Είναι ο τυχερός ηθοποιός της ταινίας Nymphomaniac ο οποίος είχε πολλές ωμές σεξουαλικές σκηνές με τις συμπρωταγωνίστριες του.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Κουκουλοφόροι με ταχύπλοο επιτέθηκαν εν πλω σε φουσκωτές βάρκες με πρόσφυγες!

Στη θαλάσσια περιοχή του Μολύβου πέντε άγνωστοι με κουκούλες που βρίσκονταν πάνω σε ταχύπλοο επιτέθηκαν εν πλω σε φουσκωτές βάρκες με πρόσφυγες και κατέστρεψαν τις μηχανές τους χθες το πρωί.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ! ΕΝΦΙΑ: Βάζουν χαράτσι στο χαράτσι για ακίνητη περιουσία πάνω από €300.000

Νέοι συντελεστές, νέα κλιμάκια τιμών ζώνης και αύξηση συμπληρωματικού φόρου για περιουσία με αντικειμενική αξία πάνω από €300.000 - Αφορολόγητο €20.000-30.000 στον ΕΝΦΙΑ του 2016, αλλά θα ισχύσει μόνο για αυτούς που η αξία της πρώτης κατοικίας τους δεν υπερβαίνει τις €100.000-150.000

Ο Τζιμ Κάρεϊ στην κηδεία της πρώην του, που αυτοκτόνησε -Σήκωσε στους ώμους του το φέρετρο της 30χρονης [εικόνες]

Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, στο χωριό όπου μεγάλωσε στο Καπαγουάιτ της Ιρλανδία, η 30χρονη μακιγιέζ Κατριόνα Γουάιτ, η οποία αυτοκτόνησε λίγες ημέρες μετά το χωρισμό της με τον Τζιμ Κάρεϊ.

Τραγωδία στο Δουβλίνο -Εννέα νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά [εικόνες]

Εννέα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ένα πάρκο με τροχόσπιτα στο νότιο Δουβλίνο, ανακοίνωσε ο αρχηγός της ιρλανδικής αστυνομίας Ντιάρμοντ Ο' Σάλιβαν.

Παραγωγός, γόνος πλούσιας οικογένειας, πήρε εκατομμύρια για ταινία και το έσκασε με τα λεφτά [εικόνες]

Τα λεφτά τους «κλαίνε» φίλοι και συγγενείς ενός κινηματογραφικού παραγωγού, ο οποίος τους έπεισε να επενδύσουν εκατομμύρια σε μία ταινία του, αλλά το έσκασε με τα χρήματα.

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ'ΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Υποθήκες 33 δισ. στα «κόκκινα» δάνεια

Από τον «προκρούστη» της ρύθμισης των «κόκκινων δανείων», της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και της ρύθμισης του δημοσίου χρέους θα πρέπει να περάσει η αγορά ακινήτων και η οικονομία γενικότερα, προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για μια βιώσιμη ανάκαμψη και προσέλκυση νέων επενδυτών, εγχωρίων και ξένων.

ΦΩΤΟ-ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΔΙ! Περιστέρα: Με σωματοφύλακα και κρατικό αυτοκίνητο στην Κοζάνη για το το πρώτο μάθημα στο Πανεπιστήμιο!

Τη Δευτέρα βρέθηκε στην πρώτη παράδοση στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη η Μπέττυ Μπαζιάνα. Η πρώτη κυρία άφησε για λίγο τον πρωθυπουργό και τα παιδιά και ταξίδεψε για τη Βόρεια Ελλάδα και για την πρώτη γνωριμία με τους φοιτητές στο μάθημα “Δίκτυα Υπολογιστών 1”.

ΑΛΕΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΛΑΝΣ! `Ξεσαλώνει` ο Κιμ Γιονγκ Ουν! Επίδειξη δύναμης στη στρατιωτική παρέλαση (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Μεγάλη στρατιωτική παρέλαση διεξάγεται σήμερα στην Πιονγκγιάνγκ για την 70η επέτειο από την ίδρυση του Κόμματος των Εργατών, του μοναδικού κόμματος στη Βόρεια Κορέα. Χιλιάδες στρατιώτες με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αρμάτων μάχης, πυραύλων και εκτοξευτήρων ρουκετών παρελαύνουν στην πλατεία Κιμ Ιλ-Σουνγκ, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε απευθείας το επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας.

Τρομακτικό ατύχημα στη Formula1! Διαλύθηκε το μονοθέσιο (VIDEO)

Φτηνά τη γλίτωσε ο Κάρλος Σάινθ. Ο Ισπανός πιλότος είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στην πίστα του Σότσι, στο πλαίσιο των ελεύθερων δοκιμαστικών του ρωσικού γκραν πρι.

Τσίπρας με ασάφειες, υποσχέσεις και αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ: Προκλητική για τους Έλληνες η ομιλία του

Την ανάγκη για άμβλυνση των αρνητικών συνεπειών της συμφωνίας με τους δανειστές υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τρομοκρατία μιλά η Άγκυρα - Κράτος «μαφία» καταγγέλλουν οι Κούρδοι: Η Αστυνομία εμπόδισε τα ασθενοφόρα για να αυξηθούν οι νεκροί

Εκτακτο συμβούλιο του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Νταβούτογλου με τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας - «Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν, σε μια χώρα όπου οι υπηρεσίες πληροφοριών είναι τόσο ισχυρές;» αναρωτήθηκε ο Σελαχατίν Ντεμιρτάς, ηγέτης του φιλοκουρδικού κόμματος

Τζιτζικώστας: Αλλαγή στη ΝΔ και στη νοοτροπία της παράταξης

Αλλαγή στη Νέα Δημοκρατία, αλλαγή στη νοοτροπία της παράταξης, ζήτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με υποστηρικτές του στα γραφεία που άνοιξε για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τι ισχύει στις χώρες της Ευρώπης για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων

Το πρόβλημα των αδήλωτων –μη φορολογημένων κεφαλαίων δεν είναι ελληνικό πρόβλημα, αλλά ευρωπαϊκό. Οι φορολογικές αρχές, αναγνωρίζοντας την μεγάλη δυσκολία να εντοπιστούν τα κρυφά εισοδήματα, θέσπισαν κίνητρα για να φορολογηθούν και έτσι να μπορούν να αξιοποιηθούν προς όφελος της οικονομίας και της ανάπτυξης.

ΒΙΝΤΕΟ-Να μωρέ εδώ ο Βούτσης παραδέχεται ότι έκλεισαν τις Τράπεζες

Θεωρούν τόσο γίδια όσους τους ψηφίζουν που παραδέχονται ότι οι ίδιοι έκλεισαν τις Τράπεζες για να τρομάξουν τους Ευρωπαίους στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης της πλάκας. Όσο ο τσίπρας λέει ότι οι Ευρωπαίοι έκλεισαν τις Τράπεζες και τον εκβίασαν...

Άνθιμος: «Δεν καταδικάζουμε τους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν έχουμε ζήσει ξανά αυτή την αφύσικη κατάσταση»

Αν και λέει παπαριές στο «ζουν σε μια κατάσταση παρανομίας (!)» έχει δίκιο στο ότι γίνεται μια διαφήμιση... όσο για τη γελοιότητα των παρελάσεων ας μη συζητήσουμε...

Στην Κατερίνα Καραβάτου μίλησε ο Μητροπολίτης Άνθιμος και οι απαντήσεις του σε ορισμένα θέματα προκαλούν για μια ακόμα φορά αίσθηση.

Οι απλοί καταναλωτές «πλήρωσαν» την αύξηση του ΦΠΑ Τσίπρα-Καμμένου, στις τιμές τροφίμων και εστίασης

Υποχώρηση 1,7% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή τον Σεπτέμβριο του 2015 σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο του 2014, με την ελληνική οικονομία να χαρακτηρίζεται από αρνητικό πληθωρισμό για 31ο συνεχή μήνα.

ΕΚΕΙ Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ->Νέα τρέλα στο Instagram: Γδύνονται και ποζάρουν δημοσίως ως «κοτόπουλα» [εικόνες]

Είναι να αναρωτιέται κανείς. Πού θα φτάσουν οι τρέλες που κατακλύζουν κατά διαστήματα το Instagram;

Σειρά πήρε τώρα η μανία με τα... κατεψυγμένα κοτόπουλα. Ο κόσμος βάλθηκε να γδύνεται, να κουρνιάζει και να ποζάρει ως κατεψυγμένο κοτόπουλο και στη συνέχεια ανεβάζουν τις φωτογραφίες στο Instagram.

Βίντεο σοκ: Η στιγμή της διπλής έκρηξης στην Άγκυρα με τουλάχιστον 30 νεκρούς

Συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τη στιγμή της ισχυρής διπλής έκρηξης στο κέντρο της τουρκικής πρωτεύουσας το πρωί του Σαββάτου, κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο.

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ (το πρόγραμμα)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων για την ηγεσία της ΝΔ καθώς πλέον ο χρόνος μετράει επισήμως αντίστροφα για το στήσιμο της εσωκομματικής κάλπης στις 22 Νοεμβρίου.

ΦΩΤΟ-Αλέξης όπως Κιμ

Αυτό:

Η αληθινή ιστορία που «κόβει την ανάσα» στον κινηματογράφο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία « Walk» μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την αληθινή ιστορία του Γάλλου Φιλίπ Πετί ο οποίος τον Αύγουστο του 1974 περπάτησε σε ένα σχοινί το οποίο ένωνε τις κορυφές των δίδυμων πύργων της Νέας Υόρκης!

ΒΙΝΤΕΟ-Σας τα λεγε ο Άδωνις αλλά δεν τον ακούγατε

Οι προβλέψεις του Άδωνι που, δυστυχώς για μας, επαληθεύτηκαν μέχρι κεραίας... Δείτε το βίντεο:

Μακελειό με δύο εκρήξεις στην Αγκυρα -Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς και τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

Δύο ισχυρές εκρήξεις προκάλεσαν μακελειό στην Αγκυρα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

Αυτό είναι το "γερμανικό μοντέλο" κατά της φοροδιαφυγής που αντιγράφει το ΥΠΟΙΚ

Τι σημαίνει στην πράξη το "γερμανικό μοντέλο" καταπολέμησης της φοροδιαφυγής που επιδιώκει να αντιγράψει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης κατέδειξαν οι παράλληλες έφοδοι των διωκτικών αρχών σε επτά διαφορετικά κρατίδια, όπως τις περιγράφει η Deutsche Welle.

Οι 14 «ράμπο» του ΥΠΟΙΚ που θα «τρέξουν» το καταθεσιολόγιο

Την ομάδα που θα «τρέξει» το καταθεσιολόγιο και τα καθήκοντά αυτής παρουσιάζει απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών.

Στα καθήκοντα των 14 προσώπων που θα απαρτίζουν αυτή την ομάδα συμπεριλαμβάνονται...

Ο γιος Λεβέντη και τα αργύρια της επιχορήγησης

Ο Βασίλης Λεβέντης που γνώρισαν, αγάπησαν και πιθανώς θα προτιμούσαν να καμαρώνουν οι ψηφοφόροι του στη Βουλή, είναι αυτός που αποκαλύπτει ότι «με έβαλαν σε γραφείο του Μητσοτάκη αλλά δεν το θέλω, είναι γκαντέμης». Είναι επίσης κάποιος που δεν θεωρεί παρωχημένη την υπενθύμιση ότι κάποτε το ΚΚΕ συγκυβέρνησε με τη δεξιά, ο Φλωράκης με τον Μητσοτάκη -και αυτό ήταν το επιχείρημα με το οποίο ο Λεβέντης πίστεψε πως αποστόμωσε τις φωνές από τα κομμουνιστικά έδρανα που τον αποκάλεσαν «λαγό» της εξουσίας.

Το Άρσεναλ-Ολυμπιακός προκάλεσε αλλαγή στους κανονισμούς

Συνήθως τους βλέπουμε και κράζουμε FIFA και UEFA που χρησιμοποιούν αυτούς και δεν εισάγουν μια και καλή την τεχνολογία γραμμής για να τελειώνουμε μια και καλή με το ντιμπέιτ του «πέρασε, δεν πέρασε η μπάλα».

ΣΑΝΟΣ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! ΕΝΦΙΑ: Τώρα που θα πληρωθεί αυξημένος, υπόσχονται αφορολόγητο ξεφτίλα... του χρόνου

Σχέδιο για αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ από το 2016 επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Οι σκέψεις αφορούν τη θέσπιση αφορολόγητου ορίου το οποίο σύμφωνα με την «Καθημερινή» δεν θα ξεπερνά τις...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Έρχονται 11 μέτρα «φωτιά» για 2,5 δισ. ευρώ- Ποιοι θα επιβαρυνθούν

Αυξήσεις σε φόρους εισοδημάτων για μικρομεσαίους επαγγελματίες, αγρότες, ιδιοκτήτες ακινήτων, μισθωτούς και συνταξιούχους επιφυλάσσει ο νέος προϋπολογισμός.

Πήγε στρατό αρτιμελής, απολύθηκε Ι5, αλλά το Δημόσιο δεν τον αποζημίωσε

Ο άλλος ο ηλίθιος που τον πυροβόλησε ούτε γάτα ούτε ζημιά... στόχευαν λαθρομετανάστες ευθεία μπροστά τους αλλά ο άλλος πυροβόλησε τον διπλανό του

Νεαρός στρατιώτης πήγε να υπηρετήσει την πατρίδα στην Ελληνοαλβανική μεθόριο και κυνηγώντας λαθρομετανάστες πυροβολήθηκε από συνάδελφό του έμεινε ανάπηρος για όλη του τη ζωή - Το Δημόσιο αρνήθηκε να του δώσει αποζημίωση γιατί πυροβολήθηκε χάριν αστεϊσμού, αλλά το ΣτΕ του επιδίκασε 176.082 ευρώ

ΠΙΝΑΚΑΣ-Η ομοιότητα Τσίπρα-ΓΑΠ και η διαφορά τους με Σαμαρά...

Η 1η φορά αριστερά είναι η κυβέρνηση που μετά τον ΓΑΠ το 2011 αυξάνει...

Βρούτσης: Χάθηκαν 240.000 θέσεις εργασίας μέχρι 2016 με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ

"Να το μάθουν οι νέοι κ οι άνεργοι τ πατρίδας μας!Χάθηκαν 240000 θέσεις εργασιας μέχρι 2016 με ευθύνη Συριζα.Διαβαστε" έγραψε ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στο Twitter και ανάρτησε την παρακάτω ανακοίνωση με αποσπάσματα από τον Προυπολογισμό όπου ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται πως...

Ο Άδωνις ετοιμάζει "στρατό" με εθελοντές (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Κυψέλη βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συγκέντρωση που οργάνωσε ο "πυρήνας" εθελοντών του.

Τζιτζικώστας από την Πάτρα: Ετσι θα νικήσω τον Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα.

Οι προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το μέλλον της ΝΔ

Η προστασία των αδύναμων πρέπει να είναι προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», εν όψει των εκλογών για την ηγεσία της Ν.Δ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ! Φτύσιμο από Λιου σε Τσακαλώτο: Κάντε μεταρρυθμίσεις και βλέπουμε για το χρέος

Πάντως πρέπει να είσαι μεγάλο γίδι για να πιστεύεις τις μούφες των ΣΥΡΙΖΑίων ότι οι αμερικάνοι μπορεί να επιβάλλουν στους ευρωπαίους το κούρεμα όταν το 90% του χρέους βρίσκεται σε ευρωπαϊκά χέρια... μιλάμε για απίστευτες πίπες

Με το «μαστίγιο» των μεταρρυθμίσεων και το «καρότο» της ελάφρυνσης του χρέους υποδέχτηκε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στη συνάντηση των δύο στο Περού.

ΤΥΧΕΡΟΣ! Πήρε δώρο στα γενέθλια του τη …Μέρκελ!

Με την Άγκελα Μέρκελ γιόρτασε τα γενέθλια του ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος παρέθεσε δείπνο – εργασίας στην Καγκελάριο της Γερμανίας.