21 Νοεμβρίου 2015

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 22-11-2015

Δείτε τα:

ΦΕΚ-ΒΙΝΤΕΟ-Ο Πάνος είναι κύριος! Το απεκατέστησε το κορίτσι...

Έγινε γνωστή σαν ο σαλτιμπάγκος της χρονιάς! Μόλις την απέρριψε το ΠΟΤΑΜΙ και ο Θεοδωράκης , έριξε τηλέφωνο στον Καμμένο κι αυτός έπεσε στα γόνατα (στη φώτο αριστερά σε εκδήλωση του ΠΟΤΑΜΙού και δεξιά μετά από 48 ώρες με τον Πανάρα)... Όχι δεν είναι η Μέρκελ αλλά η γνωστή αίλουρος Τρεμόντι! Τώρα ήρθε η ώρα να την ανταμείψει ο Πανάρας:

Ασύλληπτο το μέγεθος της εθνικής ήττας

Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει, αλλά η λύση δεν βρίσκεται στην συγκυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία ή σε μία οικουμενική κυβέρνηση. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα. Εκλογές ή συμφωνία όλων σε ένα εθνικό πρόγραμμα για την έξοδο από την κρίση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα! Αλλιώς, ας πάρουν το κόστος της κατάρρευσης.

Tρόμος στην Ευρώπη - Κυκλοφορεί στρατός στους δρόμους στις Βρυξέλλες

Οι πρόσφατες πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι έχουν προκαλέσει τρόμο σε όλη την Ευρώπη και μία εβδομάδα μετά, οι Βρυξέλλες βρίσκονται σε συναγερμό.

Μόλις 7.000 ευρώ κόστισε στους τρομοκράτες το μακελειό στο Παρίσι

Οι εξτρεμιστές που σκότωσαν 130 άτομα στο Παρίσι προκαλώντας κύματα αεροπορικών επιδρομών στην Συρία και θέτοντας σε επιφυλακή για πιθανές επιθέσεις ολόκληρο τον κόσμο, χρειάστηκαν μόλις 7.000 ευρώ για να οργανώσουν τις επιθέσεις τους, όπως μεταφέρει το Reuters.

Τουρκία: Διαδηλωτές μπέρδεψαν το ρωσικό προξενείο με... το ολλανδικό

Ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στην Κωνσταντινούπολη κατά των βομβαρδισμών που εξαπολύει η Ρωσία εναντίον της τουρκόφωνης μειονότητας της Συρίας και μπέρδεψαν τη διεύθυνση όπου επρόκειτο να συγκεντρωθούν...

Ο Τζιτζικώστας …σούπερμαν! (ΦΩΤΟ)

Με τη στολή του …σούπερμαν «εμφανίστηκε» ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας στο facebook. Πρόκειται για ένα σκίτσο το οποίο απεικονίζει τον ίδιο ως τον υπερήρωα που μάχεται εναντίον των παθογενειών, όπως τις κλίκες, τους «βαρώνους», την επετηρίδα κ.τ. λ.

ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ! Επιβεβαίωση Μουζάλα ότι 2 τζιχαντιστές από το μακελειό του Παρισιού πέρασαν από την Ελλάδα

Απάντηση στις δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ ότι ο «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ είχε περάσει από την Ελλάδα, έδωσε σήμερα κατά την επίσκεψή του στην Ειδομένη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Εκλογή προέδρου ΝΔ: ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ! Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Οι τέσσερις "μονομάχοι" Απόστολος Τζιτζικώστας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης θα διεκδικήσουν αύριο, Κυριακή 22 Νοεμβρίου την αρχηγία του κόμματος. Δείτε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Ανδρεάδης: Υπάρχει κάμψη των προκρατήσεων 2016 λόγω τρομοκρατίας

Σε διάψευση των απόψεων, ότι τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε άλλες χώρες, θα στείλουν τους τουρίστες στη χώρα μας, προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης με ανάρτηση στο twitτer του.

ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Ακόμα μία απαράδεκτη παρέμβαση του Πάκη και η χαμένη τιμή της «συναίνεσης»

Στην ανάγκη πολιτικής σταθερότητας, αναφέρθηκαν πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας, για να προσθέσουν ότι, είναι «αδιανόητο να γίνεται λόγος για εκλογές ή άλλες εξελίξεις, που θα έθεταν σε κίνδυνο την κυβερνητική σταθερότητα, τώρα που η χώρα μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της, δικαιούται να διεκδικεί από τους εταίρους της σημαντικά πράγματα, όπως είναι ιδίως η ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών και η ελάφρυνση του χρέους».

Λέσβος: "Ξήλωσαν" τα έπιπλα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για χρέος της πρώην Νομαρχίας Σάμου

"Ξήλωσαν" τα έπιπλα του κτιρίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη, σε εκτέλεση της απόφασης που αφορά οφειλή προηγούμενης νομαρχιακής αρχής Σάμου η όποια είχε αντιδικία της με έναν εργολάβο!

ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ 5 ΣΠΙΘΕΣ ΡΕ ΦΛΩΡΕ; Δείτε φωτογραφίες από το ακατοίκητο σπίτι Φλαμπουράρη-Καταδικάζει την καφρίλα η ΝΔ

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι έκαναν εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια. Τόσο ο υπουργός Επικρατείας όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για τρομοκρατική ενέργεια.

Βίντεο: Άγνωστος σκορπά τον τρόμο σε Apple Store κραδαίνοντας ένα σπαθί σαμουράι

Έβγαλε από κάτω από το παλτό του ένα τεράστιο σπαθί και άρχισε να το κραδαίνει στον αέρα, δίνοντας μία «φανταστική» μάχη, μπροστά στους έντρομους πελάτες

Guardian: Χάος στα ελληνικά νησιά με το σύστημα καταγραφής -Οι πρόσφυγες αναγκάζονται να ψεύδονται

Το σύστημα καταγραφής προσφύγων της ΕΕ στα ελληνικά νησιά έχει δημιουργήσει τρεις βαθμίδες, που ευνοεί κάποιες εθνικότητες έναντι άλλων και ενθαρρύνει κάποιες εθνοτικές ομάδες να ψεύδονται ώστε να εξασφαλίσουν προνομιακή μεταχείριση, γράφει ο Guardian.

Προσπάθησε να σώσει τραυματία στο μακελειό του Παρισιού -Μετά κατάλαβε ότι ήταν ο δράστης με τη βόμβα

Μέσα στο χάος που επικράτησε έπειτα από την έκρηξη στο καφέ Comptoir Voltaire, έναν από τους στόχους της επίθεσης της 13ης Νοεμβρίου, ο Ντέιβιντ, ως νοσοκόμος, ενστικτωδώς προσπάθησε να βοηθήσει τους τραυματίες.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΛΕΜΕ! "Τσέπωνε" τις συντάξεις νεκρών συγγενών του!

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων, κατηγορούμενος για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, με συνολικό όφελος που υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ, θα καθίσει ένας κάτοικος της Ρόδου, που εισέπραττε τις συντάξεις συγγενών του, που είχαν πεθάνει.

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΡΕ ΜΑΚΗ! Ο Βορίδης μία ημέρα πριν εκλογές κάνει άνω-κάτω τη ΝΔ

Άνω κάτω κάνει τη ΝΔ ο Μάκης Βορίδης ένα 24ωρο πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος σε συνέντευξη του στο Διουνύση Νασόπουλο και την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! Tσίπρας: Καλώ τους αρχηγούς σε διάλογο

Πράξη αναμένεται να κάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τα όσα είπε χθες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας περί εθνικής συνεννόησης.

Συναγερμός στις Βρυξέλλες-Βρήκαν οπλοστάσιο στο Μόλενμπεκ-Κλειστό το μετρό-

Στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή βρίσκονται οι Βρυξέλλες από το πρωί του Σαββάτου, με το μετρό να κλείνει και ειδικές οδηγίες να δίνονται στους κατοίκους.

Τουρκική αναπάντητη (;) προσβολή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού Τσίπρα στην Άγκυρα

Στην HURRIYET δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «Συστάσεις στον Έλληνα Διοικητή: Να τους πείτε να μην συμπεριφέρνονται έτσι» σύμφωνα με το οποίο ο Διοικητής του Ελληνικού Λιμενικού, ο οποίος επισκέφθηκε την Άγκυρα παράλληλα με τον Έλληνα Π/Θ, σοκαρίστηκε όταν...

ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος: Σήμερα γιορτάζουμε και την επέτειο του μέιλ Χαρδούβελη

Το 'χει ο μπαγάσας ο Βενιζέλος:

Σταμάτησε η κυκλοφορία: Γυναίκα έκανε στριπτίζ σε γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο

Η μελαχρινή γυναίκα, έμεινε μόνο με το εσώρουχο της, προκαλώντας μποτιλιάρισμαΤι γίνεται όταν μία γυναίκα αποφασίζει να πετάξει τα ρούχα της στη μέση του δρόμου; Μποτιλιάρισμα! Αυτό τουλάχιστον έγινε στην περίπτωση άγνωστης γυναίκας, που έκανε στριπτίζ, στην Bay Bridge στο Σαν Φρανσίσκο.

ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΓΙΔΙΑ! Σκόπια προς Ελλάδα: «Θα σας γυρίζουμε όσους μετανάστες μας γυρίζουν»

Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκεόργκι Ιβανόφ, επισήμανε ότι η χώρα του θα ακολουθήσει την πρακτική των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, εφόσον αυτές αρχίσουν να διαχωρίζουν τους πρόσφυγες πολέμου από τους οικονομικούς μετανάστες

Ακόμη και στο Facebook πουλάνε πλαστά συριακά διαβατήρια -Mαζί με συμβουλές εξαπάτησης των αρχών [εικόνες]

Με την προσφυγική κρίση στην κορύφωσή της, η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει καταστήσει σαφές ότι άσυλο θα χορηγείται μόνο σε όσους θεωρούνται πολιτικοί πρόσφυγες ή όσους διαφεύγουν από εμπόλεμες ζώνες.

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ! "Έσπασαν" ομόλογο για να πληρώσουν τις συντάξεις

Ομόλογο 50 εκατ. ευρώ έσπασαν στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τις συντάξεις στις 27 και 30 Νοεμβρίου. Το ποσό που χρειάζονται για τους 1,1 εκατ. συνταξιούχους είναι 280 εκατ. ευρώ, αλλά λείπουν τα 50 εκατ. τα οποία θα τα πάρουν με ρευστοποίηση ομολόγων γιατί όπως αναφέρεται στο έγγραφο της απόφασης που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος "τα ταμειακά διαθέσιμα δεν επαρκούν".

H Ερμού στην παγκόσμια λίστα με τους πιο ακριβούς εμπορικούς δρόμους

H Ελλάδα εντάχθηκε στην παγκόσμια λίστα με τους 64 πιο ακριβούς δρόμους για το 2014, σύμφωνα με έρευνα της « I A Cushman & Wakefield Research Publication» (2014/2015).

ΆΛΛΟ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! Το συμβούλιο φυλακών και όχι ο ανακριτής θα αποφασίζει για τις "φοιτητικές" άδειες Ρωμανού

Το θέμα της φοίτησης του Νίκου Ρωμανού αλλά και τυχόν άλλων κρατουμένων με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκι) επανέρχεται, μετά τις βολές που δέχεται το υπουργείο Δικαιοσύνης μέσω δημοσιευμάτων για την διάταξη νόμου που σχεδιάζεται.

Επιβεβαίωση από την ΕΛ.ΑΣ. ότι πέρασε και δεύτερος τζιχαντιστής κι ο αστείος Τόσκας πουλάει τσαμπουκά στους Γάλλους

Πηγές του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ επιβεβαιώνουν τη διέλευση του δεύτερου τζιχαντιστή.

Διήλθε με τις μεταναστευτικές ροές στις 3 Οκτωβρίου, φωτογραφήθηκε και καταχωρήθηκε στο Eurodac. Έλαβε ταξιδιωτικό έγγραφα και συνέχισε την πορεία του από τη στιγμή που δεν υπήρχε σήμανση ως προς τη δράση του.

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ! Φλαμπουράρης: "Τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μου - Καταφεύγω στη Δικαιοσύνη"

Τρομοκρατική χαρακτηρίζει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης την εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα στο σπίτι του. Καταγγέλλει ότι είναι αποτέλεσμα της επίθεσης που ξεκίνησαν σε βάρος του η διαπλοκή σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους.

CIA κατά Σνόουντεν για το μακελειό στο Παρίσι: "Έχει αίμα στα χέρια του"

Λίγες ημέρες μετά το απίστευτο αιματοκύλισμα στο Παρίσι, οι ανώτεροι αξιωματικοί της CIA κατηγορούν για τις τρομοκρατικές επιθέσεις τον Έντουαρντ Σνόουντεν. Τον κατηγορούν ότι δίδαξε ισλαμιστές τρομοκρατές να χρησιμοποιούν την κρυπτογράφηση και να αποφεύγουν την τυπική ηλεκτρονική επικοινωνία για να αποφεύγουν τον εντοπισμό.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Εγώ δεν θα κάνω συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως ζητάει ο Μεϊμαράκης

"Είναι ένα ωραίο περιτύλιγμα για συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ" ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης.

ΒΙΝΤΕΟ-Βαγγέλας: Πάει στις κάλπες μουγγός και ανοιχτή την πρόταση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Με σλόγκαν παλεύει για την ψήφο των Νεοδημοκρατών

«Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, μόνη αξιόπιστη δύναμη, δύναμη σιγουριάς, σταθερότητας και ελπίδας, είναι η...

ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ! Τζιτζικώστας: Η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει συναίνεση στην κυβέρνηση- Αυτό είναι συνενοχή

Πολύ πιο επικίνδυνο είναι να παραμείνει μία τέτοια κυβέρνηση, από το να πάμε σε εκλογές για να απαλλαγεί η χώρα, τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Συνελήφθη στην Τουρκία εμπλεκόμενος στις επιθέσεις στο Παρίσι -Βρήκε τους στόχους που χτύπησαν οι δράστες

Εναν άνδρα που φέρεται ότι ήταν εκείνος που βρήκε τους στόχους που «χτύπησε» το Ισλαμικό Κράτος στις αιματηρές επιθέσεις του Παρισιού συνέλαβε η τουρκική αστυνομία.

ΜΠΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ; Χιλιάδες πρόσφυγες εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη – ΒΙΝΤΕΟ

Για τέταρτη συνεχή ημέρα μετανάστες και πρόσφυγες παραμένουν εγκλωβισμένοι στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - Σκοπίων, στο ύψος της Ειδομένης.

«Αυτό είναι για το Παρίσι»: Το μήνυμα «βόμβα» της Ρωσίας προς τους τζιχαντιστές

Η Ρωσία έχει δεσμευτεί να κλιμακώσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, στον απόηχο της συντριβής του αεροσκάφους της και της τραγωδίας στη γαλλική πρωτεύουσα

ΒΙΝΤΕΟ-Κυριάκος: Όχι σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ-Καλώ τους "περαστικούς" που δεν θέλει ο Μεϊμαράκης να έρθουν να ψηφίσουν

Ενας μεγάλος συνασπισμός δεν θα λειτουργήσει προς όφελος της χώρας, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο συνεννόησης με την παρούσα κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε επικίνδυνη.

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε λίγο μετά από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

ΦΕΚ-Πόλεμος Κουρουμπλή-Φίλη-Τσίπρα με την ανεργία!! Δείτε πόσα κομματόσκυλα διορίζουν ΕΠΙΠΛΕΟΝ και με μισθούς μάνατζερ... όχι φτωχομπινιές!

Δεν του έφταναν οι σύμβουλοι και οι παρατρεχάμενοι και αποφάσισε να διορίσει με τη μία άλλους 10!!! Και επειδή... δεν υπήρχαν θέσεις είπε να τις δημιουργήσει... το θέμα είναι πως αφού οι 5 είναι μετακλητοί και θα πληρώνονται από τις άλλες δουλειές τους, τα...

Aστυνομικός πυροβολεί ληστή στο κεφάλι σε τράπεζα στη Βενεζουέλα [βίντεο]

Σε μεγάλη τράπεζα στο Σαν Ντιέγκο της Βενεζουέλας επιχείρησε να κλέψει ένας ληστής, αλλά τελικά έπεσε... θύμα.

Λονδίνο - Ασυλία σε όσους παραδώσουν τα παράνομα όπλα τους

Μία εβδομάδα μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε σήμερα ότι όσοι δεχτούν να παραδώσουν στις αρχές, εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, τα όπλα που κατέχουν παρανόμως, δεν θα διωχθούν ποινικά.

Απαγόρευσαν την κυκλοφορία σε κωμόπολη της Γαλλίας - Ισχύει για όλους από τις 22:00-06:00

Για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια στη Γαλλία, οι αρχές απαγόρευσαν την κυκλοφορία σε μια κωμόπολη, τη Σανς, στο πλαίσιο της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που κηρύχθηκε μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου.

Ο Ιβάν… στηρίζει Τζιτζικώστα (ΦΩΤΟ)

[Να πούμε ότι οι δυό τους είναι φίλοι και όποτε ο Σαββίδης είναι Ελλάδα συναντιούνται για φαγητό... ε, έχουμε και τον Παπαμιμίκο που θα παντρευτεί την ανιψιά του Σαββίδη οπότε έχουν κι αυτό το "δεσμό"]

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας φαίνεται πως έχει έναν πολύ ισχυρό συμπαίκτη στην εκλογική μάχη της Κυριακής.

Ακροδεξιός προκαλεί: Να φυλακίζονται οι πρόσφυγες σε ελληνικό νησί ή στη Λαμπεντούζα

Την εγκατάσταση κοινών ευρωπαικών στρατοπέδων φυλάκισης τζιχαντιστών σε ένα ελληνικό νησί ή στην ιταλική Λαμπεντούζα, ζητά ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, ο αρχηγός του αυστριακού ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων.

Ξηλώνει τις αποφάσεις της Σαββαΐδου το κομματόσκυλο διάδοχος της -Ακυρώθηκε ο επανέλεγχος στην εταιρεία Gennet

Ακυρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της πρώην Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Αικατερίνης Σαββαΐδου για επανέλεγχο του προστίμου των 78 εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία Gennet ΑΕ, με απόφαση του ΣΥΡΙΖΑίου Ιωάννη Μπάκα οποίος έχει ορισθεί ως αναπληρωτής της για το χρονικό διάστημα από τη λήξη της θητείας της, μέχρι τον διορισμό του διαδόχου της.

Ανοίγει λογαριασμό στο Facebook ο ΟΑΕΔ

Ο ΟΑΕΔ επεκτείνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Ο Οργανισμός δημιούργησε το δικό του λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να διευρύνει τις δυνατότητες επικοινωνίας με ανέργους, εργαζόμενους, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και φορείς.

ΦΩΤΟ-Γέμισε το Πάλαι ο Τζιτζικώστας: «Την Κυριακή χαλάμε τα σχέδια του Τσίπρα και των παλαιών συστημάτων»

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό στο Παλαί Ντε Σπορ, μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στην κεντρική εκδήλωση της Θεσσαλονίκης.

Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα η ΝΔ να κερδίσει και πάλι τη μάχη των ιδεών

Παρών ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην ομιλία του Κυριάκου
Κατάμεστο είναι το ballroom του ξενοδοχείου Intercontinental για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, εν όψει των εκλογών για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας την ερχόμενη Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Μεϊμαράκης: Είναι η δικιά μας γιορτή

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με ανάρτηση του στο Twitter κάλεσε τους φίλους του κόμματος να πάνε...

Γεωργιάδης: «Αν σας αρέσει η ΝΔ όπως τη βλέπετε ψηφίστε τον κ. Μεϊμαράκη»

«Θα εκλεγώ πρόεδρος την άλλη Κυριακή» είπε ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Υπογράμμισε επίσης, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι μετά τη μαζικότητα που είχε η προεκλογική του ομιλία στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης διαπίστωσε και είναι βέβαιος ότι θα είναι ο νέος ηγέτης του κόμματος.