17 Μαΐου 2016

Η ΝΔ για τον ΤΑΡ: Ο Τσίπρας τρέχει λαχανιασμένος να εγκαινιάσει ένα έργο που υπονόμευε-Έξαλλος ο Σταμάτης

Τα εγκαίνια του αγωγού TAP στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι ο Πρωθυπουργός «τρέχει λαχανιασμένος να εγκαινιάσει ένα έργο που χτυπούσε και υπονόμευε».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου “ΤΑΡ” είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που οραματίστηκε, σχεδίασε και δρομολόγησε η Νέα Δημοκρατία.

Σήμερα, ο κ. Τσίπρας υποκλίνεται στο έργο αυτό.

Τρέχει λαχανιασμένος να εγκαινιάσει ένα έργο, που ο ίδιος συνειδητά χτυπούσε και συστηματικά υπονόμευε. Όπως ακριβώς έκανε και με την Cosco.

Αυτός είναι ο κ. Τσίπρας. Τελευταίος στα έργα ανάπτυξης, πρώτος στις καταιγίδες φόρων».

Σταμάτης: Ο Τσίπρας έβριζε τον Σαμαρά για τον αγωγό ΤΑΡ και τώρα τον εγκαινιάζει

Ενα έργο που ως τώρα απέρριπτε εγκαινιάζει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, τον αγωγό ΤΑΡ, ο οποίος υπεγράφη επί πρωθυπουργίας Σαμαρά, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη.

Σε δήλωσή του ο κ. Σταμάτης αναφέρει:
«Οταν ο Σαμαράς υπέγραψε τον ΤΑΡ το 2013, ο Τσίπρας είχε ανέβει στα κάγκελα και τον κατηγορούσε πως ο αγωγός αυτός εξυπηρετεί αμερικανικά συμφέροντα. Σήμερα ο Τσίπρας εγκαινιάζει και εκθειάζει τον ΤΑΡ, χωρίς ντροπή και χωρίς συγνώμη για τις συκοφαντίες του σε βάρος του Σαμαρά!

Συκοφαντώντας τους αντιπάλους του και εξαπατώντας τον λαό έγινε πρωθυπουργός και τώρα οικειοποιείται τα έργα τους! Χωρίς συγνώμη και χωρίς τσίπ (ρ) α…»