27 Ιανουαρίου 2016

ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ Η ΑΤΙΜΗ! Τσιμπούλκοβα: Γιόρτασε τον αποκλεισμό της με μια γυμνή φωτογράφιση [εικόνες]

Η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στο φετινό Australian Open αφού αποκλείστηκε νωρίς στο Grand Slam, ωστόσο φαίνεται πως δεν την πήρε από κάτω ψυχολογικά.

ΦΩΤΟ-ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ! Stress Test σε κολάν έκανε η Κω/λου

Με… casual εμφάνιση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός το βράδυ της Δευτέρας την πρώην πρόεδρο της Βουλής, η οποία θέλησε να παρακολουθήσει παράσταση.

ΓΑΪΔΟΥΡΙ! Έκραξαν τον Μουζάλα... κι αυτός άναψε τσιγάρο μέσα στην αίθουσα και περίμενε!!

Τσιγάρο μέσα σε αίθουσα εκδηλώσεων ρε καραγκιόζη;

Αναψαν τα αίματα σε ομιλία του Γιάννη Μουζάλα, στη Θεσσαλονίκη, αργά το απόγευμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Δηλ. αυτή τώρα διαφημίζει γυαλιά;

Το όνομά της είναι kylie. Είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα που κυκλοφορούν στη… πιάτσα και πρόσφατα έκανε μια διαφήμιση για γνωστή εταιρία γυαλιών ηλίου. Η kylie είναι μπροστά σε μια πισίνα φορώντας ένα ολόσωμο αλλά αποκαλυπτικό μαγιό, δείχνοντας σε όλους τα μοντέρνα γυαλιά αλλά και τα…

ΒΙΝΤΕΟ-Ανυποχώρητοι οι επιστημονικοί φορείς για το ασφαλιστικό

Ανυποχώρητοι στο ζήτημα της μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού παραμένουν οι επιστημονικοί φορείς, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους και συντονίζοντας τη δράση τους με τους αγρότες και άλλους επαγγελματίες, «για την ανατροπή», όπως αναφέρουν «της λογικής που αποδυναμώνει τον παραγωγικό ιστό της χώρας, δημιουργεί ανεργία, υπανάπτυξη, μετανάστευση και εντείνει τα φαινόμενα της φοροδιαφυγής και άλλων γκρίζων ζωνών στην οικονομία».

Φωτο της τραγουδίστριας Μελέτη από το ντεμπούτο της στην πίστα – Όπως δεν την έχετε ξαναδεί‏

Στον ρόλο της τραγουδίστριας μπήκε για τα καλά η Ελεονώρα Μελέτη, κάνοντας το παρθενικό της ντεμπούτο στην πίστα νυχτερινού στέκι διασκέδασης στην οδό Πειραιώς.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! ΥΠΕΣ για Άδωνι: "Πιστός θιασώτης του γκαιμπελισμού"! Tweet και "πόλεμος"!

Προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο! Λένε ότι πέρσι ο Σαμαράς είχε 1200 μετακλητούς και αυτοί έχουν 600 ενώ οι υπόλοιποι μέχρι το 1900 που δείχνει ο πίνακας είναι των δήμων... επειδή ομως ο πίνακας δείχνει τον ίδιο αριθμό πέρσι και φέτος, περίπου 1900 σύμφωνα με τα λεγόμενά τους επι Σαμαρά οι δήμοι είχαν 1900 (σύνολο)-1200(Σαμαράς-υπουργοί)=700 μετακλητούς και τώρα με Τσίπρα έχουν 1900-600=1300!! Δηλ. ο ΣΥΡΙΖΑ επέτρεψε στους Δημάρχους που είναι στην πλειοψηφία τους ΝΔ να διπλασιάσουν τους μετακλητούς... χαχα καλό ρε γελοίοι... γελάσαμε 

Για "ρεσιτάλ υποκρισίας, φθηνού λαϊκισμού" και γκαιμπελισμό κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με αφορμή ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ στο twitter πίνακα με τον αριθμό μετακλητών στο Δημόσιο. Δείτε το tweet και διαβάστε την σκληρή επίθεση του υπουργείου.

Η ερώτηση για τα... γυμνά αγάλματα που ξάφνιασε τον Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκάλεσε μια ερώτηση που δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Σκηνοθέτης της ΕΡΤ πέθανε από τον ιό της γρίπης H1N1

Ο Γρηγόρης Οικονομίδης «έφυγε» από τη ζωή τη Δευτέρα - Συγγενείς και φίλοι τού είπαν το τελευταίο αντίο την Τρίτη στην Κερατέα

Έφυγε από τη ζωή ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής ο γνωστός σκηνοθέτης της ΕΡΤ, Γρηγόρης Οικονομίδης «χτυπημένος» από τον ιό της γρίπης Η1N1.

Επιστήμονες ανακάλυψαν το μεγαλύτερο γνωστό ηλιακό σύστημα

Ο πλανήτης χρειάζεται ένα εκατομμύριο χρόνια προκειμένου να διαγράψει την πορεία του γύρω από το άστρο

Το σύμπαν δεν παύει να εκπλήσσει ακόμη και τους πιο έμπειρους επιστήμονες. Σύμφωνα με ανακοίνωση, επιστημονική ομάδα ανακάλυψε το μεγαλύτερο ηλιακό σύστημα που έχει εντοπιστεί μέχρι τώρα στον τομέα της εξερεύνησης του διαστήματος.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν έξω από το σπίτι του Τσίπρα και πέταξαν πέτρες

Περίπου 2000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, πήγαν στην οικία του πρωθυπουργού στην Κυψέλη για να διαμαρτυρηθούν για το «κλείσιμο» της 13

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΣΤΟ 1/4 ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Επεκτείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας -Τουλάχιστον 23 νεκροί

Δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας της Τουρκίας σκότωσαν 20 Κούρδους αντάρτες στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, ενώ τρεις Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε επίθεση ανταρτών, ανακοίνωσε το τουρκικό γενικό επιτελείο, ενώ οι αρχές επέκτειναν την απαγόρευση κυκλοφορίας και σε άλλες συνοικίες της μεγαλύτερης πόλης της περιοχής, του Ντιγιάρμπακιρ.

Η δήλωση του Μητσοτάκη για την θεατρική παράσταση με κείμενα του Ξηρού

Την απόφαση του Εθνικού Θεάτρου να ανεβάσει παράσταση βασισμένη σε κείμενα του Σάββα Ξηρού σχολιάζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαδηλωτές πέταξαν τομάτες στον Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Εξαγριωμένοι διαδηλωτές πέταξαν τομάτες στον Ντόναλντ Τραμπ, κατά την προεκλογική ομιλία του, στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, την Τετάρτη.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση σύζυγος και κόρη του παιδόφιλου: Τι δηλώνει για τον δράστη

Συγκλονισμένη είναι η εν διαστάσει σύζυγος του 52χρονου παιδόφιλου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι προέβη σε ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μαθήτριας στον Γέρακα και προφυλακίστηκε.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ "ΟΥΓΚ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ"! Τι αλλάζει για τους Έλληνες σε περίπτωση «Grexit» από τη Σένγκεν

Πώς θα διακινούνται τα προϊόντα, τι θα ισχύει για τους τουρίστες και πώς θα ταξιδεύουμε στο εξωτερικό - Τι είναι η Συνθήκη Σένγκεν και τι εξασφαλίζει στα κράτη που την έχουν υπογράψει - Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που κινδυνεύει να χάσει η Ελλάδα σε περίπτωση αποπομπής της από τον κοινό ευρωπαϊκό χώρο ελεύθερης διακίνησης προσώπων και προϊόντων

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ... ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! Νανά Παλαιτσάκη: Γιατί την είχε απολύσει ο Τέρενς Κουίκ από τον ΑΝΤ1;

Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει τι είχε συμβεί τότε στον ΑΝΤ1...

Η Νανά Παλαιτσάκη αποκάλυψε στον Θέμο Αναστασιάδη τον λόγο που την απέλυσε ο Τέρενς Κουίκ κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κόλπου, τη δεκαετία του '90. «Όταν έφυγα για τον πόλεμο είχα πει στη μάνα μου ότι πάω για ρεπορτάζ μόδας στη Ρώμη γιατί ήταν καλοκαίρι και το παιδί το είχε μαζί της και το έμαθε από την τηλεόραση. Με απέλυσε ο Τέρενς Κουίκ γιατί...

Ποιος είναι ο Μήτσος... ο μαλ@κας που πήγε την Μέρκελ και τον Σόιμπλε στα μπλόκα - ΦΩΤΟ

Αυτού του φταίει η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε και όχι τα χάλια μας...

Οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας επιστρατεύοντας το χιούμορ τους, κατασκεύασαν χάρτινα ομοιώματα της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελας Μέρκελ, του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και τα τοποθέτησαν πάνω σε ένα πόνυ.

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ! To ΔΝΤ απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα - Θέλει άμεσα μείωση 15% σε όλες τις συντάξεις - Ο "ύποπτος" ρόλος του Τόμσεν

- Το ΔΝΤ απορρίπτει τη συμφωνία και επιμένει ότι το βάρος των περικοπών πρέπει να βαρύνει το μέσο Έλληνα
- Συζητά επίσης την πιθανότητα να ζητήσει περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων
- Αδιάλλακτος εμφανίζεται ο επικεφαλής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Πολ Τόμσεν
- Η Κομισιόν βλέπει με καλό μάτι την ελληνική πρόταση για το συνταξιοδοτικό

ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ! Die Zeit: Φταίνε οι Ελληνες για το προσφυγικό –Εξω με τις κλωτσιές από την Σένγκεν

Την ευθύνη στην Ελλάδα και την κυβέρνηση της για το προσφυγικό, και την αντιμετώπισή του, ρίχνει με άρθρο της η γερμανική εφημερίδα «Die Zeit».

ΝΔ: Πανικός στο Μαξίμου, «γύμνια» και συντριβή του πρωθυπουργού

Ο «πόλεμος» μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό, καλά κρατεί.

Κρατική ενίσχυση 4,52 εκατ. ευρώ στα κόμματα - Δείτε πώς θα μοιραστεί το ποσό

Ως πρώτη δόση της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης για το 2016

Ποσό 4.520.600 ευρώ κατανέμεται στα δικαιούχα κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων, ως πρώτη δόση της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης για το 2016.

Γιατί το καπάκι του στυλό έχει τρύπα μπροστά; Θα μείνετε άναυδοι με την απάντηση!

Είναι ένα αντικείμενο που το έχουμε χρησιμοποιήσει όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας. Είτε όταν γράφαμε εξετάσεις στο σχολείο, είτε όταν θέλουμε να κρατήσουμε σημειώσεις στο γραφείο. Ο λόγος για το στυλό Bic ο οποίος εφευρέθηκε το 1949 και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο για κάθε παιδί, όταν πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο για να αγοράσει σχολικά είδη.

Οι κουτοπόνηροι δίνουν άρον-άρον 7,32 εκ. ευρώ για να… ξεγελάσουν τους αγρότες

Στην καταβολή αποζημιώσεων ύψους 7,32 εκατ. ευρώ σε 7.846 δικαιούχους παραγωγούς για ζημιές στη φυτική παραγωγή και στο ζωικό κεφάλαιο, προχωρεί ο ΕΛΓΑ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλά για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ από τη... «Μακεδονία»

Που είναι το περίεργο; Αφού αυτοί τα προστατεύουν και ο Τσίπρας τα άνοιξε, ποιον θα υποστηρίξουν; Αυτόν που τους απειλούσε και προσπάθησε να τους εκβιάσει με "πρόσφυγες"; Είπαμε! Γερμανοί είναι, όχι μαλ@κες!

Απόλυτη προτεραιότητα έχει η βελτίωση της φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη γερμανική κυβέρνηση

H CIA αποκαλύπτει τα αρχεία της για τα UFO (και ως συνήθως υπάρχει και ελληνικός... δάκτυλος)

Αν είστε φανατικοί της σειράς «X-Files» και των θεωρειών συνωμοσίας για την ύπαρξη των UFO το άνοιγμα των αρχείων της CIA σχετικά με το θέμα θα προκαλέσει σωρεία συζητήσεων, ιδίως όταν μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ένα... ελληνικό μυστικό

«Ασφυξία» και πάλι στην Ειδομένη με 2.000 εγκλωβισμένους μετανάστες

Οι αρχές των Σκοπίων έκλεισαν εκ νέου το σημείο διέλευσης προσφύγων και μεταναστών

«Ασφυξία» έχει δημιουργηθεί και πάλι στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, καθώς οι αρχές της γειτονικής χώρας έκλεισαν, από το μεσημέρι της Τετάρτης, το σημείο διέλευσης των προσφύγων.

BINTEO-Η ξανθιά αγρότισσα που… έβαλε φωτιά στα μπλόκα!

Ένα από τα πιο δυναμικά μπλόκα των αγροτών είναι και αυτό στην Σωληνουργεία της Κορίνθου στο οποίο συμμετέχουν και γυναίκες που μάλιστα κλέβουν την παράσταση.

ΣΥΡΙΖΑίοι ΠΡΟΣΟΧΗ! Οδηγούσε και τον έπαιζε.... φυσικά σκοτώθηκε

Ο 58χρονος άνδρας, έβλεπε πορνό στο κινητό του καθώς οδηγούσε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΞΥΔΑΚΗΣ! Χατζάκης: Εκεί που ανεβαίνει το έργο του Ξηρού, είχα προγραμματίσει Τένεσι Ουίλιαμς

«Το Εθνικό δεν μπορεί να απολογείται στον εκάστοτε δολοφόνο» δήλωσε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού

Ο Σωτήρης Χατζάκης επανέρχεται στο Εθνικό Θέατρο με το κλασσικό αριστούργημα του Ντοστογιέφσκι «Έγκλημα και Τιμωρία» και ανησυχεί για όλα όσα «ανεβαίνουν» καθημερινά στην σκηνή της Ελλάδας: από τα γλωσσικά γκέτο έως τις δολοφονίες του Σάββα Ξηρού...

Επίθεση Μουζάλα κατά Καμμένου για τα hot spots

Αιχμές για τη στάση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στο προσφυγικό άφησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Γιάννης Μουζάλας, ενώ επέκρινε τη στάση του βέλγου υπουργού Ασύλου («είπε να πνίξουμε τους μετανάστες με το push back, είναι ποινικό αδίκημα αυτό») αλλά και της Τουρκίας στο προσφυγικό.

Αλεξία Μπακογιάννη: Κόβουν τη σύνταξη τη μάνας του Αξαρλιάν και κάνουν παράσταση για τις συνθήκες κράτησης Ξηρού καιπως τάχα η Αστυνομία του απέσπασε παράνομα την απολογία του

Την οργή των συγγενών των θυμάτων των τρομοκρατικών οργανώσεων εξέφρασε η Αλεξία Μπακογιάννη με αφορμή την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Σάββα Ξηρού και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Αυξήθηκαν κατά 1,6 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη τον Δεκέμβριο

Σε 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ ανήλθαν μέσα ένα μόλις μήνα, τον Δεκέμβριο, τα ληξιπρόθεσμα χρέη των πολιτών προς το Δημόσιο.

Βουλή: Πήραν πίσω άρον - άρον δυο τροπολογίες μετά τις φωνές των κομμάτων

Πίσω πήραν δυο τροπολογίες που αφορούσαν την Επιτροπή Ανταγωνισμού και τις απαλλοτριώσεις, οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομίας και Δικαιοσύνης προκειμένου να επανακατατεθούν εμπρόθεσμα και αφού προηγηθεί συζήτηση.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡ ΛΕΜΕ! Σάλος στη Βρετανία για την περιφρονητική δήλωση του Κάμερον για τους πρόσφυγες

Σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει την σπουδαιότητα της πρόσφατης επίσκεψης του πολιτικού του αντιπάλου, Τζέρεμι Κόρμπιν, στον προσφυγικούς καταυλισμούς στη βόρεια Γαλλία είπε ότι ο ηγέτης των Εργατικών απλώς συναντήθηκε με ένα «τσούρμο μετανάστες»

Γιούχαραν τον κυλικειάρχη που ασέλγησε σε μαθήτριες -«Συγνώμη, είμαι ένα τέρας, τα ομολογώ όλα» [εικόνες]

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας ο 52χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μαθήτριας στον Γέρακα.

Κουμουτσάκος: Δεν θα πρέπει η ΕΡΤ να λειτουργεί ως τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ

«Ουσιαστική» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη.

Σαράντα βουλευτές της ΝΔ καλούν τον Τσίπρα να ερευνήσει τις ευθύνες Βαρουφάκη για το «Plan X»

Χαρακτηρίζουν «μεγάλο σκάνδαλο» την πολιτική της «πρώτης φοράς Αριστερά» και μιλούν για νομικές ευθύνες που «ακουμπούν» και τον πρωθυπουργό

Να «σπάσει» την εκκωφαντική του σιωπή για το «Βαρουφάκης-gate» καλούν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, 40 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας του να απαντήσει εάν προτίθεται να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη διερεύνηση των ευθυνών που προκύπτουν από τις ενέργειες του πρώην υπουργού Οικονομικών και οι οποίες ώθησαν σε άμεσο και απτό κίνδυνο εξόδου της χώρας από το ευρώ, ασύντακτης χρεοκοπίας και καθολικής οικονομικής καταστροφής.

Αγρότες στη Μεσσήνη προπηλάκισαν και κυνήγησαν τον λαφαζανικό Πετράκο κι ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση στήριξής του

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας κάνει λόγο για «σοβαρό αντιδημοκρατικό ατόπημα»-Τι απαντά ο ίδιος

Επίθεση από αγρότες στο μπλόκο της Μεσσηνίας δέχτηκε το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας και πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος.

ΣYNEXIZONTAI ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ 5-1! Κομματόσκυλο του Καμμένου προωθείται για διευθύνων σύμβουλος στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κομματικοί διορισμοί δίχως τέλος αλλά όχι με τον κανόνα 4-2-1 που κατηγορεί ο Τσλιπρας τη ΝΔ αλλά με το 5-1... 5 ΣΥΡΙΖΑίοι 1 ψεκασμένος - Το υπουργείο Υποδομών προωθεί δύο κομματικά στελέχη για την «ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ»

Ένας «άνθρωπος από την αγορά» για το Πρόγραμμα της ΝΔ

Ο κ. Γιώργος Στεργίου εργάστηκε σε μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εταιρίες (Shell, Mobil, Toyota, Unimac) και θήτευσε ως Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, Καταναλωτή, καθώς και ως Ειδικός Γραμματέας Εποπτείας Αγοράς, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Συγκλονιστικό! Μια Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ανταρκτική (φωτογραφίες)

Προκαλεί εντύπωση και ρίγη συγκίνησης στους πιστούς η Αγία Τριάδα, μια Ορθόδοξη Εκκλησία σε ένα από τα πιο… αφιλόξενα σημεία του πλανήτη, στην Ανταρκτική.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΑ! Τρικυμία εν κρανίω πάλι ο Καμμένος δεν ήξερε ποιος ήταν αρχηγός της ΝΔ το 2001

Ιστορικό λάθος έκανε από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφερόμενος στον Τάσο Γιαννίτση ως υπουργό Εργασίας, σχολίασε πως πρόεδρος της ΝΔ, που ασκούσε κριτική στο ασφαλιστικό ήταν...

Μέχρι κι η Κω/λου γελάει με τον Τσακαλώτο για τα... "άπταιστα κορακίστικα"

Την ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στη βουλή για το ασφαλιστικό σχολίασε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

ΚΛΑΙΩ! Κομμουνίστρια έφορος αρχαιοτήτων δεν άφησε τον "προσκυνημένο" Πάκη να επισκεφθεί το Ορφανοτροφείο του Καποδίστρια [εικόνες]

Στην Αίγινα μετέβη την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της επετείου άφιξης και ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα ως Πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος στις 26 Ιανουαρίου του 1828.

Κυριάκος vs. Τσίπρας.... ποιος κέρδισε τη μάχη της τεκεθέασης - ΠΙΝΑΚΑΣ

Τα... νούμερα έφεραν πρώτο τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Αν η κόντρα στη Βουλή είχε κάποιον νικητή στην κόντρα του Πρωθυπουργού και αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην... τηλεθέαση, τότε αυτός ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άδωνις: Πόσο πλήρωσε τον Ξηρό το Εθνικό Θέατρο για τα πνευματικά δικαιώματα;

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έφερε το θέμα στη Βουλή με ερώτησή του προς τους υπουργούς Παιδείας και Πολιτισμού

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Πολιτισμού και Αθλητισμού και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αναφορικά με την απόφαση της νέας καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Εθνικού Θεάτρου να «ανεβάσει» έργο στο οποίο έχουν χρησιμοποιηθεί αποσπάσματα από το αυτοβιογραφικό βιβλίο του Σάββα Ξηρού κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β’ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΝΑΕ ΝΙΚΗ! Κομισιόν: Έχετε τρεις μήνες να ελέγξετε τις ροές λάθρο... μετά σας πετάμε έξω

Ντομπρόφσκις: Η Ελλάδα έχει παραμελήσει σημαντικά τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ - Εάν η έκθεση της Επιτροπής υιοθετηθεί από τα κράτη μέλη, η Ελλάδα θα έχει τρεις μήνες για να ελέγξει τα εξωτερικά της σύνορα - Αν η Αθήνα αποτύχει, η Κομισιόν μπορεί να προτείνει την επαναφορά συνοριακών ελέγχων μέχρι και δύο χρόνια

ΦΩΤΟ-ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ! Η ξανθιά μποξέρ που τρέλανε τον Πούτιν -Κάτι συμβαίνει

Όταν αφορά στον Βλαντιμίρ Πούτιν τα ρωσικά -και όχι μόνο- Μέσα φαίνεται πως παίρνουν φωτιά.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, μετά δηλαδή τον χωρισμό του από την σύζυγό του, φωτογραφίες του Ρώσου προέδρου δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις έδιναν και έπαιρναν. Αυτή που φαίνεται όμως να έχει κατακτήσει την καρδιά του είναι η Αλίνα Καμπάεβα, η κοπέλα -λάστιχο της ρυθμικής που φέρεται μάλιστα να του έχει χαρίσει τρία παιδιά.

Ποια είναι η ξανθιά δημοσιογράφος εξαιτίας της οποίας δεν πάει στο ντιμπέιτ ο Ντόναλντ Τραμπ;

Είναι επιτυχημένη, έξυπνη και μία από τις πιο διάσημες τηλεπαρουσιάστριες στις ΗΠΑ. Η ξανθιά Μέγκιν Κέλι με τις καλλίγραμμες γάμπες και τις καυστικές ερωτήσεις είναι ο άσος στο μανίκι του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου "Fox News" που μπορεί να εκνευρίσει αφόρητα τον Ντόναλντ Τραμπ.