30 Ιανουαρίου 2016

Αυτές είναι οι πιο σαγηνευτικές γυναίκες του 2015 - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί η εξωτερική ομορφιά να είναι υποκειμενικό θέμα, δεδομένου ότι το γούστο διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ωστόσο οι περισσότεροι άνδρες συμφώνησαν ότι οι κυρίες που ακολουθούν είναι οι ομορφότερες υπάρξεις για το 2015.

Το βίντεο που ο Αδωνις αφιερώνει στη Γεροβασίλη

Νταβαντούρι έκαναν οι ΣΥΡΙΖαίοι όταν ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος καταδίκασε την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράκη, και τους θύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θερίζει τις θύελλες που έσπειρε.

Το γεγονός συνέβη τη νύχτα της Παρασκευής, 29 Ιανουαρίου. Αμέσως η Ολγα Γεροβασίλη επιτέθηκε...

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 31-1-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αργεντινή – ΒΙΝΤΕΟ

Την κινηματογραφική καταδίωξη τριών κακοποιών που είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Πιστεύει στο συστηματικό ψέμα

Την ανάγκη να προχωρήσουν «μεταρρυθμίσεις για το συμφέρον των πολλών» επισημαίνει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

ΔΕ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΔΙΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας: Στα μεσαία και υψηλά εισοδήματα το βάρος από τον νέο ΕΝΦΙΑ

Ο νέος φόρος που θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ θα λαμβάνει ως δεδομένο τον εισπρακτικό στόχο των 2,65 δις. ευρώ που προκύπτει από τη συμφωνία με τους θεσμούς αλλά θα μεταφέρει το βάρος από τα χαμηλά και τα μεσαία στα υψηλά εισοδήματα και περιουσίες.

Ιωάννης Καραθανάσης: Ποιος τελικά θα μας εξηγήσει γιατί η στολή που φόραγε ο πατέρας μου έχει τρύπες και κηλίδες αίματος;

Συγκλονίζει η πρώτη συνέντευξη του 21χρονου γιου του ήρωα Χριστόδουλου Καραθανάση, κυβερνήτη του ελικοπτέρου που κατέπεσε το βράδυ των Ιμίων. Τα συνταρακτικά λόγια για τον πατέρα του και την ιατροδικαστική εξέταση. Τι απαντά σε όσους επιχείρησαν να καπηλευθούν τη μνήμη του. Το μήνυμα που στέλνει στην πολιτεία.

Το ΝΑΤΟ καλεί τη Ρωσία να σέβεται τον εναέριο χώρο του

To NATO κάλεσε σήμερα τη Μόσχα να «σέβεται πλήρως» τον εναέριο χώρο του, αφού η Τουρκία, που είναι κράτος μέλος του Βορειατλαντικού Συμφώνου, κατηγόρησε τη Ρωσία για μια νέα παραβίαση του εναέριου χώρου της.

ΝΔ: Ουδείς προσέρχεται στα συσσίτια προπαγάνδας του κ. Τσίπρα

«Συσσίτιο προπαγάνδας μοίρασε σήμερα στους Έλληνες από το Πέραμα ο κ. Τσίπρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή.

ΒΙΝΤΕΟ-Ε ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΥΠΟ ΑΡΙΟΥ, ΟΥΓΚ! Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Μιχαλολιάκου στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

3 κι ο κούκος στην "εκδήλωση" αφού ο κόσμος κατάλαβε περί τίνος πρόκειται

Σε ναζιστικό χαιρετισμό ύψωσε το χέρι του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος κατά την άφιξή του έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Μεσογείων, όπου πραγματοποιείται συγκέντρωση για την επέτειο των Ιμίων.

Κανονικά η ακροαριστερή πορεία παρά την απαγόρευση-Κατέλαβαν το Πολυτεχνείο-Επτά προσαγωγές

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ προκλήθηκαν φθορές σε ένα περιπολικό και δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ - Ομάδα περίπου 40 ατόμων εισέβαλε στο Πολυτεχνείο

Στην πλατεία Βικτωρίας βρίσκονται αυτή την ώρα τα μέλη αντιεξουσιαστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων τα οποία, παρά την απαγόρευση συγκεντρώσεων και πορειών στην Αθήνα την οποία εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από...

Μπλόκα αγροτών: Προειδοποιούν ότι θα κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Η απόφαση μετά τη σύσκεψη στα Τέμπη

- Ζητούν διακομματική επιτροπή στη Βουλή για τα αιτήματά τους
- Θέλουν να είναι παρόνες και εκείνοι
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους από βδομάδα
- Απειλούν να κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα
- Συσκέπτονται οι αγροτικές ενώσεις στη Βόρεια Ελλάδα
- Παραμένουν τα μπλόκα σε όλη τη χώρα

Γελάει ο Μουρούτης με το σανό που μοιράζει ο Λάκης με τα 3 μύρια στο εξωτερικό

«Αυτες ειναι ειδήσεις ! Ειδικά οταν προέρχονται απο τον επίσημο διασκεδαστή του ηγέτη» έγραψε ο πρώην διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Σαμαρά και δημοσίευσε την παρακάτω είδηση από τη βοθροσελίδα του Λαζόπουλου:

«Επίθεση αγάπης» από ηλικιωμένη φαν δέχτηκε ο Τσίπρας

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΠΕΣ ΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ! Επίθεση από τρομοκράτες και δολοφόνους καταγγέλλει ο Φλαμπουράρης

Έριξαν μολότοφ στο αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο αστυνομικοί - «Ευτυχώς δεν είχαμε δυσάρεστα γεγονότα» - Δεν ήταν στρακαστρούκες, ήταν μια επίθεση ταυτόχρονη, καταγγέλλει ο υπουργός Επικρατείας και επιτίθεται στη ΝΔ

Απειλές ΕΡΤ στην Αντριάνα: «Έχεις ωραίο μουτράκι για τις 6 το πρωί-Αν δεν υπακούσεις, δεν ξέρεις τι έχεις να πάθεις»

Ο δικηγόρος της Μ.Δημητρακόπουλος αποκαλύπτει ότι από την ΕΡΤ της είπαν: «Επειδή έχεις ωραίο μουτράκι, με ένα μακιγιάζ, μπορεί να είσαι χρήσιμη στο σχεδιαζόμενο δελτίο στις 6:00 το πρωί» - Ο κ. Δημητρακόπουλος διευκρινίζει ότι η δημοσιογράφος ουδέποτε ορίστηκε να παρουσιάζει το δελτίο στις 06:00 το πρωί και αποκαλύπτει ότι η Αντριάνα Παρασκευοπούλου εργάζεται στη σύνταξη του δελτίου ειδήσεων των 12:00, όπως της ζητήθηκε

Ο αδελφός του Βλαχάκου και ο Φράγκος μιλούν για τη νύχτα των Ιμίων

Ο Νίκος Βλαχάκος, αδελφός του αντιναυάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου που έπεσε στα Ίμια, 20 χρόνια πριν, στις 31 Ιανουαρίου του 1996, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή Κώστα Χαρδαβέλλα.

Η προσφυγική κρίση υποκινείται από τις ΗΠΑ κατά της Ευρώπης, λέει ο «Ατρόμητος Φέλιξ»

Στόχος είναι να αποσταθεροποιηθεί η Ευρώπη, υποστηρίζει ο πρώην ρέκορντμαν του skydiving Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ και τα βάζει με την Μέρκελ: Δεν είναι πια η λύση, αλλά το πρόβλημα

Μέρκελ: Οι πρόσφυγες να επιστρέφουν στις χώρες τους μόλις τελειώνει ο πόλεμος

«Πρέπει να τους πούμε ότι αυτό είναι ένα προσωρινό καθεστώς παραμονής» δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ λίγες ημέρες μετά τη δημοσκόπηση που δείχνει ότι το 40% των Γερμανών θέλει την παραίτησή της λόγω προσφυγικού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ! Η δίαιτα του Καμμένου και η παραγγελία στον Λαζάρου

Αυστηρή διατροφή ακολουθεί το τελευταίο διάστημα ο Πάνος Καμμένος κι έτσι σε πρόσφατη έξοδό του σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου ετοίμασε προσωπικά το πιάτο του, για να είναι διαιτητικό.

Σφοδρή επίθεση της Frontex στην Τουρκία για το προσφυγικό, η οποία ζητάει άλλα 2 δις

Την ώρα που οι Ευρωπαίοι αναζητούν λύσεις για τον περιορισμό των προσφυγικών ροών, η Άγκυρα ζητά, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Die Welt, περισσότερα χρήματα από την ΕΕ για τους πρόσφυγες στο έδαφός της.

Γεωργιάδης: Η διεύρυνση της ΝΔ θα γίνει προς το κέντρο

Την πεποίθηση ότι η διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει προς το κέντρο, εκφράζει ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΦΩΤΟ-Παντελώς εξαφανισμένος απ'τη ΝΔ προλαβαίνει όμως να κλαίνε τη μοίρα τους με Τσίπρα

Είναι μια απουσία που δεν έχει περάσει απαρατήρητη στη Νέα Δημοκρατία μετά τις εσωκομματικές εκλογές.

Είναι χαρακτηριστικό πως το πρόσωπο στο οποίο αναφερόμαστε ήταν απών ακόμη και από την πρόσφατη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων για το ζήτημα της σύστασης του νέου ΕΣΡ.

Τραγωδία στην Πάτρα! Νεκρό ένα 8χρονο αγοράκι με ειδικές ανάγκες σε φωτιά! Στο νοσοκομείο ο παππούς του μικρού και ένας αστυνομικός - ΒΙΝΤΕΟ

- Η φωτιά ξέσπασε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς όπου βρισκόταν το παιδάκι
- Το είχαν αφήσει εκεί οι γονείς του για το Σαββατοκύριακο
- Το αγοράκι βρέθηκε απανθρακωμένο κάτω από το κρεβάτι
- Δυστυχώς οι πυροσβέστες δεν πρόλαβαν να το σώσουν
- Εγκαύματα έπαθε ο παππούς του 8χρονου ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και αστυνομικός που εισέπνευσε καπνό
- Θρήνος για το χαμό του μικρού αγοριού - BINTEO από το σημείο

Η “επίσημη πρώτη” για Κυριάκο με Μέρκελ

Σε πρόσφατη σύσκεψη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), ο εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης ενημέρωσε ότι το δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη της Βρετανίας στην Ε.Ε. μπορεί να επισπευσθεί και να γίνει τον Ιούνιο λόγω του Προσφυγικού, επειδή δηλαδή προβλέπεται ένα κολασμένο καλοκαίρι, με έξαρση των μεταναστευτικών ροών.

Θηλυκός καρχαρίας κατασπάραξε αρσενικό - ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τη Νότια Κορέα που δείχνει καρέ καρέ  έναν θηλυκό καρχαρία να καταβροχθίζει έναν αρσενικό μέσα  σε ένα ενυδρείο στη Σεούλ.

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας βοηθάει στον εκβιασμό για έξοδο από τη Σένγκεν

Έχω καλή σχέση και συνεργασία με τον Βαρουφάκη δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι δυστυχώς χρησιμοποιεί ως άλλοθι τους διαφόρους εκβιασμούς για αποβολή της Ελλάδας από τη Σένγκεν και δεν ασκεί την εξωτερική πολιτική και την εθνική πολιτική με τον τρόπο που οφείλει, με τον τρόπο που επιβάλλεται.

Από τον υπουργό με… αγάπη – Δωράκι 25.000 ευρώ σε υπερωρίες

Έτσι στήνεται η μάσα με τους μετακλητούς... δε φτάνουν τα 1600 ευρώ που παίρνουν οι χαμηλότερα αμοιβόμενοι αλλά παίρνουν και κάθε μηνα υπερωρίες από 500-1000€

Μπορεί οι αγρότες να είναι στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τη… σταύρωση τους για το «κοινό καλό» αλλά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης παραμένει… large.

Η Κέρμπερ "σκότωσε" την Σερένα Ουίλιαμς

Μεγάλη έκπληξη έγινε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, με την Αντζελίκ Κέρμπερ να κατακτάει το τουρνουά της Μελβούρνης, επικρατώντας της Σερένα Ουίλιαμς με 2-1 σετ.

Ενοχλήθηκε η Γεροβασίλη επειδή ο Κουμουτσάκος της θύμισε ότι σαλιάριζαν με την τρομοκρατία: "Ξαναδιάβαστε τη δήλωσή μου" της απάντησε

Θερίζουν τις θύελλες που έσπειραν, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ - Να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωση, τον καλεί η Όλγα Γεροβασίλη - Μαζί με όλους τους Έλληνες περιμένουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τη βία από όπου κι αν προέρχεται, επανήλθε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ! Το Μαξίμου για τους Γερμανούς συμβούλους: Ουδέποτε τους προσλάβαμε, ανεπαρκείς οι προτάσεις τους

Η κυβέρνηση δεν είχε έμμισθη σχέση με την Goetzpartners, καθώς οι προτάσεις της και η αξιοπιστία των επαφών της κρίθηκαν ανεπαρκείς.

Βρήκαν 2 Ιταλούς μαφιόζους στα βουνά -Ζούσαν μέσα στο δάσος σαν ζώα [εικόνες]

Δύο εκ των πλέον καταζητούμενων Ιταλών μαφιόζων συνέλαβε η αστυνομία της χώρας, που τους εντόπισε να κρύβονται σε βουνό στα νότια.

ΓΑΠ: Ο γιος του Αντρέας έπιασε δουλειά στο Αμμάν της Ιορδανίας

Σε νέους επαγγελματικούς δρόμους ο γιος του Γιώργου Παπανδρέδου, Αντρέας. Μετά την ενασχόληση με το βελονισμό και τις σπουδές Κοινωνιολογίας στη Νορβηγία, ο Ανδρέας Παπανδρέου Junior ξεκίνησε να εργάζεται στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στο Αμμάν της Ιορδανίας.

ΝΕΟΣ ΣΑΝΟΣ: Τσίπρας – Καμμένος ξαναμαναεπαναφέρουν την… ΜΟΜΑ

Μια σειρά δράσεων ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το πρωί του Σαββάτου από το Πέραμα, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Ω ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΡΜΗ! Η άγνωστη γυναίκα του «ξινού» Ντάισελμπλουμ – Την έχει ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗ!

Έχουν μαζί δύο παιδιά αλλά δεν την παντρεύεται με τίποτα!

Ο λόγος για τη «γυναίκα» του Γερούν Ντάισελμπλουμ, της οποίας την ταυτότητα ο πρόεδρος του Eurogroupκρατά... επτασφράγιστο μυστικό αφού δεν την αποκαλύπτει πουθένα: ούτε στο επίσημο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της ολλανδικής κυβέρνησης.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! Η Ρωσία έκανε ρεκόρ στις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων -Περισσότερες από κάθε άλλη χώρα

Περισσότερες φορές από κάθε άλλη χώρα παραβίασε το 2015 η Ρωσία τη σύμβαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Novaya Gazeta.

Πέραμα: Το κινητό του δημάρχου διακόπτει τον Τσίπρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από υπουργούς και βουλευτές της περιοχής, επισκέφθηκε το πρωί το δημαρχείο της πόλης. Στις κοινές δηλώσεις με τον δήμαρχο του Περάματος μπροστά στις κάμερες όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι να γίνει το... ευτράπελο!

O γραφικός Βαρουφάκης τα (ξανα)βάζει με την Τρόικα “εσωτερικού”... γιατί στο εξωτερικό δεν τον θυμάται κανείς πλέον

Δύο αναρτήσεις, στα ελληνικά και στα αγγλικά, όπως συνηθίζει, αφιερώνει στον λογαριασμό του στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης για να μας… θυμίσει πως σαν σήμερα πριν ένα χρόνο είχε υποδεχθεί για πρώτη φορά ως υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας τον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Μήπως είμαστε όλοι νεοφιλελεύθεροι;

Ο στόχος του κ. Αλ. Τσίπρα είναι πλέον εξόφθαλμος όπως επιβεβαιώθηκε και στην τελευταία του παρουσία στη Βουλή. Ποσώς τον ενδιέφερε να πείσει για τις ασφαλιστικές επιλογές της κυβέρνησης. Ο μόνος λόγος που προκάλεσε την συζήτηση ήταν να αυτοαναγορευθεί ως ο τάχα τελευταίος υπερασπιστής των «φτωχών και ταλαιπωρημένων», από τα μνημόνια, Ελλήνων και –κυρίως- να κολλήσει στον Κυρ. Μητσοτάκη την ταμπέλα του νεοφιλελεύθερου δράκουλα που επιθυμεί να πιει ακόμη περισσότερο αίμα για να το δώσει στους φίλους του επιχειρηματίες στην Κηφισιά και την Εκάλη.

ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ! Έχει «κόψει» γέφυρες ο Σακελλαρίδης

Μαύρη πέτρα έχει ρίξει πίσω του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μετά την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης τους Αλέξη Τσίπρα δεν...

Ενοχλημένος ο Καραμανλής από τους… ψίθυρους του καραγκιόζη ότι τον στηρίζει

Φήμες πως ο Κώστας Καραμανλής παρενέβη ή θα παρέμβει στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ διαδίδονται το τελευταίο διάστημα αλλά όπως φαίνεται δεν έχουν καμία απολύτως βάση.

ΑΓΓΛΟΙ, ΓΥΦΤΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Γονείς απείλησαν δασκάλα επειδή ζήτησε να μην φορούν πιτζάμες όταν πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο

Την αποκάλεσαν από σνομπ και αποτυχημένο μοντέλο μέχρι και υπερεκτιμημένη πόρνη

Με απίστευτες εκφράσεις γονείς επιτέθηκαν σε δασκάλα που τους ζήτησε να μην πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο φορώντας της πιτζάμες τους.

Αδωνις: Δεν θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για τα κανάλια - Παππάς: Μην κάνετε όνειρα - Άδωνις: Ρε άκου που σου λέω

Λέω στους εργαζόμενους στα κανάλια να μην φοβούνται ότι θα πέσει μαύρο διότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει να εγκαθιδρυθεί μία νέα χούντα στην Ελλάδα, είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος

ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΙ Ο ΓΑΠ-Επικοινωνιακή φωτοβολίδα αποπροσανατολισμου: Βγάζουν στη φόρα τα ονόματα όσων οφείλουν πάνω από 150.000 ευρώ στο Δημόσιο

Το υπουργείο Οικονομικών, την ώρα που η αγωνία του οικονομικού επιτελείου για την αύξηση των εσόδων κορυφώνεται, συντάσσει μία νέα λίστα μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου.

Το τηλεοπτικό σποτ του “Carol”, που… κόπηκε επειδή κρίθηκε ιδιαίτερα τολμηρό (video)

Όπως αποκαλύπτει το Entertainment Weekly, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC αρνήθηκε να προβάλλει τηλεοπτικό σποτ της ταινίας “Carol”, επειδή θεώρησε πως ήταν ιδιαίτερα τολμηρό.

«ΒΟΜΒΑ» στην τσέπη: Φόρο έως και 50% στα εισοδήματα σκέφτεται η κυβέρνηση!

​Ούτε… κέρματα δεν θα μείνουν στις τσέπες μας αν υλοποιηθούν τα σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να εξετάζει ακόμα και το 50% ως φόρο στα εισοδήματα!

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τσίπρας καταγγέλει τη χούντα... των άλλων

Μίλαγες και για τα πάντα παναθεμά σε και τώρα τα βρίσκεις μπροστά σου! Δείτε τί έλεγε καποτε στην βουλή...

«Kουνελάκι» του Playboy ευχαρίστησε τους θαυμαστές της… γυμνή (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι κουνελάκι του «playboy», έχει το ωραιότερο κορμί στην «πιάτσα» των μοντέλων, έχοντας εκατομμύρια θαυμαστές στο instagram και όχι μόνο. Η ιρλανδογερμανικής καταγωγής Άμπιγκεϊλ Ράτσφορντ, είναι αναμφισβήτητα ένα πλάσμα από άλλο «πλανήτη»!

Ξεσκεπάζουν τους Έλληνες "Anonymous"

του Χρήστου Μαζάνη

Χτυπούσαν δημόσιους οργανισμούς, ιδιωτικές εταιρείες και δημοσίευαν τα κατορθώματα τους στο Facebook, επικαλούμενοι πως το κάνουν για να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Παράλληλα προς απόδειξη των πράξεών τους έστελναν φωτογραφίες και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Βίντεο: Αρκούδα σε κλουβί τρώει το χέρι μεθυσμένου που ήθελε να τη χαϊδέψει

Ενα σοκαριστικό βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή που ένας μεθυσμένος άνδρας στη Ρωσία χάνει το χέρι του από μια αρκούδα σε κλουβί.

Φαήλος: Τον Αλέξη θα τον «φάνε» οι μουσαφιραίοι του

του Φαήλου Κρανιδιώτη

Από το 1997 έως το 2013 στην αγγλική πόλη του Ρόδερχαμ (Rotherham) του Νότιου Γιόρκσάϊρ διαπράχτηκαν 1400 (!) εγκλήματα βιασμού, σεξουαλικής κακοποίησης και προώθησης σε πορνεία κι εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών. Η τοπική Αστυνομία, το Συμβούλιο της πόλης κι οι κοινωνικές υπηρεσίες της επέδειξαν συμπεριφορά που ξεκινούσε από την αδιαφορία έως την συγκάλυψη. Είναι απίστευτο, πως ένα πλήθος τέτοιων ειδεχθών εγκλημάτων κατά παιδιών και εφήβων, συχνά με μεταφορά των ανηλίκων σε άλλες πόλεις και ομαδικούς βιασμούς, συνέβαινε επί τόσα χρόνια χωρίς να συνταραχθεί, όχι η πόλη, ολόκληρη η χώρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Τυχαίο; Η γυναίκα που κερδίζει τα δώρα σε όλες τις ελληνικές εκπομπές

Σύμπτωση; Γυναίκα τηλεθεάτρια κερδίζει σε όλες τις ελληνικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Και τι δεν έχει πάρει σε δώρα; Τι τηλέφωνα, τι ταξίδια, τι κουζίνες, τι τραπεζαρίες…. Ολόκληρο νοικοκυριό στήνει και κάτι παραπάνω.

ΒΙΝΤΕΟ-«Κόλαση» στον αέρα και αποχώρηση: Είσαι κουμούνι – Έτσι με έλεγε η Χούντα

Καλεσμένοι στην εκπομπή « Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά ήταν οι Γ. Χρονόπουλος, Θ. Παπαχριστόπουλος, Ν. Μανιός και Γ.Γιακουμάτος για να μιλήσουν για το ασφαλιστικό. Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας όμως «άναψαν» τα αίματα όταν ο Ν. Μανιός άρχισε να απαντά στον γιατρό Γ. Χρονόπουλο με τον δεύτερο να τον χαρακτηρίζει «κουμούνι» και τον Ν.Μανιό να κάνει λόγο για Χούντα και φασίστες!