31 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Γελάει π κόσμος και το Twitter με τον γονατιστό λαϊκιστή!!!

Μνημόσυνο έγινε σήμερα στον Πειραιά στη μνήμη του Παναγιώτη Βλαχάκου με εκπροσώπους κομμάτων να καταθέτουν στεφάνια. Αρχικά κατέθεσε στεφάνι ο Άδωνις Γεωργιάδης, έκατσε μερικά δευτερόλεπτα προσοχή όπως αρμόζει και μετά ξεκίνησε το σόου...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Άπλυτοι έχουν μαζευτεί απ'έξω και πιέζουν να δοθεί η παράσταση του Ξηρού στο Εθνικό

Παρά τις αντιδράσεις η τελευταία παράσταση της «Ισορροπίας του Nash» φαίνεται ότι θα δοθεί κανονικά στο Εθνικό Θέατρο - Σε εξέλιξη η συγκέντρωση των ηθοποιών, αντιφασιστικών και αντιεξουσιαστικών οργανώσεων

Θα προταθούν για Νόμπελ Ειρήνης: Η 85χρονη γιαγιά από τη Συκαμνιά, ο 40χρονος ψαράς και η Σούζαν Σάραντον

Τρεις εμβληματικές μορφές του εθελοντικού κινήματος των πολιτών που λειτούργησαν στο Αιγαίο υπερασπίζοντας το δικαίωμα των προσφύγων στη ζωή, προτείνουν για το φετινό βραβείο Νόμπελ Ειρήνης κορυφαίοι παράγοντες της επιστημονικής ζωής της Ελλάδας και της κοινωνίας.

Η Ζωή αφήνει τον τίτλο της «πρώην» και… μαγειρεύει

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι ένας άνθρωπος του καναπέ, ούτε σχεδιάζει να μείνει με σταυρωμένα χέρια γράφοντας μηνύματα κατά της κυβέρνησης στο twitter και να την φωνάζουν «πρώην πρόεδρο της Βουλής».

Αυτός είναι ο νέος «πονοκέφαλος» στο Μαξίμου

Οι μετακλητοί υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ και το «όργιο» διορισμών σε καίριες θέσεις στο Δημόσιο, φαίνεται πως προκαλούν ολοένα και περισσότερο τη δυσαρέσκεια πολλών στελεχών του κυβερνώντων.

ΝΔ: Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει κόκκινο – Σκληρή απάντηση στις κατηγορίες για συνεργασία με Χ.Α. στο αγροτικό

Σκληρή απάντηση στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχει «αγαστή συνεργασία» γαλάζιων συνδικαλιστών με την Χρυσή Αυγή για το αγροτικό, έδωσε η Νέα Δημοκρατία.

ΒΙΝΤΕΟ-«Έχετε δίκιο» έλεγε και ξανάλεγε ο Κουρουπλής στους αγρότες για να γλιτώσει το ξύλο

Αιφνιδιαστικό μπλόκο πραγματοποίησαν αγρότες στη Βιάννο στην Κρήτη, στον δρόμο από τον οποίο περνούσε ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που βρέθηκε στην Κρήτη για τα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην περιοχή.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένας χρόνος μετά το κάλεσμα... της αριστεράς

Δείτε το βίντεο:

Βασικές διαφορές μεταξύ Ορθοδόξου Εκκλησίας και Παπισμού

Από την παρουσίαση των διαφορών της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του Παπισμού διαπιστώνει κανείς τις μεγάλες δογματικές διαφορές, πού υπάρχουν μεταξύ μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! Κατά της επένδυσης των 50 εκατ. ευρώ στα «Αστέρια» προσφεύγουν επτά κάτοικοι Γλυφάδας

Υποστηρίζουν πως οι περιβαλλοντικές μελέτες δεν εγκρίθηκαν από το αρμόδιο όργανο και απειλούν να τινάξουν στον αέρα ένα έργο που θα διαμορφώσει την παραλιακή ζώνη

Άγριο φονικό στο κέντρο της Αθήνας: Ο Αλβανός τον σκότωσε με το κλειδί του αυτοκινήτου

Δράστης φέρεται να είναι ένας 27χρονος Αλβανικής καταγωγής - Τραυμάτισε θανάσιμα το 43χρονο θύμα γιατί κατά πληροφορίες τον είδε να μιλά με την αδερφή του - Το θύμα ξεψύχησε στο ταξί που τον μέτεφερε στο νοσοκομείο - Από εσωτερική αιμορραγία ο θάνατος λέει ο ιατροδικαστής

Νέο ΒΙΝΤΕΟ σοκ από τους τζιχαντιστές

Νέο βίντεο φρίκης δόθηκε στη δημοσιότητα από τους τζιχαντιστές.

Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους φαίνεται να εκτελούν ομήρους και να εκτοξεύουν απειλές κατά Ευρωπαίων ηγετών.

Παυλόπουλος, Ψινάκης και Ντενίση στο μνημόσυνο του Αλέξανδρου Υψηλάντη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετέβη στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, για την επιμνημόσυνη δέηση στον Αλέξανδρο Υψηλάντη, αρχηγού της Επανάστασης του 1821Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας τελέστηκε την Κυριακή η πρώτη επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, όπου φυλάσσεται η καρδιά του Αλέξανδρου Υψηλάντη.

ΣΚΙΤΣΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ-Νομπελ... για τους κατοίκους του Αιγαίου



Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Τι περιείχε ο χαρτοφύλακας του Πάνου Καλλίτση όταν τον πυροβόλησαν; ΒΙΝΤΕΟ

Η αστυνομία εστιάζει την έρευνα στο χαρτοφύλακα…

Στον χαρτοφύλακα που κρατούσε στα χέρια του την ώρα που δέχθηκε τους πυροβολισμούς ο Πάνος Καλλίτσης ρίχνει φως η αστυνομία που προσπαθεί να συμπεράνει αν το περιεχόμενό του σχετίζεται με την απόπειρα δολοφονίας του.

Μαρτυρία-φωτιά για την δολοφονία Φύσσα - Από πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Στοιχεία – φωτιά για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες, αποκαλύπτει πρώην στέλεχος της οργάνωσης που ήταν παρών στην δολοφονική επίθεση κατά του μουσικού. Ζητά δε να ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων επειδή απειλείται η ζωή του.

Σούσουρο στη Βουλή με άτακτη βουλευτίνα – Ο σύζυγος, ο εραστής και οι πικάντικες περιπτύξεις στο γκαράζ

Μια περίεργη ιστορία κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στους διαδρόμους της Βουλής.

ΣΗΚΩΣΑΝ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ! Βάζουν τον στρατό να λύσει το προσφυγικό-Δίνει 2 στρατόπεδα και θα τελειώσει τα hotspots

Σήκωσε ψηλά τα χέρια η κυβέρνηση λόγω του κινδύνου αποβολής από την Σένγκεν - Παραχωρούνται δύο στρατόπεδα για να φιλοξενηθούν 8.000 πρόσφυγες - Μέσα σε δυο βδομάδες ο στρατός θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει την κατασκευή των πέντε hotspots στα νησιά - Ομολογούν εμμέσως την αποτυχία της ακολουθούμενης πολιτικής

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Αγροτικό: Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ότι... συνεργάζεται με την Χρυσή Αυγή

Για «αγαστή συνεργασία» στο αγροτικό με την Χρυσή Αυγή, κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα επεισόδια σε κομματικές εκδηλώσεις.

Europol: Εξαφανισμένα 10.000 προσφυγόπουλα, πολλά από αυτά θύματα trafficking

Εξαφανισμένα είναι τουλάχιστον 10.000 προσφυγόπουλα, από τη στιγμή που έφτασαν στην Ευρώπη, υποστηρίζει ο Brian Donald, επικεφαλής προσωπικού της Europol.

Απίστευτο: Πρωταθλήτρια ποδηλασίας με "ντοπαρισμένο" ποδήλατο!

Για την πρώτη «τεχνολογική απάτη» στην ιστορία του αθλήματος έκανε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

Βίντεο: Χαμός από το fair play που δεν τήρησε ο Γιαννιώτας

Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας πέταξε την μπάλα να βγει πλάγιο, για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες σε συμπαίχτη του αλλά ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ επέλεξε να μην αφήσει την μπάλα να βγει και να κάνει επίθεση

«Σφάζονται» οι συνδικαλιστές των δικαστικών ενώσεων για το ασφαλιστικό

Αφορμή η απόρριψη της πρότασης δύο μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για συμβολική διακοπή των συνεδριάσεων των δικαστηρίων της χώρας στις 4 Φεβρουαρίου

Μπάχαλο έχει γίνει στο συνδικαλιστικό χώρο των δικαστικών Ενώσεων για το θέμα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου της  Κυβέρνησης.

Δεν έχει τέλος η φρίκη: Μαχητές της Μπόκο Χαράμ έκαψαν παιδιά ζωντανά!

Ένας από τους επιζώντες είπε πως είδε να συγκεντρώνουν όλους τους κατοίκους και να τους καίνει ζωντανούς, ενώ όποιον έτρεχε να ξεφύγει τον εκτελούσαν

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι ρόμπα τους έκανε ο Άδωνις: Αποκάλυψε ότι είχαν υπογράψει προσύμφωνο με τους Γερμανούς... που το Μαξίμου δήθεν απέρριψε

Το Μέγαρο Μαξίμου μπορεί να διέψευσε το Σάββατο το δημοσίευμα των «Νέων» για πρόσληψη Γερμανών συμβούλων από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά σήμερα το ζήτημα πήρε νέα τροπή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Mega, η εταιρεία υποστηρίζει πως είχε υπογράψει προσύμφωνο με τον Γιάννη Δραγασάκη.

Guardian: Πώς η Μαρέβα Μητσοτάκη έβαλε στον κόσμο της μόδας γυναίκες από τα Πομακοχώρια [εικόνες]

Τι δουλειά έχουν στον λαμπερό κόσμο της μόδας και των γυαλιστερών σελίδων των περιοδικών οι γυναίκες από τα Πομακοχώρια; Εφτασαν εκεί χάρη στην τέχνη τους.

Ο Guardian κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στο ταλέντο τους στο μακραμέ, αλλά και πώς κατάφερε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, μαζί με την Δήμητρα Κολοτούρα να τις πείσουν να συνεργαστούν μαζί τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο αγροτών με ΣΥΡΙΖΑίους! Πως γλίτωσαν Μάρδας και Φάμελλος!

"Μπαρούτι μυρίζει" πλέον το θέμα των κινητοποιήσεων των αγροτών. Οι μέρες περνούν, τα μπλόκα παραμένουν, οι δράσεις ενάντια στο ασφαλιστικό κλιμακώνονται και λύση δεν έχει βρεθεί. Όλα αυτά κάνουν το σκηνικό να μοιάζει "εκρηκτικό", με την κατάσταση σήμερα να ξεφεύγει. Στα χέρια πιάστηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αγρότες, κατά την διάρκεια προγραμματισμένης ομιλίας του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, στη Θεσσαλονίκη.

Ποιο ΒΙΝΤΕΟ θυμίζει στους αγρότες ο Άδωνις;

Μα το προεκλογικό σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ για τους αγρότες:

ΠΑΟΚ: Δια βίου αποκλεισμός από Σαββίδη στον κάφρο οπαδό

Η είδηση προέκυψε από το έκτακτο Δ.Σ, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο οποίο συζητείται και το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Ιγκόρ Τούντορ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε ο Βασίλης Σκουντής για τον Γιάννη Ιωαννίδη!

«Κάθε φορά που έπαιζαν Άρης – ΠΑΟΚ…».

Για τις προλήψεις του Γιάννη Ιωαννίδη μίλησε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σκουντής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα».

Αυτός είναι ο τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Το όνομά του είναι Mirsad Bektasevic. Είναι 29 ετών, με καταγωγή από την Βοσνία και σουηδικό διαβατήριο. Ο λόγος για τον τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη κι έχει να επιδείξει... πλούσιο τρομοκρατικό έργο. Έχει συλληφθεί διότι είχε στο σπίτι του ένα ολόκληρο... οπλοστάσιο, ενώ απειλούσε για χτυπήματα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Ο Μητσοτάκης βγάζει μπροστά τον Νίκο Σοφιανό

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΒΕΑ Νίκος Σοφιανός, είναι ένα από τα πρόσωπα που σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βγάλει μπροστά, στην προσπάθεια να ανανεώσει την εικόνα της ΝΔ στα τηλεοπτικά πάνελ.

Σαμαράς: Θα μπορούσα να πω "πηγαίνω σπίτι μου" όμως δεν έχω αυτό το δικαίωμα

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος  υπερασπίζεται την κυβερνητική του πορεία και δηλώνει «παρών» στις πολιτικές εξελίξεις.

ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ->Άρθρο Τσίπρα στην «Αυγή»: Τώρα είναι η χρονιά ρήξης με το παλιό

«Προχωρούμε στην ανασυγκρότηση της πατρίδας μας, ξεπερνώντας την κρίση και ανακτώντας την κυριαρχίας μας», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του στην «Αυγή» της Κυριακής για τον ένα χρόνο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει ότι «η Ελλάδα θα κάνει το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Θα κερδίσει τη μάχη της δημοκρατίας, της ανασυγκρότησης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης, ανοίγοντας τον δρόμο αυτόν σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Τα 'δαν όλα οι παππάδες και καρφώνουν τον Φίλη που σκύβει να φιλήσει το χέρι του Αρχιεπισκόπου [εικόνα]

Το απίστευτο βλέμμα ιερέα στον Νίκο Φίλη που σκύβει να φιλήσει το χέρι του Αρχιεπισκόπου
Από εκκλησία σε εκκλησία βρίσκεται ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και πολλαπλασιάζει τις επιθέσεις αγάπης στον κλήρο, προκαλώντας απορία ακόμη και στους ιερείς.

"Μπλόκο" από αγρότες στον Κουρουμπλή - ΦΩΤΟ

Αιφνιδιαστικό "μπλόκο" πραγματοποίησαν αγρότες στη Βιάννο στην Κρήτη, στον δρόμο από τον οποίο περνούσε ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που βρίσκεται στην Κρήτη για τα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην περιοχή.

Δημόσιο: Σαρωτικές ανατροπές – Ποιοί επιστρέφουν – Ποιοί παίρνουν μειωμένες συντάξεις

- Νέα νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης δίνει τη δυνατότητα παραμονής στο Δημόσιο σε χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους
- Ταυτόχρονα επιστρέφουν στο Δημόσιο όσοι αποχώρησαν μέσα στο 2015 για να μην πάρουν πάρουν μειωμένες συντάξεις
- Διαβάστε τι προβλέπει ο νέος νόμος για τις συντάξεις

Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής!

Οι “κιτρινόμαυροι” οπαδοί φαίνεται πως έκαναν... αισθητή την παρουσία τους στα Τρίκαλα, πριν την αναμέτεηση της μπασκετικής ΑΕΚ με την ομάδα της πόλης.

Ίμια, 20 χρόνια μετά: Το χρονικό της ήττας που δείχνει τη μαλ@κία του Έλληνα... 8 μήνες μετά έδωσε στον Σημίτη 42%

Η πτώση του ελικοπτέρου ΠΝ 21 και ο θάνατος των αξιωματικών Καραθανάση, Βλαχάκου και Γιαλοψού - Οι διάλογοι του Κώστα Σημίτη με τον τότε αρχηγό ΓΕΕΘΑ Λυμπέρη - Το μήνυμα Πάγκαλου ότι η Αθήνα δεν θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα - Η ταπεινωτική υποχώρηση και ο ρόλος των Αμερικανών

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον Τόσκα για τη νέα επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του [εικόνες]

Ευθύνες στον Νίκο Τσόκα καταλογίζει το ΠΑΣΟΚ, για τη νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ που δέχθηκαν τα γραφεία του κόμματος στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΔΕ ΤΡΩΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΝΟ! Ο Δρίτσας παίζει θέατρο: Δεν θα ξεπουλήσουμε τον ΟΛΠ

Το ΤΑΙΠΕΔ μπορεί να ανακοίνωσε την συμφωνία για πώληση του ΟΛΠ στην Cosco, αλλά ο Θοδωρής Δρίτσας επιμένει στο αντίθετο.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΗ! Φλαμπουράρης: Να δώσουν την έδρα όσοι δεν ψηφίσουν ότι θέλουμε! Διορίζουμε συγγενείς μας γιατί αντιμετωπίσαμε άρνηση συνεργασίας

«Δεν συζητάμε απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό» ξεκαθαρίζει ο υπουργός Επικρατείας

«Δυστυχώς, στους κόλπους των αγροτών επικρατούν μέχρι σήμερα δυνάμεις που επιλέγουν την αδιαλλαξία. Ελπίζω και πιστεύω ότι οι δυνάμεις αυτές σύντομα θα περιθωριοποιηθούβ και θα κερδίσει ο διάλογος για τη λύση των προβλημάτων τους» εκτιμά ο υπουργός Επικρατείας σε συνέντευξή του που δημσιεύεται στη «Real».

"Σεισμός" από το δημοσίευμα του Spiegel για Ρωσία - Γερμανία και Μπούντεσταγκ

- Οι ανέκαθεν... ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας έρχονται να δοκιμαστιούν εκ νέου
- Δημοσίευμα "βόμβα" του Spiegel αναφέρεται στην υπόθεση ηλεκτρονικής πειρατείας της Μπούντεσταγκ το 2015
- Το γερμανικό περιοδικό αναφέρει πως ελεγχόταν από τη ρωσική κυβέρνηση!
- Αυτό δήλωσε υψηλόβαθμος γερμανός αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί
- Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και ο εισαγγελέας

Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για την πολιτική φιέστα του Βαρουφάκη

Εισιτήριο 12 € θα κληθούν να πληρώσουν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον Γιάνη Βαρουφάκη να παρουσιάζει το νέο του κίνημα «Δημοκρατία στην Ευρώπη, Κίνημα 2025» ή DIEM25.

Ποιοι υπουργοί είναι πρωταθλητές στην… κοπάνα;

Με… σύστημα αγνοούν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κορυφαίοι υπουργοί του παρά το γεγονός πως ο πρωθυπουργός κάνει τα πάντα για να δώσει το καλό παράδειγμα.

Ξύλο από… λάθος! Τον πέρασαν για βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Τελικά κάποια πράγματα σε ακολουθούν για πάντα. Πάρτε για παράδειγμα τον άλλοτε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκο που προπηλακίστηκε από αγρότες.

ΤΑ'ΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΑΝΑΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! Λαφαζάνης: Τι είχα συμφωνήσει με τους Ρώσους για το χρέος

Βέβαια από το βήμα της Βουλής όταν στριμώχθηκε είπε "κανείς δεν χαρίζει λεφτά και ποτέ δεν είπα ότι θα μας δώσουν οι Ρώσοι 5 δις"... αλλά στις εφημερίδες τώρα εκ των υστέρων λέει και καμιά ανέξοδη μαλ@κία ο Παναής

Μία διαφορετική πτυχή της προσέγγισης της Ρωσίας, από την ελληνική κυβέρνηση, αποκαλύπτει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ζωή: Θα προσφέρουν ανταλλάγματα σε βουλευτές για το ασφαλιστικό

Χείμαρρος εμφανίζεται σε συνέντευξη της η πρώην πρόεδρος της Βουλής
Χείμαρρος εμφανίζεται σε συνέντευξη της σε Κυριακάτικη εφημερίδα η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

BINTEO-Μπακογιάννη: Ο Κυριάκος έκανε ήδη τον κ. Τσίπρα να ιδρώσει στη Βουλή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αρχηγός της αντιπολίτευσης, έκανε ήδη τον κ. Τσίπρα να ιδρώσει στη Βουλή, εκτίμησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ, Ε; Βούτσης: Φλερτάραμε με πολιτικές αυταπάτες -Η Ζωή έκανε τέρατα, γελάμε και κλαίμε με Βαρουφάκη

Την παραδοχή ότι η κυβέρνηση φλέρταρε με πολιτικές αυταπάτες έκανε ο Νίκος Βούτσης, που έριξε «φαρμακερά» βέλη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Δεν υπήρξε συμφωνία ότι θα πάμε στο Μαξίμου λέει η Πρωτοβουλία Αγροτών - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν υπήρξε συμφωνία ότι θα πάμε στο Μέγαρο Μαξίμου» σημείωσε ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Αγροτών Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου μιλώντας στο Μega.