17 Φεβρουαρίου 2016

Η άγνωστη ολόγυμνη σκηνή της Θεοφανίας Παπαθωμά!

Δείτε το βίντεο με τη σπάνια σκηνή της εντυπωσιακής Θ. Παπαθωμά:

ΑΛΗΤΕΣ! Έφαγαν και τον Μανώλη Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Μόλις έγινε ντόρος το ψιλοδιαψεύδουν

Προφανώς του χρεώνουν ότι δεν συλλαμβάνει, όσους τους τα χώνουμε... φυσικά δεν ξέρουν ότι ο σοβαρός Σφακιανάκης δεν μας συλλαμβάνει γιατί ξέρει πως και να μας συλλάβει στο δικαστήριο δεν μπορεί να αποδειχθεί ποιος έγραψε τι, αφού η GOOGLE δεν δίνει στοιχεία αν δεν υπάρχει εκβιασμός.... και φυσικά δεν μπορεί να υπάρχει εκβιασμός όταν εμείς ας πούμε δεν έχουμε επικοινωνήσει ποτέ μαζί τους... ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΗΠΙΑΝ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΝΔ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΕΣ; 

Μετά τις χθεσινές κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, η νέα ηγεσία απομακρύνει σύμφωνα με πληροφορίες τον Μανώλη Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο υποστράτηγος, παρά τις επιτυχίες της υπηρεσίες, μετατίθεται σε...

BINTEO-ΚΛΑΜΑ! ΣΥΡΙΖΑίος έστειλε πειραματόζωο-εκπρόσωπό του σε μπλόκο... τον κυνήγησαν κι αυτόν

Ένταση επικράτησε στον μπλόκο της Αψάλου στην Πέλλα ανάμεσα σε αγρότες και στον εκπρόσωπο του Πολιτικού γραφείου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σηφάκη, σύμφωνα με το kalmopias.blogspot.gr.

Επικοινωνία Τσίπρα-Καμμένου-Ο Σγουρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού μετά τον σάλο

Θεωρήστε σίγουρο ότι ο Καμμένος είπε στον Τσίπρα: Μην τον διώξεις, άσε να περάσουν μερικές μέρες να ξεχάσουν τα γίδια και πες ότι θα αποφασίσεις μετά την Παρασκευή που θα επιστρέψεις στην Ελλάδα

Μετά από τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Σγουρίδη, ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΑΛΑΓΓΙ ΟΛΟΙ! ! Η Google αναγνωρίζει στους χάρτες της τα κατεχόμενα ως "Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου"

Με την παράνομη ονομασία «Turkish Republic of Northern Cyprus-TRNC» δηλαδή «Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου» το google παρουσιάζει στην μηχανή αναζήτηση χαρτών το κατεχόμενο από τον τουρκικό στρατό τμήμα της Κύπρου.

Ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς για το σχόλιο του ναζί Λαζόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίδραση των ατόμων με ειδικές ανάγκες προκάλεσε η αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου για τον Σόιμπλε και τους ανθρώπους στα αναπηρικά αμαξίδια.

ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με Τούρκο διακινητή: Οι δουλέμποροι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά

Με καλυμμένο πρόσωπο ένας διακινητής από την Τουρκία περιγράφει το τι θα επακολουθήσει στο Αιγαίο μετά την εμπλοκή του ΝΑΤΟ.

Με τρένο ο Μπακογιάννης στην Αθήνα

Δεν ταλαιπωρούνται μόνο οι απλοί πολίτες από τα μπλόκα των αγροτών. Τα μπλόκα εμποδίζουν και τους πολιτικούς, όπως για παράδειγμα τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος αποκλείστηκε από τα μπλόκα των αγροτών στη Λαμία.

Γνωστός τηλεπαρουσιαστής σε μπελάδες για το μπαρ με την κόκα στο Κολωνάκι

Γνωστός παρουσιαστής μουσικών και lifestyle εκπομπών έχει χάσει τον ύπνο του καθώς του ανήκει το 20% από το μπαρ στο οποίο γινόταν η μεγάλη διακίνηση κοκαΐνης στο Κολωνάκι. Το συγκεκριμένο μπαρ έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας σοου μπίζ που δηλωνουν φίλοι του παρουσιαστή και εμφανιζονται πολυ συχνα στις εκπομπες του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Ποιον επιστράτευσαν για να αλλάξουν διακόσμηση στη Βουλή… (ΦΩΤΟ)

Τον δρόμο της ανανέωσης αποφάσισαν να ακολουθήσουν στη Βουλή, ξεκινώντας από τους καναπέδες στο εντευκτήριο.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ,ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζω από τον ΣΚΑΙ.

Να υπένθυμίσουμε ότι ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ έχει σώσει εκατοντάδες παιδιά από την αυτοκτονία,χώρια τις επιτυχίες που είχε στη σύλληψη , παιδεραστών, βιαστών ,εμπόρων ναρκωτικών κ.λ.π.

Σεισμός με τις απαγορευμένες φωτογραφίες της Μενεγάκη - Πήγε στην αστυνομία!

Το μυστικό που πίστευε ότι είχε θαφτεί καλά στο παρελθόν αποκαλύφθηκε και μάλιστα μπροστά στην κάμερα. Πλέον κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να προδικάσει τις εξελίξεις που θα υπάρξουν. Ήδη, κυρίως στο διαδίκτυο, έχει προκληθεί σεισμός και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν ότι μετά από τον σεισμό θα έρθει και το τσουνάμι!

ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έψαχναν να βρουν τον Κοντονή!

Η κόντρα των οπαδών του “τριφυλλιού” με τον υφυπουργό αθλητισμού είχε ένα ακόμα... επεισόδιο.
Περίπου 100 του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το δημαρχείο Χαλανδρίου περιμένοντας τον Σταύρο Κοντονή (φαίνεται πως είχαν ενημέρωση πως θα μιλούσε σε μια εκδήλωση).

Σταλινικές συστάσεις ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ για το βίντεο με τη Χρυσή Αυγή

Οξεία κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ για την προβολή από την πλειοψηφία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, του βίντεο της Χρυσής Αυγής από την κλειστή συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Σάλος στη Γερμανία για τον ναζί Λαζόπουλο! Δημοσιεύματα “μαχαιριές” για τον ψευτοκωμικό

Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑίουηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και οι αντιδράσεις που προκάλεσε, σχολιάστηκαν εκτενώς από τα γερμανικά ΜΜΕ, με δημοσιεύματα στις ηλεκτρονικές σελίδες τους.

Politico: Στη Σύνοδο Κορυφής ο Τσίπρας είναι μόνος στη γωνία [γράφημα]

Τον «χάρτη» της ισχύος των διάφορων κρατών-μελών της ΕΕ εν όψει και της Συνόδου Κορυφής αυτής της εβδομάδας, δημοσιεύει το Politico και ο οποίος απεικονίζει τον Έλληνα Πρωθυπουργό «μόνο» του, στην «γωνία».

ΑΘΛΟΣ ΟΤΙ Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Με ευρωπαϊκά κονδύλια η μεταγραφή του Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με μέλη του ευρωκοινοβουλίου, η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ στην Ρεάλ πρέπει να τεθεί υπό έρευνα για υποψίες ότι οι «Merengues» χρησιμοποίησαν δημόσιο χρήμα που προοριζόταν για τη διάσωση τραπεζών

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΩΛ@ΤΟΥΜΠΑΣ! Τα μαζεύει ο Σγουρίδης μετά τον "εξάψαλμο" από το Μαξίμου: Δεν εννοούσα πως ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες

Έντονα ενοχλημένο είναι το Μέγαρο Μαξίμου από τις δηλώσεις του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σγουρίδη ο οποίος είπε εμμέσως πλην σαφώς πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, γιατί αν δεν τους τάξεις, δεν σε ψηφίζουν.

Δικογραφία για παράβαση καθήκοντος από Σκουρλέτη διαβιβάζεται στην Βουλή

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στην Βουλή δικογραφία, προκειμένου να διερευνηθεί εάν προκύπτουν ή όχι ευθύνες παράβασης καθήκοντος για τον υπουργό Περιβάλλοντος Παν. Σκουρλέτη, ως προς το ζήτημα της άδειας πρόσβασης στο Αρχείο Επιθεώρησης Κτιρίων και Μητρώων Ενεργειακών Επιθεωρητών που εκείνος έδωσε.

Σταματά τη διαφήμιση στον ALPHA εταιρία ποτών-Μήνυση στον ναζί Λαζόπουλο από την Σύλλογο ΑΜΕΑ-

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου ότι «το μυαλό ενός ανθρώπου καθηλωμένου σε καρέκλα, σιγά-σιγά καθηλώνεται σε μία ιδέα και αυτό είναι παραφροσύνη».

Βίντεο: Μεθυσμένος πίθηκος κυνήγησε τους θαμώνες ενός μπαρ με μαχαίρι 30 εκατοστών

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ αναγκάστηκε να καλέσει άμεσα την πυροσβεστική για να μαζέψει το μεθυσμένο ζώο που ήταν σε... παροξυσμό - Αφού «συνελήφθη», αφέθηκε ελεύθερος στη φύση όμως επέστρεψε προκαλώντας νέες ταραχές

Ο Τομ Χανκς στη Ζωοδόχο Τριάδα στην άκρη του κόσμου!

O διάσημος ηθοποιός Τομ Χάνκς επισκέφθηκε την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ζωοδόχου Τριάδος στην Ανταρκτική στο ρωσικό πολικό σταθμό «Bellingshausen » στο νησί Waterloo.

BINTEO-Ισχυρή έκρηξη στην Άγκυρα - 20 νεκροί και τουλάχιστον 61 τραυματίες

Στόχος λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν στρατιώτες - Για «τρομοκρατική επίθεση» κάνει λόγο το κυβερνών κόμμα - Ακύρωσε την επίσκεψή του στις Βρυξέλλες ο Νταβούτογλου
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 61 τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση που σημειώθηκε στην Άγκυρα, κοντά στον οδό Εσκισεχίρ σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από την τουρκική εθνοσυνέλευση, την προεδρία του Γενικού Επιτελείου Στρατού και τα αρχηγεία της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού και της Ακτοφυλακής.

Αμβυξ Α.Ε.: Κόβουμε τη διαφήμιση από τον ALPHA TV - Ούτε ένα ευρώ σε μέσο που δίνει βήμα στο Λαζόπουλο


Με ανακοίνωσή του στην προσωπική του σελίδα στα social media ο εμπορικός διευθυντής της ΑΜΒΥΞ Α..Ε Αλβέρτος Ρεβάχ ενημερώνει πως η εταιρεία δεν πρόκειται να δώσει ξανά ούτε ένα ευρώ για διαφημιστική καμπάνια σε μέσο που δίνει βήμα στο Λάκη Λαζόπουλο.

Έδιωξαν κακήν κακώς βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από εκδήλωση

Ξεχειλίζει η οργή πολλών κοινωνικών ομάδων και κυρίως των αγροτών, εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα. Το πιο πρόσφατο επεισόδιο, έλαβε χώρα στην Εύβοια και με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Ακριώτη.

ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΞΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FB ΤΟΥ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ! Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο από τη γρίπη - Στους 108 οι νεκροί

Ούτε ράντζο στα «ανοχύρωτα» νοσοκομεία για τη γρίπη: 19 παιδιά έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ
Εξήντα νέα βαριά περιστατικά που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, εκ των οποίων τα επτά αφορούν ανήλικους ασθενείς

Η ιδέα για το στηθοσκόπιο γεννήθηκε στο στήθος μιας ζουμερής κοπέλας [εικόνες]

Σήμερα κλείνουν 235 χρόνια από τη γέννηση του εφευρέτη του πιο διάσημου ιατρικού εργαλείου! Η ιδέα για το στηθοσκόπιο γεννήθηκε στο ραντεβού με μια χυμώδη κοπέλα.

ΑΠ' ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ! Ο αρχηγός της Φενερμπαχτσέ ύψωσε σημαία με τον Κεμάλ μετά το τέλος του ματς με τη Λοκομοτίβ

Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχικές διαδικασίες κατά του Ταράσοβ, όμως μία νέα φωτογραφία, στην οποία ο Ντεμιρέλ κρατάει σημαία του Κεμάλ Ατατούρκ κάνει το γύρο του κόσμου

Κρίσεις ΕΛΑΣ: Κόντρα ΝΔ - Τόσκα και καταγγελίες για "αναξιοκρατία"

Για αφερεγγυότητα, ασυνέπεια και διάσταση λόγων και έργων κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του πολίτη της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης, με αφορμή της κρίσεις στα Σώματα Ασφαλείας.

To Facebook λογόκρινε δύο Καρυάτιδες με γυμνά στήθη [εικόνες]

Δύο αγάλματα γυναικών, γυμνών, τυλιγμένων σε πέπλο, στην πρόσοψη ενός κτιρίου από πέτρα, από πρώτης άποψης δεν έχουν τίποτα σοκαριστικό.

Του ξέφυγε του Σγουρίδη: Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, όπως οι προηγούμενοι – Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζουν [ηχητικό]

Δήλωση «βόμβα» έκανε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτης Σγουρίδης, λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως έκαναν προηγουμένως οι πρώην Πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κασιδιάρης καταγράφει τον εαυτόν του (!!) να την πέφτει στον Καμμένο και τους ΣΥΡΙΖΑίους

Ότι και να κάνεις βλάκα η ιστορία θα γράψει ότι μια χαρά συνεργαζόσουν με ΣΥΡΙΖΑ και Ζωή τους πρώτους μήνες

Ενα βίντεο με το παραλήρημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής αναρτήθηκε το απόγευμα στο Youtube.

Ένωση καναλιών: «Mισές αλήθειες» από την Κυβέρνηση για τους εργαζόμενους στους σταθμούς

Απάντηση στους σημερινούς σημερινούς ισχυρισμούς της Κυβέρνησης δίνουν πηγές της Ένωσης Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας. Όπως επισημαίνουν, στην άτυπη ενημέρωση της Τετάρτης η κυβέρνηση συνελήφθη ψευδόμενη για μία ακόμα φορά.

Επιμένει ο ναζί Λαζόπουλος: Εμμονικός λόγω αναπηρίας είναι μόνο ο Σόιμπλε όχι οι άλλοι ΑΜΕΑ

Ο Λάκης Λαζόπουλος με δήλωσή του που αναρτήθηκε στο altsantiri.gr απαντά στον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Ιωάννη Βαρδακαστάνη, ο οποίος τον κάλεσε «να απευθύνει μια συγνώμη προς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες με κινητική αναπηρία» μετά το σχόλιο του στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Οργή του προέδρου της Παραολυμπιακής Επιτροπής: Να ζητήσει συγνώμη ο Λαζόπουλος

Την αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργου Φουντουλάκη, προκάλεσαν τα «εμετικά» σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου στην εκπομπή του για τα άτομα με αναπηρίες.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν θα ξαναμπεί στον ΗΣΑΠ η Έλλη: «Δεν συγκρίνεται μαζί μου η Κωνσταντοπούλου, Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δεν είναι…»

Με ανάρτησή της στο Facebook η Έλλη Παπαγγελή τοποθετήθηκε για το επεισόδιο που σημειώθηκε στον ηλεκτρικό σταθμό της Κηφισιάς.

Το μοντέλο τάχθηκε υπέρ...

Λιγότερα έσοδα και από το 2014 στα κρατικά ταμεία από τις αυξήσεις φόρων του 2015

Πάνω οι φόροι, κάτω οι εισπράξεις -Το 2015 το Δημόσιο εισέπραξε 43,614 δισ.ευρώ έναντι 44,225 το 2014 -Το 2015 βεβαιώθηκαν 60 εκατ.ευρώ λιγότεροι φόροι εισοδήματος λόγω μείωσης των εισοδημάτων - Πώς τα capital controls μείωσαν τα κρατικά έσοδα

Στο πόδι η Ρόδος για το σχέδιο δράσης του ΝΑΤΟ -Επιστολή στον Δραγασάκη

Ενημέρωση και συμμετοχή στον κυβερνητικό σχεδιασμό για τη διαχείριση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, ζητούν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

«Οχι» από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην εγκατάσταση προσφύγων στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

H πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εκφράζει την άποψη πως η σκέψη για εγκατάσταση προσφύγων στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο, δε λαμβάνει υπ' όψιν της, τις στεγαστικές ανάγκες του πανεπιστημίου

Στην Αθήνα έφεραν διακοπές τη ΣΥΡΙΖΑία συντάκτρια της έκθεσης για τα 4 κανάλια

Την Αθήνα είχε επισκεφθεί η Μαρία Λουίζα Στάσι, συντονίστρια του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, και συντάκτρια της μελέτης για τα τέσσερα κανάλια, την προηγουμένη της συζήτησης στη Βουλή της τροπολογίας Παππά όπως αναφέρουν "Τα Νέα".

BINTEO-Λάκη βάλε αυτό απ' τα παλιά να γελάσουμε ρε

Όσο ήταν στην αντιπολίτευση ο Λαζόπουλος έβαζε και κανα καλό βίντεο και μαθαίναμε την αλήθεια... τώρα που έγινε κυβέρνηση μας έχει στο σκοτάδι για το τι παίζει με την αξιολόγηση της τρόικα!

Λάκη βάλε πάλι ρε συ εκείνο το βίντεο που είχες βάλει το φθινόπωρο του 2014 και μας άνοιγες τα μάτια για τη διαπραγμάτευση:

Ο πίνακας που δείχνει ότι η ζημιά στις Τράπεζες είναι όλη του Τσίπρα

Καταθέσεις
2010: - 27,9 δις
2011: - 35,4 δις
2012: - 12,8 δις
2013: + 1,8 δις
2014: - 3 δις
2015:  

Ο επικίνδυνος γελωτοποιός…

Του Γιάννη Παντελάκη

Για να έχεις τα χαρακτηριστικά του φασίστα, δεν είναι απαραίτητο μόνο να φοράς μαύρα ρούχα, να έχεις μερικά τατουάζ στα μπράτσα και να κυνηγάς μετανάστες τα βράδια.  Υπάρχουν και οι παραλλαγές, που είναι πιο επικίνδυνες. Να χρησιμοποιείς την αναγνωρισιμότητά σου και το πολιτικό ξέπλυμα που σου έκανε ένα κόμμα που χρησιμοποιεί αριστερό πρόσημο και μέσα από διαύλους διαπλοκής -από εκείνους που καταγγέλλεις, τα κανάλια- για να περνάς σε μια αποχαυνωμένη κοινωνία επικίνδυνα μηνύματα. Που σε τελικό στόχο, δεν διαφέρουν από εκείνα των μαυροφορεμένων.

ΦΩΤΟ-Ενώ σκοτώνονταν οι 3 αξιωματικοί ο Καμμένος έκανε βελονισμό για να χάσει κιλά

Οσοι έχει τύχει να δουν από κοντά τον τελευταίο καιρό τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο θα το καταλάβουν αμέσως. Το ίδιο και όσοι παρατηρήσουν προσεκτικά τις φωτογραφίες του. Ο υπουργός έχει χάσει κιλά, πολλά κιλά.

ΚΑΙ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ; Κατά χιλιάδες έρχονται ξανά οι πρόσφυγες στη Μυτιλήνη -Μόνο χθες, 1.200

Και ξαφνικά σαν να άνοιξε στις απέναντι ακτές μια στρόφιγγα και άνθρωποι άρχισαν να περνάνε από την Τουρκία στη Λέσβο.

Στη θέση του ενός και μόνου πρόσφυγα που είχε καταγραφεί προχθές Δευτέρα και μέχρι...

Με υπουργική απόφαση η «παράλληλη απασχόληση» κοπρόσκυλων ΑΠΕ και ΕΡΤ

Τη δυνατότητα παράλληλης απασχόλησης θα έχουν πλέον οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ και του ΑΠΕ, όπως προβλέπει υπουργική τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την Δημόσια Διοίκηση, το οποίο θα έρθει στην Ολομέλεια την ερχόμενη εβδομάδα.

Άρχισε την κωλ@τούμπα ο ναζί Λαζόπουλος: Ο κόσμος νιώθει ότι έχει δεξιά κυβέρνηση με αριστερές ευαισθησίες

Σαφείς αποστάσεις από την κυβέρνηση Τσίπρα πήρε χθες ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του Αλ Τσαντίρι τόσο για το θέμα των αγροτών, όσο και για το ασφαλιστικό.

ΜΟΝΟ HITECH ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ! Οι 10 πιο δημοφιλείς κατηγορίες επιχειρήσεων -Τι μαγαζιά άνοιξαν το 2015 οι Ελληνες

Η κατηγορία της εστίασης συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσων θέλουν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου.

Ο σταλίνας Πολάκης στηρίζει τις σταλινικές δηλώσεις Βερναρδάκη: Έμπαινε Χριστόφορε

Μπορεί οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χριστόφορου Βερναρδάκη που χαρακτήρισε «παθογένεια» την αυτονόμηση των ΜΜΕ να έχουν προκαλέσει σάλο καθώς παραπέμπουν σε λογικές άλλου τύπου, εντούτοις αυτό δεν ισχύει για ορισμένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα ο Κατρούγκαλος-έξω οι γραβάτες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με καλεσμένο τον υπουργό εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο προγραμματίζουν για αύριο οι επιστημονικοί φορείς.  

Μεσολόγγι: Αγρότες κατέβασαν την ταμπέλα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, πέταξαν πορτοκάλια [εικόνες&βίντεο]

Ενταση και επεισόδια σημειώθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι από αγρότες.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι αγρότες της περιοχής έκαναν συγκέντρωση στην πόλη και ζήτησαν να μπουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην κεντρική πλατεία, ώστε να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το ΑΙΧΜΗTV εμφανίστηκε συνεργάτης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Τριανταφύλλου, ο οποίος τους γνωστοποίησε πως έχει εντολή να μην επιτραπεί η είσοδος στα γραφεία, κάτι που εκνεύρισε τους αγρότες που απείλησαν να επιστρέψουν με τρακτέρ.

Και το ΠΑΣΟΚ κράζει τον Λαζόπουλο

Την αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου, στη χθεσινή του εκπομπή για τον Γερμανό υπουργό Οικονομκών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σχολίασε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε, λέγοντας ότι για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη παθογένεια είναι ο ρατσιστικός στιγματισμός της αναπηρίας και της ψυχικής ασθένειας. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ COMEBACK ΓΑΠ! Νέα ποινική δίωξη για την ΜΚΟ που έκανε αποναρκοθετήσεις επί Παπανδρέου

Για ένα ακόμη ποσό, διόλου αμελητέο, ύψους  1,2 εκατομμυρίων ευρώ ελέγχονται ποινικά οι υπεύθυνοι της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης  (ΜΚΟ)  «Διεθνές Κέντρο  Αποναρκοθέτησης» και 13 υπάλληλοι του ΥΠΕΞ .