15 Μαΐου 2016

ΑΦΟΥ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Κ@ΛΟ! Εφημερίδα της Βενεζουέλας: Ο Τσίπρας χρηματοδοτούνταν από Τσάβες και Μαδούρο από το 2010

Απίστευτη αποκάλυψη από τον δημοσιογράφο Γιάννη Κουτσομύτη που εξηγεί γιατί ο Τσίπρας στην επιστολή του προς τον Μαδούρο, συγκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση και λέει: "περιμένουμε και την σημαντική σου στήριξη που θα εκδηλωθεί ΕΜΠΡΑΚΤΑ για να κερδίσουμε τις Εκλογές"... περίμενε το χρήμα από τον Μαδούρο... αφού λοιπόν ο Πρέσβης μοίραζε το χρήμα, να μην πιάσει λίγο κ@λο και ο Τσίπρας να κάνει τουμπεκί; Μιλάμε για απίστευτα πράγματα στα οποία το Μαξίμου δεν έχει απαντήσει ακόμα παρόλο που έχουν περάσει 24 ώρες!!

Διαβάστε την αποκάλυψη της εφημερίδας El Universal την 6η Φεβρουαρίου 2015 στην οποία αναφέρονται επίσης τα ονόματα του...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ του Τζήμερου: Κι ο Σαμαράς κάλυπτε τον Γερμανό Πρέσβη που χούφτωνε κοπέλες της πρεσβείας

Φανταστείτε να κάλυπτε ο Σαμαράς, ας πούμε, τον πρέσβυ της Γερμανίας, ας πούμε, αν χούφτωνε κατά συρροήν τις κοπέλες της πρεσβείας του. Φανταστείτε τι καταιγισμός καταγγελιών θα επακολουθούσε, τι πύρινες ανακοινώσεις θα έβγαζαν οι γυναικείοι σύλλογοι, τι την κεφαλήν (και την πάνω και την κάτω) επί πίνακι θα ζητούσαν!

Ο διάσημος Αμερικανός σεφ που διαφημίζει τη Νάξο - ΒΙΝΤΕΟ

Τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Νάξο επισκέφτηκε ο παγκοσμίως γνωστός τηλεοπτικός σεφ Άντονι Μπουρντέν.

Απίστευτο βίντεο: Ελικόπτερα του Άσαντ βομβαρδίζουν πρόσφυγες!

Πέντε ελικόπτερα των δυνάμεων του Μπασάρ αλ-Άσαντ, έριξαν στους αβοήθητους πρόσφυγες, πάνω από 20 βόμβες

Περίπου 3.000 παιδιά βρίσκονται μεταξύ κατοίκων που βιώνουν μια απίστευτη ανθρωπιστική κρίση στην πόλη Καν Εσιέχ, κοντά στη Δαμασκό.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ΄ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Εμπλοκή και κρατικών υπαλλήλων στην παρατράπεζα Δασκαλέα – Λίτινα

Όπως έγκαιρα σας είχαμε αποκαλύψει η κρατική ασφάλεια προχώρησε σε συλλήψεις εμπλεκόμενων στο γιγαντιαίο σκάνδαλο με την παρατράπεζα που έστησε ο Γ. Δασκαλέας και κατάφερε μέσα σε χρόνο ρεκόρ να κάνει τζίρο πεντακοσίων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο «Δημοσιονομικός κόφτης» του ΣΥΡΙΖΑ

Του Αντώνη Κρούστη

Ο νομπελίστας οικονομολόγος και «ιδρυτής» της Σχολής της Δημόσιας Επιλογής, James Buchanan, υποστήριζε ότι υπάρχουν δυο είδη οικονομίας. Η ενδογενής και η εξωγενής. Συνήθως η ενδογενής, που αφορούσε τη λειτουργία του κράτους, απορροφούσε πόρους από την εξωγενή, που ήταν η ιδιωτική οικονομία.

«Πληρώναμε για τα 12άρια στην Ελλάδα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΚ είναι μαλ@κας ολκής ο Μουρατίδης και μάλλον το λέει για να κάνει ντόρο... αλλά μην το αποκλείουμε κιόλας, αν και φαντάζει δύσκολο

Σάλο προκάλεσε ο Νίκος Μουρατίδης αποκαλύπτοντας πως η Ελλάδα πλήρωνε τα «12αρια» που της έδιναν οι άλλες χώρες, στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και όλοι έμειναν άφωνοι.

Εξέγερση προσφύγων στη Μυτιλήνη – Αφγανοί κατέλαβαν την πύλη του καταυλισμού [εικόνες]

Εξέγερση των Αφγανών που διαμένουν στον ανοικτό καταυλισμό του Δήμου Μυτιλήνης, στον Καρά Τεπέ εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις εννέα πιο φτηνές πόλεις της Ευρώπης

Εννιά πανέμορφες πόλεις σε όλη την Ευρώπη που είναι φτιαγμένες και για πιο «σφιχτές» τσέπες

Οι μισθοί στην Ευρώπη της κρίσης και ακόμα χειρότερα, στην Ελλάδα της κρίσης, καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολο να ψάξει κανείς να βρει ένα σπίτι σε άλλη γωνιά από αυτή που γεννήθηκε.

Η στιγμή της συντριβής ρωσικού βομβαρδιστικού -Σοκαριστικά πλάνα [βίντεο]

Δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της συντριβής ρωσικού βομβαρδιστικού.

Τη στιγμή κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και το βίντεο δημοσιοποίησαν τοπικά κανάλια.

Γελάει η Πιπιλή με τις ΣΥΡΙΖαίες κότες: Ο πρέσβης της Βενεζουέλας και η εκδίκηση της Αντζελας Δημητρίου

Με μια ανάρτηση που στάζει ειρωνεία η Φωτεινή Πιπιλή σχολιάζει την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης του πρέσβη της Βενεζουέλας και διερωτάται γιατί δεν αντέδρασε η Γραμματεία Ισότητας, όπως με την διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου.

Σία Αναγνωστοπούλου: Ο αδελφός μου δεν είναι διευθυντής του πολιτικού μου γραφείου

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με τον αδελφό της, εξέδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου.

ΓΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Κατάσχονται τα πάντα! Σε πλειστηριασμό από ελικόπτερα μέχρι και …ζυγαριές

Η επιστροφή των συμβολαιογράφων στα καθήκοντα τους έχει σημάνει και την έναρξη των πλειστηριασμών. Στα σχετικά «δελτία δημοσιεύσεων» μάλιστα οι εκθέσεις κατασχέσεων δεν έχουν τέλος, με κάθε είδους κινητά και ακίνητα να βρίσκονται σε αυτές.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ, «Πρωταθλητές» Ευρωζώνης και στις αυξήσεις ΦΠΑ: Η 5η μέσα σε 6 χρόνια

Ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, ούτε καν η τρίτη θα είναι η αύξηση του ΦΠΑ που πρόκειται να ψηφιστεί εντός της εβδομάδας για να κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές και το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει συνέχεια.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ-Απαγόρευση κυκλοφορίας σε πολίτες στη Γαλλία [έγγραφα]

Προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι η γαλλική κυβέρνηση απαγορεύει την κυκλοφορία σε συγκεκριμένους πολίτες σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις διαδηλώσεις ενάντια στις εργασιακές μεταρρυθμίσεις.

ΣτΕ: Συνταγματική η ιδιωτικοποίηση μικρών τουριστικών λιμένων

Νόμιμη και συνταγματική έκρινε η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με 28 αποφάσεις της την παραχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ και την μεταβίβαση σε τρίτους των μικρών λιμένων για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Φόρμουλα 1 - Έγραψε ιστορία ο Φερστάπεν

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο μεγάλος νικητής του ισπανικού Γκραν Πρι! Στο ντεμπούτο του στο μονοθέσιο της Red Bull ο 18χρονος Ολλανδός πιλότος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εγκατάλειψη των δύο Mercedes, είδε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην καριέρα του!

Τι αποκαλύπτουν φωτογραφίες ντοκουμέντο από την τελευταία βραδιά του Παντελίδη

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του Παντελή Παντελίδη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Δείχνουν τον αδικοχαμένο τραγουδιστή να παίζει χαρτιά στο σπίτι, όπου βρισκόταν λίγη ώρα πριν συμβεί το δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαθητές Δημοτικού τραγουδάνε τον Εθνικό μας Ύμνο... στην Ιαπωνία, γιατί στην Ελλάδα απαγορεύεται ο φασισμός

Δείτε το βίντεο:

ΝΔ: Συνειδητή επιλογή Τσίπρα – Καμμένου οι φόροι

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, στην Καθημερινή της Κυριακής, υπογράμμισε:

«Συντονιστής» ο Εφραίμ

Σε ανοιχτή γραμμή με την Μόσχα ενόψει της επίσκεψης Πούτιν βρίσκεται και ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, καθώς και οι στενοί συνεργάτες του Ευδόκιμος και Αρσένιος.

Βενεζουέλα: Ποδοπατούν ο ένας τον άλλο στα σούπερ μάρκετ για λίγα τρόφιμα

Η χώρα θυμίζει ολοένα και περισσότερο ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί

Η Βενεζουέλα θυμίζει ολοένα και περισσότερο ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί, με τον πρόεδρο της χώρας να κηρύττει εκ νέου τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και πλέον να απειλεί ανοιχτά με κατάσχεση των εργοστασίων που διακόπτουν την παραγωγή και φυλάκιση των ιδιοκτητών τους.

ΣΥΡΙΖΑία ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΔΑΠΑΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ! Ποιοι περιλαμβάνονται στους 400 Έλληνες των Panama Papers

Καθηγητές Πανεπιστημίου, στελέχη κρατικών νοσοκομείων και άλλων δημόσιων φορέων, μέχρι και ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, καταστημάτων με ξηρούς καρπούς αλλά και γηπέδων γκολφ, περιλαμβάνονται την λίστα των 400 Ελλήνων στα  Panama Papers.

Ζυλί Γκαγιέ: Αλωνίζει στο Elysee και διορίζει υπουργούς την ώρα που ρίχνει... ταρώ!

- Μετά τις αποκαλύψεις για τον "άτακτο" Μισέλ Σαπέν ένα νέο βιβλίο βάζει "φωτιά" στο Μέγαρο των Ηλυσίων
- Είναι η βιογραφία της Ζιλί Γκαγιέ, συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ
- Περιγράφει πως η Γαλλίδα ηθοποιός "λύνει και δένει" στο προεδρικό Μέγαρο και έχει λόγο ακόμη και στο ποιος θα γίνει υπουργός!
- Η Γκαγιέ πρότεινε για υπουργό Εργασίας τη Μιριάμ Ελ Κομρί στο υπουργείο Εργασίας ενώ... έριχνε τα χαρτιά κατά τις διακοπές της με τον Ολάντ στην Κυανή Ακτή!

Ολντ Τράφορντ: Εξουδετερώθηκε ύποπτο δέμα με ελεγχόμενη έκρηξη [εικόνες]

O συναγερμός δεν ήταν ψευδής τελικώς, καθώς ύποπτο δέμα βρέθηκε στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι βρετανικές αρχές πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη με την συνδρομή πυροτεχνουργών του στρατού.

Μητσοτάκης στη σύνοδο των προέδρων ΝΟΔΕ: Σας καλούμε σε διαρκή εκλογική ετοιμότητα

«Αυτή η κυβέρνηση, όσο και να παραμένει στην εξουσία, θα είναι μια κυβέρνηση φθοράς. Θα είναι μια κυβέρνηση, που θα επωμιστεί πολιτικά τη μεγάλη - προκλητική - στροφή που έκανε, αποποιούμενη όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Θα επωμιστεί το κόστος ενός πακέτου άδικων μέτρων», ανέφερε μιλώντας στους προέδρους ΝΟΔΕ της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

SPIEGEL: Στην γερμανική Βουλή το θέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων

Στις 2 Ιουνίου η γερμανική Βουλή αναμένεται να εγκρίνει ψήφισμα με το οποίο «καταδικάζεται» η γενοκτονία των Αρμενίων.

Αυτό αναφέρεται στην ηλεκτρονική του έκδοση το DER SPIEGEL.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΑΚΗ: Με κουνούπια θα γίνονται οι εξετάσεις αίματος στα νοσοκομεία λόγω έλλειψης φαρμακευτικών υλικών

Ειδικά εκπαιδευμένα κουνούπια επιστρατεύει το υπουργείο Υγείας προκειμένου να πραγματοποιούνται οι εξετάσεις αίματος, λόγω της δεινής κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι ψέμματα λέει ο Κατρούγκαλος: Ο Τσίπρας έσωσε το ΕΚΑΣ με την περήφανη διαπραγμάτευση... στα 4

Χθες ο Κατρούγκαλος ξεκαθάρισε: ΕΚΑΣ τέλος. Ο Τσίπρας έλεγε ότι έδωσε μάχη και το έσωσε..

Το απίστευτο τρακάρισμα Ρόζμπεργκ-Χάμιλτον

Καταστροφικός αγώνας για τη Mercedes στο γκραν πρι της Καταλονίας.

Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που ο Νίκο Ρόσμπεργκ προσπέρασε τον Λιούις Χάμιλτον στην πρώτη στροφή.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Βαρουφάκη: Είχα προτείνει να γίνει με σουβενίρ η αποπληρωμή του χρέους

«Η Γερμανία έχει ανάγκη την Ελλάδα, γιατί μια Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα είναι σαν άσπρη κάλτσα χωρίς πέδιλο» δήλωσε ο υπουργός στην συνέντευξη του

Σε νέες αποκαλύψεις που αναμένεται να προκαλέσουν αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας προχώρησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο γαμπρός της Χρυσοβελώνη -Βαριά υπονοούμενα κατά Καμμένου

Με βαριές καταγγελίες κατά του προέδρου του κόμματος και υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνας ο Χρήστος Χρηστάκης, γαμπρός της υφυπουργού Μεταφορών Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Βαγδάτη: Τουλάχιστον 11 νεκροί από βομβιστική επίθεση σε εργοστάσιο υγραερίου -Η στιγμή της έκρηξης [βίντεο]

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί, και 21 τραυματίστηκαν από βομβιστική επίθεση σε ένα κρατικό εργοστάσιο υγραερίου στα βόρεια προάστια της Βαγδάτης, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.

Αυτός είναι ο θείος – τέρας που νάρκωνε τις ανιψιές του για να ασελγεί στα κορμάκια τους – Θύμα του ακόμη και η κόρη της αδερφής του!

- Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες του 52χρονου Ελευθέριου Μπόθου
- Κατηγορείται πως υπνώτιζε δυο ανήλικες ανιψιές του και ασελγούσε στα κορμιά τους!
- Συνελήφθη στις 6 Μαΐου για αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας
- Όλο το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε

ΠΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Ζεεχόφερ κατά Μέρκελ: Ευθύνεται για την ενίσχυση του AfD

Την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ θεωρεί υπεύθυνη για την ενίσχυση της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ, λόγω της πολιτικής της στην προσφυγική κρίση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΑ Β@ΖΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! Η Τζένιφερ Λόρενς έστειλε ένα μήνυμα στον Τραμπ -Μία χειρονομία και δύο λέξεις [βίντεο]

Ενα μήνυμα, διόλου κολακευτικό είναι η αλήθεια, θέλησε να στείλει η Τζένιφερ Λόρενς στον Ντόναλντ Τραμπ.

Η ηθοποιός, που έχει βραβευθεί δύο φορές με Οσκαρ, ξεκαθάρισε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι δεν στηρίζει τον Ρεπουμπλικανό, στην προσπάθειά του να βρεθεί στον Λευκό Οίκο.

Επιδειξίας αποκάλυψε τα γεννητικά του όργανα σε εκδήλωση γεμάτη με εφήβους

Το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παράστασης «Comedy for the masses» των δημοφιλών stand up comedians Mikeius, Μαλλιάτση και Jeremy

Σκηνές αλλοφροσύνης επικράτησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, που ήταν κατάμεστο κυρίως από ανήλικα παιδιά, όταν ένας 56χρονος κατέβασε το…

Βενιζέλος: Τι έγινε λοιπόν με το χρέος στο τελευταίο Eurogroup;

Στο ζήτημα του χρέους και το τι αποφασίστηκε επ' αυτού στο τελευταίο Eurogroup αναφέρεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε άρθρο του.

Για να κλείσει η αξιολόγηση, γράφει ο κ. Βενιζέλος στην «Καθημερινή», «το τρίτο μνημόνιο μετεξελίχθηκε σε μνημόνιο τρία plus με πρόσθετα σκληρά μέτρα πέρα από το ασφαλιστικό και τη φορολογία εισοδήματος» και στη συνέχεια αναφέρεται στα μέτρα τα οποία επιβλήθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Eurogroup της 9ης Μαΐου.

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο απειλεί με κατάσχεση εργοστασίων

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από την αντιπολίτευση - Με στρατιωτικές ασκήσεις απαντά ο Μαδούρο

Με κατάσχεση των εργοστασίων που έχουν διακόψει την παραγωγή και με φυλάκιση των ιδιοκτητών τους απειλεί τώρα ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του ότι παρατείνει για 3 μήνες την κατάσταση «οικονομικής έκτακτης ανάγκης» που έχει επιβάλει από τα μέσα του Ιανουαρίου στη χώρα του.

Σκηνές χάους στην Τουρκία! Οπαδοί έβαλαν φωτιά στο γήπεδο τους (VIDEO)

Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της Εσκισέχιρσπορ με την Μπασακσεχίρ.

H ήττα από την Μπασακσεχίρ (1-2) και ο διαφαινόμενος υποβιβασμός στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας εξαγρίωσε τους οπαδούς της Εσκισεχίρσπορ, που αποφάσισαν να “καταστρέψουν” το γήπεδο!

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Παπακωνσταντίνου: Η δήλωση περί “Τιτανικού” δεν επηρέασε τα spreads - ΒΙΝΤΕΟ

«Προκαλώ οποιονδήποτε να πάει και να δει  την πορεία των spreads, την μία εβδομάδα, δύο, τρεις εβδομάδες μετά τις δηλώσεις περί «Τιτανικού», τα spreads δεν κουνήθηκαν», είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

ΦΩΤΟ-ΣΟΚ! Non paper του Μαξίμου για τη Eurovision των αγορών!

 Ακόμα γελάει ο κόσμος με την εκπροσώπηση που διάλεξαν για τη χώρα οι ΣΥΡΙΖΑίοι της ΕΡΤ:

Άδωνις: Ο φάκελος του Πολάκη θα έρθει στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

«Ως πρώην υπουργός Υγείας, ασχολήθηκα πολύ και η μηνυτήρια αναφορά είναι πολύ γερά τεκμηριωμένη, και είμαι τελείως βέβαιος ότι ο φάκελος του κ.Πολάκη θα έρθει στη Βουλή και εκεί θα δούμε τι θα πουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε, μιλώντας στο mega, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Παρκούρ πάνω σε ναυάγιο -Εντυπωσιακό βίντεο

«Ψυχή» έδωσαν σε ένα ναυάγιο αθλητές του παρκούρ, με τα κόλπα τους να δημιουργούν ακόμη πιο εντυπωσιακές εικόνες.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ! ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ! «Την είπε στον υπουργό και μετά τον κέρασε… γλυκό»


«Να αγαπήσετε την Ελλάδα, φέρατε εδώ τους Σύριους ανοίγοντας τα σύνορα…»

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η αναπαράσταση της μάχης των Οχυρών του Ιστίμπεη ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Βίτσας ήρθε «αντιμέτωπος» με… ευγενικό αγανακτισμένο πολίτη από την θεσσαλονίκη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ! Το Grexit της Ελλάδας στη Eurovision: Ποιες χώρες μας ψήφισαν

Ελάχιστες ήταν οι χώρες που ψήφισαν την ελληνική συμμετοχή στον ημιτελικό της Eurovision δίνοντάς της μάλιστα πολύ χαμηλούς βαθμούς.

Πέντε χρόνια διαδηλώσεων κομμουνιστών, ηλιθιών και ψεκασμένων: 15 πορείες την ημέρα κατά μέσο όρο -Οι μεγάλες ζημιές

Η πενταετία από το 2011 έως το 2015, με τις αλλαγές που έφερε η οικονομική κρίση και τα μνημόνια, οδήγησαν σε κλιμάκωση των διαμαρτυριών των πολιτών.

Τι ζήτησε περιπτεράς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κάθε τι απρόοπτο, καλό ή κακό, μπορεί να συμβεί σε έναν πολιτικό που περιοδεύει. Αυτό συνέβη  και στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Περιστέρι, όταν ένας περιπτεράς «έσπασε» τον αστυνομικό κλοιό και πλησίασε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητώντας του να του δείξει τον δρόμο για τη…Βουλγαρία.

Οι στίχοι του τραγουδιού που κέρδισε στη Eurovision και ο αόρατος "πόλεμος" κατά των Ρώσων που βλέπουν οι Ελληναράδες- ΒΙΝΤΕΟ

Έλληνες πατριώτες του κ@λου υπερασπίζονται τους Ρώσους που υπερασπίζονται τον Στάλιν.... εκεί κατάντησαν οι ξεφτιλισμένοι

Με το τραγούδι «1944», το οποίο αναφέρεται στη μαζική απέλαση από τις δυνάμεις του Ιωσήφ Στάλιν των Τατάρων της Κριμαίας εκείνη τη χρονιά, η 32χρονη Τζαμάλα, που ανήκει στην εν λόγω μουσουλμανική μειονότητα, κέρδισε χθες στην Eurovision.

ΕΛΑ ΡΕ ΣΚΛΗΡ ΑΝΤΡΑ! Η βαριά ζεμπεκιά του Γραβριήλ Σακελλαρίδη (Video)

Το πρώτο του ζεϊμπέκικο σαν παντρεμένος χόρεψε, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους!

Η δεξίωση μετά τον γάμο πραγματοποιήθηκε σε γνωστό bar-restaurant, δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής.