27 Ιουλίου 2016

ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΑ ΑΔΩΝΙΣ-ΒΡΟΥΤΣΗΣ! Ο Τσίπρας κανόνισε διακοπές στην Πάρο με 54 κομματόσκυλα

Η τροπολογία ψηφίσθηκε με την αιτιολογία του επείγοντος ενόψει του πρωθυπουργικού ταξιδιού

Θύελλα προκαλεί η κατάθεση τροπολογίας με την οποία το Δημόσιο θα καλύπτει τα έξοδα για να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών, αίροντας, ουσιαστικά τους περιορισμούς στις δαπάνες που κάλυπτε το Δημόσιο για τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Με χειροπέδες το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα-Αντιστάθηκε σθεναρά... δεν έδωσε δακτυλικά αποτυπώματα

Μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια προσήχθη στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ ένα γνωστό μέλος της οργάνωσης Ρουβίκωνας.

Το μήνυμα του Μητσοτάκη για τον Χουσεΐν Νταϊτσίκ

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Έλληνα που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης στο Μόναχο εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς σήμερα έγινε η κηδεία του νεαρού στον Άρατο Ροδόπης.

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή της διάσωσης της καλόγριας από την εκκλησία στη Νορμανδία-Ο ISIS δημοσίευσε βίντεο με τους δράστες

-Εκανε τον νεκρό για να γλιτώσει από τους σφαγείς -Τον ανάγκασαν να καταγράψει τη δολοφονία του ιερέα
-Οι σφαγείς της Νορμανδίας είχαν δώσει όρκο πίστης στον ISIS – Στη δημοσιότητα το βίντεο

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει την επιχείρηση της αστυνομίας για την απελευθέρωση μιας καλόγριας που βρισκόταν μέσα στην εκκλησία της Νορμανδίας, όπου επιτέθηκαν οι τζιχαντιστές την Τρίτη.

Αλλοδαποί η συντριπτική πλειονότητα των συλληφθέντων της Θεσσαλονίκης

Αλλοδαποί είναι οι 64 από τους 74 συλληφθέντες κατά τη σημερινή αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση τριών κτιρίων στη Θεσσαλονίκη, που τελούσαν υπό κατάληψη. Πρόκειται για «αλληλέγγυους» προερχόμενους από ευρωπαϊκές χώρες.

Κρήτη: Αποφάσισαν που τελειώνουν τα Ανώγεια μετά από συζητήσεις 12 χρόνων - Τώρα... ξέρει ο παπά Ανδρέας!

Μια από τις πιο παράξενες ειδήσεις της ημέρας ανακοινώθηκε το απόγευμα. Μετά από συζητήσεις που ξεκίνησαν το 2004, η απόφαση ελήφθη...

Θεωρίες συνωμοσίας για το πραξικόπημα στην Τουρκία: Οι πράκτορες της CIA και ο Αμερικανός στρατηγός

Η αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία χρηματοδοτήθηκε από την CIA και τη διεύθυνε ένας Αμερικανός στρατηγός εν αποστρατεία, μέσω Αφγανιστάν.

ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Χρωστάνε οδοιπορικά στους επίλεκτους της Δύναμης "Δ"

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κάποιος όταν μαθαίνει πως οι επίλεκτοι των Ειδικών Δυνάμεων, περιμένουν από πέρυσι τα χρήματα για τις ασκήσεις από τη συμμετοχή τους στη "Δύναμη Δέλτα".

Κουμουτσάκος σε Παππά: Γιατί χρειάζεται νέα μελέτη για τις τηλεοπτικές άδειες;

Ερώτηση προς τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά κατέθεσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, ζητώντας διευκρινίσεις για την ανάθεση συμπληρωματικής  μελέτης από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας στο πλαίσιο παροχής των νέων τηλεοπτικών αδειών.

ΒΙΝΤΕΟ-Ροδόπη: Σπαραγμός στην κηδεία του 18χρονου Χουσεΐν Νταϊτσίκ που σκοτώθηκε στο Μόναχο

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια του. Σύσσωμο το χωριό Άρατος αποχαιρέτησε τον 18χρονο Χουσείν που έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Μόναχο...

Ηράκλειο: Ο πιο ''μάγκας'' χειρουργός - Πληρώνονταν 8 μήνες ενώ δούλευε στην Αγγλία

Οι αποκαλύψεις ήρθαν να συμπληρώσουν τις συζητήσεις φίλων και συναδέλφων για τον γιατρό. Συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης...

Στο ΣτΕ προσέφυγε η απολυμένη Διευθλυντρια μεταφραστικού του ΥΠΕΞ-Είχε στήσει παραμεταφραστικό κύκλωμα

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε προϊσταμένη μεταφραστικού τμήματος του υπουργείου Εξωτερικών, η οποία απολύθηκε οριστικά, καθώς της καταλογίζεται ότι συνεργαζόταν με παραμεταφραστικό κύκλωμα που δρούσε κοντά στο υπουργείο, με αποτέλεσμα να ζημιώνεται το Ελληνικό Δημόσιο, καθώς δεν εισέπραττε τα μεταφραστικά τέλη. Η προϊσταμένη ζητεί να ακυρωθεί η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου, με την οποία απολύθηκε.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Σταμάτης σε Καββαδία: Καλά κάναμε και κλείσαμε την ΕΡΤ, γιατί είχε φερέφωνα σαν εσένα

Αγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Σταμάτη και την Αννέτα Καββαδία, σχετικά με το «μαύρο» στην ΕΡΤ.

Απίστευτο τρολάρισμα Τσίπρα – Καμμένου από το ΠΑΣΟΚ (εικόνα)

Η «τρέλα» του Pokemon GO «χτύπησε» και το ΠΑΣΟΚ το οποίο φαίνεται πως εμπνεύστηκε από το παιχνίδι που έχει συνεπάρει μικρούς και μεγάλους σε ολόκληρο τον κόσμο και αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή.

Αλαφούζος στην Εξεταστική: Κατ'αρχάς ο Μαρινάκης τον παίρνει... κατά δεύτερο με πολεμάει ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο ΣΚΑΪ δεν έχει κόκκινα δάνεια»

Η κορυφαία στιγμή ήταν όταν ο ταλαίπωρος Νικολόπουλος σε ερώτησή του ανέφερε και καλά κατά λάθος τον Πορτοσάλτε σαν Πρωτοψάλτη... οπότε του απαντάει κι ο θεός Αλαφούζος "Μάλιστα κύριε ΝικολΑΚόπουλε"

Η είδηση όπως την παρουσιάζει το ΣΥΡΙΖΑϊκο news.247.gr και διαβάστε και πιο κάτω πως την παρουσιάζει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ο κ. Αλαφούζος άνοιξε την αυλαία της κατάθεσης των καναλαρχών στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα θαλασσοδάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα, περιγράφοντας με τα μελανότερα χρώματα το τηλεοπτικό τοπίο, από το οποίο εξαίρεσε όμως τον δικό του σταθμό.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ-Πού κάνει τα μπάνια της η Περιστέρα;

Δεν το λέει βέβαια "διακοπές" αλλά "πηγαινοέρχεται"

Ξεκίνησε τα μπάνια της η σύζυγος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Τερλέγκας για την φοροδιαφυγή στο πανηγύρι: Πέφτω απ΄τα σύννεφα! Δεν το πιστεύω ότι τα παλιόπαιδα το έκαναν

Πανηγύρι με τον Βασίλη Τερλέγκα και τον Αλέκο Ζαζόπουλο διοργάνωσαν ιδιοκτήτες συνεργείου αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης στα προάστια της Χαλκίδας για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής.

Κουμουτσάκος: Εξοργίζει η επικοινωνιακή παράσταση δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας του Τσίπρα

«Ό,τι και να κάνει, ό,τι και να πει ο κ. Τσίπρας, ούτε θα σταματήσει, ούτε θα ανακόψει την αντίστροφη μέτρηση που, εδώ και καιρό, έχει ξεκινήσει για τον ίδιο και την κυβέρνησή του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ! Ο Σόιμπλε έσωσε Πορτογαλία και Ισπανία από τις κυρώσεις -Η παρέμβασή του στις Βρυξέλλες

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έκανε παρέμβαση στις Βρυξέλλες, προκειμένου η Ευρωπαϊκή Ενωση να μην επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στην Ισπανία και την Πορτογαλία, για δημοσιονομική παρέκκλιση.

Απόφαση – σταθμός για τα γαλλικά ΜΜΕ! Δείτε τι δεν θα δημοσιεύουν

Πολλά γαλλικά μέσα ενημέρωσης, όπως το ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι BFMTV, οι εφημερίδες Le Monde και La Croix αποφάσισαν να μην δημοσιεύουν στο εξής φωτογραφίες των δραστών επιθέσεων "για να αποφευχθεί τυχόν μεταθανάτια εξύμνησή τους" ή "για να μην εξομοιώνονται τα θύματα με τους τρομοκράτες".

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΣΑ ΓΙΔΙ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ! Ζάκυνθος: Η απόδειξη που διχάζει το διαδίκτυο - Η χρέωση έκανε πυρ και μανία τον πελάτη (Φωτό)!

Ο πελάτης παρήγγειλε και βρέθηκε προ εκπλήξεων. Δείτε την απόδειξη που είδε όταν ζήτησε τον λογαριασμό από σερβιτόρο...

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ινσιμπάγιεβα κλαίει κι ο Βλαδίμηρος την παρηγορεί: Δεν θα ανεχθούμε διακρίσεις... θα σκίσουμε τα καλσόν μας

Γιατί ντύθηκαν έτσι όλοι αυτοι; Αφού δεν θα πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες; ΧΑΧΑΧΑ

«Είστε θύματα διακρίσεων, τις οποίες η Ρωσία δεν θα ανεχθεί», είπε ο Πούτιν, απευθυνόμενος στους αθλητές, που παρότι δεν έχουν «συλληφθεί» οι ίδιοι ντοπέ, δεν τους επιτρέπεται η συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΛΕΜΕ! Περίεργη διάψευση του υπ. Οικονομικών για τις περικοπές στους ένστολους

Με... χρησμό της Πυθίας μοιάζουν οι διευκρινίσεις/διαψεύσεις του υπουργείου Οικονομικών επί των πληροφοριών που αναφέρουν ότι σχεδιάζεται μια ακόμα μείωση αποδοχών στους ένστολους.

Ατύχημα Nissan GT-R με 350 km/h [video]

Τρομακτική in-car λήψη με ένα Nissan GT-R με 2.000 άλογα που ξεκολλάει από την drag strip σε ½ του μιλίου.

Με τα 2.000 άλογα να έχουν γίνει πλέον κοινός τόπος για το Nissan GT-R, ομοίως έχουν πληθύνει και τα ατυχήματα όταν προσπαθούν να βάλουν τα άλογά τους στο δρόμο για να πετύχουν τον καλύτερο χρόνο ή την υψηλότερη ταχύτητα σε δοσμένη απόσταση.

Ολυμπιακοί αγώνες 2016 Ρίο: Αυτό που ΔΕΝ θέλουν οι διοργανωτές να δεις [vid]

Σε λίγες μέρες ανοιίγει η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Βραζιλία. Μόνο που η χώρα τιυ καφέ, έχει δύο όψεις...

Ελεύθερος μετά από 35 χρόνια ο Τζον Χίνκλι -Ο άνθρωπος που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ρίγκαν

Ο άνδρας ο οποίος είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει τον αμερικανό πρόεδρο Ρόναλντ Ρίγκαν το 1981 θα απελευθερωθεί υπό όρους, όπως αποφάσισε o ομοσπονδιακός δικαστής.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΡΗΝΟΣ! Νέα ρεκόρ στον ελληνικό τουρισμό βλέπει η Κουντουρά αλλά δεν ανακοινώνει συνολικά νούμερα

Φυσικά ανακοινώνει μόνο ότι τη βολεύει πχ. τις αεροπορικές αφίξεις και όχι τις οδικές (στη Β. Ελλάδα) που έχουν καταρρεύσει ενώ εννοείται πως δεν ανακοίνωσε ποσά...

Επιβεβαιώνεται η ανοδική πορεία του ελληνικού τουρισμού και φέτος, με βάση τα στοιχεία που λαμβάνει ο ΕΟΤ καθημερινά, εδραιώνοντας έτσι τις εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για άνοδο των τουριστικών αφίξεων αλλά και των εσόδων και το 2016.

Θεσσαλονίκη: Το ρεπορτάζ του BBC για τη μπουγάτσα με κιμά - Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα!

Η κουζίνα και οι ομορφιές της πόλης έφεραν στην Θεσσαλονίκη συνεργείο του BBC. Δείτε το πρόγραμμα...

Τα καλάθια με φρούτα που απεικονίζονται στα περίφημα ψηφιδωτά της Ροτόντας προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού συνεργείου του διεθνούς ραδιοτηλεοπτικού δικτύου BBC που βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη.

ΝΔ: Ο Τόσκας ή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για την Δημόσια Τάξη;

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα τοποθετείται, με σφοδρότητα μάλιστα, κατά της αποκατάστασης της τάξης στους χώρους του πρώην ορφανοτροφείου, του κτιρίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και μίας πολυκατοικίας στην πόλη» λέει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αναφερόμενη στην τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη.

Ο Χατζηδάκης «καρφώνει» τον Σταθάκη: Πανηγυρίζει για απορροφητικότητα ΕΣΠΑ 1,78%

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη κατέθεσε στη Βουλή ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, βουλευτής Β’ Αθηνών,  Κωστής Χατζηδάκης για τη σχεδόν μηδενική απορροφητικότητα, όπως επισημαίνει, των κοινοτικών πόρων του νέου ΕΣΠΑ και τα σημαντικά προβλήματα και καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις προσκλήσεις των προγραμμάτων, την αξιολόγηση των προτάσεων και την έναρξη υλοποίησης των εγκεκριμένων σχεδίων.

Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ->Οι «κύκλοι» Δραγασάκη απορούν που ο Στουρνάρας απαντά μέσω… «κύκλων»

Η αναφορά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, στη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για εξεταστική επιτροπή για το τρίτο Μνημόνιο, εξόργισε τον Γιάννη Στουρνάρα.

Βίντεο: Super Puma μεταφέρει άρρωστο Σομαλό από ιταλικό πλοίο στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε με ασφάλεια 30χρονο Σομαλό μετανάστη με πρόβλημα υγείας στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος, στην αεροπορική βάση Καλαμάτας.

ΠΑΠΑΡΙΕΣ! FAZ: Ρατσιστής με ακροδεξιά κοσμοθεωρία ο μακελάρης του Μονάχου

[Ένας ψυχάκιας ήταν που έπαθε αμόκ! Το δήλωσε εξάλλου μόνος του "ήμουν σε κλινική για θεραπεία" είπε στον κάτοικο ο οποίος τον έβριζε στο γνωστό βίντεο. Όσο για το "κ@λότουρκοι" που ακούγεται στο βίντεο, δεν το λεέι ο 18χρονος (όπως γράφουν τα ελληνικά ΜΜΕ) αλλά ένας 2ος άσχετος κάτοικος που παρακολουθεί το σκηνικό. Απλά οι Γερμανοί προσπαθούν να μη δημιουργήσουν κλίμα ξενοφοβίας στη χώρα και ψάχνουν διάφορες δικαιολογίες... έτσι οι ειδήσεις του πρώτου καναλιού (ARD) βάφτισαν τον Σύρο λάθρο με τη χατζάρα (που έσφαξε την έγκυο) απλώς "άνδρα" χωρίς περαιτέρω προσδιορισμό...]  

Ρατσιστής με ακροδεξιά κοσμοθεωρία ήταν ο δράστης της επίθεσης στο Μόναχο Αλί Ντάβιντ Σ., σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Zeitung από πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες ασφαλείας της Γερμανίας και στη γερμανική κυβέρνηση.

ΑΪ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΑΡΗ! Τουρκάλα εκπαιδευόμενη πιλότος F-16... [βίντεο]

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο με μια επίδοξη πιλότο.

Πρόκειται για μια νεαρή όμορφη Τουρκάλα, η οποία κάνει το πρώτο τεστ για να δει αν μπορεί να γίνει πιλότος μαχητικού αεροσκάφους...

Δεν φεύγουν οι λάθρο από τον Πειραιά -Μία ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια να εκκενωθεί το λιμάνι

Μόνο ως αποτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί η τελευταία επιχείρηση συντεταγμένης μεταφοράς προσφύγων από το Λιμάνι του Πειραιά, σε δομές φιλοξενίας.

Ο Ερντογάν μετατρέπει το πατρικό του Γκιουλέν σε δημόσιες τουαλέτες κι ο γαμπρός του παραδέχεται ότι οι διώξεις ήταν προαποφασισμένες

Aφού κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να εκκαθαρίσει κράτος και στράτευμα, να αλλάξει το όνομα στη γέφυρα του Βοσπόρου και πολλά άλλα ακόμη, ο Ταγίπ Ερντογάν κάνει τώρα το απίστευτο!

Μαρτυρικός θάνατος 14χρονης στην Ινδία - Την απήγαγαν, τη βίασαν και την ανάγκασαν να πιει οξύ

Ο άνδρας που πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνος για τον φριχτό θάνατο της νεαρής «νταλίτ» την είχε ξαναβιάσει στο παρελθόν

Μετά από μία σύντομη και απίστευτα βασανισμένη ζωή, μία 14χρονη κοπέλα από την Ινδία η οποία είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βιασμού και κακοποίησης από έναν αδίστακτο άνδρα «έσβησε» την περασμένη Κυριακή, αφήνοντας απαρηγόρητους τους δικούς της.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατηγορεί τη Σεούλ ότι του στέλνει φίδια

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν κατηγορεί τη Σεούλ ότι είναι υπεύθυνη για την αύξηση του αριθμού των φιδιών στη χώρα.

Η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας υποστηρίζει ότι πίσω από τον ασυνήθιστα αυξημένο αριθμό φιδιών κρύβεται η μυστική υπηρεσία της Νότιας Κορέας.

Ο χάρτης της φρίκης: 18 τρομοκρατικές επιθέσεις σε 2 χρόνια στην Ευρώπη, 443 νεκροί

Υπό το φόβο μιας μόνιμης τρομοκρατικής απειλής ζουν τα δύο τελευταία χρόνια οι κάτοικοι της Ευρώπης.

Τουλάχιστον 443 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους -τελευταίο θύμα είναι ο 84χρονος ιερέας στη Νορμανδία- εξαιτίας 18 τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη, τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο Ματέο Ρέντσι 19 χρονών: Με φράντζα, στον Τροχό της Τύχης [εικόνες & βίντεο]

Αγνώριστος, με μεγάλα στρογγυλά γυαλιά μυωπίας, φράντζα και καφέ ριγέ σακάκι, ο Ματέο Ρέντσι σε ηλικία 19 ετών είχε παίξει στο τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης» και είχε τινάξει την μπάνκα στον αέρα.

ΣΚΙΤΣΟ-Αλέξης και Πάνος σώσανε ένα Γιάνη

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΕ ΨΟΦΟΝΔΙΤΕΣ-Το… ρουσφέτι του Παππά

Ενδιαφέρον είχε από πολιτικής απόψεως το «πηγαδάκι» του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά με «γαλάζιους» περιφερειάρχες και έναν «γαλάζιο» δήμαρχο κατά την εκδήλωση για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ωρα για γέλιο... το πολιτικό πτώμα Αντώναρος οργίστηκε

Όταν σε κάνει θέμα ο Βαξεβάνης... τότε σίγουρα εκφράζεις τις αξίες της "κεντροδεξιάς"... του ΣΥΡΙΖΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ! ΚΟΡΥΦΗ! Η φόρτωση του άρματος στην πλατφόρμα πήγε στραβά!

H οδηγική «δεινότητα» των Ρώσων δεν περιορίζεται στους πολίτες, αλλά έχει επεκταθεί καθώς φαίνεται και στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Αν έχετε ποτέ ανέβει στην καμπούρα ενός φορτηγού οδικής βοήθειας, τότε γνωρίζετε καλά τι ακριβώς χρειαζόταν να κάνει ο οδηγός αυτού του άρματος.

Γελάεο το twitter την απουσία Τσίπρα απ’ τη Βουλή

Δείτε τι σέρνουν στον Τσίπρα και τον Καμμένο οι χρήστες του Twitter για την απόφασή τους να κρυφτούν και να μην εμφανιστούν χθες στη Βουλή:

ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ"->Γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων ζήτησε συγγνώμη γιατί πρόσβαλε το Κοράνι

Μία φαινομενικά αθώα σκηνή από ένα επεισόδιο της γνωστής σειράς κινουμένων σχεδίων «Σαμ ο Πυροσβέστης» έχει σταθεί αφορμή για μία διαδικτυακή κόντρα, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι το παιδικό πρόγραμμα προσπαθεί να περάσει μηνύματα ισλαμοφοβίας και άλλους να απορρίπτουν αυτές τις κατηγορίες ως απλώς... γελοίες.

ΑΙ ΨΟΦΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Λεβέντης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι συμφώνησαν να ανατρέψουν τον Τσίπρα

Συμφωνία για την ανατροπή του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης έχουν συνάψει το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η Ν.Δ, σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος εκτιμά ότι θα έχουμε περίοδο μεγάλων εντάσεων και σύντομα εκλογές.

Μέτρα του κ@λου (ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ) ενίσχυσης συνταξιούχων για την απώλεια του ΕΚΑΣ εξήγγειλε ο Τσίπρας - ΒΙΝΤΕΟ

Μέτρα ενίσχυσης συνταξιούχων για την απώλεια του ΕΚΑΣ εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εισήγησή του στο κυβερνητικό συμβούλιο κοινωνικής πολιτικής. Η εφαρμογή της δέσμης μέτρων θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

ΕΛΑ ΡΕ ΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ! Τζιτζικώστας: Η ΝΔ δεν έχει πειστικές προτάσεις

Γελάει ο κόσμος με την "αντιπολίτευση" Του Τόλη... Τόλη σοβαρέψου, μπορείς καλύτερα

Σε διαφορετική γραμμή από την ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας κινείται πλέον ο Απόστολος Τζιτζικώστας όπως φάνηκε και από τη συνέντευξη που έδωσε μία ημέρα μετά την καταψήφιση της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για Εξεταστική για τα capital controls και το plan B.

Τα καπρίτσια της κυρίας Ιμπραΐμοβιτς -Εφυγε από 5άστερο ξενοδοχείο λίγες ώρες μετά το check in

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, για μία ακόμη φορά, βρέθηκε ο «πολύς» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Για να ακριβολογούμε, όχι ο ίδιος, αλλά η σύντροφός του, Helena Seger, που συγκέντρωσε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

O μακελάρης της Ιαπωνίας χαμογελά και προκαλεί: «Δεν μετανιώνω για τίποτα»

Σκότωσε 19 ανάπηρους ενώ κοιμούνταν - Ο Σατόσι Ουεμάτσου χαμογελά πλατιά στις κάμερες μέσα από το περιπολικό - Ερωτηματικά σχετικά με την αδράνεια των αρχών που δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν παρά τα προειδοποιητικά σημάδια

Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις: 8.651 στρατιώτες συμμετείχαν στο πραξικόπημα

Αμερικανό στρατηγό «βλέπει» πίσω από το πραξικόπημα φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα
Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει το 1,5 του στρατού - «Τρομοκράτες με στολή» χαρακτηρίζει τους εμπλεκόμενους ανακοίνωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων