12 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΣΙΡΚΟ! 10 στιγμές που θα μας μείνουν από την επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Η omadaalithias.gr διάλεξε τις 10 στιγμές που θα μας μείνουν από τον θίασο του ΣΥΡΙΖΑ που ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη

10

ΦΩΤΟ-Με λένε Χατζηνικολάου και τα λέω όπως με βολεύει

Πριν λίγες μέρες ο Χατζηνικολάου εξεδήλωσε την ευχή του να μείνει ανοιχτός ο STAR και να συνεχίσει να κάνει τις εκπομπές του από κει, ενώ μας αποκάλυψε ότι θεωρεί το νόμο και τη διαδικασία αντισυνταγματική... πριν 2 μήνες μας έλεγε ότι...

ΓΥΝΑΙΚΑ (οι άντρες κοκοκο) δημοσιογράφος πήρε στο ψιλό τον Πολάκη: Εχω φωτογραφία με Τσίπρα, Γεροβασίλη, γλίτωσα;

Οι άντρες δημοσιογράφοι που κάνουν τα μαγκάκια που είναι να υπερασπιστούν τη συνάδελφό τους; Λίγο ντροπή ρε!

Στο... ψιλό πήραν οι δημοσιογράφοι τον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη που επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του Alpha επειδή έκανε ερώτηση που εκνεύρισε τον Πρωθυπουργό για το κλείσιμο των καναλιών.

Η Ολγα Τρέμη μιλά για πρώτη φορά για τις δραματικές εξελίξεις στο Mega [βίντεο]

Για τις άδειες των καναλιών, για το Mega αλλά και την ερώτηση της δημοσιογράφου του Alpha που εκνεύρισε τον Πρωθυπουργό στην ΔΕΘ μίλησε η Ολγα Τρέμη στο Ε.

Σίγουρο και το 8ο ελληνικό μετάλλιο: Πάει για χρυσό απόψε ο Τριανταφύλλου

Την είσοδό του στον τελικό της σπάθης Β' κατηγορίας εξασφάλισε ο Πάνος Τριανταφύλλου, μετά από έναν φοβερό ημιτελικό και σε λίγη ώρα θα παλέψει να φέρει το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Τα πήρε πίσω ο καραγκιόζης Παπαχριστόπουλος για την Τσικρίκα - ΒΙΝΤΕΟ

Ανασκεύασε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος τη δήλωση που έκανε για τη δημοσιογράφο του ALPHA Ευαγγελία Τσικρίκα.

"Είμαι ο τελευταίος που θα αμφισβητήσει το δικαίωμα ενός εργαζόμενου που χάνει τη δουλειά του  να το διεκδικήσει. Κι εγώ αν ήμουν στη θέση της το ίδιο θα έκανα ακριβώς" είπε ζητώντας εμμέσως συγγνώμη. 

Αυτό είναι το σχολείο με τους τρεις μαθητές

Συγκίνηση, χαρά και ελπίδα, σκόρπισε σήμερα, το χτύπημα του κουδουνιού στο δημοτικό σχολείο της Ερείκουσας, που βρίσκεται οκτώ περίπου μίλια από την Κέρκυρα και είναι ένα από τα τρία Διαπόντια Νησιά, τα τελευταία βορειοδυτικά ακρωτήρια της Ελλάδας.

ΜΑΚΑΡΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ! Τέλος τα κουπόνια στα κόμματα ζητούν οι δανειστές

Η πρώτη συνάντηση της κυβέρνησης με το κουαρτέτο αφορούσε το πολιτικό χρήμα, το οποίο αν και δεν είναι στα προαπαιτούμενα, οι δανειστές αποφάσισαν να το βάλουν στο τραπέζι κι αυτό.

Αν και ο Φίλης θεωρεί αριστεία το «λίαν καλώς», ο large Τσίπρας του έβαλε... άριστα 20!

Ικανοποίηση του πρωθυπουργού για την εικόνα των σχολείων στο άνοιγμα της φετινής χρονιάς

Την εικόνα που παρουσίασαν τα σχολεία κατά την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς έδωσαν οι 13 περιφερειακοί διευθυντές στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μέσω τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, παρουσία του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, της αναπληρώτριας υπουργού Σίας Αναγνωστοπούλου, του υφυπουργού Θεοδόση Πελεγρίνη, των γενικών γραμματέων Γιάννη Παντή και Παυσανία Παπαγεωργίου, καθώς και του διευθυντή του γραφείου του υπουργού Παναγιώτη Κατσαρού.

Ο ομολογιούχος που τα... έψαλε στον Τσίπρα: Με ΣΥΡΙΖΑ με έβαλαν στα κρατητήρια [βίντεο]

Ο Δημήτρης Κούτουλας το Σάββατο προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί στον Αλέξη Τσίπρα στη 81η ΔΕΘ, αλλά τελικά τον έβγαλαν... σηκωτό.

Ομως ο μικρομολογιούχος είχε να διαμαρτυρηθεί για ότι έγινε το Σάββατο στην ΔΕΘ, ενώ πέρυσι προσπάθησε να τα... ψάλει ξανά και κατέληξε στα κρατητήρια.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ! Συνταξιούχος «μπούκαρε» στη συνέντευξη Κατρούγκαλου: Τι θα γίνει με τη σύνταξή μου; [βίντεο]

Εμφανώς αμήχανος ο Γιώργος Κατρούγκαλος και οι συνεργάτες του είδαν να... μπουκάρει στην συνέντευξη Τύπου του υπ. Εργασίας στην ΔΕΘ ένας συνταξιούχος.

Ο Πολάκης έφυγε σαν τον κλέφτη από την πίσω πόρτα της βουλής - ΒΙΝΤΕΟ

Από την πίσω πόρτα έφυγε ο Παύλος Πολάκης, μετά το τέλος της συνεδρίασης στη βουλή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποχώρησε με τη μηχανή του από την πίσω πόρτα του κοινοβουλίου, προκειμένου να μην συναντήσει τους δημοσιογράφους.

Ο εντυπωσιακός στόλος των αυτοκινήτων του Αμπράμοβιτς

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι αποφάσισε να επιδείξει τα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του και τα οποία κοστίζουν πάνω από 8,5 εκατ. λίρες, στην Γερμανία
Η Τσέλσι είχε την πρώτη της απώλεια στην φετινή Premier League, αλλά ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φρόντισε να διασκεδάσει την στεναχώρια του κάνοντας μια ξεχωριστή επίδειξη στους φίλους του.

Οι FT αποδομούν τη Σύνοδο του Νότου: Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του βασικό εμπόδιο στο ενιαίο μέτωπο

Οι καθυστερήσεις στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων από την ελληνική κυβέρνηση είναι το βασικό εμπόδιο στο σχηματισμό ενός ενιαίου μετώπου των χωρών του Νότου, γράφουν οι Financial Times.

ΦΩΤΟ-Ρόμπα έκαναν τον καραγκιόζη Πολάκη-Του έβγαλαν φώτο Τσικρικά-Τσίπρα και ουρλιάζει ότι είναι μοντάζ-γελάει ο Άδωνις

Η ερώτηση της δημοσιογράφου του Alpha, Ευαγγελίας Τσικρίκα στη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ήταν αδιαμφισβήτητα το θέμα της Κυριακής.

Η δημοσιογράφος, συναισθηματικά φορτισμένη εξέφρασε την αγωνία της για το επικείμενο μαύρο στο κανάλι που εργάζεται τα τελευταία 21 χρόνια, καθώς ο Alpha δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια.

ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ; Βίντεο: Η ΕΡΤ «έκοψε» την ερώτηση της Τσικρίκα στον Τσίπρα

Η κρατική τηλεόραση, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, επέλεξε να δείξει μόνο την απάντηση του πρωθυπουργού...

Το βίντεο με την απάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην δημοσιογράφο του ALPHA, Ευαγγελία Τσικρίκα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, έπαιξε στο χθεσινό της κεντρικό δελτίο ειδήσεων η ΕΡΤ. Φαίνεται όπως πως... ξέχασε κάτι -ή, μάλλον, το «έκοψε» στο μοντάζ.

ΑΪ ΠΣΟΦΑ ΛΕΜΕ, ΡΕ ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Βερύκιος: «Νίκο Παππά θα το πληρώσεις, και θα το πληρώσεις ακριβά» (video)

Δεν σας κρύβουμε ότι περιμέναμε με ανυπομονησία την παρέμβαση του Δημήτρη Βερύκιου στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Happy Day».

Και δεν κάναμε λάθος, γιατί ο μαχητικός Βερύκιος έβγαλε ειδήσεις σήμερα:

ΠΣΟΦΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ! Παπανώτας: Ήμουν και ‘γω από τα κορόιδα που τους πίστεψαν

Έχουμε γεμίσει ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ που πέφτουν απ’ τα σύννεφα. Άλλος ένας είναι ο Παπανώτας, ο οποίος τώρα που δεν πήρε άδεια ο Alpha δηλώνει «από τα κορόιδα που πίστεψαν τη μαϊμού αριστερά».

ΚΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ! "Παζάρι" για δύο τα 13 προαπαιτούμενα

Σε παζάρι για δύο τα εναπομείναντα 13 προαπαιτούμενα εξελίχθηκε η 1η συνάντηση του ΥΠΟΙΚ Ε. Τσακαλώτου με εκπροσώπους των θεσμών.

Δικαστές κατά Τσίπρα με αφορμή τα σχόλια για τις τηλεοπτικές άδειες

«Τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να αποφεύγουν διατυπώσεις έστω και προσωπικών εκτιμήσεων για εκκρεμείς υποθέσεις» ήταν το σχόλιο δικαστικών λειτουργών σχετικά με όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργός στη Διεθνή Εκθεση της Θεσσαλονίκης ενόψει της επικείμενης, κρίσιμης απόφασης της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας που πρόκειται να αποφανθεί για τη νομιμότητα και συνταγματικότητα ή μη του νομοθετικού πλαισίου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Μην τα βάλετε ποτέ με αυτές τις γυναίκες – Διαθέτουν άριστη τεχνική στις πολεμικές τέχνες

Στις αγροτικές περιοχές της Κίνας οι γυναίκες συχνά μένουν πίσω όταν οι σύζυγοί τους, φεύγουν για τις πόλεις για να βρουν δουλειά.

Διπλό «όχι» από το Βερολίνο για τις γερμανικές αποζημιώσεις

«Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούμε διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για το θέμα των αποζημιώσεων» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του γερμανικού ΥΠΕΞ

Με μια διπλή άρνηση υποδέχθηκε το Βερολίνο την επαναφορά του θέματος των γερμανικών αποζημιώσεων από τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ την Κυριακή.

Κατερίνα Γώγου, το τρελοκόριτσο του ελληνικών ταινιών που αυτοκτόνησε στα 53 της [εικόνες]

Η Κατερίνα Γώγου είναι γνωστή σαν μια καλή ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Η εικόνα του χαριτωμένου, ατίθασου, τσαμπουκαλεμένου τρελοκόριτσου είναι αποτυπωμένη σε πολλές ελληνικές μαυρόασπρες κυρίως ταινίες.

Λέρος - Η καθυστερημένη έλευση της νύφης απέτρεψε τραγωδία

Τμήμα οροφής εκκλησίας κατέρρευσε στη Λέρο, λίγο πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή και ενώ στον προαύλιο χώρο βρισκόταν ο γαμπρός και δεκάδες προσκεκλημένοι αναμένοντας την νύφη. Το περιστατικό συνέβη το Σαββάτο, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο Λακκί της Λέρου, όπου...

Ο κολοσσός Alibaba στην Ελλάδα

Ο κινεζικός κολοσσός Alibaba φτάνει στην Ελλάδα. Υψηλόβαθμα στελέχη της μεγαλύτερης εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, αναμένονται στην Αθήνα το μεσημέρι της 13ης Σεπτεμβρίου 2016 για άμεσες επαφές με εκπροσώπους της Κυβέρνησης, φορείς, κοινωνικούς εταίρους και επιχειρηματίες.

Νέες φωτογραφίες από την επίσκεψη της Αμάλ Αλαμουντίν στο hot spot των Σερρών -Καθισμένη οκλαδόν κάτω σε σκηνή

Τη χώρα μας επισκέφθηκε για μια ακόμη φορά η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν.

Αυτή τη φορά για να επισκεφθεί πρόσφυγες γυναίκες Γεζίντι που φιλοξενούνται στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων των Σερρών. Η επίσκεψη της δικηγόρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων έγινε την περασμένη Παρασκευή και χωρίς να το πάρει είδηση κανείς, παρά μόνο κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Ελλάδα σαρώνει στο Ρίο: Εφτασε τα 7 μετάλλια – Χάλκινο και στο μπότσια

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο είναι από τους πλέον πετυχημένους για την Ελλάδα.

Πλέον, η χώρα μας μετρά 7 μετάλλια καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο μπότσια. Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Νικόλαο Πανάνο και Άννα Ντεντά, επικράτησε...

Ο Πρετεντέρης γλεντάει Κοντομηνά, Βαρδή και Μπόμπολα

O Δ. Κοντομηνάς είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

Μιλώντας μετά τον διαγωνισμό Παππά δήλωσε:

– Εγώ τους βοήθησα γιατί είναι νέοι άνθρωποι και πίστευα ότι θα βοηθήσουν τη χώρα, αλλά η πολιτική τους και οι επιλογές τους (…) οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή!

Ντοκουμέντο: Οι Ναζί τραβούσαν τουριστικές φωτογραφίες στην Βιάννο πριν το ολοκαύτωμα

Ως... τουρίστες φωτογράφιζαν οι Ναζί τα χωριά της Βιάννου, στην Κρήτη, λίγο πριν προχωρήσουν στο ολοκαύτωμα, τον Σεπτέμβριο του 1943, σφαγιάζοντας συνολικά 401 κατοίκους.

Νέο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες: Χάλκινο η Κοροκίδα

Η Ελλάδα συνεχίζει να συλλέγει μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Σήμερα η Δήμητρα Κοροκίδα κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο τον τελικό της σφαιροβολίας F53.

Ουγγαρία: Τούρκος συνελήφθη για το βιασμό 12χρονου προσφυγόπουλου

Ο 40χρονος άνδρας επιτέθηκε στο μικρό κορίτσι και αφού του έσκισε τα ρούχα, επιχείρησε να το βιάσει

Η συσσώρευση χιλιάδων προσφύγων στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σλοβακία και άλλες χώρες-γέφυρες προς την Κεντρική Ευρώπη, έχουν προσελκύσει άτομα με διάφορες παραβατικές δραστηριότητες.

Οταν η Μύκονος είχε... βρυκόλακα

Μπορεί η Μύκονος να είναι γνωστή παγκοσμίως για τα ξέφρενα πάρτι και ως πανάκριβο τουριστικό θέρετρο, όμως δεν ήταν πάντα έτσι στο νησί των ανέμων.

Η ιστοσελίδα listverse.com ανακάλυψε δέκα περίεργες και μεταφυσικές ιστορίες-θρύλους από την παλαιά Ευρώπη και το νούμερο 1 στην σχετική λίστα είναι μια ιστορία τρόμου για την Μύκονο, όπου, σύμφωνα με θρύλους από το 1700, στο νησί κυκλοφορούσε Βρυκόλακας!

Χυμώδης στα 51 της η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

Η Βρετανίδα καλλονή ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία της με λευκό μπικίνι και το κορμί της είναι αξιοζήλευτο

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είναι μια γυναίκα που έχει γράψει ιστορία στο χώρο του μόντελινγκ. Στα 51 της χρόνια καταφέρνει και διατηρεί το σώμα της σε εξαιρετική κατάσταση. Το πλούσιο στήθος της και οι καμπύλες της είναι από τα δυνατά της σημεία.

Από μικρό και από Πολάκη μαθαίνεις την αλήθεια

O Πρωθυπουργός δεν είχε τα ανακλαστικά να προσαρμόσει το ποίημα για τα κανάλια όταν απέναντί του είχε μία στιβαρή και αξιοπρεπή εργαζόμενη που έχανε τη δουλειά της. Η αναντιστοιχία ήταν κραυγαλέα και τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα

Εντυπωσιακό βίντεο με «τσουνάμι» από κρουαζιερόπλοιο να κάνει συντρίμμια αποβάθρα

Νέες εικόνες από την καταστροφή που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Ιταλία

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από το νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από όσα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες στην Ιταλία όταν κρουαζιερόπλοιο κυριολεκτικά διέλυσε πλωτή μαρίνα σκαφών.

Η πρώτη αεροπειρατεία στον κόσμο έγινε από Έλληνες μαθητές

Η πρώτη αεροπειρατεία έγινε την περίοδο του εμφυλίου συμμοριτοπόλεμου, από Έλληνες κομμουνιστές μαθητές του Γυμνασίου, που ήθελαν να πολεμήσουν στο αντάρτικο. Ήταν από 17 ως 23 ετών και από τότε άλλαξαν τα μέτρα προστασίας στα αεροδρόμια

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας απαντάει έξω απ'τη ΔΕΘ σε όσα είπε μέσα!

Πως το κάνει αυτό ο μπαγάσας! Να μιλάει μέσα και να απαντάει ταυτόχρονα απ' έξω από τη ΔΕΘ:

ΦΩΤΟ-Ευτυχώς που ο Αλέξης είναι αντισυμβατικός και δεν φοράει γραβάτα

Ευτυχώς που ο Τσίπρας δηλώνει αντισυμβατικός και δεν φοράει γραβάτα... εννοείται ότι τα...

Ο εντιμότατος φίλος του κ. Μαδούρο στην Ελλάδα

[Τη φώτο δημοσίευσε στο Twitter ο Ιάσων Πιπίνης γράφοντας: "Μια καλή ιδέα από τον #Μαδούρο για τα ΜΜΕ: Εκείνος παρουσιάζει την είδηση & στο άλλο παράθυρο σύνδεση με υπουργό του!"]

Την ώρα που ακόμη και οι τελευταίοι σύμμαχοι του Νικολάς Μαδούρο, στη Λατινική Αμερική αλλά και στην Ευρώπη, γυρνούν την πλάτη στο αυταρχικό καθεστώς της Βενεζουέλας, μόνον ένας Ευρωπαίος πρωθυπουργός εξακολουθεί να στηρίζει πολιτικά την κυβέρνηση του Μαδούρο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ! Τσίπρας: Ο στόκος βουλευτής μου έπαιρνε σε λάθος υπουργείο-Ο Τόσκας δεν ήταν υπεύθυνος αλλά ήταν στο κέντρο επιχειρήσεων

[Αφού ο βουλευτής έπαιρνε σε λάθος υπουργείο γιατί η συνομιλήτριά του δεν του το έλεγε ("κύριε πήρατε σε λάθος υπουργείο") αλλά του έλεγε "δεν είναι εδώ τώρα, δοκιμάστε μετά τις 3μμ"; 

Το ξενοδοχείο «πρότυπο» του Κιμ Γιονγκ Ουν τρώει...άγριο «κράξιμο» στο TripAdvisor

Ο δικτάτορας ήλπιζε ότι το ξενοδοχείο της Πιονγκγιάνγκ θα αντανακλούσε τη «λάμψη» της Βόρειας Κορέας, αλλά οι πελάτες του μάλλον διαφωνούν
Μπορεί το Ryanggang Hotel στην ΠιονγκΓιάνγκ να σχεδιάστηκε με την προοπτική να γίνει το «καμάρι» του Κιμ Γιονγκ Ουν, ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν μάλλον διαφορετικά για το τεράστιο ξενοδοχείο.

ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΨΕΥΤΗΣ! Θάσος: Οργή κατοίκων που ήθελαν να συναντήσουν τον Τσίπρα και δεν τα κατάφεραν

Όταν ο πρωθυπουργός αναχώρησε από το νησί, οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με κατοίκους που διαμαρτύρονταν.

Με την οργή των κατοίκων, οι οποίοι ήθελαν να του μιλήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν ήρθε αντιμέτωπος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπας κατά την επίσκεψή του στη Θάσο.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Αναδείχθηκε η κομμουνιστική πλευρά του Τσίπρα

Ακούστε πως σχολίασε στον ALPHΑ radio, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τη χθεσινή παρουσία του Τσίπρα στη ΔΕΘ με τα ψέμματα, τις προσβολές και τις ειρωνίες προς τις δημοσιογράφους και την ευθεία παρέμβασή του στη δικαιοσύνη:

Ζαχαράκη: Πρωθυπουργός που… χαμογελά όταν μιλά σε υποψήφιους ανέργους

«Δεν μπορώ να βλέπω τον πρωθυπουργό να χαμογελά όταν μιλάει σε υποψήφιους ανέργους και να χάνει την ψυχραιμία του όταν η ερώτηση γίνεται απαιτητική», δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Γιατί εκνευρίστηκε ο Αντώνης Ρέμος με την ΕΡΤ [βίντεo]

Δεν έκρυψε την ενόχληση του ο Αντώνης Ρέμος για την απουσία της κρατικής τηλεόρασης από την συνέντευξη τύπου της μεγάλης συναυλίας που διοργανώνεται σήμερα στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη.

ΕΚΑΝΕ ΚΙ Η ΜΥΓΑ Κ@ΛΟ! Ξεχάστε τα… κεμπάπ – Τώρα ο Τσίπρας έχει σεφ και «ψηφίζει» γκουρμέ

Δώστε φιλετάκια με μπαλσάμικο στον λαό… θα αρχίσει να λέει ο Αλέξης Τσίπρας μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε σε διεθνή τραπέζια και «κόλλησε» το μικρόβιο της γκουρμέ κουζίνας.

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Φίλης «αδειάζει» την Γεροβασίλη για τις ερωτήσεις στην ΔΕΘ

Την άποψη ότι πρέπει να δίνεται η δυνατότητα σε όλους να απευθύνουν τις ερωτήσεις στο πλαίσιο του χρόνου που διατίθεται, εξέφρασε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φιλης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το γεγονός ότι στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού τέσσερις εφημερίδες δεν απήυθυναν ερωτήσεις.

Η νέα Μις Αμερική είναι μια κλασική Αμερικάνα! Συνυποψήφιά της μια ομοφυλόφιλη [εικόνες]

Η Σέιβι Σιλντς, μια φοιτήτρια 21 ετών από το 'Αρκανσο στον αμερικανικό νότο, στέφθηκε Μις Αμερική 2017.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ, όπου για πρώτη φορά μια υποψήφια δήλωσε ανοικτά ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Σταϊκούρας: Είπε πάρα πολλά ψέματα ο Πρωθυπουργός

«Και στην ομιλία του και στη συνέντευξη Τύπου είπε πάρα πολλά ψέματα ο κ. Πρωθυπουργός» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων και βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, και πρόσθεσε:

Γιατί κινδυνεύει να μπει φυλακή ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η πρόταση-μαμούθ, που αγγίζει τις 400 σελίδες, που υπέβαλε ο εισαγγελέας Εφετών, Σταμάτης Δασκαλόπουλος, προς το Συμβούλιο Εφετών, με την οποία ζητά να παραπεμφθεί σε δίκη για 4 κακουργήματα σχετικά με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έπεσε σαν βόμβα στον αθλητικό, επιχειρηματικό, αλλά και στον πολιτικό κόσμο της χώρας.