08 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα επίθεση του κάφρου Πολάκη σε δημοσιογράφο... ήταν απ' το τηλέφωνο αλλιώς θα την έχωνε 3 μέτρα κάτω απ' τη γη

Συνεχίζει τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους με τον γνωστό απαράδεκτο τρόπο του ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης.

Ένταση στην Κουμουνδούρου παρουσία Τσίπρα – Φίλη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

ΑΣΕ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Το μήνυμα του Μητσοτάκη στους Κρητικούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσμα προς τους πολίτες να συστρατευθούν με τη Νέα Δημοκρατία με μια νέα συμφωνία αλήθειας ώστε όπως είπε, «να αλλάξομε τη ρότα της Ελλάδας και να την σηκώσουμε ψηλά», απεύθυνε απόψε από τα Χανιά ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βίντεο από τα μεγάλα επεισόδια στο Μενίδι ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Βίντεο-ντοκουμέντα για ότι έγινε στο Μενίδι, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Τα επεισόδια έγιναν ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και (σύμφωνα με τις ενδείξεις) του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιτέθηκαν στο τρένο που μετέφερε τους «ασπρόμαυρους», το οποίο στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και έγιναν μάχες σώμα με σώμα, μέχρι να επέμβει η αστυνομία.

Βίντεο: Ο άλλος τυλίχτηκε στις φλόγες για να σπάσει ρεκόρ!

Έθεσε τον εαυτό του στον απόλυτο κίνδυνο, προκειμένου να σπάσει το ρεκόρ του... φλεγόμενου άνδρα που τρέχει! Ο Άντονι Μπρίτον είναι πλέον ο κάτοχος του ρεκόρ... απόστασης ως φλεγόμενος άνδρας, τρέχοντας 180 μέτρα, σε 50 δευτερόλεπτα.

ΝΔ κατά κυβέρνησης: Οταν επιτίθεσαι στη Δημοκρατία δεν δικαιούσαι να κουνάς το δάχτυλο

Σκληρή απάντηση στις αιτιάσεις της κυβέρνησης για την στάση της ΝΔ στο θέμα του ΕΣΡ εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

ΝΔ: Τελειώνει ο Κουμουτσάκος-Ποιος ακούγεται για νέος εκπρόσωπος Τύπου

Μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ετοιμάζονται για μίνι ανασχηματισμό και στη ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τις αλλαγές που θα γίνουν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στους τομεάρχες κατά πάσα πιθανότητα, θα υπάρξει αλλαγή φρουράς και στον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος.

Πόλεμος δηλώσεων για το π@ος του 15% διαφορά στον ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Η νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ που δίνει προβάδισμα 15 ποσοστιαίων μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με τις 16,5 μονάδες διαφορά ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα πυροδότησε αντιπαράθεση ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

80% των αυστριακών δεν θέλουν την Τουρκία στην ΕΕ

Την αμετάβλητη, σαφή απόρριψη από την συντριπτική πλειονότητα των Αυστριακών της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα κατά ποσοστό 80% —το υψηλότερο που έχει καταγραφεί την τελευταία δεκαετία— κατέγραψε αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση της Αυστριακής Εταιρείας Ευρωπαϊκής Πολιτικής η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στη Βιέννη.

ΝΔ: Τα τερτίπια της κυβέρνησης καθυστερούν τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος

Σημαντικές καθυστερήσεις στη συμβασιοποίηση του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα –Πύργος, καταλογίζουν στην κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό Μεταφορών και Υποδρομών, έντεκα βουλευτές της ΝΔ, με ερώτησή τους προς τον Χρήστο Σπίρτζη και πρώτους υπογράφοντες την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Κώστα Καραμανλή.

Ποδοσφαιριστής σκότωσε διαιτητή με μια γροθιά στο Μεξικό - ΒΙΝΤΕΟ

Ασύλληπτο περιστατικό σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Μεξικό με έναν ποδοσφαιριστή να σκοτώνει μέσα στο γήπεδο τον διαιτητή, διότι ο τελευταίος του έδειξε κόκκινη κάρτα.

Έρχεται ο κόφτης-Δημοσιονομικό Συμβούλιο: Αμφίβολος ο στόχος των εσόδων και η ανάπτυξη το 2017

​Καμπανάκι για τον προϋπολογισμό - Εφικτή η είσπραξη των φόρων για το 2016 - H ​​πρώτη ​εξαμηνιαία έκθεση ​της νέας Ανεξάρτητης Αρχής

Ο διάσημος Ελληνοαμερικανός σχεδιαστής Τζον Βαρβάτος στέλνει χιλιάδες email: Πηγαίνετε να ψηφίσετε [εικόνα]

Ακόμη και ο ελληνοαμερικανός διάσημος σχεδιαστής μόδας Τζον Βαρβάτος που έχει κατακτήσει τις ΗΠΑ, δραστηριοποιείται την ύσταση ώρα υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.

Μητσοτάκης: Τα χειρότερα είναι μπροστά μας με αυτούς-Πιστεύει κανείς ότι η διευθύντρια του Κατρούγκαλου θα λύσει προβλήματα

Προειδοποίηση στην κυβέρνηση ότι αν συνεχίσει «με αυτούς τους ρυθμούς και με αυτά τα μυαλά, τα χειρότερα θα είναι μπροστά μας» απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνοντας ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να αλλάξει τη ρότα της Ελλάδας.

Αμερικανικές εκλογές 2016: Με... φυλάκιση κινδυνεύει ο γιος του Τραμπ εξαιτίας ενός tweet από την κάλπη

Η άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος μπορεί να φέρει τον Έρικ Τραμπ, αντιμέτωπο με πρόστιμο ύψους χιλίων ευρώ ή ακόμα και με φυλάκιση ενός έτους, αφού ο γιος του ρεπουμπλικανού υποψήφιου θεώρησε σήμερα σκόπιμο να τουιτάρει από την κάλπη το ψηφοδέλτιο με το οποίο στήριξε τον πατέρα του.

ΠΑΡΤΙ ΟΡΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! 670.000 ευρώ για υπερωρίες στα κομματόσκυλα

Συνεχίζεται το φαγοπότι στην ΕΡΤ με 670.000 για υπερωρίες των κομματόσκυλων με το πλέον εντυπωσιακό να είναι τα 220.000 € σε 900 κοπρίτες για...

Αποκαλύψεις για Τζολί! Όργια στην kinky λέσχη του Χόλιγουντ

Δεκάδες λαμπερά ονόματα του Χόλιγουντ απολαμβάνουν τα ερωτικά παιχνίδια στην kinky λέσχη του Χόλιγουντ.

Το Snctm διοργανώνει μηνιαία πάρτι για μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, διάσημα μοντέλα και πλούσιους swingers.

Ενταση στη σύσκεψη στο Μαξίμου και κ@λοτούμπα για το προσφυγικό με φορείς της Χίου -Εκανε πίσω η κυβέρνηση για τα hotspots

Επειτα από μια μαραθώνια σύσκεψη διάρκειας σχεδόν 6 ωρών που σημαδεύτηκε από έντονες διαφωνίες οι αιρετοί φορείς της Χίου και συναρμόδιοι υπουργοί επιχείρησαν να βρουν μια μέση λύση για το προσφυγικό/μεταναστευτικό που ταλανίζει το νησί.

ΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΣ ΤΟΝ "ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΣΙΠΡΑ! Αμβρόσιος: Αριστεροί και πρόσφυγες απειλούν το έθνος και την θρησκεία

Με νέα επιστολή του ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος επιτίθεται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την πολιτική που εφαρμόζει.

Μάλιστα, ξεκινά με συγχαρητήρια στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο που με τις δηλώσεις του "ερέθισε τα πνεύματα όλων των δαιμονοκρατούμενων", ενώ αναφέρει ότι οι Αριστεροί και οι πρόσφυγες απειλούν το έθνος και την θρησκεία.

ΧΑΡΤΗΣ-Πρόβλεψη LA Times: 352 εκλέκτορες για Κλίντον – 186 για Τραμπ-Και το Sky προβλέπει Χίλαρυ

Η ηλεκτρονική έκδοση των Los Angeles Times έχοντας συλλέξει στοιχεία από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ και ενώ η εκλογική διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ρισκάρει την πρώτη πρόβλεψη για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η δήλωση του Ιμπραΐμοβιτς για τον Πύργο του Άιφελ που θα μείνει στην ιστορία

Είναι γνωστός για τον ιδιόρρυθμο του χαρακτήρα του και κυρίως για την... εκνευριστική αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση που επιδεικνύει και η οποία αρκετές φορές, αγγίζει τα όρια της αλαζονείας... Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς όλων των εποχών, αλλά ταυτόχρονα ένας εξαιρετικά δύσκολος άνθρωπος. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η δημόσια εικόνα του, εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ελεύθεροι (για ακόμη μία φορά) οι αντιεξουσιαστές μετά το "ντου" στο αμερικανικό προξενείο

Ελεύθερα αφέθηκαν τα έξι άτομα που προσήχθησαν για το "ντου" το μεσημέρι στο αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου, μετά την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας, αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι.

ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΟΥΡΌ ΜΗΤΣΟ; Η ΦΩΤΟ του Δημήτρη Καμμένου με την γνωστή ηθοποιό

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, συναντήθηκε με την γνωστή ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα.

ΒΟΓΓΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ 4%! Παραιτήθηκε ο γ.γ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κ. Παπαϊωάννου με μύδρους για την αποπομπή Φίλη

Την παραίτησή του από τη θέση του Γ.Γ ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπέβαλλε στον υπουργό Σταύρο Κοντονή ο Κωστής Παπαϊωάννου, η οποία έγινε δεκτή από τον νέο υπουργό.

O Ζουράρις «έφαγε» τον Αντώνη Λιάκο από την επιτροπή Παιδείας -«Βρωμώδης, βοσκηματώδης, πατριδοκλάστης»

Φαίνεται πως λήγει άδοξα η συνεργασία του προέδρου της επιτροπής του εθνικού διαλόγου Αντώνη Λιάκου με το Υπουργείο Παιδείας, καθώς η σχέση του με τον Κώστα Ζουράρι βρίσκεται στο κόκκινο.

Η ιστορία της Χειμάρρας και ο αδιόρθωτος Έντι Ράμα

Η έντονη διαμάχη του Ράμα με τον μειονοτικό βουλευτή Βαγγέλη Ντούλε
Τελικά η ζωή κρύβει πολλές και διαρκείς εκπλήξεις. Κάποια πράγματα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις. Μετά τις ρεβιζιονιστικές (αναθεωρητικές) αναφορές στα "σύνορα της καρδιάς" κλπ. του νεοσουλτάνου Ερντογάν, έχουμε και έναν άλλο ηγέτη γειτονικής χώρας, πρωθυπουργός αυτός, τον Αλβανό Έντι Ράμα, ο οποίος διατυπώνει κάποιες θεωρίες πέρα από κάθε λογική.

Μητσοτάκης: Η θυσία του Αρκαδίου είναι περισσότερο επίκαιρη παρά ποτέ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρευρέθη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου.Διήμερη περιοδεία στους νομούς Ρεθύμνης και Χανίων πραγματοποιεί από σήμερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης

Οι πιο πολυταξιδεμένοι πρόεδροι των ΗΠΑ -Ποιοι ήρθαν στην Ελλάδα [εικόνες]

Την ώρα που οι Αμερικανοί πολίτες προσέρχονται στις κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου στην χώρα τους, ας κάνουμε μία μικρή αναδρομή για να δούμε ποιοι πρόεδροι έχουν διανύσει τα περισσότερα χιλιόμετρα στο εξωτερικό.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΠ'ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Λιάγκας: "Aν πέφτει ξύλο ή να έχει ο ένας γκόμενα και η άλλη γκόμενο, εκεί χώρισε"

Στο "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε φιλοξενηθεί πριν από ακριβώς ένα χρόνο ο Γιώργος Λιάγκας και όπως αποδεικνύετι εκ των υστέρων αρλουμπολογούσε ασύστολα.

Ανάμεσα σε άλλα ο παρουσιαστής είχε μιλήσει στον Γρηγόρη για το πόσο τον είχε πειράξει ο χωρισμός των γονιών του όταν εκείνος ήταν μόλις 7 ετών. "Καθόμουν και έκλαιγα μόνος" είπε χαρακτηριστικά.

Ένταση σε εφορία της Θεσσαλονίκης από Λαφαζάνηδες για τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας 63χρονης - ΒΙΝΤΕΟ

Διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, με αφορμή, μεταξύ άλλων, και τον πλειστηριασμό της «πρώτης» και «μοναδικής», όπως κατήγγειλαν, κατοικίας μίας 63χρονης στις Συκιές Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν μέλη του «Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης» στα γραφεία της Ε' ΔΟΥ (στην οδό Κρυστάλλη 4).

Λαζαρίδης: Δεν ψηφίζουμε ΕΣΡ αν δεν κταργήσουν το νόμο-Ο Μητσοτάκης ενημερώνει τους πολίτες για το σχέδιο της ΝΔ

«Ζητάμε τις εκλογές γιατί η κυβέρνηση δεν θα αντέξει». Αυτό τόνισε σήμερα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΣΚΑΪ», ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.

«Καραγκιόζης» ο Παπαδημητρίου, «αγράμματος» ο Τσίπρας

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για το διορισμό του νέου υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Vima FM χαρακτηρίζοντάς τον πρωθυπουργό «αγράμματο» που «εντυπωσιάζεται από καθηγητές και ακαδημαϊκούς», ενώ χαρακτήρισε τον κ. Παπαδημητρίου «καθηγητή Γυμνασίου» και «καραγκιόζη».

ΒΙΝΤΕΟ-Υποβασταζόμενη ψήφισε η Χίλαρυ-Κάφροι και γυμνές αποδοκίμασαν τον Τράμπ

Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγα λεπτά αφού ψήφισαν ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον σε εκλογικό κέντρο της Τσάπακουα, στη Νέα Υόρκη, όπου μένουν. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι όμως η Χίλαρι εκείνη που προκαλεί εντύπωση αλλά ο Μπιλ Κλίντον.

Απολαύστε τα πιο έξυπνα χτυπήματα πέναλτι στην ιστορία

Πολλές φορές ένα χτύπημα πέναλτι μπορεί να θυμίζει ακόμα και το χτύπημα της στέκας στο μπιλιάρδο...

Το εντυπωσιακό σόου της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων στον Φλοίσβο -ΒΙΝΤΕΟ

Το ΓΕΑ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από το αεροπορικό σόου που παρουσίασε χθες Κυριακή στον Φλοίσβο. Σόου που παρακολούθησαν χιλιάδες κάτοικοι της πρωτεύουσας και των προαστίων.

Αμερικανικές εκλογές: Οι ψηφοφόροι εκμεταλλεύονται το σύστημα για να ανταλλάξουν τις ψήφους τους

Με ποιον τρόπο οι Αμερικανοί ψηφοφόροι εκμεταλλεύονται το εκλογικό σύστημα και ανταλλάσσουν τις ψήφους τους σε μια προσπάθεια να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα για τη νίκη του υποψηφίου που υποστηρίζουν

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε φίλε δεν υπάρχει βίντεο που να έκανε ότι είπε!

Εντάξει μην είμαστε άδικοι όμως! Το 50μελές κατακεραύνωνε γιαυτό έκανε 49μελές:

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ο Λιάγκας έβαλε το βούρλο Σκορδά να πάρει Fiatάκι κι αυτός κυκλοφορούσε με Πόρσε...

Σε ποιον ανήκουν τα σπίτια και τι γίνεται με τους τραπεζικούς λογαριασμούς;

Μετά την κοινή ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά απασχολούν τα Μέσα με κάθε τρόπο. Φήμες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην ζεύγους πάνε και έρχονται. Μια από τις πτυχές του διαζυγίου τους που συζητιέται έντονα είναι και το πώς θα χωριστεί η περιουσία Λιάγκα Σκορδά.

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ! ΘΑ'ΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! Γνωστός ηθοποιός μοιράζει φυλλάδια στον ηλεκτρικό στο Νέο Ηράκλειο!

«Σε διάφορα γυμνάσια και λύκεια δίνω κάποια φυλλάδια για ένα επώνυμο φροντιστήριο».
Ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης εξομολογήθηκε στην κάμερα του Happy Day, ότι λόγω οικονομικής κρίσης μοιράζει φυλλάδια στον ηλεκτρικό.

Στην κορυφή ο Ρονάλντο ως ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

Το περιοδικό Forbes ανέφερε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τον Αμερικανό πυγμάχο, Φλόιντ Μειγουέδερ και τον συμπατριώτη του, παίκτη του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς (σ.σ. εναλλάσσονται στην κορυφή από το 2001) και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των μισθών, επιδομάτων και χορηγιών.

Βίντεο: Τι περίμενε όταν έκανε πρόταση γάμου με στεφάνι κηδείας;

Ακατανόητο παραμένει, για όσους έχουν δει το βίντεο, το σκεπτικό ενός νεαρού Κινέζου να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του κρατώντας ένα στεφάνι κηδείας.

«Μάχη» στο ΤΧΣ για την Εθνική Τράπεζα- Σήμερα οι κρίσιμες αποφάσεις

Μέχρι το βράδυ αναμένεται να οριστικοποιηθεί η στάση που θα κρατήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο θέμα του νέου προέδρου της Εθνικής Τράπεζας, με το σενάριο της συμβιβαστικής λύσης να απομακρύνεται.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ! Ξεκίνησαν τα… τραπεζώματα στον ΣΥΡΙΖΑ – Που το γιόρτασε ο Φάμελλος

«Πάρτι» για την υπουργοποίησή του έκανε ο Σωκράτης Φάμελλος το βράδυ του Σαββάτου. Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος έκανε το τραπέζι σε φίλους του λόγω της εισόδου του στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Χωρίς απαντήσεις ο Τζανακόπουλος για τις σχέσεις Παππά-Αρτεμίου και το ταξίδι στη Βενεζουέλα

Χωρίς απαντήσεις, παρά πετώντας την μπάλα στη εξέδρα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ρωτήθηκε για τις σχέσεις Παππά-Αρτεμίου και το ταξίδι στη Βενεζουέλα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Φοροσοκ στα καύσιμα - Πληρώσαμε 5,6 δισ ευρώ φόρους

Φωτιά στις τσέπες των καταναλωτών έβαλαν οι φόροι στα καύσιμα. Σύμφωνα με στοιχεία που έχει συλλέξει και επεξεργαστεί η Hellas List οι καταναλωτές πλήρωσαν για φόρους στα καύσιμα 5,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Η κρίση, όμως, χτύπησε σκληρά και τις εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών και προκάλεσε απώλεια 750 θέσεων εργασίας και συσσωρευμένες ζημιές 224 εκατομμυρίων.

BINTEO-Φίδια εναντίον Ιγκουάνα

Καταδίωξη που κόβει την ανάσα με έπαθλο την επιβίωση

ΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ; Σπίρτζης για τα διόδια: Από την άνοιξη το ξαναβλέπουμε…

Όταν πλέον ολοκληρωθούν οι αυτοκινητόδρομοι, μετά την άνοιξη του 2017, θα θέσουμε θέμα αναθεώρησης των συμβάσεων για να δούμε το θέμα των διοδίων, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Πανούτσος: «Μη φύγεις, Ντόρη μου, θα φαρμακωθώ…»

«Δουλεύεις για τον επόμενο εργοδότη σου»: δημοσιογραφικό αξίωμα που λέει ότι τη δουλειά που κάνεις την κάνεις καλά για να την εξαργυρώσεις στον επόμενο εργοδότη σου. Ακούγεται μισθοφορικό, αλλά είναι αλήθεια. Και ό,τι ισχύει στη δημοσιογραφία ισχύει και στην πολιτική, κάτι που γίνεται φανερό από τις κινήσεις του Πάνου Σκουρλέτη.

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ALERT! Φυτό των ναζί κατακτά την Ελλάδα

Ένα ξενικό φυτό-εισβολέας που ονομάστηκε από τον κόσμο «γερμανός», εξαπλώνεται ταχύτατα, εκτοπίζει τα γηγενή είδη και απειλεί προστατευόμενες περιοχές, ενώ η καταπολέμησή του είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού λειτουργεί ως «λερναία ύδρα».

ΓΑΤΑΚΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ! Τηλεοπτικές άδειες: «Χωρίς μαύρο» για τα κανάλια ο νέος νόμος-γέφυρα

Αν δεν υπάρξει συμφωνία για ΕΣΡ την Πέμπτη η κυβέρνηση φέρνει νέο νόμο που προβλέπει: Προσωρινή αδειοδότηση «χωρίς μαύρο» για όσους καναλάρχες δεν λάβουν άδεια με ετήσιο ενοίκιο περίπου τρία εκατ.ευρώ

Έλληνας τραγουδιστής είναι ... γιατρός στο Φλέμινγκ! [pics]

Μπορεί η μεγάλη του αγάπη να είναι η μουσική αλλά από τον περασμένο Μάρτιο, που διορίστηκε γιατρός στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ τα πάει υπέροχα και χαίρεται να προσφέρει στους ανθρώπους και να βοηθάει όποιον τον έχει ανάγκη!