22 Νοεμβρίου 2016

Βίντεο: Η Μις Σουηδία με «καυτό» μπικίνι εν ώρα εργασίας...

Η 24χρονη Katarina Konow παρουσιάζει το «πρόγραμμά» της ως προσωπική γυμνάστρια σκουάτ

Κέρδισε τον τίτλο της Miss International Sweden το 2012, είναι 24 ετών και το επάγγελμά της είναι γυμνάστρια... Squats. Η άκρως εντυπωσιακή Katarina Konow ανέβασε στα social media βίντεο από τη δουλειά της.

Γυμνός επιβάτης «αναστατώνει» γυναίκα οδηγό λεωφορείου (ΒΙΝΤΕΟ)

Γυμνός επιβάτης αναστάτωσε την οδηγό του λεωφορείου στο West Croydon του Νότιου Λονδίνου όταν μπήκε μέσα με την ίδια να καταγράφει τα πάντα σε βίντεο.

ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΟΙ-567.000 είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα

Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΔΕΔΥ σε συνέντευξη Τύπου

Περίπου κατά 370.000 άτομα μειώθηκαν οι δημόσιοι υπάλληλοι από το 2011 μέχρι σήμερα, όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα μέλη του ΔΣ της ΑΔΕΔΥ, ενόψει της 24ωρης γενικής απεργίας την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.

Απίθανος Άδωνις! Βαράει Βέττα σα χταπόδι

Πήγε ο κακομοίρης ο Βέττας να πει μια εξυπνάδα όταν του έλεγαν γιατί ο Τσίπρας δεν έκανε όσα έλεγε κι πέταξε το εξής: "μα είναι σα να χάνουμε 5-0 και να μπαίνει ο άλλος στο 89'.... δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα", οπότε του απαντάει κι οΆδωνις:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Τρομαγμένος Τζανακόπουλος: «Δεν είναι επίσημες οι δηλώσεις Ερντογάν»-ΝΔ: Μόνο εσείς δεν τις ακούσατε!

Δείξτε του κάποιος το βίντεο

«Αδιάβαστος» (λέμε τώρα αφού αν και έχουν περάσει αρκετές ώρες δεν έχει ανασκευάσει) συνελήφθη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις νέες εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν σχετικά με τη συνθήκη της Λωζάνης.

Μήνυση από δικηγόρο της Λάρισας για την καμένη σημαία στο Πολυτεχνείο

Μήνυση κατά αγνώστων, αλλά και κατά των αξιωματικών της αστυνομίας που ήταν επικεφαλής της επιχείρησης εναντίον των αντιεξουσιαστών που προκάλεσαν τα σοβαρά επεισόδια μετά τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο, για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, άσκησε ο Λαρισαίος δικηγόρος Στυλιανός Σούρλας.

Δηλητηρίασαν τη ζάμπλουτη και πανέμορφη κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν

Πάγωσαν στο Ουζεμπεκιστάν σήμερα όταν πληροφορήθηκαν πως η κόρη του πρώην προέδρου της χώρας Islam Karimov πέθανε από δηλητηρίαση.

Η κυβέρνηση στέλνει τα γίδια τους αγρότες στα δικαστήρια! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κλητήριο θέσπισμα από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, έλαβαν το πρωί της Τρίτης 170 αγρότες που συμμετείχαν στις αγροτικές κινητοποιήσεις του Ιανουαρίου. Κατηγορούνται για παρεμπόδιση συγκοινωνίας και συγκεκριμένα για τους 12ωρους αποκλεισμούς των συνόρων (διακοπή της οδικής κυκλοφορίας από και προς τη χώρα). Μάλιστα, καλούνται να παρουσιαστούν στο μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών στις 24 Μαΐου 2017.

Λύθηκε το μυστήριο με τη νεαρή άστεγη στη Ρώμη: Δεν είναι η μικρή Μαντλίν

Την αναγνώρισε ο πατέρας της - Πρόκειται για 21χρονη από τη Σουηδία - Πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ και τα ίχνη της χάθηκαν τον περασμένο Μάιο

Λύθηκε το μυστήριο με την νεαρή άστεγη γυναίκα που περιφέρεται στους δρόμους της Ρώμης, οι φωτογραφίες της οποίας τροφοδότησαν σενάρια για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν.

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Έκτακτη Σύνοδος για την Ελλάδα χωρίς την παρουσία της!

Εκτακτη Σύνοδο με σκοπό να συζητηθούν οι προοπτικές συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα αλλά χωρίς την… Ελλάδα, θα έχουν την Παρασκευή 25/11 οι υπουργοί Οικονομικών των μεγαλύτερων οικονομιών της ευρωζώνης και στελέχη του Ταμείου.

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΟΔΗΓΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; «Έτοιμοι να πεθάνετε;» ρώτησε ο οδηγός του μοιραίου σχολικού τα παιδιά πριν πέσει στο δέντρο

Μια απίστευτη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας στον απόηχο της τραγωδίας που έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες στο Τενεσί των ΗΠΑ, όταν έξι παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από τη φονική σύγκρουση του σχολικού στο οποίο επέβαιναν με ένα δέντρο.

Φρίκη: Γλίτωσε τη φυλακή για τον βιασμό της κόρης του επειδή ένας ένορκος... κοιμήθηκε στη δίκη

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί τον Νοέμβριο του 2015 σε φυλάκιση πέντε ετών από το εφετείο της Κοπεγχάγης αλλά πέτυχε ακύρωση της απόφασης

Νεκρός ο Βούλγαρος από τον πυροβολισμό του 80χρονου στα Καμίνια Αχαΐας

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή τελικά, ο 45χρονος Βούλγαρος ο οποίος δέχθηκε τον πυροβολισμό από τον 8χρονο και είχε διακομισθεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο στα Καμίνια Αχαΐας.

Ο Τζήμερος καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό του από κομμούνια στο περιφερειακό συμβούλιο -«Πήγαν να με πνίξουν»

Ξυλοδαρμό από Περιφερειακό Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, το απόγευμα της Τρίτης καταγγέλλει, ο επικεφαλής της Παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ», Θάνος Τζήμερος.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ! Αδειάζει τον Καμμένο ο Τζανακόπουλος, για τη στράτευση στα 18

Σύγχυση προκλήθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σχετικά με την στράτευση στα 18 έτη.

Ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ρωτήθηκε για την θέση της κυβέρνησης ως προς την υποχρεωτική στράτευση στα 18, με αφορμή την συνάντηση του υπουργού Αμυνας Π. Καμμένου με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΙΤΣΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Να ο άλλος πηδάει από κτίρια σε πισίνες

Ακόμη ένα βίντεο που κόβει την ανάσα από... άλμα σε πισίνα.

Σε ξενοδοχείο στο Μεξικό ο χρήστης του Youtube «8Booth» μαζί με έναν φίλο του ανεβαίνουν στο υψηλότερο σημείο ενός κτιρίου στο ξενοδοχείο και με κάμερα GoPro πηδά στην πισίνα και καταγράφει όλες τις σκηνές.

ΑΛΗΤΗ! ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ! Ο αλήτης Ερντογάν προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό στον Κουμουτσάκο

Την έντονη ανησυχία του για τις νέες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου εκφράζει μέσω γραπτής δήλωσής του ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Εμεινε με την απορία

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

[ΦΩΤΟ-Ενα από τα ωραία της ζωής είναι ότι σε αναγκάζει κάποιες φορές να εκστομίσεις πράγματα που ούτε φανταζόσουν ποτέ τον εαυτό σου να λέει. Να, όπως εγώ σήμερα, όταν είδα την «οπισθοδρομική κομπανία» της φωτογραφίας και έπιασα τον εαυτό μου να αναφωνεί: «ω, ρε μάγκα μου!» (και να χτυπάω την παλάμη στον μηρό, εννοείται...). Ας σημειωθεί ότι η φωτογραφία είναι από την προσέλευση του κυρίου Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων στις αρχαιρεσίες του ΤΕΕ, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ καταποντίσθηκε...]

Με πιάνουν κάτι περίεργες καλοσύνες τελευταία και αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να το κοιτάξω. Εν πάση περιπτώσει, διαβάζοντας τη συνέντευξη του τέως υπουργού Πολιτισμού στον Δ. Δουλγερίδη («Τα Νέα»), πρώτη φορά συμπάθησα...

ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ" ΦΙΓΙΟΝ! Politico: Βασανιστήριο η νίκη Φιγιόν για την Λεπέν -Την έκανε να τρέχει

Η Μαρίν Λεπέν σπεύδει να καθορίσει εκ νέου τη στρατηγική της ενόψει προεδρικών εκλογών, μετά από τη νίκη- έκπληξη του Φρανσουά Φιγιόν στον πρώτο γύρο των προκριματικών στη γαλλική δεξιά.

Εκλογές ΤΕΕ: Η μάχη του σταυρού -Πρώτος ο Γιώργος Στασινός -Ολα τα αποτελέσματα

Ο Γιώργος Στασινός, με 2.171 ψήφους, αναδείχθηκε πρώτος στη μάχη του σταυρού των εκλογών του ΤΕΕ της Κυριακής 20/11 για την ανάδειξη των 200 νέων μελών της Κεντρικής Αντιπροσωπείας ΤΕΕ.


Τύχη βουνό: Βρήκε 100 κιλά χρυσού στο σπίτι που κληρονόμησε στη Νορμανδία

Ενας άνδρας που κληρονόμησε ένα σπίτι στη Νορμανδία, στη δυτική Γαλλία, αιφνιδιάστηκε ευχάριστα όταν ανακάλυψε στο εσωτερικό του σχεδόν 100 κιλά χρυσού, αξίας άνω των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΖΗΛΕΥΕΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ! Το «θαύμα» της Ιρλανδίας: Στο 7,5% η ανεργία, στο μέσο όρο της Ευρώπης

Οι μεταρρυθμίσεις, τα ισχυρά κίνητρα για επενδύσεις και η διατήρηση της αγοραστικής δύναμης στην εσωτερική οικονομία τα μυστικά της «εκτόξευσης»

Τα 486 καρέ που «πάγωσαν» την Αμερική: Η δολοφονία Κένεντι μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο

Σήμερα συμπληρώνονται 53 χρόνια από την εκτέλεση ίσως του πιο αγαπητού προέδρου των ΗΠΑ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 53 χρόνων από την εκτέλεση ίσως του πιο αγαπητού προέδρου των ΗΠΑ, του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στο Ντάλας, τα διεθνή μέσα αναπαράγουν ξανά το συγκλονιστικό βίντεο των 486 καρέ που «αιχμαλώτισε» αυτήν την τραγική στιγμή της αμερικανικής ιστορίας.

Πάνω από ένα εκατ. δολάρια την ημέρα θα κοστίσει στην Ν.Υόρκη η φύλαξη της οικογένειας Τραμπ

Οι αξιωματούχοι της αστυνομίας της Ν. Υόρκης έχουν αναλάβει τη φύλαξη γύρω από τον «Trump Tower», όπου ζει ο εκλεγμένος πρόεδρος - Ελέγχους πραγματοποιεί και η Μυστική Υπηρεσία.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Μοσχοχωρίου για τα προσφυγόπουλα

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου στο Μοσχοχώρι μετά το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί από την άρνηση των γονέων να πάνε στο σχολείο της περιοχής, προσφυγόπουλα.

Politico: Ο νέος συνασπισμός του Πούτιν -Οι «φίλοι» του, ανάμεσά τους και ο Τσίπρας

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει φίλους». Αυτό λεγόταν μέχρι πρόσφατα. Η εισβολή στην Κριμαία και η ανάμειξή του στην ανατολική Ουκρανία, τον έκανε persona non grata στην Ευρώπη και την Αμερική.

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ! ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ⇒ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ! MNI: Στον αέρα η συμφωνία για τις 5 Δεκεμβρίου -«Σχέδιο Β» μελετά η ΕΕ

Οι διαφωνίες μεταξύ Ευρωπαίων δανειστών και ΔΝΤ παραμένουν αγεφύρωτες με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον «αέρα» η επιδιωκώμενη από ελληνικής πλευράς συμφωνία στο Eurogroup τη 5ης Δεκεμβρίου για το κλείσιμο της β' αξιολόγησης και για το χρέος.

ΒΙΝΤΕΟ-Επιμένει ο Κώστας Καραμανλής: Και μαζί με τον Καραμανλή και μαζί με τον Τσίπρα δεν γίνεται-Με τον Βενιζέλο είμαστε αντίπαλοι

Ωραίος τυπάκος αυτός ο Καρμανλής και σοβαρός///

Καλεσμένος στην εκπομπή Evening Report με τον Γιώργο Κουβαρά στο Action24 ήταν ο Βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος μίλησε για την αξιολόγηση και την διαπραγμάτευση κυβέρνησης - θεσμών, τα εσωκομματικά της ΝΔ αλλά και τα όσα γράφονται για την συνεργασία "κυβέρνησης Τσίπρα - Καραμανλικών".

Άγρια επεισόδια στα δικαστήρια Ηρακλείου

Σε ρινγκ μετατράπηκε το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου κατά την διάρκεια εκδίκασης μίας υπόθεσης βιασμού νεαρής κοπέλας.

Έρχεται η… Μαύρη Παρασκευή – Ποιες επιχειρήσεις συμμετέχουν

Η Black Friday ή «Μαύρη Παρασκευή» στα ελληνικά, θα λάβει χώρα αυτή την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και στην Ελλάδα.

Πολλά καταστήματα ένδυσης και τεχνολογίας θα γιορτάσουν την ημέρα με προσφορές, εκπτώσεις και εκδηλώσεις, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Ημερησίας».

ΤΥΧΑΙΟ; Κυβερνητική τροπολογία παρατείνει για άλλους 18 μήνες το «βραχιολάκι» 3 μέρες μετά την απόδραση της 43χρονης

Την παράταση του μέτρου πιλοτικής εφαρμογής της ηλεκτρονικής επιτήρησης κρατούμενων κατά 18 μήνες ακόμη, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο - οδηγία της ΕΕ για την ίση μεταχείριση προσώπων.

Κακουργηματική κακοδιαχείριση στο ΑΠΘ: Πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις κατηγορούνται για απώλεια 1,5 εκατ.ευρώ

Αντιμέτωποι με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος βρίσκονται δύο πρώην πρυτάνεις του ΑΠΘ, ισάριθμοι πρώην αντιπρυτάνεις του ίδιου ιδρύματος και τα μέλη της διοίκησης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Ερευνας (ΕΛΚΕ), για απώλεια 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, κατά την περίοδο 2005-2010, από κακοδιαχείριση.

Ο Αλιάγας φωτογραφίζει τον Τομ Χανκς και άλλους σταρ

Ενα search στο προσωπικό προφίλ του Νίκου Αλιάγα στο Ινσταγκραμ θα σας πείσει ότι ο πετυχημένος και αγαπητός Ελληνας παρουσιαστής διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες φωτογραφικές συλλογές διασήμων, την οποία μοιράζεται με τους θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΣτΕ: Στο ΤΑΙΠΕΔ οριστικά τα Λουτρά Αιδηψού -Νόμιμη η ιδιωτικοποίησή τους

Στο ΤΑΙΠΕΔ περνούν με τη βούλα του Συμβουλίου της Επικρατείας οι εγκαταστάσεις των ιαματικών πηγών της Αιδηψού, μετά την απόρριψη της προσφυγής του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

Πάγωμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας ζητούν οι ευρωβουλευτές

«Στο προσωρινό πάγωμα των διαπραγματεύσεων για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας» συμφωνούν οι επικεφαλής των σημαντικότερων πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σύμφωνα με συνεντεύξεις που έδωσαν την Τρίτη στο πλαίσιο των εργασιών του ΕΚ στο Στρασβούργο.

H χαμένη ευκαιρία που έσπασε όλα τα ρεκόρ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο [βίντεο]

Δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της ιστορίας του ποδοσφαίρου η ευκαιρία που χάθηκε σε αγώνα στη Σερβία.

ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ->Ο Τραμπ «στήνει» τους New York Times επειδή δεν του άρεσε «το ύφος τους»

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ματαίωσε ξαφνικά μια προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση με την εφημερίδα The New York Times, την οποία έχει επανειλημμένα επικρίνει, παραπονούμενος σε πρωινές καταχωρίσεις του στο Twitter για ανακριβή δημοσιογραφική κάλυψη κι έναν «απαίσιο τόνο».

Η υπουργός που παίζει θέατρο... ενω μοιράζει τις επιδοτήσεις στα θέατρα!

Η υπουργός που… παίζει θέατρο! Έτσι αποκάλεσαν την νέα υπουργό Πολιτισμού οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης. Η Λυδία Κονιόρδου το πρωί της περασμένης Κυριακής είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τους χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και στο πέρας της επίσκεψής της στο Ολύμπιον αλλά και το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ήπιε ένα καφεδάκι με τους εκπροσώπους του Τύπου.

ΣΟΚ από το αίτημα Παπαδημούλη: κ Ντομπρόβσκις παρακαλώ κλάστε του Σόιμπλε μια μάντρα αρχ@δια

Το κορυφαίο είναι ότι ο Μήτσος διοργανώνει στις Βρυξέλλες ηλεκτρονική ψηφοφορία για να εγγραφούν στον Προυπολογισμό τα "γερμανικά χρέη" προς την Ελλάδα... ενώ ο Τσακαλώτος κατέθεσε στην Αθήνα τον Προϋπολογισμό

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Έλληνας ευρωβουλευτής «συνέστησε στον επίτροπο να μην παρασύρεται από τους εκφοβισμούς του Γερμανού ΥΠΟΙΚ»

Δείτε τι συμβαίνει όταν ο γαμπρός πετάει την ανθοδέσμη στους φίλους του - ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν διάφορα χιουμοριστικά βίντεο από γάμους, όπου ο γαμπρός αντί για τη νύφη πετάει την παραδοσιακή γαμήλια ανθοδέσμη στους φίλους του.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ! Ο Erdogan επιμένει: Η συνθήκη της Λωζάνης είναι συζητήσιμη

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας επιμένει για τις γνωστές θέσεις του σχετικά με την Συνθήκη Λωζάνης. Με νέες δηλώσεις του που βρίσκουν αντίκτυπο στον τουρκικό τύπο, ο Recep Tayyip Erdogan ισχυρίζεται ότι η Συνθήκη της Λωζάνης είναι ένα έγγραφο, το περιεχόμενο του οποίου θα πρέπει να συζητηθεί.

Κηδεία Στεφανόπουλου: Ο Αντιστράτηγος που κρατούσε τα παράσημα-Ο Πάκης τον επικήδειο-Οι κανονιοβολισμοί στο Λυκαβηττό-

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η εξόδιος Ακολουθία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

ΝΔ: «Επικοινωνιακή φούσκα» η λειτουργία πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη

«Επικοινωνιακή φούσκα» χαρακτηρίζουν τη λειτουργία Γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη οι βουλευτές Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας και Θεόδωρος Καράογλου αντίστοιχα.

ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Υπέγραψε νέο μνημόνιο ο Κουίκ!

Την υπογραφή του σε ένα ακόμη μνημόνιο έβαλε ο Τέρενς Κουίκ.

Δεν αναφερόμαστε βέβαια σε συμφωνία με τους δανειστές ούτε σε συμφωνία αργομισθίας (σαν αυτή που υπέγραψε το 2008 με το Υπ. Γεωργίας για το Agro Channel και πήρε 55.000€ για ένα χρόνο χωρίς ποτέ να λειτουργήσει το κανάλι) αλλά στο ότι ως...

Χρυσόγονος: Η διαπραγμάτευση με έξω τα πουκάμισα στοίχισε τουλάχιστον 20 δις

Αντιγράφω από συνέντευξη του Κ. Χρυσόγονου στην karfitsa.gr

-Με το πολιτικό θάρρος που σας διακρίνει – βλ τηλεοπτικές άδειες – ποιο θεωρείτε το μεγαλύτερο λάθος της σημερινής κυβέρνησης;

Βίντεο: Καβγάς σε αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών

Τα «αίματα» άναψαν...

Καβγάς ξέσπασε σε γήπεδο ποδοσφαίρου γυναικών στην Αργεντινή, με αποτέλεσμα ο αγώνας να ακυρωθεί αμέσως. Όλα ξεκίνησαν όταν η παίκτρια της μιας ομάδας έβαλε τρικλοποδιά σε συμπαίκτριά της.

ΒΙΝΤΕΟ-Η συμβουλή της Καρακώστα σε όσους δε αρέσει η εικόνα με το κάψιμο της ελληνικής σημίας

Αλλάξτε εικόνα ρε μαλ@κες! Καλά σας λέει! Το τηλεκοντρόλ τι το έχετε ρε ρεμάλια φασίστες;

Απολαύστε τη για να μη νομίζετε ότι  η άποψη "να καεί να καεί το μπο@ρδέλο το πανί" είναι μειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ του 4% που κυβερνάει:

Βερύκιος, ενώ ο Κοντομηνάς πήγε: «Αν πήγαινα στον Λάκη θα με φτύνανε οι εργαζόμενοι του Alpha»!

«Δεν νιώθω πια οικογένεια με τον Λάκη, δεν μπορώ να υποκριθώ. Εγώ τον Λάκη τον ήθελα δίπλα μας! Τον ήθελα με Αλ Τσαντίρι τις κρίσιμες ώρες του πολέμου»!

Κι εκεί που ο Δημήτρης Κοντομηνάς θέλησε να δώσει ένα τέλος στα σενάρια και τις φήμες ότι …τα έχει σπάσει με τον Λάκη Λαζόπουλο και βρέθηκε στη θεατρική πρεμιέρα του ηθοποιού, ήρθε ο Δήμος Βερύκιος μέσα από το Happy Day της Τρίτης να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Η Κρίσι Τέιγκεν ζητά συγγνώμη από όποιους είδαν το... αιδοίο της και έπαθαν κάτι [εικόνες]

Η εμφάνιση της Κρίσι Τέιγκεν στα Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής ήταν κάτι παραπάνω από σέξι, με το μοντέλο να επιλέγει ένα προκλητικό μαύρο φόρεμα με δύο «ατέλειωτα» κοψίματα στο πλάι.

Λιγότερα τουριστικά έσοδα το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου

Περισσότεροι τουρίστες αλλά λιγότερα έσοδα δείχνουν τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος για το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου, 2016.

Επεισόδιο στην κηδεία Στεφανόπουλου – «Γνωστός» ο δράστης (ΦΩΤΟ)

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα από την κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου, όταν ο Βορειοηπειρώτης Χρήστος Λιώλης στάθηκε μπροστά στο άγημα της προεδρικής φρουράς κρατώντας στα χέρια του ένα χαρτί, όχι για να διαμαρτυρηθεί αλλά για να δηλώσει την συμπαράσταση προς την οικογένεια του αποθανόντος.

Θεοδωράκης: 1,7 δισ. ευρώ παραπάνω ξόδεψε το 2016 το Δημόσιο

«Δύο μόνο νούμερα αρκούν για να φανεί η αλήθεια: To δημόσιο ξόδεψε το 2016, 1.7 δις παραπάνω από την προηγούμενη χρονιά. Και για να καλύψουν τις σπατάλες τους, βάζουν για το 2017, 2.5 δις παραπάνω φόρους».