29 Νοεμβρίου 2016

Νέα διαδικτυακή τρέλα: Φωτογραφίζονται ολόγυμνοι με μοναδικό «αξεσουάρ» ένα... δάχτυλο

Οι διαδικτυακές δοκιμασίες (challenges) σίγουρα δεν είναι καινούργια μόδα. Δεκάδες από αυτές τις προκλήσεις που τόσο αγαπούν οι χρήστες των social media έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους, μόνο και μόνο για να εξαφανιστούν μερικές εβδομάδες αργότερα για να δώσουν τη θέση τους σε μια νέα «τρέλα». 

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ! ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΝΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! «Κηδεύουν» τον Φιντέλ Κάστρο και στις Σέρρες -Κόλλησαν κηδειόχαρτα!

Με τον δικό του τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει ένας δημότης της Νέας Ζίχνης Σερρών τον «πολυαγαπημένο του ηγέτη» Φιντέλ Κάστρο.

Δημοσκόπηση στη Γερμανία: «Εντολή» σε Μέρκελ για «σκληρό Brexit»

Το 58% επιθυμεί την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ δίχως κανέναν συμβιβασμό - Μόλις το 5% των Γερμανών θεωρούν την Αγγλία ως τον σημαντικότερο εμπορικό συνεργάτη

Γιατί βρέθηκαν στο ίδιο πάνελ Καμμένος, Μουζάλας και Μπακογιάννη - ΦΩΤΟ

Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και , με αφορμή...

Ο Τζιτζικώστας στόλισε για τα Χριστούγεννα τον... σκύλο του

Με μια χαριτωμένη φωτογραφία στα social media ο Απόστολος Τζιτζικώστας ξεκίνησε τον... στολισμό ενόψει Χριστουγέννων.

ΒΙΝΤΕΟ-Σάλος με τη δήλωση του ΑΛΗΤΗΡΙΟΥ Ζουράρι για τον Φιντέλ Κάστρο: "Επιστημονική έκφραση εξέφρασα" λέει ο ηλίθιος

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, ότι είναι «μ@@@@@ς» όσοι χαρακτηρίζουν δικτάτορα τον Φιντέλ Κάστρο, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε και «μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας».

Ελληνική και με αρνητικό νόημα η λέξη της χρονιάς για το 2016

Μια λέξη με ελληνική προέλευση αλλά και με ιδιαίτερα αρνητικό νόημα επέλεξε ο ιστότοπος dictionary.com, η μεγαλύτερη διαδικτυακή πύλη για την αγγλική γλώσσα, κρίνοντας ότι αντιπροσωπεύει το κυρίαρχο θέμα στην πολιτιστική συνείδηση του παγκόσμιου πληθυσμού τους τελευταίους 12 μήνες.

Σε λευκό κλοιό η Βόρεια Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Βόρεια Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη και σε άλλους νομούς το χιόνι που πέφτει, είναι πυκνό με την κατάσταση να αναμένεται να δυσκολέψει στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο των νομών Πέλλας και Ημαθίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Η απίστευτη γκάφα πρωτοετούς στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ

Ο ρούκι Ικένα Εντούγκμπα του κολεγίου Bryand ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση με το κολέγιο Brown - Με το σκορ 91-90 υπέρ του Brown ο Εντούγκμπα πήρε την ευθύνη της τελευταίας επίθεσης, την οποία δεν εκτέλεσε ποτέ -Πιστεύοντας ότι η ομάδα του κερδίζει,πέταξε τη μπάλα στον... αέρα

Ο ΛΙΝΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟ ΒΑΡΟΥΣΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΥΤΣΟΦΧΑΧΑΧΑ! Στο φως μυστικά σοβιετικά έγγραφα για τη σχέση του Κάστρο με την ΕΣΣΔ

Η ρωσική εφημερίδα Kommersant με αφορμή τον θάνατό του, δημοσίευσε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του σοβιετικού Πολίτμπιρο, στα οποία διαφαίνεται τόσο ο χαρακτήρας του θανόντος ηγέτη, όσο και η κρίση την οποία πέρασαν οι σχέσεις των δύο χωρών

Αδημοσίευτες φωτογραφίες: Η σύντροφος του Χίτλερ, Εύα Μπράουν, γυμνή!

Είναι η Εύα Μπράουν, ή πρόκειται για μία γυναίκα που της μοιάζει καταπληκτικά; Ένας συλλέκτης από την Αυστρία υποστηρίζει ότι βρήκε αδημοσίευτες και «άκρως απόρρητες» φωτογραφίες της συντρόφου του Αδόλφου Χίτλερ.

Ο Μπογδάνος εξηγεί από πού προέρχεται η λέξη «σαρδάμ», κάνοντας… σαρδάμ - ΒΙΝΤΕΟ

Την προέλευση της λέξης «σαρδάμ», θέλησε να αναλύσει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στο ξεκίνημα της εκπομπής του.

Έτσι, εξηγώντας την ετυμολογία της λέξης, η οποία προέρχεται από τον Αχιλλέα Μαδρά, έκανε κι αυτός σαρδάμ, αλλάζοντάς του το επίθετο σε "Μαρδάς".

Κίνα: «Φιλόζωος» έσφαζε και πουλούσε γάτες σε εστιατόρια

Παγκόσμιο σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από εργοστάσια παρασκευής τροφίμων στην Κίνα, καθώς χιλιάδες γάτες αιχμαλωτίζονται, γδέρνονται και καταλήγουν στο τραπέζι των Κινέζων, ως ένας εκλεκτός μεζές για όσους διαθέτουν αρκετά χρήματα.

Ερντογάν: Έχουμε μπει στη Συρία για το τέλος του Άσαντ - Δεν αξιώνουμε εδάφη

Δήλωση του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην οποία αναφέρει ότι ο στρατός της χώρας εισήλθε στη Συρία για να τερματίσει το καθεστώς Άσαντ φιλοξενεί αυτή την ώρα το Russian Today.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ 'ΡΘΕΙ Η EUROSTAT ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΥΝΕΙ! Μεγαλύτερη από ό,τι είχε εκτιμηθεί η ανάπτυξη το γ’ τρίμηνο

Ακόμα μεγαλύτερη από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί ήταν η ανάπτυξη το τρίτο τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ.

Πρετεντέρης: Βουντού

Η κυβέρνηση, μεταξύ των άλλων απωλειών, έχει χάσει και το μέτρο της ανοησίας γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

«Έχουν βολέψει τον κομματικό στρατό του ΣΥΡΙΖΑ στις ΜΚΟ»

Σε δημόσια καταγγελία πως Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις οι οποίες έχουν τον έλεγχο και τη διαχείριση hot spots και κέντρων φιλοξενίας προσφύγων έχουν κάνει περισσότερες από 3.000 προσλήψεις, προχώρησε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Συνεχίζει τα σκαμπίλια ο Ράμα: Θέτει ξανά θέμα «Τσαμουριάς»

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα μιλώντας στη DW αναφέρεται για μία ακόμη φορά στην αποκαλούμενη «Τσαμουριά», ενώ εκφράζει την αισιοδοξία του για την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας.

ΝΔ: Ο Ερντογάν δυναμιτίζει τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού

Την κλιμακούμενη προκλητικότητα του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν επισημαίνει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, και προσθέτει ότι οι δηλώσεις του δυναμιτίζουν τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο τους. Ο κ.Κουμουτσάκος καλεί ταυτόχρονα την κυβέρνηση να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες, ώστε η διεθνής κοινότητα να παρέμβει άμεσα προς την Άγκυρα.

ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ 8 ΚΑΙ 10 ΠΑΙΔΙΑ➨Το 96% των τσιγγάνων στην Ελλάδα ζει κάτω από το όριο της φτώχειας

Το 10% των Ρομά στη χώρα μας ζει σε νοικοκυριά χωρίς νερό βρύσης - Το 35% δεν έχει εσωτερική τουαλέτα, ντους ή μπάνιο

Υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ζουν οι Ρομά στην Ευρώπη, όπως υποστηρίζει νέα έκθεση του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FRA), βασισμένη σε συνεντεύξεις τσιγγάνων σε εννέα χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Στάζει μέλι ο Σόιμπλε για τον Φιγιόν

Επαίνους για το οικονομικό πρόγραμμα του υποψηφίου προέδρου της Γαλλίας με την Κεντροδεξιά Φρανσουά Φιγιόν επιφύλαξε ο επίσης κεντροδεξιός υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος επιτέθηκε κατά της ακροδεξιάς ανθυποψήφιας του κ. Φιγιόν, Μαρίν Λεπέν.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ

Δημήτρης Παπαμιχαήλ – Αλίκη Βουγιουκλάκη… μια σχέση που αναμφίβολα εκτός από καρμική, υπήρξε εκρηκτική και καταστροφική. Το αφιέρωμα του Πάνου Ζόγκα στο Down Town φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές από τη σχέση των δύο κορυφαίων ηθοποιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Το λαμπερό ζευγάρι των εξωφύλλων, δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος ο Μάριος Γεωργιάδης της ΕΚ

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται σήμερα το βράδυ ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και γραμματέας του κόμματος Μάριος Γεωργιάδης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος (EDP).

ΒΙΝΤΕΟ-Στον Καναδά για πρώτη φορά εκφωνήτρια ειδήσεων με χιτζάμπ και στην Ολλανδία απαγορεύουν τη μπούργκα

Την περασμένη εβδομάδα στο τηλεοπτικό κανάλι CityNews του Τορόντο η 29χρονη δημοσιογράφος Ginella Massa εκφώνησε το πρώτο της δελτίο ειδήσεων. Η είδηση όμως δεν είναι αυτή, αλλά ότι η Massa παρουσίασε το βραδινό δελτίο ειδήσεων φορώντας την μουσουλμανική μαντίλα χιτζάμπ και έτσι, έγινε η πρώτη παρουσιάστρια ειδήσεων στην χώρα με χιτζάμπ.

Κρήτη: Ζηλιάρα ερωμένη γνωστού λυράρη του πυρπόλησε το αυτοκίνητο!

Η γυναίκα φέρεται να έβαλε γνωστό της άτομο να κάψει το όχημα του πρώην φίλου της

Δεν άντεξε την απόρριψη και τον... εκδικήθηκε! Ο λόγος για μια γυναίκα που φέρεται ως ηθικός αυτουργός στον εμπρησμό του αυτοκινήτου γνωστού Κρητικού καλλιτέχνη!

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ Ζαν Πολ Σαρτρ λάτρεψε τον Φιντέλ Κάστρο, αλλά το μετάνιωσε κι ο Φιλντέλ τον χαρακτήρισε "πράκτορα της CIA" [εικόνες]

Στις αρχές του 1960, ο Carlos Franqui, διευθυντής του κουβανέζικου περιοδικού Revolucion, προσκάλεσε τον γάλλο φιλόσοδο Ζαν Πολ Σαρτρ να ταξιδέψει στην Κούβα. Ο φιλόσοφος αρχικά δίστασε.

Θεοδωράκης για Μηλιό και Νοτοπούλου: Αληθινοί comandante του βολέματος

«Αληθινούς comandante του βολέματος» χαρακτηρίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, τον Γιάννη Μηλιό και την Κατερίνα Νοτοπούλου. Ο Γιάννης Μηλιός τοποθετήθηκε στη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών, παρότι τηρούσε ιδιαίτερα επικριτική στάση έναντι της κυβέρνησης, ενώ η Κατερίνα Νοτοπούλου τοποθετήθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη το οποίο ο κ. Θεοδωράκης αποκάλεσε μέσω του ΣΚΑΪ «επαρχιακό πυροτέχνημα».

ΒΡΗΚΕ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ! Ο Ερντογάν θέτει θέμα σημαίας της Κύπρου και μιλά για αίμα Τούρκων ηρώων στο νησί!

Ελληνικό ΥΠΕΞ: Η τουρκική ηγεσία εξισώνει τον θύτη με το θύμα - Ανιστόρητοι και αυθαίρετοι συμψηφισμοί

Για «ροκάνισμα» του χρόνου ως προς την επίλυση του Κυπριακού έκανε λόγο ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, κατά την 7η Σύνοδο του Βοσπόρου.

Μετά από σκληρή διαπραγμάτευσηΧΑΧΑΧΑΧ ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2020 με ρήτρα... ανάπτυξης

Οι δανειστές θα δεσμευτούν ότι αν η οικονομία πάει καλά θα χαμηλώσουν τους υψηλούς στόχους - «Ακόμη κι αν προβλεφτεί τέτοιο πλεόνασμα για το 2019 μπορεί να αλλάξει» δήλωσε ο Τζανακόπουλος, ενώ χθες ο Τσακαλώτος παρακάλαγε για μείωση στο 2,5%!

Το μήνυμα του αρχηγού της Τσαπεκοένσε πριν την μοιραία πτήση-Λίγο πριν ξεψυχήσει ο τερματοφύλακας μίλησε με την γυναίκα του

Ακρωτηρίασαν το πόδι του άλλου τερματοφύλακα της Σαπεκοένσε

Ο Κλέμπερ Σαντάνα είναι ανάμεσα στους 76 νεκρούς της μοιραίας πτήσης στην Κολομβία.

Στο αεροπλάνο που μεταξύ άλλων μετέφερε την βραζιλιάνικη ομάδα της Τσαπεκοένσε στο Μεδεγίν της Κολομβίας για τον πρώτο τελικό του Κόπα Σουδαμερικάνα.

Ελικόπτερα, έφιπποι αστυνομικοί και κάμερες εν όψει Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία

Τα ελικόπτερα και οι έφιππες αστυνομικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν με στόχο τη «συνεχή αξιολόγηση της κατάστασης», κατά τη διάρκεια των εορτασμών - Θα υπάρξει αντικατάσταση αρκετών συστημάτων παρακολούθησης γύρω από τον καθεδρικό της Κολωνίας

Η Θεσσαλονίκη δεν έχει στολιστεί ακόμα -Κατηγορούν τον Μπουτάρη για την καθυστέρηση

Ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, υποστήριξε στο δημοτικό συμβούλιο πως «κάθε Χριστούγεννα, τα τελευταία πέντε χρόνια, έχουμε γκρίνιες και παράπονα. Σε άλλους άρεσε, σε άλλους δεν άρεσε το δέντρο που βυθίστηκε στο Θερμαϊκό, το ίδιο με το δάσος στην Αριστοτέλους, αλλά και με το παγοδρόμιο. Φέτος είπαμε σε συνεργασία με τον καθηγητή Απόστολο Βέττα να στήσουμε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι».

Ακιντζί «καρφώνει» Αθήνα: Δεν ήθελαν να στείλουν εκπρόσωπο στις συζητήσεις για το Κυπριακό

Μίλησε για το παρασκήνιο του Μοντ Πελεράν - Είπε ότι ο Ταγίπ Ερντογάν ήατν έτοιμος να στείλει εκπρόσωπο άμεσα

Ισότητα, ελευθερία και ασφάλεια ζητούν οι Τουρκοκύπριοι, προκειμένου να υπάρξει λύση του Κυπριακού ζητήματος.

Οι παλιοί, οι νέοι, το όνειδος…

Από πού να φυλαχτείς; Είπαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ να μπουν νέοι, για να γλιτώσουμε από τους παλιούς αλλά τελικά βλέπουμε να κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Οσο για τους παλιούς των «νέων», άστα να πάνε...

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μπρίτο για τον ξάδελφο του που σκοτώθηκε στην αεροπορική τραγωδία

Η αεροπορική τραγωδία που ξεκλήρισε τη βραζιλιάνικη ομάδα Σαπεκοένσε συγκλόνισε τον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά για κάποιους ανθρώπους έχει και την προσωπική πτυχή της απώλειας αγαπημένων προσώπων.

Τρεις μέρες μετά κατάλαβαν ότι η Ζάκυνθος χτυπήθηκε από θεομηνία!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν η Λέσβος και η Ζάκυνθος μετά το «πράσινο φως» που έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης, στην Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρο Γαλιατσάτο  αντίστοιχα, λόγω των σοβαρών καταστροφών που έχουν υποστεί τα νησιά από την έντονη κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

Διαψεύδει την αύξηση ορίου αναλήψεων στα 2.000 ευρώ o Γ. Στουρνάρας

Κατηγορηματικά διέψευσε τις πληροφορίες που μιλούν για την αύξηση του ορίου αναλήψεων στις 2.000 ευρώ, στο πλαίσιο της περαιτέρω χαλάρωσης των capital controls, ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ανακοίνωση-πρόκληση από τη ΣΥΡΙΖΑία Βασιλική Θάνου

Νέα επίθεση σε πρώην και νυν ανώτατους δικαστικούς εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου με αφορμή τη δημιουργία της νέας Ένωσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Θάνος Τζήμερος: Είμαι συμπέθερος με τον Τσε Γκεβάρα

Αποκάλυψε ότι μια ξαδέρφη του παντρεύτηκε ένα από τα παιδιά του Γκεβάρα - Υπέστην το αριστερίστικο κεφαλοκλείδωμα στο περιφερειακό συμβούλιο - Γιατί στήριξε Κυριάκο και όχι Άδωνι

Έριξε το διαδίκτυο η ολόγυμνη φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου (HOT ΦΩΤΟ)

Eίδαμε ξανά μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, χωρίς ρούχα.Για χάρη του συλλεκτικού τεύχους του περιοδικού «Επιλογές» διάσημοι και διάσημες από τον ελληνικό χώρο της showbiz ποζάρουν ολόγυμνοι κατά του AIDS. Μια από αυτούς είναι και η άκρως αισθησιακή ηθοποιός, Μαρία Κορινθίου.

Βίντεο: Απίστευτος μπόμπιρας κλέβει την παράσταση από το... καυτό twerking δύο κοριτσιών

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ο ξεκαρδιστικός χορός ενός τρισχαριτωμένου μπόμπιρα, ο οποίος καταφέρνει να κλέψει θεαματικά την παράσταση από δύο κορίτσια που κάνουν twerking μπροστά στην κάμερα, επισκιάζοντας τις με τις μοναδικές φιγούρες του.

Ο σπαρταριστός διάλογος Τσίπρα – Τραμπ μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» - ΒΙΝΤΕΟ

Με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, σχολίασε την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Ντόναλντ Τραμπ, η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα».

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τσακώθηκε για το… στεφάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε εκδήλωση μνήμης και τιμής για την Εθνική Αντίσταση στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων.

Αυτή είναι η νέα γκόμ@να του Δημήτρη Κοντομηνά! Φωτογραφίες

Σύμφωνα με τον Βερύκιο δεν είναι γκ@μενα αλλά "κυρία" και κάτι μεταξύ Αϊνστάιν και Κιουρί...

Μια πανέμορφη κυρία συνόδευε χθες τον ιδιοκτήτη του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, στην παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη "Έρωτας Φονιάς" που έγινε στην Αίγλη του Ζαππείου.

Τραμπ: Φυλακή η απώλεια υπηκοότητας για όσους καίνε τη σημαία

Απώλεια αμερικανικής υπηκοότητας ή ένα χρόνο φυλάκιση προτείνει, ανεπίσημα, ο Ντόναλντ Τραμπ για όποιον καίει τη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σερβία αποτελούν παράγοντες σταθερότητας (Video)

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σερβία.

Κικίλιας: Την πιο κρίσιμη εβδομάδα διαπραγματεύσεων ο πρωθυπουργός είναι απών

"Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να δραπετεύσει από τις ευθύνες του με ένα ταξίδι στην Κούβα. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ό,τι υπογράφει", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε το βιντεοκλίπ - παρωδία για το ζεύγος Τραμπ που κάνει θραύση στο YouTube

Το ζεύγος Τραμπ, τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ και τη γεννημένη στη Σλοβενία σύζυγό του,
Μελάνια θέτει στο στόχαστρό του φέτος ο Σλοβένος κωμικός Κλέμεν Σλακόνγια, που είχε υποδυθεί τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν σε ένα βίντεο-παρωδία που είχε αναρτήσει πέρυσι στο διαδίκτυο και το οποίο έχει σήμερα περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές.

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ τρολάρει τους γάλλους δικαστές

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο μοναδικός εν ζωή από τους τζιχαντιστές που πραγματοποίησαν τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι, ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον δικαστή κατά της τρομοκρατίας, "αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις", δήλωσε δικαστική πηγή.

Ο Άδωνις στον Αποστόλου: Αν σας γνώριζε ο Ανιέλι πολύ θα σας αγαπούσε - ΒΙΝΤΕΟ

«Ευτυχώς γιατί όλα όσα δεν τολμήσαμε να κάνουμε εμείς, φοβούμενοι εσάς που φωνάζατε αλλά και πολλούς δικούς μας που φωνάζανε, έρχεται σήμερα η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και τα ψηφίζει όλα» είπε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος σε υπουργούς της κυβέρνησης.