01 Ιουνίου 2017

Το CNN απέλυσε τη βλαμμένη που ...αποκεφάλισε τον Τραμπ

Η κωμικός Κάθι Γκρίφιν βρίσκεται στο στόχαστρο πυρών από κάθε κατεύθυνση μετά τη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, στην οποία προβάλλεται η ίδια να κρατά ένα ματωμένο ομοίωμα του κεφαλιού του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.


Θέση, μάλιστα, πήρε, όπως αναμενόταν και το CNN, το οποίο διέκοψε τη συνεργασία του με την κωμικό, η οποία παρουσίαζε το ετήσιο πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του καναλιού.

Η λύση της συνεργασίας έγινε γνωστή με την εξής λιτή ανακοίνωση: «Το CNN έθεσε τέλος στη συμφωνία με την Κάθι Γκρίφιν να εμφανιστεί στο πρόγραμμα μας για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς».

Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως είναι έξαλλος με το περιστατικό, καθώς έγραψε στο Twitter: «Η Κάθι Γκρίφιν θα έπρεπε να ντρέπεται. Τα παιδιά μου, ειδικά ο 11χρονος γιος μου Μπάρον, δυσκολεύονται να το αντιμετωπίσουν. Άρρωστημένο».


Μετά το σφυροκόπημα από διάσημες προσωπικότητες, που βρήκαν την φωτογράφησή της «απαράδεκτη», «αηδιαστική» και «κακόγουστη» (συμπεριλαμβανομένης και της Τσέλσι Κλίντον», η Griffin ζήτησε συγγνώμη με ανάρτησή της στο Twitter, σημειώνοντας ότι κατανοεί πως «το παρατράβηξε» και πως έκανε λάθος.


Σε επακόλουθο βίντεο που δημοσίευσε, η Griffin ζήτησε ξανά συγγνώμη και υποσχέθηκε να αφαιρέσει το προκλητικό υλικό από το διαδίκτυο. Ωστόσο, δύο νέες αναρτήσεις από τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ μάλλον πρέπει να ανησυχούν την ηθοποιό, αφού επισημαίνουν ότι οι έρευνες για απειλητικά μηνύματα κατά σημαντικών αξιωματούχων έχουν πάντα προτεραιότητα.