21 Φεβρουαρίου 2017

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΟΚ! Επί Πολάκη-Ξανθού αυξήθηκαν οι τιμές φαρμάκων της Novartis!

Συνέπεια της μη έκδοσης δελτίου τιμών μέσα στο 2015 (όπως ορίζει ο νόμος Γεωργιάδη) από τον ΣΥΡΙΖΑ (Κουρουμπλή-Ξανθό-Πολάκη), ήταν να αυξηθεί η τιμή φαρμάκων, ειδικά της Novartis

Δείτε τον συγκριτικό πίνακα με τις τιμές στο τέλος του 2014 και στο τέλος του 2015 όπου ορίστηκαν τιμές για το 2016 από Πολάκη-Ξανθό:

ΒΙΝΤΕΟ-Πάρτι στο Twitter με Σπίρτζη: "Σήμερα γιορτάζουμε την έξοδο από την κρίση!"

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα του Eurogroup της Δευτέρας όπως φαίνεται από δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε από τα Ιωάννινα όπου εκπροσωπεί την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό ότι γιορτάζουμε την έξοδο από την κρίση!

Όταν ο Τσακαλώτος έλεγε στο προηγούμενο Eurogroup ότι η προνομοθέτηση μέτρων υπερβαίνει το Ευρωπαϊκό πλαίσιο

Χθες συμφώνησε σε όλα

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε δηλώσεις μετά το τέλος του προηγούμενου Eurogroup (26/2/2017), είχε εκφράσει την αντίθεσή του στις απαιτήσεις του ΔΝΤ να νομοθετηθούν πρόσθετα μέτρα για την ελληνική οικονομία και μετά τη λήξη του παρόντος προγράμματος.

Φίλης και 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτουν επερώτηση για τα εξοπλιστικά του Καμμένου

Στο στόχαστρο του Νίκου Φίλη και άλλων 13 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει ο Πάνος Καμμένος μέσω ερώτησης που καταθέτουν στη Βουλή για τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα.

Υπόθεση Energa: "Μάχη" για το ποιος θα πάρει τα δεσμευμενα 103 εκατ. ευρώ


Στις 7 Μαρτίου αναμένεται τελικά η ετυμηγορία του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για το που και το πως θα διατεθούν τα 103 εκατ. ευρώ  που έχουν δεσμευθεί με αποφάσεις της Δικαιοσύνης για την υπόθεση της Energa -Hellas Power.

ΝΒΑ: Πρόεδρος των Λέικερς ο Μάτζικ Τζόνσον!

Η καριέρα του Μάτζικ Τζόνσον είναι συνυφασμένη με τους Λ.Α. Λέικερς... Και θα συνεχιστεί σε αυτούς!

Σκάνδαλο στην Ιταλία: Κρατικά κονδύλια για την καταπολέμηση του ρατσισμού διατέθηκαν σε... γκέι κλαμπ

Παραιτήθηκε χθες Δευτέρα (20/2) ο επικεφαλής της υπηρεσίας κατά των διακρίσεων της Ιταλίας, μετά από καταγγελίες ότι κυβερνητικά κονδύλια είχαν διατεθεί για χρηματοδότηση γκέι σεξ κλαμπ.

Βίντεο: Ο άνεμος «ξεριζώνει» σκεπή πολυκατοικίας!

Οι υπεύθυνοι δήλωσαν πως μόνο από τύχη δεν θρήνησαν θύματα, καθώς η οροφή συνετρίβη ελάχιστα μέτρα από έναν πολυσύχναστο δρόμο

Βερολίνο: Η Αθήνα μετακινήθηκε προς τις θέσεις μας αλλά χωρίς το ΔΝΤ δεν έχει λεφτα

Οι Γερμανοί βουλευτές δεν θα στηρίξουν περαιτέρω οικονομική υποστήριξη της Ελλάδας, αν το ΔΝΤ αποσυρθεί από το ελληνικό πρόγραμμα, δήλωσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CSU, κυβερνητικού εταίρου της Ανγκελα Μέρκελ.

Πρώην παίκτρια του Αθηναϊκού καταγγέλλει: Δέχθηκα bullying στο WNBA επειδή είμαι στρέιτ-Το 98% είναι ομοφυλόφιλες

Η Κάντις Ουίγκινς, η οποία είχε περάσει και από την ομάδα του Αθηναϊκού, κατήγγειλε ότι δεχόταν παρενοχλήσεις κατά την οκταετή καριέρα της στο WNBA, επειδή είναι στρέιτ.

ΒΙΝΤΕΟ-Κράξιμο στον Πολάκη σε εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ για το "μαχαίρι" στα κονδύλια για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες

Ένταση επικράτησε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Βύρωνα, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ήρθε αντιμέτωπος με τα παράπονα γονιών και λογοθεραπευτών για την περικοπή κονδυλίων για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και ειδικές ανάγκες.

ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΦΑΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ! Γερμανική κυβέρνηση για Eurogroup: Πάρτε μέτρα για συντάξεις, φορολογικό, εργασιακά

- “Το χρέος δεν είναι σημαντικό πρόβλημα για την Ελλάδα”, τονίζει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
- Υπάρχει ρευστότητα μέχρι και το καλοκαίρι, αναφέρει η ανακοίνωση μεταξύ άλλων
- Εκφράζεται η αισιοδοξία πως η αξιολόγηση αναμένεται να κλείσει σύντομα

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΙΓΑ! ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! Δραγασάκης: Σύγκρουση αν επιμείνει το ΔΝΤ στους υψηλούς φορολογικούς συντελεστές

Ανοιχτό το ενδεχόμενο σύγκρουσης με το ΔΝΤ, σε περίπτωση που το Ταμείο επιμείνει στις θέσεις του για τους φορολογικές συντελεστές άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ! Σουηδία: Κόλαση η Στοκχόλμη μετά τις δηλώσεις περί... τρομοκρατίας

Εκατοντάδες μετανάστες βγήκαν στους δρόμους - Έκαψαν αυτοκίνητα και καταστήματα και συγκρούστηκαν με την αστυνομία - Άγριο ξύλο σε φωτορεπόρτερ - Ένας αστυνομικός στο νοσοκομείο

Αθηναϊς Νέγκα για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν είμαστε εντάξει! Υπάρχει μια εκκρεμότητα…»

Ο Βαγγέλης Περρής και η Αθηναϊς Νέγκα αναφέρθηκαν στον αέρα της εκπομπής τους στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αντώνης Ρέμος την Κυριακή στο Rising Star.

Βίντεο: Ημίγυμνο ζευγάρι κάνει σ@ξ πάνω σε μοτοσικλέτα εν κινήσει

Μια «ένεση αδρεναλίνης» στη σ@ξουαλική του ζωή προσπαθούσε μάλλον να δώσει ένα νεαρό ζευγάρι από την Παραγουάη, το οποίο καταγράφηκε από έκπληκτο οδηγό να κάνει σ@ξ πάνω σε μοτοσικλέτα, η οποία κινούνταν κανονικά σε δρόμο της πόλης Ενκαρνασιόν.

ΛΟΓΙΚΟ! ΑΜΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ! ΕΣΕΕ: Το 77% των εμπόρων είδε μείωση των εισφορών του λόγω ΕΦΚΑ

Μείωση των ασφαλιστικών του επιβαρύνσεών και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, διαπίστωσε το 77% των εμπόρων με βάση το ύψος των εισφορών που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του ΕΦΚΑ, όπως προκύπτει από έρευνα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, (ΕΣΕΕ).

Εξαλλος ο Μελισσανίδης με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας: «Τα ψέματά σας για το γήπεδο τελείωσαν!»

Ηχηρή και σκληρή απάντηση στον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Αρη Βασιλόπουλο έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με επίσημη ανακοίνωση που εκφράζει απόλυτα και την οργή του Δημήτρη Μελισσανίδη για την στάση του Αρη Βασιλόπουλου εναντίον του σχεδίου για την «Αγιά Σοφιά» και το όνειρο εκατομμυρίων οπαδών της Ενωσης.

Τον... συγχώρεσαν! Επανακάμπτει ο Φιγιόν στις δημοσκοπήσεις

Ο κεντρώος γάλλος πολιτικός Εμανουέλ Μακρόν έχασε έδαφος έναντι του πλησιέστερου αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές, του συντηρητικού Φρανσουά Φιγιόν, κι ενδέχεται να μην περάσει στον δεύτερο γύρο της 7ης Μαΐου όπου θα αντιμετώπιζε την ηγέτιδα της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, καταδεικνύει μια δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Ρώμη: Αιματηρές συγκρούσεις οδηγών ταξί και αστυνομίας – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται για έκτη ημέρα οι κινητοποιήσεις και απεργίες των οδηγών ταξί σε μεγάλες πόλεις της Ιταλίας. Πρόκειται για διαμαρτυρία κατά «ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων με οδηγό» και της διαδικτυακής εφαρμογής «Uber» που οι ταξιτζήδες κατηγορούν για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ξύλο Βορίδη σε Σκουρλέτη στη Βουλή: Δεν υπάρχει καμία συμφωνία στο Eurogroup

Η ΝΔ πρέπει να πάρει θέση στη βάση σοβαρής επιχειρηματολογίας, ανέφερε μιλώντας απόψε στη Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στο πλαίσιο της χθεσινής συμφωνίας.

ΦΩΤΟ-Ιμια-Νέο θερμό επεισόδιο με πολεμικά πλοία

Παιχνίδια με τη φωτιά παίζει στο Αιγαίο η Αγκυρα, η οποία προχωρά σε καθημερινές προκλήσεις και δη στα Ιμια τα οποία αποκαλεί «Καρντάκ» και τα θεωρεί «γκρίζες ζώνες».

ΚΑΛΑ Σ' ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Λόχαν: Με αντιμετώπισαν ρατσιστικά στο Χίθροου επειδή φορούσα μαντίλα

Η Λίντσεϊ Λόχαν δήλωσε ότι την αντιμετώπισαν με ρατσιστικό τρόπο στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, ενώ φορούσε μαντίλα.

ΒΙΝΤΕΟ-Μονταρισμένο το τουρκικό βίντεο για τα Ίμια λέει το ΓΕΕΘΑ

- Νέες τεχνικές παραπληροφόρησης από τα τουρκικά ΜΜΕ
- Πηγές του ΓΕΕΘΑ τονίζουν πως το επίμαχο βίντεο που απεικονίζει σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής στα Ίμια αποτελεί προϊόν μοντάζ
- Διαψεύδει το περιστατικό και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' Τ ΣΥΝΝΕΦΑ! Αδιαφάνεια και επιφανειακή αξιολόγηση για αρκετές ΜΚΟ

Σε καθεστώς αδιαφάνειας και ελλιπούς αξιολόγησης λειτουργούν αρκετές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, στο πλαίσιο της παροχής βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σύμφωνα με έρευνα του ΣΚΑΪ.

ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΧΙΒ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ! Δεν έχουν αντιδραστήρια για τις εξετάσεις των οροθετικών- Επιστολή - "κραυγή" στον υπουργό Υγείας

Δεν έχουν αντιδραστήρια για τις εξετάσεις των οροθετικών- Επιστολή - "κραυγή" στον υπουργό Υγείας Πρόβλημα παρατηρείται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ! Ξεκινούν στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ -Ζητούν συνάντηση με τον Παππά

Στάσεις εργασίας ξεκινούν αυτή την εβδομάδα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για τα χρονίζοντα προβλήματα που εντείνουν τις αδικίες, με αντίκτυπο στο ομαλό εργασιακό κλίμα, αλλά κυρίως στο παραγόμενο έργο της ΕΡΤ, όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους.

Γεωργιάδης: Βατερλώ η συμφωνία της κυβέρνησης στο Eurogroup

«Για να γυρίσει η τρόικα, η κυβέρνηση δέχθηκε να προ-νομοθετήσει μέτρα ύψους 2% του ΑΕΠ, χάνοντας την ποσοτική χαλάρωση», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Θεσσαλονίκη: Εμειναν από καύσιμα τα απορριμματοφόρα -Στους 600 τόνους θα φτάσουν αύριο τα σκουπίδια

Την έγκριση του εντάλματος πληρωμής από την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σε ό,τι αφορά την προμήθεια καυσίμων για τα απορριμματοφόρα, περιμένουν το πρωί της Τετάρτης στον δήμο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ξεκινήσει κανονικά η αποκομιδή των σκουπιδιών από τους δρόμους της πόλης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επιθυμεί ασυδοσία στο τηλεοπτικό τοπίο - ΝΔ: Καθεστωτικά σχέδια του Παππά και των φίλων του

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραποιεί την πραγματικότητα για να υπερασπιστεί τους καναλάρχες».

Αυτό αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του σχετικά με την επιστολή του προέδρου της ΝΔ στο ΕΣΡ, και τον καλεί άμεσα να τη δημοσιοποιήσει ολόκληρη.

Σε λειτουργία τέθηκε η νέα διαδικτυακή πύλη του ΥΠΟΙΚ -Σε ποιες υπηρεσίες θα έχουν πρόσβαση οι πολίτες

Η νέα Διαδικτυακή Πύλη του Υπουργείου Οικονομικών (www.minfin.gr) τέθηκε σήμερα σε λειτουργία από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης (ΓΓΠΣ&ΔΥ), με στόχο την ενοποίηση όλων των ιστοχώρων του Υπουργείου Οικονομικών.

Σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης σεισμού στη γέφυρα Ρίου – Αντίρριου και στη Θεσσαλονίκη

Οι δύο πρώτες πιλοτικές εφαρμογές ενός ολοκληρωμένου συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης σεισμών ξεκίνησαν στην Ελλάδα σχεδόν ταυτόχρονα - Υλοποιούνται από το Πανεπιστήμιο Πατρών και το ΑΠΘ

Διαδήλωση αστυνομικών την Τετάρτη - «Απαντάμε στα ψέματα»

Η συγκέντρωση ορίστηκε για τις 17:00, στην Πλατεία Συντάγματος

Δυναμική κινητοποίηση ενάντια στα «ψέματα και τις κούφιες υποσχέσεις» της κυβέρνησης θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη, στις 17:00, οι αστυνομικοί.

Κικίλιας: Η προπαγάνδα άντεξε μια μέρα - Τα έδωσαν όλα και δεν πήραν τίποτα

«Η προπαγάνδα άντεξε μια μέρα» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, μετά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος απέφυγε να διαψεύσει ότι η κυβέρνηση θα νομοθετήσει μείωση αφορολόγητου και συντάξεων.

Mega – «Μπλόκο» εργαζομένων στις διαφημίσεις-Δείτε πόσα έχουν μαζευτεί στο δεσμευμένο λογαριασμό από διαφημίσεις

«Μπλόκο» στη μετάδοση διαφημίσεων από την 1η Μαρτίου αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του Μega. Στη γενική τους συνέλευση επέλεξαν να στείλουν ισχυρό μήνυμα τόσο στις πιστώτριες τράπεζες όσο και στους μεγαλομετόχους του καναλιού.

Νέοι γρίφοι και «περίεργες φάτσες» στο διπλό φονικό του Περιστερίου

Μαρτυρίες που έχει συλλέξει η Αστυνομία αναφέρουν ότι «περίεργες φάτσες» εμφανίζονταν το τελευταίο διάστημα στη μάντρα οικοδομών που διατηρούσε o 53χρονος που δολοφονήθηκε μαζί με τη γυναίκα του

ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠ'ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΡΟΪΚΑ-ΘΕΣΜΟΙ! Βαρουφάκης: Βαφτίζουν «μεταρρυθμίσεις» τις περικοπές στις συντάξεις

«Οι δανειστές επέβαλαν, ξανά, στην Αθήνα την ανειλικρινή αποδοχή αδύνατων στόχων. Συγχαρητήρια!», σχολίασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, αναφερόμενος στο Eurogroup της Δευτέρας.

Ο Σταϊκούρας στο δελτίο του ΑΝΤ1: Η κυβέρνηση υποχώρησε σε όλα - ΒΙΝΤΕΟ

«Η κυβέρνηση υποχώρησε σε όλα», δήλωσε αναφερόμενος στο χθεσινό Eurogroup ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μάλιστα, τόνισε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο οι διαπραγματεύσεις να συνεχιστούν επί μακρόν, καθώς είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα.

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ! “Βροχή” τροπολογιών στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών

“Βροχή” τροπολογιών από την κυβέρνηση στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών. Κατά την διάρκεια της δεύτερης ανάγνωσηw στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Οικονομικών αλλά και Εσωτερικών έσπευσαν και κατέθεσαν τροπολογίες για να ρυθμίσουν θέματα αρμοδιότητάς τους.

Πρετεντέρης: Νέο επίτευγμα κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ... τα έδωσε όλα χωρίς να πάρει τίποτα

Το αξεπέραστο παγκόσμιο διαπραγματευτικό επίτευγμα είναι όμως πως τα έδωσε όλα "χωρίς καν να ξέρει τι έδωσε. Θα της το πουν από βδομάδα και όταν έρθουν στην Αθήνα" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΜΟΝΟ Η ΕΡΤ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ! Οργή της ΠΟΕ – ΟΤΑ: 21 νεκροί και 18 σοβαρά τραυματίες εν ώρα υπηρεσίας

Τραγικός είναι ο απολογισμός των εργατικών δυστυχημάτων-ατυχημάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την διετία 2014-2016, σύμφωνα με στοιχεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ, η οποία κάνει λόγο για "πολεμικό δελτίο".

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Βαρκελώνη μετά από τρελή πορεία φορτηγού [βίντεο]

Ισπανοί αστυνομικοί πυροβόλησαν στη Βαρκελόνη εναντίον κλεμμένου φορτηγού που μετέφερε φιάλες βουτανίου για να σταματήσουν τον οδηγό του, σουηδικής εθνικότητας, ο οποίο εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα του Περιφερειακού, έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Είναι ο Ρώσος πρόεδρος ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο;

Με 200 δισ. δολάρια, 58 αεροσκάφη και ελικόπτερα, μια συλλογή ρολογιών αξίας 500.000 δολαρίων και 20 παλάτια στη Ρωσία, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου ξεπερνά τον Μπιλ Γκέιτς της Microsoft

ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ! ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ Ή ΝΙΚΗΣΑΜΕ; Τζανακόπουλος: Εμείς υποχωρήσαμε, σειρά της Γερμανίας

[Φυσικά οι Βρυξέλλες έχουν ήδη ανακοινώσει ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν άμεσα και θα εφαρμοσθούν στην καλύτερη από τον Αύγουστο του 2018, ενώ ξεκαθάρισαν ότι τα ευρώ που θα μοιράζει με καθρεφτάκια ο Παππάς θα είναι μόνο όσα είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ του 3,5%... Διαβάστε τώρα και το σανό...]

Όποια μέτρα ψηφιστούν, θετικά ή όχι, θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2019 είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, χωρίς πάντως να διευκρινίσει ποια μέτρα θα είναι αυτά.

Λοβέρδος, Κεγκέρογλου ζητούν από τη Ράικου να επιταχύνει την έρευνα για τη Novartis και καταγγέλλουν ΣΥΡΙΖΑ για μη τιμολόγηση όλο το 2015

Τρεις βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατέθεσαν αναφορά και τα σχετικά έγγραφα προς την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου για την υπόθεση της Novartis.

ΑΝ ΕΛΕΓΕ "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ" ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟ➤Τραγουδίστρια πήγε στο νοσοκομείο με… ρήξη πρ@κτού

Όλα συνέβησαν χθες αργά το βράδυ. Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια είχε ρεπό από το νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς για την ίδια μεταφέρθηκε με αφόρητους πόνους από φίλη της μακιγιέρ σε ιδιωτικό νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας και εισήχθη εσπευσμένα από την πίσω πόρτα.

Μπελάδες για τον τερματοφύλακα που έτρωγε σάντουιτς την ώρα του αγώνα - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Σο μπορεί να μην αγωνίστηκε κόντρα στην Αρσεναλ, αλλά δεν... ξέχασε να φάει και να πιει στη διάρκεια του ματς - Λίγες ώρες έπειτα το ματς παραιτήθηκε

Επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού ο ηγέτης της κεντροαριαστεράς

Νοσηλευόταν φρουρούμενος για διάστημα δύο περίπου εβδομάδων

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αττικόν» όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος για διάστημα δύο περίπου εβδομάδων, έλαβε ο πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος επέστρεψε ήδη στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε κομμουνιστική προπαγάνδα μετέτρεψε το… καρναβάλι ο στόκος της Πάτρας

Σε κομμουνιστική προπαγάνδα μετατρέπει ο Δήμος και το καρναβάλι της Πάτρας, με ορισμένα απίστευτα πλην αμιγώς …κοκκινωπά, που προκαλούν θυμηδία και στον πλέον καλόπιστο καρναβαλιστή, ο οποίος μη έχοντας θητεύσει στα θρανία του Περισσού, αδυνατεί να κατανοήσει ποιά σχέση μπορεί να έχει ο καρνάβαλος με τον Μαρξ και τον Ένγκελς και που ακριβώς συναντάται ο Διόνυσος με τον Κουτσούμπα.

Μπο@ρδέλο ο ΕΦΚΑ: Ξέμειναν από χαρτί και από βενζίνη- Εμφανίζουν ασφαλισμένους σαν νεκρούς

Μια σειρά από σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του νέου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης καταγγέλουν οι εργαζόμενοι - Μεταξύ άλλων έμπλεξαν το ασφαλιστικό ιστορικό 4 ανθρώπων

Για «απόλυτο χάος» στον ΕΦΚΑ κάνουν λόγο οι ομοσπονδίες εργαζομένων κατηγορώντας την κυβέρνηση για  ανευθυνότητα και επιπολαιότητα.