16 Απριλίου 2017

Απίστευτο μίσος Παπακώστα για Άδωνι! Ζητάει την παραίτησή του... χωρίς βέβαια να ασχολείται κανείς σοβαρά μαζί της

[Απίστευτο μίσος τη μέρα του Πάσχα από μια γυναίκα που λόγω χτυπήματος της μοίρας θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτική... τι να πω; Σέβομαι την ψυχική της κατάστασή της και δεν σχολιάζω άλλο]

Στα όσα δήλωνε ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι δηλαδή η επιτροπή συγκροτήθηκε με σκοπό την προσωπική σπίλωση του ιδίου, του Μ. Βορίδη και του Ανδρ. Λοβέρδου, απάντησε - μέσω facebook αφού κανείς δεν τηυς δίνει βήμα- η βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα με ένα παραλήρημα που ξεπερνάει τα όρια της διαφωνίας και αγγιζει τα όρια του μίσους.

Κασιμάτης: Σκόνταψε κυνηγώντας πεταλούδες

[ΦΩΤΟ-Burp. Είναι το ηχητικό εφέ, που συμπληρώνει απαραιτήτως το εικονιζόμενο «εργαλείο» (κομπολόι σε έδρανο της Βουλής)...]

Ο Κ. Γαβρόγλου έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Του φαίνεται στο ευγενώς ειρωνικό ύφος, στο μόνιμο χαμόγελο, στην άνεση των τρόπων του με κάθε κατάσταση. Οχι μόνον διαθέτει αυτοπεποίθηση, αλλά ξέρει και να τη χειρίζεται, ώστε να εκπέμπει στους γύρω του την αίσθηση της αβίαστης, φυσικής ανωτερότητας.

Δεν είναι καθόλου παράξενο αυτό, γιατί ο Κ. Γαβρόγλου είναι –ας με συγχωρέσει που θα το πω έτσι προσβλητικά για έναν αριστερό– ένας επιτυχημένος της ζωής. Λαμπρή καριέρα, καθηγητής στο πανεπιστήμιο, πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Λάτση, εδώ και πέντε μήνες υπουργός Παιδείας. Τα κατάφερε με την αξία του και, κυρίως, αθόρυβα – χωρίς τη φθορά της δημοσιότητας. Κανείς δεν τον πρόσεξε, καθώς ανέβαινε σταθερά· εκτός από εκείνους που έπρεπε, για να του δώσουν ώθηση. Μολονότι βουλευτής Επικρατείας, έπρεπε να γίνει υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστός. Και μάλιστα, υπουργός σε μια κακή ώρα, μιας κακής κυβέρνησης, η οποία μόνο χειρότερα θα μπορούσε να πάει. Εκείνος όμως το τόλμησε, με την ίδια αυτοπεποίθηση που κρύβει ο καθηγητής Τουρνεσόλ του Τεντέν κάτω από την αξιαγάπητη αγαθότητα της φυσιογνωμίας του.

Τελευταία, όμως –και ίσως για πρώτη φορά–, η αυτοπεποίθηση του Κ. Γαβρόγλου κλονίζεται. Ενώ ξεκίνησε με τη χαρακτηριστική άνεσή του, μόλις μπήκε στα δύσκολα του μηχανισμού άρχισε να τσαλαβουτάει: ασυνάρτητες κινήσεις, αντικρουόμενες εξαγγελίες και ανάλαφρες σκέψεις πρωινάδικου, για θέματα όπως ο αριθμός των εισακτέων στα ΑΕΙ, η κατάργηση των εισαγωγικών εξετάσεων σε αυτά ή ακόμη και η προσθήκη επιπλέον μαθήματος στις πανελλήνιες δύο μήνες πριν από τη διεξαγωγή τους. Η σοβαρότητα που ενέπνεε η άνεση της αυτοπεποίθησης κατέρρευσε· το κύρος πήγε περίπατο. «Αυτός τσαλαβουτάει ακόμη πιο απερίσκεπτα από τους άλλους», όπως το έθεσε διακεκριμένο μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Ομως, ο Κ. Γαβρόγλου είναι έξυπνος· καταλαβαίνει πότε την έχει πατήσει και αμέσως τραβιέται πίσω. Γι’ αυτό, έστειλε στους καθηγητές των ΑΕΙ τη «Συναδελφική Επιστολή» ή «Επιστολή Α΄ προς Συναδέλφους» (κάπως έτσι θα την ονομάσει στην Ιστορία – εγώ απλώς βοηθώ, δωρεάν, με τις ιδέες μου...). «Αγαπητοί συνάδελφοι», ξεκινά – μια υπέροχη εισαγωγή και τόσο ταιριαστή με το θρησκευτικό κλίμα των ημερών: ο Ιησούς ανάμεσα στους ανθρώπους. Τους ενημερώνει για την επικείμενη ανάρτηση νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ προς δημόσια διαβούλευση και ζητεί τις απόψεις τους, με την ευγένεια και τη λεπτότητα που τόσο τον έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα: «Θα σας παρακαλούσα να στείλετε τις απόψεις και παρατηρήσεις σας –και σε αυτό το στάδιο επεξεργασίας– ώστε, στο μέτρο του δυνατού, να συμπεριληφθούν στο νομικό κείμενο». (Εδώ περνούμε σε άλλον κλασικό της σχετικής φιλολογίας: ο γάτος Συλβέστρος, όταν τρίβεται στη γιαγιούλα, για να μην τον πάρει είδηση που κυνηγάει τον Τουίτι...)

Υπάρχουν, ευτυχώς, στο Δημόσιο άνθρωποι που εμμένουν στην ουσία της αποστολής τους και θεσμοί που σέβονται την πορεία τους και αντιστέκονται στο ξεχαρβάλωμα που επιτείνεται επί ημερών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δεν πιάνουν πάντα –και δεν πιάνουν σε όλους– οι πιρουέτες, με όση χάρη και αν τις κάνει ο υπουργός Παιδείας. Δεν έπιασαν στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα την εμπεριστατωμένη απάντησή του, η οποία είναι ένας κανονικός εξάψαλμος (άλλη λέξη ήθελα εδώ, αλλά οι άγιες ημέρες...). Διότι, λόγω της υπουργικής αδιαφορίας, ο πρύτανης υποχρεώθηκε να στείλει τις σχετικές προτάσεις με εξώδικο, τον περασμένο Ιανουάριο. Επίσης, τους τελευταίους δύο μήνες, έχει ζητήσει οκτώ φορές συνάντηση με τον υπουργό, χωρίς καμία ανταπόκριση.

Προηγουμένως, όμως, να δούμε τι κάνει το Πανεπιστήμιο Κρήτης, μια ιδιαίτερη περίπτωση στο τοπίο της ανώτατης εκπαίδευσης. Ισως η νησιωτικότητα, αλλά και το ικανό μέγεθος της λεβεντογέννας, οπωσδήποτε η καλή παράδοση την οποία άρχισε να χτίζει από νωρίς, όλα αυτά βοήθησαν το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο να έχει ξεφύγει κάπως από την ομοιομορφία του συστήματος. Γνωστό για τις εξαίρετες εκδόσεις του, για την ποιότητα ορισμένων σχολών του (όπως η Ιατρική), καθώς και για τον αγώνα που έχουν δώσει κατά καιρούς οι πρυτανικές αρχές του κατά της ανομίας στους πανεπιστημιακούς χώρους, το Πανεπιστήμιο Κρήτης προβάλλει ένα χαρακτήρα μεταρρυθμιστικό. Τόσο με τη στενή έννοια του όρου (ο μόνος πρύτανης που είχε στενή συνεργασία με το Συμβούλιο του Ιδρύματος ήταν της Κρήτης) όσο και με την ευρύτερη και ίσως πιο ουσιαστική.

Ακολουθεί, λ.χ., έναν τύπο αξιολόγησης κατά σχολή και όχι συνολικά και «δημοκρατικά» (δηλαδή, τα χλωρά να καίγονται μαζί με τα ξερά). Τολμά, επίσης, να πειραματίζεται με νέους τρόπους διδασκαλίας, οι οποίοι απελευθερώνουν πολύτιμους οικονομικούς πόρους, όπως είναι οι διαδικτυακές διαλέξεις. Και, βέβαια, η διαδικτυακή πλατφόρμα «Μάθησις», δημιούργημα και αυτό του Στέφανου Τροχανά (δημιουργικότατος ερευνητής, τον οποίο πολλοί νομίζουν καθηγητή), προσβάσιμη στον καθένα που θέλει να επιμορφωθεί στο αντικείμενο του ενδιαφέροντός του. Δωρεάν μόρφωση επιπέδου, δηλαδή. Ο,τι κάνουν πανεπιστήμια όπως τα αμερικανικά Stanford και Yale ή το βρετανικό Gresham College, ώστε να μπορείς να παρακολουθείς το βράδυ από το σπίτι σου τις διαλέξεις, ας πούμε, κάποιου σπουδαίου ιστορικού του οποίου έχεις διαβάσει τα βιβλία. Σημειωτέον, δε, ότι τα προγράμματα του «Μάθησις» δεν φτιάχνονται εκ των ενόντων (π.χ., με αναπαραγωγή διαλέξεων της χρονιάς), αλλά με ειδικά προσκεκλημένους καθηγητές και από το εξωτερικό.

Στην απάντησή του, ο πρύτανης Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας (και τζόρας, καταλαβαίνω...) παραθέτει όλα τα επιχειρήματα και τα στοιχεία υπέρ του ελέγχου, ακόμη και του περιορισμού, του αριθμού των εισακτέων – στα οποία αμφιβάλλω αν ο υπουργός θα δώσει πολλή σημασία. Ούτε και στα ερωτήματα που θέτει ο πρύτανης: «Γιατί οι φοιτητές των ελληνικών πανεπιστημίων υφίστανται τέτοια μεταχείριση; Γιατί να μην είναι ισότιμοι με τους συνομηλίκους τους των άλλων χωρών; Μέχρι πότε θα ανέχονται και οι φοιτητές και οι γονείς τους μια τέτοια δήθεν φιλολαϊκή αλλά βαθύτατα προσβλητική πολιτική; Ποιος, αλήθεια, γονιός θα έστελνε το παιδί του σε ένα σχολείο ή φροντιστήριο με 100 ή 300 άτομα σε κάθε τμήμα;». Πάντως, όχι ο πρωθυπουργός...

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

BINTEO-"Ντου" των οπαδών της Μπαστιά σε παίκτες της Λυών και διακοπή!-Έβαλαν "φωτιά" στο γήπεδο οι οπαδοί της Ναντ

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης δεκάδες οπαδοί της Μπαστιά εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες της Λυών! Συγκεκριμένα θεώρησαν ότι προκλήθηκαν από τους Μέμφις Ντεπάι και Ματιέ Γκοργκελάν της Λυών, μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο του «Αρμάντ Σεσάρι» και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Βίντεο: Τα τουρκικά μέσα δημοσιεύουν αποδείξεις για τη νοθεία στο δημοψήφισμα

Στο πρώτο βίντεο εμφανίζεται ο δήμαρχος μιας τουρκικής πόλης που ρίχνει μέσα στην κάλπη το ένα πίσω από το άλλο τέσσερα ψηφοδέλτια - Σε άλλο εμφανίζεται μια ομάδα ανδρών να σφραγίζουν ψηφοδέλτια στην θέση του "Ναι" και να τα κλείνουν μέσα σε φακέλους, έτοιμους για την κάλπη


Αυξήθηκαν εννιά φορές οι «Κροίσοι» που δηλώνουν πάνω από 900.000 ευρώ ετησίως

Οι έλεγχοι αποκάλυψαν εκατοντάδες περιπτώσεις φοροδιαφυγής, από την άλλη όμως και η ευκολία με την οποία βεβαιώνονται με τις έμμεσες τεχνικές ελέγχου επιπλέον φόροι, φόρτωσε πολλούς με εισοδήματα που στην πραγματικότητα ποτέ δεν είχαν


Survivor: Ο Χανταμπάκης αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση της Μελέτη για τον Αγγελόπουλο

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για το Survivor βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης, μετά την αποχώρησή του από το δημοφιλές παιχνίδι.


Αντεπίθεση ετοιμάζει η Ν.Δ. από την Υγεία

Η σταυροφορία της «κάθαρσης» και της κατασκευής εχθρών που επιχειρεί να αναστήσει ο πρωθυπουργός μπροστά στο βάρος των επικείμενων μέτρων θα βρεθεί στο επίκεντρο της επιχείρησης αποδόμησης της Πειραιώς το αμέσως επόμενο διάστημα. Μια πρόγευση δόθηκε ήδη από τη συζήτηση της Μεγάλης Τετάρτης στη Βουλή. Θα υπάρξει όμως και συνέχεια με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, που στρέφονται γύρω από το εξής ερώτημα:

Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Πάσχα - ΦΩΤΟ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται στην Τήνο για τις ημέρες του Πάσχα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέβασε μία φωτογραφία με την σύζυγό του και την κόρη του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και έστειλε τις ευχές του για το Πάσχα.

Πέντε απορίες για τα εγκαίνια της Ολυμπίας οδού

Μια παλιά συμβουλή συνιστά να μην κάνουμε αντιπολίτευση στα έργα. Οι χρήστες τα απολαμβάνουν κι ότι κι αν τους πεις, δεν το ακούνε. Είναι πολύ πιθανό ότι το ίδιο θα συμβεί και με την Ολυμπία οδό. Όσοι ταξιδεύουν Πάτρα-Αθήνα θα το ευχαριστιούνται και τέρμα οι γκρίνιες. Ή μήπως δεν είναι τόσο απλό;


Κρήτη: Οι selfies των αστυνομικών στο περιπολικό με λυκόσκυλο σαρώνουν το διαδίκτυο - Η γλυκιά ιστορία [pics]

Οι αστυνομικοί ποζάρουν χαμογελαστοί με το πανέμορφο λυκόσκυλο που βρίσκεται μέσα στο περιπολικό. Τι είχε προηγηθεί λίγο νωρίτερα...

Eurovision 2017: Ο εκπληκτικός 17χρονος από τη Βουλγαρία που χτυπάει πρωτιά -Πού είναι η Ελλάδα [βίντεο]

Σε λιγότερο από έναν μήνα διεξάγεται ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, στον οποίο, ως γνωστόν, τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η Demy.


Ο διάσημος Τούρκος χασάπης έδωσε ρεσιτάλ στις κάλπες -Εγινε viral με την πόζα του [εικόνες]

Την ψήφο του έριξε στην κάλπη και ο διάσημος Τούρκος χασάπης, Nusret Gökçe, ο οποίος έχει γίνει viral σε όλον τον κόσμο με τον πρωτότυπο τρόπο που κόβει τα κρέατα, επιδεικνύοντας και τους κοιλιακούς του και φορώντας πάντα γυαλιά ηλίου.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ! Πάτρα: Το βίντεο του επεισοδίου σε ψαροταβέρνα - Ο λογαριασμός και οι σκηνές απείρου κάλλους

[Μπράβο του που δεν έκανε ότι θα κάναμε οι περισσότεροι... "έλα μωρέ τώρα! Εγώ θα βάλω τάξη στην Ελλάδα;"]

Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και πλέον έχουμε τις πρώτες εικόνες. Βρισιές, απειλές ακόμα και ένα πιάσιμο από το λαιμό...

Πιερία: Μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο 9 λάθρο - Στριμωγμένοι σαν σαρδέλες στην εθνική οδό

Τελικός προορισμός όλων η Αθήνα. Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία...
Συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου σε περιοχή της Πιερίας, 8 άτομα (19χρονος από το...

Ξεκαρδιστικό! Το πιο αποτυχημένο παρκάρισμα γυναίκας! [vid]

Γυναίκες οδηγοί σού λέει ο άλλος! Γυναίκα στη Γερμανία προσπαθεί - μάταια - να παρκάρει. Η προσπάθειά της είναι ό,τι πιο ξεκαρδιστικό θα δείτε σήμερα.

Στην ήσυχη περιοχή Dortmund της Γερμανίας μια τέλεια θέση πάρκινγκ περίμενε μια γυναίκα οδηγό! Ίσως όμως δεν ήταν και τόσο τέλεια για αυτήν!


Πύρρειος νίκη για τον Ερντογάν-Οι ποδοσφαιρικές γειτονιές είπαν "όχι"-Επιτέθηκαν σε γνωστό δημοσιογράφο που ψήφισε «Οχι»

Δεν πέτυχε τον θρίαμβο που επεδίωκε - Με οριακό ποσοστό η επικράτηση του «ναι» - Διχασμένη η Τουρκία: Έχασε τις μεγάλες πόλεις, νικητής στη φτωχή ενδοχώρα ο Τούρκος πρόεδρος, που μίλησε για «ιστορική απόφαση» του τουρκικού λαού

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Προσλήψεις κομματόσκυλων στο λαθρομεταναστευτικό με 2.000 ευρώ «καθαρά»

Πόλεμο προκειμένου να αναλάβει εκείνη μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής διαχείρισης γύρω από το προσφυγικό έχει εξαπολύσει η ελληνική κυβέρνηση.

ΒΙΝΤΕΟ-Η άλλη δεν έβρισκε γαρύφαλλο και πέταξε αυγό στην χορεύτρια!

Το ατύχημα στον αέρα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά»!

Το τραγούδι του Ιβάν Σβιτάιλο ζάλισε την Βίκυ Σταυροπούλου. Η ηθοποιός ήθελε να πετάξει λουλούδι στην Μαρία Κωνσταντάκη που επίσης έκανε κέφι με την ερμηνεία του γοητευτικού χορογράφου, αλλά κατά λάθος της πέταξε αυγό το οποίο την βρήκε στο πρόσωπο….


Μύκονος: Πήγε με τη μαμά της στην Ψαρρού και άρχισε τα περίεργα - Ο στόχος της καλλονής

Πάτησε το πόδι της στην Ψαρρού και άφησε άφωνο τον ανδρικό πληθυσμό. Το θέμα όμως ήταν η συνέχεια που έδωσε η ίδια...

Οι γυναίκες τρελαίνονται να ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες τους από προσωπικές τους στιγμές.

ΤΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Η Βάκη του ΣΥΡΙΖΑ με το... «ψευδοθαύμα» στα χέρια

Αν και πριν από λίγες μέρες η βουλευτής είχε χαρακτηρίσει «ψευδοθαύμα» το Άγιο Φως, δεν παρέλειψε να σταθεί δίπλα στον πρωθυπουργό και να ανάψει τη λαμπάδα της όταν ακούστηκε το «Δεύτε λάβετε φως» και το «Χριστός Ανέστη»

ΒΙΝΤΕΟ-Μερικές... παρατυπίες στο δημοψήφισμα στην Τουρκία

Όχι ότι πέφτει κανείς από τα σύννεφα, αλλά η διαδικασία του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, δεν μοιάζει τόσο αδιάβλητη. Το "Turkey untold" έδωσε στη δημοσιότητα τρια βίντεο με σχετικές -επιεικώς- παρατυπίες.


Στη Δερβιτσάνη για το ορθόδοξο Πάσχα ο Αλβανός Πρόεδρος

Ο Μπουγιάρ Νισάνι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην ελληνική εθνική μειονότητα, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά, με μόχθο και θυσίες κατάφερε να τηρήσει την αξιοπρέπειά της, τις παραδόσεις, τη γλώσσα και ταυτότητά της


Αίγυπτος: Αθώα κρίθηκε ακτιβίστρια που κρατήθηκε για τρία χρόνια στις φυλακές

Δικαστήριο του Καΐρου αθώωσε σήμερα την Αμερικανοαιγύπτια ακτιβίστιρα Άγια Χιτζάζι, ο οποία παρέμενε στη φυλακή επί τρία χρόνια κατηγορούμενη για εμπορία ανθρώπων.
Η Χιτζάζι είναι η ιδρύτρια της μη κυβερνητικής οργάνωσης Belady που παρέχει βοήθεια στα παιδιά του δρόμου.


Τρομακτικό βίντεο σε πρώτο πλάνο: Οδηγός της F4 έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο

Ο 17χρονος Μπίλι Μόνγκερ δεν πρόλαβε να σταματήσει όταν είδε μπροστά του ακινητοποιημένο ένα άλλο μονοθέσιο

Ένα τρομακτικό τροχαίο, το οποίο μάλιστα κατέγραψε η κάμερα που βρισκόταν στο ένα από τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα, σημειώθηκε στο βρετανικό πρωτάθλημα της F4.


Ηλεία: Συγκλονιστικές οι φωτογραφίες από το τροχαίο με θύμα 25χρονο

Συγκλονίζει το τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 25χρονο οδηγό που σκοτώθηκε ακαριαία στην Ηλεία.

Στο χωριό Πέρσαινα της Φολόης, ένας 25χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο, λίγη ώρα πριν την Ανάσταση του Κυρίου.

Τρεις οι νεκροί από πυροβολισμούς σε εκλογικό κέντρο στο Ντιγιάρμπακιρ

Ομάδες διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων διαπληκτίστηκαν, έπειτα από έντονο διάλογο

«Έσπασε» το κλίμα ηρεμίας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του ιστορικού δημοψηφίσματος σήμερα στην Τουρκία.


Παναθηναϊκός - Γκιστ: Είδε το αρνί και "τρελάθηκε" [vid]

Ο Τζέιμς Γκιστ αγωνίζεται πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό και φροντίζει να περνά το Πάσχα του σαν... Έλληνας.

Μύκονος: Ψήνουν αρνιά στην Ψαρού με μενού 90 ευρώ - ΦΩΤΟ

Αντί για ξαπλώστρες η παραλία γέμισε με λάκκους και κάρβουνα για τον οβελία - Τι θα απολαύσουν οι εκλεκτοί πελάτες του NammosΗ Κυριακή του Πάσχα επιβάλει ψήσιμο του οβελία, τσούγκρισμα αβγών και γλέντι με χορό.

ΒΙΝΤΕΟ- ΓΙΑ ΝΑ ΚΑ@ΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΤΙΝΑΚΙΑ! Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ευχήθηκε «Αληθώς»!

Τους Ορθοδόξους Χριστιανούς αλλά και όλους τους Ρώσους συνεχάρη για το Πάσχα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο ίδιος σημείωσε ότι η γιορτή του Πάσχα συμβάλλει στην ισχυροποίηση στην κοινωνία των αιώνιων πνευματικών αξίων και των ιδανικών, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.


Τουρκία - Δημοψήφισμα: Ο Ερντογάν γλύφει τους χριστιανούς ευχόμενος "καλό Πάσχα"-Τους μεταφέρουν με ασθενοφόρο για να ψηφίσουν! [pic]

Ανήμερα του δημοψηφίσματος και η κίνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να... καλοπιάσει τους χριστιανούς δεν είναι καθόλου τυχαία.  


Το καυτό τσιφτετέλι της Οικονομάκου - ΒΙΝΤΕΟ

Οι δυο πρωταγωνιστές του «Έλα στη θέση μου» διασκέδασαν με την ψυχή τους στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»!

Αθηνά Οικονομάκου και Μαρίνος Κόνσολος στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν υπήρξαν ζευγάρι για τις ανάγκες του σίριαλ του Alpha Έλα στη θέση μου.

Παλαίμαχος παίκτης σκότωσε την μικρή του κόρηΤραγωδία!

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Αριζόνα! Ο πρώην αστέρα του NFL, Τοντ Χιπ σκότωσε -άθελα του- με το φορτηγό του την τρίχρονη κόρη του


ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ Η ΕΛΑΣ! Βίντεο: Με... μολότοφ γιορτάζουν την Ανάσταση στον Νέο Κόσμο!

Εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια, νεαροί από την ενορία της Ανάληψης, στον Νέο Κόσμο στην Αθήνα, δεν «μένουν» στον καθιερωμένο τρόπο εορτασμού της Ανάστασης με βεγγαλικά, αλλά το πηγαίνουν... ένα βήμα παρακάτω και πετούν βόμβες μολότοφ, δημιουργώντας πλέον «παράδοση»!

ΣΩΣΤΟΣ! Γιατρός πιάστηκε στα χέρια με ιδιοκτήτη ψαροταβέρνας γιατί δεν είχε POS!

Μόνο κατανυκτικό δεν ήταν το κλίμα που επικράτησε σε ψαροταβέρνα της Πάτρας το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, όταν γιατρός πιάστηκε στα χέρια με τον ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας στην οποία έτρωγε με την παρέα του.


Προκαλούν τα τουρκικά ΜΜΕ: Βάζουν στο στόχαστρο τον αρχηγό ΓΕΣ

Την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στην Καλόλιμνο σχολιάζουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ενώ εθνικιστικές εφημερίδες χαρακτηρίζουν «προκλητικό» το γεγονός ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής φωτογραφήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη με φόντο τα Ίμια, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1 σε ανταπόκρισή του από την Τουρκία.

Τα περίεργα της Ανάστασης - Ο έξυπνος σκύλος, οι εντάσεις και απίστευτος παπάς [pics, vids]

Τα περίεργα της Ανάστασης κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν έκπληξη και χαμόγελα. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που θα δείτε, αποτυπώνουν όλα όσα έγιναν...

ΚΛΑΜΑ! Δείτε ποιος διοργάνωσε επί ΣΥΡΙΖΑ τα συνέδρια που κατηγορούν τον Άδωνι ότι τα "έδινε" στη γυναίκα Στουρνάρα

Δεν βγαίνει λογικό συμπέρασμα από δημοσίευμα εφημερίδας του Μ. Σαββάτου 15 Απριλίου, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε κάποια... συνωμοσία εκ μέρους  του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και του τότε υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την ανάθεση της διοργάνωσης του συνεδρίου eHealth Forum 2014 στην εταιρεία Mindwork, συμφερόντων της Λίνας Νικολοπούλου...

Super Αντετοκούνμπο "έσπασε" την έδρα των Ράπτορς-BINTEO ME ΟΛΑ ΤΑ HIGHLIGHTS TOY

Με μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς έκαναν το 1-0 στα πλέι οφ, επικρατώντας των Ράπτορς μέσα στο Τορόντο με 97-83.

ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΥΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Πατέρας ευνούχισε 15χρονο επειδή πίστευε ότι κοιμόταν με την κόρη του - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο Πακιστάν, όταν ένας πατέρας ευνούχισε και έβγαλε τα μάτια ενός 15χρονου αγοριού επειδή πίστευε ότι κοιμόταν με την κόρη του.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟ-Τούνελ του PKK κάτω από το αρχηγείο της Αστυνομίας

Εντυπωσιακές φώτο από τούνελ που είχαν σκάψει κάτω από το αρχηγείο της Αστυνομίας στο Ντιγιάρμπακιρ, έδωσε στη δημοσιότητα το ΡΚΚ.

Οι άλλοι έκαψαν... τον «Χανταμπάκη» του Survivor [εικόνες]

Με έναν διαφορετικό τρόπο θέλησαν να τηρήσουν την παράδοση για το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού με το κάψιμο του Ιούδα, σε ένα χωριό της Κρήτης.

Παγκόσμια Τράπεζα: Δύσκολο να δώσουμε δάνειο στον δάγκα Τσίπρα

O πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας μετρίασε τις προσδοκίες για ένα δάνειο προς την Ελλάδα, για την ενίσχυση των θέσεων εργασίας και της ανάπτυξης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ήταν δύσκολο να εξασφαλιστεί η έγκριση του συμβουλίου.


Βίντεο με "κρυφούς" οπαδούς του "όχι" στην Τουρκία- ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το δημοψήφισμα στην Τουρκία , στο οποίο οι ψηφοφόροι καλούνται να εγκρίνουν ή να απορρίψουν την αναθεώρηση του Συντάγματος. Την ίδια ώρα, τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα BirGun. και στο οποίο «κρυφοί» οπαδοί του «όχι» αποκαλύπτουν τους φόβους τους.


Τα ακίνητα που θέλουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα

Της Στεφανίας Σούκη

H «δολαριοποιημένη» οικονομία της Τουρκίας, που φθάνει σε ποσοστό πλέον κοντά στο 40% όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν στελέχη ελληνικών ομίλων που δραστηριοποιούνται στη γείτονα, η ανασφάλεια των ίδιων των Τούρκων στο νόμισμα της χώρας τους αλλά και οι ιδιαίτερες γεωπολιτικές συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί μετά τα γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού στην Τουρκία είναι μερικές μόνο από τις αιτίες που στρέφουν ολοένα και περισσότερους Τούρκους να επενδύσουν στο ελληνικό real estate.


Κρατούσαν ομήρους 16 λάθρο στη Θεσσαλονίκη

Βραδινές ώρες χθες, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικία σε αγροτική περιοχή της Θέρμης, εντός της οποίας βρέθηκαν 16 παράτυποι αλλοδαποί, εκ των οποίων 3 ανήλικοι

Συλλήψεις ατόμων που κρατούσαν παράνομα σε οικία, σε αγροτική περιοχή στη Θέρμη, παράτυπους αλλοδαπούς.Οι δράστες ζητούσαν χρηματικά ποσά για την απελευθέρωση τους.


Το «Χριστός Ανέστη» του Άδωνι με το μπλε και το κόκκινο αβγό

Με το μπλε αβγό να σπάει το κόκκινο ευχήθηκε χρόνια πολλά ο αντιπρόεδρος της ΝΔΜε έναν διαφορετικό αλλά γεμάτο συμβολισμό τρόπο επέλεξε να πει το «Χριστός Ανέστη» ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με λιγότερες ρουκέτες, αλλά εντυπωσιακός και φέτος ο ρουκετοπόλεμος της Χίου [βίντεο]

Αν και υπήρχε αβεβαιότητα, μέχρι και λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, το έθιμο του ρουκετοπόλεμου στο Βροντάδο της Χίου τηρήθηκε τελικά.


ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-Ο Αλέξης δεν μπήκε στην εκκλησία... δεν είναι υποκριτής σαν τους άλλους!

Τα φιλιά με την επίσης "άθεη" κομμουνίστρια γκ@μενα με τη λαμπάδα

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Κέρκυρα έκανε Ανάσταση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Μια νεκρή, δύο τραυματίες από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Μια ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε απανθρακωμένη - Με εγκαύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο ο άντρας της και η οικιακή βοηθός, που όμως δεν διατρέχουν κίνδυνο - Πιθανόν από αναμμένο καντηλάκι ξέσπασε η φωτιά

ΒΙΝΤΕΟ-Στο φυλάκιο Αγαθονησίου ο Καμμένος-Εκτός από αυγά έσπασε και τ' αρχ@δια των φαντάρων

[Φυσικά όποιος έχει κάνει Πάσχα στο στρατό μπορεί να καταλάβει ότι το μόνο που ήθελαν τέτοια μέρα οι φαντάροι, ήταν η επίσκεψη Καμμένου! Ο Καμμένος μπορεί να έκανε το κομμάτι του με το ελικοπτεράκι κι έτσι, αλλά δε νομίζω οι φαντάροι να προτιμούσαν σήμερα να είναι στην τσίτα...]

Στο φυλάκιο Αγαθονησίου βρέθηκε ο Πάνος Καμμένος την Κυριακή του Πάσχα, για να γιορτάσει με το στρατιωτικό προσωπικό και τους κατοίκους του νησιού.


Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και επικριτές του Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια επεισόδια ξέσπασαν ανάμεσα σε οπαδούς και επικριτές του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια.