05 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα παρέμβαση Κυρίτση: Θα προτιμούσα έναν σχηματισμό υπό τον ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ - BINTEO

Αιχμηρή ήταν η αντίδραση των 53 στο άρθρο του πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Αναφερόμενος στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα, ο Γιώργος Κυρίτσης δήλωσε χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ «νομίζω ότι ήταν ένα άρθρο, το οποίο κάνει έναν παραλληλισμό, μέσα από τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αδικείται». Σήμερα, "ξαναχτύπησε" μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, δείχνοντας ποιος είναι κατά τη γνώμη του, ο φυσικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Λαμία: Παπαδιά έκανε μήνυση σε... παπαδιά! -Για κακοποίηση ζώου

Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα λύσουν τις διαφορές τους δύο παπαδιές στη Λαμία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας lamiareport η μήνυση κατατέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας για κακοποίηση ζώου από έναν...

Deutsche Welle: Η Αθήνα σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Τσεχίας για το γιαούρτι

Έτοιμη να επιδοθεί σε έναν δύσκολο νομικό αγώνα για την πατρότητα του ελληνικού γιαουρτιού εμφανίζεται η Αθήνα.

O Kυριάκος Μητσοτάκης σε πρωτοετείς φοιτητές: Θα επιτρέψω τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια [εικόνες]

Την πίστη του στις δυνατότητες της νέας γενιάς να προοδεύσει και να διαμορφώσει μια καλύτερη ελληνική κοινωνία, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συζήτηση που είχε με πρωτοετείς φοιτητές.

Εξελίξεις στην απαγωγή Λεμπιδάκη: «Τελευταία ευκαιρία τα 30 εκατ. ευρώ»

Κορυφώνεται η αγωνία για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.


ΒΙΝΤΕΟ-Κακιούζης: «Δεν παίζουμε μπάσκετ -Αυτό ούτε στα παιδικά, εφηβικά δεν γίνεται» [βίντεο]

Ο Μιχάλης Κακιούζης μίλησε με «σκληρή» γλώσσα για όσα συμβαίνουν στην Εθνική, τονίζοντας πως όσα γίνονται δεν συμβαίνουν ούτε σε ομάδες παιδικού και εφηβικού, ενώ χαρακτήρισε λάθος την δήλωση του Θανάση Αντετοκούνμπο.


Προειδοποίηση Μητσοτάκη στα γατάκια: Κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού «έκοψε» τον γιο του Γιάννη Τραγάκη, διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής.


ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"! Αθήνα – Γιάννενα με 37,25 ευρώ για διόδια!

Αθήνα και Γιάννενα ήρθαν πιο κοντά με την αποπεράτωση της Ιονίας Οδού που εγκαινιάζει σήμερα ο πρωθυπουργός. Οι οδηγοί χρειάζονται πλέον περίπου 3,5 ώρες για να φθάσουν από την Αθήνα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.


Πωλήθηκαν οι Ρόκετς με ποσό-ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ!

Kαι το όνομα αυτού, Τίλμαν Φερτίτα. Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης των Χιούστον Ρόκετς, από την Τρίτη (05/09). Η εξαγορά της ομάδας από τον Λέσλι Αλεξάντερ ολοκληρώθηκε, με τη συμφωνία να φτάνει στα 2,28 δισ. δολάρια!


Εθνική από ατσάλι, πέρασε στον τελικό... θα παλέψει για την 5η θέση-Έκρηξη Αντετοκούνμπο-ΒΙΝΤΕΟ

Η εθνική ομάδα μπάσκετ ηττήθηκε με 77-89 για την 4η αγωνιστική του ομίλου και θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Πολωνία για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ! ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ! "Να καταγγείλετε τη σύμβαση για την Ιονία και να ζητήσετε 197 εκ αποζημίωση"

Θεός ο Τσίπρας! Στην αντιπολίτευση ούρλιαζε να καταγγείλει η ΝΔ τη σύμβαση για την κατασκευή της Ιονίας Οδού και σήμερα την εγκαινίασε μετά βαΐων και κλάδων... Φαντάζομαι τις αποζημιώσεις που αναφέρει θα τις ζητήσει ο ίδιος τώρα που είναι κυβέρνηση:

Εθνική ομάδα: «Block και report για όσους δεν σέβονται στα social media»

Εθνική ομάδα υπέρ... Λουκάκου.

Με κείμενο της στον επίσημο λογαριασμό της η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και με αφορμή τα απαράδεκτα σχόλια για τον Βέλγο επιθετικό Ρομέλου Λουκάκου (προκάλεσε στο ματς της Κυριακής και εξαγρίωσε τους φιλάθλους) τοποθετήθηκε σχετικά, λέγοντας πως δεν έχουν θέση δίπλα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όσοι δεν σέβονται τον αντίπαλο.


ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Άγνωστοι και παιδιά μπροστά από τους εκπροσώπους ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Στα εγκαίνια της Ιονίας Οδού, όπου βρέθηκε ο πρωθυπουργός.

Σε μια ακόμα κίνηση η οποία απέδειξε ότι η κυβέρνηση δεν σέβεται ούτε τους... τύπους στον πολιτικό κόσμο προχώρησε η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα εγκαίνια της Ιονίας Οδού.

ΦΩΤΟ-Καλά ρε μαλ@κες τον Τσίπρα βάλατε να γράψει τις ταμπέλες στην Ιονία Οδό;

Με λάθη οι αγγλικές πινακίδες του νέου αυτοκινητόδρομου Οι ανορθογραφίες στην άρτι εγκαινιασθείσα Ιόνια Οδό δεν περιορίστηκαν σε πολιτικό επίπεδο.

O μεν πρωθυπουργός έβγαλε αναπτυξιακές κορώνες κόβοντας την κορδέλα και ο δε αρμόδιος υπουργός τα έβαλε ακόμη και με τη Δικαιοσύνη.

Ποζάρει με εσώρουχα στα 56 της η σταρ του Χόλιγουντ! (ΦΩΤΟ)

Η 56χρονη Julianne Moore έγινε ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας, γνωστής εταιρίας εσωρούχων και έδειξε την γοητεία της ποζάροντας με δαντελένια σουτιέν.

«Ας μιλήσουμε ανοιχτά, πέταξα την Κιμ Βαλ στη θάλασσα» - Σοκάρει η κυνική ομολογία του εφευρέτη που σκότωσε τη Σουηδέζα δημοσιογράφο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Σουηδέζας δημοσιογράφου, Κιμ Βαλ, που σκότωσε ο Δανός εφευρέτης και ιδιοκτήτης ενός υποβρυχίου, Πέτερ Μάντσεν.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης κορυφαίο ΑΕΙ στην Ελλάδα -Εκπληξη η παγκόσμια κατάταξη

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης αναδείχθηκε κορυφαίο μεταξύ των ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στη διεθνή κατάταξη Times Higher Education, που συντάσσει κάθε χρόνο το εκπαιδευτικό ένθετο της βρετανικής εφημερίδας «The Times».


ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗΧΑΧΑΧΑ! Δημόσιο: «Κόβουν» τις προαγωγές στα ταγάρια που θα αρνηθούν την αξιολόγηση

Η τροπολογία Γεροβασίλη και Σκουρλέτη προβλέπει τον αποκλεισμό από τη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων όλων των υπαλλήλων που δεν θα συμπληρώσουν την έκθεση αξιολόγησης εντός προθεσμίας δέκα ημερών


Σοκαριστικό βίντεο: Το αυτοκίνητο με τους γονείς και την αδερφή της νύφης διαλύεται σε τροχαίο

Κάμερα ασφαλείας μέσα από το όχημα κατέγραψε το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους
Την σοκαριστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά διαλύθηκε όταν συγκρούστηκε με ένα άλλο κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Eρώτηση Χαρακόπουλου και 22 βουλευτών της ΝΔ για την δράση τζιχαντιστών σε άτυπα τζαμιά στην Ελλάδα

«Εύλογη ανησυχία στην ελληνική κοινωνία προκαλούν δημοσιεύματα που επικαλούνται έκθεση της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με την οποία στην Ελλάδα δρουν οργανωμένοι πυρήνες τζιχαντιστών, οι οποίοι επιδίδονται σε κηρύγματα μίσους και διακίνησης ισλαμιστών μαχητών» τονίζει ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε ερώτηση που απευθύνει προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα.


Σε ελεύθερη πτώση η κρουαζιέρα, μεγάλη μείωση σε αφίξεις πλοίων και επιβατών, καταγγέλλει η ΝΔ

Για ελεύθερη πτώση στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων και επιβατών φέτος, σε σύγκριση με το 2016, κάνει λόγο ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δωδεκανήσου, Μάνος Κόνσολας.


55 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν προστασία πολιτών και επιχειρήσεων από τραπεζικές προμήθειες

Την παρέμβαση του κράτους ώστε να προστατευθούν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις από υπερβολικές και καταχρηστικές προμήθειες για τη χρήση τραπεζικών καρτών, ζητούν, με ερώτησή τους προς τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου, 55 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


Καταγγελία βόμβα της ΠΟΕΔΗΝ: Το μικρόβιο της νόσου των λεγεωναρίων στο νερό του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Επείγουσα ενημερωτική επιστολή στους διευθυντές των κλινικών

Σάλος έχει ξεσπάσει με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ που θέλει να έχει ανιχνευτεί το μικρόβιο της λεγιονέλλας στο δίκτυο παροχής νερού του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.


ΡΕ ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΑ, ΛΑΜΟΓΙΟ! Μουσσάς: Πολιτική η δίωξή μου - Θα καταρρεύσει η σκευωρία

Την δική του απάντηση δίνει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μουσσάς στα δημοσιεύματα για την εισήγηση της εισαγγελέως Εφετών, Βασιλικής Κρίνα, να παραπεμφθούν σε δίκη ο ίδιος και ο Χρήστος Φράγκος, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών.


Στο αρχείο οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ Σπίρτζη για διασπορά ψευδών ειδήσεων από σεισμολόγους

Η Εισαγγελία Εφετών έβαλε στο αρχείο τη δικογραφία που σχηματίστηκε, έπειτα από δηλώσεις σεισμολόγων για το ενδεχόμενο μεγαλύτερου σεισμού, μετά το «χτύπημα» του Εγκέλαδου στη Λέσβο, τον Ιούνιο.


ΓΑΤΑΚΙ! Ο Πούτιν κάνει μήνυση στην αμερικανική κυβέρνηση -Για το κλείσιμο του προξενείου

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών να καταθέσει μήνυση ενάντια στην αμερικανική κυβέρνηση για τα διπλωματικά μέτρα που έλαβε η Ουάσινγκτον να κλείσει το ρωσικό Γενικό Προξενείο στο Σαν Φρανσίσκο, όπως και 2 άλλα οικήματα που χρησιμοποιεί η Μόσχα στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη.


Πετρούπολη: Αυτή είναι η 18χρονη που σκότωσε ο ψυχοπαθής πατέρας - Τα σπαρακτικά λόγια του συντρόφου της

Την ξυλοκόπησε, προσπάθησε να την στραγγαλίσει και στο τέλος έβαλε φωτιά για να καούν μαζί

Στη θλίψη έχουν βυθιστεί οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και ο σύντροφος της 18χρονης από την Πετρούπολη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Πόζαρε για το drone και την... πάτησε

Μια γυναίκα ήθελε να φαίνεται στα πλάνα που τραβούσε drone και τελικά... έγινε μούσκεμα.

Το drone τραβούσε πλάνα, η ίδια προσπάθησε να μπει μπροστά για να την δείξει καλά, αλλά δεν συνειδητοποίησε που βρισκόταν και τελικά έπεσε μέσα στην πισίνα. Σε μια αρκετά... άβολη σκηνή για την ίδια.


Berliner Morgenpost: Οι Βρυξέλλες εξετάζουν νέο δάνειο και νέα επιτήρηση στην Ελλάδα το 2018

Τη χορήγηση δανείου που θα βοηθήσει την Ελλάδα μετά από την εκπνοή του προγράμματος το 2018 φέρονται να εξετάζουν οι Βρυξέλλες, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Berliner Morgenpost. Πρόκειται για ένα «δίχτυ ασφαλείας» που θα μπορούσε να αυξήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών και να μειώσει τα επιτόκια των ελληνικών ομολόγων.


Διακοπές στην Κέρκυρα έκανε ο Αλβέρτος του Μονακό -Με την Σαρλίν και τα παιδιά

Το νησί των Φαιάκων επισκέφθηκε για ολιγοήμερες διακοπές ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος Β΄ με τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Σαρλίν και μέλη της οικογένειάς τους.


Le Figaro: 10 γαλλικοί κολοσσοί θα συνοδεύουν τον Μακρόν στην Αθήνα -Τι επιδιώκουν

Η επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του Μπριζίτ, την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, εξάπτει το ενδιαφέρον των γαλλικών ΜΜΕ. Η εφημερίδα Le Figaro κάνει σήμερα ένα μεγάλο αφιέρωμα στο επενδυτικό ενδιαφέρον των Γάλλων και στην στρατηγική σημασία της επίσκεψης.

Η Καλίσι και ο Τζον Σνόου κάνουν βόλτες στη Νάπολη - ΒΙΝΤΕΟ

Στα δρομάκια της Νάπολης, βρέθηκαν η Ντενέρις Ταργκάριεν και ο Τζον Σνόου - δηλαδή η Εμίλια Κλαρκ και ο Κιτ Χάρινγκτον -, με τους ντόπιους χαρούμενους, να κερνούν την πρώτη μια γαβάθα μακαρόνια και να «ραίνουν» με πίτσες, τον δεύτερο. Κι αυτοί να σκορπίζουν χαμόγελα προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! «Αστυνομικοί έβγαλαν όπλο στην κατάληψη» ουρλιάζουν συντάκτες της «Αυγής»

Μαρτυρία συντάκτη κάνει λόγο για αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που φέρονται να τράβηξαν όπλο, σημαδεύοντας καταληψίες, αλλά και δημοσιογράφο μετά το τέλος της συμβολικής κατάληψης


Για αυτές τις γυμνόστηθες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον θα πληρώσει πρόστιμο 100.000 ευρώ γαλλικό περιοδικό

Η διευθύντρια σύνταξης και ο διευθυντής έκδοσης του περιοδικού Closer καταδικάσθηκαν σήμερα να καταβάλουν πρόστιμο 45.000 ευρώ, που είναι το μέγιστο για το αδίκημα, από δικαστήριο της Ναντέρ για τη δημοσίευση το 2012 φωτογραφιών που εικονίζουν την Κέιτ Μίντλετον γυμνόστηθη.

Διαρρήκτης κάλυψε το πρόσωπο του με... χαρτί τουαλέτας

Ενας κλέφτης στην Κίνα τα... θαλάσσωσε.

Μπούκαρε σε νοσοκομείου από την πίσω πόρτα και κάλυψε το πρόσωπο του για να μην φαίνεται από τις κάμερες με... χαρτί υγείας.

Χωρίς ομάδα ο Νίνης-Αποχώρησε από την Μαλίν και ψάχνει ομάδα

Μετά από μόλις 9 μήνες ο Σωτήρης Νίνης αποχωρεί από την βελγική Μαλίν και αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του.


Στο αρχείο η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλιου

Δεν προέκυψαν ευθύνες για κανένα πρόσωπο - Ο δημοσιογράφος, που είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να προχωρήσει σε ευθανασία, δεν είχε βοήθεια στο τέλος που επέλεξε ο ίδιος για τον εαυτό του - Η συγκλονιστική του ιστορία


«Αρπάζουν» τη βίλα του Ενρίκο Μασίας στο Σεν Τροπέ-Μάσησε 35 εκ δάνειο κι έπεσε απ' τα σύννεφα όταν η τράπεζα του κατέσχεσε τη βίλα [εικόνες]

Ενας δικαστικός πόλεμος εκτυλίσσεται ανάμεσα στον διάσημο τραγουδιστή Ενρίκο Μασίας και στην τράπεζα της Ισλανδίας Landsbanki Luxembourg και η βίλα του στο Σεν Τροπέ απειλείται.

ΚΛΑΜΑ! Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ ο γιος του Τραγάκη με απόφαση Μητσοτάκη... η υπόλοιπη φαμίλια όμως τα παίρνει απ' τη Βουλή

[Να θυμίσουμε ότι ο Τραγάκης τη γλίτωσε το 2012 όταν αποκαλύφθηκε ότι έχει διορίσει στη Βουλή:
- την κόρη του Αργυρώ Τραγάκη-Λεοντή που απασχολούνταν στο πολιτικό του γραφείο και μονιμοποιήθηκε στη Βουλή με το νόμο Σιούφα, το 2009. 
-τον σύζυγο της κόρης του, Αναστάσιο Λεοντή, που είχε προσληφθεί σε δημοτικό ραδιόφωνο το 1985 και στη συνέχεια ο κ. Τραγάκης τον απέσπασε στο Κανάλι της Βουλής. Μονιμοποιήθηκε επίσης με το νόμο Σιούφα.
-την αδελφή...

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο καταξιωμένος μουσικός, Δράκος (όνομα και πράμα), που αποπλανούσε κοριτσάκια στα βόρεια προάστια

Ονομάζεται Παναγιώτης Δράκος, είναι 60 ετών, καθηγητής μουσικής και ασελγούσε σε παιδάκια 9 ως 11 χρονών - Είναι καταξιωμένος μουσικός και πρώτο φλάουτο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών - Διατηρούσε τις αρρωστημένες πράξεις του σε αρχείο φωτογραφιών

Διέγραψαν τον Αραβα βουλευτή του Μακρόν που χτύπησε συνάδελφό του, με κράνος μηχανής [εικόνες]

Ο βουλευτής M'jid El Guerrab ανακοίνωσε σήμερα στο γαλλικό πρακτορείο ότι διεγράφη από το κόμμα «Δημοκρατία Εμπρός!» του Εμανουέλ Μακρόν, μετά την επίθεσή του εναντίον ενός σοσιαλιστική βουλευτή, με κράνος, στο κεφάλι.

Αυτή είναι η κομμουνίστρια που άντεξε μόνο 2 χρόνια στον "παράδεισο" της Βόρειας Κορέας

[Φυσικά τα βρίσκει όλα ωραία και καλά ενώ βλέπει και "άνοδο βιοτικού επίπέδου με ιδιωτική οικονομία που δημιούργησε μεσαία τάξη"... όλα τα λεφτά είναι η ατάκα της "οι κάτοικοι της Βόρειας Κορέας δεν είναι και τόσο απομονωμένοι όσο πιστεύει ο μέσος δυτικός πολίτης. Η ενημέρωση φυσικά και είναι ελεγχόμενη από το καθεστώς, καθώς υπάρχει μόνο η κρατική τηλεόραση, παρ’ όλ’ αυτά υπάρχουν διεθνή πρακτορεία στη Βόρεια Κορέα, όπως το AP, το Γαλλικό και το Κινεζικό που μεταδίδουν από την Πιονγιάνγκ"... ότι μεταδίδουν μόνο από μέσα προς τον έξω κόσμο και όχι ανάποδα δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για την κομμουνίστρια-Δείτε τις δικές μου αποκλειστικές φώτο από ταξίδι στη Β. Κορέα]

Πώς είναι η ζωή στη Βόρεια Κορέα; Είναι μια άγνωστη χώρα, μια χώρα φάντασμα; Πόσο απολυταρχικό είναι το καθεστώς και πόσο έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα των κατοίκων οι αυστηρές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από τη Δύση;

Σύντροφε Αλέξη, το κέρδος είναι ο κινητήριος μοχλός της οικονομίας

Του Σάκη Μουμτζή

«Η ... κατάφερε να μεγαλουργήσει στην Ελληνική και διεθνή αγορά διότι ακολούθησε μια πορεία στην οποία η κερδοφορία δεν αποτελεί αυτοσκοπό.» Αυτά τα πρωτοφανή, για έναν εχέφρονα άνθρωπο, τα είπε χθες ένας πρωθυπουργός.


Survival: Αυτή είναι η γυμνάστρια που θα αναστατώσει την Κουρούτα- ΕΙΚΟΝΕΣ

Αντίστροφη μέτρηση για το «Survival Secrets», με την πρεμιέρα του να αναμένεται στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την παραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, “Survival Secrets” που θα γυριστεί στην Κουρούτα Αμαλιάδας έχει ήξη ξεκινήσει.

Τα «Σεπτεμβριανά» του 1955 στην Πόλη

Του Χρήστου Κονταρίδη*

Ο ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους, Μουσταφά Κεμάλ, πέθανε το 1938, κατορθώνοντας κατ’ αρχάς να σώσει τη χώρα του από την πλήρη διάλυση μετά την ήττα που υπέστη κατά το Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και εν συνεχεία, καταργώντας τον θεσμό του σουλτάνου, να την μετατρέψει σε μία δημοκρατία κοσμικού χαρακτήρα της οποίας ηγήθηκε για σχεδόν μία εικοσαετία κυβερνώντας απολυταρχικά και δημιουργώντας σταδιακά στους πολίτες της μία συνείδηση τουρκικού εθνικισμού.

Το βίντεο για το οποίο πανηγυρίζει ο Τζανακόπουλος... για μια γιαγιά με βαριά γεροντική άνοια

Τον γύρο του διαδικτύου λόγω της σπανιότητας τέτοιων δηλώσεων κάνει το βίντεο με μια 90χρονη συνταξιούχο η όποια δηλώνει ότι... αγαπά τον Αλέξη Τσίπρα και "απειλεί": "Δεν θέλω να κουνηθεί τρίχα του. Έχω το μπαστούνι ας τον πειράξει κανένας".

Τέλος στις βελγικές σοκολάτες Γκοντίβα με αλκοόλ έβαλε η νέα τουρκική ιδιοκτησία

Στο Twitter κατέφυγαν για να διαμαρτυρηθούν επειδή δεν βρίσκουν πια στην αγορά τις αγαπημένες τους βελγικές σοκολάτες Γκοντίβα με αλκοόλ αρκετοί χρήστες. Μια χρήστης γράφει στα γαλλικά: «Η βελγική φίρμα πωλήθηκε σε Τούρκους, οι πραλίνες με αλκοόλ τελείωσαν για την Γκοντίβα. Το "χαλάλ" σκοτώνει τις απολαύσεις!!!».


Δεν τους δίνουν τη δόση γιατί φάγανε όσα πήρανε για ληξιπρόθεσμα τον Ιούλιο!

Από τη δόση των €7,7 δισ. του Ιουλίου, τα €800 εκατ. επρόκειτο να δοθούν για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών - Όμως τον Ιούλιο οι οφειλές του Δημοσίου -αντί να μειωθούν- αυξήθηκαν κατά 343 εκατ. ευρώ και οι δανειστές φρέναραν την εκταμίευση δόσης €800 εκατ.


ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών στεγνώνοντας την αγορά

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών, στεγνώνοντας την αγορά επισημαίνει ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, σχολιάζοντας την αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες.


Χατζηδάκης: Δώσανε 500 εκατ. ευρώ πανωπροίκια στους εργολάβους

«Η προσπάθεια οικειοποίησης έργων όπως οι νέοι αυτοκινητόδρομοι είναι προσβλητική και για τον Γιώργο Σουφλιά και για τους συνεργάτες του, και για τον Σταύρο Καλογιάννη και για εμένα, και για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αλλά και προσβλητική απέναντι στη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης με αφορμή τα εγκαίνια της Ιονίας Οδού από τον πρωθυπουργό στο Επισκοπικό Ιωαννίνων.