28 Νοεμβρίου 2017

Η πιο σέξι Δημοσιογράφος αποκαλύπτεται (video)

Η Erika Fernandez κατάγεται από Κολομβία και ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου στο Μεξικό.

Παρουσιάζει μία αθλητική εκπομπή στο Fox Sports με μεγάλη επιτυχία.

ΣΚΙΤΣΟ-Οι απειλές Καμμένου στον Τσίπρα

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


Ο ρόλος των Rothschild: Ιδού ποιος πληρώνει για να «κτισθεί» το προφίλ του Τσίπρα

Άγνωστες στην Ελλάδα οι ευρωπαϊκές φιλοδοξίες του πρωθυπουργού και αδιευκρίνιστοι οι απώτεροι στόχοι του

Όταν πριν κάποιους μήνες ένας καλός Γάλλος συνάδελφος μού μίλησε για τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες του Αλέξη Τσίπρα και για μία εταιρεία που έχει αναλάβει να «φτιάξει» το προφίλ του, θεώρησα ότι αστειευόταν και δεν συνέχισα την συζήτηση.

Η χάρη του ΣΥΡΙΖΑ και η αντίχαρη του ΚΚΕ

Γιατί ορισμένα γεγονότα δεν μπορεί κανείς να τα προσπερνά ή να τα … καταπίνει αμάσητα.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας το ΚΚΕ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τη δημιουργία γλυπτών μνημείων στη Μακρόνησο και τη Γυάρο με αφορμή τα 100χρονα από την ίδρυση του. Μάλιστα συνέστησε και επιτροπή αξιολόγησης από μέλη του κόμματος με επικεφαλής τον Δ. Γόντικα και 4 ακόμη επαϊοντες και μη .

Το πρόσωπο που μετακόμισε στο πρωθυπουργικό γραφείο (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε σήμερα η μετακόμιση στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Γιώργος Τσίπρας εξάδελφος του πρωθυπουργού ανέλαβε τη θέση του προϊσταμένου του Οικονομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

Ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ διαψεύδει Πολάκη: Ηταν εξωτερικοί συνεργάτες οι 23, δεν προσελήφθησαν

Μετά πολλές προσκλήσεις αρκετών ημερών - και αφού απειλήθηκε με βίαιη προσαγωγή - ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ προσήλθε σήμερα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής και έδωσε κατάθεση για αρκετές ώρες.


ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ! Οι εννέα Τούρκοι συλληφθέντες μπορεί να σχεδίαζαν επίθεση κατά του Ερντογάν, λένε στην ΕΛΑΣ

Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εξετάζουν τη σύνδεση της προετοιμασίας των εννέα συλληφθέντων με την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου

ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΥΡΙΖΑ! Άρειος Πάγος: Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή εγγράφων στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας

Δεύτερη παρέμβαση, μέσα σε λίγες ημέρες, πραγματοποίησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, στην πολύκροτη υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού (300.000 βλήματα τύπου 105 mm) στη Σαουδική Αραβία.


Μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου κατέθεσε ο Γιώργος Πατεράκης

Είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του από χθες στη Βουλή - Χαρακτήρισε ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του υπουργού Άμυνας για το απειλητικό τηλεφώνημα

Μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου σχετικά με τα όσα υποστήριξε χθες στη Βουλή κατέθεσε ο σύμβουλος επιχειρήσεων Γιώργος Πατεράκης.


Άντζελα Λάνσμπερι: Έχουν και οι γυναίκες ευθύνη για τη σεξουαλική παρενόχληση

Τη δική της άποψη για τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει στο Χόλιγουντ μοιράστηκε η βετεράνος ηθοποιός από τη Βρετανία σε πρόσφατη συνέντευξή της

Τη δική της άποψη για τη σεξουαλική παρενόχληση μοιράστηκε η βετεράνος ηθοποιός από τη Βρετανία, Άντζελα Λάσμπερι, σε πρόσφατη συνέντευξή της.


Εξώδικο Μαρέβας κατά υπουργών και ΜΜΕ για τους υπαινιγμούς ότι έχει σχέσεις με Σφακιανάκη

Στην αντεπίθεση πέρασε η Μαρέβα Μητσοτάκη αποστέλλοντας εξώδικη πρόσκληση μετά τους υπαινιγμούς της κυβέρνησης ότι «έχει επιχειρηματικές σχέσεις με τον επίδοξο μεσάζοντα» για την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία, Τζον Σφακιανάκη.


Επιστολή Γεννηματά-Θεοδωράκη στις εταιρείες δημοσκοπήσεων για να μετρούν το «Κίνημα Αλλαγής»

Μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό τα στελέχη της Κεντροαριστεράς αρχίζουν να... συνηθίζουν το νέο όνομα. Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ δήλωσε σε συνεργάτες του ότι είχε ενημερωθεί και συμφωνήσει ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τη στήριξή του εξέφρασε και ο ευρωβουλευτής της Ελιάς, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.

Θετικό χαρακτηρίζει το γεγονός ότι γίνονται βήματα ο Γιώργος Καμίνης με συνεργάτες τους όμως να επισημαίνουν με νόημα ότι «τα υπόλοιπα (σ.σ. διαδικασία ανακοίνωσης κτλ) θα τα δούμε στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκινά».

Το pole dancing της Ντορέττας Παπαδημητρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Έβαλε «φωτιά» στο πλατό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο η γνωστή παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία στο χθεσινό επεισόδιο του show εμφανίστηκε ως guest κριτής.

Επιστολή Κουμουτσάκου σε Κοτζιά: Ζητεί πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα πώλησης όπλων στην Σ. Αραβία

Σε συνέχεια της συζήτησης στη Βουλή, η Νέα Δημοκρατία αιτείται πλήρη πρόσβαση στα απόρρητα έγγραφα της υπόθεσης πώλησης στρατιωτικού υλικού στην Σ. Αραβία.


Κασσίμης: Άθλιος ψεύτης ο Τσίπρας – Τι συνέβη στη Ρωσία το 1991

Ο πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Θεόδωρος Κασσίμης, υποστηρίζει ότι “ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας κατά συρροήν λασπολόγος”, διαψεύδοντας τα όσα ακούστηκαν χθες στη Βουλή ότι το 1991 υπήρξε αποστολή στη Ρωσία μαζί με τον διοικητή της ΕΤΕ στην οποία ήταν ο Ηλίας Παπαδόπουλος με τον γιο του και εισέπραξαν 67 εκατομμύρια.


Αυτό θα πει κοινωνικό κράτος - Κάντε κλικ και δείτε γιατί τελικά δεν είμαστε una faccia una razza με τους Ιταλούς

Νέο μέτρο ανακούφισης για τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη στην Ιταλία! Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Πάολο Τζεντιλόνι ενέταξε στο σχέδιο προϋπολογισμού της για το 2018 συνολική στήριξη εξήντα εκατομμυρίων ευρώ, για τα επόμενα τρία χρόνια, υπέρ των πολιτών που φροντίζουν συγγενείς τους οι οποίοι δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

Απειλές οπαδών του ΠΑΟΚ στους παίκτες: Μην γυρίσετε πίσω αν δεν κερδίσετε στην Ξάνθη

Τελεσίγραφο με απειλές από τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ «Θύρα 4» στον Ράζβαν Λουτσέσκου και στους παίκτες του.


Επιβεβαιώθηκε: Η χορεύτρια Κατερίνα Τιχόνοβα είναι κόρη του Πούτιν [βίντεο]

Καριέρα στον ακροβατικό χορό κάνει η μία κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν, η Κατερίνα Τιχόνοβα.

Το Reuters κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι η εν λόγω χορεύτρια είναι η μικρή κόρη του προέδρου της Ρωσίας, μέσω του αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Rock 'n' Roll (WRRC). Πριν από δύο χρόνια το ειδησεογραφικό πρακτορείο είχε αποκαλύψει τη σχέση της Τιχόνοβα με τον Πούτιν, προκαλώντας αντιδράσεις.


Σκάνδαλο και με υπογραφή Τσίπρα δείχνουν τα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως

Από την πρώτη στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε τη συμφωνία για τα βλήματα η οποία μάλιστα φέρει την υπογραφή του, εξού και τόσο ο υπουργός Εξωτερικών όσο και ο Πρόεδρος της Βουλής, έσπευσαν να μπλοκάρουν, με την επίκληση του απορρήτου, τη δημοσιοποίηση των εγγράφων της επίμαχης πώλησης σύμφωνα με τα ντοκουμέντα, που έδωσαν στη δημοσιότητα Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης


Κράξιμο κατοίκων της Μάνδρας στη Δούρου: Ντροπή σας, μας αφήσατε αβοήθητους [βίντεο]

Στα ύψη ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, κατά τη διάρκεια της οποίας κάτοικοι και επιχειρηματίες της Μάνδρας ξέσπασαν κατά της Ρένας Δούρου.


ΒΙΝΤΕΟ-Η Κιμ Καρντάσιαν ξεπέρασε τον εαυτό της: Ολόγυμνη μόνο με γκλίτερ διαφημίζει τα καλλυντικά της

Η 37χρονη Κιμ Καρντάσιαν ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι της διασημότητας. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητά της και να κερδίσει όλο και περισσότερα χρήματα.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; Αποστολή στη... Χονολουλού για την Μπέτυ Μπαζιάνα

Η σύζυγος του πρωθυπουργού θα πάει στη Χαβάη για ακαδημαϊκούς λόγους.

Η Χαβάη, και συγκεκριµένα η Χονολουλού, έχει ταυτιστεί στη συλλογική συνείδηση µε το ατελείωτο καλοκαίρι, τις τροπικές παραλίες και τις εξωτικές απολαύσεις µε φόντο ροµαντικά ηλιοβασιλέµατα κάτω από φοινικόδεντρα.

Η άγνωστη σχέση της αρραβωνιαστικιάς του πρίγκιπα Χάρι με την Ελλάδα (pics)

Λάτρης της Ελλάδας δηλώνει με κάθε ευκαιρία η αρραβωνιαστικι΄λα του πρίγκιπα Χάρι, Meghan Markle, που δεν σταματά να αναπολεί τις στιγμές ξεγνοιασιάς που έχει περάσει στα ελληνικά νησιά αλλά και την Αθήνα.

Φρίκη: Ο φοιτητής στην Κάλυμνο πέθανε αβοήθητος 36 ώρες μετά τον τραυματισμό του

Συγκλονιστικές οι διαπιστώσεις του ιατροδικαστή - Ο 21χρονος φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου ζούσε τουλάχιστον μιάμιση μέρα μετά τον τραυματισμό του - Ο θάνατός του ήρθε ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων αλλά και της σωματικής εξάντλησης


ΝΔ σε Τζανακόπουλο: H Μαρέβα δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη-Πιαστήκατε “με την γίδα στην πλάτη” και τώρα προσπαθείτε να την ξεφορτωθείτε

«Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες και την απώλεια 66 εκ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία. Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη απαντώντας στον Δημήτρη Τζανακόπουλο για τα όσα είπε για τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.

Οι «σκοτεινές» σχέσεις του Πάνου Καμμένου με το ρωσικό think tank RISS

Όταν στις 19 Απριλίου του 2017 το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters αποκάλυπτ δύο έγγραφα που ενέπλεκαν το ρωσικό think tank, Russian Institute for Strategic Studies (RISS), σε επιχείρηση άσκησης επιρροής υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ για τις αμερικανικές εκλογές, βρισκόταν στο επίκεντρο ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ ως ένα ακόμα στοιχείο στην έρευνα που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη στις ΗΠΑ για το θέμα.

Η απατημένη σύζυγος ανακάλυψε την Ουκρανή ερωμένη του άντρα της λόγω...κοινωνικού μερίσματος

Η ροζ ιστορία διαδραματίζεται σε μεγάλη πόλη της Κρήτης και έχει γίνει ήδη το αγαπημένο κουτσομπολιό των κρητικών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ένας παντρεμένος κύριος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με μια Ουκρανή.

Βίντεο σοκ: Μετανάστες πωλούνται ως δούλοι σε σκλαβοπάζαρο στη Λιβύη

To βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα ρεπόρτερ του CNN προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από τη διεθνή κοινότητα

Σοκ έχει προκαλέσει στη διεθνή κοινότητα ένα βίντεο που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στην Τρίπολη της Λιβύης και δείχνει μια «δημοπρασία» δούλων.


Άδωνις: Όταν η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση θα κάνει Εξεταστική για την υπόθεση με τη Σαουδική Αραβία

Για σύγκληση εξεταστικής επιτροπής όταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός, έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με την υπόθεση πώλησης εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία.


Μα ο Αλέξης είναι Κνίτης

Του Σάκη Μουμτζή

Αυτό δεν είναι κακό σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία. Κακό είναι να μην το έχουμε αντιληφθεί. Γιατί τότε δεν θα μπορέσουμε να τον αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.


Καλλιστεία για 50άρες: Αυτή η μελαχρινή είναι η ομορφότερη στη Γερμανία [εικόνες & βίντεο]

Η συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Μανουέλα Τόμα Αντόφο κατέκτησε τον τίτλο «Miss 50 plus» σε διαγωνισμό στη Γερμανία, στον οποίο πήραν μέρος 20 φιναλίστ ηλικίας πάνω από 50 ετών.

Κορεό με Χίτλερ και «Ολοκαύτωμα» στο ντέρμπι τίτλου του Σουδάν [βίντεο]

Ανατριχιαστικές εικόνες στο ντέρμπι που θα έκρινε τον φετινό πρωταθλητή στο Σουδάν.

Η Αλ Χιλάλ υποδέχθηκε την Ελ Μερέιχ στο ντέρμπι  και αναδείχθηκε νικήτρια με 2-0, προσπερνώντας την αντίπαλό της στον βαθμολογικό πίνακα για έναν πόντο, την τελευταία αγωνιστική της σεζόν.


Η βράβευση Τσίπρα όπως της είδαν οι Ράδιο Αρβύλα: Τσαμπουκαλεσιόν πολιτίκ και πουρμπουάρ σοσιάλ

Πρεμιέρα με πολλά κέφια είχαν τη Δευτέρα οι Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1.

Από τη σάτιρά τους δεν θα μπορούσαν να γλιτώσουν τα πολιτικά πρόσωπα της Ελλάδας και φυσικά ούτε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΡΙΖΑίες ΣΤΡΙΓΚΛΕΣ! Βίντεο: Ακτιβίστρια άφηνε περαστικούς να τη χουφτώσουν για την.... παγκόσμια ειρήνη!

Στάθηκε σε σταθμό του μετρό του Τόκιο, άνοιξε το πανό και περίμενε...

«Αγγίξτε το στήθος μου... για την παγκόσμια ειρήνη» φαίνεται πως ήταν το σύνθημα μίας νεαρής Γιαπωνέζας ακτιβίστριας, η οποία σε πολυσύχναστο δρόμο του Τόκιο, άφηνε περαστικούς να αγγίξουν τo στήθος της, για την προώθηση μιας καμπάνιας για την παγκόσμια ειρήνη.


Ρομπέρτο Κάρλος: Ποιο... φάλτσο ρε παπάρες; Ο αέρας πήρε τη μπάλα! -Η απομυθοποίηση του κ@λόφαρδου φάουλ με το οποίο μας έχουν ζαλίσει

Είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους παίκτες της εθνικής Βραζιλίας, ιστορικά. Ίσως περισσότερο και από τον ίδιο, όμως, να έχετε ακούσει πολλά για την απίθανη εκτέλεση φάουλ κόντρα στη Γαλλία, το 1997.


Η φωτογραφία με το αναποδογυρισμένο αμάξι που πόσταρε η Αρναούτη και προκάλεσε σάλο [εικόνα]

Βραδινή έξοδος για τη Μίνα Αρναούτη τη Δευτέρα, καθώς η 31χρονη αποφάσισε να πάει σινεμά. Η ίδια μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από σκηνή της ταινίας, στην οποία βλέπουμε ένα αναποδογυρισμένο αμάξι. Η Μίνα Αρναούτη σχολίασε χαρακτηριστικά στην εικόνα που δημοσίευσε: «Πάμε σινεμά μου είπανε... θα είναι ωραία ταινία μου είπαμε..».

ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Με την κιθάρα του κηδεύτηκε ο θρύλος της ροκ και των AC/DC, Μάλκολμ Γιανγκ [εικόνες]

O θρύλος της ροκ και συνιδρυτής του συγκροτήματος AC/DC Μάλκολμ Γιανγκ κηδεύτηκε σήμερα σε κλειστό κύκλο στο Σίδνεϊ και στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Χαμπίμπι στη Λέσβο -Νοίκιαζε μετανάστες ως εργάτες

Εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία η υπόθεση της άγριας ανθρωποκτονίας του 28χρονου Αφγανού μετανάστη αργά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο χωριό Πάμφυλα της Λέσβου.


Η αναταραχή στην Καταλονία γκρέμισε τις πωλήσεις

Οι ισπανικές λιανικές πωλήσεις μειώθηκαν για πρώτη φορά εδώ και πάνω από τρία χρόνια τον Οκτώβριο, με τις πωλήσεις στην Καταλονία να καταγράφουν κατακόρυφη πτώση ύστερα από το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της επαρχίας την 1η Οκτωβριου που βύθισε τη χώρα στη χειρότερη πολιτική κρίση τα τελευταία 40 και πλέον χρόνια.


Βίντεο-ντοκουμέντο: Ετσι χτύπαγαν οι ένοπλοι ληστές που ρήμαξαν καταστήματα της Αθήνας

Φωτογραφίες και βίντεο απο την δράση ένοπλων ληστών που είχαν βάλει στόχο δεκάδες καταστήματα στην περιοχή της Αττικής έδωσε στην δημοσιότητα η Ασφάλεια μετά από έγκριση της Εισαγγελίας.


Μαθήματα για μικρούς μουσουλμάνους: Οι γυναίκες να μη λένε «όχι» στο σεξ και να δέρνονται προς συνετισμό!

Ένα βιβλίο σε μια βιβλιοθήκη σχολείου με τίτλο «Οι γυναίκες που αξίζουν να πάνε στην κόλαση», έλεγε ότι ήταν λάθος για τις συζύγους για να δείχνουν «αχαριστία στο σύζυγό τους» ή «να έχουν υψηλές φιλοδοξίες»


Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που κροκόδειλος επιτίθεται σε τουρίστρια

Η Ally Bullifent δημοσιοποίησε στο προφίλ της στο Facebook εκτός από το βίντεο και μια φωτογραφία με το τραύμα της

Στιγμές τρόμου έζησε μια Βρετανίδα τουρίστρια στην Αυστραλία την ώρα που παρατηρούσε ένα ψάρι να κινείται στα ρηχά στο βόρειο Κουίνσλαντ.

Εργαζόμενοι της ΔΕΗ έξω από το ΥΠΕΝ -Μαζί τους ιερείς και κάτοικοι της Μεγαλόπολης [εικόνες]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση του 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε έξω από το ΥΠΕΝ από εργαζόμενους της ΔΕΗ, κατοίκους, εκπροσώπους της εκκλησίας και της τοπικής κοινωνίας.

ΠΓΔΜ: Συνελήφθησαν 3 βουλευτές του Γκρουέφσκι

Σε μαζικές συλλήψεις προβαίνει από το πρωί η αστυνομία της ΠΓΔΜ για τα επεισόδια που προκάλεσαν στη Βουλή της χώρας υποστηρικτές του VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι, στα τέλη Απριλίου.


Η μητέρα του 16χρονου που πήδηξε στην Αττική Οδό: Τον περίμενα σπίτι και δεν ήρθε...

Μπροστά στην «ανάσα» του πρώτου, νεανικού του έρωτα ο 16χρονος μαθητής του 2ου Λυκείου Γέρακα, δεν άντεξε. Δεν άντεξε την απόρριψη από εκείνη που του κέντρισε την καρδιά και δίχως να σκεφτεί τι πήγαινε να κάνει, έκανε το σάλτο μορτάλε από γέφυρα της Αττικής Οδού.


Επτά τηλεοπτικές άδειες ζητούν... διεκδικητές

Αν δεν εμφανιστούν περισσότεροι από επτά υποψήφιοι τότε δεν θα γίνει δημοπρασία αλλά θα πάρει από μία άδεια ο κάθε υποψήφιος καταβάλλοντας το ποσό των 35 εκατομμυρίων για τα δέκα χρόνια όπου διαρκεί και η αδειοδότηση


Μίνι κρίση Ελλάδας-Βουλγαρίας: Ένα λιοντάρι στη Σόφια ξυπνάει μνήμες «Μεγάλης Βουλγαρίας»

Το μνημείο αποτελείται από ένα χάλκινο λιοντάρι, που με το αριστερό του πόδι κρατάει ασπίδα πάνω στην οποία υπάρχει χαραγμένος χάρτης που εικονίζει την Βουλγαρία στα όρια της Συνθήκης του Αγίου Στεφάνου, που συμπεριλαμβάνει εδάφη της Ελλάδας, της Σερβίας, της πΓΔΜ, της Ρουμανίας και της Αλβανίας.


ΑΡΓΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ! «Δεν θέλω να πεθάνω στη φυλακή», λέει η 19χρονη από τη Μυτιλήνη -Ο ρόλος βαρόνου της νύχτας της Αθήνας

Αθώα, καθώς δεν ήξερε ότι μετέφερε ναρκωτικά, δηλώνει η 19χρονη από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στην Κίνα για τη μεταφορά κοκαΐνης.


Οι πρεσβευτές ΗΠΑ και Γερμανίας σε ειδική αποστολή στην Ελλάδα

Η εξωστρέφεια και οι επισκέψεις του Αµερικανού Τζεφ Πάιατ και του Γερµανού Γενς Πλότνερ.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ο ρόλος ενός πρέσβη ήταν συνυφασµένος αποκλειστικά µε διπλωµατικά θρίλερ και συναντήσεις µε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών και άλλους αξιωµατούχους σε καθεστώς πιέσεων, συσχετισµών και διπλωµατικής «διγλωσσίας».

Μπακογιάννη: Οι «κακοί» με τα πούρα, τα Γρεβενά και το επίδομα θέρμανσης

«Μετά από πολλά χρόνια που είμαι στη Βουλή έχω δει πολλούς προϋπολογισμούς. Σπανίως όμως έχω δει κυβέρνηση να κουνά το δάχτυλο στην αντιπολίτευση για έναν προϋπολογισμό που έχει αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά», ανέφερε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η Ντόρα Μπακογιάννη.


Δείτε σε ποιο όνομα συμφώνησαν Φώφη και Σταύρος για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς

Συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού και συνυποψήφιό της για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Σταύρο Θεοδωράκη είχε σήμερα το πρωί στη Βουλή, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Αυτοί είναι ο "ψηλός" και ο "κοντός" που έκαναν ληστείες φορώντας αποκριάτικες μάσκες - ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών μελών της σπείρας, ο ένας ήταν γνωστός ως "ψηλός" και ο άλλος ως "κοντός", που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε...