28 Δεκεμβρίου 2017

Τα πιο... αλλόκοτα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν από γυναικείους κόλπους το 2017

Η λίστα βασίζεται σε στοιχεία της Επιτροπής Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ και αποκαλύπτει κάποιες πολύ... ανησυχητικές συμπεριφορές των Αμερικανίδων


ΒΙΝΤΕΟ-Αμφιβάλλει κανείς ότι ο Πανάρας παίρνει φόρα για κ@λοτούμπα στο Σκοπιανό; Την έχει ξανακάνει άλλωστε

Κάθε φορά που το παίζει ο Καμμένος πατριώτης με το Σκοπιανό, θα βάζουμε την κωλοτούμπα του αιώνα που είχε κάνει με τον Μουζάλα... Όλα για την καρέκλα:

Βουλαρινός: Αν η Κου Κλουξ Κλαν είχε έναν Γαβρόγλου

Από τότε που ξεκίνησα να περιγράφω και να κοροϊδεύω την πολιτική ζωή της Ελλάδας δεν νομίζω να έχω συναντήσει κυβέρνηση τόσο αδίστακτων και χυδαίων ανθρώπων όσο η χαρούμενη παρέα του Αλέκση. Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ποιες κυβερνήσεις έχουν προηγηθεί, θα καταλάβει ότι το κατόρθωμα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι πραγματικά τεράστιο.

Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ! Μ. Σπυράκη για ΣΕΚΑΠ: Θέλουμε ο Σαββίδης να πληρώσει το πρόστιμο το οποίο δημιούργησε δικό μας λαμόγιο

[Για όσους ΞΕΧΝΑΝΕ το πρόστιμο οφείλεται σε λαθρεμπορία που έγινε όταν Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ ήταν διορισμένος από τη ΝΔ, τον οποίο φρόντισαν να αθωώσουν στο δικαστήριο και να βάλουν και υποψήφιο στην Καρδίτσα!!

Η Σπυράκη με άλλα λόγια μας λέει: Περνάει κάποιος το φανάρι με κόκκινο τον τσακώνει επι τόπου η Τροχαία και τον πάει στο δικαστήριο το οποίο τον αθωώνει...

Βίντεο: Τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία αλά... Μάικλ Τζάκσον στην Ινδία

Τη δόξα του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον ζήλεψε τροχονόμος στην Ινδία.

Τον αποκαλούν αστυνόμο-χορευτή, καθώς καταφέρνει να διαχειρίζεται την κίνηση στην πόλη Madhya Pradesh της Ινδίας, κάνοντας ταυτοχρόνως... moonwalking.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Αχαΐα: Πέθανε η 17χρονη που αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στην Κλειτορία

Θρήνος στο χωριό Γλάστρα της Κλειτορίας για το 17χρονο κορίτσι που βρέθηκε στο σπίτι του μέσα σε μία λίμνη αίματος και πέθανε καθ' οδόν για το νοσοκομείο Τρίπολης.


Ευέλπιδες απέτισαν φόρο τιμής στο Λοχία Εύελπι Σκαρλάτο Ρωσσέτη - ΦΩΤΟ

Στο χωριό Ελληνικόν βρέθηκε αντιπροσωπεία Ευέλπιδων για να αποτίσει φόρο τιμής στο Λοχία Εύελπι Σκαρλάτο Ρωσσέτη, που έπεσε ηρωικά μαχόμενος στις 5 Δεκεμβρίου του 1912 κατά τους Α’ Βαλκανικούς Πολέμους, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017.

Ισραήλ: Εκατοντάδες πιστοί προσεύχονται στο «Τείχος των Δακρύων» για να βρέξει-ΒΙΝΤΕΟ

Τη συγκέντρωση οργάνωσε ο υπουργός Γεωργίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ξηρασία που πλήττει την περιοχή τα τελευταία τέσσερα χρόνια


Ελληνίδα καλλονή ντύθηκε σέξι "Αγιοβασιλίτσα" και τρέλανε το Instagram

Με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο έστειλε τις ευχές της στους θαυμαστές της στο Instagram η Ρία Αντωνίου. Η Ελληνίδα καλλονή ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία έχει ντυθεί σέξι "Αγιοβασιλίτσα" και έγραψε στα ιταλικά: "Αγόρια απόψε θα σας φέρω τα δώρα σας, μου γράψατε τα γράμματα σας»;

Επικό βίντεο με τη μητέρα του Κλάους Αθανασιάδη: Θα μας ανατινάξουν, ανάθεμά τους που σε έφεραν στο Ισραήλ

Το περασμένο καλοκαίρι ο Στέφανος Αθανασιάδης αποχώρησε απ' τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την Μακάμπι Χάιφα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον Έλληνα στράικερ, αφού το τελευταίο διάστημα έχει τεθεί εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Πρετεντέρης: Ροκανιστές

"Όταν σφίγγουν τα γάλατα κάθε δημοκρατία καταλήγει στο αναποφευκτο και ξεκάθαρο ερώτημα: ναι ή όχι στην κυβέρνηση" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Σοκ στην Εύβοια με την αυτοκτονία γνωστού ιδιοκτήτη ταβέρνας

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Λουκίσια στην Εύβοια μετά την είδηση της αυτοκτονίας ενός 70χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας.


Τransfermarkt: Μέσι και Κρόος με ιστορικά ρεκόρ στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου

Λιονέλ Μέσι και Τόνι Κροος δημιουργούν νέα ρεκόρ στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου.

Η ιστοσελίδα transfermarkt έχει υπολογίσει εκ νέου τις τιμές των 477 παικτών της Primera Division. Μεγάλος νικητής ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, που αύξησε την αξία του από 120 σε...

Λάνθιμος: Στην Ελλάδα κανείς δεν πληρώνεται- Εγκατέλειψα την πατρίδα μου για να προοδεύσω

Κριτική για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The sacred deer» και συνέντευξη του σκηνοθέτη με τίτλο «Δεν θέλω να περάσω κανένα μήνυμα» δημοσιεύεται στη σημερινή έντυπη έκδοση της Die Welt.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε… χριστουγεννιάτικο τραγούδι - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην παίκτης των Νετς, Σέλτικς και Μπουλς και νυν σχολιαστής του ΝΒΑ, Μπράιαντ Σκαλαμπρίνι, έγινε... τραγουδιστής για χάρη διαφήμισης και κυκλοφόρησε μια συλλογή χριστουγεννιάτικων τραγουδιών με «άρωμα» από την κορυφαία Λίγκα του πλανήτη.

Νάουσα: Αφηνιασμένος Αλβανός έσπασε το πόδι γιατρού!

Είχε πάει με την οικογένειά του στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στη συνέχεια επέστρεψε και ξυλοκόπησε το γιατρό
Σοκ έχει προκαλέσει ο άγριος ξυλοδαρμός γιατρού, από έναν πατέρα δύο ανηλίκων παιδιών, στο Νοσοκομείο της Νάουσας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Νυχτερινή επίσκεψη-έκπληξη Μητσοτάκη την επομένη των Χριστουγέννων, στο υπνωτήριο αστέγων [εικόνα]

Ιδιωτική επίσκεψη στο υπνωτήριο αστέγων των Γιατρών του Κόσμου, στην Ακαδημία Πλάτωνος έκανε την νύχτα της 26ης Δεκεμβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Η Aeroflot θα μεταφέρει με 10 λεπτά του ευρώ τους Ρώσους φιλάθλους στο Μουντιάλ

Tα εισιτήρια θα πωλούνται τρεις μέρες πριν από την έναρξη του αγώνα και τρεις μέρες μετά την λήξη του αγώνα - Ο Πούτιν βρήκε την ιδέα εξαιρετική


ΣτΕ: Καμία ευθύνη των φυλακών για την αυτοκτονία κρατούμενου στα Ιωάννινα -Ζητούσε 1,2 εκατ.ευρώ η οικογένεια

«Όχι» είπε και το Συμβούλιο της Επικρατείας  στην αίτηση για αποζημίωση ύψους 1.2 εκατ.ευρώ συγγενών αυτόχειρα των φυλακών.

Οι συγγενείς ζητούσαν χρήματα από το ελληνικό Δημόσιο για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν από το θάνατο του γιου και αδελφού τους.


Μάρω Λύτρα: «Γιώργο Λιάγκα είσαι ατάλαντος και έγινες διάσημος προσβάλλοντας ανθρώπους»

Σήμερα, η τραγουδίστρια απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος σχολίασε τις αποκαλύψεις που έκανε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η ίδια όταν έκανε καριέρα στην Ελλάδα

Ασυνόδευτος ΛΑΘΡΟ ο 15χρονος Αφγανός που μαχαίρωσε θανάσιμα συνομήλική του στη Γερμανία

Ασυνόδευτος ανήλικος πρόσφυγας που έφτασε στην Γερμανία την άνοιξη του 2016 είναι ο 15χρονος Αφγανός που τραυμάτισε χθες θανάσιμα με μαχαίρι μια συνομήλική του Γερμανίδα, σε σούπερ μάρκετ της πόλης Κάντελ, στη Ρηνανία-Παλατινάτο.


Βίντεο: Μπλε χιόνι σκέπασε την Αγία Πετρούπολη!

Χιλιάδες πολίτες εκφράζουν ανησυχίες, ότι το χιόνι μπορεί να έχει μολυνθεί από τοξίνες - Πού αποδίδει η περιβαλλοντική υπηρεσία το αλλόκοτο χρώμα


Καρέ καρέ η ηρωική διάσωση δύο έφηβων σε φλεγόμενο όχημα από αστυνομικούς

Οι δύο αστυνομικοί, που αποφοίτησαν μόλις πριν από τρία χρόνια από την Ακαδημία, πρόκειται να βραβευτούν από το Αστυνομικό Τμήμα όπου ανήκουν


ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΑ! Έρευνα: Το ποτό κάνει τους ανθρώπους... ρατσιστές και... ομοφοβικούς!

Απλώς σήμερα η αριστερή κοινωνία επιβάλλει να τα καταπιέζουμε... πριν 100 χρόνια, η κοινωνία είχε σοβαρότερα θέματα να λύσει και δεν την απασχολούσε... σε 100 χρόνια μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα...

Συντριπτικό το ποσοστό των δραστών που είχαν καταναλώσει αλκοόλ - Το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο έντονο, όταν υπάρχει παράλληλη χρήση κάνναβης


Παναγιώτης Σουρέλης

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, στενός φίλος του άτυχου Κωνσταντίνου Αγγελίδη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας, έπειτα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και τις συνθήκες του ατυχήματος.

Ο Τσίπρας δεν ετοιμάζει εκλογές, αλλά «στρατό»

«Φουντώνει» για άλλη μία φορά στην δημόσια σφαίρα η εκλογολογία. Σε αυτό συμβάλλουν οι παροχές της κυβέρνησης. Θα πάμε, όμως, σε εκλογές;


Σούπερ πλούσιοι υπήρχαν ήδη από τη Νεολιθική Εποχή [εικόνες]

Πρόκειται για μια έρευνα μεγάλης κλίμακας. Επιστήμονες κατόρθωσαν να ανακαλύψουν τις ρίζες των σούπερ πλουσίων στην ιστορία του κόσμου. Και κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα: Οι κοινωνικές ανισότητες υπήρχαν ήδη πριν από χιλιάδες χρόνια και συνδέονταν, τότε, με τον αριθμό των ζώων που κατείχε κάποιος.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΠΠΑ! Παρασκευή επανακυκλοφορεί η «Ραδιοτηλεόραση» -Θα διανέμεται δωρεάν

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου το περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση» επανακυκλοφορεί.
Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, το περιοδικό επιστρέφει ανανεωμένο, σε μορφή freepress και θα διατίθεται κάθε Παρασκευή δωρεάν σε σταθμούς του μετρό, του ηλεκτρικού, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και σε άλλους χώρους διάθεσης freepress, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.


ΣτΕ: «Τοπόσημο της Νέας Φιλαδέλφειας το γήπεδο της ΑΕΚ»

Το σκεπτικό της απόφασης του να απορρίψει την προσφυγή των 56 κατοίκων με σκοπό το προσωρινό πάγωμα των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια γνωστοποίησε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

ΒΙΝΤΕΟ-Η μακρύτερη γυάλινη γέφυρα κατασκευάστηκε στην Κίνα

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Δείτε τον Φέντερερ να μαγειρεύει ζυμαρικά παρέα με... συρτάκι - ΒΙΝΤΕΟ

Ελληνικό χρώμα έχει η νέα διαφήμιση του ιταλικού κολοσσού ζυμαρικών "Barilla" με πρωταγωνιστή τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός τενίστας είναι βοηθός του Ιταλού σεφ, Ντάβιντε Ολντάνι, ο οποίος και του δείχνει τα μυστικά της μαγειρικής, ενώ στο background παίζει το συρτάκι!

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση για τις 120 δόσεις - Ποια τα κριτήρια

Tην Υπουργική Απόφαση για την εξειδίκευση των κριτηρίων της ρύθμισης οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) υπέγραψαν την Πέμπτη η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος.


ΥΠΕΝ:Αυτά είναι τα νέα κριτήρια για την ένταξη στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο [πίνακες]

Δύο κατηγορίες με εκπτώσεις από 35% έως 70% περιλαμβάνει το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο για την τιμολόγηση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Γιατί να θέλει ο Α. Τσίπρας να επιλύσει το Σκοπιανό;

Του Σάκη Μουμτζή

Η κινητικότητα γύρω από το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι μεγάλη και παρατηρείται και στις δύο πλευρές των συνόρων. Η πίεση του διεθνούς παράγοντα είναι αυτήν την εποχή αυξημένη.

Η ανάγκη να ενταχθεί η FYROM στο ΝΑΤΟ, συνδυάζεται πλέον με την προσπάθεια να απομακρυνθεί από τον εναγκαλισμό της Ρωσίας.


Όλοι οι σεισμοί που κούνησαν τη Γη από το 2002 σε ένα βίντεο

Ένα βίντεο, διάρκειας τεσσάρων λεπτών, που παρουσιάζει τον χάρτη με τον κάθε σεισμό που έλαβε χώρα στη Γη τα τελευταία 15χρόνια, ανεξαρτήτως έντασης ή ζημιών, ετοίμασε και παρουσίασε η Εθνική Διοίκηση Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ (NOAA).


ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας-Καμμένος ούρλιαζαν για τα μαγγάλια και ζητούσαν φθηνό πετρέλαιο... τώρα κάνουν διακοπές

Τώρα μείωσαν στο μισό το επίδομα θέρμανσης

Tο 2014 η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου διέθεσε συνολικά 210 εκατομμύρια ευρώ. Τότε Τσίπρας και Καμμένος διαμαρτύρονταν για τα μαγκάλια και κατέθεταν τροπολογίες για μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης. Φέτος το ποσό που δίνουν είναι μόλις...

Βουλαρινός: Κουτσούμπα, βγες έξω από τον Άδωνι (video)

Ομολογώ πως η πίστη μου στο μεταφυσικό είναι ανύπαρκτη. Ή μάλλον, για να το πω πιο σωστά, ήταν ανύπαρκτη. Δεν πίστευα σε τίποτα που μπορεί να είχε να κάνει με το πνεύμα έτσι όπως αυτό περιγράφεται από τους δημιουργούς των θρησκειών ή τους συγγραφείς του τρόμου και του φανταστικού. Όπως κάθε άπιστος Θωμάς είχα ανάγκη αποδείξεων και αποδείξεις δεν υπήρχαν. Μέχρι πριν λίγες μέρες. Μέχρι να ακούσω τον Άδωνι τον Γεωργιάδη να μιλάει έχοντας καταληφθεί από το πνεύμα του αρχιερέα του ΚΚΕ, Κουτσούμπα.

Ο Κατρούγκαλος προσπαθεί να μαζέψει το "τα καλύτερά μου Χριστούγεννα όταν πετσόκοψα τις συντάξεις"

Στην κριτική που δέχθηκε ο αναπληρωτής υπ. Εξωτερικών και πρώην υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, για τη δήλωσή του ότι πέρασε τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα το 2015, όταν έφτιαξε τον νόμο για τις συντάξεις, απάντησε μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

ΠΕΣ ΤΑ! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ! Προεδρος ΕΟΦ: Καλώς δόθηκαν ως δύο μηνιάτικα μπόνους στους εργαζόμενους... αντιμετώπισαν επιτυχώς το Brexit....

Χαρακτήρισε την απόφαση ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης και διευκρίνισε ότι θα υπάρξουν εργαζόμενοι που θα πάρουν «καθαρά» έως και 300 ευρώ το μήνα

Ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης χαρακτήρισε το μπόνους των 700.000 ευρώ μεικτά που θα δοθεί στους εργαζομένους του ΕΟΦ η πρόεδρος του οργανισμού Κατερίνα Αντωνίου.

Μια ανάσα από την προεδρία της Λιβερίας ο πρώην άσος της Μίλαν, Ζορζ Γουεά

Στο ποδοσφαιρικό στερέωμα θεωρείται σούπερ σταρ, τώρα ο «ποδοσφαιριστής του αιώνα στην Αφρική» Ζορζ Γουεά ετοιμάζεται να λάμψει και στην πολιτική σκηνή, ως νέος πρόεδρος της Λιβερίας.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βίκτωρ Νέτας

Εφυγε από τη ζωή σήμερα Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου ο δημοσιογράφος Βίκτωρ Νέτας.

Ο Βίκτωρ Νέτας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, πέθανε από ανακοπή καρδιάς.


Τούρκος δάσκαλος: Αν δε σας έλκουν μαθήτριες με ρούχα γυμναστικής τότε χάσατε τον ανδρισμό σας

«Όταν τα κορίτσια φορούν αθλητικά ρούχα είναι σαν να είναι γυμνά. Είναι η μοιχεία συχνό φαινόμενο στα σχολεία; Ναι. Αν κάποιος λέει ότι η μοιχεία δεν μπορεί να διαπραχθεί με τα χέρια, τη γλώσσα και τα μάτια, τότε δεν γνωρίζουν τη θρησκεία του Προφήτη Μωάμεθ», είπε


Μπακογιάννη για Σκοπιανό: Και να συμφωνούμε για την ονομασία, θα ρίξουμε την κυβέρνηση, αν διαφωνεί ο Καμμένος

[Καλά... δεν πέφτει η κυβέρνηση, αλλά ρε Ντόρα μην ανοίγεσαι γιατί τελευταία στιγμή είστε ικανοί να τηρήσετε "στάση εθνικής ευθύνης" και να ψηφίσετε... κοινώς να κάνετε όπως ο Μεϊμαράκης τους χρήσιμους ηλίθιους του Τσίπρα]

Νέο μήνυμα για το ζήτημα του Σκοπιανού έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ -μιλώντας στον Real FM 97,8- έκανε σαφές ότι ακόμη και αν συμφωνεί η αξιωματική αντιπολίτευση θα ψηφίσει «όχι», εφόσον υπάρχει διαφωνία μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων σε ένα εθνικό θέμα.


ΒΙΝΤΕΟ με τον φερόμενο ως δράστη της βομβιστικής επίθεσης στην Αγία Πετρούπολη

Τη στιγμή που ένας άνδρας φέρεται να τοποθετεί τη βόμβα, η οποία εξερράγη χθες το βράδυ σε σούπερ μάρκετ στην Αγία Πετρούπολη, κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Πανούτσος: Διαλέγουμε. Σκληρή αντιπολίτευση ή υπεράνω;

Του Αντώνη Πανούτσου

Ακόμα μια φορά το σύνδρομο της πριγκίπισσας με το μπιζέλι εμφανίζεται στην ΝΔ. Τι θέση θα πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την μετονομασία των Σκοπίων; Αν η ΝΔ  ψηφίσει «όχι» θα μας γράφουνε μέλη στην αντισφαίριση; Τι λέει ο Ζαμπούνης για το θέμα; Θα μας βάζουνε στο TEDx;  Σε όλα αυτά την απάντηση δίνει το απόφθεγμα του Leo Durocher. Nice guys finish last. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το καλό παιδί. Έχει στριμωγμένο τον Πάνο Καμμένο στα σχοινιά.

«Τσολιάς» της Ελληνοφρένειας: Τη μέρα που ο Βερύκιος είπε ότι μας έκοψαν λόγω χαμηλής τελεθέασης, ο ίδιος έκανε 3,6%

Τους λόγους για τους οποίους κόπηκε αιφνιδιαστικά η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» θέλησε να εξηγήσει ο «Τσολιάς», Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ενώ αποκαλύπτει πως δέχτηκε ήδη δύο επαγγελματικές προτάσεις.

Το τηλεφώνημα που τάραξε τον Νίκο Τόσκα

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Όταν ήμουν μικρός, πηγαίναμε για μπάνια στα Καμένα Βούρλα. Στο ξενοδοχείο, κάθε καλοκαίρι βρισκόμασταν με μία οικογένεια Αθηναίων παλαιών αστών που είχαν έναν γιο στη ηλικία μου, τον Κωνσταντίνο. Με τον Κωνσταντίνο λοιπόν, ήθελα δεν ήθελα, έκανα παρέα. Και μόνο το όνομά του με ξένιζε, δεδομένου ότι, ως «farmer boy» που ήμουν τότε, το Κωνσταντίνος μου φαινόταν τελείως αλλόκοτο. Ήταν υπάκουος και επέστρεφε πάντα ακριβώς στις εννέα το βράδυ στο δωμάτιο. Η μαμά του εν τω μεταξύ, τον έπρηζε για τα πάντα και αυτός δεν έβγαζε κουβέντα.


ΜΕ ΚΟΤΖΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ; Οι Τούρκοι έχουν κάνει «σαν ιδιοκτήσια» τα Ίμια λένε οι ψαράδες από την Κάλυμνο

«Με το που πλησιάζουμε 4-5 ελληνικά αλιευτικά, έρχονται και αντίστοιχα σκάφη του τουρκικού λιμενικού. Έχουν 24ωρη βάρδια στα Ίμια» δήλωσε ο πρόεδρος του αλιευτικού συλλόγου Καλύμνου

Το novamakedonija Πάνο είναι... ελληνικός όρος;

Του Πέτρου Τρουπιώτη*

Θα λυθεί το Σκοπιανό μέσα στο 2018;

Για να είμαι ειλικρινής, όλες αυτές τις αισιοδοξίες, πολιτικών και διεθνών παραγόντων, δεν τις συμμερίζομαι πια.


«Εμφύλιο» τρομοκρατών αποκαλύπτει η έρευνα για τον τραυματισμό του Μαζιώτη στις φυλακές

Ανησυχία προκαλεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και στις διωκτικές Αρχές η πρωτοφανής σύγκρουση κρατούμενων «ανταρτών πόλης» εντός των φυλακών Κορυδαλλού, με τελευταίο επεισόδιο τον ξυλοδαρμό και τον τραυματισμό στην Ε' Πτέρυγα των φυλακών του ηγετικού μέλους του Επαναστατικού Αγώνα Νίκου Μαζιώτη.

Ο ρόλος της "Αμαζόνας με το καλάσνικοφ" στα "χτυπήματα" της Ο.Λ.Α.- Η γυναίκα που κατέγραψαν οι κάμερες

Πέντε άνδρες και η "Αμαζόνα με το καλάσνικοφ" έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής, μετά την πρόσφατη επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό μεγάλης ισχύος στο Εφετείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως.

ΦΑΠΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ! Νέο ηχηρό «χαστούκι» για Σουλτς: Ο μεγαλύτερος «χαμένος» του 2017

Τον αρχηγό του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Μάρτιν Σουλτς θεωρούν οι περισσότεροι Γερμανοί ως τον μεγαλύτερο «χαμένο» της χρονιάς που τελειώνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Kantar Emnid για λογαριασμό του εκδοτικού ομίλου Funke.


Οι Τσέχοι μας έστελναν στριπτιζέζ... Εμείς τους στέλνουμε εργάτες

Η ανεργία τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να αναζητήσουν την τύχη τους στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ - Συγκλονίζει η προσωπική ιστορία αρτοποιού που αφήνει πίσω του γυναίκα και τρία παιδιά «προκειμένου να έχουν να φάνε»

Ο Λυκουρέζος για την υπόθεση της ΣΕΚΑΠ

Ο δικηγόρος της ΣΕΚΑΠ, Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, με αφορμή την αυριανή εκδίκαση υπόθεσης στο διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής.