11 Οκτωβρίου 2011

Η υπόθεση Βατοπεδίου και πάλι στο δημοσιογραφικό... μικροσκόπιο!

Η υπόθεση Βατοπεδίου και πάλι στο δημοσιογραφικό... μικροσκόπιο!  Η πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου δεν είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας αλλά είναι στην προτεραιότητα κάποιων πολιτικών προσώπων τα οποία ενεπλάκησαν με την ιστορία αυτή και ως αντάλλαγμα των υπηρεσιών τους κατέλαβαν υψηλές κυβερνητικές θέσεις.

Παραλλήλως γίνεται όπως μάθαμε σε βάθος δημοσιογραφική έρευνα προκειμένου να δουν το φως της δημοσιότητας άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της υπόθεσης!

Είσαι νέος; Έχεις παραπάνω προσόντα; Εσύ θα πληρώσεις για την κρίση!

Στο σχέδιο νόμου για το ενιαίο μισθολόγιο, οι μειώσεις στους νεώτερους εκπαιδευτικούς (αλλά και γενικότερα στους νεότερους Δημοσίους Υπαλλήλους) είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από αυτές των εκπαιδευτικών με περισσότερα χρόνια υπηρεσίας. Ενδεικτικά αναφέρω (όπως φαίνεται και στον πίνακα της ΔΟΕ) ότι ένας εκπαιδευτικός με 2-3 χρόνια προϋπηρεσίας χάνει

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ Σ.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡOΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο ΠΑΠΟΥΤΣΗ και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μανόλη ΟΘΩΝΑ. Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο τις σημερινές δημοσιεύσεις για ένταξη των ενστόλων στο Ενιαίο Μισθολόγιο των Δημόσιων Υπαλλήλων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

http://www.newsit.gr/files/Image/03-09-2011/resized/dimokratiki_symmaxia_636_355.jpg«Η τρόικα παρουσιάζει με πολύ ευγενικό τρόπο τις ανεπάρκειες και τις αβελτηρίες της κυβέρνησης που την οδηγούν να μην πετυχαίνει τους στόχους που είχε ψηφίσει στο μεσοπρόθεσμο πριν από τρεις μόλις μήνες.
Ίσως γιατί δεν αναφέρει κάτι για τις δικές της ευθύνες. Για παράδειγμα δεν αναφέρει η τρόικα ότι επειδή δέχθηκε την απόφαση της κυβέρνησης να μην μειώσει εγκαίρως  τις δημόσιες δαπάνες θα «χρειασθούν πρόσθετα μέτρα» ξανά. Το κινέζικο μαρτύριο δηλαδή συνεχίζεται και η τρόικα μετά απορεί γιατί δεν αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη και οι επενδύσεις.

Αποδοκιμασίες Κουκουλοπουλου στην παρέλαση για την απελευθέρωση της Κοζάνης... την άκουσε λίγο κι ο Κασαπίδης (βίντεο)

Δείτε το βίντεο:

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε εισιτήρια και ο Άρης συμφωνεί

Οι δύο ομάδες τα βρήκαν μετά το επίσημο έγγραφο που έστειλε ο ΠΑΟΚ στον Άρη, ζητώντας το 5% των εισιτηρίων για το ντέρμπι του Κλεάνθης Βικελίδης, όμως απομένει να επιτρέψει τη μετακίνηση οπαδών και η αστυνομία.

Κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σύσκεψη της Τετάρτης όπου

Παραίτηση του Αιγύπτιου αντιπροέδρου λόγω της σφαγής των Κοπτών Χριστιανών

http://www.skai.gr/files/temp/DB1E0FCD9937C36FDC486F1EF887D648.jpgΤην παραίτησή του υπέβαλε την Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών της Αιγύπτου, Χάζεμ ελ-Μπεμπλάουι, μετά τις αιματηρές ενδοθρησκευτικές συγκρούσεις που σημειώθηκαν σε διαδηλώσεις χριστιανών κοπτών την Κυριακή στο Κάιρο.

Έχοντας αναλάβει μέχρι σήμερα και καθήκοντα αντιπροέδρου, ο ελ-Μπεμπλάουι παραιτήθηκε για τους λάθος χειρισμούς της κυβέρνησης την ημέρα των ταραχών.

Γεωργία-Ελλάδα 1-0 στο 19'... Α ρε Τζόρβα!!!

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έφαγε το γκολ (νομίζω με την Κορέα) στο μουντιάλ, έφαγε και το 1-0 ο Τζόρβας από απευθείας φάουλ από πολύ πλάγια

Φήμες στο Παρίσι για γαλλογερμανική συμφωνία «κουρέματος»

http://www.redonar.com/sites/default/files/cities/photos/paris-02.jpgΈντονη είναι η  φημολογία στο Παρίσι τις τελευταίες ώρες για επικείμενο συμβιβασμό μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας στο ζήτημα του «κουρέματος» του  ελληνικού δημοσιονομικού χρέους. Όπως μετέδωσε το Mega, η «παραχώρηση» από την πλευρά της Μέρκελ, προκειμένου να συμφωνήσει και ο Σαρκοζί σε ένα σχέδιο «κουρέματος»,  είναι η κεφαλαιακή ενίσχυση του EFSF προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι τράπεζες (και όχι μόνο).

Έληξε πριν ξεκινήσει η απεργία στα διυληστήρια... τα πήραν κι αυτοί και όλα καλά

http://static.doldigital.net/webstatic/3B4F47B4C7A9815068590BFEBF3D909E.jpgΔεν πρόλαβε να φύγει η τρόικα απ΄τη χώρα και ο Μπένυ άρχισε τις εκπτώσεις, εξαιρώντας τις εισηγμένες ΔΕΚΟ απ' τις νέες ρυθμίσεις. Έτσι σε αναστολή της απεργίας που ξεκίνησαν την Τρίτη -και ήδη έχει προκαλέσει ουρές στα πρατήρια καυσίμων- προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ, καθώς η ρύθμιση για το ενιαίο μισθολόγιο εξαιρεί τις εισηγμένες ΔΕΚΟ, θέτοντας μόνο τον κανόνα ότι οι αποδοχές των εργαζομένων δεν πρέπει να ξεπερνούν το 65% εκείνων που λάμβαναν το 2009.

Αναβλήθηκε η έγκριση του EFSF από τη Σλοβακία

Αναβλήθηκε η ψηφοφορία στην Σλοβάκικη Βουλή για την έγκριση του Ευρωπαικού μηχανισμού EFSF, που ήταν να γίνει αργά το βράδυ και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα απορρίπτονταν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ψηφοφορία θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας (Πέμπτη ή Παρασκευή).

Σε απολογία επτά στελέχη του ΟΤΕ για τη Siemens

Καλούνται σε απολογία επτά πρώην στελέχη του ΟΤΕ για σύμβαση του 1997 για την υπόθεση της Siemens.

[Για αυτή την υπόθεση η Siemens φταίει ή τα λαμόγια τα δικά μας που τα τσέπωσαν; Γιατί αν φταίει η Siemens, τότε κατ' αντιστοιχία, φταίει αυτός που δίνει το φακελάκι στον γιατρό ή στον εφοριακό και όχι ο γιατρός ή εφοριακός που τα ζητάνε και τα παίρνουν... εκτός αν "με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω" ;)]

Οι πρώτες κλήσεις σε απολογία για την υπόθεση της Siemens, έφυγαν από το γραφείο των τριών ανακριτών της μεγάλης υπόθεσης.Ενώπιον των ανακριτών καλούνται επτά ανώτερα στελέχη του ΟΤΕ που συμμετείχαν σε επιτροπές για την υπογραφή της σύμβασης 8002 με την εταιρία Siemens το 1997, η οποία σύμφωνα με την δικογραφία προκάλεσε στον οργανισμό ζημιά άνω των 57 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη Βοστώνη έγινε ο χθεσινός τζερτζελές στις ΗΠΑ (βιντεο)

Στη Βοστώνη μεταφέρθηκε χθες το επίκεντρο του κινήματος Occupy Wall Street, όπου διαδήλωσαν αρκετές εκατοντάδες κόσμου και φυσικά η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις με τον αμερικάνικο κυριλέ τρόπο, παρόλο που οι διαμαρτυρόμενοι ήταν βετεράνοι του Στρατού. Δείτε το βίντεο:

Μπένυ απευθυνόμενος στις κότες: "Αν τολμάτε ρίξτε την Κυβέρνηση"

"Πόλεμος" για το ζήτημα της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Για "εργοδότες-κουκουλοφόρους" μίλησε ο Χ. Πρωτόπαπας. Νέο χτύπημα από τη Β. Παπανδρέου, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε με σκληρά λόγια.

"Αν νομίζετε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική και δεν έχει ηθικό υπόβαθρο για αυτά που κάνει τότε ρίξτε την, ανέφερε απευθυνόμενος σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ", ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Έχεις μερικά χιλιάρικα; Γίνε μεγαλομέτοχος Τράπεζας

Εκτός αν θες να περιμένεις μερικές βδομάδες ότα θα χαρίζουν τις μετοχές τους:

Οι 100 πιο ισχυρές μάρκες του κόσμου

Ο θεσμός «Best Blobal Brands» μετράει κάθε χρόνο την αξία του ονόματος μιας μάρκας, δηλαδή την απήχηση και την «ελκυστικότητά» της στους καταναλωτές. Οι μετρήσεις γίνονται βάσει εκτιμήσεων του πόσο θα κόστιζε το όνομα μιας εταιρίας εάν αυτή πουλιόταν. Π.χ. η αξία του ονόματος Mercedes-Benz υπολογίζεται σήμερα σε 20,55 εκατομμύρια ευρώ! Δείτε τον κατάλογο:

Δώρο ΠΑΣΟΚ στα τιμημένα γηρατειά: Να κοπούν οι συντάξεις κάτω από τα 60 ζητά η τρόικα.... και θα κοπούν

Στο στόχαστρο της τρόικας έχουν μπει όσοι δικαιούνται ή παίρνουν σύνταξη και είναι κάτω των 60 ετών. Μάλιστα τα εφιαλτικά της σχέδια, για διακοπή αυτών των συντάξεων,  τέθηκαν και στο τραπέζι των συζητήσεων στη συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής των δανειστών με τον  υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γ. Κουτρουμάνη.

ΦΩΤΟ : ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

Μυρτώ Τσάβαλου
zougla.gr

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τους κακοποιούς που ανήκαν στη συμμορία με τα καλάσνικοφ, η οποία διέπραττε κλοπές στην Αθήνα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ασελγούσε εις βάρος των θυμάτων. H επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ?

   Που είναι τώρα ο ΠΑΣΟΚΟΙΔΡΥΤΗΣ ο Σάλας ? Που είναι τώρα ο ΠΑΣΟΚΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ο Λάτσης?
   Που είναι τώρα ο ΠΑΣΟΚΟΓΚΟΥΡΟΥ  της οικονομίας ο Κωστόπουλος.
   Όλα αυτά τα καλά παιδιά,του οικονομικού θαύματος της ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
   Χάθηκαν ,εξαφανίστηκαν,εξαυλώθηκαν .
   Παρεπιμπτόντως η μετοχή της ΠΕΙΡΑΙΩΣ στοιχίζει όσο ένα ΤΣΙΓΑΡΟ. ΟΟΟΧΙ πακέτο τσιγάρα.
   ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ.   Προς το παρόν.

Έλληνας του κώλου: Παραιτήθηκε ο Κεντέρης απ΄την Πολεμική Αεροπορία... μόλις τον κάλεσαν

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbHc9ETh8AD1TRbdcEGSs67QHq5MoOyZN6DSAnvImeW_25xrcIU8bMORnPaKqn19L5Ain89fParj35iTMkSZIcLPrfuJDIqJNVVj_Ihpnt_U4w6dywEMxj4Lk9sWcoa3KgDmMX-wSpyiQ/s1600/kenteris-thanou.jpgΤην παραίτησή του από την Πολεμική Αεροπορία, της οποίας υπήρξε αξιωματικός αριστίνδην από το 2000, μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ υπέβαλε στα τέλη Σεπτεμβρίου ο Κώστας Κεντέρης.

Ο "ολυμπιονίκης" κλήθηκε να παρουσιαστεί στην 98 ΑΔΤΕ της Μυτιλήνης ως τις 15 Σεπτεμβρίου 2011, ενώ παρόμοιο φύλλο πορείας έλαβαν άλλοι 156 αξιωματικοί ολυμπιονίκες, πολλοί από τους οποίους ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο.

Νέο Σοκ!Ακόμη 20% μείον οι μισθοί των στρατιωτικών!

Κανονική κοροϊδία κατάντησε η υπόθεση με το μισθολογιο των στρατιωτικών. Μετά από πολλές διαβεβαιώσεις τόσο του Ε.Βενιζέλου,όσο και του ΥΕΘΑ Πάνου Μπεγλίτη,΄τωρ γίνεται γνωστό ότι Ειδικό Μισθολόγιο,απλά δεν θα υπάρξει. Κι αυτό γιατί όπως έχει γίνει αντιληπτό τις αποφάσεις πια δεν της παίρνει η ελληνική κυβέρνηση.

Κρυβόταν σε κατάληψη σχολείου ένας από τους ληστές με τα καλάσνικοφ - 16χρονη Ελληνίδα στο αμάξι των ληστών

[Που είναι τώρα όλοι τα λαμόγια της αριστεράς που επί ΝΔ μας έλεγαν μαλακ@@@ του στυλ "τα παιδιά επαναστατούν γιατί τους έχουμε κλέψει τα όνειρα", αντί να βάλουν χέρι στα τσογλάνια να ανοίξουν κανα βιβλίο και να μάθουν ότι το εθνικό ύμνο τον έγραψε ο Σολομός και όχι ο Ρουβάς]

Απίστευτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση των αδίστακτων ληστών με τα καλάσνικοφ που εισέβαλα σε σπίτια και κακοποιούσαν γυναίκες.

Ο ένας από τους αδίστακτους ληστές φέρεται να συνελήφθη σε σχολείο υπό κατάληψη στο Νέο Κόσμο, ενώ την ώρα της σύλληψης των άλλων δύο ληστών μαζί τους βρισκόταν και μια 16χρονη κοπέλα.

Εκτός στόχου και μετά τα νέα μέτρα βλέπει η τρόικα το έλλειμμα

http://www.skai.gr/files/temp/C7BA3863FC9B0D34C6D3EE5E5E472CB1.jpgΕκτός στόχου εκτιμά η τρόικα ότι θα κινηθεί το φετινό έλλειμμα, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων ή ενός μεγαλύτερους κουρέματος του ελληνικού χρέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή» στην σημερινή ανακοίνωση της η τρόικα, θα εκφράζει επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης στο δημοσιονομικό σκέλος, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις και θα συνοδεύεται από κίτρινες κάρτες και παρατηρήσεις.

Στο 4,86% το επιτόκιο στη δημοπρασία των 6μηνων εντόκων γραμματίων-Αντλήθηκαν 1,3 δισ. ευρώ

Πολύτιμη ρευστότητα αποκτά το Δημόσιο με τα έντοκα γραμμάτια σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τα δημόσια οικονομικάΜικρή αύξηση στο 4,86% σημείωσε το επιτόκιο στη δημοπρασία των εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, που έγινε την Τρίτη.

Συνολικά, αντλήθηκαν κεφάλαια ύψους 1,3 δισ. ευρώ.

Σήμερα το ανακοινωθέν της Τρόικας με ”καμπανάκια”

Αυστηρές συστάσεις και αναφορές σε παραλήψεις και αστοχίες θα εμπεριέχει η κοινή δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την πέμπτη αποστολή επανεξέτασης στην Ελλάδα.

Στο 3,1% αυξήθηκε ο πληθωρισμός το Σεπτέμβριο από 1,7% τον Αύγουστο

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/3/6/7/42367/market.jpgΑισθητή αύξηση στο 3,1% κατέγραψε το Σεπτέμβριο ο πληθωρισμός, από 1,7% τον Αύγουστο, εξέλιξη που αποδίδεται στην παρέλευση των ευνοϊκών επιπτώσεων των εκπτώσεων καθώς και στην αύξηση των πληθωριστικών πιέσεων λόγω της φορολογίας.

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑ) από τη σύγκριση του Γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (Γ.Δ.Τ.Κ) του μηνός Σεπτεμβρίου 2011, προς τον αντίστοιχο Δείκτη του Σεπτεμβρίου 2010, προκύπτει αύξηση 3,1%, έναντι αύξησης 5,6%, που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

ΠΑΣΟΚ με τέρμα τα γκάζια: Στο 151% η απόδοση του 1ετούς ελληνικού ομολόγου

Είχαμε γράψει τον Σεπτέμβριο ότι το ΠΑΣΟΚ μεγαλουργεί και έβγαλε άχρηστα τα πινακάκια του Bloomberg, που δείχνουν τις αποδόσεις του 1ετούς ελληνικού ομολόγου. Όλα πήγαιναν μέχρι το 100% μέχρι που το ΠΑΣΟΚ έσπασε το κοντέρ και πήγε την απόδοση στο 112% στις 12 Σεπτεμβρίου (φώτο αριστερά). Έτσι το Bloomberg αναγκάστηκε να αλλάξει τα ελληνικά πινακάκια τα οποία πήγαιναν πλέον μέχρι το 150%:

Βενιζέλος: Δεν θέλει φόρους η τρόικα... εμείς τους βάλαμε-"Μαχαίρι" στα ειδικά μισθολόγια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPtjNzstWue00ScN71Q4GXjq_SFMpJZj7vjU0iZYxa1Z2B___njpqtzv_dV9fDix1WtEJoGeUlS4OM_ZLZHx5Oq6Q7RW3L04u3oJuHziZRsuRsS7inS92EkeVaMn38_HSYDgPVU6dK67o/s1600/venizelos-thumb-large1.jpgΜέτρα περιστολής δαπανών που θα περιλαμβάνει και βαριές περικοπές στα ειδικά μισθολόγια που εξαιρέθηκαν από το πολυνομοσχέδιο, αντί για την επιβολή πρόσθετων φόρων ζητά η Τρόικα από την κυβέρνηση, για το νέο Μεσοπρόθεσμο και τον προϋπολογισμό του 2012.

«Ποιος σας είπε ότι η Τρόικα θέλει νέους φόρους;» τόνισε και επισήμως ο υπουργός Οικονομικών, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο Mega.

Τα φωτοβολταϊκά και η παγίδα που στήνει το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/10/energy-green.jpgΗ μεγαλύτερη απάτη και η επόμενη Πασοκική φούσκα που θα την πληρώσουν πολλοί είναι τα φωτοβολταϊκά. Καταρχάς οι παραγωγοί πληρώνονται με δεκαπλάσια τιμή από ότι είναι το κόστος παραγωγής της ΔΕΗ και των ανεξάρτητων παραγωγών. Τα λεφτά μέχρι τώρα τα πληρώνει ο ΔΕΣΜΗΕ, ο οποίος υποτίθεται ότι θα χρηματοδοτηθεί από το κράτος για να πληρώσει τους παραγωγούς από φωτοβολταϊκά, ένα κράτος που σε λίγο δεν θα έχει λεφτά για να πληρώσει τους δημόσιους υπάλληλους. Άρα αναγκαστικά ο λογαριασμός θα περάσει στους καταναλωτές, οι οποίοι θα λάβουν λογαριασμούς ρεύματος με τέτοιες αυξήσεις που θα τρίβουν τα μάτια τους για να μην πω τίποτα χειρότερο. Ένα άλλο έγκλημα που γίνεται είναι ότι χρησιμοποιούν καλλιεργήσιμη γη για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.

Πάγκαλος: "Η Ελλάδα αποτελεί ένα οικονομικό θαύμα"... αυθόρμητα του έρχονται ή παίρνει κάτι και τα λέει;

http://img.protothema.gr/619FDD91834E93BF64B941D90042476A.jpgΤην άμεση δημιουργία "ενός νέου θεσμού με πολιτικά κριτήρια, εντός της ΕΕ για τη διαχείριση των μακρο-οικονομικών ισορροπιών της ευρωζώνης", υποστήριξε ο αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των διεθνών μέσων ενημέρωσης, αργά χθες το απόγευμα στο Παρίσι.

Ο αντιπρόεδρος επισκέφθηκε το Παρίσι προκειμένου να εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης του Λούβρου "Το Βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου- Η αρχαία Μακεδονία".

Επίδομα αλληλεγγύης 1300 Ευρώ σε 500 χιλ. Οικογένειες δίνει το ΠΑΣΟΚ εν μέσω κρίσης!!! Μπράβο τους

Οδηγίες για το πως θα το πάρετε εφόσον είστε οι δικαιούχοι:

Η Κάτια θίχτηκε όταν η Κανέλλη της είπε ότι απευθύνεται σε 5-6 ΠΑΣΟΚους

Ψιλοκαυγαδάκι προέκυψε χθες στο δελτίο του ΑΛΤΕΡ όταν η Λ. Κανέλλη είπε στην Κ. Μακρή ότι απευθύνεται σε 5-6 ΠΑΣΟΚους βουλευτές που ψάχνουν για να μην πέσει η Κυβέρνηση. Τότε η Κάτια τσιτώθηκε και είπε ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να της βάζει ταμπέλες... Δύσκολες εποχές για την Κάτια που ντρέπεται να πει ότι είναι ΠΑΣΟΚ. Δείτε το βίντεο:

"Συζήτηση για κούρεμα πάνω από 60% στο χρέος"

http://img.protothema.gr/E5FE1744B8853FE21AB88CEEEE4580C0.jpgΜε μια δήλωση – δημόσια παραδοχή πως οι Ευρωπαίοι, αλλά και οι Έλληνες πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, συζητούν πλέον την εκδοχή ενός «γενναίου κουρέματος» του ελληνικού χρέους ακόμα και άνω του 60%, ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τάραξε για ακόμη μία φορά τα νερά.

Σε συνέντευξή του στην αυστριακή κρατική τηλεόραση ORF, ο Γιούνκερ απαντώντας σε ερώτηση αν η ΕΕ συζητά το κούρεμα κατά 50% ως 60% του ελληνικού χρέους, είπε χαρακτηριστικά: "Συζητάμε για παραπάνω".

Κατέρρευσαν σπίτια από το σεισμό στην Μεσσηνία

Σοβαρές υλικές ζημιές σε παλιά κτίρια και αναστάτωση στους κατοίκους προκάλεσαν οι δύο σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,2 και 4,1 Ρίχτερ που εκδηλώθηκαν χθες στην περιοχή της Οιχαλίας Μεσσηνίας στις 4.20 π.μ. και 7.44 π.μ. αντίστοιχα.

Το μικρό εστιακό βάθος των δύο σεισμών ήταν και η αιτία που οι δύο σεισμοί έγιναν ιδιαίτεροι αισθητοί από τους κατοίκους οι οποίοι εγκατέλειψαν έντρομοι τα σπίτια τους και βγήκαν στους δρόμους.

Μεγαλύτερο από τις εκτιμήσεις το κοίτασμα στην Κύπρο

http://www.newsbeast.gr/files/temp/3D002C32C4ABDFECE60BEA1E7F5B6F24.jpgΕπίσκεψη Χριστόφια στην πλατφόρμα εντός της εβδομάδας

Μεγαλύτερο ακόμη και από αυτό που υπολογιζόταν σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις είναι το κοίτασμα φυσικού αερίου στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου, σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος.

Γιατρός έκανε διάγνωση στο στήθος με... πιπίλισμα!

Έπρεπε να εξετάσει το στήθος της ασθενούς του και ο μόνος τρόπος όπως υποστήριξε ήταν να το πιπιλίσει!

Διάφορες περιπτώσεις έχουν δει το φως της δημοσιότητας με γιατρούς που επιτέθηκαν σεξουαλικά σε γυναίκες ασθενείς και τιμωρήθηκαν. Ένας γιατρός στην Φιλανδία όμως αθωώθηκε μετά από μήνυση γιατί έβαλε στο στόμα του τις θηλές μιας 20χρονης.