07 Νοεμβρίου 2011

Και απόψε Πρωθυπουργός ο ΓΑΠ!

Συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντα (ιντερνετ, γυμναστήριο και ενδιάμεσα και κανα τηλέφωνο) του Πρωθυπουργού ο ΓΑΠ ο οποίος αποχώρησε πριν λίγο απ' τη Βουλή, πράγμα που σημαίνει ότι ότι ήταν να γίνει απόψε, έγινε... Αύριο τα υπόλοιπα λοιπόν

Τι λένε αυτοί και γελάνε;

- 'Ολι τους την φέραμε και τσίμπησαν!
- Μπράβο ρε μαλάκ@ και δεν το περίμενα:

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ

   Όλοι ψάχνουν για ένα πρωθυπουργό.Ονόματα από εδώ ,ονόματα απο εκεί.Λοιπόν να προτείνω και εγώ έναν.
    Το όνομά του ? ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ. Μάλιστα ,τα έχει όλα και συμφέρει. Μόνο προτερήματα.
     Έχουμε και λέμε,

Ανεβαίνει πάλι η «δραχμολογία»!

http://img.protothema.gr/4500075E5420FA7BA86FDB5FEA40CFC0.jpgΤα σενάρια επιστροφής της χώρας στη δραχμή όλο και φουντώνουν, την ίδια ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται σε οικονομικό και πολιτικό αλαλούμ.

«Είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να επιστρέψει στη δραχμή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κορυφαίος Οικονομολόγος και πρόεδρος του γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών (ifo), Hans-Werner Sinn.

Ο κόσμος καίγεται κι ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ γυμνάζεται... ακόμα και σήμερα!!!

http://www.newsit.gr/files/Image/07-11-2011/resized/marathonios_533_355.jpgΞαφνικά όλοι οι δημοσιογράφοι της Βουλής που παρακολουθούν τον πρωθυπουργό, άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι, καθώς υπήρξε η πληροφορία ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία μαζί με τον Λουκά Παπαδήμο ένα από τα πρόσωπα που φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για την πρωθυπουργία της νέας κυβέρνησης.

Διαμαντούρος: Χθες υπήρξε μια επαφή αλλά έκτοτε τίποτα

Ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, Νικηφόρος Διαμαντούρος, του οποίου το όνομα ακούγεται από τηλεοπτικούς σταθμούς ότι ίσως αναλάβει τη θέση πρωθυπουργού σε νέα κυβέρνηση, δήλωσε στο Reuters:

«Χθες υπήρξε μια διερευνητική τηλεφωνική επαφή αλλά έκτοτε δεν υπήρξε νέα επικοινωνία. Δεν αποκλείω την πρόταση αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Δεν έχω καμία ενημέρωση για όσα μεταδίδονται από τηλεοπτικούς σταθμούς».

Video-Οι Γάλλοι ξαναχτυπούν: «Ο Γιώργος έχει ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων...»

Οι Γάλλοι ξαναχτυπούν: «Ο Γιώργος έχει ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων...» (vid)Παπανδρέου, Σαρκοζί, Ομπάμα και Μπερλουσκόνι τα λένε με τον... Σταλόνε, για τις φορολογίες και τις περικοπές.
Και ο Σταλόνε τους αρνείται την αξιολόγηση ΑΑΑ, δίνοντας ως παράδειγμα προς μίμηση τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος ''έχει ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων συμπατριωτών του'', όπως λένε τα Guignols de l'info (μαριονέτες της ενημέρωσης), η αγαπημένη σατιρική εκπομπή στη Γαλλία, που μας είχε φέρει τον Costas πρίν κάποιες ημέρες... 
Δείτε το βίντεο με την... συνάντηση κορυφής (για ελληνικούς υπότιλους πατήστε κάτω δεξιά το ccc):

Η Κομισιόν δεν μελετά τρόπο εξόδου χώρας από το ευρώ τονίζει ο Όλι Ρεν

Η Κομισιόν προετοιμάζεται για διάφορες καταστάσεις, αλλά δεν εκπονεί καμία μελέτη για το πώς μια χώρα θα μπορούσε να βγει από την ευρωζώνη, δήλωσε την Δευτέρα ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, όπως αναφέρει το Reuters.

«Δεν υπάρχει καμία τέτοια μελέτη», τόνισε ο Ρεν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η Κομισιόν μελετά τον τρόπο εξόδου χώρας από το ευρώ.

Διχογνωμία στη ΝΔ για τη στάση έναντι της συγκυβέρνησης

Διχογνωμία φέρεται να επικρατεί στη ΝΔ για την «επαμφοτερίζουσα» στάση που έχει επιλέξει η ηγεσία της έναντι της συγκυβέρνησης. Παρά την  συμφωνία του Αντώνη Σαμαρά χθες το βράδυ για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, ο αρχηγός της ΝΔ ήταν ολοφάνερο  από σήμερα το πρωί κιόλας,  ότι  επιχειρεί  να θέσει «αστερίσκους» και να εμφανίσει σαν ψήφο «ανοχής»  το «ναι» της  αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Πιθανή  αιτία οι αντιδράσεις των περισσότερο «σκληροπυρηνικών», οι οποίοι μάλιστα πρόσκεινται στον ίδιο.

Spiegel: Οι Έλληνες πρέπει να ματώσουν

http://www.newsbeast.gr/files/temp/F6DD172D137EA1B7B09339AD99D83D8F.jpgΚανένας πολιτικός φορέας δεν εγγυάται διέξοδο από την οικονομική κρίση πιστεύει το Spiegel

Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι πλέον δραματική και οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν τα αμέτρητα λάθη του παρελθόντος. Στον παρελθόν όμως δεν ήθελαν οι πολιτικοί να ασχοληθούν με τα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα.

Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για τη νέα κυβέρνηση καθώς η ΝΔ δεν δέχεται τον Παπαδήμο για Πρωθυπουργό

http://img.protothema.gr/6CA5FF21186ED759FEA2C87F33379F32.jpg[Μάλλον ο Παπαδήμος μας τελείωσε πριν αρχίσει]

Εμπλοκή έχει προκύψει στις διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ για τον σχηματισμό της κυβέρνησης συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ δεν δέχεται για πρωθυπουργό τον κ. Λουκά Παπαδήμο λόγω των απαιτήσεων που πρόβαλε. Το γαλάζιο επιτελείο δεν δέχεται κυβέρνηση υπό τον κ. Παπαδήμο ο οποίος θα επιλέξει το δικό του οικονομικό επιτελείο και θα έχει ορίζοντα εξαμήνου και πάντως μέχρι να κλείσει τις εκκρεμότητες που αφορούν την δανειακή συμφωνία και τα συνοδευτικά μέτρα.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει ακόμη το μελάνι της υπογραφής του μεγάλου ΝΑΙ στην ομαλότητα που είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τον σχηματισμό έκτακτης μεταβατικής κυβέρνησης και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και των κομματικών εξαπτέρυγων του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, άρχισαν να κελαηδούν περί ‘ήττας’ Σαμαρά, περί ‘μνημονιακού’ Σαμαρά, περί ‘πρόθυμου’ και τα λοιπά…

Οι πιο "θανατηφόροι δικτάτορες"

Το 42χρονο καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι τελείωσε χτες με τον εξεγερμένο λαό να πανηγυρίζει πάνω από το νεκρό σώμα του άλλοτε ισχυρού ηγέτη της πιο πλούσιας πετρελαιοπαραγωγού χώρας της βόρειας Αφρικής. Όμως ο Συνταγματάρχης Καντάφι δεν κατατάσσεται ανάμεσα στους πιο «θανατηφόρους δικτάτορες», που διέπραξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και μαζικές δολοφονίες, των τελευταίων 100 ετών.
Οι δικτάτορες που οδήγησαν στο θάνατο περισσότερους από 1 εκατ. ανθρώπους, είτε προχωρώντας σε γενοκτονίες είτε μέσω κακής διαχείρισης πόρων που οδήγησε σε λιμοκτονία το λαό τους, είναι οι εξής:

Ξεπέρασε τις 500 μβ το ιταλικό Spread!

Κατά τ' άλλα χθες έπρεπε εμείς να βρούμε κυβέρνηση πριν το άνοιγμα της χρηματαγοράς του Τόκιο... Δείτε τα spreads των κυριοτέρων ευρωπαϊκών χωρών (το πρώτο νούμερο είναι του 5ετούς και το δεύτερο είναι του 10ετούς ομολόγου, το τρίτο είναι η διαφορά με την προηγούμενη μέρα):

Α.Νταλάρα σε υστερία μιας και χάνει την κουτάλα: Τρέχαμε σαν χαρτογιακάδες για να μπουν άλλοι;

«Εμείς οι βουλευτές ψηφίσαμε πράγματα που δεν πιστεύαμε, ματώσαμε, είμαστε μέχρι την τελευταία μέρα ασκώντας κριτική, προσπαθώντας να σώσουμε ό,τι σώζεται, την εθνική συλλογική σύμβαση, την εφεδρεία, αυτό που υπογράψαμε μερικοί βουλευτές για την τακτοποίηση των ανθρώπων που δεν έχουν δανειοληπτική ικανότητα, να βελτιώσουμε αυτά τα κομμάτια της εφεδρείας, τρέχαμε σαν χαρτογιακάδες από το πρωί μέχρι το βράδυ και...

Επικοινωνία Παπανδρέου με Ντόρα, Κουβέλη και Καρατζαφέρη

Ο Γ. Παπανδρέου ενημέρωσε για τις εν εξελίξει διαβουλεύσεις τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και τους επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη και της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Κλήθηκε στην Πορτογαλία, σβήνει το… ελληνικό όνειρο για Βιεϊρίνια

Οι πιέσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προς τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια να φορέσει το εθνόσημο της Εθνικής Ελλάδος, φαίνεται πως ώθησαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο να τον συμπεριλάβει...

Ο νέος νόµος για τα blogs-Άρση απορρήτου ακόµη και για ψύλλου πήδημα προτείνει ο Πάσχων-Η ΝΔ τι λέει;


Να ένα καλό θέμα να μας πει η ΝΔ τη γνώμη της. Θα συναινέσει στο κυνήγι μαγισών και τη φίμωση που θέλει να επιβάλλει το ΠΑΣΟΚ και ο Πάσχων Μανδραβέλης; (Το ζήτημα είναι βεβαίως τυπικό μιας και όλα αυτά αφορούν τους έλληνες παρόχους και όχι τη Google που τους έχει γραμμένους στα παπάρια της και δεν τους δίνει στοιχεία για εξύβριση κ.λπ)

Διεύρυνση των εγκληµάτων για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτουχρηστών των blogs µε απλή διάταξη του εισαγγελέα αποφάσισε, σύµφωνα µε πληροφορίες, η Επιτροπή για την Αντιµετώπιση του Ηλεκτρονικού Εγκλήµατος του υπουργείου Δικαιοσύνης κατά την τελευταία συνεδρίασή της. Σύµφωνα µε πληροφορίες, από τα µέλη της επιτροπής προτείνεται κατά πλειοψηφία η προώθηση διατάξεων στο υπό κατάθεση νοµοσχέδιο για άρση του απορρήτου για όλα τα κακουργήµατα, αλλά και για τα πληµµελήµατα για τα οποία ο νόµος προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών µηνών.

Εμπλοκή μετά την άρνηση της ΝΔ για συμμετοχή στελεχών της στην κυβέρνηση

Εμπλοκή παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας που αποφασίστηκε χθες στη συνάντηση Παπανδρέου με Σαμαρά ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η άρνηση της ΝΔ να τοποθετήσει πολιτικά στελέχη στη νέα κυβέρνηση δεν γίνεται αποδεκτή από το ΠΑΣΟΚ, ενώ άγνωστο είναι προς το παρόν πώς θα αντιδράσουν σε μία τέτοια εξέλιξη οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο.

"Ψήφος εμπιστοσύνης και όχι ανοχής" λέει ο πρωτοπόρος των εξελίξεων

[Δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς, ότι όσο εμείς τις προηγούμενες μέρες ήμασταν εκτός γραμμής Σαμαρά, ο Κυριάκος αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων ότι ήταν πλήρως συντεταγμένος με τη γραμμή Σαμαρά. και αποτέλεσε ουσιαστικά το λαγό του Προέδρου της ΝΔ... όχι τίποτα άλλο αλλά πολλοί όπως και εμείς νομίζαμε ότι ήταν εκτός γραμμής και μερικοί ζητούσαν ακόμα και τη διαγραφή του... τελικά οι εξελίξεις διέγραψαν εμάς και αναβάθμισαν Κυριάκο, Άρη, Μιλτιάδη που ήταν σήμερα παρόντες και σε σύσκεψη υπό τον Σαμαρά... τώρα να δω τι θα λένε οι εγκάθετοι ;)]

«Η ΝΔ θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και όχι ανοχής στην κυβέρνηση που θα δημιουργηθεί» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκώντας παράλληλα κριτική στις πιέσεις των ευρωπαίων αξιωματούχων. «Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η φρασεολογία που χρησιμοποιούν μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα, τη στιγμή μάλιστα που οι πολίτες δοκιμάζονται σκληρά» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Η Ελλάδα πρέπει να δεσμευθεί όποια κυβέρνηση και αν είναι στην εξουσία, λέει ο Σόιμπλε

Η αλληλεγγύη στην Ευρωζώνη «έχει τα όρια της», ανέφερε ο κ. .ΣόιμπλεΗ Ελλάδα πρέπει να δεσμευθεί στο πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων, όποια κυβέρνηση και αν είναι στην εξουσία, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε την Δευτέρα, σε ομιλία που έκανε στην πόλη Τάμπερε στη Φινλανδία.

Οι αγορές θα τιμωρήσουν τις σπάταλες κυβερνήσεις, σημείωσε και προσέθεσε ότι όλες οι χώρες της ΕΕ πρέπει να είναι συνεπείς ως προς τις υποχρεώσεις τους, ενώ οι οικονομικές κυρώσεις στην Ευρωζώνη θα γίνονται πιο αυτόματες και περιεκτικές.

Πρώτο τηλεφώνημα Σαμαρά-ΓΑΠ-Θα ακολουθήσουν κι άλλα

Οι κ.κ. Παπανδρέου και ΣαμαράςΝέα τηλεφωνική επικοινωνία είχε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, γεγονός που σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση του ονόματος του νέου πρωθυπουργού, καθώς και τα ονόματα των προσώπων που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση.

Στον οικονομικό εισαγγελέα δόθηκε σήμερα η λίστα με φοροφυγάδες... Τυχαίο ή τρέχουν σήμερα εν όψη παραίτησης ΓΑΠ;

http://www.newsbeast.gr/files/temp/6C9B4B4187AAD88D54184AC2DE73F86E.jpg
[Προσέξτε ότι η λίστα δόθηκε ΣΗΜΕΡΑ, πριν λίγο, μετά από 3 αιτήσεις του οικονομικού εισαγγελέα, που στην τελευταία απειλούσε με ποινικές κυρώσεις τα λαμόγια του υπουργείου επειδή δεν την έδιναν... Τυχαίο ή θορυβήθηκαν απ' την αλλαγή κυβέρνησης και τρέχουν να καλύψουν τις λαμογιές τους;]

Ενεργοποίηση του αυτοφώρου μέσα στις επόμενες ημέρες

Στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα βρίσκεται από σήμερα η λίστα με τα ονόματα όσων χρωστούν στο Δημόσιο ποσά μεγαλύτερα από 150.000 ευρώ.

Αβραμόπουλος-Δήμας έχουν ξεσαλώσει

Οι δύο "Αντιπρόεδροι" στα χαρτιά πιέζουν αφόρητα τον Α. Σαμαρά να αλλάξει τη μέχρι τώρα θέση του ότι δεν θα συμμετέχει κανένα πολιτικό πρόσωπο της ΝΔ στην κυβέρνηση που θα προκύψει όταν και όποτε αποφασίσει να παραιτηθεί ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! Οι δύο έχουν ράψει κοστούμια αντιπροέδρου και Υπ. Εξωτερικών και τα φοράνε ήδη όπως διαδίδουν με τα παπαγαλάκια τους...

Ήμαρτον ρε ψώνια!

«ΤηνΤρίτη η έκτη δόση εάν υπάρχει νέα κυβέρνηση»

http://img.protothema.gr/F28AB2F16C46394F3E27AA260505085D.jpgΟι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναμένεται να υπογράψουν επίσημα την καταβολή της έκτης δόσης του δανείου διάσωσης της Ελλάδας στη συνάντησή τους την Τρίτη, εφόσον υπάρξει νέα κυβέρνηση.

Με μια μετριότατη θητεία στην ΤτΕ ο Λ Παπαδήμος εμφανίζεται ο επικρατέστερος για πρωθυπουργός της Ελλάδος….

Ξαφνικά όλοι εγκωμιάζουν με τον πλέον περίτεχνο τρόπο την επαγγελματική σταδιοδρομία του Λ Παπαδήμου επί χρόνια συνεργάτης των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ειδικά του κ Σημίτη.

ΝΔ: Δεν συγκυβερνούμε- Δεν θα μετέχουμε στη νέα κυβέρνηση

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/103797.jpgΣύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΝΔ δεν θα προτείνει πρόσωπα για τη νέα κυβέρνηση. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ζητήσει αλλαγές σε συγκεκριμένα υπουργεία και θέσεις, όπως του κυβερνητικού εκπροσώπου και των υπουργών Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και Άμυνας.

Μιχελάκης: «Γλιτώσαμε τα χειρότερα»

«Μετά από δύο χρόνια λανθασμένης πολιτικής, η χώρα γλίτωσε τα χειρότερα», τόνισε, μιλώντας στον real fm 97.8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Βασίλη Σκούρη, o εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης σχετικά με τη συμφωνία για μεταβατική κυβέρνηση συνεργασίας.

Ακου ρε κάτι "αποκλειστικότητες";

Άκου εκεί! Έλσα Παπαδημητρίου για Πρωθυπουργός!!! ΘΑ μας τρελάνετε όλοι σας;

«Μην ξαναπατήσεις εδώ!»

Είναι κομψή η έκφραση αν πει κανείς ότι η Αγγέλα Μέρκελ και ο Νικολά Σαρκοζί «έστειλαν τελεσίγραφο στον Γιώργο Παπανδρέου σε αυστηρό και κατηγορηματικό ύφος» -σε εκείνη τη δραματική συνάντηση στις Κάννες- ακόμη κι αν το περιεχόμενό του συνοψιζόταν στις λέξεις «παραιτήσου τώρα».

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη σύσκεψη της  Πέμπτης δείχνουν ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός αντιμετωπίστηκε ως persona non grata από τους ισχυρούς της Ευρώπης και άκουσε από τα χείλη της Γερμανίδας καγκελαρίου λέξεις, που ακούγοντάς τες, πραγματικά, θα έπρεπε να εύχεται να ανοίξει η γη να τον καταπιεί…

Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ τα ρουμανικά δημοσιεύματα περί απόλυσης Μπόλονι

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης, μία ομάδα που μέχρι χθες δεν είχε κερδίσει ούτε ένα ματς, αλλά και η συγκομιδή δύο βαθμών στις τελευταίες 5 αγωνιστικές, έχουν πυροδοτήσει πλήθος δημοσιευμάτων στη Ρουμανία, σχετικά με το μέλλον του Λάζλο Μπόλονι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ziare, που αναδημοσιεύεται στο σύνολο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ της χώρας, η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζεται να απολύσει τον Ρουμάνο κόουτς, κάτι που διαψεύδεται από την ΠΑΕ.

Ο γερμανικός Τύπος για τη συμφωνία συγκρότησης νέας κυβέρνησης

Δημοσιεύματα με τίτλους «Ο Παπανδρέου θυσιάζει το αξίωμά του», «Ο Παπανδρέου φεύγει, οι νέες εκλογές έρχονται», «Ο Παπανδρέου θυσιάζει το αξίωμά του αλλά παραμένει στην εξουσία», φιλοξενεί ο γερμανικός Τύπος σχετικά με τη συμφωνία συγκρότησης νέας κυβέρνησης στην χώρα μας.

«Είναι μια γροθιά για την Ελλάδα και για την Ευρώπη: εν μέσω οικονομικής κρίσης ο πρωθυπουργός παραιτείται και δίνει το χώρο για τη δημιουργία ενός μεγάλου συνασπισμού. Φαίνεται σαν ήττα, αλλά για τον πολιτικό είναι μια ηθική νίκη. Η διάσωση του ευρώ όμως θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη», αναφέρεται σε σε άρθρο στην ηλεκτρονική σελίδα του Spiegel.

Η ΝΔ που "σκότωσε" τον πεθαμένο, ας προσέξει μην αναστήσει τον Κινέζο

Ζούμε μια ημέρα όπου τα ονόματα της νέας κυβέρνησης και φυσικά του επικεφαλής της να είναι ακόμη στον αέρα και τα όσα ακούγονται είτε να απέχουν από την πραγματικότητα είτε να οφείλονται σε ασφυκτικές πιέσεις προκειμένου να επιβληθούν συγκεκριμένα πρόσωπα. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν με το όνομα του Λουκά Παπαδήμου να φιγουράρει πρώτο στη λίστα για τη θέση του πρωθυπουργού. Κάποιες εφημερίδες μάλιστα του έχουν κάνει ακόμη και υμνητικά δισέλιδα για το βιογραφικό του, πόσο τεχνοκράτης είναι, πόσο τον θέλουν οι αγορές και οι ξένοι ηγέτες και άλλα πολλά εγκωμιαστικά που στο κάτω κάτω θα κριθούν επί του πρακτέου.

Χτύπησαν και τη Μοσάντ οι «Anonymous» (video)

Τις ιστοσελίδες πολλών ισραηλινών υπουργείων, του ισραηλινού στρατού (IDF) και των μυστικών υπηρεσιών της Σιν Μπετ αλλά ακόμα και της Μοσάντ κατάφερε να «ρίξει» η διαδικτυακή οργάνωση «Anonymous», σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αιχμαλωσία δύο ακόμα πλοίων του Στόλου της Ελευθερίας από το ισραηλινό Ναυτικό.

Η κίνηση Σαμαρά διασφαλίζει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, λένε στη ΝΔ

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΝΔ, με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος, για να καθοριστεί το πλαίσιο της χθεσινής συμφωνίας για το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως η αποσταθεροποίηση της σχέσης της Ελλάδας με την ΕΕ, στην οποία, όπως είπε, οδηγούσαν οι χειρισμοί του Γιώργου Παπανδρέου, τον οδήγησαν στη απόφαση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Παπανδρέου.

ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Σε εκλογικό συναγερμό τέθηκε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας η ΝΔ Θεσσαλονίκης, μετά τις εξελίξεις της Κυριακής. Ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος είχε νωρίς το πρωί επικοινωνία με στελέχη της οργάνωσης με τα οποία συζήτησε τις ενέργειες που πρέπει αμέσως να αρχίσουν ώστε να προετοιμαστούν οι πάντες για την προεκλογική περίοδο που έχει ήδη αρχίσει!

Μετ' εμποδίων η είσπραξη του τέλους ακινήτων... μέχρι να αναλάβει η ΝΔ το υπ. Οικονομικών

http://www.newsbeast.gr/files/temp/E179CB83F46632F1CED695709FBA388D.jpgΛίγος ο κόσμος που καταλήγει να πληρώσει το χαράτσι "την εισφορά" προς το παρόν... άντε να αναλάβει η ΝΔ το υπ. Οικονομικών να τσακίσει όσους αλήτες δεν θέλουν να πληρώσουν, όπως λέει το ΠΑΣΟΚ ;)

Μετ’ εμποδίων γίνεται η είσπραξη του πολυσυζητημένου φόρου ακίνητης περιουσίας μέσω της ΔΕΗ. Σήμερα η κίνηση στις υπηρεσίες είναι μεγάλη, λίγος όμως είναι ο κόσμος που τελικά καταλήγει να πληρώνει το «χαράτσι».

Έντονες είναι επίσης οι διαμαρτυρίες διότι όπως φαίνεται σε κάποιους έχουν προστεθεί τετραγωνικά.

Ντ. Μπακογιάννη: Θετικότατη εξέλιξη η κυβέρνηση συνεργασίας

http://www.skai.gr/files/temp/9EE53BF047F14BEB86F180E7830F6124.jpgΗ κυβέρνηση συνεργασίας είναι μια θετικότατη εξέλιξη δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Είπε πως η ώρα της αλήθειας δεν επιτρέπει διπλές γλώσσες, ούτε «ναι μεν αλλά», ο λαός πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια και η Ελλάδα να στείλει ένα μήνυμα στειρότητας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό λέγοντας ότι είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης.

«Ο Ελληνικός λαός θα πάρει από τα τρία το… μακρύτερο»! Ποιος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης το είπε;

http://www.greek-radar.gr/wp-content/themes/manifesto/scripts/timthumb.php?src=http://www.greek-radar.gr/wp-content/uploads/2011/05/papadakis-kanelh-video.jpg&h=168&w=224&zc=1Μετά το χθεσινοβραδινό θρίλερ που έληξε με τη συμφωνία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, σήμερα το πρωί φυσικά και όλες οι εκπομπές ασχολούνταν με αυτό.

Καλεσμένη στο πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν η Λιάνα Κανέλλη που είναι πλέον βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία και πάλι φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκπομπή.

Λυπήσου μας ρε Αντώνη!!! Δημήτρης Σταμάτης: «Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ είναι κοινοβουλευτική χούντα»

stamatis_300___[Για το ΠΑΣΟΚ και τον Γιωργάκη πάμε μήνες ή χρόνια πίσω για να του τρίψουμε μια μαλακ@@ στη μούρη, με τα ζώα δεν χρειάστηκε να πάμε τόσο μακριά... μόνο 10 μερούλες πίσω πήγαμε... τότε που προφανώς δούλευαν τον κόσμο. Έλεος ρε Αντώνη που πας με τέτοια νούμερα; Αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα]

26 Οκτωβρίου 2011!!!!!

"Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αυτή τη στιγμή, συνιστά κοινοβουλευτική χούντα", δήλωσε στο ραδιοσταθμό "Βήμα FM" , ο σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ Δημ. Σταμάτης, απορρίπτοντας τα σενάρια περί κυβερνητικής συνεργασίας και επιμένοντας στη θέση του κόμματος για εκλογές.

Αφού "σκοτώσαμε" τον πεθαμένο... να πούμε και καμιά σοβαρή κουβέντα

Όταν καταλαγιάσουν τα πανηγύρια για το ότι "σκοτώσαμε" τον πεθαμένο που είχαν σκοτώσει πριν από εμάς οι Σαρκοζί-Μέρκελ-Ρομπάι-Μπαρόζο-Ρεν-Τρισε-Λαγκάρντ-Βενιζέλος-Λοβέρδος και καμιά 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μέχρι και η Καϊλή, και αφού κριθούν οι μάχες για τις καρέκλες, ας μας απαντήσει και κάποιος σε δυο μόνο απορίες... έτσι για να ευχηθούμε σιδηροκέφαλοι:

Δηλώσεις Χάρρυ Κλυνν για τη νέα κυβέρνηση... αφού παραιτηθεί ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ανατριχίλα!!! Πάω για ύπνο μπας και δω καναν κανονικό εφιάλτη... πιο ευχάριστος θα 'ναι

Παπαδήμος Πρωθυπουργός, κάποια στιγμή... γιατί ακόμα είναι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... ο ίδιος Παπαδήμος τον οποίο η ΝΔ καλούσε πέρσι να καταθέσει στην επιτροπή για τα ομόλογα, για τα swaps της Goldman-Sachs! Ο ίδιος που έδινε ψεύτικα στατιστικά στις ευρωπαϊκές αρχές κατά την είσοδό μας στο ευρώ! Ο ίδιος που επέβλεπε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου!

Πρωθυπουργός για 6 μήνες ο Παπαδήμος... ακόμα βέβαια έχουμε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Michail Ignatiou Μιχάλης Ιγνατίου
Στην Ουάσιγκτον ισχυρίζονται πως για να δεχθεί ο κ. Παπαδήμος, ζήτησε να μείνει πρωθυπουργός 6 μήνες...


Δεξί Εξτρέμ: Τόσο διάστημα χρειάζονται τα γατόνια για να τα φορτώσουν όλα στα ζώα

Στις 19 Φεβρουαρίου εκλογές... την πρόσθεση ο Σταμάτης την έκανε

6 Νοεμβρίου + 6 εβδομάδες = 19 Φεβρουαρίου 2012 ... τότε θα γίνουν οι εκλογές κι απ' ότι φαίνεται στη Συγγρού σκίζουν από μαθηματικά... την πρόσθεση ποιος την έκανε ο Σταμάτης;

Ευφορία στη Συγγρού: 1513 όρους της ΝΔ αποδέχθηκε ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

«Συγκρατημένη ικανοποίηση» [ΚΑΚΩΣ! ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ...] επικρατεί στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού από τις εξελίξεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. «Η πρώτη φάση πήγε καλά, ο κ. Παπανδρέου παραιτήθηκε όπως ήταν ο πρώτος όρος που είχαμε θέσει», δήλωσε στέλεχος του ηγετικού επιτελείου [ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΩΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΘΘΘΑΑΑΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ";] και πρόσθεσε: «τώρα πρέπει να δούμε τη δεύτερη φάση που είναι σε εξέλιξη».

Άρχισαν και τα μπράβο απ' την Ευρώπη...

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφριντ Μαρτένς χαιρέτισε με μήνυμα του μέσω Twitter το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς επέδειξε «ευρωπαϊκή πολιτική ηγεσία».

Άκερμαν: «Να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη»

Είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε την Ελλάδα στο ευρώ είπε ο επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Ακερμαν, σε μια κρίσιμη για τη χώρα στιγμή. Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη «είναι μία λύση, την οποία δεν θα πρέπει να σκέφτεται κανείς. Πρόκειται για ένα εντελώς δραματικό αποτέλεσμα. Είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε την Ελλάδα στο ευρώ», είπε ο Γερμανός τραπεζίτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ARD.