11 Μαΐου 2012

Παρθένα ετών 70 δηλώνει έτοιμη να δώσει το «λουλούδι» της

Η 70χρονη Παμ Σο τραγουδάει στο Λας Βέγκας με το ψευδώνυμο «Sexational Pam», έχει βρεθεί δίπλα σε διάσημους άντρες όπως ο Τομ Τζόουνς και ο Ρότζερ Μουρ, και γενικά έχει χαρεί τη ζωή της. Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε να ακούσει κανείς για αυτή, είναι το ότι δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της σεξ.

Το προκλητικό εξώφυλλο του Time με την μητέρα που θηλάζει τον 3χρονο γιο της

Οι αναγνώστες του Time έχουν συνηθίσει να βλέπουν κλασικά εξώφυλλα με προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς, αυτή τη φορά όμως είδαν κάτι... διαφορετικό!

Η Jamie Lynne Grumet είναι το νέο εξώφυλλο του Time που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Ο λόγος είναι ότι η 26χρονη μητέρα ποζάρει θηλάζοντας τον 3χρονο γιο της!

Δημοσκόπηση Metron A.: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, αύξηση ΝΔ, πίεση των υπολοίπων


Στο 20,2% αυξάνει το ποσοστό του στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ και αναδεικνύεται πρώτο κόμμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis την οποία δημοσιεύει το Σάββατο η εφημερίδα «Επενδυτής».

Όλα τα υπόλοιπα κόμματα σημειώνουν κάμψη και συγκεκριμένα, η ΝΔ υποχωρεί στο 17,3%, το ΠΑΣΟΚ στο 11,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο...

Γεωργαλάς το 1996 στην "Ε": Γράφω τους λόγους του Καμμένου (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΦΩΤΟ!!)

Αντί απάντησης στον Καμμένο που όταν ο Γεωργαλάς του ζήτησε 14.000 ευρώ για υπηρεσίες που του πρόσφερε μέχρι και πριν ένα μήνα (μάλιστα δήλωσε ότι του έγραψε τη διακήρυξη των ΑΕ), μίλησε για λάσπη κ.λπ. φαιδρά... Συνέντευξη Γεωργαλά στο Εψιλον της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας της 17.11.1996... Διαβάστε:

Άρχισαν τις εξορύξεις του ορυκτού πλούτου οι ΑΕροψεκασμένοι (φώτο)

Πρώτο απ' όλους ξεκίνησε ο Χαικάλης:

Οργισμένη αντίδραση Μιχελάκη στην άρνηση Τσίπρα για σχηματισμό κυβέρνησης

Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μιχελάκη στην άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να συμμετάσχει στον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης.
Ο κ. Μιχελάκης δήλωσε τα εξής:

Γεμάτο έπαρση το «Οχι» Τσίπρα σε σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών για τον σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα.

Αφιερωμένο στον Αλέξη επειδή λέει στους άλλους να μην παίζουν με τις λέξεις...

Επειδή οι ΣΥΡΙΖΑίοι πάνε να μας βγάλουν τρελούς και μας λένε ότι δεν έλεγαν ότι θα καταγγείλουν το μνημόνιο, για να δικαιολογήσουν την κολοτούμπα Τσίπρα που σε επιστολή στους Ευρωπαίους μιλάει μόνο για επαναδιαπραγμάτευση, δείτε τα αποτελέσματα της αναζήτησης "καταγγελία του μνημονίου" που βγαίνουν στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

Στα 9,098 δισ. ευρώ το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στο τετράμηνο

Σε 9,098 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το πρώτο τετράμηνο το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού, παρουσιάζοντας αύξηση 23% σε σχέση με πέρυσι. Υστέρηση έναντι των στόχων κατά 335 εκατ. ευρώ παρουσιάζουν τα έσοδα, που έφτασαν τα 14,654 δισ. ευρώ. Χαμηλότερα του στόχου, αλλά αυξημένες σε σχέση με πέρυσι οι δαπάνες, συγκράτηση ωστόσο παρουσιάζει το πρωτογενές έλλειμμα σε 1,679 δισ. ευρώ (έναντι 3,555 δισ. ευρώ πέρυσι).

ΠΓΔΜ: Αλβανοί μειονοτικοί φώναζαν «θάνατος στους Χριστιανούς»

Συνεχίστηκαν και την Παρασκευή οι διαδηλώσεις αλβανικών μειονοτικών στα Σκόπια. Οι αρχές έχουν συλλάβει αλβανικούς μειονοτικούς για τη δολοφονία πέντε σκοπιανών στα μέσα Απριλίου.

Η διαδήλωση στα Σκόπια ξεκίνησε ειρηνικά, αλλά πολλοί από τους μειονοτικούς φώναζαν «θάνατος στους Χριστιανούς».

Αφίσα ΚΟΕ-ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο από το ευρώ!!

Η ΚΟΕ συμμετέχει στον ΣΥΡΙΖΑ και εξέλεγξε 3 βουλευτές. Δείτε την αφίσα της:

Το χειρότερο σενάριο για την Ελλάδα από το Spiegel

Το «χειρότερο πολιτικό σενάριο σε πέντε σημεία» για την Ελλάδα παρουσιάζει σήμερα το περιοδικό Der Spiegel σε άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του. Η αρθρογράφος αναλύει τις πιθανές εξελίξεις μετά το αδιέξοδο που προέκυψε την περασμένη Κυριακή, από την επανάληψη των εκλογών έως ακόμη και την επιβολή στρατιωτικής δικτατορίας. 

Συγκεκριμένα τα ερωτήματα που θέτει και οι απαντήσεις που δίνει, έχουν ως εξής:

Συνάντηση Γιάννη Μιχελάκη - Κώστα Μπακογιάννη στα Βόρεια προάστια

Μια συνάντηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έγινε το μεσημέρι σε γνωστό ξενοδοχείο στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ .Γιάννης Μιχελάκης είχε τετ α τετ με τον γιο της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας...

Η Αυστρία πάντως δεν "βλέπει" έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ


Προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα αποπομπής της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και αν οι Ελληνες πάρουν οι ίδιοι την απόφαση να αποχωρήσουν, θα πρέπει οι χώρες της να την αποδεχθούν, μόνο που σε αυτή την περίπτωση θα διακοπεί και η βοήθεια προς την Αθήνα, διευκρίνισε η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών, Μαρία Φέκτερ, σε σημερινές δηλώσεις της στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία.

«Δεν έχω πάρει θέση» για το ομόλογο που λήγει στις 15 Μαΐου, λέει ο Φ.Σαχινίδης

«Δεν έχω πάρει θέση» υπέρ του να πληρωθεί ή όχι το ομόλογο των 430 εκατ. ευρώ που λήγει στις 15 Μαΐου και δεν έχει περιληφθεί στο PSI, είπε ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης την Παρασκευή στο Reuters.

«Δεν έχω πάρει θέση υπέρ του να πληρωθεί ή να μην πληρωθεί» είπε ο κ. Σαχινίδης.

Ύποπτη ιστορία: Καταγγέλει για βιασμό, μετά από 11 χρόνια, τον καθηγητή Πετράκη του οποίου η γυναίκα ήταν υποψήφια με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτες καταγγελίες 25χρονης ότι πριν 11 χρόνια ο καθηγητής Πετράκης, που τον έχουν στοχοποιήσει, επειδή η γυναίκα του ήταν υποψήφια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την βίασε με όλους τους δυνατούς τρόπους και μάλιστα την άφησε και έγκυο. Βέβαια η ιστορία μοιάζει λίγο στημένη μιας και η κοπέλα πέφτει σε αντιφάσεις.

Αστα βρε Αλέξη πάλι από απουσίες έμεινες…



undefined
Που είσαι Aλέξηηηη….. Ο Κουβέλης, ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς  αποφάσισαν να πάνε εκδρομή 5ημερη στην Ευρώπη χωρίς εσένα…
Τι πρόεδρος 15μελους είσαι εσύ που σου την έφεραν έτσι;
Ναι στην Ευρώπη εκδρομή ρε Αλέξη πήγανε οι αθεόφοβοι…  Χάθηκε ο κόσμος να αποφασίσουν να πάνε  στην Αλβανία ή στην

Μαλέλης κάνει ρόμπα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πάντζα

Δείτε το:

Μπαρόζο: Η Ελλάδα μπορεί να εξέλθει από το ευρώ, αν δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο πρόσθεσε και τη δική του φωνή στις προειδοποιήσεις ότι η Ελλάδα μπορεί να αναγκαστεί να εξέλθει από το ευρώ αν δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα με τα άλλα μέλη της νομισματικής ένωσης.

Credit Agricole: Προετοιμαζόμαστε για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Για παν... ενδεχόμενο και ιδιαίτερα για αυτό της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, προετοιμάζεται η γαλλική τράπεζα Credit Agricole, στην οποία ανήκει και η Εμπορική Τράπεζα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθύνοντα Συμβούλου της επιχείρησης, Ζαν-Πολ Σιφλέ, η Credit Agricole, προετοιμάζεται έτσι ώστε να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οτιδήποτε προκύψει από την ελληνική κρίση, περιλαμβανομένης της εξόδους της Ελλάδας από το ευρώ.

Εισαγγελέας εισηγείται "όχι" στην αίτηση αποφυλάκισης του Άκη

Η εισαγγελέας Ευγ. Κυβέλου ζήτησε να μην γίνει δεκτή η αίτηση του Άκη Τσοχατζόπουλου, για άρση της προσωρινής του κράτησης.

Η εισήγησή της στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ήταν ν' απορριφθεί η προσφυγή που έχει καταθέσει ο πρώην υπουργός κατά του εντάλματος προσωρινής του κράτησης, επικαλούμενη τη βαρύτητα της πράξης νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που αντιμετωπίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Fitch: Κίνδυνος υποβάθμισης της ευρωζώνης εάν αποχωρήσει η Ελλάδα από το ευρώ

Σε αρνητική προοπτική (Negative Watch List)θα τοποθετηθούν όλα τα κράτη μέλη της ευρωζώνης, σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ προειδοποιεί η Fitch στην τελευταία της έκθεση, καθώς θα πρέπει να επαναξιολογηθεί ο συστημικός κίνδυνος και ο κίνδυνος χώρας για κάθε μέλος χωριστά με ενδεχόμενη συνέπεια την υποβάθμισή τους.

Τσίπρας στο NBC: Με μεταφραστή και πάνω στο μονόζυγο έδωσε-Ζήτησε επαναδιαπραγμέτευση μνημονίου, ευρομόλογα κ.λπ (βίντεο)

Δείτε το:

Φωνάζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, "ελάτε ρε παιδιά να οργανωθούμε να καταγγείλουμε το μνημόνιο" αλλά οι πατριώτες του κώλου κάνουν ότι δεν ακούνε

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2012

Οι εκλογές της περασμένης Κυριακής περιείχαν ένα ξεκάθαρο πολιτικό
μήνυμα. Ο Λαός δεν θέλει το Μνημόνιο και ανέλαβε την ευθύνη με την ψήφο
του για την καταγγελία του. Ας σταματήσουν επιτέλους οι "συμβουλάτορες"
να παριστάνουν τους "σωτήρες" του ενάντια στην θέλησή του!

Ανδρέας δεν γίνεσαι χωρίς ΑΥΡΙΑΝΗ (φώτο)

Γι αυτό λέμε ότι ο Τσίπρας είναι ο νέος Ανδρέας:

Βίντεο: Τώρα κατάλαβα γιατί ο Αλέξης έγραψε επιστολή και δεν τους πήρε τηλέφωνο ;)

Δείτε το:

Quiz πολύ εύκολο

Υπάρχει πλέον κόμμα (εκτός από τα αντικαθεστωτικά) που να μιλάει για καταγγελία του μνημονίου και διαγραφή χρέους;

Την πάτησε κι ο Άκης!

Την πάτησε κι ο Άκης! Του 'παν οι ΠΑΣΟΚοι "θα σε βάλουμε μέσα για λίγο, και θα σε βγάλουμε μετά τις εκλογές", αλλά...

Δεν πάει άλλο


undefined
του Αντρέα Παπαμιμίκου
Αυτή τη φορά τα δίλημμα είναι πραγματικό: Θέλουμε να ανήκουμε στην Ευρώπη ή όχι; Μπορούμε να καταφέρουμε να βγούμε από το αδιέξοδο, να φέρουμε ανάπτυξη, να ευημερήσουμε ή όχι; Γίνεται να αλλάξουμε νοοτροπία ή όχι; Εάν απαντήσατε σε όλα όχι, σταματήστε να διαβάζετε. Προφανώς έχετε αποφασίσει ότι τα πράγματα μπορούν να 

Γιώργος Λιάγκας: «Έλληνας με δημόσιο λόγο, πλούσιος και πετυχημένος, έχει σπίτι του τον αγκυλωτό σταυρό» (βίντεο)

Ο γνωστός παρουσιαστής, υπό τη μορφή quiz, αποκάλυψε ότι υπάρχει Έλληνας πολύ γνωστός, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της Χρυσής Αυγής. Με αφορμή το τρέιλερ της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη που θα φιλοξενήσει τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής, ο παρουσιαστής είπε: «Θα κάνω μια αποκάλυψη. Υπάρχει Έλληνας, ο οποίος έχει και δημόσιο λόγο -δεν θα πω ποιος είναι- ο οποίος είναι και πλούσιος άνθρωπος και πετυχημένος στη δουλειά του.

Άσφαιρη η γερμανική αστυνομία με 85 μονάχα πυροβολισμούς το 2011

Σύμφωνα με έρευνα της γερμανικής αστυνομικής σχολής, οι γερμανοί αστυνομικοί πυροβόλησαν 85 φορές συνολικά μέσα στο 2011. Δηλαδή, ένας πυροβολισμός κάθε τέσσερις περίπου μέρες σε μια χώρα που αριθμεί 80 εκατομμύρια κατοίκους.

Κουβέλης: Τέρμα τα παραμύθια – αφού ο ΣΥΡΙΖΑ μένει έξω, πάμε για εκλογές

Επαναβεβαίωσε ο Φώτης Κουβέλης τη θέση που διατύπωσε το πρωί της Παρασκευής, ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας, εάν σε αυτήν δεν λάβει μέρος και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ: «Τέλος τα παραμύθια. Θα περιμένουμε, αλλά είναι προφανές από τις αντιδράσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετέχει, γιατί από τη πρώτη στιγμή ήθελε εκλογές».

Βιντεο-Σαμαράς στην ΚΟ: Κάποιοι θα τρέχουν αν ανακαλύψουν τι μπουμπούκια έχει ο ΣΥΡΙΖΑ

Παιδιά να κατεβάσει κάποιος τους ΣΥΡΙΖΑίους απ' το μονόζυγο-Δραγασάκης: Πότε δεν μιλήσαμε για μονομερή διαγραφή χρέους

[Αυτό ουσιαστικά σημαίνει: "Συμφωνούμε με το PSI που μετά από συζητήσεις με τους δανειστές μας οδήγησε σε διαγραφή χρέους 100 δις, αλλά θέλουμε κι άλλη διαγραφή"... Α να γειά σου! Συμφωνούμε και εμείς να κουρευτούν και τα ομόλογα της ΕΚΤ πχ.... στην Κυβέρνηση πότε θα μπείτε να τα κάνετε όλα αυτά;]

«Εγχώριες δυνάμεις ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Μπαρόζο και τον προετοίμαζαν, μόλις λάβει την επιστολή Τσίπρα, να βγει και να κάνει δηλώσεις ότι μετά την επιστολή αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει στο ευρώ» κατήγγειλε στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Γιάννης Δραγασάκης.

Τον αρχηγό ακολουθούν τα παλικάρια-Κολοτούμπα Δούρου: Ψεύτες όσοι λένε πως θέλαμε να ακυρώσουμε το μνημόνιο

Την Παρασκευή 11/5/2012 η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην εκπομπή των Βασίλη Αδαμόπουλου και Σωτήρη Ξενάκη (καθημερινά 06:00-08:00) για τις θέσεις του κόμματός της για το μνημόνιο 

Για τη διερευνητική εντολή

Ψυχιατρική παρακολούθηση για τη Βίκυ Σταμάτη στη φυλακή;

Ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη που βρίσκεται έγκλειστη στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού δείχνει να μην μπορεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz στην Αθήνα

[Τελικά όπως έγινε γνωστό το απόγευμα, η επίσκεψη αναβάλλεται]

Επίσκεψη στην Αθήνα την Κυριακή 13 και τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2012, πραγματοποιεί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γερμανός πολιτικός Μartin Schulz.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Κομισιόν: 4,7 η ύφεση στην Ελλάδα – Δεν προβλέπεται ανάκαμψη ούτε το 2513... εκτός αν κυβερνήσει ο Αλέξης

Χειρότερη θα είναι η κατάσταση στην Ελλάδα από αυτή που είχε αρχικά προβλεφθεί. Σύμφωνα με την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προβλέπεται νέα συρρίκνωση του ελληνικού ΑΕΠ το 2012 κατά 4,7%, ενώ και τον επόμενο χρόνο (το 2013) “βλέπει” μηδενική ανάπτυξη.
Αιτία;

Χειροπέδες σε 48χρονο συνταξιούχο αστυνομικό για τεράστια χρέη στο δημόσιο

Είναι μόλις 48 ετών, έχει βγει στη σύνταξη και έχει καταφέρει να χρωστάει στο Δημόσιο 6.411.350,16 ευρώ. Πρόκειται για έναν πρώην αστυνομικό, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί, στη Χαλκίδα Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας.

Στην Τούμπα και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Τον αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό παρακολούθησε την Πέμπτη (10/5) ο διεθνής παίκτης της Σάλκε, Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός για τα ΠΑΟΚτσήδικά αισθηματά του ποδοσφαιριστής βρέθηκε...

Και το Facebook θέλει Τσίπρα Πρωθυπουργό... έλα Αλέκο μην το σκέφτεσαι 2-3 κολοτούμπες είναι ακόμα

Όταν το facebook χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο αποτύπωσης των τάσεων του εκλογικού σώματος, μπορεί να δώσει κάποια πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Επισκεφθήκαμε σήμερα τις προσωπικές σελίδες των αρχηγών των τριών πρώτων κομμάτων και ελέγξαμε την δημοτικότητά τους όπως αυτές διαμορφώνονται μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Εγέρθητι όλοι (και χωρίς παράγγελμα) μόλις μπήκε ο Καραμανλής που καταχειροκροτήθηκε

Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή από όλους τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ επεφύλαξαν στον κ.Καραμανλή αρχηγική υποδοχή, αφού μόλις εκείνος εισήλθε στην αίθουσα, οι βουλευτές όρθιοι τον χειροκροτούσαν παρατεταμένα.

Επτά στους δέκα Γερμανούς θέλουν να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη

To 73% των Γερμανών επιθυμεί τη συνέχιση του προγράμματος λιτότητας στην Ελλάδα ή την έξοδό της από την Ευρωζώνη, ενώ το 60% αυτών αντιμετωπίζει τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών ως σοβαρή απειλή για το ευρώ.

Ακίνητη περιουσία ύψους 1,17 εκατομμυρίου ευρώ δηλώνει ο Ολάντ

Ο εκλεγμένος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ διαθέτει ακίνητη περιουσία αξίας 1,17 εκατομμυρίου ευρώ, δεν έχει καμιά χρηματιστηριακή μετοχή, ούτε συλλογή πολύτιμων αντικειμένων, σύμφωνα με τη δήλωσή του για τα περιουσιακά του στοιχεία που δημοσιεύτηκε σήμερα στην επίσημη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Που είσαι Λευτέρη, φωνάζουν όλοι οι Νεοδημοκράτες!

Και δεν εννοούν φυσικά τον Λευτέρη τον ποιητή, αλλά τον πρώην Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη! Με τέτοιον απίθανο τύπο σαν τον Αντρέα Λυκουρέτζο, πως να βγάλεις σωστά ψηφοδέλτια βρε Αντώνη Σαμαρά; Που πας ωρέεεεεε; Μήπως ήρθε η ώρα για ...

Σαμαράς: Ας πάει ο Τσίρπας στην Ευρώπη να πει δεν πληρώνω

Για εκλογικό αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί τη Νέα Δημοκρατία μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στη νέα ΚΟ του κόμματος, τονίζοντας ότι η ΝΔ είναι το μοναδικό κόμμα που κινείται στο δρόμο της λογικής σε ότι αφορά το Μνημόνιο, ενώ σημείωσε ότι η πρόταση Κουβέλη για «οικουμενική κυβέρνηση» συμπίπτει με τις προτάσεις της ΝΔ.

Εντονο το ενδιαφέρον στο δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων για την κυπριακή ΑΟΖ

Μεγάλο αναμένεται να είναι το ενδιαφέρον που θα επιδειχθεί στον δεύτερο γύρο των αδειοδοτήσεων για τα 12 οικόπεδα στην κυπριακή ΑΟΖ, σύμφωνα με τον κύπριο υπουργό Εμπορίου, Νεοκλή Συλικιώτη.

Σόιμπλε: "Ήμασταν πολύ γενναιόδωροι, μπορούμε και χωρίς εσάς..."

Την ώρα που κάποιοι στην Αθήνα καλλιεργούν την αίσθηση πως το κλίμα στην Ευρώπη αλλάζει, μετά την εκλογή Ολάντ, οι έλληνες ευρωβουλευτές έρχονται αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Προχθές, δύο ισπανοί του σοσιαλιστικού κόμματος έπιασαν την Άννυ Ποδηματά και διαμαρτυρήθηκαν.

Φ. Κουβέλης: Συμμετοχή της ΔΗΜ.ΑΡ σε κυβέρνηση μόνο με παρουσία ΣΥΡΙΖΑ

Για συμμετοχή της Δημοκρατικής Αριστεράς σε οικουμενική κυβέρνηση και όχι σε μια κυβέρνηση όπου θα συμμετέχουν μόνο το ΠαΣοΚ και η Νέα Δημοκρατία,  έκανε λόγο ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλης μιλώντας την Παρασκευή το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Στην ΚΟ της ΝΔ θα ξεκαθαρίσει τη θέση του κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς

Τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί η ΝΔ θα παρουσιάσει ο Αντώνης Σαμαράς, στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, αμέσως μετά τη συνάντηση που έχει αυτή την ώρα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Αλέξης στο CNBC: «Θέλουμε ευρώ, αλλά όχι λιτότητα»... πάλι μούγγα για καταγγελία μνημονίου

«Θέλουμε ευρώ, αλλά όχι λιτότητα» είναι ο τίτλος της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα, στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που ζει το όνειρό του, δηλώνει στη συνέντευξή του έτοιμος «να κάνει τα πάντα για να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη», παρά το γεγονός ότι θεωρεί άκυρο το μνημόνιο... αλλά είπαμε για την Ελλάδα ρε γαμώτο κάνουμε και μια κολοτούμπα.

ΔΕΗ: Ζητά νέο χαράτσι, για όσους δεν πλήρωσαν το… "χαράτσι"

Την αύξηση του ποσού που καταβάλλουν οι καταναλωτές ρεύματος ως εγγύηση αιτείται η ΔΕΗ, με επίσημη επιστολή που υπογράφεται από τον πρόεδρο της εταιρείας Α. Ζερβό και κατατέθηκε στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το νέο κώδικα προμήθειας στην αγορά ηλεκτρισμού.

Βίντεο: Τελικά αυτός ο Νειμάρ ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο :)

Όλο ντρίπλες είναι... μέχρι και πάσες με την πλάτη κάνει! Πέρα απ' την πλάκα βέβαια η παρακάτω εντυπωσιακή όντως ντρίπλα δεν είχε και κανένα αποτέλεσμα... Δείτε το βίντεο:

Βενιζέλος: συνάντηση με Σαμαρά στις 10 το πρωί της Παρασκευής

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, θα συναντηθεί στις 10 το πρωί της Παρασκευής ο Ευάγγελος Βενιζέλος, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Λιτότητα και στο ΔΝΤ

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο υιοθέτησε ένα προϋπολογισμό λιτότητας που προβλέπει πάγωμα μισθών και μέτρα εξοικονόμησης χρημάτων, όπως το κλείσιμο του μόνιμου γραφείου του ΔΝΤ στην Αργεντινή.

Δύο αθλήτριες του καράτε ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ

Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ το περιστατικό που σημειώθηκε στο κατάστημα του στο Καλαμωτό Θεσσαλονίκης.
Οι γυναίκες προσποιούμενες ότι θέλουν να ψωνίζουν, έμεναν στο κατάστημα μέχρι να φύγει και ο τελευταίος πελάτης.

Κόρινθος:''Βούτηξε'' στο κενό από τη γέφυρα του Ισθμού!

Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον 26χρονο, να δίνει τέλος στη ζωή του...
Όλα έγιναν νωρίς το πρωί στην παλιά γέφυρα του Ισθμού. Ο 26χρονος νεαρός, που σύμφωνα με το...

Και ο Ολάντ λέει στον Τσίπρα να κυβερνήσει: Γίνε Πρωθυπουργός αν θέλεις να με δεις!

«Αν ήταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, το αίτημά του αυτό θα είχε γίνει δεκτό», δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ σχετικά με το αίτημα του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να τον συναντήσει.

«Με τον ιδιότητα του αρχηγού κόμματος, στη φάση αυτή δεν δύναμαι να τον συναντήσω», συμπλήρωσε ο κ. Ολάντ, ο οποίος την Τρίτη στις 10.00 π. μ. ορκίζεται πρόεδρος της Γαλλίας για την ερχόμενη πενταετία.

Υπέρ της πληρωμής του ομολόγου των 435 εκατ. ευρώ η εισήγηση του υπουργείου Οικονομικών

Το θέμα της πληρωμής ή μη του ομολόγου των 435 εκατ. ευρώ, το οποίο δεν έχει ενταχθεί στη διαδικασία του PSI και λήγει την Τρίτη 15 Μαΐου θα θέσει στους πολιτικούς αρχηγούς εντός του Σαββατοκύριακου ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Νέα Δημοκρατία: Λύση Τώρα

Άρθρο του Τάκη Μαχαίρα, Πολιτικού Επιστήμονα,
Συμβούλου Πολιτικής & Επικοινωνιακής Στρατηγικής

Πριν αυτοσχέδιοι «στρατηγιστές» και αυτόκλητοι «γκουρού» της συμφοράς, αναλάβουν αυτοβούλως το έργο της «σωτηρίας» της Νέας Δημοκρατίας και της «αναμόρφωσής» της σύμφωνα με τη νεφελοκοκκυγία που επικρατεί στα μυαλά τους, η μεγάλη φιλελεύθερη και δημοκρατική παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δέσποζε επί δεκαετίες στην πολιτική ζωή της χώρας για δύο κυρίως λόγους:

Βίντεο-Μητσοτάκης για Αντρέα 1994: Δεν θα μπορείτε να δανειστείτε και θα οδηγηθείτε ικετεύοντας στο ΔΝΤ

Δείτε τον Μητσοτάκη να το λέει το 1994 στη Βουλή:

Οι τέσσερις ελληνικές πτωχεύσεις

Αν εξαιρέσει  κανείς την Κατοχή, στη διάρκεια της οποίας η χώρα υποχρεώθηκε για υπέρτερους λόγους σε παύση πληρωμών, έχουν περάσει 77 χρόνια από την τελευταία φορά που η λέξη «χρεωκοπία» ακούστηκε στην Ελλάδα τόσο πολύ όσο αυτές τις ημέρες. Ήταν η χρονιά της τελευταίας από τις τέσσερις ελληνικές πτωχεύσεις των ετών 1827, 1843, 1893 και 1932.

Μέρκελ: "Χωρίς την Ελλάδα δεν επιλύεται το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ"

Χωρίς την Ελλάδα λύση στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ δεν μπορεί να υπάρξει.

Αυτό δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σλαβική υπηρεσία της Deutsche Welle

Πρώτο σε επισκεψιμότητα το Μουσείο Ακρόπολης παρά τη γενική πτώση

Μείωση των επισκεπτών των μουσείων σε ποσοστό 14,3% αλλά αύξηση στους αρχαιολογικούς χώρους κατά 31,5% παρουσιάσθηκε κατά το Ιανουάριο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια και ασφαλώς χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αν και σε απόλυτα νούμερα το κοινό που περνά την είσοδο των μουσείων είναι τελικώς μεγαλύτερο από αυτό των αρχαιολογικών χώρων. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες των ελληνικών μουσείων τον περασμένο Ιανουάριο ήταν 106.555 (συν 54.375 με ελευθέρας) ενώ των αρχαιολογικών χώρων ήταν 84.275 (συν 31.536 με ελευθέρας).

Χέλμουτ Κολ: Επέβαλε πολιτικά την παρουσία της Ιταλίας στο ευρώ

Απόρρητα έγγραφα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας στη Γερμανία δείχνουν ότι ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Κολ, ο πολιτικός μέντορας της νυν καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, αγνόησε επιδεικτικά όλες τις προειδοποιήσεις γερμανικών υπηρεσιών που του πρότειναν να μην περιληφθεί η Ιταλία στον αρχικό σχεδιασμό της ζώνης του ευρώ, το 1999.

Αφού θέλουν δραχμή!

Παιδιά, εγώ βαρέθηκα. Παραδίδομαι, πως το λένε. Να γυρίσουμε στην δραχμή με πρόεδρο τον Τσίπρα και ας τρώμε πέτρες. Αρκεί να σταματήσει αυτή η καθημερινή φθορά. «Θα μείνουμε στο ευρώ ή θα βγούμε από το ευρώ»; Ας βγούμε να ησυχάσουμε. Να πετάξουμε το μνημόνιο και τα ευρώ τους στα μούτρα των ευρωπαίων και να πορευτούμε όπως εμείς νομίζουμε...

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Το Κοσμικό ΚΚΕ

Δείτε το:

Στον εισαγγελέα οι 3 μεγαλοδημοσιογράαφοι που λάδωνε ο Άκης;

Πέντε γνωστοί δημοσιογράφοι “λαδώνονταν” από τον Άκη, οι τρείς "φιρμάτοι", με εξαιρετικά μεγάλα ποσά.

Έτοιμος να τους καλέσει ο εισαγγελέας

Σύμφωνα με πληροφορίες , σημαντικά στοιχεία τα οποία και ..
ουσιαστικά «κλειδώνουν» κατηγορίες εναντίον 5 δημοσιογράφων (οι 3 εκ των οποίων εξαιρετικά γνωστοί) έχουν στα χέρια τους οι αρχές, αναφορικά με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Αστα βρε Αλέξη πάλι από απουσίες έμεινες…


Που είσαι Aλέξηηηη….. Ο Κουβέλης, ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς αποφάσισαν να πάνε εκδρομή 5ημερη στην Ευρώπη χωρίς εσένα…
Τι πρόεδρος 15μελους είσαι εσύ που σου την έφεραν έτσι;

Βίντεο: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-0 (γκολ και φάσεις)

Δείτε το:

ΡΙΚ:η Κύπρος εκποιεί κινητή περιουσία της για να πληρώσει οφειλές!

Σε εκποίηση μέρους της κινητής περιουσίας της, αναγκάζεται να προχωρήσει η Κυπριακή Δημοκρατία, προκειμένου να πληρώσει τις οφειλές της, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν απόψε στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ.

Ο Απ. Γκλέτσος παίρνει την καραμπίνα

«Θα βγάλουμε ομάδες περιφρούρησης για να προστατέψουμε την περιουσία του Δήμου και των δημοτών...», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Στυλίδας.

Ληστείες, διαρρήξεις, κλοπές, φθορές. Το φαινόμενο της εγκληματικότητας στην Ανατολική Φθιώτιδα έχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις.